עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by talmAn,

מה עדיף לישם במארז מקדימה 2 מאווררים של 80 מכניסים ומאחורה 2 מאווררים של 80 מוציאים ובגג מאוורר 120 מוציא או 120 מקדימה מכניס 120 מקדימה מוציא ו 120 בגג מוציא מאווררים ה 120 הם המאוררים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822 ומאווררים ה 80 הם אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822

• 15 תגובות
    • 929 צפיות
  2. מבחינת מאוורר של מעבד. מה עדיף? שיכניס אויר או שיוציא אויר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  3. אני כרגע הורדתי את המכפלה של המעבד למינימום כדי לראות אם הלוח בסדר או שהמעבד לא בסדר. אני רואה אנשים עם E7200 שמגיעים ל4GHZ+ בקלות ו עם הP5Q לבאס שלפחות 480 בכדי לשפוט איזה חלק הוא הבעיתי עשיתי את הדברים הבאים: א. לא הגיוני שאני מריץ את המחשב כרגיל ביום יום על 430X9 ועל460X6 הוא לא יפעל ממש לא הגיוני אז אני בטוח שזה לא המעבד. ב. הזיכרון(2X1GB G.SKILL 6400 800MHZ CL4)- היה לי פעם מעבד E6300 וזה היה עם לוח אחר אך עם אותו הזיכרון. והגעתי עם לוח של P31 ל 480MHZ אז אני מאוד בטוח שזה לא הזיכרון שמגביל אותי. ג. הספק שלי הוא ENERMAX PRO 82+ 525W ככה שהמתחים הם מצויינים. ד.מבחינת קירור... המארז(CM 690) שכרגע סופר מאוורר עם 5 מאווררים של Scyth 1900RPM-110 CFM!!! ועוד 2 מאווררים של …

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by ORrrr,

שלום, כרגע רכשתי לעצמי גוף קירור חדש למעבד ואני רוצה להתקינו. קראתי את המדריך, ובשביל להסיר את המשחה הטרמית הקיימת אני צריך להשתמש ב 70 אחוז אלכוהול. עכשיו אין לי. אבל יש לי מדלל צבע של טמבור. השאלה היא אם זה לא חזק מידי ויכול להרוס את המעבד? תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by Henz16,

שלום. לאחי במחשב מותקן כרטיס מסך מסוג Point Of View 7600GS. הכרטיס הגיע במקור עם קירור פסיבי, (סתם גוף קירור עליו) בזמן מנוחה, הכרטיס מתחמם מאד. בצורה כזאת שאי אפשר לגעת בו. במצב מנוחה! (הוא לא מאמץ אותו הרבה) השאלה שלי היא, האם קיים קירור שמתאים לכרטיס, ואם איפה ניתן לרכוש אותו? עד כמה מסובך להרכיב אותו? מוכן לשלם 100 ש"ח, ומוכן לחרוג כשהדבר כדאי. תודה לכולם. עריכה: אני רואה שה-‏Accelero S1 יתאים לו. השאלה אם יספיק, גם בלי מאוורר?

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by מכבי חיפה,

אני רוצה לקנות קירור ל 6800GS GIGABYTE תמליצו לי על קירור טוב ושקט. *אני עושה OC* תקציב 200 -250.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  7. Started by itaysk,

ב +3.3V יש לי 2.62 והוא מזהיר אותי המחשב חדש! יש לי אותו שבוע! מה זה?

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by jackhammer,

שאלתי את זה פה פעם אבל אבד לי הלינק ולא הצלחתי למצוא בחיפוש ואני לא מוצא איפה מוכרים את התופסנים ל Scythe mugen 2 אני רוצה להוסיף לו מאוורר חיפשתי בפנדה בנעה באיבורי וב קייאספי למישהו יש את הלינק הזה פליז? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by spatz,

איזה תוכנות יש לבדיקת יציבות המעבד בfull load ואיפה אפשר להוריד אותן?

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by Psychedelic,

שלום יש לי אנטק 200 יש לו מאוורר 140ממ בגג ועוד אחד של 120 מאחור. כדי לקבל סירקולציה מינימלית אני מתכוון לשים מאוורר אחד או שניים מקדימה שיכניסו אוויר,האם כדאי לשים מאוורר גם בצד המארז מול הכרטיס מסך? שהוא יזרוק אוויר על הכרטיס? תודה.

