עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by def,

אז ככה אחרי אובר קלוק המעבד שלי עלה מ2.4 ל2.56 וואלה לא שיפור גדול אבל בסדר המעבד הוא אינטל והלוח הוא ASUS P4B533 הבעיה היא שהמעלות של המעבד היא 51 שזה נראה לי הרבה !!!! והטמפרטורה של הלוח היא 28!! שזה סבבה! אז הנה השאלות! 1.האם הטמפרטורה באמת גבוהה?? 2.עד לאיפה אפשר להמשיך באוברקלוק כמובן בהתחשבות במערכת??

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  2. באתר של 3DGAMEMAN ישנו לינק לאתר שבו מסבירים כיצד לשנות ולהגביר את המתח למעבדים ללא לפרק את המעבד ולגרום לו נזק אבל גם דרך זו ללא סיכונים כי ישנם גם, אבל כנראה דרך יותר בטוחה זה טוב בשבילך קובי לנסות שינוי מתח לסלרון

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by eran898,

שלום אני הולך מחר לקנות מערכת קירור מים ויש לי כמה שאלות. קודם כל מפרט המחשב שלי הוא: antec 1200 מארז amd 1055t מעבד ה6 ליבות כרטיס מסך עדיין לא סגור נכון לעכשיו HD 6850 אבל יכול מאוד להיות שהוא ישתדרג באח דומה או משהו יותר חזק והכי חשוב ספק כוח קרוסיאר 750W עכשיו למערבת שאני קונהתחשוב לציין שהחלקים הם חדשים אבל לא דרך חברה אז זה יוצא ממש זול) aqua tmg2 itube 9 aquabay m5 aquabay m4 aquabay m2 aquabay m1 hardcano 12 se נוזל ובלוק למעבד של טרמלטייק וגם כל שאר החלקים של החברה הזאת חוץ מהבקר שליטה ועוד איזה משהו שמתחבר בצינור ומגביר את הזרם.. בכל מקרה השאלות הן קודם כל כמה וואט בערך לוקחת מערכת כזאת ?(למרות שנראה לי שהספק יספיק עדיף לשאול..) דבר שני איך המע…

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  4. יש לי פנטיום 4 לוח אם של חברת MSI עכשיו השתמשתי ב2 תוכנות לבדיקת החום והוא מראה לי שהCPU הוא בחום של CPU 82°C ובמצב שהוא לא עושה פועולות מצב רגוע הוא יורד ל60 על איזה סוג של קירור אתם ממליצים לי בבקשה? מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by mafyoner,

תקציב 120 שקל הכי חשוב שיהיה שקט ממש שקט על רטט ושיהיה חזק תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by RGB644,

שלום, עברתי דירה עם המחשב ומאז בכל הפעלה, לאחר שלא פעל למשך זמן מה, הוא משמיע רעש חזק שנשמע כאילו מגיע מאחד המאווררים. מיד אני מכבה אותו, מפעיל שוב והרעש לא חוזר עד ההפעלה הבאה. תודה למשיבים. Mainboard : Gigabyte GA-8IPE1000-G Chipset : Intel i865PE Processor : Intel Pentium 4 @ 3000 MHz Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce FX 5200 Hard Disk : WDC (80 GB)

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  7. היי, אני מחפש כבר יום שלם אחר מאוורר כזה. מצאתי לא מעט אבל כולם לא זמינים בחנויות בארץ. מישהו יכול לעזור? תודה!

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by bah10,

הזמנתי את הלוח של ASUS P4T 533 וניתן לחבר אליו את הIPANEL כיוון שללוח יש תמיכה בזה. השאלה שלי מה עדיף IPANEL או כבר לקנות DIGIDOC 5? ???

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  9. היי אנשים. לאחרונה הזמנתי מ-Skypc מספר חלקים למחשב, ביניהם קירור ה-TRUE המפורסם בגרסאת תושבת ה-1366, אבל אין להם אותו במלאי. אני מנצל את ההזדמנות כדי לשאול פה, איזה גוף קירור אוויר יציג לי את הביצועים הטובים ביותר (ללא קשר למחיר, ישנה אפשרות להזמין מחו"ל) עם 2 מאווררי FM123 של SilverStone (במהירות מקסימלית לצורך העניין) במארז ה-PC-P80? כמובן שישנה עדיפות עצומה לגוף קירור שמגיע כבר עם מתאם לתושבת ה-1366, אבל במידה וניתן לרכוש את התושבת בנפרד אני מניח שלא תהיה בעיה לרכוש גוף קירור שאינו מתאים. קראתי ביקורות על ה-NH-U12P של Noctua שאומרות שהוא קירור האוויר הטוב ביותר. האם זה נכון? תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  10. 4850 בטמפרטורה של 63 במנוחה.. זה תקין? מהירות מאוור 50 אחוז.. (מנוהל אוטומטי)

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  11. גם קוד דגם אם אפשר וכמה עלתה?

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  12. שלום. אני עומד לקנות בקרוב מחשב חדש. המעבד יהיה Dual Core E6300 עם TDP של 65W. המחשב משמש גם כמחשב אישי וגם כמחשב לעבודה. אני לא מתכוון לשחק על המחשב, ולא מתוכנן OC. מבחינת שימושים, אני מתעסק קצת בוירטואליזציה, בעריכה גרפית קלה, כתיבת קוד, ועוד שימושים לא תובעניים מדי. יחד עם זאת, לא מעט פעמים המעבד עובד למשך פרקי זמן של כמה שעות בעומס של 50-80 אחוז. אני מחפש קירור שקט (די חשוב לי), וכזה שיקרר את המעבד בצורה טובה באותם פרקי זמן בהם הוא עובד בעומס. כדי לעזור לסירקולציה (במארז יהיו גם 3-4 הארד דיסקים) ולפיזור החום באופן כללי אני מתכנן לבנות את המחשב במארז Full Tower, אם כי אני עדיין לא יודע מהו הדגם הספציפי בו אשתמש. אני מניח שיעלו פה המלצות ל-Freezer 7 Pro, ורציתי להקדים ו…

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by blueman1,

שלום לכולם, בימים אלו אני קונה מחשב חדש ומקריאה בפורומים וכתבות נגלתי לעולם ה oc. יש לציין שאף פעם לא עשיתי oc וזה נראה לי דבר קצת מסובך, אך אני לומד את הדבר, קורא פה וקורא שם והשאלה שרציתי לשאול אתכם היא כזאת הבנתי שכאשר מבצעים oc החום עולה וצריך אמצעי קירור נוספים, השאלה שלי היא כזאת אם אני עושה oc פשוט ולא גדול אם הקירור שמגיע עם החלקים שקניתי מספיק ואם לא אז מה חסר ומה צריך ויהיה חכם להוסיף Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER דבר שני שלא כל כך הבנתי אם אני oc לחלק אחד בלבד האם אני חייב לעשות oc לכל ה…

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by shay205,

לקחתי מאוורר מהספק של המחשב הישן והתקנתי במחשב הנוכחי אבל אני לא יודע איפה לתקוע את הכבל שלו קצת תמונות גרועות להמחשת המצב: לוח האם הוא MSI 6309

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  15. טוב חבר'ה.. אז אהלן.. אני חדש פה. המליץ לי על הפורום הזה חבר טוב נכנסתי וראיתי שהכל פה ממש מקצועי וחבר'ה ברמה........ אני מתכוון להכנס לפה חזק אפילו שאני חייל ואין לי זמן לנשום מרוב שאני בבסיס חחחח..... חוץ מזה יש לי בעיה רצינית וחשבתי שתוכלו לעזור לי בה.. אז ככה: טוב זאת אחת הבעיות הגדולות שהיו לי אי פעם ומי שיצליח לעזור לי לפתור אותה באמת מלך..... אז ככה לפני שנה החלפתי ל-GEFORCE 9800GT.. איתו הבאתי גם ספק של 500W של HEC.. הכל היה טוב ויפה כמה חודשים עד שמשחקים החלו לקרוס אחרי 5 דק' משחק.. טוב בדקתי ראיתי שהטמפרטורה במעבד עולה עד 100 מעלות אז אחרי כמה זמן שמתי חומר תרמי חדש וואלה זה עבד! עבד חודש ואז עוד פעם אותה בעיה.. חשבתי שהחומר תרמי מתייבש בגלל שההמאוורר חרא אז …

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by SnakeBite,

שלום, אני קונה מחשב חדש....ובעיקרון הזמנתי את ה kandalf silver והוא כבר הגיע לחנות אבל אני יכול לשנות ל gigabyte ולחסוך 440 שקל...אבל עזבו את הכסף כרגע (אפילו שזה גם שיקול) אם נדבר במונחי קירור בלבד ...מבחינה קירורית טהורה....איזה מארז כדאי לי יותר..כאילו את העובדות אני יודע..אני יודע שה kandalf שוקל 10 וה gigabyte 7 . אני יודע שהkandalf בא עם 4 מאווררים 2 120 ו2 90 וה gigabyte עם 3 של 120 ...אני יודע שעדיף 2 של 120 מאחורה כמו ה gigabyte אבל tt לא סתם עשו את הספק שוכב זה כדי שיהיה אפשר לסדר את החוטים של הספק על דופן המארז בלי שיחסמו את האויר ול kandalf יש מגירה של hd מאחורה שמקוררת ע"י מאוורר 90 שזה יתרון חשוב על ה gigabyte כי אצלו זה נמצא מקדימה כאילו זה שואב את האויר הח…

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  17. שלום, הבאתי מחשב חדש עם מעבד i5 2500k וקירור scythe mugen 2 המעבד נמצא על 36 מעלות והסיבובי מאוורר הם על 350RPM (קצת נמוך הייתי אומר) יש לי לוח p8p67-m pro מה אתם אומרים האם הטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר ולמה המאוורר מסתובב כל כך לאט? לא בוצע OC תודה

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by amisha,

יש לי מארז של טרמאלטייק מסוג 2 XSAER ואני רוצה לעשות לו מוד קטנטן אני רוצה לבנות לו עוד חלון נוסף (להעתיק את הצורה שלו ) ובמקום לקדוח קדח בקוטר 80 מ"מ למטה אני אקדח אחד ענקי בקוטר 120 מ"מ באמצע (ליד הקייג' הראשון מלמעלה )ואני אשתמש בחלון הזה כשאני אעשה OC חזק במיוחד מה אתה אומרים יכול להיות מצב שהטמפ' תעלה מזה? :

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  19. טוב אז כחה: א.מה זה אובר קלוק?? (זה לשפר את ביצועי המחשב בצורה כל שהיא?? אני צודק) ב.מה קשור הביוס לכל זה??? ג.איך מבצעים אורבקלוק ד.בבקשה אל תישלחו אותי לחפש מה רשום תירשמו לי בקצרה שנביא תעיניין ה. הינה המפרט שלי(לדעתי הוא טוב לאוברקלוג-לפי מה ששמעתי) ,תודה רבה אני רואה זה פורום ברמה עולמית! יש פה מבינים לפי הכמה שעות שאני פה! חחחח

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. לא מזמן פרסמתי מודעה לגבי הבעיה שלי שאני מקבל הודעות VPU recovery בזמן משחקים. הייתי די סקפטי ולא האמנתי שזאת בעיית חימום עד שניסיתי לשים מאוורר מול המחשב ופתאום ההודעות הפסיקו (אני מדבר על משחקים כבדים). שיקחתי ככה על הגדרות גבוהות ועדיין אני לא מקבל שום הודעות VPU recovery. בשנייה שכיביתי את המאוורר, שיחקתי 30 שניות על הגדרות כבדות וקיבלתי עוד פעם VPU recovery. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להוסיף איזושהי מערכת קירור שתעשה את העבודה, ולמען האמת אין לי מושג בזה. אם אפשר לקבל עזרה בנושא אני אשמח. תודה מראש. יש לי כרטיס מסך radeon 1950x pro של sapphire. AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+, 2611 MHz 2 ג'יגה זיכרון פנימי. GA-M56S-S3 F1 לום אם ספק כוח…

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  21. כמו שאמרתי בכותרת אני צריך קירור טוב למעבד בשביל לעשות לו אוברקלוקינג. עדיף את הקירור שיתן את התוצאות הכי טובות.. אם צריך עוד פרטים תגידו לי.. תודה מראש, אליאב.

• 26 תגובות
    • 974 צפיות
  22. http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=4&lv1=13&no=30 הנתונים מרשימים (גם המחיר שלהם יהיה מרשים כנראה )

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by iyehuda,

עם DURON 1000 עם לוח GA-7VRXP אני מצליח להגיע ל 1.34G איך אני יכול לדעת שלא נגרם נזק למעבד מאיזה טמפרטורה של הלוח והמעבד אני צריך לחשוש דרך אגב בזה הרגע אני עובד על מהירות 1000 ועם מאוורר יחסית גדול דרך אגב מהירות ה BUS צריכה להיות 133 או 100

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by 4xtos,

תדרים מקוריים: CORE CLOCK-732 SHADER CLOCK-1464 MEMORYCLOACK-1900 תדרים כרגע(העלתי ב10-15 כל פעם וביצעתי בדיקת מאמץ לזה הגעתי כרגע): CORE CLOCK 788 SHADER CLOCK 1576 MEM CLOCK 1956 מעלות(קומבוסטר 16 דקות מסך מלא רזולוציה 900*1440) VALUE 62 MAX 66

• 1 תגובה
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים