עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kentaro,

שלום, אני בקרוב מזמין שני קירורים למחשב שלי אחד "120 ultra extreme" ואחד HR-03GT אני רוצה ממכם המלצה ל 2 מאוררים שיתנו לי הכי הרבה ביצועים ושקט אחד 120MM ואחד 92 MM תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by pumbatal,

זה מדהים מה יכול כיוון טוב לעשות זה עוד ישתפר המערכת החדשה במלוא הכוח יש מצב ל 13000 עושה אוברקלוק לכרטיס מסך... שיט זה גדול מדי ???? מה עושים ?? http://www.upit.ws/uploads/0b630ab34c4d2.jpg

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by ElemenTal,

תגידו, יש לקירור בעיה של משקל ? שאלה שניה, הקירור יכנס בתוך ה 3D AURORA ? תודה לעוזרים ?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  4. בינתיים אני לא רוצה לפתוח אותו ולעשות מודינג , פשוט רוצה למצוא דרך לאוורר את האיזור שלו ממש טוב. ^^ זה איך שהוא ממוקם בינתיים אני מוציא אותו כול פעם כדי שלמאווררים שלו יהיה יותר אוויר להזרים אבל אני מחפש פיתרון קבוע. חשבתי על לחפש איזה מאוורר טוב שישאב את האוויר החם ממנו (המאוורר יהיה ממוקם נגיד 10-20 ס"מ מעל ה360) אבל אז חשבתי שאולי הוא לא יהיה חזק מספיק ואולי אין בכלל מאווררים כאלה (חשבתי על מאוורר כמו במחשב רק גדול יותר). מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  5. היי מה קורה...יש לי מספר שאלות ואני אשמח אם תענו לי עליהם...קודם כל זה המפרט שלי עכשיו: E2160 GA-945GCM-S2 1GB 533MHZ מארז וספק ג'נרים 1) האם אני יכול לעשות OC בלוח אם שלי? אם כן..הוא אוברקלוקר טוב? 2) בהנחה שאני לא מבין בנושא כלום,מה הסיכוי שמשהו במחשב יפגע לי? 3) מה ההבדל בביצועים בין E2160 בסטוק ל2160 ב3GHZ ? אני לא מתכנן לקנות קירור....לאיזה מעבד הוא בערך משתווה אז? 4) הזכרון לא יגביל אותי מהר מדי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  6. Started by shay820,

שלום רב לכולם ברשותי כרטיס מסך מסוג -8500 GT עם 1 גיגה זיכרון ויש לי איתו מספר בעיות : המערכת של ויסטה נתנה לא ציון 4.6 ב GRAPHICS FOR WINDOWS AERO ובנוסף במשחק הראשון ששיחקתי Soldier Of Fortune - Payback המשחק נתקע על ההתחלה האם הכרטיס כל כך גרוע???

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. 1) אני מנתניה, אז חשוב לי שהחנות תהיה רק מנתניה. אך ורק. (גיבור מחשבים זו לא תשובה, התקשרתי והם אומרים שאין במלאי) 2) אם אתם לא יודעים, אז אולי אתם מכירים חנות שמוכרת את המשחה, חנות לא מנתניה, שאפשר להזמין ממנה את המשחה במשלוח? 3) ואם אתם לא יודעים לא את זה ולא את זה, אתם ממליצים על משחה תרמית אחרת??

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by or313,

לנעול בבקשה

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  9. יש לי פה שתי קירורים ואני לא יודע איזה לחבר .יש לי את הקירור סטוק של amd שהיה לי מה 4600x2 ויש לי אחד חדש עם המשחה glacialtech lgloo 7310 איזה מהם עדיף לי לחבר למעבד החדש שלי 85w 5600x2 ? אל תציעו לי קירורים אחרים כי אנילא מתכנן אוברקלוק בכלל

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by segevon,

שלום.. התקנתי את ATI TOOL כדי לעשות OC ל2900XT שלי.. הפעלתי את התוכנה.. והיה כתוב שKernel Mode Driver לא עובד.. ושהתוכנה נכנסה הכרטיס לא מופיע.. מה לעשות.. תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by syNdrom,

ניסיתי עכשיו לעשות OC ראשון ל3.0 mhz .. עשיתי אחרי זה בדיקת מאמץ בprime95 על small ffts.. וכעבור איזה 20 דקות היה לי מסך כחול וריסט ישר!!! העלתי מתח ל1.3 ... יש מצב שיפעל טוב עכשיו???

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by adam99,

שלום! יש לי מחשב ישן עם מעבד Celeron 1.0GHz Tualatin לוח אם: Biostar M6VLQ ורציתי לעשות לו OC, אתמול נכנסתי לביוס ושינתי בFrequency Control את CPU Host מ100 ל110. המחשב עבד יותר מהר אבל תוכניות נסגרו והוא לא היה יציב, לאחר כמה דקות הוא עשה את המסך הכחול. הורדתי את זה ל103 ועכשיו זה עובד טוב ובלי בעיות. המהירות של המעבד עכשיו היא 1030.00MHz. הטמפרטורה נעה בין 23 ל22 מעלות. איך אני ממשיך מכאן? ואיך אני ממריץ את הזכרון? תודה!

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  13. Started by FearNot,

שלום לכולם אני מקבל מחר את המעבד Q6600, ורציתי לשאול איזה משחה טרמית כדאי לשים על המעבד, ואיך. הקירור למעבד שיהיה זה הtuniq tower 120, וראיתי שהגיע לי איתו משחה טרמית מסויימת, אבל יש לי למעבד הישן שלי arctic silver 3. המעבד הנוכחי זה amd2500 אז זה דיי פשוט לראות איך שמים לו את המשחה, אבל מישהו יכול להראות לי תמונה של איך לשים בצורה נכונה משחה טרמית על Q6600 ? ואיזה משחה עדיפה - הזאת עם הטוניק או הAS3 ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by soundf,

אהלן חברה! יש לי מחשב שמרעיש בישבילי המון- אני עושה לו הסבה למחשב סופר שקט מכיון שאני עוסק במוזיקה והשקט חשוב! עכשיו הקטע הטכני: יש לי לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D שעליו מותקן במקם האיורור הבסיסי שלו את הThermaltake Extreme Spirit II יש לי מארז Sunbeam Transformer BLUE שדלוקים אצלי 3 מאוורי הלידים (שניים בחלון אחד למעלה ) ועוד מאוורר מאחורה: Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue כרטיס מסך : CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO עם מאוורר הסטוק שלו מעבד: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core עם קירור Thermaltake BigTyphoon VX ספק כוח של רייד מאקס לא יודע פרטים חחח בכל מקרה לא הבעיה פה הדרישות שלי מהמחשב: שקט הכי שקט שאפשרי,ביצועים טובים -כי המחשב הזה מש…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. הולך לעשות עוד הרכבה עם מעבדי Q6600 על לוחות ג'יגהבייט ורוצה לוודא תאימות רכיבים לפני שאני מזמין. האם ה-TT MAX Orb מתאים עם המארז כשיש בדופן המארז מאוורר 25 ס"מ? אני יודע שה-Tuniq לא מתאים (משהו שלצערי גיליתי אחרי שקניתי שתי מערכות כאלו). אבל ה-MAX ORB נראה יותר נמוך. כמו כן אני מקווה שלקירור הזה אין בעיה עם גירסת ה-L של הלוח P35? יש אגב קירור אחר שיהיה עדיף עד 250 ש"ח ויתאים 100% עם המארז הזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by liorbm,

שלום לכולם, תרשו לי לפתוח ולומר שאני מקווה שאני מפרסם את האשכול הזה בפורום הנכון, אך לאחר בחינה של הפורומים האחרים הגעתי למסקנה שפה הוא הכי מתאים. אז ככה, לפני כיומיים ביצעתי מבחן מקיף שארך כמה שעות למחשב שלי. הדבר הראשון שעשיתי הוא להפעיל את המחשב מחדש ולהמתין חמש דקות לאחר ההפעלה על מנת לתת לכל התוכנות שעובדות ברקע להתאפס על עצמן. לאחר מכן הרצתי את 3DMark06 שלוש פעמים על מנת לאמוד את מידת סטיית התקן הראשונית של המבחן. לאחר מכן התחלתי להריץ עזרי מערכת שונים וניתוק חלקים מסויימים (מודם כבלים חיצוני ) כשהתהליך היה כזה: ניתוק מודם->הפעלת בנצ'מארק->ביצוע תהליך שאמור לשפר את הביצועים-> עוד בנצ'מארק... וכן הלאה וכן הלאה, כשאחרי כל תהליך שאמור לעזור למחשב לעבוד מהר יות…

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  17. הינה הפרטים של המחשב Field Value Computer Operating System Microsoft Windows Vista Media Center Edition OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name BENSHUSHAN-PC User Name Benshushan Motherboard CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz 4400+ Motherboard Name MSI K8N Diamond / K8N SLI Platinum (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer System Memory 2048 MB BIOS Type Award (02/13/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT Monitor Generic PnP Monitor [NoDB] (3355BJA040553)…

18. מישהו יודע למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by Godlike2k,

אהלן, תמיד עניין אותי לדעת אם ברגע שאני מעלה במהיריות 200MHZ (אני יודע שזה לא מומלץ ואפילו דפוק) אבל זה עדיין נחשב לOC? הכוונה זה ישנה משהו מבחינת Frames אם אני אעלה במכה אחת, אם אם אני אעלה ב5 MHZ כל כמה דקות או כמה שנהוג לעשות (עד שהטמפרטורה נמוכה) , כי אצלי הכרטיס לא עולה לי בחיים מעל ל55 מעלות מתי שהוא מתאמץ כי יש עליו אחלה מאוורר ... אז זה באמת יעלה משהו אם אני אעלה במכה אחת את המהיריות ?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  20. שלום, מכיוון שאולי אני מוותר על מודינג (גם יותר כסך ממה שחשבתי וגם במילא הדלת צמודה לקיר (לא צמודה ממש אבל הבנתם..) ולא יראו את זה..) אז אמרתי שאני רק יוסיף מאוורר 120mm למארז שלי (HEC6A12) עם חיבור לספק כוח.. אשמח אם תמליצו לי על מאוורר 120mm חזק כמה שיותר ושקט מאוד...(עם חיבור לספק כח) (לא איכפת לי מואר או לא מואר.. כמובן שאני מעדיף מואר כי אין לי בכלל תאורה בתוך המארז אבל מצד שני במילא לא רואים אותה מבחוץ כמעט כי אין לי חלון חחח) וגם איפה הכי כדי לשים אותו במארז כדי שיקרר את החלקים במחשב הכי טוב.. (יש לי מקום למאוורר מהקדימה-למטה של המארז ל-120mm אני יודע וגם יש לי אחד מאחורה למעלה ניראה לי... מישהו יודע כמה מאווררים אני יכול לחבר ל-HEC 6A12 ובאיזה גדלים? קראתי שאני יכ…

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  21. Started by dan_dekel,

שלום, ברשותי מעבד E6600, צפו במפרט עם קירור TONIQ TOWER המעולה. במנוחה המעבדים על 27-30 מעלות - בEVEREST רשום למעבד - 34. הזכרונות שלי הם TWINMOS TWISTER 800MHZ 2GB. הלוח - Gigabyte 965PDS3. ביצעתי בעבר אוברקלוק לP4, ופה זה הרבה יותר מסובך, הרבה יותר אפשרויות, מכפלות ואני חושש להתעסק עם זה ללא עזרה מכם. צפיתי במדריכים לאוברקלוק למינהם אך בפועל, לא ספציפית על מערכת כמו שלי. אשמח לקצת עזרה ממישהו. אני לא רוצה לעשות אוברקלוק מטורף, אני שואף למינימום 3.0GHZ מבלי העלאת מתח. אם תוכלו לפרט את כל התהליך - מצויין - הבנתי שצריך לבטל את האפשרות של המעבד להוריד תמכפלה כשהוא לא בעומס... זה 1.... עריכה: מישהו ?

• 8 תגובות
    • 513 צפיות
  22. הכרטיס שלי הוא 8800GT של ZOTAC, שכבר בא מהמפעל עם OC ל-660 זכרון ו-1600 שיידר. כרגע הוא על OC של 725 זכרון, 1725 שיידר, 975 ליבה. הקירור שלי הוא AC S1+120MM FAN, הכרטיס במנוחה 32 מעלות ובמאמץ של שעתיים בATI TOOL הוא על 40 מעלות. בהתחלה המטרה שלי הייתה 1000\1700\700, אבל אני פשוט לא מצליח למצוא יציבות מעל 975 לליבה, באחרים אני יכול לעלות ב30-35 בלי יותר מידי בעיות. האם יש דרך, חוץ מצריבת ביוס ו-Vמוד, שאני אוכל קצת להתקדם ולהגיע ל1000 לליבה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  23. קניתי די ממזמן את המחשב הזה... וקניתי במיוחד הכל שיהיה נורא שקט אבל המאוורר של המעבד משגע אותי... איזה מאוורר צריך לקנות משהו זול חחח אבל יעיל שיעשה קצת שקט בראש שלי?

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  24. מה לעזאזל תוכנת GIGABYE I-COOL עושה?! האם הוא קוסם או שזאת עבודה בעיניים?? והרי הדילמה: ביצעתי OC למעבד Q6600 לתדר 3.0Ghz. כאשר אני מבצע בדיקת SMALL FFTS ב-PRIME עם 100% CPU LOAD על ארבעת הליבות, מופיעים לי הנתונים הבאים: 1. כאשר I-COOL מופעל על אוטומטי: הוולט של המעבד עומד על 1.2, עדיין הקלוק עומד על 3.0Ghz, הטמפרטורות עומדות על 52 מקסימום והמאוורר מעבד עושה 778RPM (חרישי). 2. כאשר I-COOL אינו מופעל: הוולט של המעבד עומד על 1.168, עדיין הקלוק עומד על 3.0Ghz, הטמפרטורות עומדות על 59 מקסימום והמאוורר מעבד עושה 1450RPM (שומעים). מה קורה כאן?! הוא קוסם או שהוא מוריד עוצמה למעבד והנ"ל לא באמת עובד ב-3.0Ghz? או שלחילופין אני דפוק וצריך לקבוע וולט של 1.2 למעבד וכך הוא יע…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by syNdrom,

קודם כל נעים מאוד אני חדש בפורום... אני מעוניין לבצע OC למעבד שלי..אבל אני חדש בתחום ..קראתי פה ושם מדריכים אבל ראיתי שכל מערכת זה הגדרות שונות בביוס.. המפרט שלי: Q6600 p35-ds3l g.skill 800Mhz cl5 asus 8000gt freezer cooling 7 עם מישהו יוכל להביא לי מדריך ולהגיד לי מה להגדיר בביוס לפי המערכת הנ"ל אני יודה לו מאוד..

• 10 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים