עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן אנשים! נתחיל בנתונים : הלוח : ג'יגבייט 7vrxp הHSF : סטנדרטי - גודל 80 על 60 עם מאוורר 60 על 60 . הטמפ' במאמץ 57C , הרעש בלתי נסבל חשבתי להחליף גוף קירור אבל אני לא יודע מה יכנס ללוח בלי שהקבלים ליד הסוקט של המעבד יפריעו - הקבלים נמצאים במרחק של חצי ס"מ מגוף קירור. אני מעוניין בV9 אבל אני לא בטוח שהוא יכנס , V7 לא בא בחשבון (ואני לא יודע מה לגבי הגדולים כמו זלמן\ AX7) בקיצר? איזה גופי קירור יתאימו ללוח במידות? אני פשוט לא רוצה לקנות HSF ולהסתבך בהתקנתו ...

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by Sunny Jim,

עשיתי למעבד שלי אוברקלוק ל333, והוא יציב לגמרי... הבעיה שאחרי שאני עושה למחשב RESTART, או אחרי כמה RESTARTS, הBUS מתאפס בחזרה ל-266! מה יכולה להיות הבעיה? (עשיתי עדכון BIOS ל713 ללוח אגב...)

• 22 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by yonir,

אני מתכוון לקנות את המפרט הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪419 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ₪370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪421 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W ₪418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B-II קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro ₪64 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-ALPINE-7PRO …

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by amisu,

סטייה עצומה של מעלות בין שתי התוכנות. בדקתי ומצאתי שה TJ Max של המעבד הוא 99 מעלות. מישהו יכול לאשר זאת?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by zip master,

בואו נעשה דבר כזה : כל אחד ישלח תמונה של המארז שלו או תמונה של הדגם של המארז שלו ובסוף נחליט מהו המארז הכי יפה יעיל ומוצלח לאוברלוקינג ומודינג.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  6. שלום. אני רוצה לבצע OC למעבד שלי (Q6600). הבעיה: לפי הת'רד הבא (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490103.0), לוח האם שלי דורש תיקון. תיקן הלוח (אם אפשרי) יעלה לי 45 דולר. במחיר הזה (או במעט יותר), אפשר לרכוש כבר לוח אם חדש - אבל אני מניח שלוח אם עם פחות "פיצ'רים" (או פחות טוב, לא?). למשל (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131629R) אם כן - השאלה שלי היא - מה עדיף? האם לתקן את הלוח אם הקיים (DFI LANPARTY DK P35), או לרכוש חדש? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  7. אני מחפש מאורר בגדול 120 מ"מ עד עכשיו מצאתי את המאורר הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811999127 שלפי מה שקראתי באתר הוא הכי שקט אבל מהביקרות הבנתי שהוא לא כל כך שקט . בקיצור אני מחפש מאורר שקט אבל שיכניס גם הרבה אוויר! האם הבחירה שלי טובה או שיש משהו יותר טוב. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by MatanFrenkel,

I'll buy a new motherboard soon and i want to OC my E8400 to the max 24/7 what is the min/max best temp for 24/7? btw how far can i reach with E8400 Asrock P45XE and a good memory with 1066mhz ( probably g.skill/ocz/mushkin/crucial ) tnx and what is the max temp if i want to Extreme OC to check SPI / 3DMARK/ VANTAGE etc... tnx

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by scorpion,

תגידו בrheaostat יש אפשרות להכניס ledים וככל שהמהירות יותר גבוהה האור יהיה יותר חזק?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by Chura,

שלום לחבר שלי יש מעבד פרסקוט 3.0, עם מאוורר מקורי לאחרונה המאוורר החל להשמיע רעש חזק כאשר חם בחדר אז המלצתי לו להחליף מאוורר והוא קנה את Artic-Cooling Alpine 7 בכל אופן אחרי מאבק קשה הצלחתנו להתקין את המאוורר. עכשיו בעת הדלקת המחשב, נכנסנו לביוס והטמפ של היא 60-63 ורמת אזהרה (באיזה טמפ יצפצף) היא 70 מע' בכל אופן, בעת הפעלת Windows המחשב נותן ציפצוף אזהרה על טמפ ומפסיק לאחר 2 שנ' הורדנו Everest בכדי לבדוק טמפ בWINDOWS, והטמפ' שם היא בין 49-54.... חשוב לציין שאם העלנו את רמת האזהרה ל 80 מעלות הכל עבד טוב השאלה שלי היא האם זה תקין ? אני ממש לא מבין בשטויות האלו :-( אה ועוד משו, הייתה למארז תעלה כזאת מכוונת למעבד, היא לא נכנסת כרגע, הורדנו אותה

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by X-tremoder,

שלום לכולם..בעבר עשיתי אוברקלוק עם מערכת פחות או יותר דומה אבל רוצה לדעת מה דעתכם.. יש לי מעבד P4 2.8GHZ 533 FSB ולוח ASUS P4S800D-X לדעתכם האוברקלוקינג יעבור את ה3.6?...עם קירור מתאים כמובן.. תודה לעונים ולמייעצים..

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by miaoo673,

היי, לפני 8 חודשים רכשתי מחשב חדש עם גוף הקירור הנ"ל. היום פתחתי את המארז על מנת לבצע קצת נקיון, וגיליתי כי הגומיות שתופסות את המאווררים נשחקו (עד כדי מצב שהמאווררים אוטוטו עומדים ליפול). רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קרה? ואיך פתרתם את הבעיה בסופו של דבר?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by arieltan,

אני צריך עזרה רצינית באנשים מביני עניין בייעוץ/תכנון קירור למארז HTPC במערכת הבאה, מצורף קובץ עם המארז המארז הוא IPPON Q4 לוח Gigabyte 880gm-usb3 מעבד וזיכרון x4 640 4GB מאוורר המעבד BIG shuriken כונן קשיח 3TB וקנייה בקרוב של 7750 או 6850 במארז הזה ללוחות micro אפשר לשים רק 80mm fan אחד לכניסת אויר בחלק התחתון של המארז (אני מנסה להימנע מ80mm משיקולי רעש). חיתוכים בחלק התחתון של המארז לכניסת אויר מוגבלים מאוד עד בלתי אפשריים בגלל צפיפות אביזרים ותושבות המארז. בנוסף קיים במארז ספק ATX SFX 300וואט ג'נרי מוקטן עם 80mm fan להוצאת אויר. מוד 1 מתוכנן להחליף לספק איכותי עם מאוורר 120mm שקט. הכולל תאימות לספק ATX על ידי חיתוך החלק החיצוני בהתאמה לATX וחיתוך ריבוע פאנל עליון/מכסה…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by maphisto,

אחרי שהמהרתי את המעבד רציתי לבדוק אם אפשר עוד חששתי שכל האבק שיש על במאורר של המעבד יפריעו לקירור.... אז פתחתי וניקיתי והיה שם חומר ורוד כזה על הצלעות קירור בצד של המעבד .. נזהרתי שלא להוריד את (אני מניח שזה גריז טרמי) אבל כשהחזרתי את הכל המעבד היה בהדלקה 70 מעלות אחרי כל מיני משחקים בזה ואחרי שהורדתי את זה המעבד לא נשרף אבל הוא מתיצב על 55-65 מעלות בהדלקה ללא עומס לא העלתי אפילו את המחשב.... עזרה מפרט למטה.... עזרה בבקשה ... אז כרגע סיכום - מעבד בהדלקה מגיע ל65 מעלות בקלות ואני לא עובד עליו יותר עד לפתרון,כרגע אני רק בנייד ,טמפ מערכת בער 30-35 לא בעומס . :AR15:

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  15. העלתי לו את הבאס ל147 וב148 הוא קופא. הוא על 30 מעלות העלתי לו תזרם וזה לא עזר מה אני יכול לעשות? נ.ב מעבד ALTHON XP 1800@1690

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  16. ועוד שאלה: יש לי את ה- FX5200 של ASUS. נגיד ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ב- RivaTuner כמה אני צריך להעלות שם בהגדרות של האוברקלוק? עריכה: בכרטיס הזה לא צריך לפתוח צינורות או משהו, נכון? אם כן, איך עושים את זה? והאם הקירור הסטוק שלו יחזיק ב-OC קטן?

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by blueman1,

שלום לכולם, בימים אלו אני קונה מחשב חדש ומקריאה בפורומים וכתבות נגלתי לעולם ה oc. יש לציין שאף פעם לא עשיתי oc וזה נראה לי דבר קצת מסובך, אך אני לומד את הדבר, קורא פה וקורא שם והשאלה שרציתי לשאול אתכם היא כזאת הבנתי שכאשר מבצעים oc החום עולה וצריך אמצעי קירור נוספים, השאלה שלי היא כזאת אם אני עושה oc פשוט ולא גדול אם הקירור שמגיע עם החלקים שקניתי מספיק ואם לא אז מה חסר ומה צריך ויהיה חכם להוסיף Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER דבר שני שלא כל כך הבנתי אם אני oc לחלק אחד בלבד האם אני חייב לעשות oc לכל ה…

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by miaoo673,

היי, ברשותי מעבד AMD 4800X2 עם גוף קירור Arctic Freezer 64 LP. הוא פשוט רותח...הטמפ' מגיעה ל68 מעלות עוד בשלב הביוס ולאחר כמה דקות המחשב מכבה את עצמו. ניסיתי לסדר כבלים, לנקות אבק, לעדכן משחה, אפילו מיקמתי מאוורר תעשייתי מול המארז הפתוח - ללא תוצאות. האם עוד נותר מה לעשות או שעליי לרכוש גוף קירור יותר טוב? ובמידה וכן, על איזה קירור אתם ממליצים עד 250 ש"ח? (הלוח הוא Asus M2N-VM HDMI, לא מתוכנן OC, רצוי קירור שקט אבל זה לא קריטי). תודה!

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by CoronaLover,

אני מנחש שיש לך מעבד של אינטל אם כן אז אתה לו יכול לשנות את המכפלה רק את הבאס בקשר ל SDRAM ACTIVE TO PRECHARGE יש לי חוק לכול הגדרות הזיכרון האלה כמה שיותר נמוך יותר מהר !!! אז מובן מה אתה צריך לשים.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  20. המחשב שלי קורס באוברקלוק קטן של 200MHz!! עשיתי אוברקלוק 2000@2200. טמפ' מעבד: 34 במנוחה 55 מקסימום במאמץ מלא. זכרון: (אולי זאת הבעייה) זכרונות 333MHz שעובדות על 266MHz בגלל שהלוח אם שלי לא תומך ביותר מזה. המחשב היה הרבה יותר יציב עם זכרונות הSDRAM.בינתיים אין לי מושג אילו זכרונות אלו (אולי ג'נריים). למה המחשב קורס לי באוברקלוק כזה קטן???

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  21. היה לי עד לא מזמן OC ל 3.2GHz ולאחרונה הרגשתי ירידה בביצועים...בדקתי בCPU-Z וגם בזמן מאמץ של המחשב הוא על 2400MHz נכנסתי לביוס והגדרתי מחדש את הOC פעם דרך הProfile ופעם ככה ידנית....עשיתי save & exit המחשב מאתחל את עצמו ואז שוב בדקתי בCPU-Z והוא לא קלט את הOC, מה אני עושה עכשיו? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  22. שלום יש לי את הלוח הזה וקירור מעבד זלמן. כשהמעבד חם, אני צריך לחזק מאורר זלמן שלי ידנית. מדוע מאוררי מארז לא משנים סלד לפי מעבד גם כן ותמיד במהירות מינימלית? יש שליטה? תודה יהודה

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by Henz16,

שלום. לאחי במחשב מותקן כרטיס מסך מסוג Point Of View 7600GS. הכרטיס הגיע במקור עם קירור פסיבי, (סתם גוף קירור עליו) בזמן מנוחה, הכרטיס מתחמם מאד. בצורה כזאת שאי אפשר לגעת בו. במצב מנוחה! (הוא לא מאמץ אותו הרבה) השאלה שלי היא, האם קיים קירור שמתאים לכרטיס, ואם איפה ניתן לרכוש אותו? עד כמה מסובך להרכיב אותו? מוכן לשלם 100 ש"ח, ומוכן לחרוג כשהדבר כדאי. תודה לכולם. עריכה: אני רואה שה-‏Accelero S1 יתאים לו. השאלה אם יספיק, גם בלי מאוורר?

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  24. חבר שלי הכניס "בטעות" אצבע למאוורר בפאנל , כי יש שם גריל של ביוזהרד והוא פתוח כזה , אז הוא עצר אותו קצת , זה יכול לגרום נזק כלשהוא? וזה לא קרה רק לו , משום מה האצבעות של כולם "נשאבות" לשם... :(ילדים מטומטמים) אם זה יכול לגרום נזק אני מתכוון לגדר את איזור המחשב שלי... אז מה אתם אומרים? ואל תגידו לי למצוא חברים חדשים שלא מכניסים ידיים למאוורר...אני עובד על זה ;D נ.ב - את האמת לא הייתי בטוח איפה לפתוח את התראד , אז אם צריך להעביר , תעבירו.

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by NeverHood,

אני חושב שהנושא ממצא את עצמו מי יותר טוב, ולמה ? (בעניין הכסף, שתיהם בערך אותו דבר)

• 15 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.