אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי לפני 3 שבועות קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: i5 760 2.8 מאוורר hyper tx3 for i5 s 775 לוח אם gigabyte ga h55m usb3 ספק seasonnic 620W הטמפרטורות של המעבד הם בסביבות ה 40 מעלות במנוחה והסיבובים של המאוורר של המעבד הם 2177- 2500 כאשר זה ב 2177 כמעט לא שומעים אבל כשזה בסביבות 2250 +- הרעש נהיה בלתי נסבל ואני לא בטוח שיש הבדל גדול במיוחד בין המהירויות סיבות מבחינת השפעה על הטמפ'.. השאלה האם יש איזה דרך להגדיר את הסיבובים דרך הbios ככה שזה יהיה שקט יותר? מקווה שהבנתם מההסבר הזה מה הבעיה,
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
זה המאוורר הכי גדול שיש לי במארז והוא מרעיש בצורה מטורפת. הוא מחובר לחיבור ה-CHA_FAN. כפי שאתם רואים בתמונה הוא מסתובב בסביבות 2220 שזה מהר איך אפשר להוריד אותו? ניסיתי עם התוכנה SPEEDFAN לא עוזר ולא מגיב שם בכלל , ניסיתי דרך הביוס לבטל אותו יש לי אופציה לעשות IGNORE אין לי משו אחר.. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בממוצע, כמה זרם זורם בלדים? גם רגילים וגם דו צבעיים. לצערי שכחתי לשאול...
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
טוב אז קניתי SLK948U למעבד +SF2 וATI SILENCER VER3 אז בהתחלה לא הייתי זהיר- שלפתי את המעבד ושברתי שני פינים- כל הזין- הלך המעבד- משמע לך תקנה חדש- אז שבוע סבלתי בלי מחשב- היום קיבלתי הכל- מעבד חדש , ואת כל הרכיבים הרכבתי ו...אני בשוק!!! על המעבד שמתי משחת ARCTIC SILVER 5 על הכרטיס מסך שמתי על הליבה את הגריז הטרמי שהביאו (כי פחדתי לשים עליו את המשחה כי היא מוליכה והכל- אבל על הזכרונות של הכ.מסך שמתי את המשחה. אוקיי - המעבד צנח מ55 מעלות- ל35!!!! 20 מעלות!!! הכרטיס מסך (התנור שלי-9800XT שעבד קבוע בין 70-75 מעלות) צנח ל55-60 מעלות- מ-ט-ו-ר-ף!!! את המאורר של המעבד הישן תקעתי בדלת שיכניס אוויר (לא שזה משהו חזק מי יודע מה אבל מוסיף קצת לדעתי) אייי המותק ממש בוכה לי עכשיו-"בוא …
-
- 15 תגובות
- 985 צפיות
-
-
עידכנתי את הביוס של ה-DFI 975X לביוס החדש-C15- כמה בעיות: 1. הצלחתי להעלות את המעבד ל-2500MHZ מה שאומר 355X7 FSB , המחשב היה יציב והכל. 2. אח"כ ניסיתי להעלות ל-380FSB, המחשב לא עלה. 3. איפסתי את הביוס וניסיתי להחזיר ל-355 FSB עם אותן הגדרות בדיוק כמו בהתחלה, והמחשב לא עלה, מה יכולה להיות הסיבה? מה אני צריך לעשות כדי להשיג יכולות OC טובות עם הלוח כי ראיתי ש-400FSB זה לא בעיה להרביץ עם הביוס הזה, והזכרונות שלי עושים 400MHZ אפקטיבי [ זאת אומרת 800MHZ ], זה זכרונות Twinmos 667MHZ CL5 1GB Dual Channel, ככה שכדי להגיע ל-380-390FSB עם דיוידר 1:1 [ 533MHZ ], לא אמורה להוות בעיה בכלל! [ צירפתי תמונה להוכחה ] ההגדרות שביצעתי: ביטלתי את הPPM Function שמתי באס של 355FSB נעלתי את הPCI…
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
איך אפשר לשפר את הקירור הזה למשהו יותר טוב איזה מודינג אפשר לעשות לו
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן על המפרט הבא למחשב גיימינג ועריכת סאונד וגרפיקה, ללא OC, ורוצה מאוד שהוא יהיה שקט במיוחד. Intel I7 2.66GHz 920 - מעבד ThermalRight Ultra-120 cooling - קירור פאסיבי למעבד Asus P6T X58 DDR3 - לוח אם OCZ3G1333LV3GK 1GBX3 - זיכרונות Gigabye FX9800GTX+ with Zalman Cooling - כרטיס מסך המפרט יצטרף לרכיבים קיימים: 4 הרדיסקים 2 כוננים אופטיים 2 כרטיסי PCI ספק Enermax 651p-ve עד כאן הכל טוב ויפה, אך לאור ניסיון קודם עם רעשי מאווררים, רציתי להתייעץ איתכם בכמה שאלות: 1. האם המחשב יצליח להשמור על יחס קירור-רעש בקיץ (ללא מזגן), עם הקירור שכולל את ה-ThermalRight הפאסיבי, מאוורר הזלמן של כרטיס המסך, ומאוורר אחד או שניים של 120 מילימטר שישבו על מארז Ener…
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
NV120 Premium Noctua NH-U12P CPU Cooler OCZ Vendetta 2 CPU Cooler SCYTHE "NINJA PLUS Rev.B" 6Heat Pipes CPU Cooler Thermaltake Blue Orb FX- 12cm THERMALTAKE V1 או בכלל משהו אחר... תקציב : 250 שקל נא לא לייחס ל עלות\תועלת אם ההפרש הוא מתחת ל 50 שקל...
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הטמפרטורות מופיעות גם בAIDA64, Eeverest Ultimate וגם ב CoreTemp זמן מנוחה. המערכת: מעבד I5 3470 מארז CoolerMaster StormStryker קירור מעבד: Antec Kuhler H2O 620 האם זה הגיוני למערכת קירור כזו?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלי עם לוח של INTEL P965L הטמפרטורה היא 52 מעלות במנוחה.(שלא נדבר על מאמץ). זיוף או בדיקה מדוייקת, לא יודע. האמת, לא אכפת לי. אני רק רוצה שיראה לי פחות מ50 מעלות!
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
סיימתי היום לעשות מוד קטן למחשב שלי זה לקחת משהו כמו 4 שעות (להתחשב בעובדה שזאת פעם ראשונה שלי זה בסדר) מה שעשיתי זה פשוט הפכתי את כבלי ה IDE שלי ועשיתי אותם עגולים עטפתי באיסולירבנד ירוק ועכשיו זה נראה בהחלט מגניב מפנים גם שניתי את המיקום של המאווררים שלי היו לי מאוורר של אנרמקס (80 מ"מ) מול הכונן קשיח שמאחורה הוא חסום ועוד מאורר זול אחד מתחתיו שמאחוריו הוא גם היה חסום אז פתחתי מאחורה מקום לאנרמקס, סובבתי את החוגה שיהיה על המהירות הכי גבוהה, וקשרתי אותו באזיקונים (היה קצת מסובך וגם נחתכתי קצת) והוא עושה רעש כמו של טרקטור את המאוור הזול שמתי איפושהו במארז (לפני הכונן הקשיח במקום לפניו בשביל שיהיה לו מקום לקרר את המארז והאוויר שיוצא יהיה כלוא שם במקום שהוא לא יכול להזיק רצ…
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לקחתי את המאוורר שלי מספק ישן, והלחמתי לחוטים שלו יציאת מולקס שחתכתי גם מחוטי הספק ההרוס. הבעיה היא שאין לי איך לחבר את המאוורר לספק, מכיוון שאני צריך לחבר את הראש לכניסת מולקס, שכמובן אין לי בספק. מה עושים? האם יש מתאם כלשהו ?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מעבד P4 2.8Ghz כאשר הוא לא במאמץ הוא בטמפרטורה ממוצע של 30 מעלות צלסיוס בערך אבל מתי שאני מאמץ אותו הוא מגיע תוך כמה שניות לטמפרטורה של 47-50 מעלות. זה דבר נורמלי שקורה כזה שינוי טמפרטורה דראסטי?
-
- 17 תגובות
- 985 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Xigmatek-Tituli-D1612-Air-Cooling-System-/360451387181?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item53ec93af2d
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש בפורום ואני רוצה לתרום כמה שיותר בינתיים אני יתחיל עם הOC שלי ברגע זה. התחלתי עם E8400 על STOCK כמובן עם קירור V1 של THERMALTAKE,התחלתי להתעסק בזה שעות לאחר הוצאות סוללה אינספוריות ושינויים במערכת על מנת לייצב אותה יותר ויותר הגעתי לתוצאה (מרשימה לדעתי) של 4.5GHZ התוצאות לפניכם: http://img365.imageshack.us/img365/3226/untitledxa8.jpg http://img180.imageshack.us/img180/9732/untitled3de9.jpg (המעלות לאחר 10 דקות של OCCT,בכל מקרה תוכלו לראות בתוכנה קצת יותר למעטה את שיא המעלות) ב3DMARK קיבלתי 19750+- ושכחתי לצלם את זה בכל מקרה אני חושב שהמעבד עשה את שלו (ד.א התחלתי מתוצאה של14400 ב3DMARK ובSUPER PI מ16 שניות) בכל מקרה זה עוד כלום בקרוב אקנה את הB…
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי, האם ניתן לחבר מערכת קירור מים אחת, לשני מחשבים שונים? האם הרדיאטור והמשאבה יהיו מסוגלים להתמודד עם זה? האם התוצאות יהיו טובות מספיק? חשוב לציין, שמעבד אחד הוא התנור המכונה prescott. אני מעוניין לחבר את מערכת הקירור למעבדים, כרטיסי המסך, וה north bridges של שני המחשבים. עריכה: האם עדיף קירור אקטיבי או פסיבי. שמתי ע' על ה zalman reserator 2. תודה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לI7 מה דעתכם על הקירור מים הבא: קרור מים למעבד Cool IT Domino A.L.C ₪475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DOMINO תודה לעונים!!! רום
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי מערכת מבוססת I7 ואני מעוניין להכיר קצת יותר את דרך הפעולה של המערכת והמונחים המיוחדים לה לקראת אוברקלוק עתידי (ברגע שאני אמצא קירור נורמלי). מונחים כמו UNCORE SPEED,QPI,BCLK חדשים לי ואני מחפש מדריך שיסביר על העניין (במיוחד אם יש מדריך שמסביר על ההבדלים בין אוברקלוק לI7 לבין מערכות מבוססות FSB שבהן אני כן יודע לבצע אוברקלוק)
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, יש לי PRESCOTT P4 3Ghz, על לוח ASUS P4P800SE (זה Socket 478). הטמפרטורה הייתה 60 במנוחה אז שמתי את ה Big Typhoon. בהתחלה זה היה ממש טוב - הטמפרטורה ירדה ל 28 מעלות. אבל לאט לאט (חודשים) היא החלה לעלות - עכשיו היא כבר אזור ה 45 מעלות. פעם אחת היא אפילו עלתה ל -90 ואז הדקתי עוד יותר את המאוורר והיא ירדה שוב. והגרוע מכל - פעם בכמה חדשים המחשב לא עולה. אני מדליק אותו, יש מתח נוריות הכל, אבל אין תגובה - אפילו לא המסך של ה BIOS (זה לא ספק - החלפתי ל liberty400). אז אני מזיז קצת את המאוור, מהדק אותו, מוציא את כל החומרה האפשרית, מנסה הכל, ופתאום הוא חוזר לחיים. ממש לא ברור מה הסיבה לכל זה (גם לא נראה לי הזכרונות - ניסיתי להוציא את כל ה DIMMים, להשאר אחד אחד, סלוט ס…
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
טוב פעם ראשונה שאני מפרסם פה הודעה כי נראה לי שיש חברה רציניים פה שיכולים באמת לעזור אז בקיצור כרגע יש לי מעבד E8600 שעומד על OC 3.9 ואני רוצה להמשיך לעלות עוד קצת הבעיה היא שהקירור שלי עכישו (arctic cooler freezer 7 ) הוא סבבה אבל הוא לא בדיוק סוחב .. זאת אומרת המעבד מגיע ל 75 מעלות במאמץ ועוד בקיץ שלנו זה לא טוב בכלל .. אז אני רוצה שתעזרו לי למצוא קירור טוב שיחזיק ושלא יהיה יותר מדי יקר .. ישמח עם תתיחסו
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום. אני כרגע נמצא עם מארז CM690 הישן. אני מעוניין לקנות קירור H100 של Corsair. בנוסף, אני מעוניין במארז שקט יותר וסגור יותר לאבק, האם המארז H2 יכול להכיל את הקירור הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הסידור של המאווררים שלי במחשב הם ככה: 1 שמכניס אוויר ממוקם על החלון 1 על המעבד 1 בספק כוח שהוא די גדול כי יש לי ספק של 400W ועוד אחד שאילתרתי מספק דפוק והפכתי אותו למן כרטיס קירור כזה ומיקמתי אותו מתחת לכרטיס מסך כך שהוא מקרר את הכרטיס מסך בזמן עבודה הטמפרטורה של המעבד היא: 44 בערך ובזמן מנוחה הטמפרטורה של המעבד היא: 36 בערך ובעוד שתי אזורים של המחשב שלי הטמפרטורה לא עולה על 36 מעלות גם בזמן עבודה. האם כדאי לי להוסיף מאוורר מאחורה? אם כן אז שמוציא או מכניס?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מצאתי אותו בעת שיטוטי ברשת: http://www.2cooltek.com
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-