אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
ההודעה על האוברקלוק והקירור בסלרון שלי, בעמוד השני, הודעה חמישית בערך , תודה ההודעה המקורית: ------------------ אני מחפש מעבד לאובר קלוקינג לא משהו מוגזם מעבדי 1.7 עד 2.5 AMD\INTEL הבנתי שיש למשל לפנטיום כל מיני דגמים 2.4C וכאלה דברים.. ולמעבדי AMD יש את ה ברטון ו"טי-ברד" מה הכי מומלץ מה ההבדלים בניהם וכמובן איזה לוח לAMD\INTEL הכי מומלץ לאובר קלוקינג אה כן.. וזכרונות (400)
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כאילו יש לי לוח של IBM ואי אפשר לשנות בBIOS משהו יש דרך אחרת(לא VMOD)? איזה תוכנה? משהו?
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
Ok, I am using the next rig: 2.4C + Vantec Aeroflow + AS5 ABIT IC-7 Mushkin Black lvl 1 512 X 2 CH-5 And i want to OC my CPU to 3.0 so i am gonna increas the bus to 250.. now to the question... I am windering if i should use devider of 5:4 which gives the memories 200 (Same like default) or can the memory hold 1:1 ? What do you think can they hold speed of 250 ? Thnx a lot !
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
עידכנתי את הביוס של ה-DFI 975X לביוס החדש-C15- כמה בעיות: 1. הצלחתי להעלות את המעבד ל-2500MHZ מה שאומר 355X7 FSB , המחשב היה יציב והכל. 2. אח"כ ניסיתי להעלות ל-380FSB, המחשב לא עלה. 3. איפסתי את הביוס וניסיתי להחזיר ל-355 FSB עם אותן הגדרות בדיוק כמו בהתחלה, והמחשב לא עלה, מה יכולה להיות הסיבה? מה אני צריך לעשות כדי להשיג יכולות OC טובות עם הלוח כי ראיתי ש-400FSB זה לא בעיה להרביץ עם הביוס הזה, והזכרונות שלי עושים 400MHZ אפקטיבי [ זאת אומרת 800MHZ ], זה זכרונות Twinmos 667MHZ CL5 1GB Dual Channel, ככה שכדי להגיע ל-380-390FSB עם דיוידר 1:1 [ 533MHZ ], לא אמורה להוות בעיה בכלל! [ צירפתי תמונה להוכחה ] ההגדרות שביצעתי: ביטלתי את הPPM Function שמתי באס של 355FSB נעלתי את הPCI…
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משם כמה דברים ואני לא יודע אם אני צריך להזמין להם אביזרים אם אתם מבינים למה אני מתכוון אתם יודעים מפצלים חוטים אז אני ייתן לכם פה רשימה של מה שאני רוצה להזמין ותגידו לי בבקשה מה אני עוד צריך UV 5mm LED בשביל הלדים האלה חייבים LED Holder ? זה משנה אם זה Metal או פלסטיק מבחינת הרכבה או רק איכות? אני צריך אותם בשביל להחליף את הלדים שיש לי במארז ולהחליף אותם בלדים שיש לי בסידירום הם בשביל זה? Blue CCFL Kit אם אני לא טועה זה כמו מנורת קטודה לא ? רק שזה לא קר אני חושב Mini Blue CCFL Kit זה אותו דבר רק קטן יותר את שניהם מרכיבים ישר לספק או שיש שיטה אחרת או שצריך מפצל או שנאי ? אני צריך אותם בשביל להאיר את המארז הם בשביל זה? נ.ב יש מישהו שהזמין מישם? כי …
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
i have not sow slow memory doo i need any cooling for thet?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי כמה רעיונות לביצוע להם אני צריך פרספקס (ראיתי כמה דברים שmetkumods עשה וזה נתן לי רעיונות) הסתובבתי בירושלים בערך 3 שעות (כל אחד אמר "אני לא מוכר אבל..." : ), בכל מקרה כשסוף סוף מצאתי מקום שמוכר הוא אמר לי שפרספקס בעובי 2 מ"מ (זה הכי דק שיש) 1 מטר מרובע - עולה 60 ש"ח!!!! (מילא 20,30,40 אבל 60 - לא הגזמנו?) בשביל כל הרעיונות שלי כולל אימון הייתי צריך בערך 2 מטר מרובע = 120,130 ש"ח עפ"י החישוב שלו 110 ש"ח לאחר וויכוחים. האם מישהו מכיר חומר פלסטי אחר שניתן להשתמש בו כמו פרספקס? או דרך להשיג בחינם/זול? יש לי רעיונות לכמה דברים מדהימים!!!
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי חברי הפורום ראיתי את המאווררים של סיט' והם דיי שקטים אני לא יודע איזה מהם לבחור.אני לא עוסק ב OC רק עבודה נטו.אני יודע שבאינפיניטי אפשר להרכיב עד 4 מאווררים מה שממש נישמע מלהיב למדי. למרות שהוא דומה לנינג'ה הוא שונה בגודל וגם במשקל.. נינגה 640 אינפינטי 940 חשוב לציין שהמאוורר הנוכחי לא עושה בעיות אולי קצת רועש מה שטבעי אצלו.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי את המאוורר הזה:120mm Scythe S-FLEX SFF21E מKSP http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html המאוורר שקט במיוחד 49.0CFM ו 1200 RPM לא שומעים אותו בכלל שמתי אותו מאחורה שיוציא אוויר מהמארז הבעיה היא שנראה לי שהוא לא מספיק חזק כלומר לא יוצא מספיק אוויר החוצה ולכן המארז מתחמם לכן נראה לי שאני יעביר אותו לקידמת המארז ואקנה מאוורר חזק יותר שיוציא אוויר השאלה היא איזה מאוורר כדאי לקחת שיהיה יותר חזק (יוציא יותר אוויר) אך לא ירעיש?
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת שליה ואני שוקל לבנות ראובאס. הסיבה העיקרית זה שהוא יותר יפה ונוח. השאלות שלי הן ככה: 1)מה ההבדל בין ראוסטט לפוטנציומטר? 2)איפה אני קונה ראוסטט וכמה עולה? 3)זה בא עם הכפתורים או שהם בנפרד? אם כן איפה קונים? יש לי כבר מדריך (מ bit-tech) אבל החנויות שהם ממליתים עליהן הן בחו"ל.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש ברשותי Hercules GeForce TI 64MB אני עשיתי לו O\C ל300\600 פלוס מינוס. הוא עבד לי ב 3D MRAK אבל התמונה הייתה עם עיוותים. אחרי זה עשיתי אתחול למחשב מסיבות לא קשורות ועכשיו אני עם ה Windows XP Pro עובד אם הא 23.11 ומה שעשיתי ב o\c לא תקף עכשיו. אבל משום מה הוא נותן לי מתחת משהו כמו 3500 ואני לא מבין למה זה הוא נותן לי בדרך כלל 4700. התנקתי כרטיס קול, יכול להיות שזה בגלל זה? האם הרסתי תמידית את הכרטיס? האחריות מכסה את זה? הנה המפרט המלאה: Mag InnoVision 786 Pure Flat AMD1600XP Athlon Gigabyte GA-7VTX-H bios v.f7a 256MB DDR Micron 2100 Hercules 3D Prophet II Titanium Herculs Gamesurrond Fortissimo II Maxtor 40GB D740-6XL 7200RPM Quantom 10GB Fireball lct10 5200RPM 5way …
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אוקי תראו..יש לי מעבד p4 2.6GHZ FSB 4X133 (536MHZ) עכשיו יש לי קירור שבא עם המעבד..המאוורר של אינטל המקורי הרגיל.. רשום על המדבקה שלו A57855-001..בלה בלה ומלא מספרים ושטויות.. עכשיו אתמול עשיתי אוברקלוק קטן בתור התחלה לראות איך המערכת תעבוד.. העלתי את מהירות הבאס מ 133 ל140. ככה שזה עכשיו 4x140 (560MHZ) -- 2.8GHZ.. והרצתי תוכנית בפסקל (כי לא הבנתי איך עובדים עם הprime95 הזה..).. הרצתי תוכנית שעושה שלושים אלף פעמים חישוב מתמטי גדול... והרצתי את זה כמה פעמים טובות..והרגשתי שהסינק מתחמם לאט לאט.. אחרי הרבה מאמץ (אני לא בטוח ש 100% די הרבה פחות..).. עשיתי ריסט למחשב נכנסתי לביוס ובדקתי את הטמפרטורה היא עמדה על 43~45 מעלות.. שבדרך כלל שהמחשב לא במאמץ והוא על מהירות רגילה(בלי …
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם פלטייר שלא מקורר מספיק יכול להישרף? (כמובן מהצד השני שלו, בצד החם) להישרף בצורה כזאת שלא יהיה אפשר להשתמש בו בכלל. עד כמה מעלות הוא יכול לשרוד? הטווח הוא 90-180C?.. (נניח ל400W) מאוורר 120 מ"מ לצד החם שמספק 250CFM מספיק עוזר לפזר את החום ולמנוע שריפה? זה תלוי כמה וואט הפלטייר לגבי הטמפ' שלו? למשל פלטייר 100W יכול להיות על 90 מעלות והוא יעבוד בסדר, ופלטייר של 400W יכול לעבוד על 150 מעלות ולעבוד בצורה תקינה? או שזה לא קשור? תודה
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS A8NE, ובו מאוורר קצת רועש, רציתי לדעת איך ניתן להנמיך את מהירות המאווררר וכך גם את עצמת הרכעש, והאם זה מומלץ או לא ומדוע, לרוב המחשב שלימשמש לצרכים סטודנטיאליים בסייסיים, ומדי פעם סרטים ומשחקים. תדוה.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר למאוורר למעבד AMD הבנתי שהמאווררים שבאים איתם די גרועים.. חשבתי על זה אני צריך חוות דעת איך הוא בתור מאוורר ל-AMD: http://www.pch.co.il/docs/pd-937313484.htm בתודה בנצי
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קצת הפחידו אותי השאלות המרובות על קירור Q6600, אומרים שהוא מפלצת לחום גם בסטוק. רציתי לקחת 775D של טרמלטק, אבל אמרו לי שהוא חלש מידי לזה. בלי OC. אז חשבתי על הטייפון VX השאלה שלי אם הוא יוכל לעבוד טוב במארז 6919B של COMPUCASE. הגודל של המאוורר מהווה בעיה לא קטנה אז רציתי לשאול אם זה יעשה לי בעיות? אני ישמח לשמוע למי שיש כבר את המעבד, איזה קירור הוא משתמש ועל איזה טמפ' המעבד שלו בעומס ומנוחה. תודה יבגני
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,ככל הנראה AMD,איזה קירור לשים למעבד? אני צריך כמה שיותר שקט(המאוורר)
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הוא יתאים לי למערכת? AXP 2500 EPOX 8RDA RADEON 9600 PRO
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
זה המאוורר הכי גדול שיש לי במארז והוא מרעיש בצורה מטורפת. הוא מחובר לחיבור ה-CHA_FAN. כפי שאתם רואים בתמונה הוא מסתובב בסביבות 2220 שזה מהר איך אפשר להוריד אותו? ניסיתי עם התוכנה SPEEDFAN לא עוזר ולא מגיב שם בכלל , ניסיתי דרך הביוס לבטל אותו יש לי אופציה לעשות IGNORE אין לי משו אחר.. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי את הוולקנו 9(מעבד AMD2000) אני לא כל כך מרוצה המוולקנו 9,אם אני אחליף ל-SK7 האם יהיה שינוי כלשהו? הוא יותר טוב משמעותית מהגוף של הוולקנו 9? הטמפ' של המעבד שלי הם בסביבות ה-50 מע'(ויש לי את המארז עם ה-7 מאווררים-XASER 3).
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הטמפרטורות מופיעות גם בAIDA64, Eeverest Ultimate וגם ב CoreTemp זמן מנוחה. המערכת: מעבד I5 3470 מארז CoolerMaster StormStryker קירור מעבד: Antec Kuhler H2O 620 האם זה הגיוני למערכת קירור כזו?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
לפני... אחרי.. וכל זה בעזרת שימון מאוורר שחזר לחיים בקידמת המארז והוספת מאוורר ששומן לסוף המארז מתחת לספק ;D ;D
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 415 Time: 15 CPU: 2450MHz FSB: 201MHz [204MHz x 12.0 est.] 09/02/2006 13:52 Beginning a continuous self-test to check your computer. Press Stop to end this test. Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length. FATAL ERROR: Resulting sum was 30236027225003, expected: 30236028272885.62 Hardware failure detected, consult stress.txt file. Torture Test ran 5 minutes 14 seconds - 1 errors, 0 warnings. Execution halted. Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 415 Time: 15 09/02/2006 13:59 Beginning a continuous self-test to check your computer. Press Stop to en…
-
- 22 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי P4 1.7 - 423 עם לוח אם אינטל GARIBALDI I850. רציתי לעשות OC, ולשם כך, הומלץ לי על הלוחות של ASUS ו GIGABYTE. (לא ניתן לעשות OC בלוחות של אינטל) עוד נאמר לי, שלא ניתן לבצע OC לכל המעבדים מהדור הזה. (0.18 מיקרון!?) שאלותי: 1. האם ישנו סיכוי שלא ניתן לבצע OC למעבד שלי? (אם כן, האם יש דרך לבדוק זאת?) 2. אם ניתן לבצע OC, בכמה ניתן לשפר את מהירות המעבד? 10%? 20%? או יותר?
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
עריכה: -------------------------------------------------------------------- ציטוט של: domiel ב אתמול בשעה 21:34:56 לדעתי פשוט תקנה סילטניום ב550 שקל תוסיף לזה סוניק ויש לך ספק+מארז+קירור למעבד שקט. סילטניום: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 סוניק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3031 רעיון גאוני! עכשיו, זה מתאים ללוח שלי? ASUS P4P800SE ואיזה מבינהם הכי כדי? את ה-550 (t2) ש"ח נכון? הוא באמת כזה שקט? תודה מראש. זאת השאלה, אל תתיחסו לכל השאר, זה כבר פאסה. .swg _________________________________________________ המחשב שלי מרעיש מאד וברצוני להשתיק אותו. אז בלי להרחיב יותר מדי, הנה: ליבת פרסקוט P4, ספק- לא ידוע- L&C או משהו כזה, מאוורר קידמי(מע…
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-