עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב אז ככה תי OC געתי למהירות 2.8מ 2.4 והמעבד היה 37 מעלות לא במאמץ אחרי זה ניסיתי להגיע למאקסימום המחשב עלה הגעתי ל GH 3 והמחשב נכבה עשה קולות אחרי זה שבאתי להדליק אותו לא מופיע כלום במסך וזה אומר memory faild מישו יודע מה זה יכול להיות נשרף אולי משו ? והגדרתי שהמעבד מגיע ל 60 מעלות אז שיכבה את המחשב

• 17 תגובות
    • 806 צפיות
  2. היום בצהריים התעסקתי קצת עם התזמונים של הזיכרון שלי , מאז ועד עכשיו ניסיתי להחזיר את המחשב למצבו המקורי , מה שהולך הוא שאחרי שסוף סוף הצלחתי לסדר את הבעיה(אחרי שבדרך גם החלפתי ספק מHEC300W לג'נרי 400וואט , אבל אני כבר לא חושב שהבעיה בכלל הייתה בספק , בקיצור , גיליתי עכשיו שני דברים , הטמפרטורות שלי גבוהות בכ4-5מעלות מלפני זה , וכאשר אני סוגר את דלת המארז עד הסוף , המחשב נתקע\עושה ריסט , כרגע הדלת אינה מותקנת במארז, אבל היא עומדת על ידו(בידיוק כאילו הייתה מותקנת) , אבל כאשר אני שם אותו על המסילות , המחשב פתאום נתקע\עושה ריסט , ובדקתי הכל , אין שום דבר שמקצר , למישהו יש איזהשהוא רעיון!? , גם במעלות , זה מאוד מוזר לי , כאילו הלוח מזייף... אוקיי , סגרתי את דלת המארז לגמרי ,…

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב ככה נחמד לא יותר מידי OS: WinXP Professional 5.1 Service Pack 1 (Build #2600) CPU: AMD Athlon XP 2500+ (Barton) , 1.83 GHz Video: FLATRON 795FT PLUS/SUPER on nVidia GeForce4 Ti 4200 (1152x864x32bpp 100Hz) Sound: Realtek AC97 Audio Memory: Used: 336/512MB Uptime: 1h 26m 38s HD: [C:] 4.92/37.26 GB [D:D] 0.50/18.63 GB Connection: Nezeq via WAN Miniport (PPTP) @ 10.0 Mbps (Rec: 12.42MB Sent: 2.38MB) עכשיו יש לי בעיה רצינית של חום, המעבד שלי עכשיו ברגע זה על 64 מעלות.. וזה אחרי שיש לי את המאוורר של Ventec ומארז נורמלי עם מאוורר מאוד נחמד מאחורה 120 מילימטר חזק מאוד עם קייס מאלומיניום Temp: [Case] 38.0°C [CPU] 64.0°C Fan: [Fan 1] 4440RPM Voltage: [Core 0] 1.6V …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Yarok,

יש לי נוידיה 9800GT מלפני שנה כמעט כבר כמה ימים המחשב שלי מתכבה לבד, בדקתי טמפרטורות הכל תקין חוץ מהכרטיס מסך שהגיע עד ל80 מעלות במנוחה ! פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר בכלל לא עובד, הוצאתי אותו פירקתי אותו וניקיתי.. זה לא עזר הוא עדיין לא עובד.. או שהוא מסתובב כמה שניות ונתקע הבאתי מאוורר מחבר ושוב אותו דבר אני חושב שהכרטיס נדפק.. יש לי עדיין אחריות.. אבל אני לא רוצה שיגידו לי שהמאוורר נדפק כי אני יודע שזה לא מהמאוורר אלא מהכרטיס עצמו ואני לא יכול להגיד להם שהחלפתי כי שמעתי שאם מחליפים מאוורר הולכת האחריות.. אז מה אני עושה ? תודה מראשש

• 6 תגובות
    • 479 צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה עם פתיחת הקירור של הכרטיס HD4870. הצלחתי להוציא את כל הברגים בעזרת מברג שען, חוץ מבורג אחד עקשן שמסרב להיפתח, מרוב מאמצים וכח רב הבורג קצת נאכל. האם יש דרך לפתוח אותו מבלי לגרום נזק מיותר לכרטיס?. העלתי את התמונה כדי תבינו לאיזה ברגים אני מתכוון. הכרטיס של חברת gigabyte. תודה רבה...

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  6. אין נזילה אין כלום הטמפ' לא עולה על 45 אף פעם, מה יכולה להיות הבעיה? יש לי משאבה טבולה... אם זה משנה משהו.. , מפלס המים כל הזמן יורד!

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by sarusi79,

המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  8. שלום, לאחרונה היא לי בעיות של תקיעות באמצע משחק. חשבתי שזה בגלל הOC הקל שעשיתי לכ.מ, אז הורדתי את התדרים לתדרים הבאים: Core Clock 611 Memory Clock 837 הOC בכלל לא רציני... הבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם ומגיע לטמפ' של מעל 80, לפחות 90 מעלות צלזיוס. פתחתי את המארז כדי לאוורר אותו והדלקתי מזגן בחדר (כמה זה נשמע מטופש) אבל זה עבד והכרטיס לא עבר את ה73... הבעיה היא שאחרי שעה, שעה וחצי של משחק הכרטיס נהיה רותח... ברמה כזו שאי אפשר לגעת בו! אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך, משהו שיוכל לפתור את הבעיה. אלא אם כן יש לכם פיתרון אחר? שאלה לסיום: אם אני מחזיר את התדרים לDefault זה יעזור? או שצריך להוריד בהדרגה?

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  9. היי אני חדש פה קניתי לא מזמן מעבד Q6600 יש לי WIN XP 64 ביט וכשאני משחק משחקים או מריץ תוכנות עריכה כמו וירטואל דאב המעבד מגיע לטמפרורות של 80 90 ואפילו 98 מעלות בדקתי את הטמם עם תוכנת CORE TEMP הכי חדשה פניתי גם לBIOS שם הראה לי טמפ של 70 מעלות כשהמחשב עולה הטמפ היא 55 מעלות יש לי חבר עם מחשב דומה ולו המעבד מגיע ל65 גג ההבדל הוא שמארז שלו שונה אני יש לי ספק אם 2 מאוורים מאוור כלפי חוץ ומאוור לתוך המארז שנופל ישר למעבד המארז קטן מה עושים ?? יש לי אחריות פניתי לטכנאי שלי הוא אמר לי שלא צריך לבדוק עם תוכנות חיצוניות שהם משקרות ולא ייגרם נזק למעבד ושלא אדאג יש לי אחריות ל3 שנים עכשיו חברים אמרו לי שהביצועים שלי יירדו ? אני לא מרגיש שום הבדל ואין תקיעות לבינתיים .. מה ע…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by LastForOne,

יש לי מאוורר AC FREEZER PRO 7 ... ועכשיו רואים שיש על הצלעות שלו אבק... בכמות כזאת שחוסמת את המעבר של האויר .. השאלה היא אם ככה אני צריך כל חצי שנה לפתוח את המאוורר... לנקות.. לשים משחה תרמית והכל... ולהחזיר?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  11. זה המרפט של המחשב: פנטיום D930 זכרון 4 גיגה של OCZ מהירות 667 DDR2 לוח MSI 975X מאוורר למעבד - ביג טייפון מאיץ גרפי X1800GTO כולל מאוורר ארקטיק קולינג אקסלרו מארז צ'ונמי של טרמל-טק ספק כוח ENERMAX LIBERTY 500 מסך LG 19 2MS העליתי את ה FSB ל 228 מקסימום עם תזמון של 4.4.4.15 את המתח של הזכרונות אני לא מצליח לעלות יותר מ 1.95V (לא עובר POST) את המהירות של הזכרונות הורדתי ליחס 1.1 - מהירות 400MHZ לפני שבוע היו לי זכרונות 533 של CEON וכרטיס גרפי X300 ישן וספק כוח 430 וואט פשוט אבל הצלחתי לעלות מתח לזכרונות והצלחתי להגיע למהירות FSB 245 שנתן מהירות מעבד 3700+- מה עושים?! ניסיתי את כל האפשרויות בבקשה אל תפנו אותי לכל מיני לינקים , כי זה לא עוזר אני צריך עזרה ממישהו שמכיר את ה…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by SZLTF,

שלום, יש לי כרטיס של BFG 8800GT הטמפ' בלי משחק שעובד או משהו אחר עומדת על סביבות 80 מעלות (תמונה למטה) כשעובד משחק רציני זה מגיע גם ל 97 מעלות ! המאוורר של הכרטיס עובד, פתחתי את המארז (6A19) וניקיתי אבק וכו' מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  13. שלום לכולם לפני מספר ימים קיבלתי את הציוד למערכת קירור מים שהחלטתי לבנות עכשיו סיימתי לחבר את הכל ושמתי לב שבשני קטעים נוצרו לי כיסי אוויר... בכל שאר המקומות פשוט על ידי שאיבה/שאיפה בתוך הצינורות הוצאתי את כיסי האוויר, אבל את שני אלה אני פשוט לא מצליח. ועוד משהו שאולי קשור, שמתי לב שאם אני מרים את המשאבה יחסים גבוהה לשאר הרכיבים נוצר כיס אוויר בהתחלה שלה ואז היא פשוט לא עושה כלום... צירפתי תמונות של המחשב שלי. תודה מראש על העזרה יוגב [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם - אז ככה יש לי מחשב פנטיום 4 - 3 GHZ סוקט 478 עם לוח של אינטל D865PER ויש לי בעיה של סירקולציה במארז המחשב מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד... יש לציין שאני עוד עם קירור למעבד של זלמן Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM Fan והמחשב מתחמם במאמץ ו-יש לי במארז 4 מאווררים -1 120 CM והשאר 80 CM בתמונה ה-1 זה חלק המתחמם לי מאוד במחשב ** מה אפשר לעשות שהוא לא יתחמם ? ומתי שהמחשב מתחמם אני פותח את הדלת והטמפרטורות יורדות קצת - משהו יכול לעזור לי כבר ? כי אני כבר לא יודע מה צריך לעשות שלא עשיתי -ממש נמאס :s05: בתודה מראש -הראל [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 942 צפיות
  15. שלום,יש לי בעיה המחשב שלי ניהיה איטי ברמות,לקח זמן לדברים להפתח בדקתי מעלות. אינה מה שראיתי בspeedfan system:40 cpu:52 HD0:38 כרגע המעלות של המעבד ירדו ל46,אבל זה עולה. המעלות שהיה לי בדרך כלל היו בין 30-38. וזה היה אחרי חיבור לדים שעשיתי של 12V שחיברתי למולקס תמונה של הלדים: אחד על הארד דיסק והשני הבאי מאחורה באיזה חור שמה,בדקתי אותך אם לא מחממים ולא חמים. אבל יוכל להיות בגלל זה? למה המעלות האלה ניהיו לי עכשיו ושמתי לדים אתמול.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by dan9,

בוקר טוב לכום!! קרא לי היום בבוקר דבר שאני לא יודע בדיוק מזה.. יש לי את הלוח הזה:GA-P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2615 ושיחקתי קצת עם ההגדרות של הביוס בOC לא משהו חריק העלתי קצת מתחים הורדתי קצת שינית את מהירות הזכרונות..באמת לא משהו חריג לאחר העידכון הוא יצא מהביוס ונתן לי הודע של משהו שהוא עדכן ביוס או שהוא שולף אותו מהזיכרון לא ממש הספקתי לקרוא :-( ומאז המחשב נדלק אבל לא עולה כלום כמו כן הוא נותן שתי ציפצופים ארוכים במעט יותר החלפתי לזכרון תקין כי אולי הבעיה היא בזכרון שנדפק בגלל הOC אבל זה לא עזר איפסתי את הביוס אפילו הוצאתי בטריה גם זה לא עזר.. יש למשהו מושג מה זה? או מה אומרים הציפצופים האלו? המחשב ממש מת כאילו …

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by wilken,

שלום לכולם , המעבד שלי מגיע לטמפרטורות מטורפות ,65 מעלות בזמן מנוחה . קניתי מאורר חדש של Tearmaltake V1 והחלפתי את המשחה הטרמית לפי ההמלצות של המדריך באתר ,ושום דבר לא מצליח לקרר את המעבד , ההחלפה של המאורר הצליחה להוריד את הטמפ' ב2-3 מעלות. אני לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה .(הסיכוי שהמאורר מורכב לא נכון הוא קלוש ) למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה. תודה

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  18. ברשותי כרטיס מסך - hd5850 היה מומהר ל 1125\900 1.2V החזרתי את השעון של הליבה והזיכרון לאחור למצב סטוק , ועכשיו כשאני מעלה את התדרים ל775 ליבה ו1125 זיכרון בזמן dual monitor הצג השני מרצד , מה הסיבה ? הסרתי את הדריבר והתקנתי מחדש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום לכולם למה שאני בבאס גבוהה אני לא יכול להפעיל את ההפשרות של ה CPU על AGRSSIVE ?? ורק על OPTIMAL ?? והשאלה מה עדיף באס יותר גבוהה במצב OPTIMAL או באס יותר נמוך במצב AGRSSIVE ??

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  20. יש לי מעבד Athlon Xp1700 יש לי מאוור ראשי שהוא דיי בסדר ואפילו קיבלתי המלצה קשקניתי אותו אבל החום 55 מעלות!!! אני רוצה להגיע ל35-40 איזה מאורר מתאים אני צריך לקנות ??? וד.א יש לי לוח SiS K7S5A.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של PALIT nvidia GeForce 8600 GT 256 MB התבוננתי בטמפרטורות של הכרטיס וראיתי שהם עלו ל85 מעלות. אז הסתכלתי על הרכטיס בזמן שהמחשב דולק וראיתי שהמאוורר שלו לא מסתובב. המאוורר ממוקם במרכז הכרטיס מסך, אין לו משהו שרוף, לא אבק או לכלוך, ואת החשמל שלו הוא כנראה מקבל מהכרטיס שמקבל מהספק (כלומר הוא לא מחובר ישירות לספק כוח). נתתי למאוורר דחיפה קלה הוא הסתובב קצת אבל הפסיק שוב, נראה כאילו משהו עוצר אותו מהלסתובב רק שאי אפשר לראות מה. כיצד אני יכול לטפל בבעיה? אולי אני יכול בכלל להתעלם מזה? (85 מעלות זה לא נורא לכרטיס) הבעיה היא שבמשחקים הטמפרטורה ממש מסוכנת כמו 100 מעלות. אז אני בינתיים לא משחק. תודה מראש על כל עזרה שתבוא.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  22. אני משתמש עם התוכנה ש ATI שמה "ATI OVERDRIVE" ב CCC אני מגדיר את ה MEMORY CLOCK ל1200 וזה סבבה אבל יש לי בעיה בלהגדיר את ה GPU CLOCK כי לא משנה איזה מהירות אני ינסה לקבוע הוא משאיר את זה על הכי נמוך-500. אני מצרף קובץ תמונה שבו אפשר לראות מה אני מתכוון באוברדרייב זה מוגדר כ 820 לGPU CLOCK ו1200 ל MEMORY CLOCK ולמטה ב current values זה 1200 ל MEMORY CLOCK כמו שזה אמור להיות ושזה מופיע באוברדרייב. וה GPU CLOCK נתקע על 500 ... אני ישמח אם מישו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני מוצא דרך לגרום ל GPU CLOCK להתמהר... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  23. זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת משקרת? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  24. זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by davidreznic,

הי. משום מה מביומיים שלושה האחרונים הטמפ' המחשב עלתה, למקומות מאוד לא רצויים. הכרטיס מסך החלפתי משחה טרמית לפני פחות מחודש. את המחשב יש לי פחות מחצי שנה. מפרט מחשב בצד. במארז יש שני מאוררי 12 CM. מצורפות טמפ': התמונה הראשונה של הכ. מסך היא כשהמאוורר על מקסימום-וזה כמו 737 שממריא. התמונה השניה של הכ. מסך היא כשהמאורר על 60%. לצורת העניין, הטמפ' בחדר היא 28 מעלות מה קורה ? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.