עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TARON,

האם מסוכן להעלות תספיד פאן של הכרטיס מסך כי הוא נימצא אצלי על 0 האם זה נחשב אובר קלוק האם יש סיכון אפילו הכי קן אפילו של 0.1 עם יש סיכון תגידו כן ולמה אבל זה נחשב לאובר קלוק ??

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by Swed,

אני כבר דיי הרבה זמן רואה בסקאי פיסי.. קירור למוספט של TR הינה דוגמה. http://skypc.co.il/pl_product~HR-09S~18~0.htm אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by amit1242,

שלום,יש ילי כרגע זכרונות 533MHZ ,שמגבילות את הOC שלי לE2160 ל2.4GHZ, אני רוצה להמשיך את הOC אז שמעתי שיש אפשרות לעשות OC לזכרונות... 1.זה מסובך? מסוכן ? 2. האם אני יכול להגיע עד ל667MHZ או שפשוט לקנות חדשים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by Henz16,

שמח לשמוע דעות, והעצות לשיפור וכו'. תגידו, זה מכניס אותי לאיזשהי טבלת שיאים? [attachment deleted by admin]

5. אהלן לכולם חברה ברשותי מחשב די חדש שנמצא אצלי בסביבות השנה וחצי חשבתי להתייעץ עמכם לגבי הטמפ' של המחשב הנה המפרט והטמפ': מעבד-Q6600 ליבה ראשונה מגיעה ל63 במנוחה ליבה שניה 60 ליבה שלישית גם 60 וליבה רביעית 58 CPU סביבות ה50 מעלות במנוחה במהלך מאמץ הטמפרטורוטת של כל ליבה מגיעות ל70 מעלות בערך זיכרון- 1GB*2 קינגסטון כרטיס מסך-8600 GT מגיעה ל60 מעלות במנוחה ובמאמץ 70 מעלות כונן קשיח-WD 320GB בסביבות ה40-42 מעלות (וזה עוד אחרי שהתקנתי עליו יחידת קירור מפיסי קול-האמת שהיא לא שינתה הרבה בטמפ') לוח אם- ASUS P5K SE טמפ' בסביבות ה40-42 מעלות זהו זה רציתי לשמוע חוות דעת כללים על הטמפ' האם זה נורמלי או שיש לי מה לדאוג? האם כדאי להתקין קירור מיוחד או להוסיף משהו כל הקירור שיש לי זה המ…

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by מר מקלדת,

האם הוא מתחמם, כלומר על איזה טמפ' הוא עובד במנוחה/במאמץ. איך הוא במחינת חום בהשוואה ל-AMD 5200/5600/6000.

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by scorpion,

תגידו בrheaostat יש אפשרות להכניס ledים וככל שהמהירות יותר גבוהה האור יהיה יותר חזק?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by maphisto,

אחרי שהמהרתי את המעבד רציתי לבדוק אם אפשר עוד חששתי שכל האבק שיש על במאורר של המעבד יפריעו לקירור.... אז פתחתי וניקיתי והיה שם חומר ורוד כזה על הצלעות קירור בצד של המעבד .. נזהרתי שלא להוריד את (אני מניח שזה גריז טרמי) אבל כשהחזרתי את הכל המעבד היה בהדלקה 70 מעלות אחרי כל מיני משחקים בזה ואחרי שהורדתי את זה המעבד לא נשרף אבל הוא מתיצב על 55-65 מעלות בהדלקה ללא עומס לא העלתי אפילו את המחשב.... עזרה מפרט למטה.... עזרה בבקשה ... אז כרגע סיכום - מעבד בהדלקה מגיע ל65 מעלות בקלות ואני לא עובד עליו יותר עד לפתרון,כרגע אני רק בנייד ,טמפ מערכת בער 30-35 לא בעומס . :AR15:

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by The_Byter,

קרור - על הכל כבר שמענו מקרור פסיבי ועד קרור בחנקן אבל מישהו ידע על זה ?! vortex cooling : קרור ע"י אוויר בלחץ גבוה מאוד טמ'פ אפשרית עד כ 50- רוצים כזה ?

10. Started by Fenomeno,

http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by melalex,

היי, אני חדש בפורום, אולי משהו יוכל לעזור לי .. קניתי מחשב חדש (בומבה!) ;D מעבד : FSB800 P4 2.4MHz זכרון: Gail DDR 512M (256x2) PC3500 433MHz לוח אם: Asus P4P800 דיסק קשיח: WD 80Mb 8M cache כרטיס מסך: ATI RAGE 128 pro 32Mb - די ישן כל השאר - לא רלוונתי .. עשיתי אוברקלוקינג, ומצאתי תופעה מעניינת : כאשר הזכרון שלי עובד במהירות 266 מגה-הרץ, אז אני מצליח להאיץ את המעבד ל-3.2GHz (ראה תמונה מצורפת) אבל כאשר אני משנה ב-BIOS את מהירות הזכרון מ-266 ל-400, אז אני מצליח להאיץ אותו רק ל- 2.51GHz אז אני לא יודע, מה יותק טוב: לעבוד עם זכרון 266, אבל עם מעבד 3.2GHz או זכרון 400 (Dual) ומעבד 2400.. ??? עזרו לי, בבקשה. אולי אני לא מבין משהו ?

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by captaincaveman,

מישהו קנה פעם? אם כן מאיפה? מה היה המחיר?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by Etus,

שלום, אני מנסה כבר זמן מה לעשות OverCloaking למעבד שלי, Intel P3 800MhzEB. בבעלותי לוח אם עלוב(לצערי), של חברת Matsonic האלמונית - Matsonic MS7117C, VIA Apollo Pro, MoBo. עדכנתי לאחרונה את הגרסה "החדשה"(משנת 2000) ביותר של ה- BIOS. שם, נוספה אפשרות חדשה של שינוי המכפלות. אבל, לא משנה לאיזו מכפלה שאני מנסה, מהירות המעבד נשארת אותו הדבר. אני כבר מנסה זמן רב לעשות את ה- OverCloaking, אבל ללא הצלחה. Help? תודה, יובל

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by yot,

היום בשעה 21:00 סיימתי את המודינג הראשון שלי. המודינג הוא שילוב של מאוורר 80 מ"מ. אני חייב לאמר, לכל אלו שעדיין חוששים, שהמודינג הראשון זה חוויה אדירה!! כל העסק, החל מהקנייה, ועד לסיבוב הבורג האחרון. מודינג זה הוא חלק של סדרת שיפורים של המחשב שלי מסוג פנטיום 3 660 מגה הרץ 128 מ"ב. השיפור הראשי היה קניית מאיץ גרפי חדש מסוג Leadtek GeForce 4 ti 4200 64MB. חוץ מהלכלוך, והריח של המסור באף, זה היה מדהים. שכן יירבו עליי בקרוב תמונות!! עריכה: עלה לי רעיון בראש (זה חדש): אתם מוזמנים לכתוב כאן את ההתרשמויות שהיו לכם בזמן המודינג הראשון (מי שזוכר..) את ההרגשה.. עידכון!! מחר, יום שני, אני צובע את המארז בצבע תכלת כהה. תמונות בקרוב!

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

היי לכולכם, אני מתכוון לרכוש IFX-14 ויש לי מספר שאלות לגביו: 1) שמעתי שהבסיס (החלק שצמוד למעבד וסופג ממנו את החום) לא ממש חלק, מה שגורם לפגיעה בהעברת החום או משהו.. זה נכון? אם כן עד כמה זה משפיע? 2) באתר של Thermaltake כתוב שוא תומך ב-2 מאווררים, אבל מצד שני ראיתי ביו טיוב סירטון של איזה אחד עם 3 מאווררים עליו, וההיגיון אומר שאפשר לשים גם 4.. האם הוא מגיע עם 4 קליפסים? או רק עם 2, ואני אצטרך לקנות עוד 2?

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by omrij,

הטמפ' אצלי גבוהות מדי (אבל זה יציב לגמרי) הקירור למעבד הוא mugen 2 שמרבים לדבר עליו המתח הוא סטוק (1.25) מה הטמפ' אצלכם ובאיזה מערכת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by Gal.z,

שלום, אני חדש בפורום וחדש בתחום האוברקלוקינג. לאחר שקראתי לא מעט חומר והרבה טארדים שנכתבו כן בפורום, החלטתי לנסות בעצמי לבצע אוברקלוקינג למערכת שלי, על-מנת לשפר את ביצועיי המערכת ובאותו הזמן ללמוד ולהתנסות בתחום האוברקלוקינג שאני מאוד אוהב. כמו שניתן יהיה לראות במפרט, יש לי מערכת לא רעה, אך המעבד חלש וקצת מגביל אותי. החלטתי לעשות אוברקלוקינג ולנסות לשפר מעט את הביצועים שלו. לאחר שהגעתי לתדר מסוים נתקעתי בכמה בעיות שאני מיד אציין. אך לפני זה, מפרט המערכת שתוכלו להבין במה מדובר: מעבד: Intel E7300 2.66Ghz @ 3.2Ghz -הגעתי לתדר גבוה יותר אך נתקלתי במס' בעיות, לכן הורדתי לתדר נמוך ויציב יותר. לוח אם: MSI P35 Platinum Combo - מידע על הלוח כאן. זכרונות: OCZ 4x1GB Plati…

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by itsik1231995,

פתחתי אותו ל 6970 (מיזמן) והחלתטי היום לעשות לו רצת OC העלתי את הליבה ל 945 (מי 880) והכרטיס היה יציב כמו סלע תחת אותם מתחים של HD 6970 (ב 950 הכרטיס כבר לא יציב ) התחלתי להעלות את הזכרון ו .... הביצועים יורדים העלתי מי 1375 ל 1390 והביצועים ירדו ב 3 בנצ'ים שונים שניסיתי כמה פעמים העלתי עוד טיפה ל 1400 וירד עוד יותר מה ההיגיון בזה ? איך יכול להיות שתוספת התדר לזכרון מורידה ביצועים ?? הביוס שיש על הכרטיס הוא של HD 6970 של ספיר, אם לדעתכם זה הביוס אז אפשר קישור לביוס שידוע שהוא טוב ל OC ? (למרות שאני בספק שזה הביוס ) תודה ... אני שם לב גם שיש בעיה ביציבות התדר עצמו בתדר של הזכרון לא יושב בדיוק על מה שמכניסים לו למשל במקום 1440 זה 1437.5 או במקום 1390 זה 1387.5 בנו…

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by spider272,

הטמפרטורה של המעבד תקוע על 49 אבל שאני מפעיל בדיקת מאמץ ומחכה קצת זה מתחיל להעלות..לא מראה פחות מזה

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by ofir981988,

אני קונה core i5 750 tray, הציעו לי בפורום לקחת את ה- מאוור ThermalTake CLP0514 Socket 775 ובחנות הציעו לי לקחת את ה-silent, ההבדל ביניהם הוא- 55 ש"ח, כדאי להשקיע ב-silent או שלא יורגש הבדל?[br]פורסם בתאריך: 15.02.2010 בשעה 11:04:33 שאלה נוספת, מה עדיף: אלה שהצגתי למעלה או: cooler master hyper tx3?

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by -iTaY-,

הפעלתי SpeedFan במחשב ויש לי משהו שהוא 100% מעלות מזה? ואיך השאר זה במצב סביר?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  22. שלום לפני OC בדקתי חום מעבד . יש לי מעבד E8400 בדקתי לו טמפרטורות עם תוכנות כגון SPEED FAN - REAL TEMP - EVEREST וכיוונתי את ה Tj Max ל 95 בכל התוכנות. בכולן, כאשר אני מעמיס מעט על המעבד אז הטמפרטורה קופצת למעלה בסביבות 75- 85 מעלות שאני מפסיק עומס על המעבד אז הטמפ. צונחת די מהר למטה. יש לציין שיש משחה טרמית על המעבד, יש מאוורר סטוק תקין, ולא מורגש ת יציאה של אויר חם או לוח אם חם. טמפרטורת לוח בכללי : 27-30 חבר שלי טוען שיש בעיה בחיישן / בקר במעבד או בלוח אם כי לא יכול להיות שהמעבד מתקרר בכזו מהירות. יש למישהו הסבר טכני לכך? איפה בדיוק הבעיה?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  23. העתקה מגלריית הקירורים + שאלה: הקירור שלי אני די רגיש לרעש, ולכן: 1. המאוור של ספק הכח הוחלף במאוור 8" של arctic cooling 2. המאוור האחורי לא מחובר - הוא עושה הרבה יותר מדי רעש. 3. הטמפרטורות (לפי speedfan) לא משהו - 40c במנוחה, 60c בעומס מלא. 4. אני לגמרי לא בטוח לגבי המיקום של המאוורר של המעבד - ככה שם אותו הטכנאי. האם אפשר לשפר סירקולציה / רמת רעש? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by gal,

בהיותי חדש לגמרי בנושא האוברקלוקינג רציתי לדעת האם המערכת שלי תחזיק OC למעבד והאם זה יתן שיפור ביצועים (המפרט שלי בצד)? כמו כן המעבד באיורור סטוק.אם ניתן לבצע OC איפה אפשר הסבר איך בדיוק לעשות את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  25. היי אלו הם הטמפרטורות שלי לאחר שחיברתי את קירור כרטיס המסך לכניסת 12 וולט ישירות לספק, גם החדר ממוזג , לאחר בדיקת כרטיס המסך עם OCCT למשך 10 דקות ,בחדר לא ממוזג :68 מעלות בלבד. מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים