עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mikko,

http://global.msi.com.tw/index.php?func=newsdesc&news_no=591 איך לא חשבו על זה קודם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בעבר הוא היה על 60 במנוחה, איך זה קרה? לא עשיתי OC ולא שמתי קירור מיוחד. שיחקתי במשחק של אבודים והוא הגיע ל100 מעלות - הדרייבר הקפיץ הודעה שהכרטיס חם מידי ויצאתי מהמשחק. (ניסיתי על רזולוציה גבוהה, אח"כ החזרתי לנמוכ היותר). גם לפעמים שאני רואה וידאו באיכות HD הוידאו נתקע קצת. קיצר מה עושים?

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום לכולם!!!! הרכבתי גוף קרור מידגם ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 מחדש כי בפעם הקודמת לא שמתי מספיק מישחה טרמית ורציתי לדעת לאחר כמה זמן אני יכול לעשות בדיקת מאמץ למעבד ומה הטמפרטורות הרצויות למעבד מידגם AMD ATHLON 4800+ X2 לאחר הרכבת גוף הקרור הנ"ל תודה מראש לכל העונים משה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. כותרת. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 432 צפיות
  5. Started by Unix,

שלום לכולם ביידי המעבד: E2160 1.8GHZ. עשיתי לו אוברקלוק ל- 3.2GHZ. גוף הקירור שעליו הוא: Thermaltake V1. במאמץ אני מגיע ל-65 מעלות. האם יש דרך להוריד אותו מעלות?

• 0 תגובות
    • 400 צפיות
  6. Started by oren99,

כרגע העלתי מ 2G ל 2.5G המכפיל של הזכרונות (או המחלק, לא יודע) על 1.333 יש לי רק 2 אופציות לבחור מהם בזכרונות ויש לי זכרונות של 667MHZ. אז כרגע, הזכרונות על התדר הנכון. אם אני מעלה את התדר של המעבד עוד אז כבר אין לי מכפיל שאני יכול לבחור שמשאיר את הזכרונות על 667 יש משהו שאני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  7. זה הגיוני שאחרי OC אני מקבל פחות נקודות ב 3DMark06 מאשר בלי??? מה ניסגר?????? איך?? Q6600 2.4 ל 3.0

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by zombie,

מחפש גוף קירור ל8800GTX חשבתי על duo orb של Tt מה עוד מומלץ? תקציב עוד לא ידוע בידיוק אבל אני מניח שאני לא שם יותר מ 300 שקל.... מה לגביי ARCTIC COOLING s1 אפשר לשים אותו על הgtx? אהה ועוד דבר!!!! יש לי מארז NZXT LEXA BLACK LINE ואפשר לשיםי למטה(מתחת לכרטיס מסך) מאורר 80מ"מ....כדאי?זה יכול גם לקרר מאוד את הכרטיס...? אולי לשים גם גוף קירור וגם מאורר?על איזה מאוורר אתם ממליצים?מה לגביי מאוורר סלוט? תודה רבה מראש[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 15:23:07 מקפיץ!!!!!!!!!!נו מה כבר שאלתי למה לא עוזרים לי?!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. יש לי מעבד פנטיום 4 3GHZ, עם 1GB זיכון(200MHZ). ספק 500W של GYRO אני רוצה לבצע OC למעבד אבל אני צריך לדעת אם הוא לא יישרף או משהו כזה ושהוא ישאר קריר. הייתי רוצה לבצע OC גם לכרטיס מסך שלי- 5200FX (אל תצחקו) עם 128MB אבל המעבד בעדיפות ראשונה. בEVEREST כתוב שהטמ"פ ככה: הטמ"פ של הלוח אם: 40-50 הטמ"פ של המעבד: 15-30 פרטים על הכרטיס מסך: GPU Clock: 250 MHz Memory Clock: 133 MHz מעבד: CPU Clock: 3006.8 MHz Memory Bus: 200.4 MHz L2 Cache: 1MB On-Die, ECC, ATC, Full-Speed לוח אם: Motherboard Chipset: SiS 661FX תגידו מה אני צריך עוד לרשום ואיך להתחיל ב-OC. תודה מראש, גיל

• 5 תגובות
    • 460 צפיות
  10. הפוסט נוצר בפורום ספקים ומארזים אבל כנראה פה המקום המתאים.. ככה... המחשב שלי מאייבורי.. ספק ומארז ג'ינרים CPU: Pentium D 3.0Ghz M.B: ASUS P5LD2 RAM: 2x512mb, 2x1gb (667Mhz) HD: 2x 80gb 1x 250gb G. Card: Gigabyte 9500 Passive Cooling המחשב דיי ישן ואולי בקרוב אני יחליף מעבד ולוח אם אבל עם בוא הקיץ המחשב התחיל להרעיש בגלל שמערכת האיוורור מתאמצת, ניקיתי אבק והכל כבר ועדיין לא עוזר המעבד מגיע ל 50 מעלות בIDLE וגם הכרטיס מסך לכן הגעתי למסקנה שהגיע הזמן למארז ופתרונות קירור איכותיים חשבתי על: מארז: THERMALTAKE SOPRANO Silver או NZXT Trinity Silver NO PSU (חשוב! אני לא צריך ספק!) מבחינת קירור חשבתי על: Scythe Mini Ninja Rev. B AM2 Support Arctic Cooling MX-2 חשוב מאוד שכל המחשב…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  11. Started by tmpusr,

http://www.frostytech.com/permalink.cfm?NewsID=65646

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. וזה בהמשך ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=321316.0 אולי בגלל שזה כרטיס משופר של ה8800 אז הם נעלו את האופציה לOC כי כבר יש בו? זה הדגם הראשון שיצא ממש באותו יום קניתי אותו... או אולי בגלל שאני עם ויסטה 64BIT לומרות שאני עם הדריבר האחרון.. (גם למיטב זכרוני בXP הקודם הוא לא נתן לי OC) אוווווףףףף בבקשה תעזרו :'( :'( [br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 08:53:32 כך זה נראה אצלי..[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  13. לאחר הרכבת גוף קרור arctic cooling freezer pro 64 על מעבד amd athlon 4800+ x2 טמפרטורת המעבד היא:30-35 במצב רגיל ובמאמץ 55 האים זה נורמלי? הישתמשתי במישחה שבאה על גוף הקרור לא שמתי מישחה לאחר שניקיתי את המישחה מהמעבד כך אמרו לי בחנות שקניתי מימנה את גוף הקרור האים הטעו אותי כי גוף קרור כזה אמור לדעתי לתת טמפרטורות טובות יותר לא?????????

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  14. Started by bubugu,

שלום, האם הטמפרטורות הבאות נורמליות למצב של מנוחה של המחשב (בהתחשב בזה שהחדר עם חלון למרפסת פתוח כך שטמפרטורות החדר היא לא אידיאלית כרגע...חם היום אתם יודעים): מעבד amd 4800+ 35 מעלות לוח אם asus m2n-e 35 מעלות כרטיס מסך XFX 8600GTS XXX 54 מעלות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by avishaiar17,

שלום לכם.. אני ממש לפני אוברקלוק, רציתי להבין כמה דברים אחרונים לפני שאני מתחיל..בכמה אני מעלה בוולטים ובאיזה תדירות לא הבנתי את הנושא הזה.. לגבי עוד משהו הסתבכתי..אני מעלה 10 MHZ כל פעם בבאס נכון??? ראיתי שאמרו שצריך לעלות גם את ה- FSB הלוח שלי תומך עד 1600 אבל המעבד הינו 1066 מה עושים לגבי זה?? מעלים גם ב- FSB במקביל עם הבאס?? תסבירו בבקשה שאני יוכל להבין יותר לעומק.. אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות בלי קשר לאוברקלוק שאני הולך לבצע למעבד..?? אין קשר ביניהם נכון?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  16. קניתי מאורר חדש למעבד ועדין יש לי 52 מעלות.מאורר גדול על דלת המארז יכולה להוריד?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by babu,

אני עושה OC ככה שלא יעשה לי צוואר בקבוק ל 88GT מעבד E4500 איזה OC אני צריך לעשות כאילו מה לעלות וכמה? ואיזה קירור יחזיק לי תמעבד אם ה OC שאני יעשה?

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by RenTex,

היי אנשים, יש לי שאלה, אני כרגע עם Q6600 על 3.2 .. מכפלה 8 400FSB .. הכל טוב ומצוין, האפשרותהשניה שלי זה עם מכפלה 9 ו FSB יותר נמוך. אני יודע שעדיף שהמכפלה תהייה כמה שיותר גבוהה, אבל מבחינת טמפ' וצריכת מתח, יש הבדל? כי אני מפחד שאם אני ישים 9 זה יקפוץ לי ... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  19. Started by skullfacer,

תקשיבו אני מאילת מבזמן האחרון אין פה טיפת האוויר קר חם רצח עכשיו כול הטמפ' עולות בהרבה פעם כרטיס מסך במנוחה 34\37 היום 41\46 היום מעבד במנוחה 35 פעם 16 20 יש לכם רעיונות איך אני יוכל להכניס אוויר קר למחשב אני גם מזמין 3 מאוררים למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 387 צפיות
  20. Started by Unix,

שלום לכולם.. בידיי כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail http://tms.co.il/product/4643 האם אפשר להחליף לקירור שאינו בסיסי?

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  21. אוקיי, הגעתי ליעד השמרני של האוברקלוק שלי. מעבד 2.8, זכרונות 800 4-4-4-12. הכל עובד פיקס ושורד כל בדיקת מאמץ. מצורפים נתונים על המערכת בזמן מנוחה, לקוחים מהתוכנה אוורסט. שני דברים מדאיגים אותי קצת: טמפרטורת לוח אם וטמפרטורת דיסק קשיח. לגבי לוח אם - החלפתי לא מזמן לוח אם מASUS P5K SE ל-GIGABYTE DS3L. האסוס נתן לי טמפרטורות קרירות למדי, הג'יגהבייט, מאז שהגיע, עובד על טמפרטורות גבוהות יותר. הוא גם נוטה להתחמם בעוד האסוס שמר על יציבות מבחינת חום. מבחינת ביצועים הג'יגהבייט עובד מושלם וחלק. לגבי הדיסק הקשיח - מוזר מאוד, במארז ג'נרי הוא היה קריר יותר בעשר מעלות בממוצע. במארז הנוכחי, שמתוכנן להכיל כמות גבוהה של דיסקים קשיחים ולצנן אותם היטב, הוא מגיע לטמפרטורות הגבוהות הנוכחיות. …

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by ElemenTal,

בגלל שהרגם אותי כשאמרתי שהטמפ' שלי עם ה Q6600 + TUNIQ TOWER 120 זה 22-25 מעלות במנוחה, אני מביא תמונות מכל המקורות ואתם תגידו לי מה באמת הטמפ' שלי. EVEREST Ultimate Edition + Cote Temp http://img80.imageshack.us/img80/829/cputempow3.jpg BIOS http://img507.imageshack.us/img507/9137/biostempoo4.jpg TAT Idle http://img209.imageshack.us/img209/5606/tattemppe5.jpg TAT Load http://img209.imageshack.us/img209/3960/tatloadtempfo9.jpg אם אני מבין נכון אז מה שאתם אומרים בעצם זה שטמפ' שלי זה לא מה שרשום ב CPU ב EVEREST אלה ה CORE 1 ו CORE 2 . מה אומר ה CPU ב EVEREST ? איך אני יכול לדעת את הטמפ' הכללי שלי באמת (CPU ולא ליבות) אם זה כלל הולך ככה ? איך ב TAT אני יכול לראות את כל 4 הליב…

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  23. Started by ElemenTal,

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/vga-coolers2_15.html#sect0 האם הנתון שאומר שבמנוחה זה על 46 מעלות ובטעינה על 65 מעלות הוא נכון ? אם זה זה קירור ממש משתלם !!! המאווררים ממש ממש שקטנים (21dBA) והוא עולה 200 שקל. שאם להשוות אותו ל S1 + turbo module שעולה יותר, מקרר פחות, ועושה המון רעש (בסביבות ה 50) אז ה TT הרבה יותר טוב ומשתלם, לא ?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by ElemenTal,

באתר של הקירור כתוב שהוא מגיע ל 2000RPM ואצלי הוא מגיע רק ל 1000. בכפתור שמסובבים, אם אני מתחיל לסובב מהתחלה לעט לעט ולעקוב אחרי העליה של ה RPM אז בערך באמצע הדרך של הכפתור הוא מגיע ל סביבות ה 1000RPM ומשם אם אני ממשיך לסובב הוא לא ממשיך לעלות. למי שיש אותו גם - איך זה אצלכם ? יכול להיות שזה פשוט תקלה אצלו ואני צריך להחליף ? (זה חדש לגמרי מלפני שבוע) מבחינת קירור זה לא כל כך מפריע לי כי ב 1000RPM ה Q6600 שלי ב 22 מעלות. ולא שומעים את הטוניק בגרוש, גם אם אני מצמיד את האוזן לקירור לא שומעים אותו מבין שאר המאווררים. (ועוד אמרו שהוא מרעיש, אולי ב 2000 יהיה יותר חזק אבל לפחות ב 1000 הוא שקט לגמרי)

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by גיימרית,

על מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים