אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חברה? יש לי 2180 עם קירור סטוק המהרתי אותו קצת ל2300MHZ אבל כשאני מריץ אורטוס המעלות מטפסות בשניות למעל 70 מעלות (אני בודק מעלות עם Coretemp 0.96). אני חושב שקראתי איפשהו שאנשים מגיעים איתו ל3700 עם קירור סטוק. איך זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
המפרט בצד , מה שקורה כאשר אני עושה OC ל 3GHZ המחשב עולה והכל בסדר אבל לאחר RESTART אחד או שניים ה OC מתבטל וחוזר למהירות 2.4GHZ ... איזו אופציה ב BIOS אני צריך לבטל ע"מ שזה לה יקרה ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לא חשוב לי השקט ושום דבר אחר חוץ מהביצועים הם תזכירו את Scythe Infinity תדהו שאני שם לו 2 מאווררים
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
http://www.nmbtech.com/html/fans/engineering/engineering_101.html מצורף קובץ PDF זהה לדף באתר... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מערכת בצד : טמפרטורה במנוחה : 46 במאמץ 74 ..[ על LARGE בב- OTHROSE ] http://img98.imageshack.us/img98/1221/niceys6.jpg עריכה קטנה: במאמץ המעבד מגיע ל- 70 מעלות ולא 74 .. =]
-
- 5 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי מארז Compucase 6A-19 עם שני מאווררים של 120 ממ שמסודרים ככה: 1. מאוורר למטה מקדימה שמכניס אוויר (ליד הכלוב של הכונן הקשיח) 2. מאוורר בהתקן שיש מאחורה שמוציא אוויר. יש לי עוד מאוורר של 80 ממ שאני רוצה להוסיף בתוך הכלוב של הסידירומים ולחבר בעזרת אזיקונים. השאלה היא: א. האם הוא צריך להוציא או להכניס אוויר. ב. האם יש לכם מיקום יותר אפקטיבי בשבילו שלא דורש קידוחים ובלאגנים. עריכה: ההגיון שלי אומר לשים אותו שכביכול יכניס אוויר (הצד הזה במארז סגור) ולמעשה ידחף את האוויר החם לכיוון הפתח מאחורה - מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקריאת הטמפ' של הרכיבים, אני מצרף תמונה מ-EVEREST... יש לי הרגשה שהטמפ' גבוהות מדי. את המפרט אפשר לראות בצד, אין OC ויש שני מאווררי 120 מקדימה ומאחורה במארז... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
האם זה טוב לעשות לכרטיס מסך OC דרך NTUNE או RIVATUNER? ואיזו תוכנה יש יותר טובה לבדיקת הטמפרטורה אני משתמש כרגע ב SpeedFan
-
- 1 תגובה
- 363 צפיות
-
-
אני צריך 2 מאווררים, אחד 80 אחד 120 עדיף כמה שיותר שקטים (לא יותר מ20dBA) וכמה שיותר CFM התקציב לא משחק תפקיד. שקלתי כמה אפשרויות אבל אני לא יודע אילו חברות שולטות בתחום המאווררים... מה אתם אומרים על SILENX? קצת יקר אבל הם שקטים ויש להם זרימת אוויר טובה יחסית... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140_2592 אשמח לעוד אפשרויות. תודה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום! דבר ראשון לפני שאתם קוראים את ההודעה תראו את המפרט: E6550 SPARKLE 8800GT 512 2GB CORSAIR 667 GIGABYTE GA-P965-S3 קירור של FOXCONN שאין לי מושג מה הדגם אבל אני די בטוח שזה באותה רמה של הקירור סטוק ועכשיו לשאלות: 1. אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי לסביבות ה-3.0 אך אין לי שמץ של מושג איך אני יודע שהביוס שלי לא מעודכן,תגידו לי אם צריך לעדכן אותו האם כדאי לי להשתמש במדריך באתר? אם יש שם כמה דברים שאני צריך לעשות שונה-תגידו לי ותפרטו הכל בבקשה אל תחפפו ואני יודע שבשביל לעשות אוברקלוק לרמה כזו אני צריך איוורור נורמאלי אז נעבור לשאלה שנייה 2.אני צריך לקנות קירור למעבד אני יכול להשיג את EVERCOOL BUFFALO ממש בזול ראיתי שמישהו פה בפורום אמר שהוא שווה ל AC FREEZER 7P וממש לא …
-
- 46 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה די הרבה ראש ופולט המון חום. הרעש מפריע לי לשון והחום עלול לפגוע במחשב אז.. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט לחלוטין וגם יותר קר אם כבר. לוח אם 38 מעלות ומעבד 51 מעלות במנוחה.. גם כרטיס המסך על איזה 51.. אני לא יודע בכמה ערכות קירור מים (שאני מניח שצריך בשביל מחשב שקט לחלוטין) עולות. ארצה לקנות משהו זול יחסית, אמין,עם תועלת מקסימלית מול מחיר) ושיאפשר לי לעשות אוברקלוק סביר בעתיד. א, ושיהיה מ SKYPC בבקשה. רכשתי שם את המחשב וארצה שכולו יהיה ממקום אחד. תודה מראש. נ.ב. אולי זה שייך לאוברקלוקינג וקירור? אם כן אני מתנצל ומבקש מהמנהל להעביר.
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני יקבל את הכרטיס מסך: 8800GTS 320MB של Zotac. העיניין שהמעבד שלי, ה E6300, כנראה יגרום לצוור בקבוק (קטן יחסית) בקרוב אני אלך לקנות את הקירור EVERCOOL BUFFALO, שאלתי, כיצד אני מבצע את ה OC? עד לאיזה תדר אני אמור להגיע? האם הדבר כלול בסיכון כלשהו? והאם השיפור משמעותי? תודה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD3850 ורציתי לשאול למה לא מופיע לי בתפריט של הCATALYST אפשרות של Over drive ? ניסתי לעדכן דרייברים ותוכנות כמה פעמים .. צריך להתקין את האפשרות הזאת בנפרד ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כלומר, לא רק לשלוט על המהירות, אלא גם ממש לעצור את המאוררים (ולכבות את ה LED אם יש) לפי מה שהבנתי, הזלמן MFC2 רק מאיט את המאוררים? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=274&code=017
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך הבא: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7600&productConfigurationId=650008#openLarger 7600GT EXTREME של XFX בגירסאת הAGP שלו. המאוורר המקורי בהדלקת מחשב - לא מסתובב (היה מלא אבק - פירקתי , ניקיתי , שימנתי ממש ממש טיפה). אם "עוזרים" לו קצת הוא מתחיל להסתובב וממשיך כך ומרגע זה "אין בעיה" (טמפ' נורמאליות גם במאמץ) באופן עקרוני - המחשב דלוק 24 שעות ככה שאין יותר מדי סיבה שמשהו יכבה וידליק את המחשב וזה לא יהיה אני. אני מפחד שיום אחד הוא יפסיק להסתובב , אני לא אהיה שם והסוף ידוע (במיוחד שפשוט כואב להשקיע בכרטיס AGP חדש , הם עולים טונות יחסית לביצועים). מכיוון שאני מאוד לא מתמצא בתחום הזה , אש…
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום IV 3.06. בעקבות רעש בלתי נסבל החלפתי את המאוורר של במעבד בזלמן 950. Motherboard Intel Brownsville II כרטיס מסך On Board 1 * HDD 40 GB WD 1 * HDD 80 GB WD זיכרון Kingston 750 DDR 2 * צורבי DVD מערכת הפעלה XP עדין המחשב מרעיש (אומנם פחות) אז הפריטים הבאים שאני רוצה להתמקד בהם אלו ספק הכח והמאוור של המארז (8 מ"מ): מחפש את עזרתכם: 1. החלפת ספק הכח בספק שקט. מהי המלצתכם? 2. מאוורר 80 מ"מ שקט. יעצו לי בפורום אחר לגבי ספק SEASONIC SII 430W. האם גם אתם בעד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם.לפני חודשיים קניתי מחשב חדש,חלקים חזקים.ואני רוצה לעשות OC למעבד... עכשיו בנתיים יש לי רק בעיה אחת,שאני יפתור אותה בקרוב.הבעיה היא שאין לי קרור טוב למעבד.זה קירור של אינטל שבא עםהמעבד Q6600 שקניתי.והטמפרטורות במנוחה,לכל מעבד הם... 52.ובמאמץ 70 80.אז אני לא עושה בנתיים כלום במחשב,עד שאני יקנה קרור.הקרור שאני קונה זה subeame tuniqe שהבנתי שזה קרור ממש טוב....אז עד אז אני בנתיים ירשום לכם את המפרט שלי. ואם תוכלו להגיד לי עד איזה אוברקלוק אני יכול להגיע עם המעבד?ואיך אני עושה למעבד OC. CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)-מעבד Motherboard Name Asus Maximus Formula (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אתם רוצים להגיד לי שכל האובקלוקרים שמחליפים קירור לכרטיס מסך פשוט מוותרים על האחריות שלו?? ואם תהיה לו תקלה שאינה קשורה להחלפה...כמו שלחבר שלי הלך הכרטיס 5 דקות אחרי שהוא חיבר אותו..והוא לא עשה לו כלום..חדש מהחנות אז מה זה לא קצת מסוכן להפסיק את האחריות?? מצד שני אני רוצה להחליף את המאוורר המאפן והרועש הזה ולעשות קצת OC לכרטיס אין אפשרות במקרה של תקלה להחזיר את הקירור המקורי מבלי שידעו שהחלפתי בכלל? אין איזה רשימת קירורים מורשים שמותר להחליף להם.. אשמח לתשובות מאנשים שכבר נתקלו בנושא ומבינים ולא סתם השערות.. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 368 צפיות
-
-
התחדשתי בפאנל שליטה על מאווררים SCYTHE KAMA-METER והחלטתי לבדוק את קצה יכולתו של מאוורר התעשיה SUNON. כאמור, אני משתמש בספק כוח שיש אומרים שהוא אינו איכותי THERMALTAKE TR2 470W אבל כבר מזמן הוא הוכיח לי אחרת. הספק מחזיק: 4 מאווררים 120 מ"מ 2 דיסקים קשיחים כרטיס מסך X1950XTX די וי די פאנל שליטה של SCYTHE ונכון לעכשיו גם מאוורר תעשייתי SUNON 6.8W דיי מכובד לספק כמעט "ג'נרי" כמה מילים על הפאנל, הוא מגיע עם חיבור ל-4 מאווררים, חיבור שליטה למערכת שמע ו-4 חיישני טמפ'(אני משתמש רק באחד) כמה וואט בפאנל לכל ערוץ איני יודע מכיוון שלא מצאתי את הנתונים אבל לפי ה-SUNON הוא מחזיק 7W לערוץ ללא כל בעיה. ארבעה מאווררים יש לי במארז(לא כולל כרטיס מסך), 2 של SCYTHE ו-2 של זלמן …
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1) האם המדריך באתר לביצוע OC הוא מעודכן ומומלץ להשתמש בו? 2)יש דברים שעלי לדעת בנוסף למדריך ושאני צריך לשנות בביוס אשר לא רשומים בו? 3) היכן אני יכול להשיג את התוכנה אורטיוס לבדיקת מאמץ וכיצד להשתמש בה? ובתוכנה PRIME95 לאחר שאני מפעיל אותה, כיצד אני אמור לעשות TEST למחשב לבדיקת ביצועים? תודה רבה!
-
- 67 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום את הכרטיס מסך החדש שלי LEADTEK PX7600GS EXTRAME DDR3 הכרטיס מאוד רועש ולכן השתמשתי בתוכנה RIVA TUNER והורדתי את המהירות מאוורר מ 100 אחוז ל 70 אחוז ביצועים ועכשיו אפשר להגיד שפטרתי את בעיית הרעש... השאלה שלי כרגע האם זה ישפיע על הכרטיס? האם הוא יתחמם יתר על המידה? איך אני בודק את זה?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הזמנתי לי אחד לאחר שקראתי שהוא מתאים ל8800GT. למישהו יש מושג איך צריכה להתבצע ההרכבה? פשוט לפרק את המאורר הקודם ולהתקין את החדש? לא הבנתי האם הוא מותאם בצורה מושלמת לPCB של ה8800GT.. ושאלה אחרונה צריך משחה טרמית לקירור?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש מאוד מאוד בעסק האוברקלוק רציתי לדעת אם אפשרי (ואם כן אז איך) אני ממהיר את המחשב הבא: amd am2 6000+ motherboard MSI K9N NEO V3 FULL ATX קירור : spire
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
תקשיבו אני צריך מדריך איך לעשות oc למעבד ולזכרונות ללוח אם p35c s3
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
מקווה שזה מתאים לפה ולא לספקים ומארזים.. בכל מקרה, כשהמחשב שלי פועל, מעבר לרעש של המאווררים נשמע מין ביפ כזה יחסית חרישי, ואין בעיה איתו, אלא כשמנסים לישון עם המחשב בחדר.. הרעש של המאווררים לא מפריע אבל ה"ביפ" הזה מפריע. הצלחתי גם להקליט את הרעש הזה, זה לא כמו הצליל המעצבן ששמים בפלאפון ושרק צעירים שומעים (זה יותר חלש), וגם אמא שלי שומעת את זה.. גם שמתי לב שזה בא מכיוון הלוח אם, ושגם אם אני מפסיק את פעולת המאורר של המעבד, הרעש ממשיך. מישהו יודע ממה זה נובע? אולי אפשר לטפל/להפסיק את זה? תודה לכולם!
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-