אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
כמה שיותר איכותיים ושקטים וכמה שיותר זולים תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
טוב החלטתי שאני אוסיף עמה מאווררים לאקסבוקס 360 שלי. עכשיו, ה360 משתמש ב2 מאווררים של 60 MM ואני רוצה להחליף אותם והוסיף אולי עוד אחד -שניים. השאלות: 1)מאיפה (עדיפות לאזור חיפה) אני קונה מאווררים 60 MM טובים (יחסית)? האם המחיר שלהם באמת 60 שקל לאחד (כמו למשל בפאנדס או בנעה) 2) איך אני יכול להתקין מעבד על הHEATSINK של האקסבוקס? (כמו פה: http://www.instructables.com/files/deriv/F5X/67RZ/FBU1AYMR/F5X67RZFBU1AYMR.MEDIUM.jpg ) 3) איך אני יכול לחבר את המאווררים שאני קונה לספק כוח?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
דרך איזו תוכנה אני יכול לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורר של הכרטיס מסך? אני אשמח לקבל לינקים וסקרינשוט עם הסבר כיצד לעשות זאת. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
הקירור של הCPU עובד ב100% בגלל ששיחקתי פעם אחת בSPEEDFAN וקבעתי שהתוכנה תשלוט במאווררים, ומאז הכל השתגע. החזרתי את זה בSPEEDFAN שהמהירות תקבע ע"פ SmartGuardian וזה פשוט לפעמים משתנה לי ושוב עובד על 100%. מה עושים ? *ניסיתי גם למחוק את הSPEEDFAN וזה לא עזר. תודה
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
-
-
אני גר בבת ים ויש לי אוטו. התשלום הוא 100 שקל. מישהו מעוניין? 0524000732 או בפרטי
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הכרטיס מחברת גיגהבייט ויש לו קירור פסיבי. הקירור הפסיבי גדול וגורם לכרטיס לא להיכנס במארז ה HTPC לכן אני מחפש תחלופה. למישהו יש רעיון? חיפשתי מערכת קירור מתאימה ולא מצאתי לכרטיס הזה אלה רק ל 8800
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי,אבל אני לא יודע איך להתחיל. קדום כל המפרט: e4300 gigabyte 965p ds3 rev 3.3 2x1g twinmos 8800GT קירור TT BT VX ENERMAX LIBERTY 400W הבנתי שצריך לנעול את הPCIE על 100 או משהו כזה... אפשר אולי לתת לי כיוון מאיפה להתחיל?
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי את המערכת הנ''ל יחד עם זכרונות 2GB האם המערכת מתאימה לOC ? אם אפשר, עד כמה בערך משוער שיהיה אפשר להגיע עם הOC (במצב שהמערכת לא מתחממת יתר על המידה כמובן) תודה עריכה: זאת המערכת המלאה מפרט מחשב מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM לוח אם: GP31DS3L Gigabyte GA-P31-DS3L זיכרון פנימי: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 דיסק קשיח: WD1600AAJS WD 160GB SATA II WD1600AAJS כרטיס מסך: P88T512 Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail צורב: S203B Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 מארז: Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ספק כח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ד''א המעבד פועל במכפלה 6.. אפשר שזה יפעל על יותר גם ב…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: מעבד Q6600 ספק Liberty 400, שני סטיקים של זיכרון 1GB OCZ, כרטיס 8800GT של פליט, לוח P35-DS3L של ג'יגהבייט. וכל שאר הרכיבים, כתוב במפרט שלי. אה והקירור למעבד הוא Spire SP507B7-U DiamondCool.. לא בדקתי את טמפ' המעבד במאמץ, אבל ברגיל זה 38,38,35,35 הכי נמוך שזה הגיע במנוחה זה 32,32,27,27 בערך. כרטיס המסך: מאוורר 33 אחוז: מנוחה- 40מעלות, מאמץ- 55 מעלות מאוורר 100אחוז: מנוחה- 32מעלות, מאמץ- 46מעלות כפי שתראו בתמונות, המארז דיי גדול, יש שם שני כוננים קשיחים האחד 250GB SATA והשני ATA 40GB ומאחוריהם במארז יש 3 סלוטים למאווררים 80מ"מ כאשר הם מסודרים במאונך, אבל יש שם בפועל רק שניים. בסלוט העליון והתחתון (באמצע ריק), הם מכניסים אוויר למארז. חוץ מזה, ניתן לראות א…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שקירור מים של 2000 ש"ח מספק את אותם הביצועים של מאוורר ב300 ש"ח האם הוא צודק? ואם אפשר לקבל את החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? תודה רבה ;D
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע כבה המחשב בביתי, גיליתי שטמפ' המעבד הרקיעה שחקים (90 מעלות) למרות שמאוורר המעבד ויזואלית עובד. רכשתי מאוורר מסוג Asus star ice והתקנתי אותו, אך נראה לי שיש לי בעיה. המאוורר אכן הוריד את הטמפ' של המעבד (Pentium D 2.8Ghz) לכ-30 מעלות אך הוא מסתובב במהירות המקסימלית שלו ולא משתנה אוטומטית. המאוורר המקורי של אינטל מחובר בקונקטור 4 פינים ואילו למאוורר יש רק 3 פינים שאותם חיברתי לאותו חיבור בלוח האם (Asus P5LD2-VM) של cpu fan. המאוורר החדש מגיע גם עם שליטה ידנית של נגד משתנה אך אין לי מושג איפה להתקין אותו, אנא עזרו לי, אשתי מתחרפנת מהרעש ומוציאה עליי את העצבים
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
האם זה נכון שהחשבון החשמל תופח עקב שימוש באוברקלוק? אני מכיר חבר שעשה אוברקלוק וקיבל חשבון חשמל גדול ממה שהוא רגיל איזה 300 שח יותר
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי 4GB kingston 800mhz (1X4) עכשיו אני מתכנן OC בהמשך ואני צריך קירור לזכרונות שלי אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב לזכרונות תודה
-
- 4 תגובות
- 393 צפיות
-
-
המחשב שלי יחסית די חדש, בן חודשיים, וכבר קרה פעמיים שהוא פשוט נתקע ולא יכולתי להזיז את העכבר, אז זו בעיית חומרה או אולי טמפ' ? בקשר ללוח-אם, הוא בדרך כלל עומד על 40 מעלות, אולי הטמפ' ככה כי ממש חיממתי עכשיו את החדר חזק, אבל חוץ מהלוח-אם שאר הטמפ' אותו דבר בכל המצבים. האמתי זה נראה לי קצת לא תקין... מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
שלום אנשים אני בזמן האחרון חושב על OC למעבד אבל יש את השאלה עד לאן אני יכול להגיע אם קירור סטוק Q6600 G0 נכון להרגע מעלות בIDLE 32 מעלות במעמץ 42-45 המפרט שלי: Q6600 G0 Gigabyte P35 DS3L Kingstone 800 Mhz 2GB Asus GF8800 GT תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי את EVEREST ושאני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך( geforce 6800 gs) ללא מאמץ היא 58-60 ובמאמץ במשחקים כמו COD4 היא 108-110 האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב חדש. מעבד: AMD athlon 64 X2 4400+ כרטיס מסך: Albatron 8800GT 512mb לוח אם: asus m2a-vm לפי speedfan יש לי רק שני מאווררים פועלם (CPU ועוד אחד שמחובר לחלון. יש לי עוד מאוורר מאחור שמשום מה לא פועל, אבל אני מניח שהם פשוט שכחו לחבר אותו לחשמל בזמן ההרכבה או משהו). בכל מקרה, לא היה לי מושג איזה טמפ' מתקשר לאיזה רכיב בSP אז פרשתי לeverest. להלן הטמפ': Motherboard - 26C CPU - 25C Aux - 24C לא בדיוק במאמץ - ~10 דקות אחרי שסיימתי לשחק משחק כבד. הטמפ' בחדר, אני מניח, בסביבות 16C. עכשיו לשאלות: מה זה בדיוק Aux? איזה רכיב זה? האם זה הגיוני שבמארז עם מאוורר אחד (בנוסף ל-CPU) הטמפ' של המעבד תהיה 25? או שמא זאת בעיה בחיישן? ועוד משהו שמוזר לי זה שב-everest …
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין במאורר שקט ואפקטיבי, בשביל מעבד Q6600 בסכום של 260 ש"ח. על מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היום לקחתי אומץ ויניקיתי את המחשב ואת המאוררים. הברקתי אותו אפשר לומר אחרי כמה שנים טובות הדלקתי את המחשב היה שקט קצט התרשמתי מהקטע שניקיתי אותו טוב ואז בדקתי מאורר אחד אחד כולם פועלים חוץ מאחד שמוציא טיפה אויר האם אני צריך לסדר אותו זה מסוכן ?תעזרו לי בתודה בראש.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם ושבת לשלום קיבלתי לוח חדש Gigabyte GA-EP35-DS4 יש למישהו ניסיון עם הלוח הזה? ב- OC?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן היה משהו שהרעיש לי במחשב רציתי לבדוק אם זה המאווררים ולכן התקנתי את תוכנת הSPEEDFAN שם הגדרתי שאני שולט במאווררים, לאחר מכן ביטלתי את זה ואז הכל התחיל להשתגע לפעמים זה עובד בסדר, על 400RPM ולפעמים על 2000RPM (יש לי Artic Cooling 7 Pro) מחקתי את הSPEEDFAN , ומה לא עשיתי מה צריך לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנתיים קניתי את המאורר הזה מזיג זאג כשהזמנתי מחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5494 הוא מעולה! אבל לפני כמה חודשים התחיל להרעיש. התזתי עליו בלחץ אוויר וכדומה זה עזר מעט אבל הוא ממשיך להרעיש. האם יש טעם לפרק אותו? אף פעם לא הרכבתי מאורר אבל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה. האם אצטרך אחרי הפרוק למרוח משהו? רשום שהמאורר מגיע עם מדבקה במקום משחה אין לי בעיה לקנות אחד חדש פשוט רוצה לדעת מה אתה חושבים כי כשאני נותן לו מכה, או עוצר אותו הוא שקט אבל אז חוזר להרעיש בכל זאת בן שנתיים
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לדעת אם יש חשיבות לסדר הרכיבים בלופ. חשבתי על הסדר הבא : מהמיכל הולך לרדיאטור וממנו למעבד וממנו למשאה וממנה למיכל . נראה לי שהכי חשוה שהרדאטור מחובר למעבד כדי ליקרר את המיים לפני הכניסה למעבד. מה אתם אומרים? זה התיכנון: איך נראה לכם יעיל? [move]הנה כמה תמונות להמחשה:[/move] זה המיכל: אני מתכוון להוריד לו את הפייה השחורה ולשים פייה כמו הזהובה ואת המכסה של התחתית גם לחתוך לו את הפייה ולאטום. מביכל יעמוד כשהפיות מלמעלה ולהם יחוברו 2 צינורות עד לתחתית המיכל. אני אשמח לשמוע הארות.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ניסיתי כמה מדריכים אך הם לא ממש מדברים על הדגם של הלוח הנ"ל,הבנתי שאפשר להגיע בכייף ל 3 גיג'ה הרץ המפרט שלי הוא : Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM Western Digital 320Gb 16MB AAKS 8800 gt ps pc&cooling 470 w ,תודה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-