עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by EFSenable,

כאשר במאמץ מגיע ל- 1.34V בגלל ה- LLC. סביר או לא שווה את המתח המיותר ? טמפ' לאחר 14 שעות OCCT הינה 72c.

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  2. אם אני מעלה את הFSB ל 201MHZ הוא מצליח, אך אם אני עובר, הוא מאפס את הגדרות הOC בביוס לאחר שמירה וריסט, כנראה הוא הצליח לעשות 201MHZ כי זו סטיה שעוד אפשר לעבוד איתה, אני חושב שמשהו אחר מגביל בתחום הBIOS. [glow=red,2,300]יש לציין כי ניסתי לעשות OC עם התוכנה EASYTUNE5 והצלחתי להגיע ל350MHZ.[/glow] זכרון הוגדר לעשות במכפלה 2 (יחס מסונכרן) , מתחים הועלו, מהירות PCI-E הוגדרה ל100MHZ וכלום לא מצליח להביא את הלוח למהירות גבוה מ201MHZ. מעבד E2180 זכרון G.SKILL 1066MHZ כרטיס מסך GEFORCE 7300GT עזרתכם בבקשה, תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by DAVIDKI19,

ממה שרשום בחנות הוא תומך רק ב 1156 וכל מיני AMD Scythe Yasya < SCYS-1000 ולגבי הקירור הזה גם 1155 יש? מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אז ככה החלותי לנסות OC ל GPU שלי אני משתמש בATITOOLS ושמתי את הSTOCK FAN על 100 עכשיו ללא OC אני יושב על 621/900 סבבה את הMEMORY אני מצליח להעלות רק עד 927 ואת הCORE בנתיים עד 662 עכשיו הGPU מגיע ל65 מעלות שזה לא נורא אבל הבעיה שאני קודם כל לא מצליח להעלות יותר את הMEMORY ובמשחקים למרות שבנתיים זה קורא רק בCOD 4 הוא קופא לי בדקתי באינטרנט והעלתי את הVGPU ל 1.470 ואני עכשיו מצליח להעלות רק את הCORE ל 700 אני עכשיובודק את עניין הFREEZE אבל זה לא עוזר לי בלהעלות את הMEMORY עוד משהו קטן המעבד שלי E6700 בOC של 3.2 בלי לגעת בVOLT אם למישהו יש רעיון אז יהיה טוב תודה

• 9 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by nbd,

שלום!! אני קונה בעוד חצי חודש בערך מחשב חדש ואני כנראה עושה אוברקלוק ל9800 פרו של MSI 400/720 (או אפילו קצת יותר) ושמעתי שיותר קל לעשות ל-9800 של MSI אוברקלוק מאשר ל-9800 של SHAPPIRH האם זה נכון?? וגם אם כן וגם אם לא מה הקירור הכי יעיל ומשתלם לכרטיס מסך מסוג זה (9800 פרו) עד 150-180 ש"ח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by joni69,

מחשב בן כשנה מפרט : מעבד : intel core i5 750 2.66Ghz 8MB L3 s1156 לוח אם : Gigabyte GA-p55a-ud3 זיכרון: G.skill 2x2GB DDR3 1600Mhz כ.מסך: Sapphire radeon HD 5670 1GB Hyper Memory GDDR5 DX11 ספק : Enermax tomahwk 405W active PFC 12cm fan psu מארז: CoolerMaster CM 690 II black ATX No PSU כ.קשיח : wd caviar blue 500GB 16mb 7200 המחשב ממש רועש ומציק בלי לעשות משהו הוא על 65- 60 בשימוש בינני מגיע ל90 ובשימוש כבד מגיע לפעמים 100 + וקורס היתי צריך לשנות הגדרות צריכת חשמל לחיסכון שלא יקרוס הטמפרטורה המארז יחסית איכותי מגיע עם מאוורר קידמי גדול מאורר אחורי ואחד עליון (שנותק בגלל קול זמזום) ויש מאורר בסיסי של אינטל שמגיע עם המעבד מה אתם ממליצים לי לעשות כדי להפתר מהרעש והתחממות..…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום,יש לי מעבד של INTEL במהירות 2.6 והנה הפרטים מCPU-Z http://www.zix.co.il/images/z-17903085.JPG מה שחלש אז חלש אם כבר אז אני יקנה לו כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה ומספיק לביינתיים כי בקרוב אני קונה מחשב... סידרתי את הכבלים במארז,המאוורר שבניתי לכרטיס מסך די עוזר כי אפשר לשלוט עליו אבל בכל מקרה אני עומד לשים שם מאוור 80 והמאוורר של הפאנל הקדמי אני יחליף ל120 אבל רק במקרה ואני יעשה אוברקלוק... הנה המארז אז יאללה תגידו מה דחוף!! ומה כדאי להחליף ואם אפשר להמהיר את המעבד ל 3.0עם קירור סטוק של המעבד... http://img197.imageshack.us/img197/8648/dsc06166.jpg

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  8. יכול להיות שאני אתחיל ליצר בלוקים מכסף ורציתי לעשות סקר שוק קטן לפני זה. תודה לעונים rhin0

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי את המאוורר של וואנטק ואני מעוניין לנקות אותו, עכשיו המאורר יושב על הסינק עם ברגים כאשר יש לו מגנטים בכל פינה כמו שאתם יודעים כי זאת השיטה שהוא פועל לפיה, אז השאלה שלי האם מותר לי לפתוח את הברגים האלה כדי להוצאית המאורר ולנקות את המאוורר עצמו וגם את הסינק? תמונה של המאורר כדי להבין איך הוא יושב: תודה רבה מראש!

