עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by VIPERANAF,

יש לי XFX6800GT ואני מעונין לעשות לו אוברקלוקינג במנוחה הטמפ' 55 ומבפעולה כבדה 80 בערך למה כדאי לעלות אני ממש מפחד לשרוף את הכרטיס התקנתי coolbits ככה שאני יכול לשנות את התדרויות ישר מהפאנל של NVIDIA מישהו יכול לתת לי עצות אבל עצות מדויקות בוטחות אני אבדוק א"כ לראות אם יש פה תשבות תודה ;D

• 19 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by alianyn,

יש לי כמה רעיונות לביצוע להם אני צריך פרספקס (ראיתי כמה דברים שmetkumods עשה וזה נתן לי רעיונות) הסתובבתי בירושלים בערך 3 שעות (כל אחד אמר "אני לא מוכר אבל..." : ), בכל מקרה כשסוף סוף מצאתי מקום שמוכר הוא אמר לי שפרספקס בעובי 2 מ"מ (זה הכי דק שיש) 1 מטר מרובע - עולה 60 ש"ח!!!! (מילא 20,30,40 אבל 60 - לא הגזמנו?) בשביל כל הרעיונות שלי כולל אימון הייתי צריך בערך 2 מטר מרובע = 120,130 ש"ח עפ"י החישוב שלו 110 ש"ח לאחר וויכוחים. האם מישהו מכיר חומר פלסטי אחר שניתן להשתמש בו כמו פרספקס? או דרך להשיג בחינם/זול? יש לי רעיונות לכמה דברים מדהימים!!!

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by yakirsh4,

אני מקבל בקרוב את הקירור למעבד הבא: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/shuriken-rev-b.html הבנתי שהוא מתאים למעבדי P4 מתושבת 478 הבעיה שלי היא שהקירור שיש לי כרגע (הקירור שבא עם המעבד) מחובר לחשמל דרך הלוח אם על חיבור של 3 פינים תמונה של החיבור: http://www.ekwaterblocks.com/shop/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/8/1/81067_0.jpg הבעיה היא שהקירור בא עם החיבור הבא: http://www.descom.com/catalog/images/Scythe_Shuriken_Rev-B_478.jpg חיבור שאין לי בלוח אם (asus p4p800) מה עושים במצב כזה? תודה.

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by israel_0,

יש למישהו נסיון עם לוח GA Z77M UD3 i5 2500k ,אני עומד על 4.3 עם קרור סטוק רגיל, ללא שינוי מתחים

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by bah10,

הזמנתי את הלוח של ASUS P4T 533 וניתן לחבר אליו את הIPANEL כיוון שללוח יש תמיכה בזה. השאלה שלי מה עדיף IPANEL או כבר לקנות DIGIDOC 5? ???

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by WRX,

כמה 5.25 כמה 3.5 אורך - רוחב - עומק מיקום ספק מיקום מאווררים תוספות מיוחדות הכנה ל.... צבע צורה עיצוב כל מה שאפשר לדמיין...(וגם מה שלא)

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by Dany_74Q,

שלום לכולם,אני חדש בפורום ואני רוצה לתרום כמה שיותר בינתיים אני יתחיל עם הOC שלי ברגע זה. התחלתי עם E8400 על STOCK כמובן עם קירור V1 של THERMALTAKE,התחלתי להתעסק בזה שעות לאחר הוצאות סוללה אינספוריות ושינויים במערכת על מנת לייצב אותה יותר ויותר הגעתי לתוצאה (מרשימה לדעתי) של 4.5GHZ התוצאות לפניכם: http://img365.imageshack.us/img365/3226/untitledxa8.jpg http://img180.imageshack.us/img180/9732/untitled3de9.jpg (המעלות לאחר 10 דקות של OCCT,בכל מקרה תוכלו לראות בתוכנה קצת יותר למעטה את שיא המעלות) ב3DMARK קיבלתי 19750+- ושכחתי לצלם את זה בכל מקרה אני חושב שהמעבד עשה את שלו (ד.א התחלתי מתוצאה של14400 ב3DMARK ובSUPER PI מ16 שניות) בכל מקרה זה עוד כלום בקרוב אקנה את הB…

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  8. אני מעוניין להתחיל בOC למעבד שלי ומן הסתם הקירור סטוק לא יעשה את העבודה..אני מתכנן להגיע ל3.4GHZ בערך..והבנתי שזה בהחלט אפשרי. את המאוורר אני קונה בKSP ,מתקין לבד..בנוסף, אני זקוק למאוורר שלא יצריך פירוק של הלוח אם..כלומר מאורר שניתן להתקין בקלות במחשב מורכב, בלי לפרק שום דבר,פרט למאורר הקודם כמובן [= מוכן לחרוג ל200.. נראה לכם שפריזר 7 פרו יעשה את העובדה? כי הוא נראה לי בהחלט איכותי וזול... e5200 2.5GHZ GTX260 216SP 896GDDR3 COOLER MATSTER ELITE 334 GSKILL 4GB[2X2GB] DDRII 1066MHZ DFI LANPARTY T2r p31

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  9. אני עומד לפני קניה של מאוורר למעבד Q6600. לאחר ביקור באתר Thermaltake הבנתי שספינת הדגל בקטגוריה הוא: V1. בקריאה בפורום אני לא ראיתי שום הזכרה לדגם זה. ולכן אני קצת בדילמה בינו לבין Big Typhoon שעליו הומלץ רבות. מי משניהם עושה עבודה טובה יותר?

• 15 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by RDragon,

NOCTUA NM-I3 MOUNTING KIT +MUGEN2 האם זה יפעל היטב? הMOUNTING KIT יכול לפגוע בביצועיו? אני מתלבט אם לקחת אותם במקום הNOCTUA NH-U12P SE2. (יסכימו להרכיב לי בחנות שאני קונה את המערכת+הרכבה ,לא?)

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by q,

ראשית שלום לכולם. הוספתי דיסק קשיח (SATA), למחשב כמו כן ניקיתי קצת אבק מכל האזורים כולל פירוק של המאוורר וצלעות הקירור של המעבד לאחר הדלקה המחשב עולה לפעמים מראה את מסך הפתיחה הכחול של INTEL (גם הלוח של אינטל), ולפעמים מראה מסך DOS עם הכותרת של אינטל. לאחר שתי שניות המחשב נכבה ללא כל התראה אם אני מנסה שוב להדליק, המחשב בכלל לא מגיע לשום מסך אבל מצפצף צפצופים עולים ויורדים (כמו סירנה) ושוב נכבה לאחר שתי שניות ניסיתי לפרק ולהחזיר חלקים שונים כולל הדיסקים הקשיחים אך התופעה זהה. לאחר הפירוק עולים המסכים הכחולים או ה DOS ולאחר מכן כיבוי. ובהדלקות החוזרות רק אותם צפצופים וכיבוי. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by joe2010,

שלום, יש לי PRESCOTT P4 3Ghz, על לוח ASUS P4P800SE (זה Socket 478). הטמפרטורה הייתה 60 במנוחה אז שמתי את ה Big Typhoon. בהתחלה זה היה ממש טוב - הטמפרטורה ירדה ל 28 מעלות. אבל לאט לאט (חודשים) היא החלה לעלות - עכשיו היא כבר אזור ה 45 מעלות. פעם אחת היא אפילו עלתה ל -90 ואז הדקתי עוד יותר את המאוורר והיא ירדה שוב. והגרוע מכל - פעם בכמה חדשים המחשב לא עולה. אני מדליק אותו, יש מתח נוריות הכל, אבל אין תגובה - אפילו לא המסך של ה BIOS (זה לא ספק - החלפתי ל liberty400). אז אני מזיז קצת את המאוור, מהדק אותו, מוציא את כל החומרה האפשרית, מנסה הכל, ופתאום הוא חוזר לחיים. ממש לא ברור מה הסיבה לכל זה (גם לא נראה לי הזכרונות - ניסיתי להוציא את כל ה DIMMים, להשאר אחד אחד, סלוט ס…

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  13. יש לי : AMD ATHLON 5600X2 AM 8500GT 2GB RAM מה זה לעזאזל MCP ? בכל מקרה איך הטמפרטורות ?

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by coolmeen,

טוב אני צריך מאורר 92 mm איך שאתם יודעים , שיהיה טוב , חשבתי על ה enmarx או על מאורר tornado שהוא ממש מרעיש, אז בבקשה תגידו לי מה טוב, אני יכול לסבול עד 40 db

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  15. אני שככתי את השם שלה... מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?

• 23 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by niv212,

שלום, יש לי HD4850 שידוע בבעית החום שלו (ראסמי קיבלתי כוויה בזמן קריסיס), והנחתי ידיי על כמה קוביות של קרח יבש. האם אני יכול פשוט להניח את הקרח היבש על הכרטיס מסך כדי לקרר אותו? (בתור פיתרון זמני כמובן, כי תוך כמה שעות הוא ימריא ) אשמח לתשובה מהירה, פשוט עוד כמה שעות כבר לא יהיה קרח יבש

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  17. האלן הכרטיס שלי הוא 9800GT מגיע ל 90 95 מעלות.אני רוצה לקנות קרור (Accelero S1 Rev. 2) אך לא בטוח לגבי אופן ההרכבה. דוד שלי נתן לי כרטיס שאני אוכל להרכיב עליו את הקרור,ובכך להתנסות בהרכבה כיביכול.הבעיה היחידה ששכחתי זה שהקרור מגיע עם משחה תרמית,כך שברגע שאני אנסה על כרטיס אחר הוא פשוט כבר לא יהיה טוב. הצעות ? תודה

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by Omri4u,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני מחליט לגבי הזיכרון המעבד שלי לעתיד יהיה P4 1.8A תאריך אריזה 6/6/02 ומעלה וסדרת ייצור של 003 הלוח אם Epox 4g4a+ זכרון אני מתבלט אבל בנתיים קורסיר 3200 C2 עוד לא החלטתי סופית לגבי הזכרון. אני מתחנן O/c גבוה יחסית אני מתכוון לעלות את ה FSB ל166.666 והיחס בין הזיכרון למעבד יהיה 4:5 ולכן יהיה לי מעבד במהירות 3000 מגה הרץ (18 * 166.666) והזיכרון יפעל ב 208.3325 (416.665) אבל אני מפחד לשרוף את הזיכרון את המעבד לא כי יהיה עליו קירור רציני וגם אני יקרר טוב את הלוח אבל הבעייה היא הזיכרון אני מפחד שאני ישרוף אותו האם תוספת של 16 מגה הרץ תשרוף אותו? מה התפקיד של צלעות הקירור אולי אני יוסיף מאורר חזק שיכוון כלפי הזיכרונות זה יעזור או שעלי להוריד את הצל…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  19. התקנתי את הכל אבל המאוורר המדבקה של antec לאיפה פונה? לרדיאטור עצמו ? או לכיוון בחוץ?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  20. שלום! קיבלתי מחשב מחבר פנטיום 3 553 ואני רוצה לדעת איך אני הופך אותו למהירות של 1 ג'יגה הרץ ומעלה או יותר לכיוון הזה יש למחשב זיכרון של 100 מגה RAM אני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב כמה שאפשר. מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by andd,

אז ככה יש לי לוח ds3l וכבר אין לי חיבורים פנויים של 3 פינים אני רוצה להוסיף עוד מאוררים למארז הייתי בחנות הקרוב לביתי (פנדס) ואין להם חיבורים של 4 פינים או מפצלים משהו.. היה להם שם מאורר שבא עם מפצל וכל מיני.. עלה 120.. לא מתאים, בכסף הזה אני קונה שתיים המוכר אמר לי שאפשר להפוך חיבור 3 ל4, שיש מדריכים ברשת חיפשתי ולא מצאתי כלום אז קיצר.. יש חיה כזאת? חיפשתי כל מיני דברים בגוגל תמונות זה יכול להיות שימושי בשבילי http://www.dtekcustoms.com/ProductImages/products/addons/3-4%20pin.jpg מזה? http://www.overclockers.co.nz/product/gadget/MPP-B.jpg קיצר אני אשמח מאוד אם תעזרו לי בנושא הזה.. וגם למצוא לינקים לחנויות בארץ תודה תודה עריכה הנה אני צריך משהו כזה http:…

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by ASHER 6800,

לילה טוב אני מחפש נייר מיים בכדי לעשות LAPPING לגוף הקירור שלי שהוא ZALMAN 7700ALCU שיושב על מעבד פנטיום 4 3.2 GHZ 478 פין אני מחפש נייר מים 1500 ו1800 וגם 2000 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הניירות הללו בוודאות נא לעדכן תודה מראש אשר נ.ב. שאלה נוספת האם הזלמן 9500 עדיף על קירור מים ?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by zakko,

שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למחשב שלי, ורציתי לדעת לפי מה אני קונה איך אני יודע איזה גודל והספק אני צריך? איך אני יודע לאיזה קיר של המחשב לחברו ואיך? איך אני יודע אם הוא מתאים לתושבת ואיזה סוג אני צריך? אשמח לתשובות, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by deathrevenge,

היי לפני 3 שבועות קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: i5 760 2.8 מאוורר hyper tx3 for i5 s 775 לוח אם gigabyte ga h55m usb3 ספק seasonnic 620W הטמפרטורות של המעבד הם בסביבות ה 40 מעלות במנוחה והסיבובים של המאוורר של המעבד הם 2177- 2500 כאשר זה ב 2177 כמעט לא שומעים אבל כשזה בסביבות 2250 +- הרעש נהיה בלתי נסבל ואני לא בטוח שיש הבדל גדול במיוחד בין המהירויות סיבות מבחינת השפעה על הטמפ'.. השאלה האם יש איזה דרך להגדיר את הסיבובים דרך הbios ככה שזה יהיה שקט יותר? מקווה שהבנתם מההסבר הזה מה הבעיה,

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  25. Started by uzana2004,

אתמול בלילה שיחקתי קצת עם הכרטיס והורדתי לו את הליבה ל390 וזכרונות ל830 בדרך כלל הייתי מקבל 4200-4300 אבל ככה קיבלתי את הציון 4764 למה זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.