אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי SPARKLE 8800GT 512MB עם המפרט בצד... הכרטיס הוא עם הקירור החדש ז"א עם המאוורר הגדול יותר הוא מגיע במנוחה עם מאוורר על 100% למינימום 55 מעלות ובמאמץ גם עם מאוורר על 100% מגיע בד"כ לסביבות ה 79- 80 אבל קרה לי היום שהשארתי את קרייסיס פתוח לאיזה 5 שעות בלי לשחק (ז"א רק בתפריט) ושיצאתי הוא היה על 96 מעלות!!! זה נראה לי מאוד מוזר אם זה קשור המסך שלי מחובר ב VGA כי הוא ישן ואין לו DVI. והטמפ' ירדו רק באיזה מעלה או 2 אחרי שהוספתי מתחתיו מאוורר 80 פעם עשיתי לו OC לבערך 720 ללליבה ו 1010 לזכרון אבל אחרי זה הורדתי... כדי לבדוק טמפ' אני משתמש ב RIVATUNER זה קשור? ובמארז שלי אין מאווררים בכלל, האם זה יכול כ"כ להשפיע??? אם אשדרג מהמארז הג'נרי שלי לסאגיטה 2 נגיד יהייה שיפור משמעות…
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע באוברקלוק של 3.23MHZ (מעבד E2160 1.8mhz) הלוח שלי הוא MSI P45 NEO2 . במאמץ מלא הטמפרטורות מגיעות ל-48 מעלות מעבר לזה אני לא מצליח לייצב [קורס לי במאמץ ב-3.42] ישנם בלוח מספר מושגים שאין לי מושג בדיוק מה זה והאם אני צריך לגעת בהם על מנת לייצב את המערכת ולהגיע לאובר גדול יותר הוספתי תמונות מהביוס עם פירוט אשמח לקבל עזרה בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אם יש תוכנה כזאת אשמח שתביאו אותה פה (יש לי את ה-6600GT) במנוחה הוא על 50C
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מדובר במחשב שלי אבא שלי גם ככה בקושי עובד.. אני מחליף לו עכשיו את המאורר במארז כי הוא עושה רעש של טנק. אני שם לו מאורר 12 ס"מ מאחורי המארז , להכניס או להוציא אוויר?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אומנם הגיע בטעות . עוד לא החלטתי עם זאת טעות טובה הוא רעה. קישור לכתבה: http://www.neoseeker.com/news/12423-guy-receives-e8700-cpu-by-accident-/
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני צריך בבקשה עזרה ב-OC למעבד כיוון שלא נגעתי בנושא ה-OC כבר 7 שנים לפחות. הביוס קצת עמוס לי עם כל ההגדרות שם. המעבד i5 3570k, לוח אם Z77X-D3H, זכרונות 4X4GB XMS3, קירור מים H80. הגעתי למסך של המכפלה ואני פשוט צריך הדרכה קטנה, מכפלות מתחים ותדרים. יש לי את התוכנותהבאות מותקנות: cpu-z, hwmonitor,occt,speedfan. אין לי בעיה לקבוע גם ערכים של מישהו שכבר עשה ולהתחיל לשחק משם. מצאתי משהו פה: http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=168395 יש יותר מדי משתנים ... יש הבדל אם בקישור שהבאתי לבחור יש 8GB ולי יש 16GB, אולי תדרים אחרים? ניסיתי לשים אותם ערכים כמו בתמונות של הבחור אבל נתקלתי בבעיה עם התזמונים של הזכרונות והמחשב נתקע.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המחשב שלי עובד טוב אבל הורדתי את התכנה speedfan סתם לבדיקה וקיבלתי תוצאות מטרידות (לפי הציורים שליד הטמפרטורה) מה זה כל דבר ברשימה שם והתוצאות באמת לא בסדר? הCPU פה מקפץ בין 115 למינוס 80...זה הגיוני בכלל? צילום מסך: speedfan: http://jpg.co.il/view/51449e21c01bc.jpg/ cpuid hardware monitor: http://jpg.co.il/view/5144a04dedc77.jpg/
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שאלתי בעבר ולא זוכר כבר מה ענו לי. מה אוכל לעשות על מנת להשתיק אותו? פתחתי אותו ולא היה נראה שאפשר להוציא את המאוורר.
-
- 14 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אז היום הפעלתי לראשונה את הפריזר שהתקנתי במרפסת , מעבר לקיר שמאחורי המחשב. המערכת מבוססת על קרור מים שכבר יש לי, אלא שכעת המיכל יהיה הפריזר. יש במיכל לפחות 30 ליטר מים ממזגן בקייץ. יש לי עוד להתקין את הבידוד לצנרת ולסדר פה ושם . יש צנרת לכוון הרצפה ששיכת למזגן שנמצא בתוך המרפסת , אז לא לבלבל. בהפעלה ללא קרור אקטיבי כבר ניכר שיפור , משום שההפרש בטמפ' בין הCPU והSYS והGPU וה ENV היה נמוך משמעותית . אני סבור שזה משום שהזרימה באה ממקור גבוה יותר מהמארז בשונה ממקודם שהמיכל על הרצפה . הקרור האקטיבי על התרמוסטט המקורי קירר אל מתחת לנק' ההתעבות (לא טוב !) תוך כ 4 שעות. כי מקרר לא בנוי ל15C אלא פחות אז ככה , אני צריך לשלוט על הטמפ' של המים. ליתר דיוק לודא שלא תיוצר התעבות על ח…
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
נמאס לי מהרעש של הקרור סטוק ואני חושב שהגיע הזמן לקצת OC ;D אני מתלבט בין ATi Silencer לבין VGA Silencer, חשוב לי שיהיה מספיק מקום לסינקים על הזכרונות האם הATi Silencer לא משאיר מקום לסינקים גם בrev.2? ומה הדרך הטובה ביותר להדביק סינקים לזכרון?
-
- 18 תגובות
- 905 צפיות
-
-
האם שווה לי לעשות לכרטיס הזה Overcloacking ??? יש לו זכרונות DDR לפחות ככה כתוב וזה כרטיס ממש טוב ... אני רוצה לדעת מה הסיכונים והכל ...
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אחד מהמאווררים שלי במארז שווק חיים ומאז המעבד ממריא לטמפרטורות אסטרונומיות בזמן של עומס ( משחקים, מולטי טאסקינג ועד ) ועקב כך המחשב נוטה להתקע ומאלץ אותי לאתחלו בעזרת כפתור הריסט. המחשב נתקע בעיקר באמצע משחק, כאשר המשחק פועל במשך זמן מסויים ( תלוי במשחק ובכובד שלו ). מחר אני נוסע לקנות עוד RAM אבל מה שיותר חשוב לי זה קירור טוב ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לי שיכול להוריד את הטמפרטורות בצורה...סבירה בואו נגיד, שלא יגיע למצב בו המעבד יכול לשמש אותי במחבת לטיגון. תקציב.. ? אמממ, עד 200 יכול להספיק למשהו טוב וחזק ? אשמח לתשובות עוד היום אם אפשר. בתודה, גל.
-
- 14 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מה עדיף לישם במארז מקדימה 2 מאווררים של 80 מכניסים ומאחורה 2 מאווררים של 80 מוציאים ובגג מאוורר 120 מוציא או 120 מקדימה מכניס 120 מקדימה מוציא ו 120 בגג מוציא מאווררים ה 120 הם המאוררים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822 ומאווררים ה 80 הם אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822
-
- 15 תגובות
- 905 צפיות
-
-
איך לאזעאזל עושים את זה?! אני גיימר ואני רוצה שההתקנים של הUSB \ מיקרופון \ אוזניות יהיו מקדימה.... מה אני צריך א. להכין ב. לעשות? אם אפשר לקבל את המדריך הכי מפורט שאפשר אני יהיה מאוד מאוד שמח
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב לציין שהוספתי דלטא 60 מ"מ על הhsf שלי (הוריד לי ב13 מעלות כמעט אבל אני שומע אותו מכל פינה בבית) צבעתי מאווררים ושמתי אזיקונים, והכי חשוב, הכל מצולם בוידאו ואולי עוד היום אני יערוך את הכל לתמונות וישלח לאתר!!!! רק רציתי לשאול, האם חיבור מאוורר ללוח אם מוריד לו מהמהירות?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הסתכלתי במדריך שנמצא באתר למריחת משחה תרמית בצורה נכונה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם חייב אלכוהול כדי לנקות את המשחה התרמית מהליבה? 2.כאשר מורחים את המשחה התרמית על ההיטסינק עצמו צריך למרוח רק במרכזו נכון? 3.כאשר המשחה התרמית נמצאת באחת הפינות כפי שצוין במדריך האם המריחה ע"י סרגל או כל דבר חד אחר יכולה לפגוע בליבה באיזהשהי צורה?
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קבלו שמתי מאורר 60 ממ שהורדתי מ ה-dp שיאורר את שני הצ'יפים על הלוח אפוקס שלי שיודעים בתור כאלה שמתחחמים שמתי סלוטייפ לבן וחזק עלל כמה כבלים מאין sleeving את הדלתא 80 ממ שמתי על הsk-7 וקשתי אותו עם חוטים כי הקליפסים קטנים מדי וזהו תוכלו להסתכל קצת ולהעיר תגובות תודה
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אחים שלי מזל שעניתם מהר כי אחרת הייתי הורס לגמרי את מה שרציתי לעשות... וישלי עוד שאלה קטנטונת...שעליה לא הצלחתי לחשוב.. איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי?????????????????? :'(
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מנחש שיש לך מעבד של אינטל אם כן אז אתה לו יכול לשנות את המכפלה רק את הבאס בקשר ל SDRAM ACTIVE TO PRECHARGE יש לי חוק לכול הגדרות הזיכרון האלה כמה שיותר נמוך יותר מהר !!! אז מובן מה אתה צריך לשים.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חיפשתי כבר בהמון חנויות. לאף חנות שבדקתי בה יש.... התוכלו לומר לי מאיפה אוכל להשיג דבק טרמי?
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
גוף קרור חדשני ללא סיכונים כמו קרור מים ואף יותר טוב, פרטים בקרוב מאוד
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד Q9550, כשנה, קירור סטוק. למארז יש מאוורר 12 פולט החוצה באזור המעבד, מאוורר 12 מכניס אוויר בתחתית מקדימה, ועוד מאוורר 12 או 15 הרבה יותר חזק מעליו. הדלקתי את המחשב, ופתחתי coretemp: במנוחה אני מקבל ב-4 הליבות טמפ' בין 34-40. כאשר הרצתי את המשחק FSX אשר מנצל לי את כל הליבות במקסימום, הגעתי אחרי פחות משתי דקות לטמפ', המקסימליות הבאות: 1: 71 2: 64 3: 71 4: 74 המעבד עבד על 100% והגעתי ל-טמפ' ממוצעות של 60-65. האם זה תקין???? תכננתי לעשות אובר קלוק מ-2.83 ל-3.2 פחות או יותר ולהישאר עם הקירור סטוק. עכשיו אני מהסס... אשמח לדעת מה אתם אומרים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים, בעיה מטרידה במיוחד שארצה להפנות אליכם. ניסיתי לפרט כמה שיותר ע"מ לתת תמונה מלאה. אם אפשר – תשובות שלכם או שאלות לא לנסח במונחים טכניים יותר מדי מורכבים, הכותב אינו איש מחשבים מפרט: אנא סלחו לי. מתנצל מראש על התיאור החלקי: - מעבד E7500 2.93Ghz intel dual-core - זיכרון 2GB 800Mhz - HD מתוצרת SAMSUNG בנפח 500GB - כרטיס TV מתוצרת AVERMEDIA (שאינו נמצא בשימוש כמעט בכלל) - איני זוכר את הדגם של לוח האם אך הוא מתוצרת אינטל עם כרטיס מסך מובנה - מע' הפעלה WIN7 - המארז הוא ככל הנראה מארז של חברת מדבקה, שנראה כך Case Dimension: 323(W) X 132H) X 293(D) המחשב נרכש לשימוש כ-HTPC, הוא יושב בסלון על שידת מדיה עם מרווחים של כ-15 ס"מ לכל כיוון, ומחובר ל…
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן חברה ! סיממתי להרכיב את המערכת קירור מים. משתמש ב- XSPC Rasa RX360 Kit הבלוק של הכרטיס מסך הוא XSPC Rasa Universal Block רק אחד מכרטיסי המסך עם קירור מים כרגע. את השני אני אוסיף עם השדרוג הבא עוד מספר חודשים. מעבד עם OC ל- 4.1GHZ Vcore 1.3v יציב אחרי המון הרצות ביומיים האחרונים. אני אמשיך עם ה OC שבוע הבא. נראה עד כמה אני יכול למשוך אותו במקסימום 75C מעלות מעבד: IDLE - 37C-40C LOAD 60C-63C מעלות כרטיס מסך: IDLE - 27C LOAD - 37C CPUZ תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן חברים ! מפרט: מעבד I7 2600K , GTX580 DC 2 , 8GBGSKILL SNIPER CL 7. אני לא זוכר איזה מארז ואיזה מאורר למעבד שמו לי... אני זוכר ששימתי כ150 שקל על המאורר ועוד כ800 שקל על המארז... עכשיו השאלה שלי היא כזו ואני יודע שזה קשה לענו בלי לדעת את שני הפרטים החסרים... המעבד מגיע ל 37-43 מעלות במנוחה... כל הזמן זז... ובמאמץ מגיע ל70 גם. לפעמים כאשר אני יוצא ממשחקים קופץ לי חלון המבקש להוריד את הצבעים על מנת לשפר ביצועים... המפרט שלי נראה לי מספיק חזק להחזיק כל משחק ההנחה שלי שהמעבד מתחם אולי על יתר המידה..
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-