אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
לי יש וולקנו 6CU+ והוא רועש לי מידי לכן רציתי להחליף את המאוורר שלו למאוורר שמגיע עם הוולקנו הרגיל משהו יודע איפה ניתן לקנות את המאוורר?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
תשמעו רציתי לדעת אם אני אתקין איזה מאוורר למודם שלי זה ישפר לו קצת את הביצועים כי אני יודע שקשהוא פועל כמה שעות הוא מתחמם אז חשבתי שאולי אם אני האוורר אותו קצת הוא ישאר קר ויוכל להוריד ברמה יותר גבוה זה נכון או לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היום פתחתי את המחשב בשביל לנקות אבק ושמתי לב ששלושת הצלעות האחרונות בקירור שעל המעבד התעקמו כזה לצד למטה (AC7 FREEZER) ממה זה יכול לקרות?
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לחץ כאן 1.הוא משתלם? 2.הוא איכותי? 3.איזה אופציות הוא מציג? 4.איך מחברים אותו ללוח?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הבארטונים הנעולים בדרך כלל לא נותנים תוצאות אוברקלוקינג גבוהות כמו הבארטונים הפתוחים, ככה שהאוברקלוקרים אפילו לא מתאמצים להעלות אותו ל OCDB הייתי רוצה לקבל מושג כללי לאן הבארטונים הנעולים מגיעים בממוצע. מדובר על סביבת 2500 אבל גם מידע על בארטונים אחרים יתקבלו בברכה מה הבאס הכי גבוה שהמעבד הגיע אליו, והכי חשוב באיזה מתח.. אני חייב לציין שהבארטון שנפל לידיים שלי פשוט לא אוברקלוקינג מוצלח, לפי דעתי הוא לא מתקדם מספיק במתחים נורמליים.. תודה. (:
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 1.7 ואני רוצה להחליף את המאוורר העלוב שנמצא על המעבד ... חשבתי על ה- Thermaltake Volcano 9 מה אתם חושבים? יש לכם המלצות?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
למי שלא מבין אני מדבר על המעבדים הישנים ההם, מעבדים שחורים ארוכים שנראים כמו סירה ומתחברים ללוח כמו כרטיס מסך... איך מחליפים להם קירור? איזה קירור חלופי יש להם בכלל?
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך חדש (הוא עצמו ישן אבל חדש בשבילי) ויש לי צוואר בקבוק. בגלל זה אני רוצה לעשות OC למעבד אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, קיבלתי קצת אינפורמציה בנושא , אבל אני לא מוצא בכלל את המכפלה ! מישהו יכול לעזור לי ? המפרט בצד ימין, ללא מאמץ המעבד על 35 מעלות בערך, אני יודע שעד 65 זה בסדר בשביל פנטיום D תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=449&pname=%F7%E9%F8%E5%F8%A0%EE%E9%ED אני קונה אז אני רוצה לדעת מה זול וטוב או יקר וטוב . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
או קיי אז הנה מרוב שיעמום עשיתי דברים חדשים למארז שלי. ישבתי לי ופתאום נזכרתי בסורק ששוכב אצלי מתחת למיטה ואני לא משתמש בו בכלל כי הוא מתחבר לכרטיס ISA ומכוון שאין לי סלוטים ISA במחשב, אני לא יכול בכלל להשתמש בו. אז פירקתי אותו ופתאום ראיתי נורה ארוכה וחזקה מאוד אז הוצאתי אותה, אבל היא פועלת רק דרך מעגל שגם הוצאתי מהסורק, והנה התוצאות: (מצטער על האיכות, אבל זה המקסימום שיש לי עכשיו) והנה המעגל: והנה חריטה על החלון של המארז: הוספתי מאוורר לכרטיס מסך: חלון להרד דיסק: ומתקפת הסינקים שהולכת לקרות ללוח אם שלי: ובלוק המים שלי : מקווה שהבנתם משהו מהתמונות. :-\
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
WaterChill CPU/VGA/Chip set cooling kit - KT12-L20 זה קירור מים טוב? וכמה מעלות הוא בערך מוריד למעבד
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם(או למי שקורא את זה). קיבלתי לידי את המארז הנכסף מדגם 900 של ANTEC ויש לי פאן באס של VANTEC לארבעה מאווררים. בפאן באס יש לי חיבורי חשמל של המאוורים(זכרים,לכל אחד 3 פינים) וחיבור אחד לבן גדול(כמו שבהארד דיסק/DVD) של הפאן באס עצמו. 1: למאווררים הקיימים במארז יש חיבור חשמל לבן גדול ששונה מהחיבור בפאן באס של המאווררים, איך אני מחבר אותם אליו? האם יש ממיר או מפצל? ואיך בכלל קוראים לכל סוגי החיבורים הללו? 2: נניח ואני מצליח איכשהו לחבר, אז בגלל שהפאן באס מקבל חשמל מחיבור אחד, והוא צריך להעביר מתח ל-4 מאווררים, האם אין לו צוואר בקבוק(מבחינת מתח)? 3: אפשר להוסיף למארז עוד שני מאווררים 120מ"מ, הייתי שמח להמלצה על שניים כשהדרישות(לפי סדר יורד) הם : עוצמה,מחיר(לא אכפת לי מ…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שהרכבתי בעצמי עם היטסינק די בסיסי לפי מה שאני יודע - Alpine 11 Pro. מעבד: i5 2500k לוח אם: Asus P8H67 M LE זכרונות: G.Skill Sniper 1333MHz 2X4 ומארז: Antec 3480 Micro ATX אז קודם כל בעיית הטמפרטורה של המעבד אני מתעסק בתלת מימד וכל פעם שאני מתחיל Render (מלא חישובים שנופלים על המעבד) כל הליבות קופצות ל-98 מעלות תוך 20 שניות. בעיקרון זה יכול לקחת עד כמה שעות ונראה לי לא סביר להשאר על הטמפרטורות האלה לפרק זמן כזה ארוך. בגלל שהמארז והלוח אם קטנים וגם כל הסלוטים על הלוח תפוסים אני לא בטוח אם אני יצליח להכניס היטסינק רציני. כרגע אני משתמש רק עם כרטיס זיכרון אחד כי השני ממש מילימטר מלגעת בהיטסינק של המעבד ולא יודע אם זה בסדר. חשבתי על הקירור מים של Antec…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב מחשב חדש לגמרי מבוסס AMD A64 3500+ Winchester DFI LanParty UT Ultra-D וחשבתי לקנות אחד משני הקירורים הבאים: 1. TT BigWater שעולה 535 שקל 2. Zalman 7000B-Alcu Led שעןלה 192 שקל 3. Thermalright XP-120 + Thermaltake Thunderblade 120MM Blue Led שעולים 364 שקל כמו שהבנתם אני מחפש יופי וביצועים דיי טובים יכול מאוד להיות שאני יעשה לו אוברקלוק נחמד (לא שבירת שיאים או משהו בסגנון) התקציב שלי הוא עד בערך 550 שקל מקסימום 650 בטופ מה מאלה אתם ממליצים ואם לא על אלה אז על מה? חשוב לי שיהיה יפה דרך חלון צד ושלא יעשה רעש של מסוקים ממריאים לי בתוך המארז
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בין המודים הכי מגניבים שראיתי http://members.tripod.com/garywillettmonsters/id29.htm
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי מסוג 8800 GTS 512 בעזרת איזה תוכנה שעובדת!!! אני יכול לשנות את ההגדרות??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שאחד עשה בכרטי מסך אוברקלוק שזה מאיץ השאלה היא איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב אז יש לי 3.2C ו twinmos 512 X2 3200 400HRZ 2.5-3-3-8 השאלה היא, האם הזכרונות יגבילו אותי מלהגיע ל 4000? חשבתי כי אוליי התזמונים לא משהו או שזה רק 400הרצ אז זה לא משהו... אז תאחלס, מה אני צריך לשפר בשביל אוברקלוק?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי אובר למעבד (המפרט בצד) ומעל 3.32 יש קצת בעיות לפעמים אני מאמין שזה בגלל התדר של הזיכרונות (העליתי להם מתח). הלוח תומך עד 667MHZ ולכן אני לא יכול להעלות לדוגמא ל-720MHZ,תקנו אותי אם אני טועה.. ז"א שהאופציה היחידה היא להשתמש ב-DOWN CLOCK לזיכרון כלומר לשים מחלק של 3.3 או פחות. אמת או לא?
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3433785,00.html נחמד ופשוט. אולי המחשב יילמד דוגמה מהנמלים ויפסיק להתעצל.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
בינתיים עוד לא קניתי קירור...מאז הדיון הקודם החלטתי לנסות להזמין את ה ZALMAN על אף כל הביקורות הטובות על ה SILENCER. אולי בקרוב אני אשנה את דעתי. האוברקלוק הוא עם הקירור סטוק של XFX...שהוא די מאפן...אין אפילו HEATCOPPER...זה סתם מאוורר שיושב על חומר שלא כ"כ ברור איך הוא מוליך חום. והוספתי מאוורר 120 שמכניס אוויר מקדימה ושני מאווררי 80 מתחת לכרטיס שדוחפים כלפיו אוויר. אני סתם משחק עם המהירויות בינתיים הגעתי ל 375/800. הטמפ' עם מארז פתוח במנוחה היא 60 מעלות...במאמץ הוא לא עובר את ה-63. מארז סגור הוא הגיע במאמץ ל-66. 3D05 4017 3D03 9000 ומשהו
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הבנתי שאם קונים מעבד XP 1700 מומלץ שיהיה DLT3C שאומר 1.5V האם זה גם אומר 0.13מיקרון ? השאלה שלי אם זה אחד מהמעבדים הבאים מה מומלץ שישהיה מודפס על המעבד XP 1800 XP2100
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
או קי .... אז אני מנסה להעלות את המהירות של המעבד אפילו ממש קצת ולהוריד קצת את הזכרונות וגם לכוד זה לא עבד...שיניתי הפעלתי את המחשב והוא התחיל לצפצף....מה לעשות.מפרט: p 4 nortwood mpga 478 asus p4sgx-mx 512 mbytes ddr-sdram
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-