עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי 4870 של גיגהבייט כל תוכנה של OC שאני מנסה להתקין תוקעת לי את המחשב לריסטרט על ארור 0X0000008E ATI TOOL וניסית עוד אחת עם אותם סימפטומים בהעלאות קטנות היחיד שעובד זה התוכנה המובנית של הדרייבר 8.8 ששם אי אפשר להעלות יותר מ 790 ו 1100 כשהמקור של הכרטיס מבחינת מהירות עומד על 750 לCORE ו 900 לזכרונות האם ניתן איכשהו להסיר את המחסום בדרייבר???

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by BlackSheep,

קיבלתי את המחשב החדש היום ואיך שחיברתי הכל והתקנתי ווינדוס ישר רצתי לעשות OC. הבעיה היא, מסתבר, שבלוח שלי (GA-Z68A-D3H-B3) אין הגדרה ידנית ל-Vcore. במקום זה יש Dynamic Vcore שחשבתי בהתחלה שזה רעיון סביל, אבל מסתבר שלא. ראיתי בביוס שהמתח הנוכחי שלי זה 1.224V, אז הגעתי למסקנה שאני יכול לשים 0.060 או קצת מעל זה ב-DVID כדי להגיע לאיזור ה-1.3V שזה לפי מה שהבנתי הממוצע בערך שאפשר להריץ עליו 4.5GHZ. בקיצור היה לי פוסט על 100x45, אבל בCPU-Z ראיתי שהמתח על 1.10V. אח"כ הפעלתי P95 וראיתי שהמעבד מגיע לכמעט 70C תוך 5 דק'. ניסיתי לרדת ב-DVID ל-0.020 אבל בביוס זה עדיין קרא 1.356V שזה עדיין יותר מדי בשביל המהירות הזו. בסופו של דבר ויתרתי על כל העסק וחזרתי להגדרות הרגילות. די התבאסתי מהס…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by dddd01,

שלום לכולם, יש לי זכרונות ראם: g.skill 4GB ddr2 800MHZ CL4 כרטיס מסך: gigabyte nvidia geforce 8800GT 512MB (עם קירור S1 ומאוורר 120MM) לוח אם : gigabyte ga-p35c-ds3r (rev2) ומעבד : Q6600 stepping G0 (עם קירור V1) יש לי בבקשה 2 שאלות לא קשורות אחת לשנייה: 1) לאחר שעשיתי OC למעבד Q6600 ל3.11GHZ (במקום 2.4GHZ) , (והראם על 830MHZ במקום 800 ) גיליתי שCL של הראם הפך ל5 במקום 4 , (התזמונים הם 5-6-6-16 במקום 4-4-4-12) כיצד לפתור את הבעייה הזו ? 2) לאחר OC לכרטיס מסך משחקים קורסים (למרות ש3D MARK06 סיים ובתוצאה יפה) ובלי הOC לכרטיס מסך הם עובדים, שהם קורסים יש BlueScreen וכתוב משהו דומה לזה: falid to restore display driver timeout (בערך ) ויש לי את הדרייברים …

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by sroolik,

יש לי גיפורס 4 ליבה 250 וזיכרונות 300 אני מצליח לעשות אוברקלוק, אבל הוא לא מחזיק, כשאני רואה ארטיפקטים אני מוריד את המהירות לרמה שלפני כן אבל הם נשארים על המסך, אז אני מפעיל את המחשב מחדש ואז הוא לא עולה אני מחבר ומנתק כבלים שעות עד שאני מצליח להפעיל ואז בסוף הוא עולה לאחר אתחול ביוס וביטול האוברקלוק. גם כשעשיתי אוברקלוק קטן למעבד הוא עלה פעם אחת, ברגע שאיתחלתי את המחשב הוא עשה בעיות עד שהביוס אותחל מה לעשות כדי להישאר עם האוברקלוק ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  5. Started by avsb,

אני עושה אובר עם ATITOOL אבל הבעיה היא שזה שם את הכרטיס כל הזמן במאמץ יענו הוא מתחמם שם ושומעים את הרעש של המאוורר מרוב שהוא מתאמץ.. אני רוצה לעשות אובר ושהכרטיס יתאמץ מתי שצריך במשחקים וכו' מישו יודע איך עושים?

• 8 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by dad11223,

כל פעם שאני מנסה לעשות לו OC אפילו בקצת ממש קצת הוא ישר קורס ואם זה לא קורס אז באמצע משחק זה קורס ומה שמוזר הטמפ' שלו תקינה משהוא כמו 85 בעומס מה הבעיה שלו? תודה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום אנשים! יש לי בעיה. אני עושה OC לכרטיס מסך דרך RIVATUNER. ומאז שפירמטתי אין לי אפשרות לעשות TEST כדי לבדוק עם הOC בסדר. וגם אין לי אפשרות, לשנות את מהירות המאוורר בכל מצב בנפרד, לדוג': 2D שיהיה 25% 3D LOW שיהיה 53% וב3D פרפומנסט 100% במקום זה הכל נקבע לפי ה3D פרפורמסט. עידכנתי דריברים, ועשיתי הכל. לא עבד. מישהו יודע איך ??? תודה

• 12 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by devilon,

יש לי E4300 עם לוח אם 945P-S3 רציתי לעשות OC למעבד נכנסתי לביוס ובחלק של ה CPU HOST FREQUENCY(MHZ) רשום 100 במקום 200 מה אני צריך לעשות כדי שזה יהיה 200 כמו שזה צריך ליהיות ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  9. Started by Spyro_AE,

שלום, אני מנסה לעשות OC למעבד אבל כשאני משנה את מהירות הFSB (אפילו לא את המכפלה) ושומר, המחשב דולק אבל לא רואים שום דבר והמחשב לא מגיב... למשהו יש מושג מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by SPIDERRRMAN,

אז ככה זה המחשב שלי: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: OCZ 1066 1Gx2 כרטיס מסך: V.CARD: EVGA 8800 GTX AC3 version כ. קשיחים: HD: 150 GB WD Raptors 10K RPM צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: EnermaX 620W קירור: ZALMAN 9700 קניתי אותו עם OC ל- 3.6 אבל זה נראה לי מוגזם אתמול גם הוא הגיע לי ל-70 מעלות עם איזה משחק בלי גרפיקה יותר מדי מסובכת ונתקע וגם במנוחה הוא סביב הטמפרטורה הזאת .... אז שאלתי- האם למעבד הזה באמת האוברקלוק קצת מוגזם? יכול להיות גם שהוא מתחמם יותר בגלל שיש GTX במארז שהוא על 60+- מעלות והוא מחמם אותו אבל אין הרבה מה לעשות כבר הרכבתי ע…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by moskitos,

ניסיתי לעשות OC ראשון,נכנסתי לביוס והעלתי את הבאס מ-133 ל-166 והווידווס לא עולה. מעבד-AMD 2000 לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 זיכרון-קורסייר 512MB 3500 אל תגידו לי שמעבד והלוח לא מתאימים ל-OC כי אני יודע אבל המחשב הזה הוא לניסויים אז אני הולך לשרוף לו את התחת. איך בדיוק אני מתחיל בזה?

• 16 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by wow,

המפרק שלי בין היתר הוא MSI K8N NEO2 PLATINUM AMD 64BUT 3200 סוקט 939 נכנסתי לביוס והעלתי את הבאס מ-200 ל-205 והכל היה בסדר,מחשב יציב וכו'. כשהעלתי ל-210 המחשב רושם לי : WARNINIG! NOW SYSTEM IS IN SAFE MODE BLEASE RESET OC FEATURES IN SETUP MENU ויש לי 2 אפשרויות להיכנס בחזרה לביוס או ללחוץ F1 ואז הווינדוס עולה אבל המהירות נשארה כמו מקודם ולא עלתה. מה הבעיה יכול להיות שיש איזה אפשרות בלוח שצריך לשנות?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by LORIANTA,

כשאני עושה OC לליבה אני יכול להגיע עד 600 ולשמור על יציבות אבל בATITOOL כשאני מעלה את הזכרונות מעל 410 הכרטיס מאבד יציבות איך זה הגיוני כהמהירות סטוק של הזכרונות היא 400? palit geforce 8500 gt

• 1 תגובה
    • 384 צפיות
  14. Started by UnderDawg,

עשיתי OC בהתחלה ל2.88 כי לא הבנתי למה זה מעלה לי גם את הזכרונות אם אני עובר את הערך הזה. בדקתי ביררתי עכשיו יש לי 3.0 (333 FSB) והזכרונות הורתי ל667MHZ בשביל יחס 1:1. אז ניסיתי לשים מעבד על 400FSB כדי שהזכרונות יהיו על 800MHZ והיחס יהיה 1:1, אך המחשב פשוט לא מוכן שאני אגיע ל400FSB. מעל איזה 333 FSB הוא פשוט לא מעלה לי את הווינדוס אומר לי כאילו יש בעיה וברגע שאני שם על 333 הכל עובד שוב. אולי אני לא יודע מה לעשות עם המתחים אבל כרגע בביוס על 1.28750 למעבד. לוח אם: P35C-DS3R מעבד: Q6600 OC @ 3.0Ghz זכרונות: OCZ 800mhz @ 667mhz, 5-5-5-15 @ 4-4-4-12 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים ככה עשיתי OC עבד מעולה העלה לי ב500 נקודות ב3DMARK נפלא את הOC עשיתי עם הCCC של הכרטיס ושליטה במאוורר בעזרת ATITOOLS העלתי את הכאטיס ל 662/927 רציתי לנסות להשתמש בATI TRAY TOOL במקום ATITOOLS ומאז צרות לא מצא חן בעיני אז מחקתי אותו ואז בCCC לא רואים MEMORY ו CORE של הכרטיס טוב התקנתי DRIVER מחדש ומאז אני לא מצליח לעשות OC אני יכול לדפוק OC הרבה יותר מטורף ממקודם ו זה לא ידגדג את הרטיס מישהו נתקל בזה פעם אני חייב עזרה כי נהנתי יותר מידי כשהOC פעל תודה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  16. אני לא מצליח לעלות את המעבד שלי יותר מ- 1587.1mhz , אני לא יכול לעלות את ה-FSP יותר מ-138 עם מכפלה של 11.5 , אם אני מעלה את זה יותר מ-138 fsb אז המחשב נתקע לי ולא עולה. ניסיתי גם לשנות את המתח של המעבד וזה לא עזר . הנה חלק מהרכיבים שיש לי: מעבד : AMD Athlon XP 1800+ palomino 1533mhz לוח אם: ASUS A7V333 זיכרון: Kingston 512MB 333Mhz PC 2700 CL 2.5 קירור למעבד : Zalman CNPS7000B-AlCu LED 92MM Fan כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9200SE 128MB ספק: Boxter 500WATX12V דרך אגב קניתי את המחשב שלי לפני בערך 4 וחצי שנים (חוץ מ:הכרטיס מסך, מאוורר למעבד [קניתי לפני יומיים] והספק)

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  17. Started by Supernak,

שלום לכולם חבר שלי קנה Powercolor 9550 128BIT 128MB (בחנות המוכר אמר לו שזה 256MB). 1) האם זה 256MB או 128MB? (בדקתי ב-ATITOOL וזה אומר שזה 128MB..יש סיכוי ש-ATITOOL טועה? ויש עוד דרך לבדוק חוץ מהתוכנה?) 2) ניסיתי לעשות לביוס שלו FLASH ל-9600PRO אבל כל ביוס שניסיתי שיכול להיות מתאים (ניסיתי המון ביוסים שונים) לא עבד וקיבלתי כל פעם את ההודעה "SSID MISSMATCH". מה אומרת שגיעה זאת והאם אני אוכל לתקן אותה / לעשות פלאש ל-9600PRO בדרך כלשהיא? נ.ב: ניסיתי גם עם התוכנה ATIFLASH וגם עם ATIWINFLASH. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 478 צפיות
  18. Started by sarkise,

שלום יש לי את הגרסא האחרונה של RIVATUNER יש לי גם 8600GTS 256MB 128BIT של ג'יגה בייט ( פאסיבי ) ביצעתי לו OC, כזה : 675/1458/1008@787/1699/1081 ויש לי בעיה, סימנתי V בstartup settings שיפעל כל פעם בעליית החלונות. לפי מה שהבנתי בLOWPOWER לא ניתן לשנות את ההגדרות, אז רוב הזמן הוא בלי OC בכלל. בperformance 3d הוא עם OC ובstandard 2d הוא גם עם OC אני בד"כ משחק במשחקים שבין CS לבין DIRT (שיחקתי לא מזמן בקרייסיס, עד שסיימתי אותו ונמאס לי מה12ג'יגה שתפס לחינם) וכל פעם שאני נכנס למשל לDIRT, בשביל לקבל את הביצועים עם OC אני צריך להכנס לRIVATUNER ולכוון לאותם הגדרות OC שהיו וללחוץ על "החל" ואז הוא עובר למצב OC עד שאני יוצא מהמשחק. הטמפרטורה שלו בסדר גמור (למרבה ההפתעה ע…

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  19. אני עם ויסטה 64 ביט עכשיו התקנתי את ה RivaTuner v2.24 אני נכנס והתוכנה לא נותנת לי שם דבר על הכרטיס לא יודע למה מישהו יכול לעזור לי ועוד שאלה אם יש לי hd4890 צריך להיות לי מעבד r790 נכון לא r770 ?? כי שנכנסתי ל אורסט הוא הציג לי שיש לי gpu 770 והאורסט נותן לי נתונים ולא רק באורסט בעוד הרבה תוכנות הוא מציג לי את הקבוצה hd4800 אבל מה שאני רואה באתר של ati שהוא לא בידיוק נחשב ב 4800 כי גם יש לו דריברים משלו אז... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by dan111,

כרגע מותקן מאורר מסוג: Scythe Katana 4 CPU Cooler שנרכש ב-KSP בחודש יולי האחרון. (בן כחצי שנה בלבד!!!) כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל CPU FAN ERROR ורואים שהוא מסתובב בחצי כח (ב-BIOS זה רושם 350-400RPM שזה הרף התחתון לפי היצרן, המקסימום הוא 2500RPM) נקיתי את המחשב מאבק (כמעט ולא היה) וזה לא עזר, ולא מצאתי שום פוטנציומטר לכיול המהירות שלו. לשמן את המאורר?אגב הלוח אם הוא ASUS P8Z68-V PRO עם BIOS אחרון מעודכן המעבד אם זה משנה זה i5-2500K בלי OC. מה אתם ממליצים? לקנות שוב קירור חדש? -האחריות של KSP על המוצר היא לחודש אחד בלבד תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Vlad3,

יש לי בעיה מציקה שכל הזמן גורמת למאווררים לפעול ב100% בלי שום סיבה, וכשהמאוור עובד ב4300rpm ללא סיבה וחוזר חזרה זה דיי מעצבן. http://i5.minus.com/it8TK3jF66P3I.jpg למרות שלפי שאיך שסידרתי את העבודה לפי טמפ' זה לא אמור לקרות. http://i7.minus.com/iekaKBTC2GUIT.jpg כשיש את הסמל של האש זה קורה. איך אני מכבה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, התקנתי speedfan, ולאחר הגדרה קצרה של הטמ', מאוררים,מהירות וסימון האופציה של מהירות אוטומטית המהירות של המאוררים לא יורדת בהתאם לטמפ' מה עשיתי לא בסדר. עזרה בבקשה, תודה

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by itsik1231995,

אני לא מצליח לשלוט על השעונים דרך TRIXX או להעלות את המתח לליבה אני ב 935@1375 עם ביוס שצרבתי של HD 6970 (הכרטיס הוא 6950 ) אני מנסה לעשות מה שהתוכנה אומרת לי (לבטל את AMD צריכה אולטה נמוכה) אבל זה לא עובד לי אני מכבה את זה וזה ישר חוזר למצב עובד ... עוד שאלה , המצב המדובר (של הצריכה הנמוכה ) זה מה שמוריד את השעונים ל 250@150 ? אם אני מכבה אותו ... זה משפר את היציבות של הכרטיס ? זה אומר שאני יוכל לייצב אותו על תדר גבוהה יותר בלי תוספת מתח ? אם אני מכבה אותו . . . השעונים יהיו תמיד על 935@1375 ? ועוד דבר . . . איך אני יכול להעלות את תדר הזכרון ולשמור על היציבות שלו ? כי אם אני עולה מעל 1375 הביצועים יורדים (לפני מה שהבנתי זה בגלל שיש הרבה שגיאות וזה דורש מהכרטיס לעשו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by iyehuda,

הורדתי את התוכנה שבודקת ביצועים קיבלתי את הקובץ הנ"ל : WCPU300.ZIP בגודל 175K פתחתי אותה וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל מסך שחור ל3 שניות ולאחר מכן מסך כחול חזק בו כתוב שיש לי בעיה במחשב והמחשב הריץ לי בדיקה כ דקה ובסוף הבדיקה עשה לי RESET ולאחר מכן ביצע לי בדיקה ל HARD DISK ואיך שה WINDOS עלה הוא רשם על ה DESKTOP שהמחשב יצא מבעיה רצינית ניסיתי עוד פעם להפעיל את התוכנית ושוב פעם חזרה הבעיה בדיוק באותו אופן יש לי WIN XP לוח GA7VRXP

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by nim901,

אז ככה יש לי R9200 SE עם קירור פסיבי. כשאני נכנס ל atitool ואני עושה find max memo, המחשב נתקע כמה שניות ואז יש מסך שחור ואז רואים רגיל אבל החלון של הריבוע המוזר הזה שאמור להסתובב הוא לבן ולא רואים כלום ( חוץ מלבן :) אז חשבתי לעצמי שהוא מתחמם יותר מדי (כשאני משחק בסימס 2 המחשב מתכבה לבד) אז לקחתי מאוור 80 מ"מ שמתי מתחת ועכשיו זה קר ואפשר לגעת בזה אך אי אפשר לעשות OC. יש לציין שזו לא הפעם הראשונה שאני עושה לו OC אך זו הפעם הראשונה ששמתי מאוור מתחת. יש מצב המאוור יותר מדי מקרר אותו ? מצטער אם לא הבנתם מה שכתבתי, במשך החופש שכחתי כבר הכל :-\

• 13 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים