עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב אז בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את המערכת שלי מדנג'ר דן(קירור למעבד+לכ.מסך)...יש לי כמה שאלות לגבי ההרכבה שלה 1. אין לי ממש מקום לתקוע את כל המערכת בתוך המארז, האם עצם העובדה שהמערכת תהיה מחוץ למארז תשפיע על הביצועים?(הרי למרות הכל vצינורות יהיה מרחק גדול יותר לעבור) 2. קיבלתי מהם צינור אחד גדול, וממנו אני אמור לחתוך את הצינורות, עכשיו, באיזה תצורה עדיף לי להשתמש זאת, בה יש חיבור ישיר בין המעבד לכרטיס מסך: או זאת, בה יש שימוש במפצלים לצינורות שקיבלתי עם ההזמנה

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by amisu,

סטייה עצומה של מעלות בין שתי התוכנות. בדקתי ומצאתי שה TJ Max של המעבד הוא 99 מעלות. מישהו יכול לאשר זאת?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by nas,

http://www.angelfire.com/extreme4/subzero0/ תמצאו פה תתמונות תחת פרוייקט 002 , בשביל הבלוק של המעבד לקחנו תבלוק שהיה לחבר שלי , Vantec Aeroflow , וקיצצנו אותו מעט , בשביל הכרטיס מסך , גוף קירור של פנטיום 2 או שלוש אנארף ... את שני המשאבות פירקנו ממכונות כביסה שמצאנו ברחוב , יש לי גם אחד מפלצתית של מדיח כלים אבל היא דיי גדולה ... לכל אחת מהם יש בערך הספק של 300LPH שזה ממש מספיק שביל הבלוקים הללו ... רדיאטור חבר אמור להשיג לנו ממוסך שהוא עובד בו אבל אין לנו אותו עדיין .. אחרי מעט תכנון (תצחק תצחק ancient .. ;D ) , והרבה עבודה , אני גאה להציג את מערכת קירור המים הביתית האממ מה המילה ? זולה ? מסוכנת ? פועלת ? כרגע יש מספר נזילות שנפתור אותן בהמשך ... גם ככה אנחנו…

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by onn_the_vy,

מוצג מספר 1, המחשב שלי. אז מה יש לנו פה... מארז מידי פשוט ב150 שקל.= מארז קבר.. סידירום, דיוידי, צורב, כרטיס מסך, כרטיס קול, עוד כרטיס קול, כרטיס רשת, בקר IDE (נוסף..) הרדיסק אחד בינתיים.. ספק ATX, ספק AT, ספק 12V, 8 מאווררים, ידידת,פנל לכרטיס קול(אני עשיתי..) ו......דוקטור, קירור לצ'פסט שנעשה על ידי..ואפשר לראות אותו באיזה ת'רד איפשהוא בעמודים הדיי ראשונים.. ואתם יודעים מה הכי יפה פה..?כל המארז פנוי לגמרה!!, אתה יכול להחליף זיכרון לדוג' בלי הלתחיל סתבך בחוטים.. כל מה שיש מעל הלוח זה מאווררים ואוויר!! שום חוטים, שום כלום!! בקורב תמונות שאני יקח את המצלמה ביה"ס. נ.ב- בקרוב עוד כרטיס קול...:-))

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by genyagilin,

טוב אז אני מקבל מחשב חדש אם 9450 וקירור TUNIQ TOWER ביחד אם לוח האם ASUS MAXIMUS FORMULA ומארז AURORA 570 הגדול. הייתי רוצה לדעת מה המהירות והמתח המומלצים ל OC למעבד הנל וכך גם האם כדאי להחליף את המאורר שבא אם הקירור למאורר 120 ממ טוב יותר. תודה.

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by ברק דדון,

שלום לכולם שידרגתי מ9900K ל10900k לוח asus rog maximus xii hero z490 ורציתי לדעת כמה דברים מה הטמפרטורה המקסימלית למעבד הזה ל7\24? ומה המתח המקסימלי למעבד הזה ב7\24? עיקר הדברים שאני עושה במחשב זה משחקים מדיי פעם וCINEBENCH ואם מישהו עשה למעבד הזה ויש לו ניסיון אשמח לטיפים ועצות תודה

7. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי איזה קוירור למעבד בסוקט 775 אתם ממליצים לי??? אני רוצה שיהיה חזק מקרר טוב אבל לא רועש!!! התקציב הוא 200-300 שקל תודה

• 20 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי ASUS P4S533 ו P4 - 2GHz לפעמים המחשב נדלק לי אם אזהרה שיש בעיה ב HARDWARE MONITOR וראיתי שמהירות המאורר על מהעבד יורדת פתאום ל 1500~. מה יכול לגרום לכך אין חוטים שמפריעים לו לעבוד.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by iyehuda,

עם DURON 1000 עם לוח GA-7VRXP אני מצליח להגיע ל 1.34G איך אני יכול לדעת שלא נגרם נזק למעבד מאיזה טמפרטורה של הלוח והמעבד אני צריך לחשוש דרך אגב בזה הרגע אני עובד על מהירות 1000 ועם מאוורר יחסית גדול דרך אגב מהירות ה BUS צריכה להיות 133 או 100

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by nice,

בימים האחרונים החלטתי לאור תוספת תקציב פתאומית לסדר סוף את זרימת האוויר במארז המטורף שלי. את זרימת האוויר כפי שרואים בתמונות קשה מאוד לסדר בגלל שניורון (יצרני המחשב הארורים) החליטו שזה יהיה חכם לקרר רק את המעבד,ולהשאיר את האוויר החם בחלק העליון של המארז. יצירת חורים חדשים למאווררים היא אפשרית ומעשית. זכרו גם שהאוויר הכי קר מגיע מלפנים המארז (צד שמאל) בגלל שאחורי המארז נמצאים מתחמת לשולחן. נ.ב. בתמונה האחרונה מלפני החלק המחורר נמצא בדרך כלל פלסטיק כך שהאזור חסום לזרימת אוויר [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  11. ההודעה על האוברקלוק והקירור בסלרון שלי, בעמוד השני, הודעה חמישית בערך , תודה ההודעה המקורית: ------------------ אני מחפש מעבד לאובר קלוקינג לא משהו מוגזם מעבדי 1.7 עד 2.5 AMD\INTEL הבנתי שיש למשל לפנטיום כל מיני דגמים 2.4C וכאלה דברים.. ולמעבדי AMD יש את ה ברטון ו"טי-ברד" מה הכי מומלץ מה ההבדלים בניהם וכמובן איזה לוח לAMD\INTEL הכי מומלץ לאובר קלוקינג אה כן.. וזכרונות (400)

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by morbidangel,

שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר גוף קירור לא ייעודי (אני חושב) למעבד, ועליו קירור אוויר רגיל לצורכי OC. מדובר ברכיב חשמלי שנקרא thermo electric cooler (קצת הסבר למי שלא מכיר http://en.wikipedia.org/wiki/Thermoelectric_cooling) (תמונה http://www.crazypc.com/images/coolers/peltier/peltier226full.jpg) תודה!

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by Runny,

שלום, לאחרונה בניתי HTPC עם מעבד X2 4800 על לוח Gigabyte GA-MA69GM-S2H. כפי שניתן להבין מהנושא הקירור הנבחר הינו Freezer 64 LP הבעיה הינה התחממות נוראית שבמשחקים (NBA 2K9) גורמת לסגירת המחשב, לפעמים אפילו אחרי מספר דקות מועט. בIdle המעבד יושב על כמעט 50 מעלות והChipset על 40 (המארז טיפה חם, מארז ממש קטן). במאמץ ,ניתן להסיק מסגירתו, שהוא מגיע אף ל90 מעלות. בנגיעה בHeatSink הוא אכן רותח וחלקו העליון הוא בטמפרטורה של 50 מעלות, חלקו התחתון (עד כמה שהצלחתי להגיע) מגיע ל 65+- מעלות - נמדד עם מד ליזר. אין לי נסיון בנושא אך מתקבל הרושם שהHeatSink יושב טוב ואולי הבעיה במאווררים שלו. לא מצאתי תיעוד על כך בגוגל. האם למישהו יש נסיון עם הקירור הזה ובהתקנה שלו ? איזושהי עצה מה ניתן לבד…

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  14. היי, במקרה,שזה נעשה ע"י טכנאי המעבדה ברשת המחשבים,שבה קניתי את המחשב - האם זה כרוך בתשלום (בכמה ש"ח מדובר בערך) והאם זה מבטל את האחריות על חלקי המחשב;במקרה של תקלה? תודה רבה מאוד מראש...

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by y10,

לפני... אחרי.. וכל זה בעזרת שימון מאוורר שחזר לחיים בקידמת המארז והוספת מאוורר ששומן לסוף המארז מתחת לספק ;D ;D

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by scorpion,

תגידו בrheaostat יש אפשרות להכניס ledים וככל שהמהירות יותר גבוהה האור יהיה יותר חזק?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה זה ליבה איך זה ניראה זאת שסמים עליה גריז?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by Chura,

שלום לחבר שלי יש מעבד פרסקוט 3.0, עם מאוורר מקורי לאחרונה המאוורר החל להשמיע רעש חזק כאשר חם בחדר אז המלצתי לו להחליף מאוורר והוא קנה את Artic-Cooling Alpine 7 בכל אופן אחרי מאבק קשה הצלחתנו להתקין את המאוורר. עכשיו בעת הדלקת המחשב, נכנסנו לביוס והטמפ של היא 60-63 ורמת אזהרה (באיזה טמפ יצפצף) היא 70 מע' בכל אופן, בעת הפעלת Windows המחשב נותן ציפצוף אזהרה על טמפ ומפסיק לאחר 2 שנ' הורדנו Everest בכדי לבדוק טמפ בWINDOWS, והטמפ' שם היא בין 49-54.... חשוב לציין שאם העלנו את רמת האזהרה ל 80 מעלות הכל עבד טוב השאלה שלי היא האם זה תקין ? אני ממש לא מבין בשטויות האלו :-( אה ועוד משו, הייתה למארז תעלה כזאת מכוונת למעבד, היא לא נכנסת כרגע, הורדנו אותה

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  19. היי לכולם הזמנתי מפרט מחשב עם קירור מעבד מדגם Corsair Hydro H60 , אם אני אוסיף מאוורר מהצד השני כמו ב-H80 אוכל להתקרב לאותם ביצועים של קירור? אם כן איזה מאוורר ? אני מודע לכך שהרדיאטור בH80 יותר עבה !

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  20. Started by pergola,

בכמה % אפשר להגדיל את הכרטיס בOC? מה דרוש בשביל OC לכרטיס? ובכמה זה יעלה את צריכת החשמל של הכרטיס?

• 18 תגובות
    • 949 צפיות
  21. שוחרר לפני כמה חודשים כבר: D27_TaiPan_0.1_EB_ED_Bpl_3.19_08.12.04 מבוסס על טאיפן 0.1, אבל הוא שחרר גם גרסאות מבוססות 0.2. כרגע אני על ה-D26 הפרוץ שלו, שבהחלט עזר, ואפשר לי להגיע לבאס של 250 יציב בפריים, ופוסטים עם יותר אפילו. אז מישהו ניסה את ה-D27אים? ראיתם שיפור כלשהו? אני מחפש נואשות דרך לעבור באס 250.. אני יכול להגיע לווינדוס גם ב-260, אבל פריים נותן שגיעות אחרי זמן קצר בלבד. הבעיה לא בזכרון, MemTest 86 לא מוצא שגיעות. ניסיתי כל דבר שיכלתי לחשוב עליו, אבל לא הצלחתי לייצב אותו מעל 250 מה"צ. תודה.

• 15 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by Dj_Gal,

שלום, יש לי ספק Antec TruePower 430 Watt ואני רוצה לעשות את המוד הבא.. אבל מה .. הספק שלי הפוך כאילו הבסיס שלו הוא למעלה .. ואני רוצה להפוך אותו .. עכשיו עוד בעיה יש לספק שלי 2 מאוררים ...המאורר השני הוא יונק ומיקומו מעל המעבד.. השאלה שלי היא ..האם אני יכול להפוך את הספק כך שהמאורר השני יהיה למעלה? או שיקרה משהו עם אני יהפוך אותו ? תודה ..

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by Gil80,

שלום. אני כרגע נמצא עם מארז CM690 הישן. אני מעוניין לקנות קירור H100 של Corsair. בנוסף, אני מעוניין במארז שקט יותר וסגור יותר לאבק, האם המארז H2 יכול להכיל את הקירור הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by CoronaLover,

אני מנחש שיש לך מעבד של אינטל אם כן אז אתה לו יכול לשנות את המכפלה רק את הבאס בקשר ל SDRAM ACTIVE TO PRECHARGE יש לי חוק לכול הגדרות הזיכרון האלה כמה שיותר נמוך יותר מהר !!! אז מובן מה אתה צריך לשים.

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by DuDsAn,

אהלן חברים ! מפרט: מעבד I7 2600K , GTX580 DC 2 , 8GBGSKILL SNIPER CL 7. אני לא זוכר איזה מארז ואיזה מאורר למעבד שמו לי... אני זוכר ששימתי כ150 שקל על המאורר ועוד כ800 שקל על המארז... עכשיו השאלה שלי היא כזו ואני יודע שזה קשה לענו בלי לדעת את שני הפרטים החסרים... המעבד מגיע ל 37-43 מעלות במנוחה... כל הזמן זז... ובמאמץ מגיע ל70 גם. לפעמים כאשר אני יוצא ממשחקים קופץ לי חלון המבקש להוריד את הצבעים על מנת לשפר ביצועים... המפרט שלי נראה לי מספיק חזק להחזיק כל משחק ההנחה שלי שהמעבד מתחם אולי על יתר המידה..

• 4 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים