עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rafi-s-,

הרכבתי את הביג טייפון אתמול והמחשב רועד יכול להיות שלא הרכבתי טוב או שזה ככה צריך להיות???

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  2. היי מה קורה היום קניתי את הביג טייפון וכולי מיתרגש חח טוב אז מה שקורה זה ככה היתקנתי עשיתי כול מה שצריך הדלקתי את המחשב עכשיו הטמפ ירדה מ 55 ל 40 42 המהירות שהוא מיסתובב זה רק 1339 זה נוראה חלש מה לעשות זה נורמלי?! בבשקה עזרה!!!!

• 7 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by sevenX,

הרגע צרבתי את הביוס החדש גירסא F4 ועכשיו הוא לא נותן לי לעשות אוברקלוק שאני מעלה מעל 206 הוא לא מעלה תווינדוס ונותן שגיאה שחסרים קבצים של הווינדוס מה עושים ? :'( :'( :'( וה PCI ו PCIE נעולים >:

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  4. עשיתי oc קטן :: 2375@2200 250x9.5 עכשיו עשיתי oc גם לזכרון :: pc3200 8,4,4,3 2.8v t2@pc4000 5,3,3,2.5 2.8v t1 עכשיו כשאני מריץ את memtest על מכפלה 9.5 של המעבד אין לי שום בעיות ומתי שאני רוצה להוריד את המכפלה ל-9 (2250) התוכנה מוצאת לי מלא בעיות למה זה קורה ? תודה רבה אני חושב שסבכתי אותכם קצת

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by H.I.V,

שלום היום קיבלתי את המארז XASER III שלי ויש לי בעיה: ההרד קנו מראה לי כל הזמן שהמעלות של המעבד הם 60 אבל הביוס ושאר התוכנות מראות לי בין37-40 אז מה אני יכול לעשות כדי לסדר את ההרד קנו? תודה

• 12 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by Kenny,

יש לי את ה VANtec aero FLOW amd 1700 0.13 jiubh epox8RDA+ case with 4 FANS 2 froNT 1 DOOR 1 "EGZOZ" שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל מ30 מעלות המעבד ומגיע ל55 בערך והמחשב נכבה. הגוף קירור יושב מצויין של המעבד ויציב ומרחתי את המשחה הטרמית. ישנה מדבקה כחולה דקה שאני מפחד להוריד אמורים להוריד אותה? צריך ממש לגרד אותה , בגלל זה חשבתי שלא אמורים להוריד אותה. ואם היא אמורה להיות שם , אז מה הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Xardas,

בEVEREST זה מציג טמפ' נמוכה ב10 מעלות מבדריוור אז מה משניהם היא הטמפ' האמיתית? תודה

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by sticKMaN,

אתמול החליפו לי קירור לקירור אחר ביגלל שהכבל הצהוב (הסנסור) היה קרוע, מה שגרם להרבה בעיות. חשבתי זה יפתור לי את הבעיה בOCCT ובEverest אחד ולתמיד את הבעיה עם הטמפ'. שתי התוכנות תמיד מראות לי טמפ' שגויות כמו: 14 מעלות, 22 ופחות. רק ה-HW Monitor והביוס מראים לי טמפ' הגיוניות כמו 40 וכאלה. מה הבעיה לעזאזל? (זה היה לי גם עם קירור אחר).

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. Started by Xylene,

היי, איך הטמפרטורות של המחשב שלי??? יש לי מארז של COOLERMASTER CENTURION 5 II לפי דעתי הן קצת חמות ורציתי לבקש שתייעצו לי איך אפשר לקרר את המחשב לטמפרטורות נורמאליות, תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by imac,

שלום לאחר מעל חצי שנה שהמחשב שלי היה מושבת, אמרתי היום יאללה בוא ננסה לסדר אותו וואלה הצלחתי! ;D עכשיו יש לי בעיה שכבר הייתה ממזמן, במשחקים אחרי כמה דקות משחק המחשב נתקע.. אני כמעט בטוח שזו בעית חום אבל מה אני יכול לעשון בנידון (המפרט בצד)

11. Started by udi,

יש לי כרטיס מסך GIGABITE RADOEN 9700 PRO 128 לפני כשבוע המאוור שעליו אפסיק לעבוד בעיה נוספת הוא נקנה בחול ובכך שאני לא יכול להחזיר אותו לחנות ולקבל חדש למרות שהוא מקורי השאלה שלי היא האם משהוא מכיר חנות אשר מוכרת מאוורים שתואמים לכרטיס { הרי יש לזה צורה מיוחדת} חברים המליצו לי 2 דברים אחד: לנסות ולהחליף את כל גוף הקירור בגוף אחר שתיים : לשלוח לחברת " ATI " אימייל ולספר להם על הבעיה והם ישלוח לי אחד חדש או יפנו אותי לגורם מורשה בארץ הבעיה זה לוקח הרבה מאוד זמן האם למשהוא יש המלצה אחרת או דרך אחרת לתקן או להחליף את הכרטיס תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  12. תראו שמתי לב כשאני מדליק את המחשב אז המאורר עובד טוב אבל אחר כך לפני שהוא עולה לווינדוס הוא מפסיק לעבוד וכשהוא נכנס לווינדוס הוא חוזר לפעול למה זה קורה ? זו בעיה ?או שזה אמור להיות ככה? ואת שאר השאלות על המאווררים אני ישאיר לאחר כךך תודה

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  13. אז ככה.. יש לי את הכרטיס הנ"ל: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gtx_plus_dht.htm ואחרי שהיה לי קצת שקט מידי באוזניים בדקתי טמפ' במחשב וגיליתי שהכרטיס מסך עומד על 98 מעלות במנוחה!! כמובן שהבנתי שהמאוורר שלו הפסיק לעבוד. הוצאתי את הכרטיס וגיליתי שהמאוורר תקוע כמעט לחלוטין וגם אם אני מנסה לסובב אותו עם האצבע אז עושה רושם שהוא בכלל מתחכך עם הגוף קירור מלמטה (גם עושה רעש של חיכוך מתכת). עכשיו לשאלה... מה לעשות? אני מאמין שעדיין יש לי אחריות כי קניתי אותו לפני פחות משנה אבל יקח לי לפחות חודש לפני שאני אגיע לחנות לממש אותה ובמבט על הכרטיס הגוף קירור שלו ממש עדין ואם מוסיפים את החוסר ניסיון שלי בפירוק וניקוי גופי קירור מכרטיסי מסך אני לא רואה תוצאה משביעת רצון.…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by sk8,

קודם כל שלום יש לי מספר שאלות, המאוורר בספק חדל לפעול, קניתי חדש חיברתי ואני לא בטוח אם צריך להכנס אוויר למארז או שצריך לצאת ממנו ? קניתי לאחרונה מאוורר נוסף למארז 120 mm אם אני לא טועה, הוא צריך להוציא או להכניס ? המאוורר שהיה מותקן בעבר ניקתי אותו, ההוא בקידמת המחשב, צריך להוציא או להכניס ? המאוורר של הכרטיס מסך שלי חדל לפעול הוא עגול כלל מסגרת עגולה של הגי פורס 4 128 אם אני אקבע לאזור מאוורר 80 mm או 69 mm זה יעזור ? איך אני יודע מה טמפ הכ.מסך ? ממש תודה וחג שמח המארז שלי פתוח והספק מפורק בבקשה תשובות זריזות ושוב תודה

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  15. Started by 006,

יש לי במחשב אחר מאורר שכנראה לא עובד טוב והביוס מכוון שכאשר הטמפרטורה מגיעה ל 60 מעולת המחשב יכבה, כדאי לשנות את זה לטמפרטורה גבוהה יותר כמו 80 מעולות?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by R9800P2,

קניתי מארזז של HEC הזה שעולה 300 שקל מקבלים שם מאוור 120MM התכנאי אמר שיש למאורר חישן רק שהמחשב חם המאורר פועל זה נכון? כי אתמול פתחתי את המארז והמחשב הייה חםםםםםםםם והמאורר לא פעל איך אני מסדר את זה? אפשר שתמיד המאורר היפעל? ושאלתי אותו אתה ראיתי שהמאורר פועל אז הוא אמר לי כן אז כחה זה פועל המאורר הזה? אפשר שהוא תמיד היפעל?

• 9 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by shay360,

היום בבוקר פתחתי את המחשב בשביל לשמן את המאוררים (זאת פעם ראשונה שאני עושה את זה) אז כל הגוף קירור הזה (זצעות הקירור והמאורר לא יצאו לי לא הצלחתי לשחרר אותם היה שם משהו כמו 2 קליפסים פתחתי אותם וזה עדיין לא יצא מישהו יודע מה עושים?? ניסיתי לשמן את המאורר ככה ואחרי ששימנתי אותו וחיברתי הוא עשה עוד יותר רעש ועכשיו הוא שוב באותו מצב כאילו לא שימנתי...

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  18. Started by Lackluster,

זו ליבת FERMI אם אני זוכר נכון היא מחזיקה מעולה עד מעלות ממש גבוהות. (הקדמה) בקיצור הבעיה היא שעבדתי על המחשב ושכחתי לסגור תמארז, אחר כך כשהשתמשתי בו הרגל שלי נגעה בלהבים של המאוורר בום עיקמה אותו לגמריי, שברה להב אחד ומאז רעש של מכסחת דשא. ניתן להחליף תמאורר? תקעתי עט לעצור אותו ושמתי מאורר על המארז הפתוח זה מאיר את הכרטיס על 60 במאמץ ו40-50 מנוחה זה פתרון מאוד יצירתי כן אבל אני חייב שתעזרו לי לסדר את זה, לא באלי להשקיע על כרטיס חדש ואין אחריות על זה, אני מחכה לדור הבאה של המעבדים וכרטיסי מסך ואני הולך ממש להקיע כך שאני מעדיף פשוט לסדר את הכרטיס הזה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי מאורר שיושב על הלוח אם,עכשיו שאני מכבה את המחשב בלילה וקם בבוקר להדליק את המחשב,אז המאורר של הלוח אם לא מתחיל להתסובב ואני מדליק אותו עם האצבע זאת אומרת מסובב אותו עם האצבע ואז הוא מתחיל לעבוד רגיל,צריך להחליף את המאורר ? או שאפשר להשאר ככה? אם צריך להחליף מאוורר לאיזה מאוורר אתם ממליצים לי להחליף? תקציב עד 100 ש"ח. עכשיו יש לי עוד מאורר שהוא על המארז עצמו בשלוש-4 ימים האחרונים הוא מתחיל לעשות מלא רעש,וכאשר אני נוגע בו עם האצבע הוא מפסיק לעשות רעש ואז הוא חוזר לעשות רעש מחדש לאחר תקופה של שעה-שעה וחצי...הבנתי שהבעיה הזאת לא בסדר בכלל,ולאיזה מאורר אתם ממליצים לי להחליף אותו? תקציב של 70-80 ש"ח. ועוד שאלה: http://skypc.co.il/pl_products~18~0~375.htm ראיתי פה קירורי מי…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by מכבי חיפה,

בוקר טוב, כשאני מפעיל ת'מחשב המאוורר של המעבד עובד כמה שניות ואז מפסיק רק כשאני מפעיל את התוכנה ITE SMART Guardin זה עובד עוד פעם, למה זה קורה ? והבעיה מהספק ?

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by TALKATZ,

תקשיבו יש לי על המעבד ת'מאוורר המחואן של אינטל של 1500 RPM עכשיו המחשב שלי על 30 מעלות זה לא הבעיה אני פשוט רוצה להחליף אותו והגוף קירור של המאוורר הזה בצורת עיגול והגוף קירור בנזונה אני רוצה רק מאורר יותר טוב שמתאים לגוף קירור עגול

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  22. שלום לכולם (: יש לי את הפריזר 7 פרו והאמת דיי מרוצה ממנו. לאחרונה הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים, אמרתי בטח שימון יעזור... שימנתי את המאורר, היה בסדר, בלילה כיביתי את המחשב. אחרי שהדלקתי אותו בבוקר, הרעש חזר... וככה זה קרה לי כבר 4 פעמים, שום דבר לא עוזר חוץ מלהוציא אותו ולשמן אותו.... מה עושים? האם אפשר לממש אחרויות במקרה הזה? נ.ב היום מרוב עצבים על זה הבאתי כמה מכות למחשב ( חזקות ) והקירור התפרק מהתושבת שלו ( הייתי צריך להרכיב אותו מחדש, עוד יותר מעצבן )

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  23. חיברתי עם הכבל ה 3 PIN ללוח אם ושמתי לב שהמאוררים לא עוברים את 930+ RPM משהו יודע למה ? לוח אם שלי GIGA-BYTE GA-K8NF9 ULTRA תודה

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by tal^_^,

קניתי את הרכיבים למסך (מסך שתי שורות ), אבל יש לי כמה דברים שלא הבנתי במדריך: 1. כשאני משתמש בכבל פרלל, איך אני אמור לדעת מה המספר של כל חוט, כמו בשירטוט? 2. לקחתי כבל פרלל שעד לא מזמן היה בשימוש, ושגזרתי אותו לא מצאתי 25 חוטים אלה רק 18 רגילים, ועוד אחד חשוף, מה זה, מה קרה כן? 3. בנגד המשתנה יש שלוש חיבורים, לאיזה מהם אני מחבר כל אחד מהשני חיבורים שאמורים להיות 4. יש בשירטוט סימון של אדמה, זה החוט השחור במולקס? תודה.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  25. התקנתי את התוכנה SPEED FAN ולמאוורר של המארז יש מד טמפרטורה והוא מראה על 127 !!!! משהו הזוי - זה חום ברמה של תנור / שריפה זה לא הגיוני !!!! מה הבעיה ? מה צריך לעשות ? פתחתי את המארז ואין משהו קיצוני מפחד , לגעת במד טמפרטורה זה שבב שמחובר למאוורר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.