עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי בעייה בלעשות אובר למעבד אני לא מצליח לעבור את הFSB של 240 למרות שהטמפ' ב26- ובלחץ ב24- מעל זה הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס המפרט שלי הוא כזה: VapoChill PE Amd 4400+ Dfi LanParty nForce 4 SLI-DR Crucial Ballistix 2GB (2 x 1GB) DDR 500PC 4000 Club 3D 7800GTX 256mb SilverStone ZEUS ST65ZF תודה מראש דין גפן

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מעוניין לעשות oc למעבד 2500k. יש לכם המלצה לקירור מים עם בקרה אוטומטית? תודה

3. חסר לי במארז מאוורר אחורי, האם ניתן לוותר עליו ולעבוד בלי, או שרצוי לקנות אחד ולהתקין? בעבר בדקתי לו טמפרטורות והם היו בסדר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה לעשות OC למעבד P4 שלי הבנתי שצריך להכנס למשהו שנקרא ביוס אמרו לי שכדי להכנס לביוס צריך ללחוץ כשפותחים את המחשב על הכפתור DELETE אבל זה לא נכון!!! אני לחצתי על DEL וזה לא עושה כלום אז ניסיתי ללחוץ על כמה מכפתורי ה F וכשלחצתי על הכפתור F8 זה נכנס לי למשהו שאני חושב שזה הביוס (אני לא יודי מה זה ביוס) אחרי שנכנסתי לזה היו לי 4 אפשריות... מה לעשות? במה לבחור? תדריכו אותי לאפשרות בה אני עושה את ה OC למעבד תגידו במה לבחור כידי להגיע לאפשרות...

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  5. יש לי מעבד שמגיע לטמפרטורות מטורפות - גם בלי לעשות כלום, הוא לא הגיע עם מאוורר מקורי - למרות שזאת הית הדרישה שלי אלא עם מעבד תחליפי מישהו יכול לומר לי האם באמת כמו שסיפרו לי "המאווררים של אינטל" לא שווים כלום - ושאכן המאוורר התחליפי הזה הוא יותר טוב משל אינטל מקורי ? לי זה נראה כמו מעבד ב50 ש"ח שחוסך לחברה לרכוש מעבד + מאוורר מקורי בחבילה אחת מקורית ואיכותית, לא פחות מגירסת BOX ובמקום זה שמים לך מעבד שהגיע בסוג של "תפזורת" בלי מאוורר מקורי ככה גורמים לך גם לשלם יותר על כביכול תוספת "מאוורר" ובמקום לשדרג לך את הקירור - משנמכים לכם גם את הקירור וגם את המעבד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144165899.jpg&msgid=144165899

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by crazyfunk,

הבנתי שSTEPPING G0 צורך פחות חשמל ופולט פחות חום - ובכלל יותר טובלOC? הנכון הדבר? אם אני רוכש מחשב חדש איך אני יכול לבדוק את זה לפני? האם אני יכול לבקש את זה בחנות? למשמל כשקיניתי מסך DELL 2007FP המוכר נתן לי חופשי לפתוח להדליק ולבדוק את הפאנל לפני שקניתי. האם זה ככה גם במעבדים?! היות ואני כבר די סגור על הקרור (BIG T) וספק (Corsair 520W), נותר לי בעצם רק ניואנסים כגון זה... מה אומרים? שווה להתאמץ/להלחם על הG0? חשוב לציין שאני אשתמש בזכרונות הבאים: CORSAIR TWIN2X4096-6400C5DHX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS DH

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני רוצה להבין האם קרור מים מסוכן ? שמעתי הרבה סיפורי נזק ? איזה קירור מים הכי טוב כיום לתושבת 939 דגם 5200 X2 ? איך תראה הטמפרטורה של המעבד לאחר לקירור החדש ? בעניין של כסף פתוח להצעות שאלה כדאיות מול תועלת

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by miky,

חברה יש לי בעיה דחוף! יש לי כרטיס מסך שהחום שלו מגיע ל 70 -80 :o :o ונראה לי שהמחשב שלי משתגע קצת האם זה מהחום?

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by shloosh,

אני רוצה לעשות אוברקלוק. והבנתי שעם מעבד בארטון 2600 לוח של איפוקס 8rda+ וזיכרון 512 3200 אפשר להגיע לתוצאות יפות. ל-3000+ בערך. הקטע שהטמפ' של העמבד כרגע היא 47 מעלות. וזה לא משהו לעשות אוברקלוק בטמ'פ כאלה. אני לא מבין למה הטמפ' ככה... יש לי קירו טוב sk7+sf2 מארז ריידמקס מקורי. ו-4 מאווררים. אולי לא סידרתי אותם טוב? מאוחרה 2 מוציאים. בדלת מכניס. מקדימה מכניס. מה לעשות???

• 9 תגובות
    • 494 צפיות
  10. איזה מעבד יותר טוב בOC 4300 או 4400? או שיש יותר טובים ומשתלמים מהם בoc תודה שמואל

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by tal^_^,

בניתי מאווררים כמו במדריך שבאתר אבל אני לא מוצא את המקום לחבר את החיבור הקטן של השתיים ללוח אם, קראתי בחוברת הוראות של הלוח אם ומצאי שהחיבור אמור להיות עם 3 פינים, מה קורה כאן לעזעזל?

12. אפוקס הוציעו לאחרונה מספר ביוסים חדשים ללחות שלהם. ללוח 8RDA3 אפילו הוציאו תיקון לכל הביות שהעלתי בביקורת החדשה שעלתה היום (למי שקרא כבר) . בכל מקרה אני ממליץ לא להתקין אותם כי הם פשוט מחסלים כל סיכוי לאוברקלוק נורמלי (לא ניתן לעבור את סף ה 200 ביציבות). מדובר על מספרי ביוסים : 8rd33630 8rd33619 אם משהו התקין אותם וגילה משהו אחר ממני אנא ספרו .

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  13. בזמן האחרון (3 שבועות) יש לי בעיה מוזרה במאוורר של המעבד (מעבד מקורי/הרגיל של אינטל) שאני מדליק תמחשב הוא מתחיל להרעיש כמו טרקטור אבל ממש חפירות ושהווינדוס עולה אחרה כמה דקות הוא מפסיק לעשות רעש ועובד רגיל כמו שהוא תמיד עבד בדקתי בתוכנה והוא מסתובב בסטוק במנוחה על 2500-2800RPM והטמפרטורה של המחשב שלי סבירה יחסית לפרסקוט 48-50 מנוחה 52-56 במאמץ מישהו מכיר תתופעה?? אולי צריך לשמן אותו??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by segev22,

ככה מדובר במחשב של אחי יש לו פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ 1 מגה קאש FSB 800 תוצרת 90PRESCOTT נאנו מטר http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=19-116-027-02.jpg&CurImage=19-116-027-02.jpg&Depa=0&Description=Intel+Pentium+4+3.0E+Prescott+3.0GHz+1MB+L2+Cache+Socket+478+RoHS+Version+Processor+-+OEM היום בבוקר החלטתי לשב ולפתור לא את בעיית ההתחממות התחלתי בזה שניקיתי את המעבד שבלחץ הייתה עליו משחה ואת הקירור לאחר שהברקתי את המעבד מרחתי שכבה יפה של גריז טרמי חיברתי חזרה את הקירור מדובר בקירור של ג'יגה בייט עם 4 היט פייפס ומאוורר שעושה 4 אלף סיבובים בדקה נחשב קירור מאוד חזק הדלקתי את המחשב ואני רואה שהטמפרטורה עומדת על 54 מעלות (הסתכלתי בביוס) טוב אמרתי אם זה ככה …

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by waizman,

בממוצע, כמה זרם זורם בלדים? גם רגילים וגם דו צבעיים. לצערי שכחתי לשאול...

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  16. היי יש לי פנטיום 3 866 עם לוח אם גיגה בייט 6OXT סוקט 370 אני רוצה להרכיב עליו וולקנו 7 + כי ההיטסינק שיש לי עכשיו שורק באופן עצבני וגרוע באותה מידה... החלטתי ללכת עליו ולא על וולקנו 9 כי אמרו לי שהוא יותר טוב (חוץ מהבעיה המאוד מאוד מרגיזה של החוט הקצר בריהוסטט (גרר)) AX 7 + מאוורר שקט היה עדיף אבל עולה יותר מדי וגם אין לי מה לעשות עם זה בשביל פנטיום 3... עכשיו אני לא יודע אם הוולקנו 7 פלוס ייכנס!!! יש לי מארז מידי ג'נרי והספק נמצא מעל המעבד הוא 9 ס"מ מעל הסוקט... ולא הבנתי מהאתר של טרמלטייק בדיוק מה הגודל בבקשה מישהו שיש לו את הוולקנו 7 פלוס יכול למדוד לי אותו בדיוק בגובה שלו בעיקר אבל גם באורך וברוחב שלו. תודה תודה תודה

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by Holography,

מאחר שהמאוורר בgeforce 6800nu משמיעה חריקות קשות וקולות משונים מזה ימים, החלטתי להרים את הכפפה ולפנק אותו בקירור חדש. הכרטיס לא נמצא באוברקלוק ולכן אני מחפש קירור פשוט אך איכותי ושקט. המליצו לי על הסילנסרים, מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  18. http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200302162159444941&user=neo1987 יש לי זכרון kingston 256 2700pc לוח gigabyte ga-8pe667 pro אני ראיתי משהו עם אותו מפרט כמו שלי רק זכרון של samsung שהגיע ל 150 מה אני צריך לעשות כדי להגיע למשהו כזה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shemiraz,

אהלן לכולם אני די חדש פה ובעניין של אוברקלוק אז ככה אתמול החלטתי לעשות אוברקלוק למעבד שלי, המערכת שלי היא כזו - מעבד e6600 2.4 קירור זלמן 4 gb זכרון ddr2 800 mhz כרטיס מסך 9800gtx+ 1gb קירור זלמן דיסק קשיח 320gb +120 gb ספק כוח hec לוח אם gigabyte ds4 המטרה שלי היא להאיץ קצת את המעבד הצלחתי להביא אותו ל 2.88 גיגה והרגשתי שיפור משמעותי במשחקים(gta4 ) העליתי את הbus והורדתי את המהירות של הזכרונות כמו שקראתי פה באיזה כתבה רק דבר אחד לא הבנתי - אמרו שם לנעול את ה pci-e על 100 ואת ה agp על 66 ואת ה pci על 33 ...אצלי בביוס כששינתי את הfsb והזכרונות הלוח כתב לי לשים את ה system voltage control על אוטומט האם זה פותר אותי מלכוון את הדברים האלה? האם לשים על אוטומט יכול לגרום לנזק …

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  20. אני יכול להגיע בערך עד ל 900MHZ אבל אז הוא כבר עושה בעיות, הדלקתי את הלינוקס ב 850MHZ והכל עבד מושלם את הווינדוס אני מעלה רק ב700MHZ, יותר הוא לא נותן לי. יש את הפס הזה שכאילו הוא עושה שם LOAD, אז שם אחרי כ 10 פעמים שהקו זז הוא עושה RESTART. מה אני יכול לעשות ?? נ.ב המעבד עכשיו ב 700MHZ IDLE 34 FULL LOAD 44~ אני יכול גם להעלות את המתח עד ל 1.85 אבל בנתיים הוא יציב ב 1.65

• 9 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by danieln9,

שלום במהלך סיוריי באינטרנט ראיתי פרויקט של מישהו אוסטרי שבוא צבע את אחת מכרטיסיו אז החלטתי לעשות את אותו מוד וקניתי את אותו צבע אקריליק בידיוק!!!! בכל מיקרה שמתי שיכבה אחת הכל טוב ויפה עובד אחרי שהוע רציתי לעושת עוד שיכבה כי בקושי ראו אז את וכאשר חיברתי נידהמתי ליראות שהמסך נידלק ואני רואה כל מיני צבעים מוזרים ואז התחלתי לנקות את הכרטיס עם חומר חיטוי (שבוא כבר הישתמשתי) והורדתי את הרוב ועדיין זה לא עובד...... איזה באסה הכרטיס READON 9000 PRO הלך..... פיפן אז אני מישתמש בFX 5200 טוב ניראה מה יש לכם להציע... אחריות אין לי כי עוד קניתי את זה בארץ ואני באוסטרליה ניראה מה עוד

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  22. המפרט שלי הוא. לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 66700 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  23. http://www.aoaforums.com/forum/hardware-hacking/35737-mod-your-6800gs-agp-ultra-extreme.html השימוש על אחריותכם בלבד!

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by CRT,

מחפש חיבור לקירור מים ביחידות. יש כמה סוגים אני צריך משהו כזה כמו בתמונה: http://www.watercooling.co.il/wp-content/uploads/2010/05/DD1.jpg את החיבורים שמתברגים לתוך גוף קירור. מי שיודע איפה אפשר לקנות בארץ. בחיפוש באינרנט מצאתי: http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=WC-031-OK בעקרון, זה מה שאני צריך. תודה לעוזרים מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by 123456789,

א) רציתי לדעת כמה אני יכול להגיע מקסימום ב-oc עם המעבד זה (בלי פתיחת המכפלה). ב) איך אני יודע עם המעבד הוא סלוט אחד ומה ההבדל בין סולט אחד לכל שאר המעבדים? תודות לעוזרים :jump:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.