אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! לפני כמה ימים באתי לעשות אובר קלוק לחבר שלי וניתקלתי בבעיה . המחשב שלו לא מזהה את לוח האם :s05: , יש לו מחשב מסוג HP PAVILION דגם :M7580n . ניסיתי ליראות באברסט ובאזור הלוח אם זה כותב לו לא ידוע, ניסיתי בעוד תוכנות וזה כותב אותו דבר. שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו , והוא אפילו לא יודע . מישהו יודע במה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן , אז קניתי התקנתי (ביסורים רבים) כמה שאלות קודם כל בקשר להתקנה עצמה: 1. צריך לחכות שהמשחה הטרמית תתיבש לפני שאני שם את הקירור ? (מניח שלא אבל ליתר ביטחון כי כששמתי אותה זה דיי התנדנד לי וזה דיי הרס את המריחה שלי) 2. זה משנה לאיזה צד אני מפנה את הקירור ? (הפנתי אותו לכיוון הזיכרונות ז"א גם את המאורר 120mm שעליו כי לא יכלתי לשים אותו לכיוון הכרטיס מסך יש שם 120mm שמוציא אוויר שמפריע לי) עכשיו בקשר לבעיה , אני לא מצליח להפעיל את המחשב , ניסיתי לפרק שוב לראות אולי המעבד זז שום דבר הבעיה היא שיש לי 8800GT ומי שיודע כשמדליקים את המחשב אז המאורר הוא על 100% ל5 שניות בערך ואז נדלק המחשב , אז אצלי עכשיו המאורר על 100% כל הזמן והמסך לא נדלק וככה זה נתקע , אני אבוד עצות ניס…
-
- 32 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אממ.. איך מפרקים אותו? זאת הידית היחידה שנאי מצליח לפתוח מה חוץ מזה?: תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב בן שנה וחצי והוא פולט חום בצורה מוגזמת פשוט אי אפשר לשבת לידו. הטמפרטורה של המעבד (E6750) היא בין 45-50 מעלות. רציתי לדעת אם יש איזה גוף קירור או משו שאני יכול לקנות שהמחשב פשוט לא יפלוט חום?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום התקנתי את הקירור מים בניה עצמית... עשיתי אוברקלוק 2400@2880 הרצתי את הפריים ואחרי כמה זמן הוא הראה לי צהוב... זה מה שהוא כתב... http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=7F6781351C7D4D609D21E9A3A82A524E&alid=37924(להיכנס לתמונה של הרקע...) אחרי זה הפעלתי את התוכנה שבודקת טמפ' של אסוס והוא חזר להראות אדום... מישהו יודע מה הבעיה?"?? אודה למי שיגיב יונתן
-
- 10 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי Sparkle 6200 256MB עכשיו בריוה טיונר אני לא מצליח לגעת בהגדרות של Low-Level Sys... הכל מסומן לי באפור.. זאת אומרת שאני לא יכול לפתוח?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד עם RIVATUNER וכאשר אני פותח את הצינורות והוא אומר לי שצריך לעשות REBOOT אז אחריו הצינורות חוזרים לבררת המחדל הכרטיס הוא תוצרת פוינט אוף ויו אם זה עוזר... אמרו לי שיכול להיות שזו בעיה בחומרה? תודה מראש לכל המגיבים.. אהה ועוד שאלה.. איך בודקים טמפ' בזמן הרצת מרקים למיניהם.. או משחקים (אני די חדש בתחום...)
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך 6800 leadetk a400 agp8 ניסיתי לפתוח לכרטיס את הצינורות עיבוד החסומות לפי המדריך הזה http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374 הבעיה היא שכאשר אני פותח אצלי את התוכנה (riva tuner) זה מציג לי תפריט שונה... תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הכל עובד טוב ויפה אבל יש בעיה אחת! אני לא מצליח לכוון את הקונטרקט!(או איך שלא אומרים את זה...) עזרה בבקשה! תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היום קניתי צג LCD ! הלחמתי וחיברתי אותו למולקס וליצאה של המדפסת. התקנתי תוכנה (/ות!!) וזה עדיין נשאר במצב של השורה של הריבועים!!! מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, הכל יופי חוץ משNVFLASH אומר לי שהוא לא מוצא כרטיס של אנוידיה, ניסיתי כמה גרסאות, הכל עם DOS סבבה מה אני צריך לעשות? עשיתי תשורה, nvflash -f וההמשך. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הטמפרטורה של המעבד מאז שקניתי את המחשב 38-45C במנוחה זה גבוהה מאוד וכשהוא במאמץ בכלל מגיע ל100C מה שלא אמור לקרות אחרי בירורים החשב יכבה את עצמו רק שהמעבד יגיע ל126C הכל היה נראה לי מאוד מוזר. אז לקחתי קטורת ובדקתי את זרימת האוויר במארז,יש לי קירור מים של קולר מאסטר 240MM ומאוד מוזר שהמעבד יגיע לרמות כאלו והתחממות כזאת מהירה,אפילו רק שאני פותח משחק זה קורה(וכדרך אגב לא בוצע שום אוברקלוק למחשב בשום צורה כלשהי) אז עברתי עם הקטורת לייד כול המאווררים וגילתי ששבעצם המשאבת מים מוציאה אוויר החוצה וכל שאר המאווררים מכניסים אוויר פנימה זה נראה לי מאוד מוזר שהמשאבת מים צריכה לקחת את האוויר מבפנים ולא מבחוץ. מישהו יכול לעזור לי אפילו בצאט בטלפו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 2500+ XP לוח אם: Gigabyte GA-7N400-L צ'יפסט: nVIDIA nForce2 Ultra 400 זיכרון: GeIL 256 X 2 טמפ' במצב רגיל: 52C טמפ' במצב פעיל: 55C * הדברים האחרים שרציתי להגיד עליהם: כרטיס רשת: Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC כרטיס רשת (2): 3Com EtherLink XL 10/100 PCI TX NIC - 3C905B-TX ספק כח: אנא ערף עכבר: Microsoft (רגיל, האופטי נדפק) הדברים שאני צריך כמו ששמתם לב, זאת לא טמפ' נורמלית למעבד כזה. אני יודע שכתבתי בעבר, אבל עזבתי את זה ועכשיו אני כותב שוב. יש לי רק מאוורר למעבד ומאוורר לספק כח. אני צריך מאווררים למארז וכו' והסבר איך אני אשים אותם. עכבר - אני צריך עכבר טוב (שלא יתקע) שיעבוד טוב למשחקים כמו CS ומשחקים שצריך להזיז את העכבר הר…
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
קניתי את הקירורantec khuler h2o 920 התקנתי את התוכנה והמאווררים פועלים אבל משום מה אני לא יכול לשנות את המהירות שלהם בתוכנה והתוכנה בכלל לא קולטת את המאווררים למרות שהם מחוברים. ???
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני לא יודע אם יש לי בעיה בלוח האם בחיישנים או שהטמפרטורה לא תקינה עם הסמפרון המחשב יראה לי טמפרטורה שבין 50 ל 60 מעלות וגם ככה עם האתלון החדש התחיל ב 50 הגיע ל 59 משחק בין ה 53 ל 58-9 המאוורר מראה שהוא מקרר 3068 סיבובים . עם הסמפרון המאוורר היה על 3200 עם אותו קירור BOX של AMD . באברסט רשום CORE 1 - 21 CORE 2 - 16 AUX - 50 BOARD - 46
-
- 4 תגובות
- 413 צפיות
-
-
אני עם קירור סטוק וכשמעבד במאמץ הוא מגיע ל 60 מעלות ? (AMD 64 3400+ NC) המממ רציתי לדעת מה אתם מציאים לעשות... ודרך אגב כשהוא במנוחה הוא על 43-45 מעלות... בעעעע תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בלוח asus p5q-e ומעד Q6600 (יד שניה) העברתי את הקירור מה AMD 3800 X2 למעבד הנוכחי, הקירור הוא scythe mugen . בלוח הקודם(תושבת AM2) הקירור ישב ממש חזק ובחיבור הנוכחי אני מקגיש שהוא קצת רופף, זאת אומרת הוא ניצב כרגיל ב 90 מעלות ללוח, אין נטייה כלפי מטה. אבל כשאני מפעיל קצת לחץ זה מרגיש כאילו הוא קצת משוחרר יותר ממה שהכרתי. בנוסף לזה התחלתי עם OC והגעתי ל3.4, במחבני מאמץ מהר מאוד המעבד התחמם ממש תוך כמה חצי דקה כבר הייתי על 60 מעלות, וגם בעבודה רגילה המעלות טיפסו נורא מהר. עכשיו החזרתי את הכל להגדרות יצרן, במצב הזה אני מקבל 24- 28 מעלות במנוחה, במבחן prime 95 ללא שום שינוי בהגדות אני מגיע ל 65 מעלות תוך 2 -3 דקות. הייה גם איזה קטע מוזר שבאחת הפעמים בקר הטמפרטור…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי Sparkle Calibre 880LV כמו שסיקרתם לא מזמן באתר ואמור להיות לו קירור מאוד איכותי אבל אצלי הוא מגיע 65+! ניסיתי להשתמש בתוכנות RivaTuner ,nTune ,SpeedFan כדי להוריד הטמפ' אבל ללא הצלחה האם יש בעיה בגוף קירור של הכרטיס? האם יש דרך להוריד הטמפ'? בתודה Shnig0!
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי סדר ניקיון למחשב שלי (אני מניח שככה מתחילים רוב הטרדים של תאונות) השתדלתי לעבור על כל המאווררים בשביל לנקות אותם מאבק אך לא הצלחתי להגיע למאוורר הסטוק של INTEL לCPU, ולכן החלטתי להבין איך לעזאזל מוציאים את הקירור ומנקים אותו, נחשו מה, עם קצת מוח והרבה כוח הצלחתי וניקיתי אותו משאריות אבק כולל את צלעות הקירור (כמה שיכולתי), הבעיה היא שבמהלך הניקיון בטעות נגעתי עם האצבע במשחה הטרמית שנמצאת בתחתית צלעות הקירור וחצי מכיסוי המשחה נחמק כליל, אוי ואבוי לי מה אעשה ? אין לי משחה בכל מקרה אז פשוט החזרתי את זה למקומו (שוב בעזרת מוח והרבה כוח) בעקבות חשדותיי שהקירור כבר לא יעבוד טוב כבעבר החלטתי לבדוק מה השתנה ? וגיליתי שבמאמץ המעבד (Core 2 Duo E6550) מגיע ל-71 מעלות שזה…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי את הקירור הזה והוא עושה לי קצת צרות. התקנתי אותו על מעבד I5 והטמפ' מגיעה ל 70 מעלות כשאני משחק במולטיפלייר של BF3. איך זה הגיוני? שמתי משחה טרמית כמו שצריך ומרחתי עם כרטיס אשראי שכבה דקה ואחידה. אני משתגע, ממה זה יכול לקרות? עם הקירור של אינטל הייתי מקבל 80 מעלות במאמץ חשבתי שקירור חדש ייתן לי הרבה פחות. ופה ראיתי שהם קיבלו הרבה הרבה פחות (ועוד על מעבד חם יותר מסדרה קודמת): זה לא הגיוני! אפשר עזרה?? דרך אגב, התקנתי אותו לאורך... זאת אומרת שהמאווררים פונים למעלה ולמטה. לא לצדדים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. המחשב שלי עובד ב-OC של 20%-25%, ולכן רכשתי לו את ה-Thermalright SP94 + SF 80mm. הבעיה היא שהמעבד מתחמם מאוד כ 50-52 מעלות במאמץ בכל OC אפילו הכי קטן. חשבתי שאולי הבעיה בקריאת חיישן שגויה, אבל אני ממש יכול להרגיש איך ה-SF שעובד עים החיישן המקורי שלו מתחיל להשתולל. גם כאשר אני נוגע ב-Heatsink הוא לא ממש חם, כלומר המאוורר עושה את שלו (+מזגן בחדר). אז כנראה שהבעיה ביא בין המעבד ל-Heatsink. עכשיו אני משתמש ב-ArcticSilver5. חשבתי שאולי שמתי יותר מידי(או פחות מידי) חומר, ולכן עשיתי מספר ניסיונות של מריחות משחה, אבל הטמפרטורה מסרבת לרדת. יש למישהו רעיון? אולי יש למעבד שלי בעיה?? ממש נגמרו לי כל הרעיונות!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם מאוד במאמץ, הוא נקי מאוד מאבק, המשחה הטרמית הוחלפה לפני כחודש עד חודשיים... הקטע הוא שלא כל המחשב מתחמם אלא רק האיזור של המעבד והכרטיס מסך... הדיסקים הקשיחים נגיד נשארים באותה טמפרטורה גם במאמץ במשחק ועיבוד חומרים במחשב... אז לפרטים: המארז פרקטל R3 מעבד I7 3770 ראם 16 ג'יגה עם קירור פאסיבי של קינגסטון (גם מתחמם יחסית) כרטיס מסך HD7870XT קירור מעבד ZALMAN CNPS5X SI EDITION מנוחה: מעבד 35 בממוצע כרטיס מסך 36 בממוצע הארד דיסקים 31 ואחד 36 לוח אם 33 בממוצע זמן משחק (באטלפילד ברשת): מעבד 70-80 כרטיס מסך 85-90 הארד דיסקים 32 ו37 לוח אם 62 גם כשהמארז פתוח האיזור של המעבד והכרטיס מתחמם חשוב לי גם השקט של המארז וכרגע המאווררים הם 2 של 120 בפרונט של המחשב מכני…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכ"מ מתחמם יתר על המידה.. מעבר לזה, המאורר שלו מושבת וכך גם המאורר הראשי של המחשב.. שניהם ישנים וזקנים, בני 4 שנים.. בכלאופן, רציתי פתרון קירור זול, שלא מצריך קניית מאוררים שבסוף אני אצטרך להפטר מהם אם אני אקנה מחשב חדש משהו של "עשה זאת בעצמך", קניית קרח יבש ולעשות איתו משו.. דברים בסגנון
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
המממ יש לי לוח EPOX 8KDAJ... עכשיו אני שיחקתי באיזה משחק ופתאום יצא מהרמקול של המחשב רעש כאילו של אמבולנס כזה.... כשיצאתי ונכנסתי לאוורסט ראיתי שהמעבד היה על 57 מעלות (יש לי AMD 64 ) ונזכרתי שעשיתי בביוס של הלוח שמתי שהמערכת מגיעה ל60 מעלות אז שהלוח יעשה AUTO SHUTDOWN... יש מצב שזה קשור? ובכלל זה לא מסוכן 57 מעלות למעבד? תודה לעוזרים
-
- 45 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בקירור עם מחשב דיי חדש יחסית 2600+barton core 9600xt 256 512mb ddr... ומאזר גנרי מידי טואר,ועכשיו הקטע המגעיל חוץ מהקירור למעבד שאני לא ממש אוהב הקטע הוא שיש לי רק מאוורר אחד שנרי של 60 ממ, שמוציא או מכניס אוויר זה לא ממש משנה ברמת קירור כזאת, עכשיו אני אחרי חודש וחצי עבודה עם תקציב של 3000+ מה שאני כמובן לא הולך להקציב לפתרון של הבעיה הזו,אלא סכום קטן יותר בהרבה בשביל קירור מצויין למעבד ולמחשב עצמו,אני לא מבין בעניין הזה בגלל זה אני מבקש הצעות ממכם,אולי אפילו להחליף את המארז למרות שהשטח שמוקצב לו לא גדול במיוחד, אז בבקשה אני פנוי להצעות ואני חושב שיש תקציב (אגב רק לא קירור מיים) תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 929 צפיות
-