אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
סיימתי להרכחב את המחשב בשעה טובה, אבל התוכנות שמצורפות ללוח (GIGABYTE Z77X-D3H) לא תומכות בWIN8 התקנתי real temp שאני מכיר מהמחשב הקודם שלי, אבל אין לו ניטור ושליטה בFANs וגם הטמפרטורה שהוא מראה לי בזמן מאמץ נעה בטווח די רחב של 5 מעלות.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אמנם אנחנו בארץ לא חוגגים את חג המולד, אבל הנה מוד מעניין בהשראת החג... עכשיו רק צריך מוד חנוכה.... נ.ב הגג הוא באמת עוגה...
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב P-4 64bit 3.0G עם מאוורר של זלמן. הטמפרטורה של המעבד בזמן שאני גולש באינטרנט הוא: בסביבות ה 55 מעלות, ללא אוברקלוק. רציתי לדעת אם זה טמפרטורה נורמלית? ד.א המחשב חדש!
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הטמפרטורה המקסימלית של המעבד שלי (E5200) היא 70+- כשאני מריץ OCCT אחרי האוברקלוק שעשיתי. המקסימום שהוא מגיע אליו זה 75. להוריד את הOC? או שזה לא עד כדי כך מסוכן להישאר ככה? ובלי קשר Real Temp רושם לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא 111 במקסימום - 8800GT.. מה לגביו?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
היום תיילתי לי במרכז העיר ..... ופתאום אני רואה חנות אלקטרוניקה ... נכנסתי ושאלתי אם יש לו לדים .... הוא הביא לי כופסה ... פתחתי ונדהמתי :o לד שתי צבעים שקל וחצי לד רגיל חצי שקל - יש את כל הצבעים (כולל אולטרה וכחול) חצי שקל לד ענק ( הוא ממש גדול ... כמו 7 לדים) - שתי וחצי שקל קניתי לי מכל צבע 3 .... ומהגדולים קניתי 5 .... לחנות קוראים מ.י אלקטרוניקה .... והיא נמצאתי ברכבה של השביר ליד בנק הפועלים במרכז העיר בירושלים
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי XP2000 עם המאוורר וההיטסינק המקורי,כתוצאה מחוסר זהירות נשברה אחת הכנפיים של המאורר. אני שברתי את את הכנף שמולה והרכבתי מחדש את המאורר על ההיטסינק . עכשיו אני מריץ PRIME95 כבר חצי שעם והטמפ' של המעבד נשארת על 45 כאשר קודם היא היתה עולה ל55-56 .מוזר ??? (המהירות של המאוורר לא הישתנתה גם)
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
התקנתי את הכל אבל המאוורר המדבקה של antec לאיפה פונה? לרדיאטור עצמו ? או לכיוון בחוץ?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני כרגע הורדתי את המכפלה של המעבד למינימום כדי לראות אם הלוח בסדר או שהמעבד לא בסדר. אני רואה אנשים עם E7200 שמגיעים ל4GHZ+ בקלות ו עם הP5Q לבאס שלפחות 480 בכדי לשפוט איזה חלק הוא הבעיתי עשיתי את הדברים הבאים: א. לא הגיוני שאני מריץ את המחשב כרגיל ביום יום על 430X9 ועל460X6 הוא לא יפעל ממש לא הגיוני אז אני בטוח שזה לא המעבד. ב. הזיכרון(2X1GB G.SKILL 6400 800MHZ CL4)- היה לי פעם מעבד E6300 וזה היה עם לוח אחר אך עם אותו הזיכרון. והגעתי עם לוח של P31 ל 480MHZ אז אני מאוד בטוח שזה לא הזיכרון שמגביל אותי. ג. הספק שלי הוא ENERMAX PRO 82+ 525W ככה שהמתחים הם מצויינים. ד.מבחינת קירור... המארז(CM 690) שכרגע סופר מאוורר עם 5 מאווררים של Scyth 1900RPM-110 CFM!!! ועוד 2 מאווררים של …
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נתקעתי ב OC ל A64 3000+)S-754), לא הצלחתי לעבור את ה 2400 גם אחרי העלאת מתח, לכן חשבתי שהזכרון שלי לא סוחב יותר כי גם במכפלה שונה זה לא עבר, יש לי לוח של gigabyte GA-K8NS והוא לא מאפשר לי לנות תזמונים בביוס, יש לי זכרונות DDR-SDRAM , אני לא יודע של איזה חברה, ראיתי שאנשים הגיעו עם זכרונות DDR-SDRAM לתוצאות יותר גבוהות. בכל מקרה, אני זקוק לתוכנה שתיתן לי לשנות תזמונים בווינדוס, תודה.
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בקיצור יש לי פנטיום 4 , 3 GHZ (478) והוא מתחמם הרבה -החלפתי תקירור למעבד ל- Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED כמו שהמלצתם לי - וזה העדיין מתחמם מה כדאי כבר לעשות ?? ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור ל 6800GS GIGABYTE תמליצו לי על קירור טוב ושקט. *אני עושה OC* תקציב 200 -250.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אז אני מחפש קירור חזק ביותר למעבד I7 920 המטרה היא לאוברקלוק גבוהה במחיר של 400 שקל בערך מותר לחרוג טיפה לא הרבה אבל למישהוא יש הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי את הוולקנו 9(מעבד AMD2000) אני לא כל כך מרוצה המוולקנו 9,אם אני אחליף ל-SK7 האם יהיה שינוי כלשהו? הוא יותר טוב משמעותית מהגוף של הוולקנו 9? הטמפ' של המעבד שלי הם בסביבות ה-50 מע'(ויש לי את המארז עם ה-7 מאווררים-XASER 3).
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי יש לי רדאון 7200 יש לו זיכרונות דו צדדיים כמו שהבנתי ואין הרבה מקום ביניהם .... יש לו מאוורר + היטסינק מקורי.... ואת המאוורר ניתן להוציא אך ההיטסינק מודבק... איך מוציאים את ההיטסינק ? אני יודע שיש שיטה בפריזר אך האם זה יעשה משהו לרדאון ? תודה וכמה OC הוא יעשה ?
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
תהנו http://www.digit-life.com/articles2/cpu/heatpipe-massive-shootout-dec2k5-part3.html [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום,קניתי מחשב חדש עם מעבד 930 עם קירור סטוק והוא נמצא אצלי על 54 + במנוחה ו 61 + בגלישה באינטרנט מה שנראה לי מוגזם מאוד...על פי כל הביקורות שראיתי שהוא אמור להיות 36 בערך.... הרכיבו לי את המעבד בחנות עם משחה תרמית mx-1 שמעתי שביג טייפון יהיה תותח אבל כמה אתם חושבים שזה יוריד לי...כי אם הם מריכיבים לי אותו אז אי אפשר להחזיר הם הציעו לי גם את ה arctic cooling freezer 7 שהוא גם שואב את האויר החוצה אבל הלכתי לחנות אחרת ואמרו לי שאז זה לא יקרר את המוספטים או משהו כזה שמייצבים את המתח שם שהם מגיעים ל 100 מעלות לפי מה שאמרו לי... אז מה אתם מציעים לי.... בתודה עידו
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
טוב אני צריך מאורר 92 mm איך שאתם יודעים , שיהיה טוב , חשבתי על ה enmarx או על מאורר tornado שהוא ממש מרעיש, אז בבקשה תגידו לי מה טוב, אני יכול לסבול עד 40 db
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בכמה % אפשר להגדיל את הכרטיס בOC? מה דרוש בשביל OC לכרטיס? ובכמה זה יעלה את צריכת החשמל של הכרטיס?
-
- 18 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש את הP35-DS3L של GIGABYTE עם E2160, ובכוונתי לבצע OC קל בסטוק. (לכ-3G) . יש מצב גם ל"שדרג" ל2180 אם תמליצו. שתי שאלות: 1. זכרון - מתלבט בין אלו : LD - זול - 215 - ולא מוכר: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=LD-T2048-6400&cart=11973669361350669〈=heb והמוכרים יותר - geil ו GSkil ב 250-265: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=34 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=39 השאלה, האם בBUS של 333M - יש יכולת בלוח הזה לכוון מכפיל שאינו 1:1 אלא 1: 1.2 - שייתן לי תדר זכרון של X400 X 2 שמתאים לזכרון 800 ? או שאין טעם בכלל לקנות זכרון 800 וה 667 (הזול) מספיק ? 2. CPU - 2160 …
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P6T http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1366/P6T/#MSL וזיכרון Corsair XMS3 השם המלא הוא CMX8GX3M2A2000C9 http://www.corsair.com/us/cmx8gx3m2a2000c9.html הגדרתי XMP בביוס בלי לשנות פרמטרים נוספים רק XMP ואז בעלי'ה של המחשב אני מקבל שגיעה OVERCLOCKING FAILED מה אני צריך לעשות???
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד שלי עושה הרבה רעש ורציתי להוריד את הסל"ד שלו קצת. בתוכנה speedfan מופיע לי רק מאוורר אחד פעיל, שיחקתי קצת עם המהירות שלו וזה אכן המאוורר של המעבד. לא היה שינוי גדול בטמפ' החיישנים שהורדתי סל"ד. אני רוצה שהתוכנה תפעל באופן קבוע ותשלוט על המהירות אבל לא יש לי כמה בעיות: בחלון הראשי רשום לי temp1,temp2,temp3... ואני לא יודע מה כל אחת מהן (למשל איזה היא של המעבד). איך אני יכול לדעת? אחרי שהבנתי מה כל טמפ' מודדת, איפה אני מוצא מה הגבולות של הטמפ' שהרכיבים שלי צריכים לעבוד בהם? ואחרי שיש לי את הגבולות, אם אני קובע אותם בטאב temperatures בחלון сonfigure, ובוחר automatic fan speed, האם זה מספיק כדי שהתוכנה תשלוט מעכשיו על המהירויות? צרפתי תמונה של החלון הראשי,…
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
זה המפרט E8400 + ARTIC COOLING 7 FREEZER PRO GA-EP35-DS3 Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 CORSAIR VX550W 41A קראתי בנושא אך אני עדיין חושש לעשות זאת לבד, אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין, איפה להתחיל, ומה לעשות, שלב אחרי שלב. תודה !
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והיו המון ת'רדים בנושא אבל לא בדיוק מה שרציתי לדעת עליו. אני הולך לעשות חור בדלת של המארז ואני רוצה לשים זכוכית , רציתי לדעת אם זה יותר עדיף מאשר פרספקט(אני חושב שרושמים את זה ככה) -את היתרונות והחסרונות ביניהם. ועוד משהו שקשור לאטימה, זה יהיה בסדר אם אני ישים סיליקון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הי. משום מה מביומיים שלושה האחרונים הטמפ' המחשב עלתה, למקומות מאוד לא רצויים. הכרטיס מסך החלפתי משחה טרמית לפני פחות מחודש. את המחשב יש לי פחות מחצי שנה. מפרט מחשב בצד. במארז יש שני מאוררי 12 CM. מצורפות טמפ': התמונה הראשונה של הכ. מסך היא כשהמאוורר על מקסימום-וזה כמו 737 שממריא. התמונה השניה של הכ. מסך היא כשהמאורר על 60%. לצורת העניין, הטמפ' בחדר היא 28 מעלות מה קורה ? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-