אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
איך מרכיבים צג LCD (Dot Matrix). גרפי של 240X64 . הסגתי צג כזה אבל אין לו לא מפרט ולא תרשים. פשוט כלום!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
ראשית שלום לכולם. הוספתי דיסק קשיח (SATA), למחשב כמו כן ניקיתי קצת אבק מכל האזורים כולל פירוק של המאוורר וצלעות הקירור של המעבד לאחר הדלקה המחשב עולה לפעמים מראה את מסך הפתיחה הכחול של INTEL (גם הלוח של אינטל), ולפעמים מראה מסך DOS עם הכותרת של אינטל. לאחר שתי שניות המחשב נכבה ללא כל התראה אם אני מנסה שוב להדליק, המחשב בכלל לא מגיע לשום מסך אבל מצפצף צפצופים עולים ויורדים (כמו סירנה) ושוב נכבה לאחר שתי שניות ניסיתי לפרק ולהחזיר חלקים שונים כולל הדיסקים הקשיחים אך התופעה זהה. לאחר הפירוק עולים המסכים הכחולים או ה DOS ולאחר מכן כיבוי. ובהדלקות החוזרות רק אותם צפצופים וכיבוי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האלן הכרטיס שלי הוא 9800GT מגיע ל 90 95 מעלות.אני רוצה לקנות קרור (Accelero S1 Rev. 2) אך לא בטוח לגבי אופן ההרכבה. דוד שלי נתן לי כרטיס שאני אוכל להרכיב עליו את הקרור,ובכך להתנסות בהרכבה כיביכול.הבעיה היחידה ששכחתי זה שהקרור מגיע עם משחה תרמית,כך שברגע שאני אנסה על כרטיס אחר הוא פשוט כבר לא יהיה טוב. הצעות ? תודה
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אז היום הפעלתי לראשונה את הפריזר שהתקנתי במרפסת , מעבר לקיר שמאחורי המחשב. המערכת מבוססת על קרור מים שכבר יש לי, אלא שכעת המיכל יהיה הפריזר. יש במיכל לפחות 30 ליטר מים ממזגן בקייץ. יש לי עוד להתקין את הבידוד לצנרת ולסדר פה ושם . יש צנרת לכוון הרצפה ששיכת למזגן שנמצא בתוך המרפסת , אז לא לבלבל. בהפעלה ללא קרור אקטיבי כבר ניכר שיפור , משום שההפרש בטמפ' בין הCPU והSYS והGPU וה ENV היה נמוך משמעותית . אני סבור שזה משום שהזרימה באה ממקור גבוה יותר מהמארז בשונה ממקודם שהמיכל על הרצפה . הקרור האקטיבי על התרמוסטט המקורי קירר אל מתחת לנק' ההתעבות (לא טוב !) תוך כ 4 שעות. כי מקרר לא בנוי ל15C אלא פחות אז ככה , אני צריך לשלוט על הטמפ' של המים. ליתר דיוק לודא שלא תיוצר התעבות על ח…
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה OC יש לי מסך שחור אחרי זה ואני חייב לאפס את הביוס למה?? ממה זה יכול ליגרם?? המעבד שיש לי: Amd 3500+ והלוח אם שלי: GigaByte K8N Ultra-9 ממה זה יכול ליגרם??
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום רציתי להחליף או לנסות ל"שדרג" את הקירור של הכרטיס Sapphire HD4870 1GB השחור ... הבעיה שלי היא שהכרטיס כמו שידוע פולט חום למארז והוא קצת הורס לי תזרימת אוויר הוא פולט חום לכיוון המאוורר שמקדימה מה שגורם למערבולות בעיקרון רציתי להוריד מהכרטיס את הפלסטיק ולהשאיר עליו רק את הקירור ולשים עליו איזה מאוורר מאולתר ... האם זה יהיה שווה משו ? אם לא אז אני מוכן להצעות לקירורים ל HD כי פשוט לא מצאתי הרבה בחנויות ... ( וכן אם יצא לי מזה OC יותר גבוה אין לי בעיה :] ) סכום ... 250 +- עדיף כמה שפחות ... תודה
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה בניתי HTPC עם מעבד X2 4800 על לוח Gigabyte GA-MA69GM-S2H. כפי שניתן להבין מהנושא הקירור הנבחר הינו Freezer 64 LP הבעיה הינה התחממות נוראית שבמשחקים (NBA 2K9) גורמת לסגירת המחשב, לפעמים אפילו אחרי מספר דקות מועט. בIdle המעבד יושב על כמעט 50 מעלות והChipset על 40 (המארז טיפה חם, מארז ממש קטן). במאמץ ,ניתן להסיק מסגירתו, שהוא מגיע אף ל90 מעלות. בנגיעה בHeatSink הוא אכן רותח וחלקו העליון הוא בטמפרטורה של 50 מעלות, חלקו התחתון (עד כמה שהצלחתי להגיע) מגיע ל 65+- מעלות - נמדד עם מד ליזר. אין לי נסיון בנושא אך מתקבל הרושם שהHeatSink יושב טוב ואולי הבעיה במאווררים שלו. לא מצאתי תיעוד על כך בגוגל. האם למישהו יש נסיון עם הקירור הזה ובהתקנה שלו ? איזושהי עצה מה ניתן לבד…
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לעשות מסך LCD למערז קראתי את המדריך באתר וכמו שהבנתי הכי קל זה להלחים אותו לקבל מדפסת.....הדבר שלא הבנתי זה איך אני אמור לגלות איזה קבל שייך לאיזה פין בחיבור? ??? ודבר שני אני ישמח אם תוכלו להביא לי קישורים נוספים למדריכים של LCD שאני יוכל לקבל עוד מידע........
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני ביצעתי חיפוש לגבי זה פה בפורומים והיה לי קשה לקבל החלטה: אני מתכנן OC צנוע לבאס של עד 340Mhz, לא יותר, למערכת עם E6600. לדעתכם הלוח יעמוד בזה?
-
- 16 תגובות
- 982 צפיות
-
-
תגידו בrheaostat יש אפשרות להכניס ledים וככל שהמהירות יותר גבוהה האור יהיה יותר חזק?
-
אז ככה עשיתי אובר קלוקינג מ 2800 ל 3200 עכשיו שאני כותב המוזיקה וכול הצלילים קופצים ואני מישתגע מה זה יכול להיות יש רעיות תודה למי שיענה
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם..בעבר עשיתי אוברקלוק עם מערכת פחות או יותר דומה אבל רוצה לדעת מה דעתכם.. יש לי מעבד P4 2.8GHZ 533 FSB ולוח ASUS P4S800D-X לדעתכם האוברקלוקינג יעבור את ה3.6?...עם קירור מתאים כמובן.. תודה לעונים ולמייעצים..
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
E2180 IP35-E OCZ 2GB 800 XTC CL4 Thermalright Ultra 120 Xtreme+2 S-FLEX מארז לא יודע תמליצו לי משהו עם זרימת אוויר טובה עד 400 שקל Enermax Liberty 400W 30A צריך להחזיק עם כול זה 8800GT
-
- 15 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, לפני 8 חודשים רכשתי מחשב חדש עם גוף הקירור הנ"ל. היום פתחתי את המארז על מנת לבצע קצת נקיון, וגיליתי כי הגומיות שתופסות את המאווררים נשחקו (עד כדי מצב שהמאווררים אוטוטו עומדים ליפול). רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קרה? ואיך פתרתם את הבעיה בסופו של דבר?
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
https://www.amazon.com/dp/B09VH14935?tag=thetechnoti03-20&th=1&psc=1&geniuslink=true 300 וואט ? קטן עליו ... עריכה: המממ עם קורט מלח. למעבדי AMD זה לא. ב - INTEL המצב טוב בהרבה. שורה תחתונה - מלך ? בספק. אחד הנסיכים ? יש מצב ...
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך.. יש לי GB X800XL 512MB עכשיו הקלוקים שיש לי עכשיו הם: Core Speed : 398 Memory Speed : 398 יש לי תקרור הרגיל שבא עם הכרטיס.. כמה אתה מציעים לי להעלות וזה?? שזה לא ייפגע בכרטיס אבל עדיין יביא לשיפורים ?
-
- 18 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לרכוש קירור למעבד הנ"ל,תקציב כ 100 +-,חורג בהתאם ליחס עלות תועלת.. OC כ 3GHZ אולי יותר קצת,תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי שלושה מאוררים, 2 של 80 : אחד גנרי והשני של TT שעושה רעש של טרקטור, כששניהם נמצאים על הצד של המארז אחד מכניס ואחד מוציא. המאורר השלישי הוא של 120 ג'נרי , שגם הוא שם את ה gforceFX בכיס הקטן מבחינת רעש, והוא נמצא על החלק העליון פחות או יותר מעל המעבד ומכניס אויר. איך אפשר להשתיק אותם? (בלי הוצאה כספית גדולה) הוספתי גם תמונות לעודד את ההשראה... http://photos.walla.co.il/adam_2002 יאללה חברה רעיונות תודה
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב שלי....וכשהוצאתי את המאוורר של המעבד ראתי שהסיליקון שנמצא שם ממש יבש....עכשיו..זה יכול לגרום משו מלעבד???..ומה אני צריך לעשות??...לשים חדש??
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
יש לי : AMD ATHLON 5600X2 AM 8500GT 2GB RAM מה זה לעזאזל MCP ? בכל מקרה איך הטמפרטורות ?
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום ,, המפרט : CPU Type QuadCore AMD Athlon II X4 635, 3051 MHz (14.5 x 2) Motherboard Name Gigabyte GA-M68M-S2P Mushkin 2GB of ram 800mhz שמעו אני מנסה לעשות OC קטן למעבד מ2.9 לפחות ל3.4 בל משום מה לא נותן לי לעבור את ה3.1 , כי אם אני עובר את ה-210 FSB אחריי ה-SAVE מה-BIOS זה עושה SYSTEM IN SAFE MOD PLEASE RE-SETTINGS CPU מישהו מוכן לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 אני רוצה להחליף לו את הקירור למשהו יותר שקט, מה שיש לי עכשיו זה זלמן 9700 למי שמכיר... אז מה הקירור למעבד המומלץ מבחינת שקט, יש משהו פסיבי שאפשר באמת לסמוך עליו שהוא יתן טמפרטורות נמוכות? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
הי, יש לי מעבד E6300 ולוח אם ASROCK ConRoe945G-DVI אני מעוניין לעשות את המחשב שקט ככל האפשר ובביוס יש אופציה CPU QUIET FAN במצב DISABLE. לפי החוברת,במצב זה המאוורר עובד במהירות מקסימלית אבל אם מעבירים לENABLE נפתחות כמה אפשרויות (מצורפת תמונה של תוכנת הביוס). אני לא משחק במשחקים.המחשב משמש לאופיס/WINAMP/אינטרנט/צפייה בDIVX אז חשבתי שאולי אפשר להוריד את המהירות ממקסימום בלי לפגוע במעבד. את TARGET CPU TEMP ניתן לשנות מ45 ל-65 צלסיוס. את TOLERANCE לא ניתן לשנות. את TARGET FAN SPEED ניתן להחליף לFAST/MIDDLE/SLOW מה דעתכם,כדאי בכלל להתעסק אם זה?ואיזה שינויים כדאי לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-