אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף לישם במארז מקדימה 2 מאווררים של 80 מכניסים ומאחורה 2 מאווררים של 80 מוציאים ובגג מאוורר 120 מוציא או 120 מקדימה מכניס 120 מקדימה מוציא ו 120 בגג מוציא מאווררים ה 120 הם המאוררים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822 ומאווררים ה 80 הם אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822
-
- 15 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש....ובעיקרון הזמנתי את ה kandalf silver והוא כבר הגיע לחנות אבל אני יכול לשנות ל gigabyte ולחסוך 440 שקל...אבל עזבו את הכסף כרגע (אפילו שזה גם שיקול) אם נדבר במונחי קירור בלבד ...מבחינה קירורית טהורה....איזה מארז כדאי לי יותר..כאילו את העובדות אני יודע..אני יודע שה kandalf שוקל 10 וה gigabyte 7 . אני יודע שהkandalf בא עם 4 מאווררים 2 120 ו2 90 וה gigabyte עם 3 של 120 ...אני יודע שעדיף 2 של 120 מאחורה כמו ה gigabyte אבל tt לא סתם עשו את הספק שוכב זה כדי שיהיה אפשר לסדר את החוטים של הספק על דופן המארז בלי שיחסמו את האויר ול kandalf יש מגירה של hd מאחורה שמקוררת ע"י מאוורר 90 שזה יתרון חשוב על ה gigabyte כי אצלו זה נמצא מקדימה כאילו זה שואב את האויר הח…
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום אני רוצה/צריך להחליף את המאווררים של הרדיאטור שלי (של המחשב כמובן), ורציתי לדעת האם משהו כאן ניסה את המאוורר הזה Akasa 14cm Viper R Fan http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=36497 הוא לא יקר, וזה מאוורר 140 שמתאים לתושבת של 120 עם 2.91 mm-H2O, לא הצלחתי למצוא ביקרות עליו (מצאתי על דגמים ישנים יותר). דעתכם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, המעבד הוא I5 2500K הלוח אם הוא ASUS P8P67 PRO B3 המפרט המלא בצד. כשאני משנה את ההגדרות במסך הבסיסי בביוס לאופטימלי (הימני) ואח"כ בהגדרות מתקדמות משנה ל 104*45 המהירות בווינדוס היא 104*16 מה שנותן 1664. המהירות תמיד משתנה לפי מה שאני מגדיר, המכפלה תמיד חוזרת ל 16. כשאני חוזר לביוס לראות מה קורה הכל נשאר כמו שהגדרתי אותו. רק שמדי כמה פעמים ההגדרה של האופטימל חוזרת לנורמל (האמצעי). איזה הגדרה אני מפספס פה? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 1400 MHZ הטמפ' שלו בימים חמים אלו שכמובן גם החדר שלי דיי חם כי המזגן לא עובד היא 60 מעלות כשאני רק גולש באינטרנט, הטמפ' של הכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 ASUS V7700 PRO DELUXE 64 MB SGRAM היא 58, הלוח אם מגיע ל37 והכל זה בערך שאני רק גולש ולא משחק. יש לי מאוורר קידמי שמכניס אוויר, מאוורר אחורי של הספק שמוציא אוויק ומול המעבד יש מאוור שמכניס אוויר(בדלת הצדדית), גם על הכטיס מסך והמעבד יש מאוור שהוא המאוור שקיבלתי כשקניתי אותם. מה עליי לעשות? האם זה בסדר? תנו לי עצות אני מוכן להשקיע כסף כדי לראות תוצאות אך לא קירור מיים. יש לציין שהמחשב שלי לא עבר אובר קלוק ואני לא מתכוון לעשות לו אובר קלוק וכל המאווררים תקינים. תודה על העזרה אוהד 8)
-
- 14 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן על המפרט הבא למחשב גיימינג ועריכת סאונד וגרפיקה, ללא OC, ורוצה מאוד שהוא יהיה שקט במיוחד. Intel I7 2.66GHz 920 - מעבד ThermalRight Ultra-120 cooling - קירור פאסיבי למעבד Asus P6T X58 DDR3 - לוח אם OCZ3G1333LV3GK 1GBX3 - זיכרונות Gigabye FX9800GTX+ with Zalman Cooling - כרטיס מסך המפרט יצטרף לרכיבים קיימים: 4 הרדיסקים 2 כוננים אופטיים 2 כרטיסי PCI ספק Enermax 651p-ve עד כאן הכל טוב ויפה, אך לאור ניסיון קודם עם רעשי מאווררים, רציתי להתייעץ איתכם בכמה שאלות: 1. האם המחשב יצליח להשמור על יחס קירור-רעש בקיץ (ללא מזגן), עם הקירור שכולל את ה-ThermalRight הפאסיבי, מאוורר הזלמן של כרטיס המסך, ומאוורר אחד או שניים של 120 מילימטר שישבו על מארז Ener…
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
האם זה אפשרי שעם כזה קירור חזק זה יגיע לטמפ' 60+? האם המתחים תקינים? איך אוכל לבדוק אם הקירור עובד ? תודה
-
- 14 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מה הכי חשוב לOverClock? אלה הם ההצעות: 1.זיכרונות טובות. 2.קירור חזק. 3.ספק. [אני שואל את השאלה הזאת,כי ביוכלתי 700¤ לבזבז על משהו משלושת אילה בכדי להגיע לאבורקלוק כבד במיוחד.] אם אני קונה ספק,הוא עולה 530¤[לא כולל הזמנה,אגב-הדגם זה P425 משהו כזה,של אנראמקס 420W נקי..סוף סוף להחליף את "הג'ינרי שלי"] סתכלו, אם אני קונה ספק..נשאר לי 170¤.. ב170¤,אני יכול לקנות קירור חזק/נורמלי שייספק את מה שאני צריך?[כפי שכתבתי למעלה,OC כבד במיוחד.] אני חשבתי לקנות ספק ,+XP120 ומאוורר טוב של TT עם 120 מ''מ איכותי,שקט,וטוב.] אבל אין את הכסף בידיוק,ואני רוצה לקנות משהו עכשיו שיהיה לי "לבנתיים" עד שאני "יאגור" כסף ,עוד ויוכל לקנות את שאר הדברים. אם אני קונה זכרונות,[המליצו לי http://www.noacom…
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
נשרף לי המאוורר של המעבד...מכיוון שאני לא רוצה שזה יקרה שוב, אני רוצה לדעת איזה מאוור למעבד כדי לקנות...וכמובן שיעלה לא יותר מ100 שקל.
-
באתר של 3DGAMEMAN ישנו לינק לאתר שבו מסבירים כיצד לשנות ולהגביר את המתח למעבדים ללא לפרק את המעבד ולגרום לו נזק אבל גם דרך זו ללא סיכונים כי ישנם גם, אבל כנראה דרך יותר בטוחה זה טוב בשבילך קובי לנסות שינוי מתח לסלרון
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן. אני לא יודע אם זו באמת בעיה אבל אני מעדיף להתייעץ איתכם כאן. כשאני בודק את הטמפ' של המעבד אני רואה 33 מעלות. אבל כשאני מסתכל על הטמפ' של כל ליבה אני רואה 50 מעלות. למה בדיוק אני צריך להתייחס? חוץ מזה אני משתמש במאוורר של Zalman 9600 ניתן לראות בלינק הזה: http://xtreview.com/images/zalman-CNPS9700-LED_01.jpg וחוץ מזה הייתי מעוניין לדעת האם יש תוכנה צד שלישי שאפשר להגדיר איתה את מהירות המאוורר לפי הטמפ' כי הזלמן הזה רועש מאד. תודה גיל.
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי מה המצב כולם? יש לי את הכרטיס הזה GF 3 Asus v8200 AGP ורציתי לדעת אם יש אפשרות להוסיף לו לוחות קירור ומאוורר או משהו או אם יש לו איזה ערכה שלמה כמו שראיתי שיש ל GF4 תודה
-
אני לא פתחתי את המולטיפלייר. האוברקלוק הכי גדול שהצלחתי לעשות זה מ1533 ל1600 וזה גם זה הקושי בעזרת הבאס ברגע שאני עובר את ה141 בבאס המחשב לא עולה או שXP כותב שיש שגיאה. יש לי AXP PALOMINO 1800+ לוח ASUS A7V333 וזיכרון SAMSUNG PC2700 333 מה לעזאזל לא בסדר!!!!!!!!?!!!?!?!!?! דרך אגב יש לי Thermalright AX-7 עם מאורר אנרמקס 80מ"מ
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
איך מעלים את המתח למעבד כי בביוס הוא סגור הלוח אם- via ca64-tc
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כל פעם אומרים לי משהו אחר יש לי פנטיום 4 1300 עכשיו, יש לי לוח אם: intel desktop board D850GB ואין לי מושג מה הצ'יפסט שלי ואם הוא בכלל משפיע על כל הסיפור הזה... אז מה גזר הדין?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אם כרגע יש לי מערכת עם AMD 1700 (מכפיל של 11.5) יציבה בBUS של 182, ואני אחליף את המעבד לAMD אחר, עם ליבה זהה אבל במכפיל של X15, האם המערכת תישאר יציבה והמעבד יעבור ב2730MHZ?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
כרגע אני רוצה לבדוק יציבות מבחינת טמפרטורות ב 100% מאמץ הוא מגיע ל 64 מעלות ומתקבע על זה אבל מבחינת וואט וההגדרות שהגדרתי כיצד לדעת שהכל טוב ? יש לי OCCT ובסוף הוא מביא לי גרפים אם צריך אחד מהם תגידו לי איזה אני יעלה... המכפלה שלי היא 7.5 והיא לא ניתנת לשינוי לכן שיניתי רק את ה FSB והעלתי מתח בהתאם, הטמפטורות מעולות השאלה אם המעבד יציב מבחינת מתח.. תמונה מהביוס עם ההגדרות: http://www.fastup.co.il/images/81007689.jpg
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
תראו ראיתי בהום סנטר צבעים פלורסנטים..שאלתי את המוכר מזה הוא אמר שזה צבע UV שזוהר באולטרה סגולה..(UV).. עכשיו אין לי אולטרה סגולה במחשב אבל יש לי קתודה כחולה..שקניתי מ PCH השאלה אם תיהיה השפעה של הצבע אם הוא יזהר..אולי בחושך..או משהו.. : תודה, רן..
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לI7 מה דעתכם על הקירור מים הבא: קרור מים למעבד Cool IT Domino A.L.C ₪475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DOMINO תודה לעונים!!! רום
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים, אני מחבר להם קירור חדש הראשון עשיתי את זה היום, מעבד שיושב על סוקט 380, לא ממש בעיה כי ההורדה של הגריז טרמי לקחה 2 שניות בשפשוף על איזה מגבת שכבר לא צריך, מריחה של משחה טרמית לא היתה בעיה גם כן כי בעצם צריך רק למרוח את הצ'יפ שיושב על לוח מאחוריו אבל במחשב השני, בעל סוקט 478 זאת קצת בעיה, אני לא יודע איך להוריד ולמרוח מחדש משחה טרמית בלי שזה יצא מהצ'יפ עצמו כי בעצם זה רק צ'יפ ואין מתחתיו איזה לוח, אני מפחד שהמשחה תגע בפינים שלו או בסוקט עצמו על הלוח.. מה עושים?????
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
זה לוח שמגיע בלי ג'מפרים או סוויצ'ים על לוח האם לשינוי המכפלות של המעבד. הוא גם לא מכיל אפשרות לשינוי המכפלה דרך הביוס. מה שכן ראיתי שיש עליו זה "הכנה" לג'מפרים (8 או 10 נק' מתכת לא מחוברות שמוקפות במרובע - ולידן כתוב Multiplier). השאלה שלי היא - האם ניתן לקצר את הנק' כדי לשנות את המכפלה או שהפונקציה הזאת "סורסה" מהלוח? ואם לא - האם ניתן להשתמש בביוס אחר, לדוגמא של איפוקס, כדי לשנות את המכפלה (בלוח ישן של אסוס ישנה אפשרות להפעיל את שינוי המכפלה מתוך הביוס ע"י חיבור בין הנק' עם חומר מוליך) . כמובן שאני מתכוון לשינוי המכפלה אחרי פתיחתה על המעבד.
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום ,, המפרט : CPU Type QuadCore AMD Athlon II X4 635, 3051 MHz (14.5 x 2) Motherboard Name Gigabyte GA-M68M-S2P Mushkin 2GB of ram 800mhz שמעו אני מנסה לעשות OC קטן למעבד מ2.9 לפחות ל3.4 בל משום מה לא נותן לי לעבור את ה3.1 , כי אם אני עובר את ה-210 FSB אחריי ה-SAVE מה-BIOS זה עושה SYSTEM IN SAFE MOD PLEASE RE-SETTINGS CPU מישהו מוכן לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-