אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אוקיי המצב הוא כזה, החלטתי להתחיל בOC.. מפרט בצד בתור התחלה שלחתי את המעבד ל2880 (כאמור מהירות סטוק 2400) טוב אני אשאיר את הדיבורים בצד, התמונה אומרת הכל אה.. הבעיה היא שכשאני עובר למשל ל7X400 אז זה גם יוצא 2800 אבל המערכת נתקעת באחד מהשלבים של הפעלת הווינדוס (ממש בהתחלה). וניסיתי גם 8X400. אולי 400 זה יותר מידי? אה ואיפה שהזכרונות חישבתי כל הזמן כדי שזה יהיה מתאים לFSB כלומר אם זה 400 אז עשיתי 2.. עכשיו למשל זה 320 אז עשיתי 2.5 (יוצא 800) האם אני פועל נכון? ומה אני צריך לעשות? ניסיתי לתת עוד מתח ועוד מתח ועוד מתח לא קורה שום דבר, וזה אפילו מתחיל להתקע בשלבים יותר מוקדמים מה אני לא עושה נכון אני לא מבין. תודה מראש :-* [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אף פעם לא עשיתי אוברקלוק, ואין לי ניסיון עם זה. לאחרונה אני מרגיש יותר ויותר שהמחשב שלי נזקק לאוברקלוק. לפי מה שאני מבין גם המחומרה שלי מתאימה לכך. השאלה עד כמה זה יועיל לי? מוסיף את המפרט שלי: Intel 5200 Ocz vendetta cpu coller dfi ut ut P35 t2r G.skill ddr2 4096mb 800MHZ CL4HK gainward GTX260 GOLDEN SAMPLE EDITION -55MM seasonic 550W HT מארז ANTEC300 הוספתי לו עוד 2 מאוררים איכותיים והמחשב קריר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד במפרט בצד, ללא OC , 3.0GHZ זה בסדר שה CORE VOLTAGE מוגדר על אוטומת ומגיע ל 1.308V? או שעדיף שיהיה קבוע? ואם כן על איזה V?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה קורה? אז ככה אני די רוצה לקנות מארז חדש (atx full tower) כי המארז שלי מושתן ואין בו מקום אני רוצה להוסיף עוד כמה מאוררים (בלי לקדוח! לפחות בשנה הקרובה....) ואני רוצה שהלוח אם שלי ירגע!!!!! (כבר הגיע ל50 מעלות!) אז ככה יש את המארז של אנטק sx1030b שנראה לי כאופציה נהדרת ואני לא מכיר עוד הרבה טובים אז תציעו לי דרך אגב מפרט מחשב למי שתוהה איך לעזאזל הלוח שלי הגיע ל50........... intel p3 1g fcpga intel easton d815epea2 512 sdram asus v7100 pro 64 mb ועוד דרעק.... מארז miditower מפוצץ בחוטים.....(בגלל זה אין לי מקום וגם לא זרימת אוויר) אז תציעו הצעות מה לקנות (אני רוצה את האנטק) או אם להשאר עם המארז הזה תודה
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום. קודם כל מפרט: p4-1.7 asus ps333 256 mb 40 gb redeon 9200se 128mb windows xp pro קבלו מה אתם אומרים. הנה:
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
אם אני מעלה בביוס את המהירות של המעבד מעל ל229 MHZ אז המסך נכבה ולא נדלק עד שאני מאפס את הביוס.... למה זה? אז ראיתי שאני לא יכול דרך הביוס וניסיתי להשתמש בתוכנה של הלוח אם digital core וכל פעם שאני עובר את ה-215 המחשב עושה ריסט ושהוא עולה זה כותב לי לבטל את האובר-קלוק ... למה ?? מה לא בסדר? ועוד פעם תודה למי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אז ככה יש לי פנטיום 1.5 478 לוח ASUS P4T-E זכרון 256 RDRAM של Kingston אני מצליח לעלות את המחשב עד 125 FSB אחרי זה אני נתקע!!!למה?? וגם ב-125 לא הכי יציב וגם העלתי את המתח ל- 1850 .....והטמפרטורה שלי נשארת אותה טמפרטורה גם שאני ב-1.8 GHZ אז למה אני לא מצליח?? כשאני מעלה ל-130 המחשב לא עולה ועושה הרבה קולות!!!!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שאלה לי אשאל: האם ישנה חנות בישראל, המוכרת את Silenator של Coolink או NH-U12P של Noctua? ??? חיפשתי ונברתי, אך לא מצאתי, ועקב כך אני שוקל להזמין מחו"ל... תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
סוף סוף אני ביום שני בעזרת אללה עובר למים , בנתיים היום הרדיאטור שלי הגיע לבית , עבר הכרות עם המצלמה הדיגיטלית של חברי אייל , וגם הבלוק באותה הזדמנות הצטרך לעסק , מה שעכשיו חסר לחבורה הזאת זה המשאבה ... שהיא כנראה תגיע ביום שני הקרוב . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז ככה.. אני עובד על פרוייקט חדש יחסית שיתבסס על מארז TT MOZART TX, הזמנתי לפני כמה ימים (ההזמנה יצאה כבר ;D ) לארץ כעיקרון הזמנתי הכל חוץ מבלוקים, שעליהם אני עדיין לא סגור.. מעבד: אני לא סגור על מה ללכת, על הGTZ או על הD TEK.. כ.מסך, בכל מקרה אני אבנה מערך CF, כך שאני צריך 2 בלוקים, שככל הנראה אני אבחר בתוצרת של DD על פני התוצרת של EK (אלא אם כן תגידו אחרת) בכל אופן, מדובר ב2 לופים נפרדים.. לצ'יפסטים, פה אני קצת תקוע.. מדובר בלוח של DFI LP X48 UT, המכיל גם HEATPIPE לכל אורך הלוח (צ'יפסטים, מייצבי מתח), אני מעוניין לקרר את כל הרכיבים הנ"ל, אך האם ניתן להתקין בלוק סטנדרטי על הגשר הדרומי? או שיש בעיה של "התנגשות" עם כרטיסי המסך? לצערי לא מצאתי בלוק ייעודי למייצבי המתח ללוח…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.0 של אינטל והטמפ' שלו במנוחה ובמאמץ הם 58 - 68 בהתאמה. אני רוצה להשקיע כ200 ש"ח בעד קירור כדי שהטמפ ירדו משמעותית וגם שתהיה לי אפשרות לעשות אוברקלוק. מה כדאי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה ספק הכי טוב לקלוקינג רציני..(כמובן עם קירור אויר לא משהו מטטורף) המערכת תהיה זו שבמדור המפרטים של האתר בתקציב של 6000 ש"ח ללא מסך... בקטנה: dfi lan party , amd 3200+ 7800gt התקציב הוא עד 600 שח... במפרט מוצע שם ספק של fsp group ,הם שווים משהו? מה עם antec true power 2.0 ו אולי ocz modstream ... בבקשה עזרה אני מבולבל...
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מוד כמו במדריך שבאתר http://hwzone.co.il/guides/9600mod/ מסינק של מעבד AMD http://img134.imageshack.us/img134/7803/amddualcorefv7.jpg האם המשקל יכול לעקם או לשבור את הכרטיס ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אם אינני טועה. רציתי לשאול האם הדבר אפשרי. שכן המקרר לא מקרר כבעבר. אשמח להמלצות לשיפור הפעולה שלו. תודה מראש, רן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי אני לא מוצא ...למישהו יש את הלוח הזה ?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
http://img351.imageshack.us/my.php?image=wtf9ky.jpg EVEREST מזייף או שזה באמת 44 :s05: בביוס כתוב CPU 32 SYSTEM INSIDE : 30 SYSTEM OUTSIDE : 45 [אותה טמפרטורה כתובה בEVEREST, CPU ] והאים שאר הטמפרטורות טובות,כי רציתי לנסות לעשות OC למעבד ואני פוחד שהטמפרטורה של המעבד גבוהה מידי? מפרט : dfi infinity amd 64 3200+ venice with igloo 7200light evga 7800 GTX twinmoss 512*2 samsung 160 sata 2 enermax 420W sunbeam transformer תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני פותח כאן דיון חדש מסודר, מכיון שהנושא שבדיון הקודם לא רלוונטי לבקשה שאני מבקש עכשיו, עזרו לי מאד בנושא הבנת הבעיה אך הקירור שהציעו לא תואם למארז שלי ולדרישות. המפרט שלי בחתימה - אני מחפש קירור טוב בדגש על שקט ושיש עליו הרבה ביקורות טובות ומתאים למארז הקטן שלי antec p5 - יש לשים לב שהמארז תומך בקירור גודל של עד 155mm ולכן freezer 34 המומלץ לא נכנס אליו וחורג ב 2mm - במעבדה של TMS המליצו לי לא ללכת על הקירור antec c400 מכיון שהוא לא באק פלייט ולכן ארצה קירור באק פלייט - אם יש משהו שקל להרכבה אז עדיף אבל לא חובה לאחר שרשמתי את הפרטים החשובים לי לע"ל מה הייתם מציעים? אם יש חנות מאזור המרכז אשמח ללינק תודה רבה…
-
- 26 תגובות
- 8k צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX5200 עם קירור פסיבי הוספתי לו מאוורר 60 ממ על הצלע קירור שעושה בערך 3900 RPM הורדתי את המאוורר מסטוק קירור של פנטיום 3 עכשיו השאלה שלי האם זה נותן לי משהו שהוספתי לצלע את המאוורר או שסתם זה זורק אוויר?????
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני יודע שצריך ללחוץ משהו בשביל שזה יופיע, אבל על מה?. תודה מראש!.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לג'יפורס שלי... וכן קראתי את המדריך באתר (אגב חח למי שכתב אותו... המדריך הכי טוב לג'יפורס שנתקלתי בו עד עכשיו!) בכל אופן... יש לי 2 שאלות!: 1.מה עדיף? Blue Orb או Crystal Orb 2.אנלא מוצא מאפה לקנות גופי קרור לזכרונות (היטסינקים קטנים) לא מצאתי בפנדה מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי בעיה קלה בתוכנה אין לי אפשרות להרים את מהירות המאוורר של הכרטיס מעבר ל74%. מישו יודע למה? תודה
-
- 15 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
שלום לכולם =] נדהמתי לגלות בחיפוש שבצעתי שהיו מעט תוצאות על מילת המפתח "קירור ל6600GT". בכל מקרה, קראתי את הנושאים עליהם שאלו כבר בפורום על קירור. אך הנושא מבלבל. ברשותי 6600GT של XFX על אפיק AGP. לאחר שקראתי את הפוסטים, הבנתי שיש בעיה עם חלק מהתמיכה של גופי קירור אם מדובר באפיק PCI-E או באפיק AGP. הבנתי שהסיילנסר נחשב לממש טוב. השאלה אם הסיילנסר 6 שהוא מתאים ל6600GT, מתאים גם לאפיק AGP. ואין בעיה להרכיב אותו (על הכרטיס של XFX)? מה שעוד קראתי זה שיש צ'יפ שמעביר (כנראה הכוונה לממיר מסויים) את הנתונים לאפיק AGP. השאלה איזה גוף קירור לקחת שגם יקרר את הצ'יפ הזה. בנוסף, הבנתי שגם מומלץ ללכת על הזלמן VF-700 cu שהוא בא גם עם 8 היטסינקים קטנים לזכרונות. בקיצור, יצא לי די סלט שלם …
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-