עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TheSoupNatzi,

הוצאתי את הכ.מסך שלי וניסיתי להוציא את המאורר שלי ולא הצלחתי המאורר התחבר עם מן שתי כפתורים כאלה מצד השני של הכרטיס ואחרי שהוצאתי אותם, המאורר עדיין לא התנתק..... מישהו יכול אולי להסביר לי קצת יותר בפירוט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, יש לי תקציב של עד 1.100 להקצוץ למארז ואני מתלבט כיום בין שני מארזים בין הקנדלף של טרמלטק לבין ה-P180 של אנטק. פרטים על ה- Kandalf VA9000 Series באתר הבית של Thermaltake: http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm#btx פרטים על ה- P180 באתר הבית של Antec: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 מה יורת כדיי למודינג ומה יטותר עדיף כי אני חושב מתמונות פנימיות שיש יורת מקום מבחינת מרחב בקנדלף ויש לו יותר מקום לכוננים ויותר מרחב וגם דלת שקופה למודינג וכל זה ואתה הדברים האלה אין לאנטק מה שטוב באנטק שפשוט יוצא מגדרו זה הדלת הצדדית בעלת ה3 שכבות... אם תוכלו להביא לי סיקורים של אתרים והשוואות ויתורונות חסרונות אני יודה לכם וכמה שיותר מידע ע…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני לא יודע עד כמה הדבר נעשה אצל בעלי קירור המים או שהדבר גם אינטרגרלי אצלם גם. אך רציתי להבהיר כי ישנה דרך להוסיף קירור למערכת מבלי לשנות אותה. הדרך הכי קלה הינה הופסת נוזל אנטיפרייז (ANTIFREEZE ) אולי אתם חושבים כי הדבר נועד רק למכוניות ולמנוע קיפאון של המים, הדבר נכון אבל רק בחלקו. לאנטיפרייז 3 שימושים. 1. מניעת קיפאון מים - דבר אשר מונע מהמים לקפוא ולגרום נזק, לא נראה נכון במחשבים.. 2. שימון מערכת הצינורות והמנועים, האנטירייז מסייע לשימון המנוע המים ומונע חלודה. 3. התפקיד הכי חשוב שאנשים אינם מכירים בשימוש של אנטיפרייז. כאשר מים מתחממים ומתחילים לעבור טמפ של 50 או יותר מעלות, נוצר הפרש זעיר מאוד בין גוף המתכת לבין המים עקב החום. החום איננו מגיע למים ישירות אלא עובר הר…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by carock,

יש לי ANTEC SONATA 3 לוח אם P35 הרגילים.. ואיזה טכנאי הגביר לי את המאוורר במארז ועכשיו הוא מרעיש לי כמו טנק.. מישהו יכול לעזור לי להנמיךל את המאוורר

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

היי לכולכם, אני מתכוון לרכוש IFX-14 ויש לי מספר שאלות לגביו: 1) שמעתי שהבסיס (החלק שצמוד למעבד וסופג ממנו את החום) לא ממש חלק, מה שגורם לפגיעה בהעברת החום או משהו.. זה נכון? אם כן עד כמה זה משפיע? 2) באתר של Thermaltake כתוב שוא תומך ב-2 מאווררים, אבל מצד שני ראיתי ביו טיוב סירטון של איזה אחד עם 3 מאווררים עליו, וההיגיון אומר שאפשר לשים גם 4.. האם הוא מגיע עם 4 קליפסים? או רק עם 2, ואני אצטרך לקנות עוד 2?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Aviad56,

אהלן חברים, אז סתם חשבתי לבדוק טמפרטורות אחריי משחק בBF3 של שעה בערך, תראו אתם לא תאמינו; http://prntscr.com/qcpac למה כתוב 127 מעלות? זה לא אמור להישרף? מה זה החלק הזה בכלל? פרטיי מחשב: אתמול הגיע אליי- חדש חדש. מעבד i5 3470 כרטיס מסך HD 7970 3GB 5GDDR קירור רגיל לא DUAL-X 8GB RAM 2TB יש סיבה כלשהית שזה מגיע לגבהים כאלו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by muki1234,

היי לכולם קניתי אתמול מארז compucase 6a19 ואשמח לקבל המלצות על איזה מאוורר נוסף כדאי לקנות שיתאים למאוורר שכלול במארז. תודה רבה על העזרה.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Holy,

אז היום נמאס לי שהציפ על 45 מעלות כל הזמן (כשהמעבד פלוימנו על 35 מעלות) והחלטתי שהגיע הזמן למצוא פתרון זה בערך מה שעשיתי עכשיו הציפ על 35 מעלות. סוף סוף מצאתי שימוש לדיסקטים. לקחתי את המתכת שלו הדיסקט וקדחתי בו 2 חורים כדי לתפוס את המאורר הנוסף למאורר של המעבד. זה מחזיק די טוב ואין ויברציות מעצבנות. חוץ מזה הנה המקלדת והעכבר היפים שלי כולם אמרו לי לא לקנות

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. המפרט שלי הוא - Gigabyte X38-DS4 Corsair 520W Q6600 V1 G.Skill 4GB CL5 Inno3D iChiLL GeForce 8800 GT 512MB Vista X64 המעבד שלי מומהר ל- 3GHz 335x9 והנתונים בתוכנות Everest, CPU-Z ו- Core Temp סותרים. ב- Core Temp אני רואה את המהירות כפי שהיא צריכה להיות ומופיעה בביוס (כלומר 3GHz), ב- CPU-Z (הגרסה אחרונה) אני רואה שהמכפלה היא 6 ולכן מהירות המעבד היא 2GHz (כלומר Under clock), וב- Everest הנתונים משתנים כל מספר שניות כלומר המכפלה משתנה מ-6 ל-9 וחוזר על עצמו. למישהו יש מושג מה קורה כאן? יתכן והתוכנות עדיין לא יודעות לקרוא את הנתונים הנכונים מהביוס של הלוח החדש הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ORrrr,

אוקיי, לחבר שלי יש GeForce2 mx200 64 של חברת הקבר HIS שבאה בלי א/ק על הגדרות Core-175MHz Memory-143MHz ועם קירור רגיל עם מאורר ולא כולל על הזכרונות. הוא רוצה לעשות א/ק אבל הוא לא בטוח עד כמה להעלות בלי שישרף... והוא גם מבקש תוכנה שתעזור לו לבדוק יציבות לאחר זה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היכן ניתן להשיג בארץ מנורות תאורה למחשב, לידים ולידים חזקים (יש בארץ כחול?)? באיזו עיר? יש רשתות של חנויות כאלו? ובכלל איזה חנויות של מודינג יש בארץ?(אם יש בכלל.....)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by קלוקיי,

שלום, אני צריך קירור טוב ל - OC למעבד e8400 ואני רוצה שתגידו לי מה הכי כדאי מהרשימה 1. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1212 2. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1284 3. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1211 4. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=685 והכי חשוב שאני אוכל להכניס אותם למארז וללוח.. דגם הלוח P5Q וזה המארז: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=922 תודה..

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by the flying sanwich,

או קי, ממש נאמס לי! אבל ממש!! בערך כל יום יש לפחות תר'ד אחד שנפתח ששואלים שם "למה אני לא מצליח להעלות מעל 150 FSB" או "המפרט הזה טוב?" ועוד המון, שבכולם כתוב לוחות שונים שבכלל כלל לא מיועדים לOC (בעיקר GIGABYTE) אז ככה, עשיתי רשימה, תקנו, שנו, כתבו לי מכתבי נאצה, או שימו את זה סטיקי, לא אכפת לי. המערכות הן רק לAMD, אני ממש לא מבין בPENTIUM EPOX: מהמומלצים ביותר אם לא הכי מומלץ, בעיקר בגלל היכולות שלו לפתוח את המכפלה של מעבדי הTBRED B אבל לא רק, יש לו את כל האפשרויות הרצויות (וולט'גים וכו) וב8RDA + יש נעילות PCI וAGP למניעת קריסה של המערכת בשלב מוקדם לוחות מומלצים: 8RDA + 8K9A לדורותיו (מומלץ במיוחד ה2) 8K3A ישן יותר KT333 ABIT: נחשבים לטופ שבטופ, גם במחיר, לוחות…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני בודק בביוס, הטמפ' היא 38-39 מעלות, כאשר אני חוזר לווינדוס מוצגת לי בדיוק את אותה טמפ' שהייתה בביוס בתוכנה של הלוח אם, ולאט לאט הטמפ' צונחת ל-32-34, ואני רואה את הצניחה בהדרגה, יכול להיות שבווינדוס המאוורר של המעבד מתאמץ יותר בגלל אופציית הSMART FAN? קצת מוזר לי הקטע הזה כי בביוס המעבד אמור להיות בפחות עומס... אגב, מה שאמרתי נכון גם לגבי הטמפ' של הNB, בביוס היא 53, שאני מגיע לווינדוס היא צונחת לאט לאט ל-43-44... יכול להיות שהחיישן מזייף? הגיוני שקירור סטוק יגיע לטמפ' של 32-34 מעלות במנוחה?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by pellop12,

ARCTIC FREEZER 7 PRO REV 2 NZXT RESPIRE T20?? שיהיו שקטים למדי.. אין OC מן הסתם..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Gil28,

המחשב של חבר שלי: q6600 ga-p43-ds3l g/skill 4096 cl4 tuniq tower enermax modu82+525w hush ביטלתי את כל ה-C1E והEIST 9*333 וזיכרונות על 800 מתח למעבד 1.28(ע"פ cpu-z.)כשהטוניק על המהירות הכי גבוהה הליבות במנוחה על כ-50 מעלות ובמאמץ עובר את ה-70 מה לא בסדר? (הטוניק לא חם מדי)

17. מאיזה ערך ביחידות db ניתן לשמוע באוזן בלתי מזויינת? כמה CFM מינימום צריך מאוורר לזרוק ע"מ שיחשב למאוורר חזק יחסית?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by leahd3,

היי אני חדש פה חברה... יש לי מפרט כמו שרואים בחתימה עשיתי אובר קלוק עד 3.4 גיגה הרץ בלי לגעת במתחים עם התוכנה amdoveride וניסיתי 3600 וקרס השאלה שלי היא האם אני צריך להעלות מתח ואם אני מעלה מהתוכנה זה מחזיק???? בנוסף האם אני יכול לפתוח ליבה רביעית ואם כן אז איך???ושוב האם צריך לשנות מתחים??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Doron404,

אם כרגע יש לי מערכת עם AMD 1700 (מכפיל של 11.5) יציבה בBUS של 182, ואני אחליף את המעבד לAMD אחר, עם ליבה זהה אבל במכפיל של X15, האם המערכת תישאר יציבה והמעבד יעבור ב2730MHZ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני בונה מערכת... עכשיו יש לי משאבה וצינורות ורדיאטור אבל אין לי בלוקיםםםםםםםםםםםם אז יש לי שלןש אופציות או למצוא משהו בארץ או להזמין מחול או לבנות אחד בעזרת נפח אם אני יבחר ב3 תוכלו לתת לי שרטוטים של בלוק?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. גם קוד דגם אם אפשר וכמה עלתה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני שככתי את השם שלה... מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Lanzar,

שלום לכולם הגעתי עם הכרטיס מסך שלי לOC של 810 לזכרונות ו470 למעבד והכל עובד יציב וסבבה בלי חירבושים ורציתי לדעת אם יש סיכוי להגיע ליותר מי זה אם אני יפרק את הגוף קירור וימרח ARTIC SILVER 5 במקום המשחה המקורית ( הלבנה הפשוטה ) ??

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Moo^Moo,

טוב, המשחקים הולכים וכבדים על הTI4600 המזדקן, וחשבתי לקראת בואו של DOOM 3 להביא אותה בOC לגי'פורס, וצריך להתחיל במציאת פתרון קירור: 1. היטסינק של P3+מאורר עליו שמודבק בדבק טרמי. 2. Thermaltake GeForce 4 Highest Performance cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=401 3. TT CRYSTAL ORB http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4 4.כל פיתרון אחר שתציעו. -*-*דברים נוספים-*-* לדעתי פתרון 2 הכי טוב, יש למישהו? מה אתם חושבים? זה גם בא עם קירור לזכרונות (לא הבנתי מהאתר של TT). אני גם יודע שלא מדביקים ליבות בדבק טרמי אבל בהיטסינק הנוסף שיש לי אין חורים וגם אני מקום לקדוח.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by h-lior,

חברים יקרים, אני זקוק לעזרתכם המקצועית. קניתי מחשב אך הקירור שהזמנתי לא תואם לסוקט(1156) כעת עלי לבחור קירור אחר. אני לא מבצע OC אבל מריץ יישומים ומשחקים כבדים. חשוב לי שיהיה קירור איכותי, שקט ויפה. (כן כן...גם יפה) אני צריך לקנות מ-KSP כי שם קניתי את המחשב והוא מורכב כעת שם. האם יש לכם המלצה לקירור טוב? אני מתלבט בדגמים הבאים אך אם יש לכם הצעות אחרות, אשמח לשמוע. ‏CNPS10X Extreme Blue LED‎ ‏Yasya CPU Cooler ‏Samurai ZZ CPU Cooler ‏Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan‎ ‏Spire Storm 954 CPU Cooler s1156 מבחינת מחיר, עד 350. מחכה לתגובות. המון תודה :-)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים