עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המפרט: e4300 big typhon (לא vx) 4*1g @800Mhz @ 5-5-5-15 by team group MOBO:maximus formula 8600gts oc profile2 by jetway ezcool turepwoer 400W WD -2*250g, 160g, 320g, 400g אני חדש מאוד בזה ותהיתי עם מישהו התנסה עם מע' דומה בכדי לתת לי עצות ניסיתי לעבוד קודם כל על הfsb ככה שהנמכתי את המכפיל של המעבד ל7 וניסיתי להעלות את ה fsb ל210 אבל המערכת נתקעה ניסיתי כל מיני משחקים איתו אבל בכל פעם לא הצלחתי לעשות בוט אולי כדאי להתחיל עם רכיב אחר במקום? בכל מקרה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. Started by RTTW,

מה ההבדל בין השניים שאחד יותר יקר... ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=18233 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=15009 מה ההבדל ביניהם? כאילו אחד נחושת אני רואה השני מזה? ולמה הוא יקר יותר? ???

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. מדיי פעם יש לי מסכים כחולים, במיוחד במקרים של מאמץ, נגיד קרייסיס + אמיול + דיסי רצות ברקע ופתאום נהייה לי מסך כחול, זה קורה בכל תזמוני הזכרונות. לא יודע מה לעשות. מסך כחול שרשום עליו כל מיני חרטא וא begining memory dump ואז יש 1...2...3...4...5 וככה זה ממשיך, כנראה עד שאני עושה ריסט (לא נשארתי אם זה הרבה זמן)... תודה לעוזרים! :]

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by Ashand,

שלום האם מישהו ביצע OC למעבד E4500? האם המעבד יציב ב-OC? יש לי את הלוח אם של אסוס P5NE SLI ורציתי לדעת איך אני עושה OC למעבד ועד כמה אני יכול להגיע...מספיק לי עד 3GHZ ואני מקווה שאני אוכל להגיע דיי בקלות... תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. Started by wowohw,

מערכת קירור למעבד עם צלעות קירור...? אני לא כלכך מתמצא אמרו לי צריך לפרק את כל המחשב ולהרכיב אותו מחדש... כמה אמורה לעלות לי ההתקנה בערך?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  6. מצאתי מדריך מעולה ופשוט להתגבר על הבעיה הזו. לא צריך לשים את המאוורר קבוע על 100% יותר. http://www.guru3d.com/article/article/449

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. Started by idanseal,

שלום, אני מקבל מחר או מחרתיים מחשב חדש (מעבד E6750, כ.מסך-9600GT.) המארז יהיה ENERMAX CHAKRA' למארז מאורר אחד בצד של 25 סמ, ויהיה לו אפשרות למאורר להכניס אוויר, או להוציא אוויר. (המאורר למעבד יהיה arctic cooling 7 pro). אז מה אתם אומרים? שהמאורר הגדול יכניס או יוציא? והאם צריך לשים עוד מאוררים(יש מקום לעוד מאוררים באיזה גודל שאני רוצה עד 12 סמ מקדימה ומאחורה, אבל ממש חשוב לי שקט ואני לא עושה OC וכאלה.). תודה. עידן

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by gun007,

שלום. אני ראיתי שהמון עושים OC למעבד שלהם עכשיו אני רוצה לעשות גם אוברלוקינג כי אני משחק במשחקים והם זזים די לאט המשחקים הכבדים יותר ... יש לי כרטיס מסך 7300GS של לידיטק ... מעבד E6300 1.8 עכשיו הייתי רוצה לשאול אותכם לכמה מהירות מ 1.8 לדעתכם אפשר להגיע? ואני רוצה משהו יציב אם אפשר ולא כבד מדי אלא להיות בטוח ושהיה יציב .. עכשיו קראתי מדריכים באתר והם ממש לא מובנים ולא הבנתי כלום ביקשו שמה להוריד תוכנות ולא הבנתי למה הם משמשות ואיך לעלות את מהירות המעבד וכו'. עכשיו אם אפשר בבקשה עזרה או מדריך והסבר מה אני צריך לעשות ולאיזה מהירות מעבד חדשה אני יכול להגיע אני יודה בבקשה תגיבו ואני ישתף פעולה איך שרק צריך. תודה מראש לכל העוזר ובבקשה אני רוצה לעשות את זה אני יודע שאין לכם כו…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. לבדיקת הזכרונות אני משתמש ב MEMTEST. יש כזה כלי גם לבדיקה של המעבד? אני רוצה לבצע OC למעבד ואני רוצה לבדוק יציבות לפני ש WIN עולה כדי לא לדפוק את המערכת. לפי המפרט שלי, לכמה אחוז שיפור נראה לכם שאגיע? אופיר

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by Swed,

שלום יש לי ביג טיפון במחשב השני על סוקט 775... עכשיו אני לא יודע אם הוא מחובר טוב כי אני לא הרכבתי את המחשב. עכשיו המהירות שלו על הכי נמוך היא 540 והכי גבוה (שאני משחק עם הקונטרול של המאורר) 1100 בלחץ. עכשיו באתר הרשמי של TT רשום שהכי נמוך בRPM זה 1300 הכי מהר זה 2000.. האם זה הגיוני שזה כל כך נמוך ? אם לא מה הבעיה שיש ?

11. Started by asaf556,

אמרו לי שכדי שהoc שלי היה מוצלח אני צריך לשנות את הht אבל אני לא יודע מה זה זה קשור לתזמוני הזכרונות נכון? איפה זה נמצא בביוס? כמה מומלץ לשים? לפי המפרט בצד [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 13:13:56 הקפצה

12. הם קורים גם תחת התזמון 4-4-4-12 וגם תחת 4-4-4-9 אם אני מחזיר את התזמון ל auto, הוא עובד על מספרים נוא גבוהים. אין כלכך שינוי האמת, למרות שהמחשב אכן עובד טיפה יותר לאט, אבל ממש טיפה. יש דרך לסדר את זה?...

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת האם הבקר הבא: http://tms.co.il/product/4307 יכול להתאים למאוררים של thermeltake הללו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=4950 בנוסף ,האם יש עוד בקרים של 3.5 בלבד,כי אין הרבה כאלה.

14. Started by Guarding angel,

שלום רב לכולם ברשותי HD2900P מבית GECUBE עם C@ ל825 ליבה ו2000mhz לזיכרון הקירור סטוק שלו עושה את עבודתו נאמנה אך די רועש IDLE 42 C (מאוור על 37%) STRESS 70 C (מאוורר על 50%) וזאת בC@ הנתון האם ישנו קירור אקטיבי שקט אחר כגון הACCELRO X שיתאים למטה זו?

15. Started by אמתי,

יש לי כרטיס מסך 8800GT מה הטמרטורה במאמץ במקסימום שאפשר ?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by Yamabushi,

אני לאחר אוברקלוק כמובן. קירור zalman 9500 ultra silent המעבד קפץ דור מ1066 ל1333 הטמפרטורה במנוחה נשארת יציבה לחלוטין, בין 42-43 לא יותר ולא פחות... זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  17. כמו בכותרת.. זאת השאלה שלי בעצם. אני מצרף כמה תמונות פה ואפרט על כל אחת איזה מאוורר ולאיזה כיוון הוא עובד. רק רגע.. הייתה לי תקלה אני אעדכן שוב.. חח זה מאוורר 120 שסידרתי לי בדלת בצד המארז (בעיקרון המקום הוא למאוורר 92, אבל המאוורר 92 שהיה לי שם נדפק אז שמתי 120 עם דפק דו צדדי כדי למנוע רעשים ולהדביק אותו טוב..) המאוורר הזה כרגע מוציא אוויר מהמארז. http://img89.imageshack.us/img89/1574/dsc04707nq8.jpg זה החלק הקדמי של המארז שלי. יש למטה כמו שרואים עוד מאוורר 120 שמכניס אוויר. http://img87.imageshack.us/img87/986/dsc04708wu5.jpg זה החלק האחורי של המארז שם יש 2 מאווררים. למעלה מתחת לספק אפשר לראות מאוורר 120 שמוציא אוויר. יותר למטה מתחת לחיבור של הכרטיס מסך חיברתי מאוורר 80…

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by stojakovic,

יש קירור למעבד zalman 8700 ולוח אם גיגבייט p35-ds3l עכשיו העניין הוא שלפי הנתונים של הזלמן, המאוורר שלו מסתובב בין 1150 ל 2300 RPM במתחים של +- 5-12 וולט... החיבור של המאוורר הוא של 3 פינים, לעומת זאת בלוח אם יש הכנה של 4 פינים... יש אפשרות אבל לחבר את המאוור ואז יש פין אחד חשוף בלוח אם, שלא בשימוש... העניין הוא שכשאני מחבר את המאוורר דרך ה fan mate (משהו שבה עם הקירור שאני יכול לשלוט בRPM ממינימום למקסימום) ערכי הRPM של המאוורר נעים בין 820 ל 920 סיבובים לדקה... ( לא מתקרב לבין 1150 ל 2300).. כשאני לא מחבר דרך הfan mate (ולפי זלמן, במצב הזה המאוורר אמור לעבוד במקסימום מהירות), אני מקבל 1100 RPM , (גם כן לא מתקרב ל2300).. השאלה שלי היא האם זה בגלל הפין שיש בלוח אם ולא מח…

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  19. איך משנים את התדר מה צרריך לעשות עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  20. תראו אני לא כולכך בקיע (ניראה לי ככה רושמים)במאוררים עכשיו אני רוצה לקנות 3 מאוררים כאלה http://tms.co.il/product/3032 עכשיו אני רוצה להבין הוא דוחף 78CFM ב21dB ? ככה כיאלו הוא מגיע? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by Konst1988,

שלום לכולם. נתקעתי ב OC של המעבד שלי. מסיבה כלשהיא היה לי ממש קשה לייצב אותו, הוא כל הזמן נכשל ב PRIME, רק כאשר העליתי את המתח שלו ל 1.475 הוא עבר את זה ללא שגיאות. כרגע הטמפרטורה שלו במאמץ מגיעה ל 60 מעלות, ואני כבר לא רוצה לעלות יותר מזה. אני יודע שהמעבד לא ממש אוברקלוקר, אבל ראיתי באתר שאנשים הגיעו לתדרים גבוהים במעט מזה עם קירור סטוק ועם פחות מתח. לוח אם M55S-S3 של גיגהבייט, ספק .HEC 400TRT זה בטוח לא הזכרונות, הורדתי אותם ליחס 1:1 ככה שהיה להם מרחב גדול מספיק. בתמונה החזרתי אותם ליחס הרגיל שלהם, אחרי ביצוע ה OC, כי הם עובדים בתדר הזה סבבה. תודה לעונים. נ.ב. כאשר הורדתי את המכפלה של המעבד והעליתי את הבאס ל 240 המחשב לא ביצע POST. האם זה ההגבלה הסופית של הלוח אם? [atta…

22. שלום . ברצוני לקנות קירור חדש למעבד, עד 200 שקל ברצוני להשקיע, המעבד הוא Q6600 ואינני רוצה לעשות OC. על איזה קירור טוב תוכלו להמליץ לי? לא אכפת לי מאיזה חנות, העיקר שיהיה הכי טוב למחיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by Swed,

שלום אני מאוד רוצה לעשות OC למעבד אחרי שאני רואה פה שאנשים לא מפחדים ומגיעים לתוצאות מאוד יפות וטובות... הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר לי שלב שלב ולאט לאט כדי שהכל יהיה ברור.. ומה אני צריך בדיוק לשנות ומה לעשות... אני לא מצפה לעבור את ה-3.00GHz למרות שאני יכול יותר...הקירור שיש לי הוא 8700 של זלמן.. עכשיו זה המפרט שלי Q6600 P35C-DS3R 2 GIGA 800MHz G.Skill עכשיו אם מישהו יכול להסביר לי שלב שלב ומה לעשות בדיוק אני מאוד יודע לו על זה.. כי אני לא יודע במדוייק מה עושים אני יודע בערך ובגלל שאני יודע בערך אני לא רוצה לעשות שטויות... תודה על הקשבה וההבנה... אני יודע שיש מדריך באתר אבל מעדיף שמישהו יסביר לי תודה. !

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  24. אני הולך להרכיב מערכת שתהיה מורכבת מ e2180 Gigabyte GA-P31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard שני סטיקים של אחד גיגה 667 או 800 (החברה בהתאם להמלצתכם) ספק 400W ג'נרי ומארז sunbeam transfoermer. איזה קירור מומלץ להרכיב למעבד (עלו תועלת מקסימלית) ולאילו ביצועים אני יכול לצפות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by player_1,

עשיתי אוברקלוק ל-Q6600 ל-3GHz והזכרונות ירדו ל-667MHz מה יכולה להיות הבעיה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים