אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם חברה ברשותי מחשב די חדש שנמצא אצלי בסביבות השנה וחצי חשבתי להתייעץ עמכם לגבי הטמפ' של המחשב הנה המפרט והטמפ': מעבד-Q6600 ליבה ראשונה מגיעה ל63 במנוחה ליבה שניה 60 ליבה שלישית גם 60 וליבה רביעית 58 CPU סביבות ה50 מעלות במנוחה במהלך מאמץ הטמפרטורוטת של כל ליבה מגיעות ל70 מעלות בערך זיכרון- 1GB*2 קינגסטון כרטיס מסך-8600 GT מגיעה ל60 מעלות במנוחה ובמאמץ 70 מעלות כונן קשיח-WD 320GB בסביבות ה40-42 מעלות (וזה עוד אחרי שהתקנתי עליו יחידת קירור מפיסי קול-האמת שהיא לא שינתה הרבה בטמפ') לוח אם- ASUS P5K SE טמפ' בסביבות ה40-42 מעלות זהו זה רציתי לשמוע חוות דעת כללים על הטמפ' האם זה נורמלי או שיש לי מה לדאוג? האם כדאי להתקין קירור מיוחד או להוסיף משהו כל הקירור שיש לי זה המ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את התוכנה Speed Fan, וקראתי את המדריך בנעוץ, אבל את השינוי שצריך לבצע בביוס לפני השימוש בתוכנה לא כ"כ הבנתי. יש לי 6 מאווררים במארז, כולם שקטים חוץ מאחד שעושה לי את המוות! העלתי תמונות, ואני אשמח אם תגידו לי בדיוק מה לשנות. - המאוורר מחובר ללוח אם בחיבור 3PIN. הינה קודם תמונה מהתוכנה: תמונות מהביוס: (בתמונה השניה סימנתי ב-X אדום את מה שאני חשוב שצריך לשנות כדי שאני אוכל לשנות את המהירות דרך התוכנה, אבל אני רוצה להיות בטוח אז אני שואל אותכם). אשמח לקבל עזרה, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ליבה:680 ליפני:550 זכרון:480 ליפני:400 שיידרים:1690ליפני:1550 http://www.siz.co.il/my.php?i=nmytdzy4ywjg.jpg טמפרטורה במאמץ(OCCT במשך 500 שניות): 57-58 אין איוותים או משהו כזה הכל יציב תגובות ? ד"א הכ"מ הוא 9500 GT
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל התחיל מתכנון שלי לשדרג את הכרטיס מסך שלי שמתחיל לקרטע בכרטיס מסך חדש יותר. המליצו לי על GTX 460, ואז לעשות OC למעבד בשביל להגיע למקסימום ביצועים שלו.. התחלתי לקרוא בנושא ובדקתי את הטמפרטורות במחשב שלי, וראיתי שהן ממש לא טובות - 55 מעלות מינימום במנוחה, וכשהפעלתי בדיקת מאמץ היא נכבתה אחרי חצי דקה כי המעבד התחמם ל-75 מעלות. אחרי זה ניקיתי את המחשב וניסיתי שוב, הפעם הבדיקה פעלה למשך שתי דקות וחצי, והטמפרטורה במנוחה התחילה ב-45 מעלות, אבל שמתי לב שכבר אחרי חצי שעה של שימוש הטמפרטורות עלו ל-50 מעלות. החלטתי לנטוש את ה-OC לזמן יותר מאוחר כשיהיה לי כסף לקירור טוב יותר למעבד ולקנות מארז חדש. ועכשיו אחרי כל החפירה, הקטע שיותר קשור אליכם - קראתי פה את הביקורת על ה-PC-K60 והוא ה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי ספק של 250 ואני רוצה לחבר אליו את הראדון + כל המערכת שלי (ראה מפרט) הוא לא יעמיס יותר מידי ? וכמה הוא בכלל לוקח ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים ראיתי באיזשהוא אתר תמונה של תוכנה שנקראת JetStream והיה כתוב שם שאפשר לעשות איתה Overclocking למעבד... האם זה נכון והיכן אפשר למצוא את התוכנה הזאת? עומר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון זה לא המחשב שלי העליתי קצת ואז עוד קצת כשהגעתי ל220 HTT אז לא עלה לי הביוס....אני ממש לא רוצה לאפס יש פתרון?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) אני משנה בלוח הבקרה ממצב אוטומטי לידני ושם על 99% ולמרות זאת אין שום שינוי בטמפ/ רעש... 2) הכרטיס בOC ב66-68 מעלות במאמץ זה תקין? 770/1850/1960 3) איך אני בודק חום במהלך משחק?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לברר קצת על קירור מים לפניי שאני נכנס לזה איך אני מקרר גם את המעבד גם את הכרטיס מסך וגם את הצ'יפסטים של הלוח(אם צריך) מה אני צריך לקנות בשביל זה? (לא מחפש דברים ממש יקרים)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: E6400 לוח אם: Asus P5B Deluxe זיכרון: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231085 קירור למעבד: Scythe Infinity ה E6400 עובד כאמור על 2.14ghz. בעזרת המפרט מעלה, לאיזו מהירות אני יכול לצפות שרוב הסיכויים שאצליח להגיע בלי בעיות מיוחדות ?. אני ירוק לחלוטין בנושא Overcocking כך שאין לי כ"כ מושג למה לצפות, אבל אם מהמפרט הזה יש אפשרות לא רעה שלא אצליח להוסיף כמות מגהרצים יפה, אז אעדיף לוותר על OC לחלוטין, ואז אני צריך המלצה ללוח אם טוב ואמין, אך יותר זול. תודה רבה למי שיכול לעזור !!!.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח EP-45-DS3R, כרגע ללא OC (מעבד E8400 כרטיס מסך HD4850) הטמפ' של ה NB וה-SB מאוד גבוהות גם ב IDLE EVEREST מראה 47C בטמפ של ה"MOTHERBOARD" בדקתי עם חיישן טמפ' וראיתי שהצפוני מעל 50C והדרומי מעל 43C. לא ממש ברור לי למה הם כל כך חמים (גם עם מתח DEFAULT) - כרגע העלתי מתח לזכרונות ל 2.0V (היצרן כותב 1.2) השאלה היא: האם מאוורר של 40ממ (או אפילו שניים) על הNB יעזור ולא ירעיש ? - בעקרון יש מקום גם למאוורר 60ממ - אבל אין לי איך לחבר אותו. האם יש טעם לשים מאוורר 40ממ על ה SB? האם יש איך לחבר אותו? מבנה הלוח: http://www.bit-tech.net/hardware/2008/08/20/gigabyte-ga-ep34-ds3r/2 מאווררים שחשבתי עליהם: דוחפים כ 7CFM ב 26DBA: http://cgi.ebay.com/Delta-40mm-Video-Card-Chipset…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הנה קצת תמונות שלו בפעולה - אם יש למשהו שאלות לגבי על העבודה - זה המקום
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אז ככה , יש לי בעייה קטנה הביאוס שלי מוקבל לשלושה אפשרויות לעלות את הCPU ל : 25% 50% 75% כעת יש בעייה בביאוס הקודם שלי הייתה אפשרות גבוהה יותר... זה חשוב מפני שאני נכנס למשחק NEED FOR SEED CARBON המשחק עולה הכול טוב ויפה, אבל כשאני לוחץ על להתחיל לשחק הוא יוצא בלי שום סיבה. זה קרה לי בעבר שהתקנתי מוד למשחק - VICE CITY עשיתי אובר קלוק חזק {בביאוס הישן שהיה לי} וזה פתר את הבעייה אז שאלתי אם אפשר להוריד ביאוס מתקדם לאוברקלוקים... יכול להיות הבעייה במחשב יש עוד משהו מוזר כשאני בא להחליף תמונות במסנגר הוא מתנתק לפתע ויש לי מסנגר לא כבד יחסית 7.5 נ.ב במשחק MOST WONTED והקודמים לו זה לו קורא {והם גם כבדים} מפרט המחשב שלי: 1.7GH 1G RAM GEFORCE 5200 דרך אגב המחשב שלי עומד …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי DDR ואמרו פה משהו על אוברקלוק לזיכרון ואף פעם לא שמעתי על זה..... אתם יכולים לעזור??? אמרו שזה ישפר ביצועים.... ואני צריך את זה. תודה :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם הטמפ' לא גבוהות מידי, ושווה כבר לרדת קצת באוברקלוק (שמתי לב שהמחשב מתחמם יותר ממה שהיה לפני חודשיים שלושה) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מבין איך הזיכרון משפיע על האוברקלוק למעבד... אם אני עושה אוברקלוק למעבד אני אז מוריד מכפלה - אם הייתי 133Mhz X12 אז עכשיו אני 150X12 - אז אני מקבל 1500Mhz במקום 1600Mhz במקור - איך זה עוזר לי בביצוע אוברקלוק ? האם אני יכול לשנות תזמונים של הזיכרון ככה שהוא יעבוד יותר מהר? מה משפיע על מהירות הזיכרון הMhz או התזמונים? מה שלבסוף עשיתי זה במקום 133Mhz X 12 שיניתי ל 160Mhz X 10 - ככה אני מקבל 1600Mhz - זה המהירות המקורית... האם כדאי להוריד את הזיכרון ל 1333Mhz ולשנות תיזמונים?? אשמח למידע בנושא.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אתמול פירקתי את ה 1800+ שלי המעבד עצמו הוא ירוק 0.13 אני חושב לא בטוח על הליבה רשום Agoia 0225 "9" 91150461286 יש אפשרות לקרוע אותו ב OC ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בביוס שלי שאני הולך למתח ואני לוחץ על + במקלדת זה הופך מהמתח הנוכחי לIgnored מה עושים, מה צריך לשנות, והאם אפילו לעדכן ביוס ? הנה סרטון: http://www.mytempdir.com/1224555
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קירור עם מאוורר או צלעות קירור ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/a/y/o/n/e/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200412281952282837/200502282120118621/fad.JPG איך זה הגיוני שהטמפ' של המעבד שלי זה 2 מעלות? וזה עולה ל6 במאמץ? מה יכול להיות הסיבה שאני רואה כאלה מספרים נמוכים? עריכה: איזה תוכנה אני יכול לבדוק את החום של המעבד? אם אפשר בבקשה קישור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד I5 2500K לוח אם P8P67 (עם UEFI BIOS) זכרונות Elixir 4GB 1333MHZ ורציתי לדעת לכמה אני יגיע בערך ? כי אני רוצה להשתתף בתחרות ה-OCTOBER של הפורום (: נ.ב. - קירור V6, אם צריך לשפר, כמה תעלה לי מערכת קירור טובה? או איך אני יכל לשפר את הקירור שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קראתי את המדריך איך למרוח משחה טרמית ולא בדיוק הבנתי את הכמות. מישהו יכול להסביר לי מה הכמות המומלצת? ואיפה אני יכול לקנות אחת ממשחות הטרמיות הבאות: ARCTIC SILVER3 או NANOTHERM ICE? בראשון.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שעשיתי ניתוח ספק פתוח להחלפת המאוורר שבו (להפחתת הרעש בעיקר), אני רוצה להחליף גם את המאוורר של המארז. שמתי לב שיש לו שלושה חוטים (אדום שחור לבן), ואני לא בדיוק מבין בשביל מה זה טוב. המאווררים לרכישה שאני רואה הם בעלי 2 חוטים וזה הגיוני. מישהו יכול לנפק תובנות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-