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by Blinker,

יש לי לוח אם ASUS P7H57D-V EVO לא מזמן החלפתי קירור למעבד, היה לי קירור סטוק פרופיל נמוך לFreezer 13 CO התוצאות מדהימות !! מ75 מעלות במאמץ ל55 מעלות במאמץ של 10 דקות עם 37 מעלות במארז אבל עכשיו החלק המעניין .. אני מעוניין לעשות קצת אוברקלוק והשאלה שלי מה מסביב למעבד שהיה מקבל זרם אויר מהקירור סטוק שעכשיו לא מקבל אויר מהקירור החדש צריך להיות מקורר ? http://content.hwigroup.net/images/products/xl/087515/asus_p7h57dv_evo.jpg תמונה של הלוח ההיטסינקים הכחולים זה ברור .. אבל אולי עוד משהוא ?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  12. Started by jj516,

מה המאוורר הכי טוב שאני יכול לקחת ל AMD ATHLON XP 1700+ עם לוח M של GIGABITE 7VTXE ?

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  13. שלום חברים, כחלק מפרויקט הקירור שלי, אשר יעדו המרכזי הוא השגת שקט מוחלט החלטתי להתחיל לתכנן הסבה של כל המערכת לקירור מים. פרטים ותמונות של SilentBob. ובכן, בעבר תיכננתי פרויקט קירור מים גדול, אך מצבי הכספי והפיזי אינו מאפשר לי ליישמו לכן החלטתי לגשת בצורה מעט שונה, חסכנית ויעילה יותר לדעתי. בביתי יש בריכת דגים גדולה בחזית הבית, המכילה בערך קוב וחצי, קר בכל עונות השנה. אני מתכנן להעביר זוג צינורות באורך 15 מטר, מהבריכה בחוץ, input ו-OutPut. מטורלל, מטורף, לא שפוי.. שמעתי כבר הכל. אבל שימו לב, המשאבה, חזקה דייה.. יחסית רועשת תשב מחוץ לחדר, שקט מוחלט. ההוצאות הינן מינימליות, על בלוק (מה שייאפשר לי ללכת על בלוק ברמה גבוהה ביותר), וצינורות. (המשאבה הינה מתנה..) הבעי…

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  14. היי דבר ראשון אני לא מבין בטמפרטורות של מעבד, כ. מסך וכדומה יש לי קירור למעבד Katana 3 והמעבד הוא Core i7-2600 במחשב בן כחצי שנה... אני ראיתי ב-HWMonitor שהטמפרטורה של המעבד היא כ-32 במנוחה ו53 במאמץ (בזמן בנצ'מארק או משחק כזה או אחר) השאלה שלי אם זה תיקני? האם הוא מתחמם יותר מידי? אם לא - פנאן חח אם כן - מה אפשר לעשות כדי לקרר את המעבד טוב יותר

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by captaincaveman,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=02dfeb7e7c4d1186334ee3764a18186e&threadid=23128&perpage=25&pagenumber=3

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by d1v,

שלום לכולם,ברצוני לרכוש קירור למעבד הנ"ל,תקציב כ 100 +-,חורג בהתאם ליחס עלות תועלת.. OC כ 3GHZ אולי יותר קצת,תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  17. שחשבתי לקנות את הקריסטל אורב, אמרו לי שהוא מרעיש גם אחרי שמורידים את הגריל שחשבתי לקנות את הICEBERQ של וונטק, אמרו לי שיש לו צליח חלש אחיד מעצבן ירדתי משתיהם, אני לא מוכן לסבול רעשים יש לי בבית מאורר קטן של מעבד 266 מגהרץ. מהקטנים האלה שהיו יושבים על לוח קטן משלהם לא זוכר איך זה נקרא... כל מקרה. איזה קירור יש לכרטיס מסך אני חייב לציין שהכרטיס שלי בא בלי מאורר והוא מתחמם בצורה נורמלית, חם חם.. אבל לא רותח תודה לאל.. אז איזה קירור טוב יש שהוא שקטטטטטטט והאם כדאי לי להרכיב את המאורר הקטן שהיה על הפנטיום 266 (הוא שקט.. מאוד) אבל הוא לא נראה לי ממש יעזור כי שחיברתי אותו לחשמל ושמתי את היד שלי 2 סנטימטר ממנו. הייתי צריך ממש להתאמץ בשביל להרגיש רוח חלשה חלשה אז כמה זה כבר יכול ל…

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי עם אוברקלוקים וכשניסיתי לבדוק תוצאות בתוכנה Super-PI הופיעה בכל פעם אחת מהשגיאות הללו: NOT EXTRACT IN ROUND או NOT CONVERGENT IN SQR05.. תוכלו לעזור כיצד לגרום להן להיעלם ולתת לבדיקה לרוץ עד הסוף? ניסיתי העלאת מתחים עד שמחשב כבר קרס .. (1.550V + 1.10%) <= ככה עשיתי במתחי המעבד.. ומלבד זאת יש לי עוד שאלה: האם הזכרון שלי דפוק? אני שואל מפני שבשום צירוף אפשרי לא הגעתי ל600MHZ שהובטחו מראש וכדי לייצב אותו הצטרכתי לתת לו 3.2V (!!) כשהזכרון הוא TCCD... תודה לעוזרים, עמית

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by yonir,

אני מתכוון לקנות את המפרט הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪419 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ₪370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪421 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W ₪418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B-II קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro ₪64 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-ALPINE-7PRO …

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by chris_u16,

נמאס לי מהרעש של הקרור סטוק ואני חושב שהגיע הזמן לקצת OC ;D אני מתלבט בין ATi Silencer לבין VGA Silencer, חשוב לי שיהיה מספיק מקום לסינקים על הזכרונות האם הATi Silencer לא משאיר מקום לסינקים גם בrev.2? ומה הדרך הטובה ביותר להדביק סינקים לזכרון?

• 18 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by puki,

כתבתי בעבר שיש לי AMD64 +3000 עם קירור סטוק, 2 מאווררים על המארז. חום היה 51-65 מנוחה-מאמץ. בצג של המארז 31 בערך אתמול העברתי את כל המחשב מצד אחד של החדר לצד שני, הטמפ' עכשיו 58-70 !!! מארז 37. אין שום סיבה נראית לעין - אותה שעה ביום, ללא מזגן (כך שאין קשר לקרבה למזגן), ההבדל היחיד זה שעכשיו הוא על מדף, גבוה בכ-70 ס"מ לעומת קודם .... מה קורה כאן ? האם לחזור לחנות שיפתרו את הבעיה ?כמה אמור להיות החום ?

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  22. ברצוני לקנות בקר למהירות המאווררים שיהיה איכותי יפה ועים חיישני חום? מה אתם ממליצים? ואיזה חברה טובה בתחום זה? מה עלי לבדוק לפני שאני קונה בקר? שאלה נוספת...ממה שהבנתי חלק מהבקרים לא תומכים במאווררים שהם 10 וואט ומעלה מה זאת אומרת? ואיזה בקרים תומכים ב10 וואט ומעלה? בתודה. ??? ???

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  23. חבר שלי הכניס "בטעות" אצבע למאוורר בפאנל , כי יש שם גריל של ביוזהרד והוא פתוח כזה , אז הוא עצר אותו קצת , זה יכול לגרום נזק כלשהוא? וזה לא קרה רק לו , משום מה האצבעות של כולם "נשאבות" לשם... :(ילדים מטומטמים) אם זה יכול לגרום נזק אני מתכוון לגדר את איזור המחשב שלי... אז מה אתם אומרים? ואל תגידו לי למצוא חברים חדשים שלא מכניסים ידיים למאוורר...אני עובד על זה ;D נ.ב - את האמת לא הייתי בטוח איפה לפתוח את התראד , אז אם צריך להעביר , תעבירו.

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by adi518,

אתמול סיימתי להרכיב מחשב חדש, i5 2500K עם קירור מים של אנטק (קולר 620). שאני בודק את הטמפרטורה של המעבד בשתי תוכנות שונות ובביוס אני מקבל בשתי התוכנות את אותן טמפרטורות ובביוס טמפטורה אחרת, יותר קרובה למה שאמור להיות שזה 30 מעלות ב IDLE. CORE TEMP ו SPEEDFAN מראות נתונים זהים על ארבעת הליבות והטמפרטורות נעות בין 40 ל- 44 מעלות. בביוס זה לא מראה כל ליבה בנפרד אבל הטמפרטורה נעה בין 30 ל- 32 מעלות. בקיצור, אני לא בטוח על מה להסתמך פה ולמה זה מציג ככה והשני ההפך... אני רק אתן הערה קטנה, במקום המאורר שבא עם הקולר 620 שמתי מאוורר אחר, זהה, אותו חיבור אותו הכל. אני שוקל כמובן לנסות עם המאורר המקורי שבא עם זה אבל אני עדיין לא מבין למה יש הבדלים בין התוכנות והביוס. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  25. שבת שלום . יש לי תגוף קירור XP120 ואני מכשרוני שברתי את אחד הקיליפסים שמחזיקים תגוף קירור עכשיו הוא עדיין מחזיק אותו אבל אם אני לוחץ עם האגודל על הפינה שאין בה תפלסטיק אז יורד בטיל 2 עד 4 מעלות (אולי יותר) ואני חושב גם שאחרי מספר דקות בטח הטמפ' תירד יותר. אז השאלה שלי יש מצב כלשהו אני משיג פלסטיק חדש כזה במקום כלשהו? ואם אין מצב בעולם לא משנה מה אני יעשה יש לכם במקרה איזה פתרון יצירתי שיכול להחזיק אותו כמו שהוא אמור להיות?

• 18 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.