אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כן כן אני יודע שהוא רועש... אני צריך לקנות 3.. ואני קונה גם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=27979&PHPSESSID=5f0uhhqs2013h0k5dt6ja23fb3 בשביל לשלוט עליהם ככה שהם לא יהיו טרקטור מידי.. אני רוצה אותם ספציפית בשביל לשים 2 על הTHORS HAMMER שלי לא מצאתי בשום חנות... מה עוד שגם פעם היה בSKYPC את גירסאת ה2000 RPM ועכשיו גם את זה אין.. בכל מקרה אני רוצה את גירסאת ה3000 RPM כי גם ככה אני קונה פאנל שליטה... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני לא יודע אם לשים משחה תרמית מתחת למאוורר קירור שהגיע עם המעבד המחשב עובד כרגיל על 28 מעלות
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני כאמור חדש בכל חדש בכל נושא הOC ,מה שסה"כ עשיתי עד כה זה להמהיר את המעבד שלי מ-1.8 ל-2 וגם את הזכרון המהרתי קצת אני אפילו לא זוכר איך אבל זה היה בביוס..... קניתי מארז חדש שמקרר את הלוח והמעבד קצת יותר טוב והטמפ' כעת 45 מעלות מעבד ו-25 מעלות לוח מבחינתי שהמעבד יהיה על 60 מעלות קבוע והלוח על 35 מעלות קבוע. כך שיש פה מקום לOC , פה אבקש את עזרתכם: איך אני ממהיר את המעבד עוד, לכמה להמהיר אותו, מה קורה בינתיים עם הזיכרון והאם יש עוד דברים שעלי לדעת קודם? הרכיבים: לוח ABiT NForce NF7 v2.0 מעבד AMD 2500+ שזה בעצם 1.8 היה ועכשיו הוא 2, כאמור זכרון 512mb של GEIL עם קירור עליו תודה רבה לכם חבר'ה יקרים שבוע טוב
-
- 22 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלי עם לוח של INTEL P965L הטמפרטורה היא 52 מעלות במנוחה.(שלא נדבר על מאמץ). זיוף או בדיקה מדוייקת, לא יודע. האמת, לא אכפת לי. אני רק רוצה שיראה לי פחות מ50 מעלות!
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום אני הולך מחר לקנות מערכת קירור מים ויש לי כמה שאלות. קודם כל מפרט המחשב שלי הוא: antec 1200 מארז amd 1055t מעבד ה6 ליבות כרטיס מסך עדיין לא סגור נכון לעכשיו HD 6850 אבל יכול מאוד להיות שהוא ישתדרג באח דומה או משהו יותר חזק והכי חשוב ספק כוח קרוסיאר 750W עכשיו למערבת שאני קונהתחשוב לציין שהחלקים הם חדשים אבל לא דרך חברה אז זה יוצא ממש זול) aqua tmg2 itube 9 aquabay m5 aquabay m4 aquabay m2 aquabay m1 hardcano 12 se נוזל ובלוק למעבד של טרמלטייק וגם כל שאר החלקים של החברה הזאת חוץ מהבקר שליטה ועוד איזה משהו שמתחבר בצינור ומגביר את הזרם.. בכל מקרה השאלות הן קודם כל כמה וואט בערך לוקחת מערכת כזאת ?(למרות שנראה לי שהספק יספיק עדיף לשאול..) דבר שני איך המע…
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום למומחים ..זקוק לעזרתכם.. יש לי מעבד AMD X2 250 3.0 הייתי רוצה לשחרר אותו ממגבלת הזיכרון 1066 ןשיעבוד בתדר 1333 של הזיכרונותהאם זה אפשרי? לוח האם הוא ASUS M4N68-T ויש לי 2MB זיכרון 1333 אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש חצי שנה בערך אולי קצת יותר פנטיום 4 3GHZ אני מאמין שזה prescot והחום מעבד שלי במצב רגיל איך שאני מפעיל את המחשב הוא על 60 מעלות בזמן מאמץ הוא מגיע גם ל 65 ו 70 האם זה תקין? פתחתי את המחשב ניקיתי אבק אפילו שמתי משחה טרמית חדשה ועדין אותו טמ"פ לעומת זאת הטמ"פ של הלוח אם היא 42 אני מאמין שזה תקין לא? אבקש את עזרתכם הדחופה לגבי טמפ" המעבד בתודה אמיר
-
- 16 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי אנשים. לאחרונה הזמנתי מ-Skypc מספר חלקים למחשב, ביניהם קירור ה-TRUE המפורסם בגרסאת תושבת ה-1366, אבל אין להם אותו במלאי. אני מנצל את ההזדמנות כדי לשאול פה, איזה גוף קירור אוויר יציג לי את הביצועים הטובים ביותר (ללא קשר למחיר, ישנה אפשרות להזמין מחו"ל) עם 2 מאווררי FM123 של SilverStone (במהירות מקסימלית לצורך העניין) במארז ה-PC-P80? כמובן שישנה עדיפות עצומה לגוף קירור שמגיע כבר עם מתאם לתושבת ה-1366, אבל במידה וניתן לרכוש את התושבת בנפרד אני מניח שלא תהיה בעיה לרכוש גוף קירור שאינו מתאים. קראתי ביקורות על ה-NH-U12P של Noctua שאומרות שהוא קירור האוויר הטוב ביותר. האם זה נכון? תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש בפורום ואני רוצה לתרום כמה שיותר בינתיים אני יתחיל עם הOC שלי ברגע זה. התחלתי עם E8400 על STOCK כמובן עם קירור V1 של THERMALTAKE,התחלתי להתעסק בזה שעות לאחר הוצאות סוללה אינספוריות ושינויים במערכת על מנת לייצב אותה יותר ויותר הגעתי לתוצאה (מרשימה לדעתי) של 4.5GHZ התוצאות לפניכם: http://img365.imageshack.us/img365/3226/untitledxa8.jpg http://img180.imageshack.us/img180/9732/untitled3de9.jpg (המעלות לאחר 10 דקות של OCCT,בכל מקרה תוכלו לראות בתוכנה קצת יותר למעטה את שיא המעלות) ב3DMARK קיבלתי 19750+- ושכחתי לצלם את זה בכל מקרה אני חושב שהמעבד עשה את שלו (ד.א התחלתי מתוצאה של14400 ב3DMARK ובSUPER PI מ16 שניות) בכל מקרה זה עוד כלום בקרוב אקנה את הB…
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
תראו ראיתי בהום סנטר צבעים פלורסנטים..שאלתי את המוכר מזה הוא אמר שזה צבע UV שזוהר באולטרה סגולה..(UV).. עכשיו אין לי אולטרה סגולה במחשב אבל יש לי קתודה כחולה..שקניתי מ PCH השאלה אם תיהיה השפעה של הצבע אם הוא יזהר..אולי בחושך..או משהו.. : תודה, רן..
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל בOC למעבד שלי ומן הסתם הקירור סטוק לא יעשה את העבודה..אני מתכנן להגיע ל3.4GHZ בערך..והבנתי שזה בהחלט אפשרי. את המאוורר אני קונה בKSP ,מתקין לבד..בנוסף, אני זקוק למאוורר שלא יצריך פירוק של הלוח אם..כלומר מאורר שניתן להתקין בקלות במחשב מורכב, בלי לפרק שום דבר,פרט למאורר הקודם כמובן [= מוכן לחרוג ל200.. נראה לכם שפריזר 7 פרו יעשה את העובדה? כי הוא נראה לי בהחלט איכותי וזול... e5200 2.5GHZ GTX260 216SP 896GDDR3 COOLER MATSTER ELITE 334 GSKILL 4GB[2X2GB] DDRII 1066MHZ DFI LANPARTY T2r p31
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים, אני מחבר להם קירור חדש הראשון עשיתי את זה היום, מעבד שיושב על סוקט 380, לא ממש בעיה כי ההורדה של הגריז טרמי לקחה 2 שניות בשפשוף על איזה מגבת שכבר לא צריך, מריחה של משחה טרמית לא היתה בעיה גם כן כי בעצם צריך רק למרוח את הצ'יפ שיושב על לוח מאחוריו אבל במחשב השני, בעל סוקט 478 זאת קצת בעיה, אני לא יודע איך להוריד ולמרוח מחדש משחה טרמית בלי שזה יצא מהצ'יפ עצמו כי בעצם זה רק צ'יפ ואין מתחתיו איזה לוח, אני מפחד שהמשחה תגע בפינים שלו או בסוקט עצמו על הלוח.. מה עושים?????
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
גם קוד דגם אם אפשר וכמה עלתה?
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי : AMD ATHLON 5600X2 AM 8500GT 2GB RAM מה זה לעזאזל MCP ? בכל מקרה איך הטמפרטורות ?
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום ,, המפרט : CPU Type QuadCore AMD Athlon II X4 635, 3051 MHz (14.5 x 2) Motherboard Name Gigabyte GA-M68M-S2P Mushkin 2GB of ram 800mhz שמעו אני מנסה לעשות OC קטן למעבד מ2.9 לפחות ל3.4 בל משום מה לא נותן לי לעבור את ה3.1 , כי אם אני עובר את ה-210 FSB אחריי ה-SAVE מה-BIOS זה עושה SYSTEM IN SAFE MOD PLEASE RE-SETTINGS CPU מישהו מוכן לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
חשבתי על פתרון קירור למחשב שלי וסתם זה עלה לי בראש... אנלא הולך לנסות את זה! הנה הרעיון: ממה שראיתי פה באחד מהניסיונות קירור שפשוט שפכו את הקרח על המעבד ישירות והייתה סכנה שהקרח יתחיל להינמס ולפגוע במעבד או בלוח... אז אפשר לקחת את אותו העיקרון של קירור מים רק שבמקום מים להריץ בצינורות (מותאמים כמובן) קרח יבש מערכת כזאת אמורה ויכולה למנוע בעיית "נמיסות" ולהיות אפקטיבית כמעט באותה מידה ואפילו לטווח הרבה יותר ארוך לא?
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש את הP35-DS3L של GIGABYTE עם E2160, ובכוונתי לבצע OC קל בסטוק. (לכ-3G) . יש מצב גם ל"שדרג" ל2180 אם תמליצו. שתי שאלות: 1. זכרון - מתלבט בין אלו : LD - זול - 215 - ולא מוכר: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=LD-T2048-6400&cart=11973669361350669〈=heb והמוכרים יותר - geil ו GSkil ב 250-265: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=34 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=39 השאלה, האם בBUS של 333M - יש יכולת בלוח הזה לכוון מכפיל שאינו 1:1 אלא 1: 1.2 - שייתן לי תדר זכרון של X400 X 2 שמתאים לזכרון 800 ? או שאין טעם בכלל לקנות זכרון 800 וה 667 (הזול) מספיק ? 2. CPU - 2160 …
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD4850 שידוע בבעית החום שלו (ראסמי קיבלתי כוויה בזמן קריסיס), והנחתי ידיי על כמה קוביות של קרח יבש. האם אני יכול פשוט להניח את הקרח היבש על הכרטיס מסך כדי לקרר אותו? (בתור פיתרון זמני כמובן, כי תוך כמה שעות הוא ימריא ) אשמח לתשובה מהירה, פשוט עוד כמה שעות כבר לא יהיה קרח יבש
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
האלן הכרטיס שלי הוא 9800GT מגיע ל 90 95 מעלות.אני רוצה לקנות קרור (Accelero S1 Rev. 2) אך לא בטוח לגבי אופן ההרכבה. דוד שלי נתן לי כרטיס שאני אוכל להרכיב עליו את הקרור,ובכך להתנסות בהרכבה כיביכול.הבעיה היחידה ששכחתי זה שהקרור מגיע עם משחה תרמית,כך שברגע שאני אנסה על כרטיס אחר הוא פשוט כבר לא יהיה טוב. הצעות ? תודה
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן, עד עכשיו הייתי לוקח את המחשב לאיזה חנות מחשבים קרובה שהיה לו מתקן כזה של אויר דחוס וזה היה פתרון מהיר ונוח. הבעיה היא שהוא נסגר והזנחתי את הנושא כבר יותר מידי זמן וחשבתי לרכוש משהו דומה אך בקנה מידה הרבה פחות תעשייתי, מה גם שזה גם יותר נוח ואפקטיבי ממקלות אוזניים ולעשות פווו יש לכם המלצות למשהו כזה? ולא מפוח עלים, משהו יותר קטן, גם לא חייב להיות חשמלי. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לקחתי מאוורר מהספק של המחשב הישן והתקנתי במחשב הנוכחי אבל אני לא יודע איפה לתקוע את הכבל שלו קצת תמונות גרועות להמחשת המצב: לוח האם הוא MSI 6309
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חוץ מזה שCNPS7500-Cu בא עם מאוורר LED ועולה פי-3 יותר מהשני, יש ביניהם עוד הבדלים?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, לפני שאני מתחיל, המפרט הוא לא מה שרשום לי בצד אלא מחשב של חבר: Intel Pentium 4 511 2800MHz Asrock 775i65GV Chipset Intel i865GV Integrated Video Card 82865G 2x512 DDR 400MHz C HDD:Maxtor 6Y060M0 פועל על SATA1 IDE D HDD:Hitachi Deskstar 7K250 PSU:Generic 300W והטמפרטורות: Hard Disk Temperature HDS722516VLAT20 : 48 °C Hard Disk Temperature Maxtor 6Y060M0 : 56 °C למעבד זה 50 לוח 43 בפורום בחו"ל רשמו לי שהטמפ' של הMAXTOR גבוהה מדי פניתי אליהם כי יש לי בעיות איתו של CRC וענו שזה יכול להיות בגלל זה אז אני פונה אליכם צילמתי שתי תמונות של המארז אם תרצו לראות את הסיקרולציה: האם יש דרך לקרר את הHDD של מקסטור? לקנות קירור לHDD? הם באמת עוזרים? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. לא מזמן פרסמתי מודעה לגבי הבעיה שלי שאני מקבל הודעות VPU recovery בזמן משחקים. הייתי די סקפטי ולא האמנתי שזאת בעיית חימום עד שניסיתי לשים מאוורר מול המחשב ופתאום ההודעות הפסיקו (אני מדבר על משחקים כבדים). שיקחתי ככה על הגדרות גבוהות ועדיין אני לא מקבל שום הודעות VPU recovery. בשנייה שכיביתי את המאוורר, שיחקתי 30 שניות על הגדרות כבדות וקיבלתי עוד פעם VPU recovery. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להוסיף איזושהי מערכת קירור שתעשה את העבודה, ולמען האמת אין לי מושג בזה. אם אפשר לקבל עזרה בנושא אני אשמח. תודה מראש. יש לי כרטיס מסך radeon 1950x pro של sapphire. AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+, 2611 MHz 2 ג'יגה זיכרון פנימי. GA-M56S-S3 F1 לום אם ספק כוח…
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי לפני 3 שבועות קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: i5 760 2.8 מאוורר hyper tx3 for i5 s 775 לוח אם gigabyte ga h55m usb3 ספק seasonnic 620W הטמפרטורות של המעבד הם בסביבות ה 40 מעלות במנוחה והסיבובים של המאוורר של המעבד הם 2177- 2500 כאשר זה ב 2177 כמעט לא שומעים אבל כשזה בסביבות 2250 +- הרעש נהיה בלתי נסבל ואני לא בטוח שיש הבדל גדול במיוחד בין המהירויות סיבות מבחינת השפעה על הטמפ'.. השאלה האם יש איזה דרך להגדיר את הסיבובים דרך הbios ככה שזה יהיה שקט יותר? מקווה שהבנתם מההסבר הזה מה הבעיה,
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-