עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קלטו את המוצר הבא: http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp101.htm איך היטסינק עם מאוורר של 13CFM יכול לקרר מעבד AXP 3000+ ומעלה??! אחת החיות היותר מוזרות שראיתי...

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by INFERNO,

מאיפה אני יכול למצא דבק טרמי ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. Started by ariebel,

א. האם יש אופציה בBIOS הכי חדש לשנות VOLTAGE לVDD? ב. כמו שהבנתי צריכים להיות סינקים על שני הצ'יפסטים בכדי להעלות VOLTAGE בVDD. האם להדביק סינק שקניתי יזיק לצ'יפסט? (אם זה יפיג לי אחריות, ממש לא מעניין אותי). ג. האם לשים סינקים על הזכרונות שלי יהיה מיותר בשביל להעלות להם VOLTAGE? תודה, לב.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  4. 3-3-3-9 4-4-4-12 5-5-5-15 BUS - 270 ?

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  5. שלום! אני חדש בתחום האוברקלוק, ומאחר ואני לא יודע איך להתעסק עם הגדרות האוברקלוק בביוס, החלטתי להשתמש בתוכנה EASYTUNE5 הלוח שלי הוא של GYGABYTE והמעבד שלי הוא AMD 3500+ מאוורר המעבד הוא: Thermaltake TR2-R1 והספק הוא 500W בתוכנהת ה EASYTUNE בחרתי ב OVERCLOCKING ולאחר מכן ב EASY MODE העלתי את הרף אל המקסימום (20%) לפני האוברקלוק: --------- לפי נתוני הטמפרטורה ב EASYTUNE מהירות המאוורר נעה בין 750-810 בדרך כלל על 750+/- ולפעמים פחות (המינימום שראיתי זה 720) טמפרטורת המערכת נעה בין 39-40 מעלות וטמפרטורת ה CPU היא 25-30 בדיקת הנתונים הראשונית בתוכנה CPU-Z מראה כי: בלשונית CPU (הראשונה) הנתונים הם: Core Speed 2209.3 Bus Speed 200.8 MHz בלשונית Memory Fr…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בגלל מכפלת המעבד שלי (e6300), אני צריך תדר גבוה לזכרונות כדי שכל המערכת תהיה בOC גבוה (היעד - באיזור ה3500mhz). היעד הזה אומר שאני צריך זכרונות שיוכלו לתת לי 1000mhz אפקטיבי. חשבתי ללכת על זכרונות בתדרים של 1066mhz אבל אני לא בטוח שהם יתאימו ללוח אם שלי (GB 965p-ds3) שתומך ב800mhz לכל היותר, והם יחסית יקרים לתקציב שלי (שהוא עד 350 ש"ח לזכרונות). יש כמה מועמדים שנכנסים במסגרת התקציב שלי: 1. Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Black Dragon Dual Channel Kit http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=16 2. MUSHKIN DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel HP Series CL4-4-4-12 EPP (אגב, מה זה אומר שהם EPP?) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=280 3. Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dua…

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

שלום, יש לי לוח אם D850MV של אינטל, יחד עם מעבד 2.0GHZ. על המעבד שוכב אותו מאוורר שבא עם המעבד, כרגע הוא על 3400RPM ומפני שאני שם תנור חימום ליד המחשב המעבד על 39 מעלות. (אני יודע :nono: אבל לא משנה ;D ) מה שאני רוצה לדעת זה אם אני יכול לשלוט במהירות הסיבוב של המאוורר איכשהוא? תודה. יאיר.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by kewl,

העליתי בקצת את ה-FSB, הרצתי לזמן מסוים את prime95 והוא החזיר לי הוראות רק כשהזזתי את העכבר בזמן הבדיקה או נכנסתי ל-task menager. זה בסדר? כשאני לא נוגע במחשב זה לא מחזיר שגיאות.

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by NEO...,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס דרך הדרייברים ועכשיו איך אני יכול לצרוב את זה לביוסג של הכרטיס איזה תוכנה והסבר תודה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  10. Started by MTKOL,

שלום לכולם, יש לי מעבד INTEL PENTIUM D 3.0 (דגם 930, של ה-2X2MB CACH, אם זה משנה משהו...), יחד עם קירור הסטוק של אינטל, והמעבד עובד על טמפרטורה של 58 מעלות ללא מאמץ... המאוורר עובד על בערך 2500 RPM...האם הטמפרטורה הזו הגיוננית?! בתודה רבה מראש! :s05:

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by CybeR_CoM,

???

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  12. טמפרטורה יהיו המים במיכל??

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by dark crystal,

יש לי מעבד E7300 מומהר עם קירור של Evercool Buffalo והוא כרגע לפי מיטב ידעתי על המקסימום של המהירות (~1900RPM) עשיתי בדיקה שוב עם OCCT ובמנוחה המעלות עומדות על 38° ו29° לליבה ובעת מאמץ של 100% המעלות עומדות על 53° מקסימום לכל ליבה.. האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by SHAKED286,

שלום לכולם היו לי בבית המון מחשבים ישניים והיו שם כל מיני גופי קירו רשל צ'יפסטים ומעבדים וחשבתי על זה ואני רוצה לחתוך אותם ולשים אותם על זיכרונות אז אם מה אנ יידביק אותם לזיכרון ? חשבתי על פאד טרמי אבל אנ ילא יודע מאיפה אני יכול להשיג כאלה אם למישהו יש רעיו או איזה עזרה כלשהי ושירשוםן פה. תודה רבה ושבת שלום שקד

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. בגלל שאני לא יכול להקפיץ את הת'רד ההוא אני כותב חדש. אז העניין הוא כזה יש לי ראדון 9700 פרט של ספייר, אבל איך שהוא קלקלתי את המאוורר ( אל תשאלו :-X), אז אני לא יודע עכשיו מה לעשות ??? לשים שם TT CRYSTAL ORB (הבנתי שהוא טוב) אבל אני לא חושב שהוא מספיק טוב לראדון, שהוא בעצם תנור. יש לי גם היטסינק של וולקנו 9 אז אולי אני יכול לסדר שם איזו קומבינה. בבקשה תייעצו לי מה לעשות :'( חשוב לציין שמתוכנן מול הראדון מאוורר SF2. אודה לכם על כל תשובה מהירה ורלוונטית. תודה רבה לכם :-*

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by Jeka Elzin,

שלום לכולם , התחדשתי בסאטאפ חדש שצריך להגיע יום שישי הקרוב , והדבר היחיד שעדיין חסר זה קירור למעבד. יש כוונה לעשות OC במידת הצורך. זה הסאטאפ : Gigabyte GA-X99-UD4 Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB Asus GTX980 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 Corsair Vengeance LPX 4x4GB DDR4 2666MHz Samsung 850 EVO Series MZ-75E500 500GB SSD Western Digital Caviar Black WD3003FZEX 3TB SeaSonic 1050W 80+ Platinum Fractal design R4 כאמור חסר כרגע רק קירור למעבד , אני נוטה לכיוון ה H100i אשמח להצעות ורשמים. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. שלום לכולם. כרגע יש לי מאוורר רגיל של INTEL וכבר נמאס לי מהרעש שלו ואני רוצה לשדרג , אני מחפש משהו כמה שיותר שקט מהחנות KSP או IVORY במחיר 200 שקל שיתן לי תוצאות מקסימליות במינימום רעש , כנראה שאני אלך לקנות היום . תודה מראש עריכה: עכשיו אני מתלבט בין ה-Freezer 7 Pro ל-Scythe‎ Mugen II . איזה כדאי? יש אולי קירור אחר שעדיף מהם? אגב צריך לקנות גם משחה תרמית נכון? זה לא בא כלול?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכם, רציתי לשאול, אם אני על FSB של 500mhz, האם זה אומר שגם צריך לשנות את התדר של הכרטיס מסך, או שלעולם משאירים אותו על 100? תודה.

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  19. 8) טמפ' עבודה ברגיעה 27-29 מעלות, בלחץ 38 מעלות. סטפינג CBBHD 0444 MPM. מתח מינימלי. יש עוד הרבה לאן לטפס, הבעיה שבלי עזרה מהזכרונות, ה Gain לא כזה משמעותי. זכרונות Vitesta ארורים שמראים סימני חולשה אל מעבר לבאס 230 מגהרץ. תודה לאל למחלקים. הדגנרט החזיק יפה מאוד 2.5 ג'יגהרץ במתח הזה, כך שבהחלט יש לאן לשאוף. אמתין לגירסת ביוס עדכנית יותר שתגרום ל Ultra-D להיות פחות בררן עם זכרונות בקונפיגורציית D.C. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eity,

תראו יש לי כרטיס מסך 8800GTS 320 MB והוא מגיע בימים אלה שחo טירוף ל80 מעלות ללא מאמץ,ועם מאמץ ל95 ולפעמים גם מעל!!!! מה אני יכול לעשות בנידון??? המארז שלי הוא raidmax sagitta

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yosi yosef,

חברה אני מחפש קירור מים לציפסט . אני צריך רק את הבלוק כעיקרון .אז אם יש למישהו מידע אפוא אני יכול לירכוש שיגיד לי זה בישביל nForce4

• 6 תגובות
    • 481 צפיות
  22. הבנתי שלמעבד יש יכולת של OC פנימית מוגבלת שלא מצריכה קירור חדש ויכולת גבוהה מדי בOC, זה נכון? תודה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הזיכרון: 256MB Samsung DDR PC3200/400 ההיטסינקים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=916 תואמים? אין בעיה לקנות את זה?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by 4x4,

ראיתי את הפאן בס הזה ואני רוצה לדעת אם הוא טוב ואם הוא בא עם מאווררים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5829

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  25. אני רוצה לקנות 4300, אבל אני רוצה להוריד לו את המכפלה ל8, הדבר אפשרי בכלל בלוח 965 כמו הגיגה בייט DS3? שנית, הבנתי שיש עם המעבדים האלה בעיה של באס, בגלל הסטראפים. האם לדעתכם, בעולם מושלם, אמורה להיות בעיה לעבוד עם המעבד הזה על 3.2 בבאס 400? כמובן שהקירור והזכרונות מתאימים לעניין. תודה ענקית לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים