אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני רוצה לקנות משחה טרמית בשביל המעבד והכרטיס מסך ושמעתי שארקטיק סילבר ממש נדבקת (חבר שלי עקר את המעבד שהיה דבוק לקירור בגלל הדביקות והוואקום). כולם המליצו לי עם MX-1 ורציתי לדעת אם מזרק אחד יספיק לי למעבד ולכרטיס מסך. ודבר אחרון - האם סיליקון טרמי יכולה להוות תחליף לדבק טרמי בשביל צלעות הקירור לזכרונות?
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
ל-6600GT, עדיף לחסוך ל-TIDE, או לקנות כבר מחר סליינסר? לכרטיס שיהיה ב-OC, עם VOLTMOD ונספחיו...
-
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-
-
http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=4&lv1=13&no=30 הנתונים מרשימים (גם המחיר שלהם יהיה מרשים כנראה )
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מה זה OC ? *עשיתי בחיפוש OC וזה מוצא לי הרבה שיחות שישי בהם את המילה OC אבל לא רשום מה זה
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לפני חודש בערך הרכבתי על הכרטיס מסך מאוורר שהוריד את טמפ' הכרטיס מ70 ל55 במנוחה הכרטיס הוא GEFORCE 8500GT. עד שפתאום לפני כמה ימים הסתכלתי במעלות וראיתי שהמעלות עומדות על 70..פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר מסתובב.המאוורר מחובר למולקס דרך מתאם כמו שהיה תמיד. מה העניין?זה לא שהוא לא מסתובב אז זה הסיבה.. שום דבר במיקום שלא לא השתנה הוא מחובר בצורה כזאת שגם עם אני ימשוך הכי חזק הוא לא יצא.
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לאחר קריאה בסטיקי, נכנסתי לבלבול קטן, כנאמר מעבדים מסדרת הE4XXX, QUAD וE6XXX יכולים בבטחה להגיע ל75C במאמץ אך נאמר בסוגריים שאלו מעבדים שבCORE TEMP ה-TJ MAX שלהם הינו 100C בגירסא 0.95, לצערי לא הצלחתי למצוא הורדה פעילה ל0.95, ולכן בדקתי עם 0.99.4 העדכנית. המצב נראה כך - אז האם גם עם המעבד שלי ניתן להגיע ל75C במאמץ בבטחה, או שהוא משתייך לקבוצת אלה שהטמפ' הגבולית המומלצת היא 60-65C? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שאלה בכותרת 8CM זה כמו 80 מילימטר? אם אפשר תמונה..
-
- 16 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת קירור מים גדולה של שרתים וחסר לה בלוק, אשמח עם תמליצו לי על בלוק טוב,תודה.
-
- 16 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצתכם על קירור למעבד i5 שייכנס במארז HTPC לא גבוה, עדיפות שגובה הקירור יהיה עד 70 מ"מ אבל אם אין ברירה אז אפשר שהגובה המקסימלי יהיה עד 120 מ"מ. מחפש קירור שקט מאוד עד חרישי בתקציב של עד 200 ש"ח עם עדיפות לחיסכון. לא מעוניין בהמהרה בכלל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני יודע שהן לא מדהימות, אבל בלי קירור הן חמודות Core speed: 405 Mem speed: 365
-
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הצלחתי להגיע ל 3 מגה הרץ: דגם המעבד:AMD Athlon 4400+ דגם לוח-אם:epox mf-4 דגם זכרונות:kingston 3g 667 תדר מעבד :2300 @ 3000 תדר FSB : 200 @ 261 תדר זכרונות :667 מתח מעבד :1.55 מתח זכרונות :2.0 מכפלה:11.5 תמונה אחרי מבחן יציבות של שעה ב OCCT: המתח בתוכנה לא נכון מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
חג שמח לכולם... ברשותי מעבד מסוג INTEL P4 NORTHWOOD 2.0GHZ רציתי לדעת עד כמה אפשר להגיע איתו עם קירור סטוק בכדי שלא ימות לי ועם איזה תוכנות להשתמש... אני תלמיד חדש בC@ : למעבדים אם יש איזה שהוא מדריך אודה לכם מאוד אך מצפה לתגובות...
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
איך לאזעאזל עושים את זה?! אני גיימר ואני רוצה שההתקנים של הUSB \ מיקרופון \ אוזניות יהיו מקדימה.... מה אני צריך א. להכין ב. לעשות? אם אפשר לקבל את המדריך הכי מפורט שאפשר אני יהיה מאוד מאוד שמח
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים, אני מחבר להם קירור חדש הראשון עשיתי את זה היום, מעבד שיושב על סוקט 380, לא ממש בעיה כי ההורדה של הגריז טרמי לקחה 2 שניות בשפשוף על איזה מגבת שכבר לא צריך, מריחה של משחה טרמית לא היתה בעיה גם כן כי בעצם צריך רק למרוח את הצ'יפ שיושב על לוח מאחוריו אבל במחשב השני, בעל סוקט 478 זאת קצת בעיה, אני לא יודע איך להוריד ולמרוח מחדש משחה טרמית בלי שזה יצא מהצ'יפ עצמו כי בעצם זה רק צ'יפ ואין מתחתיו איזה לוח, אני מפחד שהמשחה תגע בפינים שלו או בסוקט עצמו על הלוח.. מה עושים?????
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
NOCTUA NM-I3 MOUNTING KIT +MUGEN2 האם זה יפעל היטב? הMOUNTING KIT יכול לפגוע בביצועיו? אני מתלבט אם לקחת אותם במקום הNOCTUA NH-U12P SE2. (יסכימו להרכיב לי בחנות שאני קונה את המערכת+הרכבה ,לא?)
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הי, בעקבות המלצות פה בפורום התכוונתי לקנות את ה FREEZER PRO לביצוע אוברקלוק למעבד מ 1.8 המקוריים ל 2.4 בערך, לא משהו רציני מידי. בחנות המוכר שהתיימר להבין בקירור אמר ש FREEZER 7 PRO זה ממש זבל ושאני לא רוצה לעשות את זה לעצמי ושבמקום הוא ממליץ לקחת את NEXUS. הוא היה די משכנע, אז זרמתי עם זה. בכל מקרה, אחרי ההתקנה, גיליתי שהקירור נותן לי את אותם הביצועים כמו המקורי של המעבד...כלומר די גרוע. למשל עכשיו בעזרת TAT אני מקבל 50/45 על הליבות בלי אוברקלוק בכלל. מבחינת ההתקנה אני לא חושב שטעיתי שכן זה קירור מאוד פשוט. שמתי משחה תרמית שבאה עם הקירור. המארז שלי הוא סביר מבחינת קירור - מאוררים של 120 מקדימה ומאחור. מאורר יותר קטן בצד. כמובן שעם טמפרטורות כאלו אין לי מה לחפש באוברקלוק,…
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני חדש כאן מצטער אם אני עובר על חוק מסויים אממ אז ככה יש לי מעבד E7500 קניתי מחשב חדש לפני שבוע עכשיו הקטע ההוא ששאני עושה בדיקה דרך התוכנה TEMP CORE או כל תוכנה אאחרת הטמפרטורה יושבת אאצלי בבמנוחה על 45 מעלות ולפעמים גם 50 עשיתי בדיקת מאמץ דרך התוכנה OCCT והחום הגיע ל 73 =\ וגם ששאני מאמץ קצת את המעבד הוא מגיע ל 65 כמו רענן רצוף בשולחן עבודה שהבאתי אאת זה אחרי הקניה למוכר שממנו קניתי הוא הסתכל ואמר ששזה תקין לחלוטין והתעקש שלא צריך קקירור רציתי ללכת על ההזלמן ב 200 שקל הוא אאמר שזה מיותר עעכשיו אחרי שהבנתי ממכמה חברים הבנתי שזה לא הכי משתלם במחיר ואפשר להביא הרבה פחות זול ויותר טוב כמו מוגן 2 ופריזר 7 יש לי כרגע ששלושה ממאווררים שמכניסים אוויר ומאחורה אאין לי ככלום יש …
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ראיתי בנמלים קונטנריים של גבינות והם היו מצופים בקלקר שאלתי את אבא שלי למה זה הוא אמר שזה שומר על הקור ולא מקבל את החום מבחוץ עכשיו אם אני יכניס קלקר ליד הדלתות ולמעלה של המארז זה באמת יעבוד?
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והיו המון ת'רדים בנושא אבל לא בדיוק מה שרציתי לדעת עליו. אני הולך לעשות חור בדלת של המארז ואני רוצה לשים זכוכית , רציתי לדעת אם זה יותר עדיף מאשר פרספקט(אני חושב שרושמים את זה ככה) -את היתרונות והחסרונות ביניהם. ועוד משהו שקשור לאטימה, זה יהיה בסדר אם אני ישים סיליקון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב חדש. אני קונה אותו בחלקים ומרכיב אותו אצל טכנאי שקרוב למקום מגורי כדי שיהיה לי למי לפנות במקרה של תקלה.. עכשיו אני צריך לדעת מה לעשות בקשר למאוורר למעבד... האם המעבד מגיע עם מאורר ? האם אני חיב מאוורר (בהנחנה שאני משתמש במארז ENERMAX FS-710-B) האם בלי קשר למארז אני חיב מאוורר למחשב.. שכחתי לציין המעבד הוא מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 GHrz ב533 MHrz FSB. אשמח אם תוכלו להגיב בהקדם.
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לילה טוב אני מחפש נייר מיים בכדי לעשות LAPPING לגוף הקירור שלי שהוא ZALMAN 7700ALCU שיושב על מעבד פנטיום 4 3.2 GHZ 478 פין אני מחפש נייר מים 1500 ו1800 וגם 2000 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הניירות הללו בוודאות נא לעדכן תודה מראש אשר נ.ב. שאלה נוספת האם הזלמן 9500 עדיף על קירור מים ?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אוקיי, ראיתי שהשאלה הזאת נשאלת כאן המון פעמים. אז כנראה שאין באמת מקום שנותן תשובה מספיק ברורה. אז אני אנסה לתת אחת. (כן, אני יודע שיש סטיקי שמדבר על זה, אבל הוא קצת מבורדק ולא ממש ברור) וכן, זה ארוך, אבל אתם באמת רוצים לדעת, תקראו הכל! אז נתחיל. לכל מעבד יש טמפרטורה מסויימת שברגע שהוא מגיע אליה הוא נכבה, כדי לשמור על עצמו מפגיעה עקב עבודה בטמפרטורה גבוהה. טמפרטורה אותה הגדירו למעבד בייצור שלו, ואין דרך לשנות או לדעת אותה. הטמפרטורה הזאת נקראת Junction Temperature Maximum או בקיצור Tj max. לכל מעבד (ספציפי, לא סדרה לא דגם ולא סוג, לכל שבב) יש Tjmax שונה, שאותו, כאמור, אי אפשר לדעת. מה שכן אפשר לדעת הוא בכל זמן, מה המרחק במעלות של המעבד מהTj max שלו. לדוגמא, אם ה…
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ווואיי כמה זמן אני כבר מחפש אתם לא תאמינו אני מחפש אחד יפה חשוב שיהיה יפה!!!! וגם שיראה את הטמפ' פעם היה משהו באתר אחד של חברה קוראינית יפה כזאותי אני מחפש אחד יפה ולא אחד מהסדרה של הHardCano תודה.
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
טוב אז כך ,יש לי מחשב "זולה" כזה שיושב במקום אחד איפה שאני וכל החברה נפגשים לשבת ,בקיצר במחשב הזה היה פעם x800xt שהלך לעולמו ועכשיו התחליף היחידי הוא x800gt . אז הכרטיס הזה לא מספק את הסחורה ,ואני רוצה לעשות לו o.c ,o.c זו לא בעייה בכלל אבל אני רוצה לדעת איך אני פותח לדבר הזה צינורות ?(אם אפשר בכלל) תודה .
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מפרט: Intel Core 2 Duo E6600, Asus P5B Deluxe, 2GB DDR2 800 Mhz, CPU Cooler: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro. ככה, אז השאלות שלי: 1. מה הטמפ' המקסימלית של המעבד? 2. אני חושב להעלות את ה FSB ל-400MHZ, שיתאים עם הזכרונות, האם אני אצטרך העלאת מתח? ואם כן, לכמה? *ספק - HEC 580W. 3. הקירור שלי מספיק טוב להחזיק אותו? או להסתפק בFSB של 333 MHZ? עשיתי חיפושים באינטרנט לכל השאלות האלה ולא מצאתי תשובה חד משמעית בשום מקום, תודה!
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-