עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SpiritKnight,

אני מתכנן לעשות מוד לדלת המארז בצורת X גדול יפה כזה. עכשיו, אם הכל ילך כמתוכנן, אני אעשה את זה בחנות זגגות. האם לדעתכם הם יודעים לעשות זאת טוב? אני רוצה שהם יעשו עם דרמל... עכשיו, סקיצה ראשונית של המוד מצורפת, מאווררים מקסימום בצדדים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  2. שלום לכם! לאחר הטיפול החודשי במחשב(ניקוי אבק, סידור חוטים, והחלפת מאוורר ספק) הטמפרטורות של המעבד עלו ב10 מעלות! הוא על 40 במאמץ של לשחק בקאונטר סרייק, ובמאמץ של COD4 הוא הגיע רק ל33 גג! לפני הטיפול החודש! מה שעשיתי פשוט פירקתי את המאוורר כדי לשאוב אבק מהצלעות קירור, ומארז הטמפ' גבוהות. חשבתי אולי לנסות לחדש משחה טרמית. מישהו יודע מה הבעיה ??? וגם המעלות של ההארדיסקים עלו מאוד, למרות שבכלל לא נגעתי באיזור שלהם! ??? ***עריכה*** הגיע ל 44 עכשיו בעבודה באינטרנט תודה מראש, אריאל

• 14 תגובות
    • 869 צפיות
  3. אחרי הרבה כאבי ראש ועבודה לא קלה.. יש לנו 570 מסודר להכנות לקראת OC עצבני !

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by kikkler,

נאמר וכרגע יש לי במארז (Compucase 6A19) מאוורר אחד - Vantec Stealth 120mm (ממוקם למעלה), ואני מעוניין להוסיף עוד שני מאווררי 60mm מקדימה, סתם כי זה נראה אדיר ובשביל לתרום קצת לקירור. לצורך העניין נאמר שהמאוררים הם מדגם Thermaltake 60mm 2 Ball Bearing. עכשיו כל אחד מהמאוררים מפיק 28 דציבלים של רעש - מה יקרה אם אני אפעיל את שלושתם ? אני אקבל 84 (28*3) דציבלים של רעש, שזה נשמע לי די פסיכי, או שכמו שמישהו פה טען, הרעש הוא כמו שמאורר החזק ביותר , ז"א ששלושתם ביחד יפיקו רק 28 דציבלים ?

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by The-Fox,

הוא הגיע, ה Leadtek Geforce 6200 בחריץ AGP. טוב אז קיבלתי את הכרטיס לידיי היום, RivaTuner ואתחול ויש לנו 8 צינורות. אחרי זה ניסתי ישר לעשות OC, אבל ב RIVATUNER הוא מגביל אותי לעד 450 MHZ ל GPU. אז ניסתי דרך COOLBITS, ושם אני לא מצליח לעשות OC ליותר מ 370 או משהו כזה, ממש מוזר. יש למישהוא רעיון ? :s05: הזיכרון לעומת זאת די מככב.ניסתי גם עם POWERSTRIP אבל הוא מגביל את ה GPU ל 399 MHZ. אז בסוף עשיתי את זה עם WINFOX של לידטק, תוכנה נחמדה. וכרגע עישתי טסט של 3dMark03 והגעתי לתוצאה של 6035 נקודות. ב 474/601. עכשיו לגבי הביוס שנותן יותר מתח איך אני משגי אותו, ולמה הוא נותן יותר מתח בדיוק, זיכרון/מעבד ? תודה לכל מי שיעזור, ולכל הספקנים והפחדנים שהכרטיס הזה לא יפתח תלמדו ש…

• 47 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. שלום לכולם, אני חייב להודות שנמאס לי. קניתי מארז ב800 ומשהו שקל -> Gigabyte Aurora 570 (קודם היה לי Raidmax Scorpio 868).. מה שמדהים שהטמפרטורות בין מארז של 380 ש"ח לבין מארז של 800 ש"ח ירדו רק ב2 מעלות! כעת, הטמפרטורות שלי: Temperatures: CPU 44 °C (111 °F) GPU 63 °C (145 °F) GPU Diode 74 °C (165 °F) GPU Ambient 56 °C (133 °F) WDC WD1600JB-00REA0 43 °C (109 °F) הטמפ' של הCPU הגיוניות ולא צריך להיבהל מהן, אני רק צריך פשוט למרוח משחה תרמית, היא לא מרוחה טוב (בדוק). עכשיו, איך אני מקרר את הכרטיס מסך הבן **** הזה? הוא על 63 (קודם היה על 65.. אבל הוא עדיין לפעמים …

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by Pleiadian,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות גומי נעילה בצורת H באזור השרון? תודה.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה אני לא מצליח לעבור מ-133 ל-145 ב FSBהגג זה 145 אפילו ניסיתי עם FeedMe דיברנו בטלפון לא הלך והוא לא יודע מה הבעיה הוא חושב שזה הזכרונות אבל לא נראה לי כי שמעתי על אנשים וראיתי שעשו את זה עם הרבה פחות משלי אז הנה הפרטים: לוח אם: Gigabyte GI8IPE1000 Series לוח שתואם S-ATA שתי יציאות... כרטיסי זיכרון: 4 סטיקים של 256 מגה 2 של קינגסטון וNCP 2 כולם תומגים ב-400 מגה הרץ עד 2.6 V כרטיס מסך: ATI Yuan Radeon 9600 SE 256MB'128 Bit אחרי אובר קולוקינג... של 27 אחוז ליבה ו-20 אחוז זיכרון... דיסקים קשיחים: 3 מתוכם אחד IDE 80 ג"יגה ו2 של S-ATA אחד 200 ג"יגה אחד 250. מעבד: INTEL Pentium 4 Northwood 2.80 GH אני העלתי את ה FSB מ 133 ל145 ואני מסתדר מצויין עכשיו המעבד שלי על…

• 8 תגובות
    • 519 צפיות
  9. משהו יודע כמה דציבל הוא יוצר כאשר נמצא על מהירות 40% ? באיזה אתר ראיתי שבמנוחה (שאני לא יודע כמה זה יוצא באחוזים ) עושה משהו כמו 45DBA ובטעינה קצת יותר, שזה יוצר 2 דברם לא הגיונים: 1. אצלי ב 40% הרעש שלו לא עולה על רעש המעבד (יש לי 5 מאווררי 120 כל אחד 21DBA. ד"א רעש של כמה מאווררים מצתבר ליותר רעש ?) 2. גם אם זה נכון, לא יכול להיות שבטעינה זה גודל כולה בכמה דציבלים, כי כשאני סם אותו על 80-100% ממש שומעים אותו (כמו מכונה). חוץ מזה במצב בקרה אוטו' המהירות שלו לא משתנת ? זאת בעיה בכל ה 8800GTS ?

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  10. מה המצב חבר'ה ?.. אני באמצע OC (מ - 2.5 שזה הסטוק ל - 3.325) למחשב הבא: E5200 2.5GHz Gigabyte GA-EP31-DS3L x1950 Pro 512MB OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC Enermax Liberty 400W Active PFC אלה הגדרות ה - OC ששמתי: CPU Host Clock Control ------------ [Enabled] CPU Host Frequency (MHz) ------- [266] PCI Express Frequency (Mhz) ---- [100] C.I.A.2 ------------------------ [Disabled] System Memory Multiplier (SPD) - [3.00] Memory Frequency (Mhz) ---------- 800 800 System Voltage Control ------------ [Manual] DDR2 Overvoltage Control ---------- [+0.3V] PCI-E OverVoltage Control --------- [+0.1V] FSB OverVoltage Control ----------- [+0.1V] (G)MCH …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by flesh2,

אני עובד על FSB של 253, מתח דיפולט, עד 1.6 וPRIME95 מראה בעיה. הקטע זה שאני עובד כבר שעה על המחשב ולא קורה כלום, יכול להיות שבהמהירות הזאתי PRIME לא עובד כמו שצריך? ואם כן יש בעיה מסויימת אני צריך להוסיף עוד מתח למעבד? (אני לא מוסיף כי הוא יציב עד עכשיו, אבל אין עומס בעצם) מפרט בפרטים

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by YardenBenlulu,

שלום חברה, אני מעוניין לעשות למעבד שלי אוברקלוק מהירות השעון שלו קצת עתיקה 2.5GHZ. אני משתמש במעבד Q9300, ממש עכשיו סיימתי למרוח משחה טרמית ולנקות אות טוב והתוצאות שאני מקבל בלי שום אוברקלוק עדיין הם במנוחה: 41,44,48,44 שלושה ליבות במאמץ הגעתי למצב של 67-68 מעלות... עכשיו ידוע לי שאלו טמפרטורות גבוהות אז מה יהיה אחרי אוברקלוקינג ? כדי להיות בטוח, אני מרחתי את המשכה הטרמית באמצעות כרטיס דק לכל אורך המעבד באחידות, שכבה דקה וגם שכבה דקה על הקירור, מה מצבי והאם אפשר לעשות OC במצב הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. או קיי אז לפניי הכל... בשעה טובה הצלחתי להעלות עוד קצת את הOC שלי.. הנה הנתונים... מעבד 2720 (320X8.5) מתח 1.612 טמפ מנוחה 35 מאמץ 52 (קיץ) זכרונות וכאן הבעיה... בביוס רשום 266 מתח 2.8 מחלק DDR333 בזמונים של 2.5-4-4-8-1T בתוכנות שרשמתי בכותרת רשום לי 247.5 האם הביוס טועה או התוכנות עצמן טועות?.. אני לא יודע מה לעשות תודה מראש. predator_008

• 1 תגובה
    • 396 צפיות
  14. Started by chmmr,

איפה ממוקם חישן הטמפרטורה בלוח אם Asus p8p800 deluxe ??

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  15. כי מבין החוטים הקשורים אני רואה חוט של חיישן שהולך אל מתחת ללוח אם כלומר תחת המעבד ... משכתי אותו ואכן זה חיישן. יש לי מאוורר 120 מ"מ מקדימה מכניס 120 מ"מ מאחורה מוציא + מאורר למעבד והטמפרטורה למעבד : 51 ללוח :37~39 ניקיתי מאבק וסידרתי כבלים ... השאלה המרכזית האם המאורר למעבד שלי נשלט ע"י חיישן ? ואם כן האם אפשר לנתקו ולהשים את המאורר במקסימיום הסל"ד שהוא יכול ? השאלה השניה ... למה הטמפרטורה גבוה כזאתי (יחסית) ? *מפרט בצד* -*עפ"י איידה32 המאורר שעל המעבד מסתובב ב2800+/- בעוד שבאתרהרשימי הRPM הרשום שם הוא 2600 ... אני לאיודע מי מזייף פה !! :-X

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  16. Started by spotash,

יש לי מעבד E4300 (לא עבר OC,מאוורר סטוק) והטמפרטורות בו הם כאלה: במנוחה: SPEED FAN - מראה על 45 מעלות CORE TEMP- מראה על 65 מעלות TAT - מראה על 68-70 מעלות במאמץ: SPEED FAN- מראה על 83-85 CORE TEMP- מראה על 97-100 משהו שראיתי לפני כמה זמן הוא שהמאוורר הגיא לטמפ' של 20 מעלות במנוחה ואז גם ראיתי בSPEED FAN שFan1 עובד. כרגע אני רואה שרק Fan3 פועל. ניראה לי שהבעיה היא היא שFan1 לא עובד ואם הוא יעבוד אז הטמפרטורות יהיו תקינות. מישהו יודע אולי מה לעשות אולי הבעיה היא במשהו בביוס??

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by Titan777,

הזמנתי את הביג טייפון ולהפתעתי ראיתי שהמוכר בחנות הזמין לי במקום זה את הV1 ללא תוספת מחיר. משתלם? איך המאוורר הזה? טוב יותר מהביג טייפון? תודה!

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. צריך מאורר 120 חזק לא משנה לא הרעש אבל שיהיה חזק מאיפה אני מביא אחד כזה ומה המחיר לא משנה לי מאיפה להזמין חול וכו... צריך בין 2 ל 3 מאוררים מחיר מקס השקע 250 מקס

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by shlomi2003,

אני חדש מה קורה הכול טוב תראו יש לי בעיה אני אוצה לעשות OC אז מה שעשיתי זה העלתי את הבאס מי 166 ל 200 בביוס ועבד טוב ולא התחמם כל כך אב כבר כמה פעמים שהמחשב מהתחל את עצמו לבד אמרו לי לעלות את המתח אבל אני לא מצליח אני ניכנס לביוס אבל אין לי אפשרול לעלות את המתח יש לי לוח אם של גיגביט ניפורס 2 !!512 זיכרון כרטיס מסך חרא גיפורס4 128 מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיה לי העיות יותר

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  20. עד לאיזה ביצועים של כרטיס מסך יותר טוב פשר להגיע והאם צריך קירור נוסף לכרטיס? אפשר לפתוח צינורות? והאם למישהו יש מדריך לזה....

• 13 תגובות
    • 671 צפיות
  21. מה המצב חברה ?.. טוב המחשב של אחי היה עם גוף קירור סטוק ועשיתי לו OC מ - 2.5 GHz שהמעבד בא איתו מהיצרן ל - 3.33 GHz ודווקא היו אחלה טמפרטורות ... עכשיו קניתי למחשב שלו גוף קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro, הרכבתי אותו הכל טוב ויפה (טמפרטורות די נמוכות) וניסיתי לעשות OC ל - 3.7 - 3.8 ואני פשוט לא מצליח ... אגב עכשיו שאני חושב על זה לא ניסיתי לעשות OC ל - 3.6 אז אני אנסה גם את זה אבל בינתיים אולי אתם יכולים לעזור לי ... כל פעם כשאנ ימנסה להגיע ל - 3.7 - 3.8 ואני שומר את ההגדרות אז כשה - Windows (ויסטה אולטימייט 32 ביט) בא לעלות אני מקבל שגיאה שכאילו לא מחובר משהו ובגלל זה הוא לא מצליח לעלות ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולעלות את ההגדרות של ה - OC הקודם או את ההגדרות של…

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by snir2651,

מעבד E6300 ו ‏Alpine 11 Pro Rev.2? יהיה שקט? מאפשר לבצע OC בקטנה? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by My_Name,

יש לי E6300 והטמפרטורה שמופיע לי ב-Core Temp היא 46 מעלות. ברצוני לעשות OC קטן. אז לפני זה רציתי לדעת אם זאת טמפרטורה טובה? סבירה? או שאני צריך להוסיף מאוורים ? צלעות קירור ? תודה

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  24. היי, אני מעוניין להתחיל באוברקלוק לכרטיס מסך... אני חדש,אז התחלתי לקרוא את זה:http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/3 איפה אני מוצא את ה-VPU Recovery ?,כדי לכבות אותו. דבר נוסף,כשאני מפעיל את ה-ATITool אז הוא מציג לי כך: זה תקני? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by KF,

יציב 7 שעות בorthos.. מתח למעבד 1.375. מה שנשאר זה לנסות להוריד תזמונים לזכרונות ולהישאר במתח של 0.1V או להוסיף 0.2V בתקווה שיהיו יציבים. את הOC כרגע אני לא רוצה להמשיך בגלל הטמפ'. [attachment deleted by admin]

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים