עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ברגע שאני עושה לו אוברקלוק מה 600 ל 700 הוא תוקע לי את כל המחשב שאני מפעיל משחק אבל רק אחרי כמה דקות ושהבנתי שאולי זה הקירור אז שמתי על 80 אחוז ב NTUNE של NVIDIA ואני מעלה גם את הזיכרון מ 900 ל 1000 יכול להיות שזהמה שתוקע לי אותו כי לפעמים אני לא עושה לזיכרון תודה מקווה שתוכלו לעזור ולענות לי על זה בהקדם האפשרי. ???

• 16 תגובות
    • 923 צפיות
  2. אני עובד הרבה עם גרפיקה ווידאו והכונן שלי לפעמים כמעט הופף ללבה! מה לדעתכם המוצר או הפיתרון הטוב ביותר לקירור? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  3. היי לכולם הזמנתי מפרט מחשב עם קירור מעבד מדגם Corsair Hydro H60 , אם אני אוסיף מאוורר מהצד השני כמו ב-H80 אוכל להתקרב לאותם ביצועים של קירור? אם כן איזה מאוורר ? אני מודע לכך שהרדיאטור בH80 יותר עבה !

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  4. Started by bg1987,

מה עדיף בשביל OC למחשב משחקים? עם המפרט הבא: לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ספק כח Enermax Pro82+ 525W צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז ללא ספק Antec P182 Black מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 120mm X2 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme זיכרון Crucial Balistix 2gb 800mhz

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  5. המחשב שלי מתמלא באבק מאוד מהר, השאלה היא האם התקנת מסנן נגד אבק תבוא על חשבון הביצועים של המאווררים? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

איפה יש כל מיני גלריות של תמונות של מארזים שצבעו אותם וכאלה דברים בסגנון?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  7. Started by Devil Servant,

אני מעוניין להרכיב 2 מאווררים 80MM בגג המארז (לפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234981.0) הקטע הוא שהמארז הוא בעצם וידיאו,ואין ממש אוורור,אז רציתי לדעת איך כדאי לי לשים אותם,פולטים או שואבים אוויר? ואולי אחד כזה אחד כזה...? תודה

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  8. ועוד שאלה: יש לי את ה- FX5200 של ASUS. נגיד ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ב- RivaTuner כמה אני צריך להעלות שם בהגדרות של האוברקלוק? עריכה: בכרטיס הזה לא צריך לפתוח צינורות או משהו, נכון? אם כן, איך עושים את זה? והאם הקירור הסטוק שלו יחזיק ב-OC קטן?

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  9. קניתי מKSP וקיבלתי משהו בין TRAY ל BOX :lol: קיבלתי את המעבד בקופסה שקופה קטנה והיטסינק+מאווררר של SPEEZE בקופסא בנפרד... המאוורר הזה זה הסטוק של האתלונים 64 ? הוא נראה משהו רצחני הוא בא בלי מדבקה, עם משחה טרמית מעפנה (קניתי AS5 חשבתי הוא בא עם מדבקה בהתחלה) בכל מקרה, קיבלתי איתו לוח מתכתי להברגה ואת הפלסטיק השחור הזה ששמים מסביב למעבד כסטנד להיטסינק.. הקטע זה שהלוח שלי (KN8ULTRA) בא כבר עם הלוח מתכתי והפלסטיק השחור מוברג כבר על הלוח.... עדיף להבריג את החדש או להשאיר איך שזה , כי זה נראה לי אותו דבר בדיוק..

10. Started by zip master,

בואו נעשה דבר כזה : כל אחד ישלח תמונה של המארז שלו או תמונה של הדגם של המארז שלו ובסוף נחליט מהו המארז הכי יפה יעיל ומוצלח לאוברלוקינג ומודינג.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by Mighty,

היי אנשים.... יש לי מארז פול טאוור של פנטיום 2 (אבל יש לי פנטיום 3) הופסתי 2 מאוורים ..והמעלות בביוס לא יורדות Cornnet Temp System - 44c וזה לא משתנה... מקסימום עולה ל 48 ... עכשיו הוספתי תמונה ממש לא איכותית. כי הדיגטלית שלי הלכה קפוט. אז מי שיוכל לעזורל י להציל את המחשב המסכנון שלי אני אודה לו :] 8)

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  12. השם המלא של הכרטיס: GIGABYTE RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI אני לא ממש מרוצה מהביצועים שלו במשחקים, אז חשבתי על לעשות לו OC. רציתי לדעת מספר דברים: 1) בעזרת איזה תוכנה אני עושה OC לכרטיס מסך הזה? 2) בבקשה תביאו לי הוראות שימוש לתוכנה שבה אני אעשה את ה-OC (איך אני בדיוק עושה אותו בתוכנה? מה אני צריך לשנות שם?) 3) עד כמה בדיוק הביצועים של הכרטיס ישתפרו? 4) יש גבול מסויים שאני לא צריך לעבור אותו ב-CO?

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  13. נניח ויש לי היטסינק ויש לי משחה טרמית 1. אני מורח שכבה דקה כמו שמרחתי על ליבת המעבד ? 2. גם על היטסינקים של גשר צפוני וגשר דרומי וגם של כרטיס מסך צריך למרוח שלא רק על הליבה אלא גם על ההיטסינק ? 3. נניח ומרחתי על ליבת המעבד משחה טרמית - איך אני אדע איפה למרוח ת'משחה על ההיטסינק ?! אני לא יודע איפה בדיוק המקום הזה בהיטסינק שנוחת ישירות על הליבה . מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by Red Scorpion,

שלום לכולם. אני ממש חדש בכל מה שקשור לחומרה וזה הצד החלש שלי. בכל מקרה, אני רוצה לעזור אוברקלוק לכרטיס מסך (הגרוטאה, אני יודע) שלי. הכרטיס: Geforce 2 mx 400/400 64 mb. לפי מה שהבנתי אני צריך להוריד את התוכנה הזו... בכל מקרה, אחרי שאני מוריד אותה - מה אני עושה? אין לי מושג בכל הנושא הזה, אז בבקשה תהיו ברורים בהסברים שלכם ובלי מושגים מסובכים מדיי. תודה מראש.

15. Started by W0lverine,

מה ההיתרונות של סמארט פאן \ 2 מול מאורר ג'נריק רגיל וחביב ?

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by Bam65,

אני מחר אמור להזמין אותו, ומעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל TUNIQ? אני צריך שהוא יסחוב את ה -E4300 שלי על 3.4GHZ OC. דעות של אנשים שיש להם ניסיון איתו יתקבלו בברכה P:

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by RGB644,

שלום, עברתי דירה עם המחשב ומאז בכל הפעלה, לאחר שלא פעל למשך זמן מה, הוא משמיע רעש חזק שנשמע כאילו מגיע מאחד המאווררים. מיד אני מכבה אותו, מפעיל שוב והרעש לא חוזר עד ההפעלה הבאה. תודה למשיבים. Mainboard : Gigabyte GA-8IPE1000-G Chipset : Intel i865PE Processor : Intel Pentium 4 @ 3000 MHz Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce FX 5200 Hard Disk : WDC (80 GB)

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  18. 1. כשטיילתי לי בביוס הייתי צריך לעשות enable לאיזה אפשרות כדי שאני יתחיל להתעסק עם הבאס. אחרי שעשיתי enable יש אפשרות שקוראים לה CPU host frequncy, את זה משנים? וברגע שאני משנה את זה אז בטור שכתוב memory frequency הבאס גם עולה מ-333 למעלה. זה צריך להיות ככה? ואיך קוראים לנעילת PCI ו-AGP בביוס? 2. בתוכנה פריים 95 יש שם self test ו-torture test? מה זה כל אחת? ואתה מה להריץ?

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by aviram20,

טוב אז אני בנתיים עם מחשב זמני שיעבור לאחותי החלפתי את הפנטיום 4 למחשב הזה זמני עד שאני יקנה את החלקים לשלי בנתיים אני רוצה להיתעלל בו קצת עם OC נחמד שאולי ישאר גם עם יעבור לאחותי עם הOC הזה.. חיפשתי בביוס את הגדרות השעון וההמהרה ולא מצאתי אותן חשוב לציין שיש כרטיס מסך OB בשימוש אבל יש לי X700 שיחליף אותו במידה והOC יצליח .. בקיצור מה עושים? ההגדרות מיתחבאות בביוס ? או שמא אין לי ברירה אלא לעשות OC ממערכת ההפעלה ובמידה וכן ? איזה תוכנה פשוטה יש ? ואם אפשר גם הסברים על התיפעול .....

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by fit3,

יש לי מחשב די חדש חצי שנה בערך אולי קצת יותר פנטיום 4 3GHZ אני מאמין שזה prescot והחום מעבד שלי במצב רגיל איך שאני מפעיל את המחשב הוא על 60 מעלות בזמן מאמץ הוא מגיע גם ל 65 ו 70 האם זה תקין? פתחתי את המחשב ניקיתי אבק אפילו שמתי משחה טרמית חדשה ועדין אותו טמ"פ לעומת זאת הטמ"פ של הלוח אם היא 42 אני מאמין שזה תקין לא? אבקש את עזרתכם הדחופה לגבי טמפ" המעבד בתודה אמיר

• 16 תגובות
    • 922 צפיות
  21. עכשיו ראיתי בפנדה את קיט הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10814 הקישור ליצרן: http://www.swiftnets.com/products/H20-APEX.asp זאת מערכת חדשה של Swiftech ומאוד אהבתי את החלקים! גם בלוק Storm וגם משאבה D5, מיכל איכותי והכל.. אבל אני לא בטוח לגבי הרדיאטור שלהם. למישהו יש פרטים עליו? איך הוא בהשווה לBlack Ice Pro / Extreme? למה ככה מערכת נראת מעולה וגם מחיר נגיש. שווה לקנות או לא?!

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by Quickly,

לא מזמן רכשתי מחשב חדש ב 6000 ש"ח עם המחשב קניתי אתה הכרטיס asus eaX800XL pci expres 256mb רציתי לדעת האם זה מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס בכמה אחוז אני צפוי לשפר אותו ואיזה קירור אני צריך (נכון לעכשיו הוא עומד על 51 מעלות במנוחה) וכמה זה צריך לעלות עוד על המחשב זכרונות PQI 512x2 dual AMD64 3000+ venice (@2ghz) MSI neoforce 4 HEC400 קירור דיי רגיל ופשוט מארז קומפיוקייז

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  23. שלום, האם לפי הנסיון שלכם, אם ארצה להעלות את הFSB של הE8200 שלי ל400(להגיע לOC של 3.2 GHZ) אני אצטרך להעלות את המתח?

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  24. Started by זאק,

יש לי 8800gts 640 mb במנוחה.. עם המאוורר שלו על 60 אחוז.. הוא על 65 מעלות.. זה נורמלי?

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by ScreameR,

איך לאזעאזל עושים את זה?! אני גיימר ואני רוצה שההתקנים של הUSB \ מיקרופון \ אוזניות יהיו מקדימה.... מה אני צריך א. להכין ב. לעשות? אם אפשר לקבל את המדריך הכי מפורט שאפשר אני יהיה מאוד מאוד שמח

• 8 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.