אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כמה שאלות אך לפני זה הקדמה, תחת COOLBITS יש אפשרות "הבחן בתדירויות רענון מיטביות" לאחר שאני לוחץ על זה זה עשה לי אוברקלוק מ 390/700 ל 422/766. הרצתי 3dmark03 שלוש פעמים והכל נראה בסדר. השאלות : האם האיבחון הזה אמין? האם הקירור המקורי מספיק לאוברקלוק כזה? האם האוברקלוק יכול לעשות נזק רציני אם הוא מבוסס אך ורק על קירור סטוק של הכרטיס? ברור לי שאני יראה ארטיפקטים על המסך אם הכרטיס יהיה במאמץ יתר, השאלה האם הוא יכול להישרף ללא התראה מוקדמת? (אחרי מאמץ גרפי של 3 הרצות ב 3dmark03 לא קרה כלום) שאלה אחרונה, איפה הזכרונות של הכרטיס? מתחת למאורר?
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור למעבד הזה משהו כמה שיותר זול, אני לא הולך לעשות המהרות כאלה ואחרות אבל בכל זאת רוצה שיהיה משהו סביר...
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
צריך מאוורר 1 וזה מה שמצאתי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6298 האם זה תקין ? לא מעניין מאווררים של קורסר , הם גרועים , דפוקים , מרעישים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך המלצה לקירור למעבד ולכ.מסך מעבד Q6600 כ.מסך HD 3870X2 חשוב שקט וכמה שיותר זול(כמה שאפשר ) גג 400 ש"ח-אם אפשר אז פחות.... ד"א הקירור יקנה כי אני עומד לבצע OC תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך גוף קירור למעבד פרסקוט 478 בשווי 50 שקל פלוס מינוס , מצאתי 2 : 1 - http://global.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=4205 זה עולה 55 COOLERMASTER 2 - http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=139 לא תומך פרסקוט רק 70W - פרסקוט עד 84W - זה עולה 67 ש"ח AC יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו ? פשוט הגוף קירור של אינטל רועש והצלעות ממש רותחות המעבד על 50 מעלות אבל אני אקנה חדש בכל מקרה , צריך חנות במרכז הארץ תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS P5GC-MX/1333 ומעבד P4 3200GHz עכשיו אני ניכנס לאיפה שעושים אוברקלוק למעבד ואין אפשרות לעלות את המתח של המעבד תיראו כמה אפשרויות יש לי ב bios אה ואמורים לי לילחוץ Ctrl F1 זה לא עושה כלוםם!!! התמונות גדולות אז הבאתי את הלינקים לתמונות. תמונה מספר 1 http://img413.imageshack.us/img413/4209/26323607sk4.jpg תמונה מספר 2 http://img261.imageshack.us/img261/3010/97717941mu9.jpg תמונה מספר 3 http://img261.imageshack.us/img261/1439/51831752eh1.jpg תמונה מספר 4 זאת תמונה אחרי אוברקלוק למעבד אם אני מעלה יותר מ 220 המחשב קורס יש לי ספק כוח של 400W EZCOOL אבל זה לא קשור. אני צריך לעלות את המתח של המעבד ואין לי את האפשרות הזאת ב bios והכרטיס מסך שלי לא מחובר למתח הוא…
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הרגע קיבלתי את הX800XL של גיגה בייט והוא גרוע בOC הShappire שהיה לי היה עושה הרבה יותר עכשיו אם אני צורב ביוס של HIS יש מצב שאני אצליח לעשות OC יותר גדול? ומה הסיכון זה יכול ליגרום לנזק בלתי הפיך?
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני כבר כמה שבועות קורא את הפורום וגם קראתי את כל המדריכים באתר לאיך בעצם עושים OC. למרות כל הנ"ל אני עדיין לא מצליח מתוך אלה ללמוד ממש על הקשר בין המתח על המעבד למהירות, שינוי קבועים, מהירות באס.. יחסים, זכרונות... בקיצר יש לי ממש סלט בראש ??? :-\ אני מחפש מדריך או כתבה או כל דבר שיעזור לי להבין מה לעזאזל נכתב פה בפורום... אודה לכל מי שיגלה מעט סימפטיה לאוברקלוקר WANNA BE ויעזור לי להדביק את פערי הידע.
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הטמפרטורה צנחה ל17.5 מעלות!!! עד כמה אתם חושבים שאני יכול להאיץ את המעבד שלי עכשיו? אני עם PIII1000MHZ ON ASUS CUSL2-C בלי אוברקלוקניג עדיין...המעבד פועל עכשיו על 1012MHZ ... עד כמה אתם אומרים שאני יכול בטמפרטורות סבירות? ד"א...אני רוצה לקרר את הזכונות כדי שלא ישרפו באובר קלוקינג....אני עם 256SDR133mhz לא יודע של מי ואני מפחד שיגרם נזק לזכרון בזמן האוברקלוקינג...זה אפשרי לא ? על מה אתם ממליצים לי בשביל הקרור? ד.א שמתי מאוורר למעלה ויש לי אחד למטה שמכניס והלמעלה מוציא(כמו סירקולציה מספר 4 במאמר על נושא באתר וזה באמת גרם לצניחה דרסטית!!!
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אם יש מאוררים שהם מזרימים אוויר פנימה.. אני יכול להפוך אותם כך שהם יוציאו אוויר מהמארז? (הכוונה להפוך אותם פיסית בהרכבה) במארז ANTEC 300
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כנסו לקישור הבא, דף המוצר של בלוק מים. בסוף הדף מוצג ספק כח מיוחד, ובאמצע הדף בערך יש צילומים של הבלוק שממנו יוצאים שני חוטים - שחור ואדום. למה צריך חשבל בבלוק ?!?!?!? תודה רבה מראש !!!! http://www.swiftnets.com/products/mcw462.asp
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
amd 2500+ barton msi delta series k7n2 מאוורר אחד מאחורה מוציא אוויר, שנים מקדימה דוחפים. מאוורר והיטסינק סטנדרטים על המעבד (מה שקיבלתי עם המעבד) חוטים מסודרים פחות או יותר... טמפ': מעבד 44 רגוע, מאמץ 48 לוח : 44!!!! לפחות מה שהתוכנות אומרות... sandra... יש למישהו המלצה מיוחדת?? תקציב של 200 ש"ח... למעבד. ללוח... תגידו אתם מה לעשות... ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ומי יותר שקט הNINJA או הBT
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי 8800gts 640 mb במנוחה.. עם המאוורר שלו על 60 אחוז.. הוא על 65 מעלות.. זה נורמלי?
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי ספריי אויר דחוס מאופיס דיפו... הוא מגיע עם מן קשית שכזו שצריך לחבר לפיה. זה חובה? או שאפשר להשתמש בלעדיה? דבר נוסף, למה רשום להשתמש רק שהמיכל ניצב וישר? אסור להשתמש בו שהוא מוטה הצידה? ודבר אחרון.. על איזו מברשת אתם ממליצים לניקוי האבק מהחלקים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד קצת פחות מחודש דוד שלי מגיע מארה"ב ואני רוצה להזמין ממנו מערכת קירור מים למחשב אם מישהו יודע איזה מערכת טובה(תראו ביקורת) אז בבקשה לומר התקציב שלי עד 250$ (עדיף כמה שפחות כדי שישאר כסף להזמין קצת OCZ PC3000 ;D)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הרצתי כרגע 3DMARK05, והתוצאה שלי הייתה עגומה(2-5FPS), והמעבד לא עבר את ה39 מעלות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? גם בזמן האחרו שמתי לב שהוא קצת איטי יותר(והSPARK שלי שקט יותר). מה קורה כאן?
-
- 9 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בנתיים שמתי את ה-PCIE FREQUENCY על 100 AGP/PCI CLOCK על 33/66 Spread Spectrum לבטל ? DRAM FREQUENCY על כמה לשים ? מה עוד צריך להגדיר בביוס ?
-
- 9 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני לא בטוח איפה לשים את זה פה או בפורום של גרפיקה ותלת מימד... אז בסופו של דבר החלטתי לשים את זה פה לחבר שלי יש GEFORCE 2 MX של CRETIVE... והוא רוצה לעשות לו OC אבל יש עליו היטסינק ענק שמודבק לליבה, ניסינו להוציא אותו אבל הוא דבוק ממש חזק (רצינו לשים עליו מאורר קטן במקום).. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך להוציא אותו? הורדנו את התוכנה RIVA TUNER והתחלנו לעשות OC ואחרי שהעלנו התחילו פאקים על המסך (לא בכולו) כאלה קוים כאלה אם זה משנה.. ואז נכנסו למשחק שדורש מאמץ של הכרטיס מסך ב- UNREL TOURNAMENT (לא 2003) ובמשחק אין בכלל בעיות או קוים, הוא עובד חלק... אבל כשאנחנו חוזרים ל- DESKTOP יש את הקוים המעצבנים האלה קיצר יש בעיה בדו מימד ולא בתלת מימד (מאוד מוזר לא?) למישהו יש רעי…
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום! בתוך המפרט החדש שאני קונה (נושא בפורום מפרטים) כלול גם המארז CM690, שכידוע יכול להכיל עד כ-7 מאווררים. אני מתכנן להוסיף לו עוד 2 מאווררים נוסעים חוץ מאשר ה-2 שמגיעים איתו. איפה במארז אני צריך למקם את המאווררים? מי מהם יכניס אוויר, מי יוצא, ואיך אני יכול לשנות זאת? והכי חשוב - איזה זוג מאווררים כדאי לי לקנות? המפרט ייקנה ב-SkyPc, ומשם אני אקנה את המאווררים. אשמח לרעיונות והצעות, תודה!
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום..עשיתי בדיקה וזה המפרט: מעבד: E8500 O.C 3800MHZ לוח: DFI LANPARTY DK X48 כ.מ: CLUB 3D 4870 זכרון: 4GB 1000MHZ CL5 התוצאה שקיבלתי..ברזולוצ יה רגילה (1024X1280) היא בסדר למחשב הזה? 14432
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי יומן אלקטרוני ישן, האם אני לכול להפוך אותו לצג LCD ? יש תמונות הגודל של הצד הוא רוחב: 6 סמ גובה 2.5 סמ
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שאלתי היא: אני עם זכרונות של 900MHZ וכרגע אני על FSB של 430. האם במידה ואני יעלה את תדר הזכרונות ע"י המחלק נגיד ל1000MHZ בערך, אז זה אומר שהלוח שלי יוכל לפעול על FSB 500? או שזה לא קשור כלל?
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את ההיטסינק שלי (פנטיום 4 מקורי) בשביל לנקות אותו כמו שצריך. אבל אני דואג שמא זה יכול לגרום נזק לפד התרמי (לקורע אותו או משהו) ואז זה יעשה בעיות. יש סיכוי שיקרה משהו כזה ?
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, ראיתי ב eBay את scythe kabuto לסוקט 1156. מה דעתכם עליו בהשוואה לשאר הקירורים ל 1156?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-