אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! האשכול השני שאני פותח פה (השני בנושא אחר לחלוטין), מקווה שלא עברתי על החוקים.. הבעיה היא כזו: היום הסתכלתי ופתחתי את המארז, וגיליתי שהמאורר האחורי לא עובד.. סובבתי אותו קצת עם האצבע ופתאום הוא התחיל לעבוד.. להסתובב בדיוק כמו בימים הראשונים אחרי שקיבלתי את המחשב. (אחרי מחקר קצר גיליתי שהוא פשוט לא מתחיל להסתובב כשאני מדליק את המחשב) הקטע הוא שלפני איזה שבוע (וגם עכשיו מדי פעם) SPEEDFAN הראה מין קפיצות מוזרות במהירות שלו, כאילו הסנסור שם דפוק.. (רוב הזמן זה היה על 1500-1700 ואז פתאום הייתה מין קפיצה כזאת ל 337500 או ל0 ואז זה חזר למספר הגיוני..) זה לא הפריע לי כי המאורר עבד בסדר. התוכנה של הלוח אם של GIGABYTE מראה שהוא כל הזמן על 0.. מה נדפק שם? יש מצב לסדר את …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה נשמע אנשים יש לי מחלוקת בעבודה מה יותר טוב קירור אוויר או פאסיבי (לכרטיס מסך) ועם איזה הכי עדיף לעשות OC תודה
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
הוא עולה רק 85 ש"ח ומציג ביצועים שיגרמו לקנא לגופי קירור שעולים כפול מזה וגם שקט וקל להתקנה. מבחינתי זה המחליף ל - AC FREEZER 7/64 PRO הותיק (כמובן כשתהיה לו זמינות מספקת ביותר חנויות הוא יוכל להחליף אותו כמו שצריך). קישורים לחנות שבה הוא נמכר: 1) http://tms.co.il/product/4870 הנה הביקורות שלו: 1) http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=659&page=3 2) http://www.dragonsteelmods.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2037&Itemid=38&limit=1&limitstart=3 3) http://www.rbmods.com/Articles/Evercool/Buffalo/2.php 4) http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2133&page=4 5) http://www.overclockersonline.net/index.php?pa…
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום..אני מתלבט בין שני קירורים למעבד 1) Evercool Buffalo 2) ARTICT COOLING 7 FREEZER PRO אני יודע שהרוב ימליצו על הפריזר,אבל פשוט בחנות שאני קונה הEvercool Buffalo עולה 70 שקל והפריזר עולה כמעט פי 2...אז רציתי לדעת איך הEvercool Buffalo? מה שחשוב לי קודם כל זה השקט,בלי קירור וכאלה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים 8600GT של Twintech גרסת OC , נקרא 8600GT XT , בא בתדירות של 580/1600 אחרי קצת התעסקות קיבלתי OC יציב של 670/2000 , למעשה קיבלתי 8600GTS ;D 3D06 בסטוק נתן 5300~ , אחרי OC קיבלתי 6130 CRYSIS הכל MED ב GPU BENCH קיבלתי ממוצע של 40FPS CRYSIS הכל HIGH חוץ מ SHADERS ו SHADOWS על MED , ממוצע 32FPS טמפרטורה בעומס 49 עם קירור של ZALMAN VF-900 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסוג 8800 ULTRA ואני רוצה להחליף את הקירור שלו חשבתי על ZALMAN VF1000 ורק קציתי לדעת מה דעתכם עליו ועל מה עוד היתם יכולים להמליץ לי שבת שלום יואב
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו התקשרתי לחנות מחשבים,וביקשתי את הקירור SUNBEAM TUNIQ (הבנתי שזה הקירור למעבד הכי טוב).עכשיו הוא אמר שאין לו...הוא אמר שיש לו קירור של Evercool ,ושזה קירור טוב מאוד.וזה עולה 350 שקל... עכשיו האם כדאי לי לקנות?יש לי תקציב זה לא הבעיה.אבל האם שווה לי לקנות את זה??? האם זה קירור יותר טוב מ- SUNBEAM TUNIQ.ואם שניהם לא הכי טובים..אז איזה קירור הכי טוב שקיים למעבד?גם שקט וגם תותח???תעזרו לי הטמפרטורות במחשב שלי גבוהות אני חייב לקנות דחוף קירור.יש לי מעבד Q6600.
-
- 1 תגובה
- 383 צפיות
-
-
הייתי אמור להזמין כבר מחשב אבל זה נדחה קצת .. בכל מקרה - התכנון היה על ה8800GT (512MB) של לידטק, השאלה היא - אם במילא אני מתכנן OC (לא רציני, משהו קטנטן כזה) - זה במילא מוריד את האחריות, לא ? אז עדיף לי לקחת כרטיס זול יותר עם אחריות קצרה יותר ולחסוך בכך כסף (PALIT למשל?) ?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
מעבד: Intel E2180 לוח: GigaByte GA-P35-DS3 זיכרונות: OCZ Gold XTC [סה"כ 2 ג'יגה ראם, 2x1GB] וספק 450W TRT של HEC המעבד עם קירור סטוק.. לאיזה תדר אפשר להגיע?
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
היי אני ממש חדש בנושא הoverclocking אבל יש לי את ההבנה הבסיסית (אני מקווה)... 8) בכל מקרה את המפרט שלי אתם יכולים לראות בחתימה. אני רוצה להריץ את ה E6850 עם לוח p35 DS4 של ג'יגהבייט לפחות ב 3.6GHZ במקום הסטוק 3.0GHZ. אז מה אתם אומרים יש מצב? אם כן אשמח לקבל הדרכה אחד לאחד מה צריך להגדיר ואיפה.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המפרט הבא: CPU: AMD Athlon X2 3800 MOBO: DFI Infinity C51PV-M2-G Memory: OCZ Gold PC2-5400 667MHz 4-4-4-12 1GB X2 ב-CPU-z אני רואה שהתזמונים של הזכרונות שלי הם 5-5-5-15. בביוס יש את הערכים הבאים: 1T/2T Memory Timing -> 1T CAS# latency (Tcl) -> Auto Tun on All DIMM clocks -> Enabled DDRII Timing Item -> Disabled TwTr Command Delay -> 3 bus clocks Trfc0 for DIMM0 -> 75ns Trfc1 for DIMM1 -> 75ns (Twr) Write Recovery Time -> 6 bus clocks (Trtp) Precharge Time -> 3 clocks (Trc) Row Cycle Time -> 26 bus clocks (Trcd) RAS to CAS R/W Delay -> 6 clocks (Trrd) RAS to CAS Delay -> 5 clocks (Trp) Row Precharg…
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מזמין את החלקים הבאים: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT קרור למארז: THERMALTAKE 120mm SILENT CAT : A2329 יש לי ספק כוח: CORSAIR VX Series, 550W CMPSU-550VXEU אני מתכנן OC ל 3.0GHZ.. עכשיו אני צריך קירור למעבד..ואני לא יודע איזה לקחת THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX או ZALMAN 8700 Copper LED או ZALMAN 9700 LED אני יודע שיש עוד טוניק אבל שמעתי שהוא רועש.. אני צריך קירור טוב שיחזיק את המעבד בטמפ' נמוכות ושיהיה שקט תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום! אני אוברקלוקר חובב בלבד ובגלל זה לא מבין כל כך הרבה, אבל יש לי בעיה מוזרה, אני כרגע עובד עם דתר באס של 300 במעבד E2140, אבל הבבעיה כפי שניתן לראות מהכותרת היא לא במעבד, לגב המעבד הכל תקין אבל הבעיה שלי היא שאם אני בא ואומר למחשב לנעול תדר של PCI-E, הוא מחזיר לי את המעבד לתדר באס רגיל של 200 איך שאני מעלה את המחשב. הבעיה הזאת מציקה כי הצורב שלי נמצא בPCI-E ובגלל זה אם אני צריך לצרוב אני צריך לכבות את המחשב, לבטל את הOC, לצרוב, לכבות, להפעיל את הOC ולהמשיך. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני מבטל את זה?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני מנסה לעשות אוברקלוק עם לוח אם ms-6309 ומעבד PIII 667MHZ. עכשיו...בניתי לו קירור (כןכן בניתי- תמונות בהמשך) ועשיתי לו אוברקלוק ל733MHZ... אבל יש בעיה(!!)...כשאני מנסה לעבור את המהירות ועושה ריסטרט הוא פשוט לא נדלק.... אני צריך עזרה איך לעבור את 733MHZ עם הלוח הזה....ניסיתי כל מיני קומבינציות... וקודם הוא הראה לי מהירויות כמו 620E...מה זה אומר? ולמי שמעוניין... במהירות 667MHZ עם קירור סטוק הוא היה 40-42 מעלות (באוברקלוק הוה היה על 45+ לא היה לי כח לבדוק עד איזה טמפ הוא מגיע אחרי 45.... במהירות 733MHZ עם הקירור שאני בניתי הוא היה על 28-29 מעלות (מה שמוזר גם כשהייתי על 667MHZ הוא היה באותה טמפ'-זאת אומרת אחרי אוברקלוק לא השתנה הטמפ') קיצר תעזרו לי!!!חחחח
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
גם בתוכנה EVEREST וגם ב CORE TEMP הטמפ' על 50 מעלות לכל ליבה.. אני משתמש בTT Big Tayphoon VX.. האם אלה הטמפ' או שיש בעיה ??? ובנוסף.. אני רוצה לעשות OC למעבד.. האם כדי להקפיץ כל פעם את ה FSB ברמה אחת.. מ266 ל333 וכו' ולבדוק ואז להמשיך או בפעם אחת לרמה הרצויה.. ?? ואולי בעצם כדי להשתמש בETC של Gigabyte.. כי אפשר להעלות שם את הFSB כמו בביוס... עריכה : יש גם אפשרות להעלות את המהירות של הזיכרונות דרך הETC.. ל1066.. שווה ?
-
- 15 תגובות
- 912 צפיות
-
-
או שיש משהו חריג? כי התקנתי אתמול את הfreezer 7 pro [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 404 צפיות
-
-
ראיתי שאפשר לעשות OC לכרטיס דרך הCCC.. ואני חושב לנסות.. אבל אני רוצה לדעת אם יש דרך אחרת לעשות OC לכרטיס מסך... ואם בכלל מומלץ לעשות OC דרך התוכנה שלו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי.. ויש לי כמה שאלות לפני הכל.. ראיתי שצריך לשנות את היחס בזיכרון.. למה ? הרי זה לא מאט אותו.. ועל איזה יחס מדובר ? בין ה-BUS ל DRAM או FSB ל DRAM.. וראיתי גם שצריך לשנות את המטחים למעבד ולזיכרונות.. איך למה ומתי ? תודה לעונים. נ.ב המחשב שלי זה Q6600 זכרונות OCZ DDR2 800MHZ לוח אם גיגהבייט GA-P35-DS3L
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אם אני את מהירות הליבה והזיכרון ב100MHZ כמה FPSים זה יוסיף למשחק כגון CALL OF DUTY 4?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
ערב טוב , אני חייב בדחיפות להחליף את הקירור סטוק שלי במשהו נורמלי . תקציב עד 150 ש"ח. עדיפות גבוהה , לקירור עם מקום ל120 מ"מ. לא חובה עם מאוורר . BUILT-IN תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
משהו שמצאתי ברשת: ASUS P5B + 1.6 VCORE + PRIME 95
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי כרטיס מסך של Nvidia Geforce GT8600 (היצרן הוא PALIT למקרה שזה משנה) השאלה שלי היא- מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס בזמן מאמץ ממושך? תודה מראש לכל העונים שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שימו לב, זוהי בערך הרמה הגבוהה ביותר של OVERCLOCIK MOD ומיועד לביצוע ע"י מקצוענים או בעלי ביצים גדולות בלבד, לא לנסות את זה אם אין לכם ידע או רגשי קרבה לאחריות של כרטיס ה8800GT שלכם (הייתי חייב להביא כדי שבאמת יהיה פה את הידע הכי גבוה בנושא OC של 8800GT) אם פרסמו כבר, סליחה, לא ראיתי. בבקשה : בהתחלה מראים מוד ל VGPU-מתח לליבה הגרפית בהמשך מראים הMEM - מתח לזכרונות http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=163929
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שמעתי כול כך הרבה פעמים תמושג אבל עכשיו אני רוצה לנסות לעשות את זה איך אני מתחיל אפשר עזרה של משיהו במסנגר?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום,זה נושא שני ואתם לא עונים בבקשה זה דחוף. יש לי מחשב(שני למי שמתחכם) עם מעבד D820 והוא על 50-70 מעלות,על לואד גבוה ומעלה לאט. החיישן לא מפגר כי אני גם נגעתי בקירור המעפן שלו,תראו אני לא יודע נראה לי קיבלתי קירור מקולקל ולא יתנו לי אחר כבר אמרתי להם. קיצר הוא על 1500 RPM ל-60 מעלות,להחליף ? יש לי מארז ATX פשוט ג'נרי נראה לכם ש-FREEZER 7 יכנס <?הוא בול לתקציב 100 שקל.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-