• 9 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by xs_106,

שלום אני חדש בקהילה שלכם, כך שעם הנושא לא במקום - תעבירו. יש לי מס' שאלות לגביי מעבד AMD המחשב שלי עובד תקופות ארוכות ברציפות (שבועיים, שלוש) כרגע המעבד שלי עובד ב 75.9 C, העם זה נזק לטווח ארוך בשבילו? העם זה בכלל מזיק למחשב לעבוד כל כך הרבה? יש לי כרגע מאוורר של SPIRE שקניתי ורק צריך להתקין. העם זאת בעיה להחליף מעבד לבד? על מה להקפיד לבדוק שלא יישרף לאחר החלפה? תודה.

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by nirtaz,

יש לי מחשב ישן שאני רוצה להשתמש בו כמדיה סנטר לסלון רעיונות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by Oranili,

שלום לכולם ! אתמול עשיתי OC מ2.66 ל3.00GHZ והORTHOS נתן לי ERROR ניסיתי לעלות מתחים את המעבד העלתי מ1.250 ל1.350 לא עזר וגם את הMCH מה אפשר לעשות עוד ?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  13. המפרט שלי 3.00GHZ 1GB RAM Geforce 6600GT יש לי 200 ש"ח אני רוצה לקנות מערכת קירור אם אפשר לעשות OC לכרטיס הזה ולאיזו רמה אני יכול להגיע?

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by xtract1,

יש לי מארז SVIKING של TT... יש לי 2 מאווררים של 120..אחד מקדימה מכניס (עד כמה שידוע לי) ואחד מאחורה מוציא... יש לי שאלה לגביהם...הם נחשבים איכותיים? או שמומל. לי להחליפם במאווררי 12ס"מ אחרים...(אני מחפש משהו טוב אבל זול יחסית) הצעות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  15. קודם כל, המעבד שלי הוא Amd Athlon 64 3200 2ghz socket 475 המארז שלי הוא compucase 6A19B המוכר. החלפתי לו את שני המאווררים לAC 120, ואת קירור הסטוק למעבד החלפתי לפני כמה זמן ל Ac שאני לא זוכר את שמו (לא הפריזר, אלא השני, 90מ"מ מאוורר) בכל אופן, הטמפ' של המעבד עומדת בד"כ על 45-55 במנוחה, ואני לא יודע מה לעשות! החלפתי לפני שבועיים גם משחה טרמית, הטמפ' ירדה ל40 אבל חזרה שוב ל50 (עכשיו היא על 53, החדר מאוורר והשעה 12 בצהריים) בהתחלה ניסיתי בלי דלת מארז, אבל זה לא עזר, אז החזרתי אותה וכרגע יש חלון קטן ליד הHD, אבל אני לא חושב שזה משפיע (זה מול הכלוב אז לא נראה לי שזרם האוויר יוצא משם) אני זוכר שפעם הטמפ' הייתה הרבה יותר נמוכה (אפילו 20-30) אבל אני כבר לא זוכר מה גרם לטמפ'…

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by MaTaN~,

אם אני עושה OC ל- X800GT 256MB לאיזה רמה הוא מגיע? האם שווה לעשות לו? ואם זה לא יפגע בו בצורה כלשהי? ומישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by סתםמישהו,

טופ קניתי לא מזמן מחשב ואחרי שהתקנתי דרייבר לכרטיס מסך מהאינטרנת המחש הציג קשקושים על המסך ברגע שהווידווס עלה לקחתי תמחשב למעבדה ווהכל עבד פיקס אז החזרתי אותו הביתה ואז אחרי שבוע קרתה אותה תקלה אז כיביתי ולא נגעתי בו איזה יומיים ושוב הכל עובד ומאז זה קורה לסירוגין ולא היה לי זמן לטפל בזה כמו שצריך עד עכשיו אקיצר ושאלה שלי האם יתככן שהבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואם כן אי אני בודק את זה המפרט שלי הוא GF NX8800 של MSI ו E6600 לוח אם MSIP965 NEO-F והמארז המגעיל של איבורי עם שני המאווררים שלובנוסף יש תקירור של הכ.מסך של המעבר והספק וזהו

• 9 תגובות
    • 528 צפיות
  18. ברשותי Pentium 4 2.4C, ולוח אם של Gigabyte. אמרו לי שהמעבד שלי נעול וללוח אם שלי אין תמיכה טובה באוברקלוקינג - ובכל זאת התעקשתי לנסות לעשות את האוברקלוקינג הראשון בחיי. נכנסתי לביוס - ושם היה תפריט Linear frequency control ומתחתיו cpu clock ו- dram clock. העברתי מ-disabled ל- Enabled והתחלתי לשחק. בהתחלה עשיתי את ה-cpu ל-120 ואיתו עלה אוטומוטית ה-dram ל-240. שמרתי והפעלתי מחדש. ומה אני רואה? ה-cpu clock ירד מ-2.4Ghrz ל-1.2 ומשהו! "מה הולך כאן?!" צעקתי. חזרתי לביוס והרמתי את ה-cpu ל-230 וה-dram עלה ל-460. הפעלתי מחדש ו....2.76! הללויה! הצלחתי למרות הכל! רק לצערי אפילו המסך טעינה של ה-XP לא עלה. :-\ אמרתי - לא נורא, אולי הגזמתי קצת, נתחיל בקטן. חזרתי לביוס והורדת…

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by dany_tab,

היי, אני צריך בלוק קירור מים ל AM2, אני מאוד יודה למי שיביא לי קישור למקום שמוכרים או למוצר הספציפי

20. כשגם אני הייתי n00b באתר הזה כל פעם שהייתי רואה פרוייקט מודינג התגובה המיידית שלי היתה :s05: מי צריך חלון במארז? מה The fuck הפואנטה? אך במשך השנה האחרונה זה התחיל להכנס בי, השאיפה לעשות משהו משלי! אחרי זיבולים רבים נתחיל בת'כלס: המארז במקור הוא Compucase 6919 black. ממנו נחתכו החלון העגול בצד והמקום למאוורר למעלה ע"י פחח שהשתמש במספרי ברזל. עדיין אין שם פרספקס ולכן... החומרה נגישה גם כשהדלת סגורה ;D . חלק האיוורר למטה נצבע באדום והFloppy נצבע בשחור. שניהם ע"י ספריי. במארז ישנו כרגע מאוורר ה120 בעל החיישן שבא עם המארז מוציא אוויר (ומתעקש לעבוד ב1500 RPM גם כשהוא מוצמד לזכרון הכרטיס מסך הרותח), מאוורר 4 לדים מלמעלה מוציא אוויר. מאוורר 80 ג'נרי 0.14A מול ההארדיסק מכני…

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  21. קניתי אתמול מחשב חדש ומרוב טיפשותי שכחתי לגמר מנושא הקירור וכרגע יש לי רק מאוורר אחד 80MM מאחורה מוציא ומאוורר מקורי על המעבד (המאוורר+היטסינק שבאים עם המעבד). אחרי שהרכבתי את המחשב בדקתי את הטמפ' של המעבד וגיליתי שהיא 50 מעלות במנוחה ונדמה לי 59 במאמץ. אני מתכנן לקנות וולקנו 12 (כפי שהציעו לי בפורום לוחות אם, זיכרונות ומעבדים), אבל אני אקנה אותו רק בעוד שבוע. ועד אז הטמפ' של המעבד והמארז תהיה גבוהה מדי. אז רציתי לדעת אם אני אשים מאוורר גדול (המאווררים הרגילים שבבית אני מתכוון, לא מאוורר שמיועד למחשב או משהו כזה) מול המחשב יקרה משהו למחשב? כמובן שאני ג אפתח את דלת המארז כדי שהאוויר יכנס פנימה. זה פיתרון זמני ואני רוצה לדעת אם הוא יגרום לבעיות?

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by מכבי חיפה,

בוקר טוב, כשאני מפעיל ת'מחשב המאוורר של המעבד עובד כמה שניות ואז מפסיק רק כשאני מפעיל את התוכנה ITE SMART Guardin זה עובד עוד פעם, למה זה קורה ? והבעיה מהספק ?

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  23. בתוכנה SPEEDFAN לא מצאתי כלום, יש עוד דרך?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by eldada,

המוכר בחנות שאני קונה ממנה עשה אוברקלוק עם החלקים האלה: מעבד: 1800+ לוח אם: kt-400 של ג'יגה בייט וזכרונות: 512 mb מהירות, 2700 pc (של חברה בלי שם בכלל אבל הוכיחו את עצמם!!!) הוא הצליח להגיע ל-2600+ האם זה נחשב לאוברקלוק רצחני?!

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by Supernak,

שלום לכולם, יש לי מדרבורד P5AD2 DELUXE, 925X ורציתי לדעת האם אני יכול לראות את הטמפרטורה של הצ'יפסט של המדרבורד הזה ואם כן איך (כי כרגע זה לא מוצג לי בEVEREST) והאם יש צורך לקנות קירור נוסף בשבילו או שהHEATSINK הרגיל מספיק?

• 9 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.