עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 1,

יש לי מעבד AMD ATHLON 1400 MHZ הטמפ' שלו בימים חמים אלו שכמובן גם החדר שלי דיי חם כי המזגן לא עובד היא 60 מעלות כשאני רק גולש באינטרנט, הטמפ' של הכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 ASUS V7700 PRO DELUXE 64 MB SGRAM היא 58, הלוח אם מגיע ל37 והכל זה בערך שאני רק גולש ולא משחק. יש לי מאוורר קידמי שמכניס אוויר, מאוורר אחורי של הספק שמוציא אוויק ומול המעבד יש מאוור שמכניס אוויר(בדלת הצדדית), גם על הכטיס מסך והמעבד יש מאוור שהוא המאוור שקיבלתי כשקניתי אותם. מה עליי לעשות? האם זה בסדר? תנו לי עצות אני מוכן להשקיע כסף כדי לראות תוצאות אך לא קירור מיים. יש לציין שהמחשב שלי לא עבר אובר קלוק ואני לא מתכוון לעשות לו אובר קלוק וכל המאווררים תקינים. תודה על העזרה אוהד 8)

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by Strict,

רציתי לדעת איזה קירור מומלץ ולדעת בערך כמה זה עולה. ואם אני מוסיף מאוורר אחד לאיפה 2 לאיפה וכו' אני לא מתכוון למשהו מטורף רק איזה מאוורר 2. Intel core i5-4570 @ 3.20Ghz AMD Radeon HD 7890 8K ram מארז fractal design define ספק של seasonic 520W לא זוכר מה הדגם של הספק לוח אם Gigabyte H87M-d3h אני לא צריך איזה אוברקלוקינג אני פשוט רוצה שיהיה קריר ואולי אפילו אשקול אוברקלוק\ תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  3. שלום לכולם, בימים הקרובים אני אמור להזמין מחשב, המעבד אמור להיות Q9450, הלוח יהיה GA-EP45-DS3R של G.B או P5Q PRO של ASUS . כרטיס המסך יהיה 4850 או 4870. מארז עדיין לא בחרתי. זקוק לעצתכם האם להשאיר את המעבד עם הקרור הסטנדרטי שלו או לרכוש קרור איכותי יותר. השימוש במחשב לרוב סטנדרטי - אינטרנט, אופיס וגלישה. מעבר לזה טיפה עריכה גרפית לתמונות ומשחקים מידי פעם. בהחלט לא גיימר כבד. אני יכול לרכוש קרור מבית ThermalTake בלבד מסיבות שלא אפרט . אשמח לקבל המלצות, מצאתי את הדגמים הבאים : Maxorb - CL-P0369 GunMet orb - CL-P0478 TMG i2 - CL-P0372 TMG i1 - CL-P0370 זקוק לכיוון ועצה, תודה מראש, שלומי

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by eSLC,

לפי הלינק הבא http://www.vr-zone.com/guides/AMD/TBred/ הגיעו אם חבורת הTBREDים ה2100 וה2700 וכמובן הידוע לשימצה ה1700 לתוצאות מדהימות... אני בא לחדש לכם אך ורק על ה2700 שכנראה בעל יכולות OC יפות מעוד... העלתי את אחת התמונות מהאתר... מפרט: Athlon XP 2700+ (2.17Ghz) T'Bred "B" AIUGB 0243XPAW EPoX EP-8K9AI Crucial NB DDR-400 CL2.5 256MB Winbond BH-5 Vcore 2.17V Vio 3.40V Vddr 3.0V LN2 Cooling Windows XP SP1 לפי דעתי מדהים! שמו לב שהוא האכיל טוב מאוד את הVCORE...

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by MaStRiX,

מה הכי חשוב לOverClock? אלה הם ההצעות: 1.זיכרונות טובות. 2.קירור חזק. 3.ספק. [אני שואל את השאלה הזאת,כי ביוכלתי 700¤ לבזבז על משהו משלושת אילה בכדי להגיע לאבורקלוק כבד במיוחד.] אם אני קונה ספק,הוא עולה 530¤[לא כולל הזמנה,אגב-הדגם זה P425 משהו כזה,של אנראמקס 420W נקי..סוף סוף להחליף את "הג'ינרי שלי"] סתכלו, אם אני קונה ספק..נשאר לי 170¤.. ב170¤,אני יכול לקנות קירור חזק/נורמלי שייספק את מה שאני צריך?[כפי שכתבתי למעלה,OC כבד במיוחד.] אני חשבתי לקנות ספק ,+XP120 ומאוורר טוב של TT עם 120 מ''מ איכותי,שקט,וטוב.] אבל אין את הכסף בידיוק,ואני רוצה לקנות משהו עכשיו שיהיה לי "לבנתיים" עד שאני "יאגור" כסף ,עוד ויוכל לקנות את שאר הדברים. אם אני קונה זכרונות,[המליצו לי http://www.noacom…

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by d-undertaker,

שאלה בכותרת 8CM זה כמו 80 מילימטר? אם אפשר תמונה..

• 16 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by urizi,

אני הולך לקדוח חור בדלת ולשים מאוורר לקירור הלוח אם הרותח שלי (42-41). אני הולך לקנות מאוור 120 מ"מ מזיגזג ויש לי כמה שאלות 1. האם הקניה מהאתר בטוחה? 2.תוך כמה זמן זה יגיע?אני מקרית ים 3. איזה מאוורר כדי לקנות לדלת? כפי שאמרתי 120 מ"מ ורעש זה לא בעיה (האם יש הבדל גדול בין אלו של זיגזג לאלו של חברות אחרות כי במחיר יש) 4.איזה מאוורר אני צריך לקנות ל-ax7? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by israel_0,

יש למישהו נסיון עם לוח GA Z77M UD3 i5 2500k ,אני עומד על 4.3 עם קרור סטוק רגיל, ללא שינוי מתחים

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by redti,

יש לי פנטיום 3 933 MHZ עד כמה אני יכול להגיע בערך. בOC

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  10. שלום, יש לי תקציב של עד 1.100 להקצוץ למארז ואני מתלבט כיום בין שני מארזים בין הקנדלף של טרמלטק לבין ה-P180 של אנטק. פרטים על ה- Kandalf VA9000 Series באתר הבית של Thermaltake: http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm#btx פרטים על ה- P180 באתר הבית של Antec: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 מה יורת כדיי למודינג ומה יטותר עדיף כי אני חושב מתמונות פנימיות שיש יורת מקום מבחינת מרחב בקנדלף ויש לו יותר מקום לכוננים ויותר מרחב וגם דלת שקופה למודינג וכל זה ואתה הדברים האלה אין לאנטק מה שטוב באנטק שפשוט יוצא מגדרו זה הדלת הצדדית בעלת ה3 שכבות... אם תוכלו להביא לי סיקורים של אתרים והשוואות ויתורונות חסרונות אני יודה לכם וכמה שיותר מידע ע…

• 15 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by The Grey Matter,

אמנם אנחנו בארץ לא חוגגים את חג המולד, אבל הנה מוד מעניין בהשראת החג... עכשיו רק צריך מוד חנוכה.... נ.ב הגג הוא באמת עוגה...

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by joe2010,

שלום, יש לי PRESCOTT P4 3Ghz, על לוח ASUS P4P800SE (זה Socket 478). הטמפרטורה הייתה 60 במנוחה אז שמתי את ה Big Typhoon. בהתחלה זה היה ממש טוב - הטמפרטורה ירדה ל 28 מעלות. אבל לאט לאט (חודשים) היא החלה לעלות - עכשיו היא כבר אזור ה 45 מעלות. פעם אחת היא אפילו עלתה ל -90 ואז הדקתי עוד יותר את המאוורר והיא ירדה שוב. והגרוע מכל - פעם בכמה חדשים המחשב לא עולה. אני מדליק אותו, יש מתח נוריות הכל, אבל אין תגובה - אפילו לא המסך של ה BIOS (זה לא ספק - החלפתי ל liberty400). אז אני מזיז קצת את המאוור, מהדק אותו, מוציא את כל החומרה האפשרית, מנסה הכל, ופתאום הוא חוזר לחיים. ממש לא ברור מה הסיבה לכל זה (גם לא נראה לי הזכרונות - ניסיתי להוציא את כל ה DIMMים, להשאר אחד אחד, סלוט ס…

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by coolmeen,

טוב אני צריך מאורר 92 mm איך שאתם יודעים , שיהיה טוב , חשבתי על ה enmarx או על מאורר tornado שהוא ממש מרעיש, אז בבקשה תגידו לי מה טוב, אני יכול לסבול עד 40 db

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by Moo^Moo,

טוב, המשחקים הולכים וכבדים על הTI4600 המזדקן, וחשבתי לקראת בואו של DOOM 3 להביא אותה בOC לגי'פורס, וצריך להתחיל במציאת פתרון קירור: 1. היטסינק של P3+מאורר עליו שמודבק בדבק טרמי. 2. Thermaltake GeForce 4 Highest Performance cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=401 3. TT CRYSTAL ORB http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4 4.כל פיתרון אחר שתציעו. -*-*דברים נוספים-*-* לדעתי פתרון 2 הכי טוב, יש למישהו? מה אתם חושבים? זה גם בא עם קירור לזכרונות (לא הבנתי מהאתר של TT). אני גם יודע שלא מדביקים ליבות בדבק טרמי אבל בהיטסינק הנוסף שיש לי אין חורים וגם אני מקום לקדוח.

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  15. חבר'ה יש לי קצת כסף והחלטתי שאני רוצה לקנות קירור טוב למעבד ולהחליף את הקירור הרגיל שאיתו קיבלתי עם המעבד התקציב שלי כמו שכבר כתוב בכותרת הוא 250 ש"ח מה שחשוב לי שיהיה שקט ויקרר את המעבד כמו שצריך לפי התוכנה אוורטון (אני חושב שכך היא נקראת היא ניתנת להורדה כאן באתר) המעבד במנוחה הוא 52 מעלות (כך מצויין לי על כל הליבות בין 52 ל48) המחשב שלי הוא מחשב חזק עם כרטיס מסך 9800GTX+ ארבע גיגה זיכרון RAM וכו' תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  16. התקנתי את הכל אבל המאוורר המדבקה של antec לאיפה פונה? לרדיאטור עצמו ? או לכיוון בחוץ?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by barshaked,

שלום לכם אני מתכוון לקנות מחשב חדש וראיתי את תיאור הבדיקה והתקנת המחשב אצל זיגזאג :" לאחר מכן אנו בודקים את המערכת: 1. התקנת מערכת הפעלה. 2. התקנת כל הדרייוורים לכל החלקים . 3. בדיקה שכל הכוננים עובדים . 4. בדיקת יציבות ע"י הרצת תוכנה המאמצת את המחשב : המחשב רץ כ - 8 שעות ברציפות ( מינימום ). ע"י בדיקה זו אנו מאמצים את לוח האם, זיכרון, מעבד וכרטיס מסך וכך בודקים את החלקים לתאימות וחוסר פגמים. ". ותהיתי איך גם אני אוכל לבדוק יציבות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by yoav9,

או קי, חברי הטוב sath הביא לי את הhs שהיה לו על המעבד סלוט ז"ל שלו, ופתאום ראיתי את הפותנציאל העצום!!! חותכים פה, חותכים שם, והופכים אותו לhs לאחורה של הזכרונות!!! OWNz, אז ככה, אם מה כדי לחתוך? איפה אני קונה מדבקות טרמיות/דבק טרמי (לא גריז!) זה יתן הבדל אפילו מינימלי?

19. Started by Milk-Inc,

עשיתי חיפוש והיו המון ת'רדים בנושא אבל לא בדיוק מה שרציתי לדעת עליו. אני הולך לעשות חור בדלת של המארז ואני רוצה לשים זכוכית , רציתי לדעת אם זה יותר עדיף מאשר פרספקט(אני חושב שרושמים את זה ככה) -את היתרונות והחסרונות ביניהם. ועוד משהו שקשור לאטימה, זה יהיה בסדר אם אני ישים סיליקון? תודה.

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  20. קניתי את הלוח gigabyte g41 s2pt כי הלוח אם הקודם עשה לי בעיות ורציתי להחזיר את האוברקלוק אבל לא מצאתי שום דבר ששולט על הfsb מה אני יכול לעשות? יש לי אפשרות לעשות אוברקלוק דרך windows?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  21. אני מתכוון למארז הזה - http://www.virtual-hideout.net/reviews/voyeurmods_midcase/images/mainimage.jpg

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by PeaS,

איך? כרגע הטמפרטורה שלו (עם הHSF שקיבלתי עם המחשב שקנו לי בניורון לא מעט זמן...) לא עוברת את ה300 C. מספיק טוב? בימים קרים זה גם מגיע ל20 מעלות בערך. עכשיו, איך אני מאברקלק אותו? גם פה צריך לפתוח\לנעול את הגשרים של הL1 או מה שזה לא יהיה או שאפשר פשוט לשנות את הFSB\MULTIPLIER בביוס? ואם צריך את אחד מהם, איזה מומלץ? הבנתי שכשמשנים את הFSB זה משנה את המהירות של כל הלוח, זה יכול לפגוע או להזיק למשהו? אם יש לכם עוד משהו שיכול לעניין אותי, לכו על זה ;D

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  23. http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=4&lv1=13&no=30 הנתונים מרשימים (גם המחיר שלהם יהיה מרשים כנראה )

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by NeverHood,

אני חושב שהנושא ממצא את עצמו מי יותר טוב, ולמה ? (בעניין הכסף, שתיהם בערך אותו דבר)

• 15 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by Vissor,

אשמח לקבל המלצה ממבינים לקירור למעבד core i7 860... תקציב עד 200 שח עדיף פחות. חשיבות רעש 10\7 חשיבות ביצועים 10\10 תודה.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים