עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מדבר מהמחשב של אחי צ'מעו חיברתי כמה מאוררים נוספים וסידרתי את הכבלים ואז הוצאתי גם את המאורר של המעבד ונשבר פלסטיק ממש קטן איפה שהדבר הזה שמחזיק את המעבד אז בקיצור עכשיו אני מדליק את המחשב והוא מראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך ואז מפעיל את המחשב ואז מראה את המעבד אבל לא עושה בדיקה של הזיכרון ולא מראה שום דבר ונתקע שם והמסך עכשיו נדלק אבל לא רואים בו ולפעמים שרואים אז הוא נתקע בקטע שהמחשב עולה וכתוב את המעבד ואין לו בדיקה של זיכרון בעע עכשיו אין מאורר על המעבד כי הוא לא היה טוב והוצאתי אותו ובזמן שהוצאתי אותו אז נשבר חלק מאוד קטן (פלסטיק) שמחזיק את המאורר על המעבד ועכשיו אין לי איך לחבר אותו והוצאתי גם את הזיכרון והוא מדליק לי לד אדום ליד הזיכרון כיאלו שיש שם בעיה מה …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by EgoManiac,

טוב שמעו עד לפני שבועה היה לי 2 מחשבים והמחשב השני במפרט מכרתי אותו ואני מתכנן לקנות עוד חודש וחצי מחשב מבוסס אינטל ואני מתכנן עליו OC אז השאלה שלי הוא לגבי הלוח: Asus P5ND2-SLI יכולות הOC שלו טובים ושווה לקנות את הלוח הזה בשביל OC?

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  3. רכשתי את המאוורר הזה עקב בעיות במאוורר של AMD המקורי .. http://www.evercool.com.tw/products/nk801.htm מה היתרונות של המאוורר הנ"ל ? האם יש דרך לשלוט עליו באמצעות תוכנה ? האם הוא גרוע יותר מהמאוורר של AMD המקורי ? עריכה : שוב שלום ויום טוב . חבר הביא לי כרגע סטיק של זיכרון PC5300 533 MHZ 512 MB כרגע אני עובד במחשב עם 3 סטיקים משמע - הזיכרונות עובדים על מצב SINGLE -- > 64 BANDWITCH שלושת הזיכרונטוות שנמצאים במחשב כבר במחשב פועלים בתדר של 667 MHZ אך כיוון שאני נמצא ב- OC ורציתי לקבל מחלק של 1, הורדתי את התדר ל- 533 . האם זה אומר שלא יהיה שינוי ? או שלמרות זאת כל הזיכרונות יעברו לתדר 533 ואצרך להתאים את ההגדרות לזיכרונות מחדש ? ואם הזיכרונות אכן יעבדו על תדר…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הרכבתי עכשיו למחשב מאוורר silverstone fm123 שמגיע ל 110cfm בשיא. עם thermalright extreme 120. ועכשיו אני מנסה לעשות אוברקלוקינג בפעם הראשונה על ביוס כזה מורכב. הבעיה היא שאני לא מבין כמעט כלום בהגדרות ביוס כאלו. אני יעלה תמונות של הביוס ותעזרו לי בכיוונים כדי להגיע למקסימום (לשבור שיא עצמי) מפרט: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR ASUS blitz formula (גרסת קירור מים) Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Dominator Airflow Fan SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX Seagate Barracuda SATA 250GB 16MB ST3250410AS Evga8800GT Thermaltake Tsunami window LG LCD 19" L1970HR LG GSA-H62N LOGITECH E…

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  5. Started by Gliding,

היי, נסיתי להוריד את ה CL מ-2.5 ל-2 והמחשב לא עלה. הוצאתי את סוללת ה CMOS כדי לאתחל את הביוס עכשיו הכל מאושר הסתכלתי על הסטיק של הזיכרון כדי לראות אם יש פרטים (כמו נגיד איזה BH5). אבל...לא כל מה שיש שם זה הצירוף 3-3-6...כנראה בסדר הזה ב CPU-Z כתוב שבתדר של 166 אני אוכל להוריד תזמונים ל -2-3-3-6 לזה הכוונה? או שמישהו כבר ניסה עם GEIL ויכול לומר לי אחרת? יש איזה חיפש בגוגל עם פרטים מסוימית מהסטיק שאני יכול להריץ? כי אתחול של הביוס כל פעם מחדש קצת מציק

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  6. יש לי כרגע מחשב עם מעבד אי אם די 3.0 אתלון 64 ביט .512 זיכרון של micron לוח ג'גה בית k8 ns 754 כרטיס מסך 5700 256 mb השאלה האם אני יכול לעשות למעבד הזה אוברקלוק ?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by Supernak,

שלום לכולם, יש לי מדרבורד P5AD2 DELUXE, 925X ורציתי לדעת האם אני יכול לראות את הטמפרטורה של הצ'יפסט של המדרבורד הזה ואם כן איך (כי כרגע זה לא מוצג לי בEVEREST) והאם יש צורך לקנות קירור נוסף בשבילו או שהHEATSINK הרגיל מספיק?

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by liorperets82,

אני צריך המלצה על קירור לI7 לבנתיים מה שהמליצו לי זה: מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS9700 LED 1 250

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד, ויש לי כמה דרישות, 1.שיהיה שקט ממש שקט (אני חייב שקט שאני יושן). 2.שיקרר טוב. 3.שיהיה עם מד לכוון את העוצמה של הקירור. 4.שלא יעבור 120 שקל. ואני צריך עזרה איזה מבין ה-3 לבחור: 1. http://www.hexus.net/review.php?review=525 2. http://www.pch.co.il/docs/pd709723685.htm 3. http://www.pch.co.il/docs/pd1033592915.htm ואם יש לכם אפשרויות יותר טובות בטווח אז סבבה (ואני לא עושה אוברקלוק)

• 58 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by L1ron,

איזה יתרונות יש בלחבר את המאווררים לבקר שליטה מאשר ללוח אם? הרי גם דרך הלוח אפשר לשלוט בהם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Baz34,

מעבד E6420 מגיע עם מכפל תדר X8 הייתי מעוניין לדעת לכמה לדעתכם ניתן יהיה להרים אותו במע שלי שכוללת : לוח: GA-965P-DS3 זיכרון: G.skill 2G 667 Cl-5 תודה רבה למתייחסים

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by eli_a2006,

עכשיו הוא בארץ ונמכר בפנדס הנה לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14107&PHPSESSID=abcbbacbb1c0f51ed804bc8878e40e40

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בקשר לשאלה הראשונה, יספיק הסבר קצר על תפקידם בקשר לשאלה השניה, יש מתח מקורי/סטנדרטי שעובדים איתו? אני רוצה לדעת כי עכשיו ה-VCORE על 1.54 ואני רוצה להוריד ל-1.50 כדי להוריד קצת את הטמפרטורה, השאלה היא אם הוא חייב לעבוד ב-1.54 או משהו כזה..

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. שלום לקוראי הודעה זו האם אבק בתוך המארז מחשב יכול להוריד מביצועי המחשב הכוונה היא כזו לפני שנה קיבלתי תוצאה ב 3DMARK06 של 12000-12800 נקודות היום אני מקבל 9000 נקודות האם היצתברות אבק יכולה לגרום לירידת ביצועים שכזו ? {אני שולל וירוסים כי תוכנת האנטי וירוס שלי לא מוצאת כלום גם ה SPYBOOT] אם לא מה יכול להיות הבעיה? בברכה ארז

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by dennis14,

נ"ב: אני לא מדבר על בלוקים לקירור מים כמובן. אני חושב על זה כי לא בטוח שקירור הסטוק יעמוד ב - OC אחרי בעלאת מתחים דרך GPU VOLTAGE TUNER של EVGA, או שאני טועה והוא יעמוד בזה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. תראו לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש ופתאום עכשיו חברים שלי ניכנסו לכזה קטע של OC ורציתי לדעת אם אני אוכל לעשות משהו מעניין עם המחשב שלי ואם כן אז בקצרה לאיזה חלק לעשות ואיך לעשות כזה הוא המפרט של המחשב החדש והאהוב שלי: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN - מעבד GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 - לוח PDP DDR400 512Mb פעמיים - זכרונות Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA - דיסק קשיח POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB - כרטיס מסך LG GSA-4163B BULK - צורב DVD Teac Floppy Drive 1.44 כונן דיסקטים A-TOP Alien PC Gaming Server yellow 500W - המארז ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series - ספק כוח אני יודע שיש כאן דברים שממש לא קשורים לאוברקלוקינג אבל אני גם ל…

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by Tommy,

כתוב לי בEVEREST שהמאורר של הכרטיס מסך רץ על 40% רק ... אני רוצה להעלות ל80 ככה ... לא אכפת לי שיהיה קצת יותר רעש אבל איך עושים את זה? LEADTEK 6800 NU

• 3 תגובות
    • 432 צפיות
  18. שלום יש לי E6300 מארז APOLLO עם 4 מאווררים של SCYTHE ועם הגוף קירור הזה: Scythe KAMA CROSS הטמפרטורות שלי הן: 46-47 במנוחה ועד 60-65 בעומס סביר, עשיתי ניקוי אבק מסיבי היום+ריענון משחה טרמית, הזרימת אוויר במארז אופטימלית, כבלים מסודרים, וברמת העיקרון אני חושב שהטמפרטורות צריכות ליהיות קצת יותר נמוכות, האם ניראה לכם שיש מקום להחלפת גוף קירור? אני חייל ופעם הייתי ממש חורש פה באתר ובעוד אתרים כיום אני לא הכי בעיניינים והשאלה שלי מראה את זה, אני לא מכיר גופי קירור חדשים ולא יצא לי לשמוע על מי יותר טוב ולמה, אם אתם חושבים שיש צורך להחליף גוף קירור במיוחד לאור הקיץ הקרב ובא אשמח להמלצה אבל התקציב שאני מקציב לזה זה עד 200 ש"ח (בכול זאת קשה לחיות ממשכורת צבאית)

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by DAVIDKI19,

המעבד במאמץ עד 75 מעלות בCALL OF DUTY הכרטיס מסך 92 במאמץ ללא מאמץ מעבד 40-45 כ.מסך 50-55 על המעבד קירור זלמן 7700ALCU זה בסדר???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מה הקירור (לא פסיבי) הכי טוב למעבד עד 300-350 ש"ח? הצעות מאעתר TMS בלבד.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by FireStar,

ברשותי מארז מסוג CHIEFTEC DX-01BLD blue Tower Case והארדקנו 5. כאשר ההארדקנו מותקן, הוא בולט מעט החוצה לעומת הצורב והסידי רום. האם יש איזה מדריך כיצד אפשר לעשות להארדקנו מוד כדי "ליישר" אותו כדי שיהיה באותו קו עם הצורב והסידי ???

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by neil4,

אהלן לכולם יש לי ecs k75a עם מעבד של athlon xp 2000+ ומאוורר אחד על המעבד ואחד על ה case אבל כשאני משחק במשחקים כמו moto gp 2 כשהמארז פתוח הטמפרטורה עולה לי ל57 מעלות והמחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט יש לי xabre 400 מה הפתרון??

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  23. AMD DURON באוברקלוק מעל 4GHZ מהירות ליבה ומוציאים לו את הקירור......בום http://video.google.com/videoplay?docid=5393904704265757054

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  24. אני צריך חנות טוב באזור המרכז לא רמאים שגם יעזרו לי להתקין את המאורר ויתנו אחריות וכל זה ואני לא ממש רוצה לקנות דרך האינטרנט

• 3 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים