עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bumpd,

אילו סטפינגים הכי טובים למעבד הזה? axp barton 2500+ mobile אני קונה אותו ורציתי לדעת אם יש עדין סטפינגים שווים?

• 9 תגובות
    • 499 צפיות
  2. שלום, אני קונה מחשב עם מעבד E6600, ומתכנן בעתיד לבצע OC מינורי (333MHZ לבאס). הבנתי שהקירור סטוק שמגיע עם המעבד אמנם יספיק לי ל- OC, אבל יחד עם זה יעשה לי חור במוח, כנראה גם ללא ה- OC. איזה קירור בסביבות 100-150 ש"ח מומלץ עבור הקונפיגורציה הזו?

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  3. בעזרתו האדיבה של LANZER (מומחה פורום כרטיסי מסך) צרבתי מוד ביוס לכרטיס המסך שלי HD4890 כאשר המתח למצב 3D עומד V1.35 והבאתי אותו ל1000MHZ בליבה ו1150MHZ בזיכרונות (4600MHZ אפקטיבי) בשביל הביטחון ביצעתי בדיקה של 4 שעות בGPU TEST של OCCT 3.1, הקירור סטוק מחזיק את הכרטיס בקלילות. צורפו לדיון כמה תמונות: תוצאת השיא 3DMARK06 היא 16937 נקודות, כשבסטוק הייתי מקבל באיזור ה15400 נקודות. אימות GPU-Z עם הביוס החדש סקרין שוט מחלון הOVERDRIVE של CCC בשביל אימות נוסף למפקפקים. מי שרוצה שאבצע עוד באנצ'ים ואדביק פה תגידו איזה אם יש פה מאגר המהרה לכרטיסי מסך תגידו שאעלה את הביוס. אני ממליץ לכל בעלי הרדיאון להוריד RBE 120 וWINFLASH ולהתחיל לסחוט מהכרטיס שלכם את המיץ באוברקלוק! [attachment…

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by gladiator1105,

בלי עזרה בי כלום איך יפה ? מפרט : ‏Core 2 Duo E8400 ‏Freezer 7 Pro ‏EP45-DS3R GIGABYTE ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ 800mhz cl4 ‏HD 4870 512MB ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ ‏Thermaltake Armor+ MX Enermax ‏PRO82+ 525W 3dmark vantage 8000 3Dmark 2006 = 15000 super pi = 11 sec. מנוחה 46 מעלות 100% load 57-63

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by MiOB,

שאלה לי אשאל: האם ישנה חנות בישראל, המוכרת את Silenator של Coolink או NH-U12P של Noctua? ??? חיפשתי ונברתי, אך לא מצאתי, ועקב כך אני שוקל להזמין מחו"ל... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  6. פרטים כמו DBA ... CFM וכו' ואם יש גם אתר של המוצר המאוורר

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by EAD,

היי אני מקווה שיש פה אנשים שמכירים לוחות אם של DFI אז לגבי המפרט שלי - הכל רשום בצד (איפה שרשום מפרטים) יש לי קירור אויר חזק אני לא מפחד מחום וכו' הבעיה שאני ממש אבל ממש צריך לשים VOLTAGE גבוהה למעבד שלי כדי שאצליח לעשות OC ולהשאר יציב (אני מחפש ממש סופר יציבות!, כלומר להריץ OCCT במשך כמה וכמה דקות טובות וכנל לעוד פעלות כבדות). לדוגמא עבור 3.8 ג'גה הרץ אני לא נגעתי בכלום חוץ מן המכפלה (העלתי ל 9.5) ושמתי VOLTAGE של 1.43 או משהו כזה כדי שיהיה ממש סופר יציב. לשנות FSB ניסתי, ובכלל אבל בכלל לא יציב (אפילו שהעלתי לדוגמא מתחים של זיכרון לממש גבוהים, וזה DDR3 ככה שאין סיבה). בכל מקרה, בעיקר אשמח לעזרה ממי שמכיר לוחות אם של DFI עם ה BIOS שלהם ושאוכל להבין מה אני עושה ל…

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  8. אם מישהו יכול לשלוח לי לינק לתוכנה שאפשר לעשות איתה O.C אני אודה לו מאוד ....חשוב !!!..............

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  9. שלום, יש לי מעבד סוקט 775 מסוג E4300 וכנראה ישודרג לE6600. לוח אם G31 הבסיסי. התעניינתי בקירור הזה ספציפי שנמצא בתקציב שלי 170 שקלים - Scythe Mugen - Infinity http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=253 במחשב החדש שיש לי היום יש קירור Scythe Reeven 120 והוא מעולה, שקט ומקרר היטב לכן שקלתי ללכת על אותה חברה. במחשב הישן שאליו אני רוצה לקנות את הקירור יש כרגע את הקירור Zalman 7500 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1614 שלצערי הוא לא משהו בכלל. בזמנו עלה 250 שקל אם אני לא טועה. הוא די שקט אבל לא תמיד קירר טוב. עדיף קירור שיש לו מאוורר חיצוני שתמיד ניתן לנקות היטב ולהחליף במידת הצורך. אשמח לדעת מה אתם חושבים לגבי Scythe Mugen - Infinity ואם יש לכם הצעה …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Pika007,

אחרי הרבה בלאגן, כזכור לכם, עם הספק שלי שעשה בעיות ויש מצב שגם דפק קצת את הלוח, מחר אני סוף סוף מסדר את כל העסק ומקבל לוח חדש- גרסת ה PLUS, וספק זמני נורמלי עד ששלי יחזור מתיקון/החלפה. צפו לביצועים באוברקלוק, והפעם גם לראות משהו, בניגוד לפעם הקודמת

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי מאוורר 80 מ"מ שאילתרתי מספק כוח ישן ושמתי אות בגג ככה שהוא מוציא אוויר... משום מה הוא לא עושה מי יודע מה רוח כמו שאר מאווררי ה 80 מ"מ.. מישהו יודע בכללי כמה סיבובים הוא אמור לעשות?? או אולי בגלל שזה מספק כוח או משהו כזה... תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  12. לא מזמן קניתי מחשב חדש למשחקים ואני נהנה ממנו מאד אבל בזמן האחרון רעש מהמאורר של הגשר פשוט משגע אותי ולצערי הרב אין הרבה שאני יכול לעשות בנידון :'( הלוח הנ"ל הינו http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_30_219_349&products_id=2715 וכמו שאפשר לראות בתמונה יש לו כמה בעיות שמפריעות מאד, כמו למשל העובדה שלצ'יפסט אין heatsink רגיל אלא פלטת מתכת קטנה עם מאורר קטן שנמצא בדיוק מאחורי הPCI-E ועקב כך ישר מתחת ל8800 שלי, עכשיו חוץ מהעובדה שכרטיס המסך מחמם את זה בצורה דיי אינטנסיבית וזה לא יכול להתקרר אין אפשרות לשים heatsink רגיל כי כרטיס המסך נמצא בדיוק מעל. אז בסופו של דבר אני לא רואה דרך להחליף את הקירור, הצ'יפסט פחות או יותר בוער(אי אפשר לשים את היד אפילו על הגריל שנ…

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש ואין בו מאווררים ואני רוצה להוסיף אתה יכולים להמליץ לי על מאווררים וכמה מאווררים צריך בשביל מחשב כזה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION HEC Win550 550W 20/24PIN NEC AD-7173 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X LabelFlash Black Bulk G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II ST3250620AS Microsoft® Compact Optical Mouse 500 U81-00008 Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 B2L-00007 Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775

• 9 תגובות
    • 544 צפיות
  14. טמפרטורה יהיו המים במיכל??

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  15. יש לי מעבד אינטל 1.7 ואני רוצה להחליף את המאוורר העלוב שנמצא על המעבד ... חשבתי על ה- Thermaltake Volcano 9 מה אתם חושבים? יש לכם המלצות?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by Gliding,

בינתיים עוד לא קניתי קירור...מאז הדיון הקודם החלטתי לנסות להזמין את ה ZALMAN על אף כל הביקורות הטובות על ה SILENCER. אולי בקרוב אני אשנה את דעתי. האוברקלוק הוא עם הקירור סטוק של XFX...שהוא די מאפן...אין אפילו HEATCOPPER...זה סתם מאוורר שיושב על חומר שלא כ"כ ברור איך הוא מוליך חום. והוספתי מאוורר 120 שמכניס אוויר מקדימה ושני מאווררי 80 מתחת לכרטיס שדוחפים כלפיו אוויר. אני סתם משחק עם המהירויות בינתיים הגעתי ל 375/800. הטמפ' עם מארז פתוח במנוחה היא 60 מעלות...במאמץ הוא לא עובר את ה-63. מארז סגור הוא הגיע במאמץ ל-66. 3D05 4017 3D03 9000 ומשהו

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by YardenBenlulu,

שלום חברה, אני מעוניין לעשות למעבד שלי אוברקלוק מהירות השעון שלו קצת עתיקה 2.5GHZ. אני משתמש במעבד Q9300, ממש עכשיו סיימתי למרוח משחה טרמית ולנקות אות טוב והתוצאות שאני מקבל בלי שום אוברקלוק עדיין הם במנוחה: 41,44,48,44 שלושה ליבות במאמץ הגעתי למצב של 67-68 מעלות... עכשיו ידוע לי שאלו טמפרטורות גבוהות אז מה יהיה אחרי אוברקלוקינג ? כדי להיות בטוח, אני מרחתי את המשכה הטרמית באמצעות כרטיס דק לכל אורך המעבד באחידות, שכבה דקה וגם שכבה דקה על הקירור, מה מצבי והאם אפשר לעשות OC במצב הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מה המצב חברה ?.. טוב המחשב של אחי היה עם גוף קירור סטוק ועשיתי לו OC מ - 2.5 GHz שהמעבד בא איתו מהיצרן ל - 3.33 GHz ודווקא היו אחלה טמפרטורות ... עכשיו קניתי למחשב שלו גוף קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro, הרכבתי אותו הכל טוב ויפה (טמפרטורות די נמוכות) וניסיתי לעשות OC ל - 3.7 - 3.8 ואני פשוט לא מצליח ... אגב עכשיו שאני חושב על זה לא ניסיתי לעשות OC ל - 3.6 אז אני אנסה גם את זה אבל בינתיים אולי אתם יכולים לעזור לי ... כל פעם כשאנ ימנסה להגיע ל - 3.7 - 3.8 ואני שומר את ההגדרות אז כשה - Windows (ויסטה אולטימייט 32 ביט) בא לעלות אני מקבל שגיאה שכאילו לא מחובר משהו ובגלל זה הוא לא מצליח לעלות ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולעלות את ההגדרות של ה - OC הקודם או את ההגדרות של…

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by vourt,

היי, יש לי את הכרטיס של BFG שמגיע כOC כבר מוכן. האם אני יכול להוסיף עוד OC קטן לכרטיס בעזרת תוכנות? תודה!

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by elyaz,

תסלחו לי על השאלת תם, אבל יכול להיות שהספק שלי לא מספיק חזק ל OC? יש לי HD4850 של sapphire וספק כוח Hec Compucase True 400W ניסיתי לעשות קצת אוברקלוק לכ"מ שלי, ולא הצלחתי להגיע לתוצאות מי יודע מה (690 MHz למעבד וקצת מאוד לזיכרון) ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by quantoM,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 איזה מאוורר להצמיד לו ? זה בשביל HD4850.

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  22. היה לי מאוורר green power שהגיע ל 3900 סלד והטמפ שלו הייתה 390 במנוחה ו 45 במאמץ החלטתי לקנות מאוורר חדש וקניתי vantec aeroflow for p4 שהוא מגיע ל 4500 סלד והטמפ אצלו הייתה 42 המנוחה ואלוהים יודע כמה במאמץ, נ.ב המאוורר יושב טוב+ משחה טרמית!!!!! :'( מישהו שיעזור לי בבקשהההההההההההההה

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by lol_minbet,

לאור הצלחת MUGAN 2 החליטה חברת Scythe להוציא מהדורה מוגבלת לקירור המעולה בדומה למה שעשתה חברת THERMALRIGHT עם דגם הTRUE שלה ל120 ULTRA EXTREME כידוע לכולנו הקירור המעולה לא רק נראה גדול, הוא גם שוקל לא מעט, כ870 גרמים איך החברה המזרח אסיאית לא עוצרת כאן, והחליטו לשחרר מפלצת במשקל 1.8 קילו טהור של נחושת! פשוט להניח על המעבד שלכם והקירור ידאג לשאר בגלל המימדים העצומים שלו הגרסה לאספנים תעלה מעט יותר מהקירור הרגיל, בקרוב בישראל...

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by dotan922,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, יש לי את הקירור הזה למעבד: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6288 כרטיס מסך: SPARKLE 260GTX ללא אוברקלוק מעבד: E8400 @ 3000Mhz, 3450Mhz לא נגעתי במתחים, זה עדיין על 1.125 אבל זה יציב מארז Thermaltake Soprano שני 12CM, אחד קדימה ואחד אחורה ומאוורר 92MM בחלון צד אלה הטמפ' במנוחה: מעבד 42 מעלות כרטיס מסך 52 מעלות טמפ' במאמץ: מעבד 50-54 מעלות כרטיס מסך: 78-84 תלוי במשחק אלו הם טמפ' סבירות? גבוהות מדי? לאיזה טמפ' זה אמור להגיע ברגיל? אם גבוהה מדי איך אפשר לפתור הבעיות? ד"א הקירור למעבד הוא אחד המפלצות תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by 1nstall,

היי יש לי זיכוי של 300 שקל בזיגזג ואני צריך לקנות 4 מאווררים חזקים אבל שיהיו ברעש סביר. כי היה לי sf2 blue led והוא רועש בטירוף, והפוטצוימטר שלו לא עובד. אז אני צריך 4 מאווררים שהיוי ברעש סביר, ואני חייב לקנות בזיגזג. תודה מראש install

• 9 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.