אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
הכוונה היא מה לתעד כדי לראות את השיפור ? למשל הורדתי את S&M אבל אני לא כל כך יודע מה לבדוק שם... האם אתם ממליצים לקחת תצלומי מסך של cpuz ומה לקחת מS&M?
-
- 5 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שפשפו טוב טוב את עיניכם אתה הולכים לראות משהו מפחיד ביותר האובר קלוק המפחיד ביותר שראיתי: ה - amd opteron 146 רץ על 2.0ghz ברגיל שימו לב לאובר קלוק המטורף הזה http://img353.imageshack.us/my.php?image=opt146325x10141vpi1m1ne.jpg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע כלום אבל ממש כלום על אוברקלוקינג ורציתי לדעת כמה דברים: 1.לאילו רכיבים אני עושה OC 2. איך אנשים מגיעים לרמות כלכך גבוהות?? 3.אינטל e6600 ו ge force 7900 gs טובים ל OC 4. מה צריך לעשות כדאי לבצע OC תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
זה המאוורר הכי גדול שיש לי במארז והוא מרעיש בצורה מטורפת. הוא מחובר לחיבור ה-CHA_FAN. כפי שאתם רואים בתמונה הוא מסתובב בסביבות 2220 שזה מהר איך אפשר להוריד אותו? ניסיתי עם התוכנה SPEEDFAN לא עוזר ולא מגיב שם בכלל , ניסיתי דרך הביוס לבטל אותו יש לי אופציה לעשות IGNORE אין לי משו אחר.. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
יש דבר כזה מפצל מהחיבור חשמל למאוור מהספק שיפצל אותו ל-2 או 3 כדי שיהיה אפשר לחבר עוד מאווררים?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שיניתי את המהירות של המעבד בביוס מX200 לX214 המקסימום שאני יכול למהירות 400MHZ ולא נגעתי בתדירויות זיכרון הAGP/PCI וכו והמעבד עלה ל2.99GH הבעיה היא שכשאני נכנס לWINDOWS מתחילות לי הבעיות: א.אני לא יכול להכנס לאינטרנט אקספלורר כי מופיעות לי שגיאות וERROR REPORTS ולאחר מכן המחשב קורס ומופיעה לי הודעת שגיאה במסך כחול והמחשב יוצא מWINDOWS וזה קורה גם שאני מכבה את המחשב ואז אני צריך ללחוץ על RESET. למישהו יש מושג איך אני יכול לעשות O.C בטוח מבלי שהמחשב שלי יקרוס ויהיו לי השגיאות הללו לאחר שכבר ניקיתי את הקירור והמאוורר ושמתי משחת ARCTIC SILVER והחלפתי ספק כוח מחברה ג'נרית לחברת HEC425W 2 FANS. אודה לתגובות ומענות למי שמבין בנושא
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
למארז שוכב אשר גובהו 15ס"מ ,חשבתי על זלמן אבל לא יודע אם זה יתאים לסוג המארז תודה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום לכולכם. היום ניסיתי לשבור שיא אישי ולעבור את ה2200@2706mhz שהגעתי אליהם עם מעבדי. הפעלתי מזגן - הסרתי דלת מארז וכיוונתי מאוורר על המערכת , העליתי מתח מעבד שוב ל1.7V והתחלתי במלאכה. שמתי בהתחלה את הבאס מ230mhz כמו שאני עובד ביומיום על 250mhz תחילה ( השיא הקודם היה 246mhz יציב) ועשיתי SAVE בביוס . המחשב לא עשה POST וחזר למהירות סטוק 200mhz . חשבתי..טוב...אולי הגזמתי קצת...אז שמתי בחזרה על איך שאני עובד ביומיום - 1.55V@ 230mhz . ושוב פעם המחשב לא הגיע לPOST !. חשבתי שמשהו מוזר פה.... ואז שמתי לב שהVcore של המעבד נעה בין 1.48-1.5 V ... שזה פחות מהדיפולט של המעבד שהוא 1.55V ... העליתי את הVcore של המעבד ל1.65V והופ ! יש POST והכל תקין - והVCore שלי הוא 1.55V לפי …
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב ישן אך מלא גאווה והגיע השלב שצריך להוסיף לו זיכרון עד שיהיה קצת כסף למחשב חדש. הלוח הוא GIGABYTE 8PE667 ULTRA2 והוא תומך בזיכרון עד DDR333 ואין לו DUAL DDR זיכרון 2X 256MB SAMSUNG DDR333 CL3 מעבד Intel Northwood 2.4 @ 3.0 הבאס על 167MHZ ותוספת המתחים היא 0.2V+ לזיכרון ומעבד על 1.65V. עכשיו, המחשב על Overclock משהו כמו 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג ל-1GB זיכרון והיום הסטיקים של DDR שמוכרים הם מינימום DDR400 (שיפעלו כמו DDR333 על המחשב שלי) העזרה שאני צריך : 1. בחירת הזיכרון: האם להוסיף סטיק של SAMSUNG DDR400 512MB ל-2 הסטיקים הקיימים או להחליף לסטיק 1 של 1GB מחברה כלשהי אחרת (ההפרש בין 512MB ל-1GB לא גדול) או האם אפשר בכלל להוסיף סטיק של 1…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
והתשובה היא לא! חחח עד כמה שאני ניסיתי כמובן. טוב, אז בואו נתחיל בכך שאתם לא צריכים לומר לי שהזכרונות האלה מעפנים וזה פשוט ביזבוז של המחשב שלי :-[, אבל אין מה לעשות, וברגע שאני אחסוך מספיק אני אקנה לעצמי זוג TwinMos SP 433 BH5. ולענייננו. אז יש לי את הזכרונות המצ'וקמקים האלה, שרצים בתזמונים של 3-3-3-8 ובמתח יצרן מומלץ של 2.6V. כשקיבלתי את המחשב, כל הזמן היו מסכים כחולים, ופשוט לא הבנתי למה! עבר חודש עד שהבנתי שזה הקטע של ה CPC. מאז אני מנסה לגרום לזכרונות האלה לעבוד ב 1T, ואני פשוט - לא מצליח. בעבודה ב SINGLE CHANNEL הם עובדים ב 1T בלי בעיה ותיזמונים של 2.5-3-3-6. כשמנסים לעבור ל 1T ב DC, מסך WELCOME של ה WIN הוא הדבר היחיד שאני מספיק לראות לפני הכיתובים הלבנים על גב…
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בוקר טוב, כשאני מפעיל ת'מחשב המאוורר של המעבד עובד כמה שניות ואז מפסיק רק כשאני מפעיל את התוכנה ITE SMART Guardin זה עובד עוד פעם, למה זה קורה ? והבעיה מהספק ?
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי מאוורר של EVERCOOL, אין שם משחה טרמית. שכן שלי אמר לי שאני יכול למרוח גריז, האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ! אין לכם מושג איך פאקינג רעדתי וכמה חוטים נפלו והתעקמו עד שזה עבד ! אבל עשיתי בשעה טובה את המוד למעבד ואני על 1610 !!! באס של 133 ! במתח של 1.725 ! יציבות מלאה ! 40 מעלות עם SK6 ! אני עכשיו מריץ כמה דברים ובדיקות אבל אין לכם מושג איך שאני מרוצה!!!
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אנשים ... רציתי לדעת איך מרכיבים את החלון למארז שמגיע בקיט ... בשביל מה הגומיות האלה והצינורות האלה שמגיעים איתו ?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני כנראה במהלך השבוע הקרוב הולך לקנות או להכין כבלים עגולים וקדוח ולשים מאוורר 120 מ"מ בדלת המארז. רציתי לדעת עד כמה ישתפרו הטמפ' שלי: כרגע 40-42 של הלוח אם 54-60+ במעבד ויש לי כמה שאלה על איזה מאוורר 120מ'מ ללכת? אני מחפש אחד אם אפשר בעל חיווי של פעולת העבודה (מתח) ושגם יעשה את העבודה כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות הנ"ל בביוס שלי. היכן זה אמור להופיע?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על קירור פסיבי למעבד..Q6600
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
טוב שלום, רציתי להתחיל בזה שיש לי מחשב שמספק אתי אבל בזמן האחרון יש לי הרגשה שהמעבד צריך שידרוג אז חשבתי לעשות OC ת השאלה שלי היא איזה קירור ליקנות למעבת גם שיהיה שקט וגם שאני יוכל לעשות OC מקסימלי . המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb והלוח אם הוא Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 אז איזה קירור לקנות ? עד איזה מהירות אני יוכל לעשות OC ואיך? ואם אני עושה OC והכול תקין זה לא גומר את המעבד ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי VOLCANO 6CU PLUS שמגיע עם מאוורר דלתא 60 ממ שמרעיש לי כמו מטוס סילון עכשיו רציתי להחליף את המאוורר הרועש במאוורר שקט לא יקר מידי ויעיל איזה מאוורר אתם חושבים שאני צריך לקנות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוכנה SPEEDFAN לא מצאתי כלום, יש עוד דרך?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לומד את כל הנושא של האוברקלוקינג והיום נכנסתי לביוס רק כדי לראות את הדברים וזה... כשהגעתי לשורה של ה"CPU Ratio CMOS Setting" שמכוונת כרגע על 15... ראיתי שאי אפשר לשנות אותה.. היא מסומנת באפור וכשאני מעביר אליה את הסמן הוא פשוט ממשיך לשורה הבאה ומדלג על השורה הזאת... הנה תמונת מצב: http://i177.photobucket.com/albums/w227/jamustafa/DSC00289.jpg ככה שעם מכפלה כזאת אני מנחש שאני לא יוכל להגיע רחוק באוברקלוק... מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשנות את המכפלה? תודה
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מפרט : מעבד : e7400 2.8Gh core 2 duo לוח אם : Gigabyte Ep43-ud3l כרטיס מסך : gigabtye Hd 6850 oc מהמפעל זיכרונות : שתי סטיקים של 2GB RAM 800Hz DDR2 דיסק קשיח : 500GB ספק : Sseasonic s12 bronze 620W מארז : מארז של ivory עשיתי OC פעם ראשונה לE7400 עם קירור סטוק. הגעתי ל3.5Ghz, ועצרתי בגלל שהטמפרטורות היו על 67 +- יום למחרת גיליתי שהמתחים שלי היו במצב AUTO והבנתי מפורום אחר, שזה לא טוב... שיניתי את כל המתחים לNORMAL ועכשיו המחשב עובד רגיל רק שאני עושה בדיקת מאמץ בOCCT, הוא עושה לי את השגיאה בכותרת, פותח את התיקייה עם התמונות על הבדיקה, וזהו... התקנתי מחדש את התוכנה, עדיין יש בעיה. העלתי מתח בVCORE הזה פעמיים. הגעתי ל1.3 וזה עדיין עושה את הבעיה ! עכשיו חזרתי למתחים NORMAL, ו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-