עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lharpaz,

שלום, המארז שלי: ?HEC Compucase CI-6A19 יש לי 2 מאווררים 120 מ"מ, הקדמי מכניס אוויר והאחורי מוציא. נראה לי שהם קצת חלשים, אבל אין לי מושג בדברים האלה אז אני לא יודע למה להשוות אותם. 1. מישהו יודע איך המאווררים שמגיעים עם המארז הזה? זה משהו קבוע ש-compucase שמים או שזה תלוי בחנות שקניתי ממנה? 2. יש איזו דרך לבדוק מה העוצמה של המאווררים? ואת הרעש? 3. איך יודעים אם צריך להחליף למאווררים רציניים יותר או שהקיימים מספיקים? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by spider272,

יש לי 2 מאוררים 80מ'מ חזקים מאוד ומאורר 92 מ'מ שהוא חלש.. איך כדאי למקם אותם במארז? האפשרויות:קידמי למטה...דלת מארז..אחורי

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  3. אהלן, אני בשלבי התחלה של OC למעבד שלי, וצריך עזרה בכל מה שקשור להגדררות של הזכרונות שלי דרך הביוס ע'מ שלא יפריעו לי ב-OC. זה המיפרט שלי: AMD AM2 Athalon 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H AMD HD 4670 DDR 3 OCZ Gold XTC 800MHZ 1GB X2 Enermax Tomahawk 400W זה קישור לתמונה של ההגדרות של כל מה שקשור למעבד שלי וכל מה שקשור אליו בביוס (CPU Freq במקור היה על 200). וזה קישור לתמונה של ההגדרות של הזכרונות שלי דרך הביוס אם אתם צריכם עוד תמונות אז תגידו. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by contA-,

יש לי מספר שאלות בקשר למערכות קירור במים.. 1.את איזה חלק\חלקים הן מקררות? 2.האם הן מועילות בהרבה מהמאווררים הרגילים? 3.האם יש מערכות קירור במים שהן גם יעילות וגם שקטות? 4.מהו המחיר של מערכת כזו (מערכת יעילה ושקטה)? -תנו לי בבקשה דגמים :-\ תודה רבה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  5. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאתלון 2100 שיש לי אבל משום מה נראה לי שהטמפרטורות שלו גבוהות מדי(למרות שאני יודע שהוא אמור לפעול בטמפרטורות גבוהות) הטמפרטורות עכשיו שאני פה באינטרנט הן: לוח: 43 מעבד: 66 יש לי מארז ENERMAX+3FANS שאמור לקרר די טוב(מה שלא נראה לי שהוא עושה.... אז מה,עם טמפרטורות כאלו אין סיכוי לאוברקלוקינג או שאני סתם מדמיין?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  6. מעבד P4 2.8Ghz כאשר הוא לא במאמץ הוא בטמפרטורה ממוצע של 30 מעלות צלסיוס בערך אבל מתי שאני מאמץ אותו הוא מגיע תוך כמה שניות לטמפרטורה של 47-50 מעלות. זה דבר נורמלי שקורה כזה שינוי טמפרטורה דראסטי?

• 17 תגובות
    • 967 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך HD4870, המחשב שלי כולו מחובר לקירור מים, ויש הכנה לבלוק לכרטיס מסך, אני צריך הצעה לבלוק שיתקים ל 4870, שיהיה סביר ולא יקר מידיי... אני חושב אזור ה 200~ שקל אם יש... תודה אה ועדיף משהו שלא מחייב הזמנה ארוכה...

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! לא יודע מה תוקע אותי באוברקלוק ? ms 6163 sdrm 64 100mhz sdrm 128 133mhz modem 56k (לא בשימש) כרטיס קול voodoo3 3000 p3 450 העלתי את הבס מי 100 ל- 117 וזה עובד מצויין ואז ניסיתי לעלות ל 124 ,זה העלי את הווינדוס ואחרי כמה זמן נתקע הורדתי את המודם את הזיכרון של ה-100 וזה לא עוזר גם ניסיתי לעלות מתח למעבר העלתי מ2 ל-2.20 כלום לא עוזר. יכול להיות מהכרטיס קול או מהכרטיס מסך ?? תודה לעוזרים !

• 18 תגובות
    • 967 צפיות
  9. המחשב שלי עכשיו איטי כי המעבד מגיע ל-52 מעלות וכו'... יחד עם ניקוי המאוורר, אני חושב לנסות להוריד מהמעבד את המשחה שיש עליו כיום ולשים את המשחה התרמית שרכשתי לפני כ-3 שנים ומעולם לא פתחתי אותה. השאלה שלי היא האם התוקף של המשחה פג? האם יכול להיות שהיא לא בסדר?

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  10. היי אני ממש בשלבי קנייה של המחשב הזה AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore GIGABYTE MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata - 2 Years Warranty Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ואני צריך המלצה למאוורר למארז,120MM,דגש על שקט ושלא יהיה יקר כ'כ (עד 40 ש"ח) ומאוורר שקט למעבד,שקט אך גם מקרר,עד 150 ש"ח תודה!

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  11. Started by mokisho,

קיבלתי ציון ב 3DMark06 האם הציון בסדר בשביל החומרה או שהוא נמוך הציון הוא 5779 החומרה היא מעבד E6600 זיכרון 2 GB כרטיס מסך X1900XT 256

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by izikd,

אז ככה מנהלים אל תעבירו את הנושא זה קשור למקלט אינפרא אדום שלי... :-\ אז ככה בעת בנית המקלט אינפרא אדום שלי בדקתי את הפינים של הCOM... וגיליתי משהו מוזר שאיפה שכתוב שהפין הוא + הוא באמת - ולהיפך, גם הסתכלתי אולי זה סתם שגיעה לא נוראית בכתיבה. אבל לא זה לא מסתדר גם טוב עם הרכיבים. (בקבל איפה שיש מינוס, הולך לשם פלוס)... בדקתי את הבעיה ב-2 מחשבים, שבאחד יש רק פורט אחד כזה ובשני 2, ובשניהם יש את זה... אז זה באמת בעיה? או אולי בעיה בהגדרות כלשהם במערכת/ביוס? אולי זה ככה צריך להיות? אולי בגלל זה המקלט שלי גם לא עובד, לעומת שעכשיו מצאתי סיבה אחרת שחיברתי רגל אחת של דיודה לא לפין המתאים... בתודה, Izikd

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by Fenomeno,

http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by onn_the_vy,

מוצג מספר 1, המחשב שלי. אז מה יש לנו פה... מארז מידי פשוט ב150 שקל.= מארז קבר.. סידירום, דיוידי, צורב, כרטיס מסך, כרטיס קול, עוד כרטיס קול, כרטיס רשת, בקר IDE (נוסף..) הרדיסק אחד בינתיים.. ספק ATX, ספק AT, ספק 12V, 8 מאווררים, ידידת,פנל לכרטיס קול(אני עשיתי..) ו......דוקטור, קירור לצ'פסט שנעשה על ידי..ואפשר לראות אותו באיזה ת'רד איפשהוא בעמודים הדיי ראשונים.. ואתם יודעים מה הכי יפה פה..?כל המארז פנוי לגמרה!!, אתה יכול להחליף זיכרון לדוג' בלי הלתחיל סתבך בחוטים.. כל מה שיש מעל הלוח זה מאווררים ואוויר!! שום חוטים, שום כלום!! בקורב תמונות שאני יקח את המצלמה ביה"ס. נ.ב- בקרוב עוד כרטיס קול...:-))

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by Ben-Dor,

ווואיי כמה זמן אני כבר מחפש אתם לא תאמינו אני מחפש אחד יפה חשוב שיהיה יפה!!!! וגם שיראה את הטמפ' פעם היה משהו באתר אחד של חברה קוראינית יפה כזאותי אני מחפש אחד יפה ולא אחד מהסדרה של הHardCano תודה.

16. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי ASUS P4S533 ו P4 - 2GHz לפעמים המחשב נדלק לי אם אזהרה שיש בעיה ב HARDWARE MONITOR וראיתי שמהירות המאורר על מהעבד יורדת פתאום ל 1500~. מה יכול לגרום לכך אין חוטים שמפריעים לו לעבוד.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  17. שלום ברשותי מאוורר 220V- 240 50\60 GHשל חברת SUNON עכשיו רציתי לדעת באיזה דרך הוא יקרר את המחשב של הכי טוב. אם הוא יוצא אוויר מהמחשב או אם הוא יכניס אוויר. ועוד שאלה. האם אני יכול לחבר אותו ישירות לספק הכוח (הספק לא ישרף? יהיה עליו עומס יתר או משו כזה?) או עם כבל ישירות לשקע שזה כבר נעשה וזה פועל. יש לי מחשב: P-4 1.5 GH

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by itaysk,

ב +3.3V יש לי 2.62 והוא מזהיר אותי המחשב חדש! יש לי אותו שבוע! מה זה?

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  19. עידכנתי את הביוס של ה-DFI 975X לביוס החדש-C15- כמה בעיות: 1. הצלחתי להעלות את המעבד ל-2500MHZ מה שאומר 355X7 FSB , המחשב היה יציב והכל. 2. אח"כ ניסיתי להעלות ל-380FSB, המחשב לא עלה. 3. איפסתי את הביוס וניסיתי להחזיר ל-355 FSB עם אותן הגדרות בדיוק כמו בהתחלה, והמחשב לא עלה, מה יכולה להיות הסיבה? מה אני צריך לעשות כדי להשיג יכולות OC טובות עם הלוח כי ראיתי ש-400FSB זה לא בעיה להרביץ עם הביוס הזה, והזכרונות שלי עושים 400MHZ אפקטיבי [ זאת אומרת 800MHZ ], זה זכרונות Twinmos 667MHZ CL5 1GB Dual Channel, ככה שכדי להגיע ל-380-390FSB עם דיוידר 1:1 [ 533MHZ ], לא אמורה להוות בעיה בכלל! [ צירפתי תמונה להוכחה ] ההגדרות שביצעתי: ביטלתי את הPPM Function שמתי באס של 355FSB נעלתי את הPCI…

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המעבד הבא Pentium 4 530 עם גוף קירור+ המאורר הבא בבקשה תעזרו לי איך מפרקים את המאורר אני יודע שמזיזים את הקליפסים אחד למטה ואחד למעלה ואחרי זה מה עושים תמונות מאוד יעזרו.. בתודה Lidor_abo

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  21. Started by DorHD,

האם זה אפשרי שעם כזה קירור חזק זה יגיע לטמפ' 60+? האם המתחים תקינים? איך אוכל לבדוק אם הקירור עובד ? תודה

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  22. אז ככה יש לי מעבד פנום X3 8650 ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק (אם זה רלוונטי אז יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 790GP וזכרונות של קינגסטון 2X2GB) עכשיו קראתי את המדריך שיש פה והבנתי קצת אבל לא הכל 1.יש פה מישהו שיכול להביא מדריך קצת יותר מפורט באנגלית או עברית זה לא משנה או כל אתר עם מידע שיכול לעזור ואפילו בקצת 2.ראיתי שבמדריך שיש פה באתר לא השתמשו בקירור נוסף אלא קירור סטוק עד כמה זה מומלץ\לא מומלץ והאם SPEEDFAN יכולה לעזור קצת לאוברקלוק אם אני לא רוצה לקנות קירור אחר 3.בבקשה תנו לי את השמות מא-ת של התוכנות שאיתן עשיתם אובר קלוק למעבד ואם אפשר הסבר קצרצר מה כל תוכנה עושה 4.על איזה יחידות קירור למעבד אתם ממליצים בטווח המחירים של 100-200 שקל.. אם יש יחידה שעולה קצת יותר ותתן שי…

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by yoxo,

קראתי מדריך איך לעשות OC למעבד ובאחת מהאופציות בלוח יש את האופציה Performance Enhance. הבנתי שבמידה ואני מתכוון לעשות OC אז צריך להגדיר אותה ל STANDARD , אצלי כברירת מחדל היא מופיעה TURBO. השאלה מה זה Performance Enhance ? מה תפקידו? ומדוע בOC צריך להגדירו כ STANDARD ולא טורבו כמו בברירת מחדל?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  24. נתקלתי כאן כמה פעמים בזה שיש צ'יפים שהם יותר טובים לOC מאחרים (אני מדבר על צ'יפים של זכרונות) איך אני יכול לדעת איזה צ'יפ ואם הוא יחסית חזק\מתאים לOC? בעיקרון מה שרשום לי על הזכרונות (שני סטיקים של 1GB 800MHZ): על המדבקה: ceon ddr2 800 1GB cl5 96D401G63CE-80BBEE 0625 על הצ'יפים: ceon C2S12D30TP-8E TAV369-L93G 0625

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by pc student,

i have not sow slow memory doo i need any cooling for thet?

• 6 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים