עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by itamarsol,

אני רוצה לבנות מערכת קירור מים למחשב, רציתי לדעת אם ההרכבה בסדר הזה היא טובה? ואם כדאי להשתמש בחלקים האלו: 1. http://www.ebay.com/itm/1-pcs-Copper-Water-Block-GPU-Cooling-with-inner-channel-and-FREE-Clip-/220994579000?pt=US_Water_Cooling&hash=item33744daa38 2. http://www.ebay.com/itm/1-PCS-Copper-Base-Water-Cooling-Block-Waterblock-CPU-Cooler-Inner-Channel-W04-/160987706212?pt=US_Water_Cooling&hash=item257b9d7364 3. http://www.ebay.com/itm/DC-12V-10W-PUMP-MOTOR-FOR-PC-WATER-COOLING-SYSTEM-WATER-COOLED-G1-4-CONNECTOR-/261188322135?pt=US_Water_Cooling&hash=item3cd0098357 4. http://www.ebay.com/itm/Aluminum-Water-Cooling-Block-Water-cooled-Row-Heat-Exchanger-With…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by BONO,

וצגי LCD גראפיים מרכיבים אותו דבר כמו במדריך?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. פתחתי כבר שרשור בעבר וניסיתי לנקות את המאוררים ולהחליף לג'אנריים שהיו אצלי אבל או שהמחשב נשאר מרעיש או שהתחמם. ולכן אני מזמין מאיביי 3 מאוררי 80 מ"מ למארז ואני מבקש המלצה למאוררים שקטיים (עדיף על גבול חרישיים) 2 בצד המארז (בחלון) 1 למעלה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש כרגע את המאורר המקורי של המעבד נכון לעכשיו אין בכלל מאורר במארז (מאחורה) לקנות 1 או 2 (יש מקום ל2 מאוררים 80mm) זה יעזור בכלל? או שצריך להחליף את המאורר שיושב על המעבד? מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by djez26,

שלום לכולם אני מנסה למצוא איל לשנות את המכפלה של המעבד מהביוס אך ללא הצלחה. מה שכרגע יש לי זה 12.5x200 ומה שאני רוצה לעשות זה 11.5x218 יש לי מעבד amd 2500+ ברטון ולוח abit nf7-s2 תודה לכל העוזרים .....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מחפש מאורר בגדול 120 מ"מ עד עכשיו מצאתי את המאורר הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811999127 שלפי מה שקראתי באתר הוא הכי שקט אבל מהביקרות הבנתי שהוא לא כל כך שקט . בקיצור אני מחפש מאורר שקט אבל שיכניס גם הרבה אוויר! האם הבחירה שלי טובה או שיש משהו יותר טוב. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ofer_mat,

קניתי היום ספק לP-4 ואני רוצה שהוא יעבוד רק על המאוורים איזה חוטים אני צריך לחבר כדי להדליק את הספק ( יש מחבר מעוד גדול שאותו מחברים ללוח - אני מאמין ששם אני צריך לחבר את 2 החוטים בשביל להדליק אותו )

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Bessmertniy,

http://www.extensiontech.net/reviews/cooling/fans/vantecuvfans.shtml הוא עושה 39 CFM!!!!!! ורק 34dba!! וגם רגיש ל UV אם למישהו יש מנורת UV וזהו מקווה עזרתי למישהו אם הטלבת בקניית מאוורר. יכול להיות מאורר טוב ושקט למי שמחפש מאוורר להיטסינק שלו.

10. אני רוצה להזמין משם כמה דברים ואני לא יודע אם אני צריך להזמין להם אביזרים אם אתם מבינים למה אני מתכוון אתם יודעים מפצלים חוטים אז אני ייתן לכם פה רשימה של מה שאני רוצה להזמין ותגידו לי בבקשה מה אני עוד צריך UV 5mm LED בשביל הלדים האלה חייבים LED Holder ? זה משנה אם זה Metal או פלסטיק מבחינת הרכבה או רק איכות? אני צריך אותם בשביל להחליף את הלדים שיש לי במארז ולהחליף אותם בלדים שיש לי בסידירום הם בשביל זה? Blue CCFL Kit אם אני לא טועה זה כמו מנורת קטודה לא ? רק שזה לא קר אני חושב Mini Blue CCFL Kit זה אותו דבר רק קטן יותר את שניהם מרכיבים ישר לספק או שיש שיטה אחרת או שצריך מפצל או שנאי ? אני צריך אותם בשביל להאיר את המארז הם בשביל זה? נ.ב יש מישהו שהזמין מישם? כי …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ithamar21,

שלום. קודם כל המפרט: asus sabertooth x99 I7 5820K OC TO 4.5GHZ 970 G1 32GB DDR4 רציתי לדעת אם יש מצב שהגדרות ביוס מגבילות את ה OC לכרטיס דרך התוכנה של MSI? למשל HyperThread? או BCLK? איזו הגדרה אני צריך לבטל או להפעיל בכדי שה PCI-E לא יהיה מושפע מההגדרות ביוס? יש איזו הגדרה שיכולה להגביל? לפני כן היו לי מעבד זיכרון ולוח אחרים לוח של ASROK M4 ומעבד I7 3820K והגעתי ב OC ל 970 שלי של: מתח +87 זיכרון +500 ליבה +170 והכל עבד תקין כרגע אני ניסיתי לעשות את אותם ההגדרות ובבדיקות מאמץ הכל תקין אבל ב 3DMARK אחרי הטסט הראשון הצג נכבה ונדלק והבדיקה מפסיקה. ניסיתי גם הגדרות OC נמוכות יותר ולבטל את תוספת המתח ובאף אחת מהם לא עברה הבדיקה של ה 3DMARK מלבד בתדרים של סטוק. באחד המשחקים…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by VIPERANAF,

יש לי XFX6800GT ואני מעונין לעשות לו אוברקלוקינג במנוחה הטמפ' 55 ומבפעולה כבדה 80 בערך למה כדאי לעלות אני ממש מפחד לשרוף את הכרטיס התקנתי coolbits ככה שאני יכול לשנות את התדרויות ישר מהפאנל של NVIDIA מישהו יכול לתת לי עצות אבל עצות מדויקות בוטחות אני אבדוק א"כ לראות אם יש פה תשבות תודה ;D

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Master_K,

קבלתי המלצה להעביר את הג'אמפר על הלוח אם ל133 (עכשיו הוא עומד על 100) AMD 1200... אני העברתי אותו ל133 וזה לא עבד... יש לכם איך לעזאזל אני מעביר אותו ל133? עריכה: אתה מודע לכללי הפורום, אז אני מבקש ממך בפעם הבאה לא להוסיף תוספות מיותרות כגון.. בחייאת עזרו לי. זה גורע מרמת הדיון ורק מוציא את החשק מלהכנס להודעה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אז כמובן שהייתי צריך לפרק כמעט את כל המחשב בשביל זה, אבל זה היה שווה את זה כי המחשב עכשיו הרבה יותר מסודר מבפנים. מעבר לזה שהייתי צריך להרים טיפה את המאורר הקדמי של ה120 מ"מ לא היתה בעיה (בגלל הזכרונות, קורסיר דומינייטור), סתם מפחידים עם הגודל של הקירור, נכון שהוא עצום אבל הוא נכנס ויושב מעולה. איפסתי את הביוס לפני הפירוק למקרה שיהיו תקלות בהדלקה, הכל עבר חלק, בקרוב אדווח לאחר OC טוב. כרגע על סטוק (Core i7 920 C0) המעבד על 24 מעלות והליבות על 28-29 לפניכם התמונות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. |שאלה| בנושא קירור. יש לי ADM 1600 Palomino אז השבוע החלטתי לטפל בבעיות החימום. על הHardDisk אפשר היה לטגן סטייק, חביתות, מה לא. מה שעשיתי זה ככה: 1. הוצאתי את הHD מהתושבת שלו, וחיברתי אותו מתחתיה הפוך, ככה יש לו הרבה יותר אויר. 2. שמתי בחלק האחורי של המארז מאוור (של שנאי) ששואב את האויר החוצה. 3.שמתי מתחת לHarDisk מאורר (גם של שנאי) בזווית אלכסונית שזורק עליו אויר. 4. פירקתי את HeatSInk וניקיתי אותו ואת המאוור שלו, ושאבתי איזה חצי קילו אבק מהמארז. הבעיה שניקיתי את הHeatSink פירקתי אותו מהמעבד ושחכתי שיש שם משחה טרמית, הקיצר החזרתי אותו ככה בלי להחליף משחה, האם זה בעייתי? לאחר כל זה הטמפרטורות הם ככה: (שהמארז סגור) הHardDisk 7200: בערך 48 מעלות. הלוח אם 53…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by LastForOne,

טוב נו אולי טיפה הגזמתי עם הכותרת ><" אבל לפני חודשיים ניקיתי אבק לגמרי והוא היה מצוחצח... כעבור חודשיים האבק חזר... אולי לא בכמויות... אבל האבק הזה יספיק לסריגת סוודר מחמם לחורף... כרגע יש לי מאוורר אחד 60 ממ שמוציא מאחורה, ומאוורר 80 ממ שמכניס בצד... מה אפשר לעשות כדי שאני לא אצטרך לנקות אבק כל 3 חודשים? כרגע המחשב נמצא די קרוב לרצפה... אולי הוספת פילטרים מנייר סופג כמו במדריך...?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני צריך בבקשה עזרה ב-OC למעבד כיוון שלא נגעתי בנושא ה-OC כבר 7 שנים לפחות. הביוס קצת עמוס לי עם כל ההגדרות שם. המעבד i5 3570k, לוח אם Z77X-D3H, זכרונות 4X4GB XMS3, קירור מים H80. הגעתי למסך של המכפלה ואני פשוט צריך הדרכה קטנה, מכפלות מתחים ותדרים. יש לי את התוכנותהבאות מותקנות: cpu-z, hwmonitor,occt,speedfan. אין לי בעיה לקבוע גם ערכים של מישהו שכבר עשה ולהתחיל לשחק משם. מצאתי משהו פה: http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=168395 יש יותר מדי משתנים ... יש הבדל אם בקישור שהבאתי לבחור יש 8GB ולי יש 16GB, אולי תדרים אחרים? ניסיתי לשים אותם ערכים כמו בתמונות של הבחור אבל נתקלתי בבעיה עם התזמונים של הזכרונות והמחשב נתקע.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by zgd,

אוקיי זה הולך ככה. לפני יומיים שיחקתי להנאתי בUT2K3 ולפתע המחשב מתרסק. טוב, אני עושה ריסט ומיד לאחר מכן בודק טמפ' ולהפתעתי הטמפ' היא 64 מעלות! ובמנוחה 42 בערך. אי לכך ובהתאם לזאת ברצוני להחליף היטסינק ומאווורר התקציב של 100-200 ש"ח. תודה על ההמלצות. לוח אם: P4B266-C מעבד:P4 2.4B

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היום תיילתי לי במרכז העיר ..... ופתאום אני רואה חנות אלקטרוניקה ... נכנסתי ושאלתי אם יש לו לדים .... הוא הביא לי כופסה ... פתחתי ונדהמתי :o לד שתי צבעים שקל וחצי לד רגיל חצי שקל - יש את כל הצבעים (כולל אולטרה וכחול) חצי שקל לד ענק ( הוא ממש גדול ... כמו 7 לדים) - שתי וחצי שקל קניתי לי מכל צבע 3 .... ומהגדולים קניתי 5 .... לחנות קוראים מ.י אלקטרוניקה .... והיא נמצאתי ברכבה של השביר ליד בנק הפועלים במרכז העיר בירושלים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Tomerm,

מתנצל על השאלה, אני מעולם לא טיפלתי ובדקתי יותר מידי בבפנוכו של המחשב (כן כן, אני מאלה שעלולים לקנות מחשב במבצע ממקום כמו אופיס דיפו) ולכן אבקש הסבר קצר של מהו OVER CLOCKING, מה משמעותו ולמה ומתי משנים אותו. תודה מראש. תומר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Mind_Reflection,

22. Started by PRD,

המאוורר במחשב שלי לא עובד טוב המחשב מתחיל להתחמם. אז ככה אני רוצה לקנות 2 מאוורים חדשים, אז מאיפה כדי לקנות, ואילו סוגים? התקציב הוא משהו כזה 100-150 ש"ח אפשר אפילו לחרוג ל 200-250 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by andrei21,

יש לי זכרונות GSKILL RIPJAWS, ואני רוצה לקנות קירור [h=1]Noctua NH-C14[/h]האם למישהו יש את השילוב הזה? אני מפחד שהגובה של הזכרונות (4 סמ) יפריע לקירור

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. להלן המחשב שלי: http://www34.brinkster.com/ivrite/cw_cpuz_1.jpg עם הטמפ' הבאות: במנוחה: 27 במאמץ **ממושך**: 34 (נבדק ע"י speedfan) האם כדאי לי לעשות OC? מה לדעתכם תיהיה התוצאה הטובה ביותר שאגיע אליה (בתחום הטעם הטוב, מבלי לצלות את המעבד) האם אני יכול להרוס את המעבד או חלק כלשהו במחשב בעקבות ה OC?? ואיך אני עושה את זה בכלל??? ??? בתודה ר-ב-ה מראש, תומר.ש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים