אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מאמץ רעיון של מישהו מהפורום ובסמל אובונטו שיהיה לי על המארז אני רוצה להרכיב מאורר גריל,עם לד כתום/אדום אני צריך בבקשה הצעה כי אני לא מבין בזה,המאורר הוא בתכלס רק ליופי כי המחשב לא מתחמם כ"כ הרבה. משהו זול ויפה,ואם אפשר אז להסביר איך להרכיב את זה (ז"א איך שמים את זה שיהיה יפה) היומן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227361.new#new עריכה: חח הבנתי בעצם משתמשים במאורר רגיל ושמים עליו גריל יש לי גריל 9X9 איזה מאורר יתאים לי? חח עזבו אני מחפש מאורר 80MM כתום/אדום (אני רוצה כתום אבל לא מוצא) זול ופשוט... איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2348_2349&products_id=15759 איך הוא מתחבר למחשב?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אחרי שהגעתי ל4 גיגה הרץ לא יציב כל כך, מצאתי עוד כמה אפשרויות בביוס בלשונית של הCPU... אולי אתם תוכלו לעזור לי לדעת מזה כי בחוברת לא רשום כלום על זה (אני אחרי חיפוש של שעה וחצי)... מה זה VID CMOS Setting ?! יש מ-1 עד 62, אצלי על 62... Max CPUID Value Limit ?! יש Disable ו-Enable, אצלי על Disable... CPU Internal Thermal Control ?! יש Auto וDisable אצלי על Auto... ואחרון חביב Hyper-Threading Technology יש Disable ו-Enable אצלי על Enable... הכל אפשרויות ברירת מחדל, מה אתם אומרים ?! לשנות מש'ו ?! אני רוצה בעקרון להמשיך עוד קצת עם הOC... תודה רבה לעונים...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמובן שאני במצב דיפרסיה אחרי המעלות שמעבד שלי מציג והחלטתי לקנות לו קירור שלא יציק לי יותר. אבל אני מתלבט... הקירור שאני רוצה הוא כמובן קירור אווירר (לא מים ולא גז) המבעד שלי Pentium 4 3.0 LGA775 המקסימום שאני יכול להשקיע זה אולי 300-350 גג!! בבקשה המלצות משהוא שוריד מאוד את הטמפ' עדיף גם אם ביקורת אם אתם משתמשים במוצר זה איך זה עזר לכם וכו'. אני גם צריך משחה תרמית טובה. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 762 צפיות
-
-
במהלך המשחק הנ"ל, לאחר מס' דקות משחק המסך היה נכבה ומציג הודעה שהרזולוציה גבוהה מדי ומכבה את עצמו, לחילופין הייתה הודעה של הדרייבר שבוצע RECOVERY לכרטיס או משהו בסגנון ואז המשחק היה מציג הודעה World in conflict is loading resources, והיה צורך לסגור את המשחק בעזרת השילוש הקדוש(alt+ctrl+del). הייתי בטוח שזו בעייה כלשהי במשחק, עד אשר שעשיתי ריסט לאחר מסך שחור שגרתי, הביוס השמיע צפצוף האומר שאין כרטיס מסך (באופן מפתיע הווינדוס עלה ברקע ללא תצוגה - שמעתי ברמקולים את צליל הפתיחה), ריסט נוסף שיחזר את אותו המצב. כיבוי והדלקה לאחר מס' דקות והמחשב שוב עובד כרגיל. עכשיו ניסיתי לשחק במשחק עם דלת הצד של המארז פתוחה, כך שהאוויר החם(מאוד) יוכל לצאת החוצה, וראה זה פלא - סוף סוף הצלחתי ל…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הלוח שלי.. אני התחלתי בפרוייקט בניית מערכת קירור מים... איך אני מחבר את הבלוק ללוח?? אין לי שם חורים .. מה אני אעשה? והדגם.... Gigabyte GA7N400L
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום.. יש לי 4850 גירסאת OC שהיא 665mhz עכשיו ניכנסתי לOVERDRIVE וראיתי שאפשר להעלות את זה עוד הכרטיס מסך הוא 49 מעלות .. בקיץ היה על 55 קבוע במשחקים 63 בלחץ השאלה שלי האם האובר דרייב ישפר לי את הביצועים? או שלא יעזור כי ככה או ככה המעבד שלי מגביל אותי ? - E6400 2.13 אם אני עושה את האובר דרייב מה הסיכון ומה השיפור ? ?? ? ולכמה לעלות שם?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד פנטיום 4 willamette במהירות 1700...אחרי OC הוא 2000 (2008 למדויקים) המעלות שלו הם במאמץ 55 מעלות..(קירור של אינטל מקורי)!!...והמתח שלו הוא 1.75 בליבה.... זה מתח פסדר או שזה יותר מדיי??
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
האם הoc סביר? 4.1GHZ עם NIRVANA 120 וטמפ 67? זה לא טמפרטורה גבוהה מדי ל4.1GHZ במאמץ? מעבד E8400 הוא במתח של 1.265 ו9*456. עוד בעיה הcore temp רושם 63-64 והOCCT רושם ב4-5 מעלות יותר תמיד.... במנוחה 43 אבל הוא עובד על מכפלה 6 במנוחה. תודה מראש ערן.
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בוקר טוב! מקדחות יש לי בבית ולא חסר. יש גם מסור. וגם מסור דיסק (בזה לא נוגעים...מסוכן וגדול מאוד!). יש מצב לקנות ראש שינסר לי חור לחלון? יש כזה דבר? אלמנטרי. אם לא - דרמל - יקר. יש מישהו מאזור המרכז שמוכן להשאיל לי עבודת דרמל? עבודה תעשה במקום, תחת השגחת הבעלים, ויוחזר אליו המכשיר מיד. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא לא חזק מספיק בשבילי(האמת די בסדר אבל אני רוצה טיפה יותר)[ סתכלו רגע על המפרט,תגידו לי אם אפשר בלוח שלי לעשות OC וגם תגידו לי אם כדאי ואם זה ישפר משהו
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
מה הנתון של STATIC PRESSURE נותן ?? כמה זה טוב יותר פחות?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה טובה למדידת מעלות ב XP והסבר איך להפעיל אותה, בבקשה אם אתם נותנים לי את MBM5 תסבירו לי איך לעשות שהיא תראה תוצאות הגיוניות ולא 48- תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מפרט : מעבד : c2d e4400 rev l2 לוח אם : asus p5b זכרונות : gskill 2gb cl4 800mhz כרטיס מסך : nvidia gforce 7900gs ספק : chieftec 550 watt אגב זכרונות רצים מעולה על 1100mhz עם cl5 וולטאג של 2.05 מעבד גם כן רץ מעולה על 3.2 על קירור סטוק. אבל מתחמם כמו מטורף ---> בגלל זה רוצה לקנות קירור חדש! תקציב עד 200 שח. לא יותר. מעוניין לעשות OC עד 3.4 GHZ תודה.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מעוניין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי. 4870 ואין לי שמץ של מושג מאיפה מתחילים פה... נניח וקניתי לו קירור. מה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
נתחיל מזה: אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( חשבתי לעשות היום VMOD ל NF7-S שלי... אז לשם התחלה רציתי לבדוק מה המתח, לראות עד כמה הוא יציב.... וכשמדדתי עם המולטימטר כנראה שנגעתי בשתי הרגליים של הג'וק הבא(תמונה מצורפת, מסומן באדום). :bash: :bash: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :s07: :s07: :screwy: :screwy: מיידית נכבתה כל המערכת. מאז כשמנסים להדליק אותה, אין פוסט. המסך נשאר על NO SIGNAL. (אבל כל המאווררים והכוננים כן נדלקים) פירקתי את הכל ובניתי מחדש על השולחן(רק שילוש, ספק וכ.מסך) ועדיין אין פוסט. המסך כבוי. הלך לי הלוח?? :'( :'( :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן הכרטיס חם ומאחר ואני לא יכול לשנות את מהירות הכרטיס אני צריך המלצה לקרור שיקפיא אותו בתציב הנ"ל כמו כן אם אפשר מדריך להרכבה כי לא עשיתי זאת בחיים.הכרטיס של TWINTECH תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הכרטיס הוא Evga 8800GTS 320MB Superclocked עם קירור מים של Swiftech. הגדרות ברירת מחדל 576/850. הגעתי למהירות 740 למעבד ו 1000 לזיכרון. בדקתי יציבות והוא עובר את 3DMARK 06 בציון 11,850 בלי ליפול, אין ארטיפקטים. טמפרטורה של המעבד (כרטיס מסך) במנוחה 32 מעלות, במאמץ 40 מעלות. מה אתם אומרים על זה?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 Fan Mate של מאוורר של זלמן ורציתי לדעת אם אוכל לחבר אותו למאוורר שיש לי ב 7600GT של לידטק ( הוא דיי מרעיש ) ? http://www.svc.com/zm-fanmate2-75.html
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד טכנולוגיית ה COOL & QUIET שמשולבת בלוחות האם למעבדי הAMD 64-bit. לדוגמא: אני שוקל להחליף את ההיטסינק והמאוורר שעליו(קולר) לזה של ThermalTake, ה extreme volcano 12. הבנתי שהוא מגיע עם בוררי מהיריות ידניים(אחד לפלופי או אחד לחלק האחורי). האם אין אפשרות פשוט לתת ל CORE CENTER - התוכנה ששולטת על מהיריות המאוורר שעל המעבד ועוצמות החשמל השונות, לשלוט גם על מהירות המאוורר אוטומאטית (מקווה שמישהו הבין מה אני רוצה).
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
ישלי כרטיס מסך X550 256 MBG 128 BIT עם אני נותן ל ATI TOOLS להעלות ולבדוק לו לבד יש אפשרות כזאת יש מצב שהכרטיס ישרף???????????...או משהו יקרה לו מבחינה שהיא בלתי הפיכה?? אני לא רוצה לישרוף אותו ???
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אני צריך לשפר את הקירור במארז שלי. עכשיו יש לי קירורו סטוק על המעבד ומאווררים ג'נרים 80 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר ו 80מ"מ בחלון שמכניס אוויר. המעבד שלי הוא על 57 מעלות בערך כרגע... יש לי מעבד AMD 2400+ יש לי 300 שקל בערך לשנות ולהחליך מאווררים וכל זה. יש לי דרמ ואני מתכנן מודינג אז אין לי בעייה להכניס מאווררים בכל מקום במארז ע"י קדיחת חור למאוורר אתם יכולים לעזור לי בזה... איזה מאווררים לקחת? איפה לשים אותם? וכל זה... תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום. זה מתסכל אותי. קראתי כל מה שאפשר לקרוא על OC (נראה לי). כל פעם שאני מעלה את ה-FSB אפילו בקצת, הוינדווז נתקע בעליה. מה עושים? המערכת שלי: (Q6600 (G0 Big Typhoon VX Gigabyte GA-P35-DS4 rev.2.1 2X1MB OCZ 1066MHz 5-5-5-15 Gigabyte GeForec 8800GTX @ Quadro FX5600 HEC 580Watt DVD Sumsung Western Digital 160GB (2xWestern Digital 500GB (Raid 0 מה אני צריך לעשות???
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היום הגיע לי הכרטיס (זה שהיה מפנדה) הגעתי איתו מ 325/700 עד ל380/952 ומ12 צינורות פתחתי ל 16 צינורות וזה46-7 מעלות במנוחה ו62-65 במאמץ(3dmark05) מה דעתכם? ומשהו מוזר פה כי ב3DMARK05 קיבלתי רק 4200 וראיתי ש6800GT קיבל 4700 (16 צינורות 350/1000) ויש לי גם בעיה כל פעם שאני עושה ריסטרט המחשב עולה לי עם אובר רק לליבה ולזכרונות הוא מחזיר את זה ל700 במקום שישאר על 952 ואני שומר תפרופיל ואמרתי לו שיעלה תפרופיל ההוא כשהמחשב עולה... יש למשהו רעיון למה זה לא טוב? (אני משתמש ב rivatuner) SweeT EviL
-
- 11 תגובות
- 646 צפיות
-
-
*אם הנושא מתאים יותר לפורום אוברקלוק וקירור אני מצטער, נא להעביר לשם. בתוכנה EVEREST, ובתוכנה SPEED FAN מוצגות גם הטמפרטורה של המעבד(CPU) וגם הטמפרטורה של 2 הליבות(Core 1&2). - מה ההבדל בניהן? הסיבה שאני שואל היא כי הטמפרטורת מעבד אצלי היא 82C, והטמפרטורה של הליבות ~16C. * המעבד AMD Athlon 5200+ * קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro תודה מראש, דודי.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-