אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
כיוונתי את כל השאר האחרים ל4. יותר נכון החזרתי אותם. את הcas latecy הוא לא נותן לי להוריד מ5 ל4 למה? מצורפת תמונה מהתוכנה Memset. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד Q6600 לוח GA P35C S3 זיכרון: 2GB Crosair DDR 2 800MHZ CHANNEL KIT משהו אמר לי שצריכים להכנס להגדרות בביוס נכנסתי ואז לSPD לשנות משהו ל2.00 אבל אצלי שאני ניסיתי להיכנס זה אומר לי בכלל משהו עם DVD אין לי לשנות מספריםם.. כנ"ל גם בFSB.. למה ? משהו יודע איך עושים OC בלוח הזה ..
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש הצעות ? איך זה ? האם הוא ייכנס למארז : HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black http://tms.co.il/product/3010
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הגיעה אלי צלעות הקירור והמאוורר שהזמנתי, הבעיה היא שהמאוורר אינו רגיל, ז"א הצורה שלו שונה מהמאווררים הרגילים ולכן אני לא יכול לתפוס אותו עם ה"קליפסים" שבאים עם ultima 90i. התקציב: עד 100 ש"ח. גודל" 120 מ"מ. הרעש לא מפריע לי ולכן הדבר החשוב ביותר הוא שיהיה חזר וכמובן, צורתו. תמליצו לי על מאווררים מנועה מחשבים וכמה שיותר מהר כי הם נסגרים ב-1:00.
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך עזרה עם הOC שלי (המפרט בצד ימין) הצלחתי להגיע ל3366.33 (374.04 * 9) וכבר שעתיים אורטוס רץ והטמפ לא עוברות את ה40 ויש Validtion אני לא יכול להעלות את הבאס אפילו באחד בלי שאורטוס יתן שגיאה אחרי כמה שניות, לא משנה כמה מתח אני נותן ועוד שאלה לגבי הזיכרונות, איזה ערכים לתת לתזמונים? תמונות BIOS (הראשונה יצאה קצת מרוחה לצערי)
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה עדיף?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה אני רוצה לדעת רק על אוברלוקינג עם עלול לקרות משהו למחשב שאני עושה את זה? כמובן שאני עושה את זה בזהירות וכמידת הצורך.. יש לי GEFORCE 6200 עם מישהו יוכל לעזור לי לעשות אוברקלוק ולדעת במה זה יעזור לי זה אחלה או שיסביר לי לפחות ~) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אממ אז תקשיבו, אני חדש בתחום של ה-OC.... יש לי מעבד ישן יחסית ומציקה לי המהירות שלו... אז החלטתי לעשות לו אוברקלוק אבל אני לא ממש מצליח...הצלחתי מ-3.00MHZ להגיע רק ל-3.30MHZ... הייתי רוצה שתעזרו לי להגיע לתוצאות טובות יותר שממש ישפיעו.... לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G תודה לעוזרים....!
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אובר לכל זוג בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך עם התוכנה RivaTuner אבל אני לא יודע מאיפה אשמח לקבל הסבר על אופן השימוש בתוכנה
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אני בתהליכים של אוברקלוק לכרטיס מסך Point of View 7300GS 256MB TC. בהתחלה ביטלתי את הTC (כן זה אפשרי מי שרוצה מדריך שיבקש). ועכשיו עשיתי לו אוברקלוק של 100MHZ למעבד ולליבה בעזרת ATI TOOL. והכרטיס עומד על 64 מעלות בעומס. אני יודע שלכרטיס כזה אוברקלוק לא יעזור במיוחד אבל עדיין שווה לנסות. מה אתם אומרים המעלות בסדר? אפשר להמשיך?
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
לפני שבוע עשיתי oc ואז החזרתי אותו לסטוק כי לא היה לי זמן להמשיך האם אני יכול להתחיל ישר מאיפה שהיגעתי או שאני חייב להעלות לאט לאט?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לא מצאתי בחיפוש אז אני נאלץ לשאול כאן שאלה למתחילים: האם יש איזשהו חיסרון באוברקלוקינג למעבד (מלבד הסכנה בזמן האוברקלוקינג עצמו) ? האם אורך החיים של המעבד יפגע ?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מישהו יכול לאמר לי איך ולתת לי את הקבצים ללוח אם P35 DS3L ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, עשיתי לחבר שלי OC.. בהעלאה של 10 FREQUANC?Y כל פעם והמהירות עמדה על כ-23 מעלות. בפעם הרביעית שהעלתי ל240 (טוב הקפדה על הסתכלות על המעלות של המעבד) [מעבד AMD ATHLON 3000+) בפעם הרביעית המסך לא עלה לא ראו במסך כלום והוא לא זיהה את המחשב... היות ולא רואים במסך אני לא יודע איך לעשות ריסטרט לביוס... האם יש דרך אחרת לעשות ריסטרט לביוס? מה גרם לבעיה? אם אני לא יצליח חבר שלי יהרוג אותי זה יהיה משהו כזה: אני מפחדדד :'( חבר שלי =
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, עשיתי לחבר שלי OC.. בהעלאה של 10 FREQUANC?Y כל פעם והמהירות עמדה על כ-23 מעלות. בפעם הרביעית שהעלתי ל240 (טוב הקפדה על הסתכלות על המעלות של המעבד) [מעבד AMD ATHLON 3000+) בפעם הרביעית המסך לא עלה לא ראו במסך כלום והוא לא זיהה את המחשב... היות ולא רואים במסך אני לא יודע איך לעשות ריסטרט לביוס... האם יש דרך אחרת לעשות ריסטרט לביוס? מה גרם לבעיה? אם אני לא יצליח חבר שלי יהרוג אותי זה יהיה משהו כזה: אני מפחדדד :'( חבר שלי =
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אני מתלבט אני מחפש פילטר ומצאתי את זה עכשיו אני רוצה לדעת אם הוא מתאים למאורר 120 מקדימה שואב האם זרימת האוויר בו טוב http://tms.co.il/product/3015 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 367 צפיות
-
-
כשאני משחק בביושוק המשחק פשוט נתקע אחרי כמה זמן ויוצא ואני חושב שהכרטיס מסך מתחמם או שיש יותר מדי עומס אבל הוא אמור לרוץ בסדר על High עם המפרט שלי לא? ועוד משהו- למה הציון שלי ב 3DMark 06 נמוןך? 3880. אני אמור לקבל יותר עם מפרט כזה לא? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איזה מארז יותר טוב בישביל מחשב משחקים (לא בישביל היופי) המארז הזה enermax chakra eca3052 blue או הזה raidmax sagitta
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מחפש קירור אפקטיבי לגשר הצפוני בלוח is7-e של אביט. חשוב שיהיה שקט, ואפקטיבי. יתכן שיהיה אוברקלוקינג אבל לא משהו רציני - על איזה קירור אתם ממליצים ומה מחירו?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.petrastechshop.com/12evalcafan8.html אני רוצה לשים אותו מקדימה מכניס מה אתם אומרים? או זה http://www.petrastechshop.com/12scsysstcaf3.html או זה http://www.petrastechshop.com/12yalod1cafa1.html הלכתי לאתר כי אני צריך 2 מאווררים לא יותר מ80 שקל אם תוכלו להביא לי מאוררים טובים במחיר הזה בארץ זה יעזור
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של Fujitsu Siemens V5535. לצערי המחשב מגיע עם סוללה עלובה של 4 תאים, המספיקה בקושי לשעה עבודה תחת Vista. ברצוני להיפטר מ-Vista ולעשות Underclocking עצבני למחשב במטרה להוריד את צריכת החשמל כמה שניתן. יש תוכנה שעושה זאת דרך Windows?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מחשב שהורכב על מנת להיות חרישי לגמרי (אבל באמת) ובעצם לא מספק את הסחורה. נרכש מארז חרישי ומשתיק רעשים של אנטק (ר' פירוט למטה) ובהמלצת פורום מפרטים קירור TT Max Orb שבסופו של דבר אינו מספיק שקט ואני מחפש לו חלופה שקטה יותר, שתחזיק OC מתון ותיכנס במארז. תקציב - עד 300 ש"ח. הרכיבים העיקריים במחשב: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 ANTEC P150 Quiet PC Case 430W CPU cooling - Thermaltake MAX ORB CL-P0369 Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB HDMI Bulk Gigabyte GA-P35-DS3L Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 תודה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, לי כרטיס מסך ATI Radeon X1950 Pro והחל מיום ראשון הוא בפסיק לעבוד. ביום ראשון התקנתי גוף קירור של Accelero S1 ומאז התצוגה מפסיקה כאשר Windows אמור להציג את המסך כניסה עם שם משתמש וסיסמא. אני רואה את ה BIOS וגם את מסך הטעינה של מערכת ההפעלה אבל לא ממשיך לראות משם. המחשב גם מפסיק לעבוד (Num Lock&Caps Lock) לא נדלקים ונכבים. אני מצליח לראות ולעבוד ב Safe Mose וב - VGA Mode. מערכת ההפעלה מזהה את הכרטיס מסך אבל תוכנת השליטה של הכרטיס: Catalyst Control Center טוענת שלא מותקן הדרייבר הנכון. הסרתי את התוכנה ואת הדרייבר, התקנתי את אותה גירסא של דרייבר שהייה מותקן (8.1) לי לפני שהוספית גוף קירור וגם את הגירסא האחרונה ועדיין כלום. מה אני עוד צריך לעשות? איך אני יכול לוודא ש…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-