אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב עם E6300 מעבד ולוח אם - ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E והשאלה שלי האם אני אוכל להתקין קירור טוב יותר מזה שמביאים אינטל ולעשות OC.. או רק להתקין קירור? אפשר לעשות קירור לזכרונות שמותקנים על הלוח ואם כן איך?
-
- 16 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון (יותר נכון שם של חברת זיכרונות)שיהיה בסטיק אחד של 512 במהירות 3200/400 התקציב הוא בסביבות ה-700, 750 גג...ומתוכנן OC קטלני לזכרונות...
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0037Volcano4005/cl-w0037.htm נראה כמו עוד ניסיון לשלב בין קירור מיים ואוויר במכה אחת אני מנבא שזה לא יהיה משהו
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הסתכלתי במדריך שנמצא באתר למריחת משחה תרמית בצורה נכונה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם חייב אלכוהול כדי לנקות את המשחה התרמית מהליבה? 2.כאשר מורחים את המשחה התרמית על ההיטסינק עצמו צריך למרוח רק במרכזו נכון? 3.כאשר המשחה התרמית נמצאת באחת הפינות כפי שצוין במדריך האם המריחה ע"י סרגל או כל דבר חד אחר יכולה לפגוע בליבה באיזהשהי צורה?
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני יודע שאי אפשר, אבל יש כללללללללללללללל דרך אחרת עקיפה? כל הדברים שאתם עושים עם הפינים ודברים אחרים בלוח אם ושינויים אפשר לעקוף איתם את המגבלה? בבקשה אני מתחנן אני מת רצח לעשות כבר למעבד הזקן הזה אובר קלוק. יש לי לוח אם D850GB ומעבד של אינטל ליבת הוויליאמט ה 1.7 גי'גה הרץ עם 100 מגה הרץ באס (X 4 400) ה 256 קאץ' טוב אני מניח שאתם יודעים אז קיצר יש איזה שהוא דבר? אני מתחנן שתגידו כן
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי לקבל הצעות למאווררים ממש אבל ממש שקטים למארז (מאווררים בגודל 12) אשמח לקבל דגמים אבל באמת חשוב שיהיה שקט מאוד (למרות שיש לי מארז HUSH השקט שמצופה מבפנים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם , אחרי ששמעתי על תוכנת ה Furmark ששרפה כל כך הרבה כרטיסים ... רציתי לדעת אם הבדיקת מאמץ של OCCT GPU אמינה ועושה את העבודה כמו שצריך ? יום טוב.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
טוב, כחלק מהפראנוית חימום של המחשב שלי אני אספר את הסיפור המלא... שמתי סנסור חיצוני והנה הממצאים: 1. ההארד דיסק מגיע ל44 מעלות (הסנסור שלו טוען 46, לא קריטי) במאמץ 2. הסנסור של המעבד דפוק, הוא טועה רק ב20 מעלות, למטה, כלומר, הסנסור מראה 30 מעלות, המעבד על 50 מעלות עכשיו הנה הדבר המרגיז, אבא (כל המהנדסים האלו אוף :-( ) החליט שהוא מנסה לראות איפה הסנסור אולי אפשר להזיז אותו, אמרתי לו שלא, שאני בספק, בכל אופן, הוא הרים את הגוף קירור. ברגע שהוא הרים את הגוף קירור, רוב המשחה התרמית עלתה איתו, וחלק קטן ממנה נשאר על הלוח אם, קצת פחות קריטי אם מחזירים את הגוף קירור בדיוק לאותו המקום. ואז אבא הסתכל וחשב לעצמו: "הממ משחה תרמית" ונגע בה . לא נגיעה רצינית, אבל בהתחשב בכמות שיש שם (כל…
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום יש לי את ה freezer xterme הדגם הישן והוא לא ממש מספק אותי מבחינת OC למעבד אני לא יכול לעבור ת 3.5 בגלל החום שלו בזמן משחק הוא מגיע ל 75 מעלות ... אז אני רוצה שתמליצו לי על קירור כל שהוא אני מעדיף מחברת noctua הקירור והשקט הכי חשובים לי או כל דבר אחר חוץ מ mugen 2 חנות לא חשובה רק לא מKSP =\ ושני מאווריים למארז שקטים בלי לדים 120mm חשבתי על שניים כאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~D1225C12B5AP15~18~0.htm תודה לעוזרים D:
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: GIGABYTE GA-7N400L http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=671&catcode=162 ויש לו מאין ג'מפרים בצד ליד המעבד ועוד אחד בודד ליד הAGP X8 איך אני עובר ל200 FSB?? כי כשאני משנה בביוס ל200 FSB אז המחשב לא עולה לי לא מגיב לא כלום... ואם אני משנה הג'מפר מOFF לON (הג'נפר שליד הAGP) הוא עולה לי ורושם לי במקום 2800 1250MHZ ..... מה אני צריך לעשות כדי לעביר אותו ל200 FSB??? הטמפ' שלי הם לאחר סידור המארז ועשיית מודינג חמוד... 45 במנוחה... ו48-49 במאמץ....... אז לא ניראה לי שהבעיה היא הטמפ'...... או שאני טועה.... בתודה אלעד
-
- 21 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא כדלקמן: מארז antec p182 מעבד q9450 לוח asus p5e קירור למעבד ללא מאוורר thermallight ultra 120 אני משתמש בתוכנה של אסוס שבאה עם הלוח אם (הורדתי את הגרסא הכי חדשה מהרשת) לקריאת הטמפרטורות ואני מקבל את הטמפרטורות הבאות במנוחה מעבד 18 מעלות. לוח 40 מעלות. מילא שזה נראה לי הזוי שהמעבד יהיה ב 18 מעלות זה נראה לי מממש חם מדי שהלוח יהיה ב 40 מעלות. המערכת רצה ללא המהרה כלל. רעיונות מה יכול לגרום ללוח להיות כזה לוהט? אלי התוכנה דפוקה?
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בימים האחרונים החלטתי לאור תוספת תקציב פתאומית לסדר סוף את זרימת האוויר במארז המטורף שלי. את זרימת האוויר כפי שרואים בתמונות קשה מאוד לסדר בגלל שניורון (יצרני המחשב הארורים) החליטו שזה יהיה חכם לקרר רק את המעבד,ולהשאיר את האוויר החם בחלק העליון של המארז. יצירת חורים חדשים למאווררים היא אפשרית ומעשית. זכרו גם שהאוויר הכי קר מגיע מלפנים המארז (צד שמאל) בגלל שאחורי המארז נמצאים מתחמת לשולחן. נ.ב. בתמונה האחרונה מלפני החלק המחורר נמצא בדרך כלל פלסטיק כך שהאזור חסום לזרימת אוויר [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אומנם הגיע בטעות . עוד לא החלטתי עם זאת טעות טובה הוא רעה. קישור לכתבה: http://www.neoseeker.com/news/12423-guy-receives-e8700-cpu-by-accident-/
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מתכנן קירור מים, ואני רוצה שהבלוקים(3 כרגע) תמיד יקבלו מים ישר מהמיכל(יעני קרים ולא עברו בבלוק אחר לפני) הדרך היחידה והזולה שאפשר(שימוש במשאבה אחת עם מפצלים פשוט יהרוג את הזרם ויקרע את המשאבה) היא שימוש בכמה משאבות של 500 ליטר בשעה, טבולות, שעולות 60 שקל... התרשים: מיכל -> משאבה א' -> בלוק מעבד(אופציונלי) מיכל -> משאבה ב' -> בלוק ציפסט מיכל -> משאבה ג' -> בלוק כרטיס מסך מיכל -> משאבה ד'(משאבה של 300 ליטר) -> רדיאטורX1 ---> המשאבה חלשה כדי שהמים יעברו כמה שיותר לאט ברדיאטור... מיכל -> משאבה ה'(כנ"ל משאבה 300) -> רדיאטור 2X מדובר על מיכל בהכנה אישית, שהמארז פשוט יישב עליו, +- 5-8 ליטר...
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני חדש בתחום של האובר קלוק ואני רוצה לעשות המהרה קלה למחשב שלי זה המפרט: הטורבו בוסט פועל והתדר של המעבד הוא 3.7GHZ אם זה משנה Intel i5 3550 @3.30Ghz GIGABYTE GA - Z77X - UD3H GEIL Black Dragon 4GBx2 1600Mhz DDR3 MSI Twin Frozr III Radeon 7850 2GDDR5 OC Corsair PSU-750TXV2EU TX750 V2 - 750W Thermaltake ELEMENT T Seagate Barracuda 7200rpm 64MB Buffer 1TB ASAKA Cold Bit X4 Samsung DVDx22 OEM תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני צריך סה"כ מיכל, סלילים לצינורות (נגד כיפוף) ודברים קלילים סה"כ. ב-FROZENCPU רוצים 40 דולר למשלוח הכי הכי פשוט, זה ברור שאין שום סיכוי שאני אשלם להם סכום כזה. באיביי לא מצאתי מה שאני מחפש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי מעבד dual core 2.8ghz האם כדאי לעשות לו overclock ..ואם כן אז עד כמה אחוז?? 10% 20% או 30%??
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מאווררים עם בורר מהירות עבודה של המאוורר (פוטנציומטר) אני זקוק למאוורר בגודל 120 ו- 80. אשמח אם תעזרו לי למצוא, כמובן שעדיפות למאווררים שקטים, הם מיועדים ל- HTPC ועבור השידה בו המחשב ימוקם. אין לי אפשרות לחבר ללוח האם. יש עדיפות למאוורים הנ"ל עם תאורה (לד) טנקס
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יכול להיות שדיסק קשיח יעצור אותי במהלך ה OC שאני עושה למחשב? כשאני מגיע למהירות של 3.8 הביוס אומרים שחסר לו קובץ של ה WIN מה הבעיה פה ?
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן GEFORCE 4 MX 420 של ASUS - ה- 8170 SE קיבלתי אותו ללא מאוורר (רק עם גוף קירור) שאלתי בחנות האם הוא באמת צריך להיות כך ואמרו לי שכן, וגם ראיתי שכך הוא מופיע על הקופסה שלו, האם זה בסדר??? ואם לא איזה מאוורר כדי לי להוסיף?
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי , אני מחפש גוף קירור שקט למעבד שלי. ההגדרה שלי לשקט : משהו שרק אם מתאמצים ממש ומקריבים את האוזן למארז אז אולי שומעים אותו(ולא אני לא!!! אודיופיל אז לא להגיד לי דברים כמו "זה תלוי בשמיעה שלך"). המארז נמצא מתחת לשולחן המחשב , משהו כמו מטר מהאוזן שלי אז השאלה שלי , מה רמת הDB שנופלת להגדרה שלי?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
טוב, קניתי מחשב חדש לא מזמן (נמצא במפרט שלי) עם Antec Sonata כי אני ממש צריך שקט... המחשב פועל ואומנם הוא לא רועש בכלל אבל זה לא השקט שציפיתי לו אחרי שקראתי כמה ביקורות מצויינות על המארז. הנה כמה נתונים מ AIDA32 שאוליי יעזרו: Temperatures Motherboard 26 °C CPU 27 °C Cooling Fans CPU 2700 RPM Chassis 1350 RPM זה על מצב של דיי מנוחה, לא ראיתי את הטמפרטורה עוברת את ה 33-35 אף פעם עדיין. אני חושב שמה שעושה את רוב הרעש זה המאוורר של המעבד, אז רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר להנמיך את המהירות שלו, לכמה אפשר, ואיך? עוד בעיה שיש לי זה שמדיי פעם המחשב בודק אם יש דיסקט בכונן פלופי שזה דיי מעצבן... יש דרך לגרום לו להפסיק לעשות את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום וברכה, עד 4Ghz הצלחתי להגיע ליציבות טובה, אך מהמהירות הזאת ומעלה רק מסכים כחולים. לפניכם תמונות של המצב בהם אני ניסיתי לעשות OC... אשמח לתיקונים כאלה ואחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אחד מהמאווררים שלי במארז שווק חיים ומאז המעבד ממריא לטמפרטורות אסטרונומיות בזמן של עומס ( משחקים, מולטי טאסקינג ועד ) ועקב כך המחשב נוטה להתקע ומאלץ אותי לאתחלו בעזרת כפתור הריסט. המחשב נתקע בעיקר באמצע משחק, כאשר המשחק פועל במשך זמן מסויים ( תלוי במשחק ובכובד שלו ). מחר אני נוסע לקנות עוד RAM אבל מה שיותר חשוב לי זה קירור טוב ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לי שיכול להוריד את הטמפרטורות בצורה...סבירה בואו נגיד, שלא יגיע למצב בו המעבד יכול לשמש אותי במחבת לטיגון. תקציב.. ? אמממ, עד 200 יכול להספיק למשהו טוב וחזק ? אשמח לתשובות עוד היום אם אפשר. בתודה, גל.
-
- 14 תגובות
- 934 צפיות
-