עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז כך אנשים מצאתי לי קונה ללוח מעבד וכרטיס מסך שלי בנתיים זאת אופציה עם אני יחליט למכור אז אני צריך המלצה ללוח ומעבד לא משנה איזו חברה.. למרות שלדעתי amd 939 הכי טוב אבל תמליצו נישמע..הגבול הוא בסביבות ה 2800-3000 גגגגגגגגגג, ללוח ומעבד המומלצים ביותר או אינטל או amd ,תחליטו אתם כרטיס מסך בסכום של 3200 לא יותר חשבתי על ה x850xt pe אבל אני מבין שהוא לא יעבוד עם ה sli בקיצור חברה ילאה גם לוח גם מעבד וגם כרטיס מסך הכי מומלצים וטובים שאפשר... בסכום של 6000 אלף שקל פלוס מינוס אולי מאהה מאתיים יותר לא יותר מזה.. תודה... נ.ב אני מיתכוון להישאר עם הזיכרונות שלי .. הם יעבדו בלוחות החדשים אני מיתכוון של amd נכון?? תודהה

• 17 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by RoyShefy,

יש לי DDR ואמרו פה משהו על אוברקלוק לזיכרון ואף פעם לא שמעתי על זה..... אתם יכולים לעזור??? אמרו שזה ישפר ביצועים.... ואני צריך את זה. תודה :-\ :-\ :-\ :-\

3. Started by lharpaz,

שלום, המארז שלי: ?HEC Compucase CI-6A19 יש לי 2 מאווררים 120 מ"מ, הקדמי מכניס אוויר והאחורי מוציא. נראה לי שהם קצת חלשים, אבל אין לי מושג בדברים האלה אז אני לא יודע למה להשוות אותם. 1. מישהו יודע איך המאווררים שמגיעים עם המארז הזה? זה משהו קבוע ש-compucase שמים או שזה תלוי בחנות שקניתי ממנה? 2. יש איזו דרך לבדוק מה העוצמה של המאווררים? ואת הרעש? 3. איך יודעים אם צריך להחליף למאווררים רציניים יותר או שהקיימים מספיקים? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by daniel0089,

היי, אז לפני שאני מתחיל לעשות OC לE6300 שלי... 1)האם חייבים לבטל את כל הדברים שכתוב במדריך באתר למרות שאני לא רוצה להגיע ל1000GHZ אלא עד 2.2GHZ בערך (הסטוק שלי הוא 1.86)? 2) לא כל כך הבנתי מה עושים עם הזכרונות,SPD וכל השטויות האלו.. אשמח להסבר... 3) מה להגדיר בכיבוי אוט'? 70 מעלות? 4) לכמה אתם חושבים אני יגיע עם הקירור שבמפרט בצד? 5) מאז שכתבו את המדריך ועד עכשיו, מומלץ להתקין תוכנה אחרת מזו שכתוב במדריך או להוריד בידיוק את מה שכתוב שם?אם יש לכם המלצות לתוכנות יותר טובות אשמח ללינק להורדה.. עריכה: אפשר קישור להורדה של 3DMARK07 בבקשה? 06 לא תומך בDX10 תודה לכולם!

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  5. שלום, אני מבקש המלצתכם על קירור למעבד i5 שייכנס במארז HTPC לא גבוה, עדיפות שגובה הקירור יהיה עד 70 מ"מ אבל אם אין ברירה אז אפשר שהגובה המקסימלי יהיה עד 120 מ"מ. מחפש קירור שקט מאוד עד חרישי בתקציב של עד 200 ש"ח עם עדיפות לחיסכון. לא מעוניין בהמהרה בכלל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  6. כותרת.. הזיכורנות הן 800MHZ אחד של OCZ והשני של KINGSTON בכל כרטיס 2 ג'יגה

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by xtract1,

אוברקלוק לא יהיה מתוכנן. כעיקרון אני רוצה משהו שיאפשר לי לעבוד בטמפ' טובות גם כשהמעבד ב-100% מאמץ בקיץ. חשבתי על הפריזר 7 פרו (אני מעדיף לא להוציא את מלוא הסכום,וגם 100 ש"ח זה מכובד) אבל אני לא בטוח שהוא הכי כדאי כלכלית ושהוא באמת מספיק. יש משהו קצת יותר טוב לדעתכם? איך הפריזר אקסטרים? שווה תוספת של כ-80 ש"ח? איך הוא מבחינת קירור ושקט? איך ה-OCZ Vandeta מאותה בחינה איך ה-Blue Orb למשל? Cooler Master GeminII S CPU Cooler? Cooler Master Hyper 212 CPU Cooler כעיקרון כולם נכנסים לי עד תקרת התקציב. מי הכי טוב ושקט? ראוי לציין שאני לא מחפש שקט ברמה של P182 (המארז) אבל בכל זאת. מעבר לזאת אני רוצה משהו מאוד משתלם. ככה שאם לא שווה להוסיף 80 ש"ח יותר מהפריזר 7 פרו אשמח אם תגידו לי…

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by Gadgets4all,

הי, ניסיתי לעשות אוברקלוק לפי הנתונים הבאים: Ai Tweaker Ai Overclock Tuner: Manual BLCK/PCIE Frequency: 100.0 Turbo Ratio: By All Cores By All Cores: 48 Internal PLL Voltage: Disabled Memory Frequency: use the rated speed for your memory DRAM Timing Control: use the rated timings for your memory EPU Power Saving MODE: Disabled Ai Tweaker\ CPU Power Management > CPU Ratio: Auto Enhanced Intel SpeedStep Technology: Enabled Turbo Mode: Enabled Long Duration Power Limit: Auto Long Duration Maintained: Auto Short Duration Power Limit: Auto Additional Turbo Voltage: Auto Primary Plane Current Limi…

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by bah10,

הזמנתי את הלוח של ASUS P4T 533 וניתן לחבר אליו את הIPANEL כיוון שללוח יש תמיכה בזה. השאלה שלי מה עדיף IPANEL או כבר לקנות DIGIDOC 5? ???

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by expi,

הם יקרים ... הם שווים את המחיר הזה?

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by rshadwtd,

היי לכולם למומחים באוברקלוקינג, מה עדיף מלוחות האם של asus בביצוע OC לא ממש חזק: asus p5q 635 nis asus p5q pro 715 nis asus p5q turbo 680 nis asus p5q pro turbo 725 nis ההבדל פחות מ 100 ש"ח שאר הרכיבים (לקנייה) הם: מעבד E8400 עם קירור ocz v2 זיכרון 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition כ.מ. HD 4850 Vapor-X 1GB מארז עדיין מתלבט אבל נראה לי coolermaster 590/690 ספק 600W coolermaster תודה

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by rudyzplace,

יש לי AMD 2100+ והוא ממש מתחמם גם שאני בOC רגוע (1744 MHZ) ניסיתי כבר הכול: קדחתי מאוררים במארז, חיברתי SCYTHE FCS50, החלפתי משחה תרמית הוספתי מאורר פנימי....וכלום! תחת עומס המעבד ב 54 מעלות. אני מצרף כמה תמונות, אם מישהו יכול לתת פתרון - תודה. נ.ב מישהו יודע למה הFCS 50 משנה את המהירות שלו על דעת עצמו???? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by Moo^Moo,

טוב, המשחקים הולכים וכבדים על הTI4600 המזדקן, וחשבתי לקראת בואו של DOOM 3 להביא אותה בOC לגי'פורס, וצריך להתחיל במציאת פתרון קירור: 1. היטסינק של P3+מאורר עליו שמודבק בדבק טרמי. 2. Thermaltake GeForce 4 Highest Performance cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=401 3. TT CRYSTAL ORB http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4 4.כל פיתרון אחר שתציעו. -*-*דברים נוספים-*-* לדעתי פתרון 2 הכי טוב, יש למישהו? מה אתם חושבים? זה גם בא עם קירור לזכרונות (לא הבנתי מהאתר של TT). אני גם יודע שלא מדביקים ליבות בדבק טרמי אבל בהיטסינק הנוסף שיש לי אין חורים וגם אני מקום לקדוח.

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  14. טוב אז בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את המערכת שלי מדנג'ר דן(קירור למעבד+לכ.מסך)...יש לי כמה שאלות לגבי ההרכבה שלה 1. אין לי ממש מקום לתקוע את כל המערכת בתוך המארז, האם עצם העובדה שהמערכת תהיה מחוץ למארז תשפיע על הביצועים?(הרי למרות הכל vצינורות יהיה מרחק גדול יותר לעבור) 2. קיבלתי מהם צינור אחד גדול, וממנו אני אמור לחתוך את הצינורות, עכשיו, באיזה תצורה עדיף לי להשתמש זאת, בה יש חיבור ישיר בין המעבד לכרטיס מסך: או זאת, בה יש שימוש במפצלים לצינורות שקיבלתי עם ההזמנה

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  15. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק על המעבד שלי פנטיום 4 3GHZ המחשב נועד למשחקים! עד כמה GHZ אני יכול להגיע איתו בערך ? לפי הEVEREST ה-DMI לא כותב את שם את המקסימום! האם זה יהיה לי קשה להגיע איתו לפחות ל3.5 GHZ ? המעלות במנוחה 30 מעלות המעלות במאמץ 45 מעלות התמונה מסבירה הכול... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by CyberSpider,

שלום חברים! חשבתי לשים צלעות קירור קטנות על זכרונות של כ.מסך (x700) בנוסף לגוף קירור מים. ראיתי הרבה מוצרים בנושא, אבל רק אחד נראה לי טוב מכולם: Swiftech MC14 BGA http://www.swiftnets.com/products/mc14.asp מה דעתכם על זה? אולי יש המלצות אחרות? מישהו יודע אם אני בכלל יכול למצוא כזה בארץ? תודה

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  17. היי מנשמע חברה, זה חבר של תומר במשתמש שלו P: יש לי שאלה בקשר ל OC ל Q6600. דבר ראשון, זה המפרט Q6600 2.4GHz Asus P5KR 8800GTX Ko OCZ Reaper 3-4-4-15 4GB [4x1GB] Corsair 520W עכשיו, הבעיה הראשונה שלי היא שאני לא מצליח לייצב את המחשב עם תדר של 3.1GHz ומעלה [פשוט קורס ב Prime] והבעיה השניה, אני כן יכול לייצב אותו עם מכפלה של 8, אבל אז יש 2 בעיות חדשות... 1. ה vCore עומד על 1.7 עם תדר של 3.4, שזה גבוה מאוד לדעתי [מכפלה 8, באס 425] 2. בשניה שאני עובר את ה 3.4, המחשב פשוט לא מזהה 4 ליבות, אלה רק 2. תודה מראש P:

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by ym224,

יש לי פנטיום 3 600 ואני רוצה לעשות אוברקלוק... אין לי את האפשרות בביוס להגדיר את המהירות... מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  19. הקירור מתומחר בחו"ל באזור ה 36$ , מה שאומר שמחירו בארץ לא היה גבוהה מדי (אני מאמין שבאזור ה 200 ש"ח) , ובמחיר כזה זו מציאה ... http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2271 http://www.tweaktown.com/reviews/1429/sunbeamtech_core_contact_freezer_cooler/index.html http://www.ocia.net/reviews/corefreezer/page1.shtml http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Sunbeam_Core_Contact_Freezer/pg4.html

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  20. יש לי מעבד AMD 3500 וכמו שאתם רואים בתמונות הטמפרטורה שלו די גבוהה, וזה עוד במצב שאני גולש סה"כ באינטרנט ועוד תוכנת ITUNES . הטמפ' צריכה להיות ככה? והאם כדאי לי לקנות קירור למחשב ואיזה? ודבר נוסף יש לי בכונן , 4 מאווררים שמכניסים אוויר ועוד אחד שמוציא, והקירור של המעבד זה הקירור שבא עם המחשב. אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  21. תקציב: 200 שקל לשני מאווררים ביחד[עד 100 שקל לכל מאוורר]. *גודל: 120 מ''מ (12 ס''מ). *עם או בלי לדים (צבעים/מנורות): אממ.. לא ממש אכפת לי, אבל אם יש לד, אז שהיה אדום. *ישנה עדיפות לשקט? כמה הרעש מפריע לכם מ1-10?: כן, מעדיף כמה שיותר שקט. *איזור מגורים ו/או חנות מועדפת: KSP בלבד! הערות נוספות: אני צריך שני מאווררים לשים בצד של המארז Cooler Master Storm Trooper, אז תתאימו בבקשה. =]

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by Lumber_Jack Jim,

זקוק להמלצה למאורר טוב אבל אני מתכוון הכי טוב שיש מבחינת לא מה שיש בארץ אלא מבחינת מבחר כלל עולמי. ועוד משהו, מאוררי ספייר שווים משהו?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  23. Started by NaNdoS,

אני חייב לקנות case fun דחוף לפני שהמחשב שלי עולה באש... אין לי נסיון קודם עם קירור מארז ואין לי מושג מה לקנות ראיתי באחד החנויות Antec 80mm LED Fan ממש מגניב עם צבעים ובלאגנים, האם כדאי לקנות אותו? הוא שווה משהו? ואם אני קונה אותו אז אני צריך לקנות גריל בניפרד או שלא צריך? איזה מאוורר כדאי לקנות בכלל? איזה גודל? מחכה לתשובות מהר, תודה.

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  24. אשתי התלהבה מהרעיון של לחבר מחשב לטלויזיה בסלון . יש לנו עכשיו wii מחובר לטלויזיה (הוא לא בשידה) אבל הוא לא נותן הרבה יותר מגלישה בסיסית באינטרנט. היא התחילה לתת לי רשימת דרישות של מה שצריך להיות שם . ואז היא אמרה "זה צריך להיות בקופסה קטנה בגודל של DVD וצריך להיות בתוך השידת טלויזיה. אמרתי לה שקטן זה יקר וגם בתוך השידה האיוורור לא משהו והמחשב יתחמם יותר מדי (שידה סגורה מעץ סנדוויץ עם דלתות זכוכית מקדימה) והיא טענה שיש "חור גדול מאחור". החור הזה די צמוד לקיר ויש שם הרבה כבלים שעוברים שם. זה בכלל אפשרי לבנות מחשב שיוכל לחיות בתוך שידת טלויזיה כזאת בלי להתחמם? אנחנו גם צריכים כרטיס מסך עם יציאת S-video או משהו דומה (אולי 2400pro ) כרגע עד שנחליט שאנחנו צריכים גם טלויזיה חד…

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  25. Started by omer815,

יש לי מעבד AMD תושבת 939 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק רציני :) אך יש לי קירור של AMD תנו לי המלצה לקירור939 תודה אפשר גם יד שנייה המעבד 3000+לוח אם GB 2 גיגה זיכרון מריץ וינדוס 7 תודה בכול מקרה אני מעוניין לעשות לו גם מודינג אני מעוניין להגיע איתו לתחרות הסוכות הקרוב מעבד חיייתי רק עם קריור מעפן שיפרתי 45% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 4 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.