אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
זקוק להמלצה למאורר טוב אבל אני מתכוון הכי טוב שיש מבחינת לא מה שיש בארץ אלא מבחינת מבחר כלל עולמי. ועוד משהו, מאוררי ספייר שווים משהו?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
-
שאלתי את זה פה פעם אבל אבד לי הלינק ולא הצלחתי למצוא בחיפוש ואני לא מוצא איפה מוכרים את התופסנים ל Scythe mugen 2 אני רוצה להוסיף לו מאוורר חיפשתי בפנדה בנעה באיבורי וב קייאספי למישהו יש את הלינק הזה פליז? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4, 2 ג'יגה (למידע נוסף נא לפנות למפרט ) ברגע זה, המעבד שלי עומד על 53 מעלות (וזה אחרי שעשיתי עיגול חוטים, פיניתי מקום והוספתי עוד מאורר שיקרר את המערכת... אני רוצה להחליף את המאורר הארור הזה שמקבלים על מעבדי אינטל המקורים, במאורר יותר טוב, כזה שיוריד לי את הטמפ' של המעבד לבערך 35... טילתי קצת באתרים, קראתי שאלות של אנשים בפורום, והגעתי למסקנה אחת... יש יותר מדי מאוררים בשוק מה אני עושה? לפי מה בוחרים מאורר? כמה רעש זה "בלתי נסבל" 45? 60? או אולי כבר 30 זה מציק בטירוף? לפי מה קובעים את זה? (מישוה אולי יכול לעשות לי השוואה, שאני אדע מה זה רעש מסויים?) של איזו חברה כדי ללכת? מה זה ולקנו 6? 7? ואם בכלל שווה להשקיע אולי ב 9 (ראיתי באתר של החבר Tt משהו…
-
- 14 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון הרעש של המאוורר של הציפסט מרעיש יותר מידי, כשאני מנמיך RPM הוא לא מקרר והציפסט מתחמם. נגמרה האחריות על הלוח, ואני רוצה להחליף לקירור פאסיבי. הבעייה עם הלוח M היא הכ.מסך שיושב על הקצה של הקירור. השאלות שלי: 1. האם הזלמן יתאים?(ZM-NBF47) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4446 2. אם אני אחליף את המיקום של הכ.מסך לסלוט השני הוא גם ישתמש בכל רוחב הנתיב? יש לי על הלוח 2 PCI-E השאלה היא אם אני מפעיל רק אחד מהם (לא משנה איזה) הוא ייתן לי X16?(צריך להפעיל את הג'מפר של הSLI או שאפשר פשוט להחליף סלוט וזה יעבוד?) 3. קראתי על המון המלצות לערכה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_17…
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן, על לוח אם GigaByte GA-P55A-UD5 ומעבד INTEL CORE I7 860 אני רוצה להתקין קירור SCYTHE NINJA 2 REV.B, הוא יישב עליו טוב? הקירור הזה בסדר? יש המלצות לקירור אחר למעבד? הקירור הנ"ל שקט? יש אולי המלצות לקירור שקט ממנו? ואגב, הוא נכנס במארז ANTEC P183?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום,עשיתי OC לכרטיס מסך שלי וכשאני הפעלתי את המשחק F.E.A.R ועשיתי STRESS TEST של המשחק,באמצע עשיתי CTRL ALT DELETE והטמפ' עמדה על 57-64 מעלות הם זה יכול לגרום לבעיות ? להוריד ת OC? תודה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
נתקלתי כאן כמה פעמים בזה שיש צ'יפים שהם יותר טובים לOC מאחרים (אני מדבר על צ'יפים של זכרונות) איך אני יכול לדעת איזה צ'יפ ואם הוא יחסית חזק\מתאים לOC? בעיקרון מה שרשום לי על הזכרונות (שני סטיקים של 1GB 800MHZ): על המדבקה: ceon ddr2 800 1GB cl5 96D401G63CE-80BBEE 0625 על הצ'יפים: ceon C2S12D30TP-8E TAV369-L93G 0625
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום. קודם כל המפרט: asus sabertooth x99 I7 5820K OC TO 4.5GHZ 970 G1 32GB DDR4 רציתי לדעת אם יש מצב שהגדרות ביוס מגבילות את ה OC לכרטיס דרך התוכנה של MSI? למשל HyperThread? או BCLK? איזו הגדרה אני צריך לבטל או להפעיל בכדי שה PCI-E לא יהיה מושפע מההגדרות ביוס? יש איזו הגדרה שיכולה להגביל? לפני כן היו לי מעבד זיכרון ולוח אחרים לוח של ASROK M4 ומעבד I7 3820K והגעתי ב OC ל 970 שלי של: מתח +87 זיכרון +500 ליבה +170 והכל עבד תקין כרגע אני ניסיתי לעשות את אותם ההגדרות ובבדיקות מאמץ הכל תקין אבל ב 3DMARK אחרי הטסט הראשון הצג נכבה ונדלק והבדיקה מפסיקה. ניסיתי גם הגדרות OC נמוכות יותר ולבטל את תוספת המתח ובאף אחת מהם לא עברה הבדיקה של ה 3DMARK מלבד בתדרים של סטוק. באחד המשחקים…
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כי הרי כשהמארז סגור ויש מאווררים,מה שהם עושים זה להכניס ולהוציא אוויר. אם המארז פתוח האוויר מתחלף כל הזמן! אז מה יותר טוב ? נ.ב אם הטמפ' במערכת שלי היא 38 מעלות במארז פתוח,יהיה טמפ' נמוכה יותר במארז סגור אם אני אוסיף עוד איזה 2 מאווררים?
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום,קניתי מחשב חדש עם מעבד 930 עם קירור סטוק והוא נמצא אצלי על 54 + במנוחה ו 61 + בגלישה באינטרנט מה שנראה לי מוגזם מאוד...על פי כל הביקורות שראיתי שהוא אמור להיות 36 בערך.... הרכיבו לי את המעבד בחנות עם משחה תרמית mx-1 שמעתי שביג טייפון יהיה תותח אבל כמה אתם חושבים שזה יוריד לי...כי אם הם מריכיבים לי אותו אז אי אפשר להחזיר הם הציעו לי גם את ה arctic cooling freezer 7 שהוא גם שואב את האויר החוצה אבל הלכתי לחנות אחרת ואמרו לי שאז זה לא יקרר את המוספטים או משהו כזה שמייצבים את המתח שם שהם מגיעים ל 100 מעלות לפי מה שאמרו לי... אז מה אתם מציעים לי.... בתודה עידו
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
טוב, קניתי מחשב חדש לא מזמן (נמצא במפרט שלי) עם Antec Sonata כי אני ממש צריך שקט... המחשב פועל ואומנם הוא לא רועש בכלל אבל זה לא השקט שציפיתי לו אחרי שקראתי כמה ביקורות מצויינות על המארז. הנה כמה נתונים מ AIDA32 שאוליי יעזרו: Temperatures Motherboard 26 °C CPU 27 °C Cooling Fans CPU 2700 RPM Chassis 1350 RPM זה על מצב של דיי מנוחה, לא ראיתי את הטמפרטורה עוברת את ה 33-35 אף פעם עדיין. אני חושב שמה שעושה את רוב הרעש זה המאוורר של המעבד, אז רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר להנמיך את המהירות שלו, לכמה אפשר, ואיך? עוד בעיה שיש לי זה שמדיי פעם המחשב בודק אם יש דיסקט בכונן פלופי שזה דיי מעצבן... יש דרך לגרום לו להפסיק לעשות את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני מקבל את הכרטיס הזה עוד כמה ימים, וחשבתי לעשות לו OC... אני משתמש בתוכנה POWER STRIP, זה לא כל כך משנה באיזה תוכנה אני משתמש IS IT? עכשיו, הקירור שמגיע עם הPOWERCOLOR הוא מספיק לOC ואם כן אז כמה אני יכול להגיע איתו ? אני לא רוצה להתחיל להשקיע במאוורר חדש וצלעות קירור לזכרונות etc...
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קירור עם מאוורר או צלעות קירור ?
-
- 16 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לI7 מה דעתכם על הקירור מים הבא: קרור מים למעבד Cool IT Domino A.L.C ₪475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DOMINO תודה לעונים!!! רום
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם. הוספתי דיסק קשיח (SATA), למחשב כמו כן ניקיתי קצת אבק מכל האזורים כולל פירוק של המאוורר וצלעות הקירור של המעבד לאחר הדלקה המחשב עולה לפעמים מראה את מסך הפתיחה הכחול של INTEL (גם הלוח של אינטל), ולפעמים מראה מסך DOS עם הכותרת של אינטל. לאחר שתי שניות המחשב נכבה ללא כל התראה אם אני מנסה שוב להדליק, המחשב בכלל לא מגיע לשום מסך אבל מצפצף צפצופים עולים ויורדים (כמו סירנה) ושוב נכבה לאחר שתי שניות ניסיתי לפרק ולהחזיר חלקים שונים כולל הדיסקים הקשיחים אך התופעה זהה. לאחר הפירוק עולים המסכים הכחולים או ה DOS ולאחר מכן כיבוי. ובהדלקות החוזרות רק אותם צפצופים וכיבוי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
עשיתי למעבד שלי אוברקלוק ל333, והוא יציב לגמרי... הבעיה שאחרי שאני עושה למחשב RESTART, או אחרי כמה RESTARTS, הBUS מתאפס בחזרה ל-266! מה יכולה להיות הבעיה? (עשיתי עדכון BIOS ל713 ללוח אגב...)
-
- 22 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ראשית ראיתי שיש דיי הרבה דיונים בקשר למעבד הזה אבל אף אחד מהם לא היה בנוגע לאוברקלוק, עכשיו אני מחפש גוף קירור לאוברקלוק דיי כבד עד איפה שהזיכרונות אני משאר יעצרו אותי התקציב שלי הוא עד 200 שקל, בינתיים חשבתי על ALX 800+TT SF2, קראתי כמה ביקורות רובן הראו שהוא דיי מצליח לישמור על טמפרטורות טובות, וגם בחלק מהן הראה ביצועים טובים יותר מהV12 ורציתי לקבל חוות דעת סופית ממכם ואולי אפילו יש גוף קירור שעדיף מיזה, תודה רבה מראש ומצטער אם היה דיון כזה בעבר.
-
- 14 תגובות
- 959 צפיות
-
-
האם פלטייר שלא מקורר מספיק יכול להישרף? (כמובן מהצד השני שלו, בצד החם) להישרף בצורה כזאת שלא יהיה אפשר להשתמש בו בכלל. עד כמה מעלות הוא יכול לשרוד? הטווח הוא 90-180C?.. (נניח ל400W) מאוורר 120 מ"מ לצד החם שמספק 250CFM מספיק עוזר לפזר את החום ולמנוע שריפה? זה תלוי כמה וואט הפלטייר לגבי הטמפ' שלו? למשל פלטייר 100W יכול להיות על 90 מעלות והוא יעבוד בסדר, ופלטייר של 400W יכול לעבוד על 150 מעלות ולעבוד בצורה תקינה? או שזה לא קשור? תודה
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS A8NE, ובו מאוורר קצת רועש, רציתי לדעת איך ניתן להנמיך את מהירות המאווררר וכך גם את עצמת הרכעש, והאם זה מומלץ או לא ומדוע, לרוב המחשב שלימשמש לצרכים סטודנטיאליים בסייסיים, ומדי פעם סרטים ומשחקים. תדוה.
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני מחליט לגבי הזיכרון המעבד שלי לעתיד יהיה P4 1.8A תאריך אריזה 6/6/02 ומעלה וסדרת ייצור של 003 הלוח אם Epox 4g4a+ זכרון אני מתבלט אבל בנתיים קורסיר 3200 C2 עוד לא החלטתי סופית לגבי הזכרון. אני מתחנן O/c גבוה יחסית אני מתכוון לעלות את ה FSB ל166.666 והיחס בין הזיכרון למעבד יהיה 4:5 ולכן יהיה לי מעבד במהירות 3000 מגה הרץ (18 * 166.666) והזיכרון יפעל ב 208.3325 (416.665) אבל אני מפחד לשרוף את הזיכרון את המעבד לא כי יהיה עליו קירור רציני וגם אני יקרר טוב את הלוח אבל הבעייה היא הזיכרון אני מפחד שאני ישרוף אותו האם תוספת של 16 מגה הרץ תשרוף אותו? מה התפקיד של צלעות הקירור אולי אני יוסיף מאורר חזק שיכוון כלפי הזיכרונות זה יעזור או שעלי להוריד את הצל…
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני במהלך אוברקלוק גדול מאוד ל Q6600 שלי (3.77GHz), ועל מכפלה של X9 ו FSB של 419 (הגבול של הלוח) אני נתקל בבעיות יציבות (לא טמפרטורה) מעיקות.. המחשב לא שורד בדיקת מאמץ של יותר מדקה. הזכרונות על משהו כמו 850MHz, בתדר סטוק (1.8v). כמו כן בגלל שתדר Vcore של 1.6 לא מספיק, נאלצתי לשים אותו על 1.8 בביוס, במנוחה זה 1.78 בגלל vdrops ובמאמץ משהו כמו 1.75.. יש למישהו רעיון איך לייצב את המכונה הזאת? כרגע הדבר היחיד שעולה לי בראש זה לשחק קצת עם התדר/מהירות/תזמונים של הזכרונות, בגלל שכל האפשרויות האחרות כבר נוסו.
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מחפש איזה דרך לקרר את הדיסק קשיח שלי!!! חשבתי אולי לקנות לו מאוורר כזה ששמים עליו, אם למישהו יש המלצות איך לקרר את הדיסק קשיח בבקשה? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-