אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ATI RAGE 32 כרטיס מסך ישן במחשב היש שלי עכשיו רציתי לדעת איך אני מוריד את הלוח קירור שמודבק עליו? תודה מראש ;D
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני חושב שהנושא ממצא את עצמו מי יותר טוב, ולמה ? (בעניין הכסף, שתיהם בערך אותו דבר)
-
- 15 תגובות
- 919 צפיות
-
-
נכון לעכשיו הוא באוברקלוק ל2.4 GHZ הטמפרטורה של המעבד בIDLE 46 LOAD 50 CORE1: 55+ CORE2: 55+ לוח אם גם בסביבות ה50 המארז הוא FULL TOWER 2 מאווררים 80 מכניסים אוויר מקדימה ומהצד (על כרטיס מסך) מאוורר אחד 120 מוציא אוויר מאחורה על המעבד יש לי HSF זול של SPIRE ומעליו משחה תרמית Arctic Silver 5 חשבתי שיכול להיות שזה בגלל ההיטסינק הזול של המעבד אבל פעם הטמפרטורות בוא לא עברו את 40 באותו אוברקלוק ובלי היו מתחת ל30! למה הטמפרטורות שלי כל כך גבוהות? הצילו!
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
Epox 8RDA+ (v1.1) latest BIOS. JIUHB (DUT3C) 1700 XP 256Mb TwinMOS PC3200 stick using 8RDAvcore.exe latest ver to change parameters from within windows. there some difference between the voltage u set and the voltage you actually get. using Prime95 torture test . start : BIOS defaults 1. MAX multiplier for CPU is 12.5 (133FSB etc..). CPU won't boot at 13x133, 14 .. etc. start : BIOS defaults 1. Boot with 10x166 (1660Mhz) . 2. set VDIMM to max : 2.9V , Vcore to 1.825V 3. MAX FSB is 190. above it reboots immediatly. 4. set VDIMM to 2.77 (default) - 190 FSB STABLE. start : BIOS defaults 1. Boot with 12.5x166 (2075Mhz). 2. Change VCore to 1.9V and VDIMM to 2.…
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
שלום חברים - אני כבר כמה זמן משווה פה בפורום ובאתרים אחרים בין ה-INFINITY ל-TUNIQ והדעה הרווחת היא שהם קרורי האוויר הטובים ביותר היום כשל-TUNIQ יתרון קל בביצועים. ואז נתקלתי בבקורת הבאה : http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/zalman-scythe_11.html ב-XBITLABS ולא ב"אתר המחשבים השכונתי של חיים אפללו" - אתר רציני ומהימן. מה אומרים - ה-BT באמת עולה על כולם???
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי אחרי שכבר המלצתם לי על קירור למעבד ולצ'יפסט, אני מחפש שני מאווררי 120מ"מ שיסגרו את הקנייה ה"שקטה" שלי. אני מחפש את המאווררים היעילים ביותר והשקטים ביותר שאני אוכל להשיג עד 160+- לשניהם. (חשוב לי להשיג את התועלת הכי גדולה שאני אוכל להפיק אתם במארז 6A19 של compucase). ראיתי למשל את אלה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=2535 אבל מאחר ואני ממש לא מתמצא בתחום הזה, אני מעדיף להתייעץ עמכם (: , בנוסף אם אפשר, ראיתי פעם טבלה שמדגימה מהי רמת הרעש לפי דציבלים (רושמת תיאור למס' דציבלים מסויים), אז אם אפשר לקבל לינק אלייה זה גם יעזור לי ם: תודה, ומקווה לעזרה :nutty:
-
- 15 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני קונה core i5 750 tray, הציעו לי בפורום לקחת את ה- מאוור ThermalTake CLP0514 Socket 775 ובחנות הציעו לי לקחת את ה-silent, ההבדל ביניהם הוא- 55 ש"ח, כדאי להשקיע ב-silent או שלא יורגש הבדל?[br]פורסם בתאריך: 15.02.2010 בשעה 11:04:33 שאלה נוספת, מה עדיף: אלה שהצגתי למעלה או: cooler master hyper tx3?
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ברגיל הוא מגיע ל60-75 ב5 דקות הראשונות כבר. אחרי יציאה מHITMAN BM הוא הגיע ל87 ואז ירד ל80, 75, ואחרי רבע שעה חזר ל60-70. הסרקוצליה או איך שלא קוראים לזה (אל תרדו עלי אם זאת טעות, פשוט תתקנו): 2 מאווררים 80 מ"מ (או יותר קטנים, לא בטוח) בצד שמאל (כשהמחשב מולי) מכניסים מאוורר אחד 80 מ"מ מלמעלה מוציא (יש מקום מאחורה לעוד 80 מ"מ) (מקדימה יש בעיה, מבנה המארז חוסם אותו - אני אוסיף שם מאוורר כשאני אתחיל להתעסק עם דרמל וכאלה) בנוסף כמובן אחד של 80 מ"מ (או שזה 120?) על הCPU שבא על המעבד ועוד אחד על הכרטיס מסך שלא רלוונטי עכשיו. איך אני מצנן את המחשב בצורה הזולה ביותר? חשוב לציין: עכשיו המעבד על 67-62, אבל הלוח אם על 44, הAux על 32 והכונן קשיח על 26... אז אני לא צריך קירור מקיף מדי…
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, הבנתי שרק מעבדי AMD BARTON 2500 עם סטפינג מסוים יכולים להפוך בקלות ל3200... אז בדקתי מה כתוב על המעבד וזה מה שכתוב: AXDA2500DKV4D AQXCA 0307MPM מה זה אומר? זה סטפינג טוב?? המעבד בצבע חום ונקנה לפני חצי שנה בערך.... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר. מצטער שנאי פותח אתץ אותו ת'רד בשני מקומות פשוט אני לא יודע כל כך למה זה קשור אז.. מצטער.. ושוב תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שאלתי בעבר ולא זוכר כבר מה ענו לי. מה אוכל לעשות על מנת להשתיק אותו? פתחתי אותו ולא היה נראה שאפשר להוציא את המאוורר.
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם; כאמור בכותרת החלפתי את המאוורר שבא עם הפריזר 7 שלי במאוורר 120 מ"מ של ארקטיק קולינג, חיברתי את הקירור עם אזיקונים. ההתלבטות שלי הייתה לאן לחבר את חיבור החשמל של המאוורר, מכיוון שהחיבור נראה דיי דומה לחיבור של המאורר למעבד, אך בעל מקום ל3 פינים ולא ל4. האם ניתן לחבר אותו ליציאה של הקירור למעבד ובכך לגרום לו להסתובב במהירות משתנה, או להשאירו במקום המתאים לו (נכון לעכשיו מחובר לSYS FAN)? קישור לאתר של AC: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=101 תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני צריך לחבר 7 מאווררים (4 ג'נריים שבאו עם המארז סופרטאלנט ועוד אחד מאורר לדים יותר חזק מהרגילים ועוד שתיים כאלה ) ואני רוצה לקנות ריובאס וירדה האפשרות של לבנות אחד גם אחרי שקצת הבנתי את זה (הבנתי מה לעשות בגדול וזה פשוט) גיליתי שממש אין לי כח לזה, אז אני רוצה קנוי שיוכל להחזיק 7 עכשיו ואולי 8 יותר מאוחר (כן אני יוסיף גם אחד בתחתית המארז מה רע בזה?! ;D) וגם אני מעדיף שישר להכניס למחשב ולחבר בלי יותר מידי בלאגן, אז תנו המלצות בקשה אני בנתיים חשבתי על זה מה אתם אומרים? חשבתי לחבר ככה ערוץ 1 שתי ג'נריים ביחד, ערוץ 2 ג'נרי+120, ערץ 3 ג'נרי+מאוורר לדים, ערוץ 4 120 לבד.
-
- 15 תגובות
- 919 צפיות
-
-
המפרט החדש שלי AMD 5000+ x2 65w asus m2n-e 2 זיכרונות של GSKILL ddr2 667 mhz 1 gigax2 evga 880 gts 640 superclocked psu 650w coolermaster מארז של CHENBRO עם מאוור 120 mm אחורי ומאוורר 80mm מקדימה אוקי כרגע אני משתמש במאוור הסטנדרטי של המעבד (אני יודע להחליף דחוף) אבל נראה לי שאפילו עם מאוורר מפלצתי של ZALMAN אני עדיין יצטרך להשאיר את המארז פתוח (לפחות במשך הקיץ) אשמח להצעת קירור תודה [br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 02:05:40 דרך אגב המאוורר של AMD מסתובב כזה לאט שאני כמעט יכול לקרוא את המדבקה
-
- 17 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד תקוע על 49 אבל שאני מפעיל בדיקת מאמץ ומחכה קצת זה מתחיל להעלות..לא מראה פחות מזה
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עריכה: אני יכול לייצב על 3.6GHZ עם תזמוני CL6 ומתח 1.3V למעבד אבל יש תופעה מוזרה. יש לי 3 סטקיים של ראם. שניים של 2 ג'יגה והשלישי זהה אך 1 ג'יגה. אני יכול לעשות פוסט עם הסטיק של הג'יגה ואני יכול לעשות פוסט עם שני הסטקי יםש ל2 ג'יגה אבל אני לא יכול לעשות פוסט לכולם ביחד. מה גם, כשאני מחבר את שני הסטיקים בזוג סלוטים אחד (של DC) עובד טוב אבל בשניים האחרים לא, והבעיה לא בסלוטים אני חושב כי בלי OC אין בעיה כזו. ניסיתי לתת עוד מתח לגשר הצפוני ולזכרונות אבל זה לא עוזר. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני בודק את האופציה לבנות קירור מים למחשב חדש מבוסס I7. רציתי לדעת כמה אמורה לעלות מערכת כזאת בהנחה שאני מזמין מחו"ל את כל החלקים (בניגוד למערכת מוכנה קומפלט). אני אשמח לשמוע הצעות לגבי קירור למעבד ולכרטיס מסך (לצורך הדיון בואו נאמר שמדובר בGTX260) - אם הבנתי נכון זה נקרא 2 לופים (תקנו אותי אם טעיתי). אם מישהו אפילו נחמד ויכול להעלות לפה סוג של "מפרט" עם כל מה שצריך לקנות אני ממש אודה לו.
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אם יש תוכנה כזאת אשמח שתביאו אותה פה (יש לי את ה-6600GT) במנוחה הוא על 50C
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, הבעיה התחילה כשהווינדוס XP עלה ואחרי בערך חצי דקה קפא לעשר שניות ועשה ריסטרט. הווינדוס היה מבולגן ובכל מקרה רצינו להתקין מחדש, אז כבר הלכנו על התקנה מחדש בלי לנסות לדבג את הבעיה בתקווה שהבעיה היא במערכת ההפעלה. אחרי ההתקנה מחדש המחשב עבד רגיל כמה דקות, אבל הבעיה חזרה. התקנתי speedfan וראיתי שברגע שמפעילים אקספלורר או כמה אפליקציות אחרות, הכרטיס מסך מגיע ל70 מעלות ואז המחשב קופא. מדובר על Nvidia 7300GS, לא יודע של איזה יצרן (אני לא ליד המחשב). האם הצעד ההגיוני לעשות הוא להחליף את המאוורר של כרטיס מסך? או את כרטיס המסך באופן כללי? האם יכול להיות שהבעיה היא בכלל במקום אחר? תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מערכת כזאת: P4 2.8C@3.3 ABIT AI7 GeIL 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Sapphire Radeon 9600XT WD 80GB (בקרוב עוד אחד 20 שיש לי פה) צורב DVD 5 מאוררי 80 מ"מ ואחד 120 ואורגייט 2 זלמן 7000CU יש לי ספק TT360 רציתי לדעת כמה וואט צורך ממנו הכרטיס מסך שיש לי עכשיו.. אני עומד למכור אותו ולהחליף לג'יפורס 6200 (ולפתוח ל6600..) כמה וואט ה6200 צורך? הספק שלי יעמוד בהכל?
-
- 15 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אם אני עושה אובר קלוק ל6800GT עד 400MHZ לליבה ו1100MHZ לזכרונות אני מקבל את אותה ה ULTRA בול?
-
- 13 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים, בעיה מטרידה במיוחד שארצה להפנות אליכם. ניסיתי לפרט כמה שיותר ע"מ לתת תמונה מלאה. אם אפשר – תשובות שלכם או שאלות לא לנסח במונחים טכניים יותר מדי מורכבים, הכותב אינו איש מחשבים מפרט: אנא סלחו לי. מתנצל מראש על התיאור החלקי: - מעבד E7500 2.93Ghz intel dual-core - זיכרון 2GB 800Mhz - HD מתוצרת SAMSUNG בנפח 500GB - כרטיס TV מתוצרת AVERMEDIA (שאינו נמצא בשימוש כמעט בכלל) - איני זוכר את הדגם של לוח האם אך הוא מתוצרת אינטל עם כרטיס מסך מובנה - מע' הפעלה WIN7 - המארז הוא ככל הנראה מארז של חברת מדבקה, שנראה כך Case Dimension: 323(W) X 132H) X 293(D) המחשב נרכש לשימוש כ-HTPC, הוא יושב בסלון על שידת מדיה עם מרווחים של כ-15 ס"מ לכל כיוון, ומחובר ל…
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
האם שווה לי לעשות לכרטיס הזה Overcloacking ??? יש לו זכרונות DDR לפחות ככה כתוב וזה כרטיס ממש טוב ... אני רוצה לדעת מה הסיכונים והכל ...
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני כרגע באוברקלוק של 3.23MHZ (מעבד E2160 1.8mhz) הלוח שלי הוא MSI P45 NEO2 . במאמץ מלא הטמפרטורות מגיעות ל-48 מעלות מעבר לזה אני לא מצליח לייצב [קורס לי במאמץ ב-3.42] ישנם בלוח מספר מושגים שאין לי מושג בדיוק מה זה והאם אני צריך לגעת בהם על מנת לייצב את המערכת ולהגיע לאובר גדול יותר הוספתי תמונות מהביוס עם פירוט אשמח לקבל עזרה בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-