אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעלות את המהירות של המעבד ל-3.0 GHZ ולעשות OC גם לכרטיס מסך. מדובר על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL מה…
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי חברים יש לי את הטרמלטק וי 9 לאחרונה שלפתי ממנו מאורר לפי החברה נאמר שזה מאורר 230 ובמדידה שלי ככה זה ניראה. האם הוא באמת 230 ? הסיבה שאני רוצה להיות בטוח , אני רוצה להזמין את המאורר הזה מחו''ל (כי הוא שקוף עם לדים אדומים) http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=327&products_id=25135 משלוח יקר ובמחיר של המאורר הזה אפשר לקנות מארז כבר. אני ממש לא רוצה לטעות ולהזמין משהו אחר .. האם המאורר הזה יתאים לי לשמה ? משהו נוסף , העובי של המאורר השחור שלי הוא 20 מילימטר , פה מצויין , שהוא שלושים מ''מ זה יפריע ? ובקיצור , מישהו יכול להמליץ לי על מאורר שיוכל להחליף את המאורר השחור שיש לי ? (חובה שיהיה שקוף עם לדים ר…
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי סטנדרט אחד דוחף מקדימה של 120 ממ אחד מאחורה מוציא של 80 ממ. יש לי בבית שני מאווררים קטנים (אני חושב 40 ממ). חשבתי להוסיף אותם על הדלת מצד שמאל. האם זה בכלל יועיל? קראתי פעם שצריך איזשהו איזון בין הכנסת האוויר להוצאה אבל אני לא יודע כמה זה חשוב.
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם רוכש מחר מערכת htpc עם מעבד a6 3500 המעבד מגיע עם מאוורר ה-box של amd. לא הצלחתי למצוא תשובה קונקרטית ברשת עד כמה המאוורר הזה מרעיש. אני הולך על מערכת שקטה ככל שניתן במסגרת היכולות ללא קירור מים או משהו כזה. המארז הוא fractal design r3, כך שאני מניח שהוא יעשה חלק מהעבודה ויפצה. (לא מעוניין במארז שוכב) השאלה שלי היא האם יש צורך להחליף את המאוורר למאוורר אחר, טוב יותר, שקט יותר? במידה וכן, האם יש המלצות? (ה-a6 3500 הוא בעל תושבת fm1) תקציב- סביב ה150. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, יש לי כפי שציינתי בכותרת 9700פרו של הרקולס ואני רוצה להאיץ אותו, כרגע יש עליו סינקים מאלומיניום לזכרונות וקירור מאוורר סטנדרטי לליבה, אני רוצה להאיץ את הכרטיס ל9800פרו אבל הבעיה היא שראיתי אחרי שחבר שלי עשה אוברקלוק ל9700NP שלו (הרקולס) היו כל מיני תופעות לוואי אחרי זה, מסכים כחולים , המחשב לא עולה, חוסר יציבות וכל מיני בעיות שלא היו לפני האוברקלוק. אני רוצה לדעת לפני שאני מאיץ את הכרטיס האם ייתכנו תופעות לוואי שכאלה שיכולות לפגוע בביצועיי הכרטיס לטווח הארוך או לטווח הקצר?, ואם יש המלצות ועצות שונות? וזה גם יכול לעזור. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב חדש והטמפרטורת נראות לי מוזרות המחשב הורכב מעבד e 8600 על לוח גיגה 45ud3p . כרטיס מסך פליט 4870 ץקירור מעבד black knite ומשחה טרמית של ארקטיק הכל נארז במארז גיגהבייט אורורה 570 שהיה לי במחשב הקודם הטמפרטורות של המעבד בסביבות 50 בלי אוברקלוקינג והוא צונח ב10 מעלות לאחר פירוק הפנל הצידי של המארז. מה לא בסדר? תודה
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי מה המצב כולם? יש לי את הכרטיס הזה GF 3 Asus v8200 AGP ורציתי לדעת אם יש אפשרות להוסיף לו לוחות קירור ומאוורר או משהו או אם יש לו איזה ערכה שלמה כמו שראיתי שיש ל GF4 תודה
-
יש לי מעבר AMD 2000+ והוא עובד בטמפ' גבוהה יחסית.. 53 מעלות ומתחילות לי תקיעות מוזרות... התקציב שלי הוא-120 שקל, אמרו לי ש- VOLCANO 7 PLUS הוא הכי טוב ל-AMD
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
וזה עוד במצב של מנוחה....הוא מגיע ל65 בלי בעיות יש לי עוד מאוורר של 12 וואלט לא יפריע לספר עם נחבר גם אותו?
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
גם כשעדכנתי את הדרייבר ל ati ctalyst 10.9 פשוט בתוכנה של ati אני יכול לעלות מקסימום 850 על 830 .שזה ממש קצת .תראו בתמונה והתוכנה river tuner רושם לי שהוא לא מזהה את הדרייבר ומומלץ לי לעדכן את ה river tuner והרי יש לי את שניהם בגירסה הכי חדשה .ואחרי זה הוא לא מזהה לי את האוברקלוק בתוכנה תראו בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני סתם נורא רוצה להשוויץ, אז הנה כמה תמונות: אוטוטו מחליף את הDS4 שלי לDFI INFINITY 975X.\G ואז אני אמשיך להעלות אותו. מאגר ההמהרה CPU-Z Validator מה אתם אומרים? -ג'ו.
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב PENTIUM 2 300 MHZ עשיתי OVECLOCKING לBUS CLOCK (אם גאמפרים) והגעתי למהירות של 450 MHZ :D(על ידי העלה מ60MHZ ל100MHZ ) יש לי קרור ואין לי בעיות יציבות בינתיים ניסיתי אחרי זה להעלות ל133 MHZ (דרך הBIOS ) אבל המחשב לא עלה וחזרתי ל100 MHZ . יש לי לוח אם של SOLTEK ודרך הדף שהם הביאו לי העלתי את הBUS ל100 MHZ, כתוב שם ש1-4 גאמפרים אחראים לBUS RATIO SELECT ולמטה רשומות מכפלות של BUS RATIO מ כפול 3 עד כפול 8.0 !!!!! מה זה אומר שאני אוכל להגיע למהירות של 800 MHZ אולי אני טועה אבל אני רוצה להגיע ל550 האם זה אפשרי? תסבירו לי מה אומר המושג ??? ???BUS RATIO SELECT ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוורר חדש על הCPU של AMD 2500 . חשוב לי שהוא יהיה שקט וקר , אני לא עושה על המחשב overclocking אבל אני כן עובד עם תוכנות גרפיות, שמעמיסות עליו. תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק 2.6@3.25 וכדי שזה לא יעשה אוברקלוק לזיכרון אז קבעתי לו יחס של 4:5 האם זה טוב?? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני רוצה לעשות למחשב שלי אוברקלוק ואני כבר עם מערכת קירור מים בדרך.. אז תוכלו להגיד לי אם החלקים של המחשב שלי לא יהוו בעיה? המפרט: Pentium 4 2.53 Ghz, 533 Mhz Asus P4P800 Deluxe 300W Generic power supply 1X 256 Mb DDR 400 By Micron 1X 256 Mb DDR 333 By Micron ATi Radeon 9500 Pro נ.ב אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד,זכרון וכרטיס מסך. תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 506 צפיות
-
-
pentium 4 530 3000GHz DFI infinity 975x/g scythe ninja rev B 2xsamsung 667 512 1xcorsair value select 667 1Gb עשיתי או סי למעבד ל3675 טמפ' במנוחה 42 במאמץ 66 האם זה נורמלי ואפשר עוד? מה טמפ' מקסימלית? לגבי זכרון שמתי על 533 האם אפשר לעלות ל667 וזה לא יסכן את הזכרון? המכפלה ב533 היא 4:3 אצלי
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מספר שאלות 1.לגבי הE6300: -האם קירור רגיל שלו(של המפעל הטמפרטורות לפי SPEEDFAN עכשיו הם 38 מעלות בזמן שהמאוורר עובד על מינימום מהירות) מאפשר OC גם אם הוא לא גדול ? הלוח אם הואGigabyte GA-965P-DS4 Intel 2.לגבי הAMD Phenom 2 X4 955 : -יש לי MUGEN 2.REV B אם אני עושה OC כבד או בינוני הוא יהיה חייב לעבוד כל הזמן במאמץ ולעשות הרבה רעש ? -המעבד חדש מהחנות האם כדי בכלל לעשות OC ועד כמה זה מקצר את חייו אם בכלל ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי כתבה שהתפרסמה פה על רדיאטור http://www.gamingin3d.com/reviews/dtek ורציתי לשאול מה זה רדיאטור,מה ההבדל בינו לבין מאוררים לcpu . חבל שאי אפשר להשיג את הרדיאטור שמפרסמים בכתבה בארץ.
-
טוב שמעו אנשים המצב שלי די קשה, הזמנתי מאורר מנועה מחשבים מהסוג הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1728 יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtak GF6600TD 256MB, לא GT! ומהדגם של AGP. עכשיו שמתי לב רק עכשיו באתר שלהם שזה מתאים לכרטיסים מסוג PCIe...השאלה שלי אם זה עדיין יתאים או שצריך להחליף? המשלוח שלי עדיין בדואר לא הלכתי להביא אותו. אם הוא לא מתאים, מישהו יכול להגיד לי איזה קירור מתאים לכרטיס שלי?! בדקתי את כל הקירורים אף אחד לא מתאים לשלי! עזרה בבקשה..
-
- 9 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לגלות עניין באוברקלוקינג (לא רציני, משהו מינימלי). המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon II X3 435 (2.9Ghz) Gigabyte GA-MA770-UD3 2x2gb Adata ddr2 800mhz powercolor HD4850 512mb ddr3 בכל מקרה, שיניתי את ה-BUS SPEED (המהירות הבסיסית שכל הרכיבים מכפילים אותה כמה שצריך) שעמדה ב-DEFAULT על 200MHZ ל-240MHZ והכל עבד בסדר ואז כששיניתי ל-260MHZ לאחר ששמרתי את ההגדרות והמחשב עשה RESET שום דבר לא קורה. מסך שחור (לא מגיע אפילו ל-BIOS או כל דבר אחר). הוא נשאר דולק ככה וכל המאווררים פועלים והכל נראה מבחוץ בסדר אבל לא רואים שום דבר על המסך או על המקלדת/עכבר. מה עושים? איך אני מחזיר את ההגדרות לאיך שהן היו אם אין לי BIOS? \: תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החיבור של המאוורר החדש למארז שלי הוא לא כמו החיבור שיש בלוח אם אז לאיפה אני צריך לחבר את המאוורר ? נ.ב יש תמונה:
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס HD4870 1GB ... אני מעוניין לעשות לו OC ... העלתי את התדר מ 750 לאט לאט ועשיתי בדיקה ב FurMark על 1920X1200 על אפשרות Benchmarking MSAA שמתי על 8X הOC החזיק לי למספר מסויים ... אבל שהחזרתי בחזרה אתה MSSA ל NONE הוא ישר הביא לי שגיאה של VPU RECOVER שזה אומר שה OC לא מחזיק ... האם יש הבדל בין MSAA ? והאם OC מסויים יחזיק על אחד מהם ולא על השני ?... אני ממש ניסיתי לשבור תראש פה ... מישו יש רעיון ?
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מקוה שזה בפורום הנכון אם לא נא להעביר תודה
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הקירור שלי למשהו יותר רציני (בשביל אוברקלוק יותר רציני) אז חשבתי על הצירוף הזה: sf II + Thermalright SLK 900A או שיש משהו טוב יותר מבחינת ההיט סינק כאן (שמתי את הלינק הזה בשביל שתראו את הדגם 947u ומשם תכנסו לרשימה של AMD) ותגידו לי מה יותר כדיי לקחת (אבל לא להמליץ ישר על הכי יקר אלא רק עם יהיה הבדל ביצועים משמעותי)
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-