עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by oron_s,

אני כרגע מרכיב לעצמי מפרט לקירור מים. עכשיו ראיתי שיש ל-SWIFTECH שתי משאבות : MCP355 MCP655 כאשר ה- 655 בעלת LPH הרבה יותר גבוה (1200 לעומת 450). שתיהן עולות פלוס מינוס אותו הדבר. השאלה שלי היא כזאת למה מישהו יבחר את ה355 לעומת ה655? האם אני מפספס משהו בעקרונות של קירור מים(זרם חלש יותר טוב מזרם חזק)?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. שלום אני צריך פאנל שישלוט לי במאווררים,מה אתם ממליצים לי עד 100 ש"ח{אני צריך לשלוט בערך בשלוש מאווררים},בבקשה לא רחוק מהמרכז. תודה

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by yotam360,

אני מעוניין לקנות ערכת קירור מים עד 600 ש"ח, למעבד Q6600. האם כדאי לקנות ערכה בשווי הזה או שכדאי לקנות גוף קירור רגיל? יש הבדלים גדולים בטמפרטורה?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by muli82,

אני רוצה לקנות מאורר למעבד שלי Intel® Core2 Duo Cpu E6550 2.33GHz אני רוצה לעשות גם OC טוב כך שאני צריך משהו באמת טוב המחיר בסביבות 200 אפשר 250 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  5. שלום, אני רוצה להוסיף מאוורר למארז (6A12) וראיתי כמה של זלמן וכו'.. רציתי שתביאו לי המלצות למאוורר 120mm עם חיבור לספק כח (יש דבר כזה נכון? או שהם מתחברים רק ללוח אם?) ועדיף עם תאורה (לא חייב..) וגם חייב להיות שקט. (כמובן שיגיע עם ברגים והכל..) התקציה הוא 120 ש"ח. ועוד משהו.. תיראו יש לי מאוורר אחד מאחורה למעלה ועוד מקום למאוורר מקדימה (איפה שכפתורי ההדלקה..) למטה..(כמובן יש שם כניסת אוויר.. חח למרות שהיא לא ניראת הכי טובה..). הפתחי אוורור נמצאים בדלת (צד שמאל למטה..) כמובן שיש לי מאוורר לכ.מסך ולמעבד אם זה קשור.. רציתי לדעת האם זה בסדר לשים עוד מאוורר מקדימה למטה או שזה לא יתן לאוויר החם לצאת או שהסירקולציה לא תיהיה טובה או משהו כזה..והאם בכלל זה יקרר משהו או שזה …

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  6. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1799 Scythe MINE Rev.B 3Heat Pipes CPU Cooler או http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=IGLOO5700&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=388&aff=Zap קירור למעבד GLACIALTECH IGLOO 5700 MC FOR INTEL LGA775 יש לי את המעבד intel Dou2Core E6600 אם יש לכם המלצות יותר טובות , אתם מוזמנים לעזור לי התקציב הוא 200 חוץ מזה , אם אפשר גם קירור לכרטיס מסך שלי X1950 Pro 512mb

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  7. Started by re,

שלום יש לי מעבד e6300 לוח אם asus p5b יש לי 2 גיגה זיכרון יש לי מארז סקורפיון של ראדמאקס עם ספק 400w עם 3 מאוררי 120 טמפ' המעבד במנוחה 30 בשני המעבדים השאלה לכמה אני יכול להגיע באוברקלוק ואם שווה לי בכלל

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  8. Started by djzander,

היום קבלתי איזה צעצוע לשחק איתו , למי שלא מכיר : בקיצור זה אחד הקירורים החזקים ביותר , באוויר לפחות . עכשיו יש לי שאלה , הבנתי שזה קורה בהרבה מוצרים של THERMALRIGHT , הפלטה שמתיישבת על המעבד לא פלס , וכשמים אותו על המעבד רק המרכז של הפלטה נוגע במעבד , והחום לא עובר כמו שצריך . יש איזו דרך לפלס את הפלטה ? ללא צורך של מכונת CNC או משהו .

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  9. Started by carman6,

שלום לכולם! הייתי רוצה להתחיל ללמוד על נושא האוברלוקינג ונכנסתי ללשונית המדריכים באתר ואני רואה שחסר את מדריך האוברקלוקינג מספר 1. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  10. שלום לכולם. ברצוני לעשות אוברקלוקינג לא גדול למעבד, אני יודע שהוא לא ממש בנוי לזה אבל בכל מקרה אני רוצה לנסות מה יצא מזה. מעולם לא עשיתי את זה אז אשמח להסבר מ 0. המפרט שלי מצורף בתמונות. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. קירור סטוק, מארז וספק HEC 400TRT [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 395 צפיות
  11. ברשותי הX1950PRO ואני רוצה להעלות לו מתח כי נוצרו ארטיפקטים ואני רוצה עוד לעלות לו את המהירות כי אני מגיע מקסימום ל57 מעלות

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  12. החלטתי סוף סוף לבצע לו אוברקלוק. HD2900PRO gecube אז יש לי כמה שאלות. מה אני צריך לבדוק לפני הכל. מה עושים שלב שלב ואיך אני יודע שאני מתקדם כמו שצריך ולא הורס שום דבר. לאן אני אמור להגיע עם הקלוקים. בדקתי טמפ' עם אוורסט. לוח אם - 37 מעבד 1 - 36 מעבד 2 - 41 Aux - 57 האם הטמפ' בסדר? תודה חבר'ה.

13. Started by DarkLloth,

4 הליבות מ 55-60 מעלות ב OC של 3GHZ , טמפ' סבירות או גבוהות מידי ?

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by haim652,

אז ככה חשבתי לקנות מערכת קירור חדשה למעבד רציתי לדעת מה יותר טוב Thermalright Ultima-90 או Arctic Cooling Duo: Alpine 7 & Freezer 7 Pro Attack Value (עם זה בכלל מערכת קירור או מאורר לקירור) תודה תעוזרים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

קניתי כרטיס מסך חדש : 8800GT היום אבל בeverest הוא אינו מציג את הטמפ' שלו. איך אפשר בכל זאת לבדוק אותה?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  16. שלום, פתחתי פה תראד וניראה לי שאני יזמין בסופו של דבר את המאוורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2744&products_id=20233 או את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2592&products_id=18683 איזה מהם יותר טוב?פחות רועש?יותר איכותי?מה ההבדל ביניהם?....בבקשה על תגידו לפי המחיר... האם הפאנל שליטה על המאוורר (זה שמגיע עם המאוורר הראשון) הוא מתאים למארז HEC 6A12? ועוד שאלה הכי חשובה! האם שניהם מתחברים לספק כח או שהם מתחברים ללוח אם??? אם אתם ממליצים על מאוורר אחר עד 120 ש"ח שאתם חשבים שהוא יותר טוב אז תביאו קישור בבקשה...(כמובן שיהיה 120mm) נ.ב.. אשמח לתשובות מהירות כי אני מעדיף להזמין היום.. ועוד שני שאלות שלא כל כך קשורות.. …

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by DarkLloth,

כתוצאה מלחץ פיזי מתון (טוב , אולי לא כל כך מתון...) נשבר לי אחד מפינים שמחברים את ה V1 ללוח האם , השאר אומנם מחזיקים אותו למקום אבל לא בטוח עד כמה טוב (זה שנשבר שלם אבל מקובע למקום בלי להשמיע קליק - מתפרק ל-2 חלקים). איפה אפשר להשיג כאלה ...

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  18. היי, יש לי כרטיס מסך של ATI, Radeon x1950 Pro הטמפרטורה הרגילה שלו היא 69~72 מעלות עפ"י Catalyst Control Center. הבעייה שלי מתחילה כשאני משחק ב Crysis. המכרטיס מסך מתחם יותר מידי ומכבה את המחשב (הסתכלתי על ה Event Viewer וכתוב שם שהכרטיס מסך כיבה את המחשב). אני רוצה להשקיע בקירור של הכרטיס מסך (אני מעדיף נוזלי) אבל לא יודע איפה להתחיל? מה אתם הייתם עושים במקומי?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. Started by tuka,

לפני שעה בערך נתקע לי המחשב...קורה. עשיתי ריסט ואני רואה שההגדרות בביוס התאפסו, אז החזרתי אותן, אבל אני רואה שכשאני משנה את הבאס מ266 ל356 לא קורה כלום. הגדרתי הכל כמו שהיה, עברתי על כל הגדרה והכל כמו שהוא צריך להיות. בPOST תמיד רשום 2.4GHZ 266x9, לא משנה מה אני עושה בביוס. כבר קרה שהתאפסו לי ההגדרות בביוס, אבל אף פעם לא הייתה לי בעיה להחזיר אותן להגדרות של הOC. ניסיתי לאפס ולהחזיר כבר כמה פעמים, גם בPOST וגם בתוכנות במחשב רואים 266x9 ובביוס תמיד רואים 356x9. מעבד Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L שאר המפרט בצד למי שצריך. תודה מראש לעוזרים. הנה כמה תמונות להמחשה.. בPOST זה מראה ככה בCPU-Z זה מראה אותו דבר אבל בביוס..

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  20. הזמנתי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אך אני לא יודע מה כמות הרעש שהוא יעשה הוא 90 cfm ו17 db {הרעש} ו650 rpm זה טוב? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by approx,

יש לי את המאוורר הזה ואני רוצה לדעת אם הוא גנרי או לא מיצטער על האיכות הלא כול כך טובה אבל רשום שהחברה שלו זה case rebel

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום פעם ראשונה אני חושב לעשות דבר כזה אני צריך שתעסרו לי לעשות נכון בשביל לא לשרוף כלום המפרט שלי זה intel core duo e4500 2.2 ghz gefore 8500gt 512mb 2 giga ram עכשיו אני יודע בערך איך לעשות אז נכנסתי לביוס וראיתי ששם זה על 200 עכשיו אם אני משנה את זה לידני זה מראה לי המון אזהרות אפילו אם אני מוריד את זה עד כמה לעלות את זה שלא יהרוס כלום ואיך לעשות את זה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  23. Started by david32,

אם הזרימה של האוויר היא טיפה יותר נמוכה אבל החום של האוויר הוא יותר גבוה , זה אומר שהרכיב יותר מקורר או שהוא מתחמם על יתר המידה? (בהתחשב בזה שבמצב הראשון הזרימה לא הייתה נורא חזקה ועכשיו היא גם לו - השינוי די נמוך)

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  24. הtuniq tower שלי כבר צבר כמות אבק רצינית מאז שקניתי אותו לפני 4 חודשים.... ואני לא בטוח איך כדאי לנקות אותו בגלל הצורה המורכבת שלו.... יש למישהו רעיון???

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  25. Started by player_1,

חשבתי על משהו כמו TT Big Typhoon אבל ראיתי ש-V1 עוקף אותו אני מחפש משהו להגיע עם המעבד עד ככה 3.7

• 7 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים