אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
יש לי 8800GTS 320 EVGA עשיתי OC רק בשביל נסיון והעליתי את הכרטיס מסך ב 12% הפעלתי את ה 3DMARK 2006 והתוצאה ירדה ב 1000 נקודות. החזרתי את הכרטיס להגדרות המקוריות ושוב חזר לתוצאה הרגילה. מישהו יודע למה זה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי SPARKLE 8800GT 512MB עם המפרט בצד... הכרטיס הוא עם הקירור החדש ז"א עם המאוורר הגדול יותר הוא מגיע במנוחה עם מאוורר על 100% למינימום 55 מעלות ובמאמץ גם עם מאוורר על 100% מגיע בד"כ לסביבות ה 79- 80 אבל קרה לי היום שהשארתי את קרייסיס פתוח לאיזה 5 שעות בלי לשחק (ז"א רק בתפריט) ושיצאתי הוא היה על 96 מעלות!!! זה נראה לי מאוד מוזר אם זה קשור המסך שלי מחובר ב VGA כי הוא ישן ואין לו DVI. והטמפ' ירדו רק באיזה מעלה או 2 אחרי שהוספתי מתחתיו מאוורר 80 פעם עשיתי לו OC לבערך 720 ללליבה ו 1010 לזכרון אבל אחרי זה הורדתי... כדי לבדוק טמפ' אני משתמש ב RIVATUNER זה קשור? ובמארז שלי אין מאווררים בכלל, האם זה יכול כ"כ להשפיע??? אם אשדרג מהמארז הג'נרי שלי לסאגיטה 2 נגיד יהייה שיפור משמעות…
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
50-51 מעלות ל-E8400 במאמץ (קריסיס) זה סביר? או שזה גבוה מדי? ושאני אומר 50-51 זה המקסימום של המקסימום שהמעבד מגיע....זה סביר?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן, רצ"ב תמונה של המערכת שלי בזמן מנוחה, הטמפ' נראות לי גבוהות מדי: הלוח על 42 מעלות, ההארדיסקים על 34/36 מעלות. מפרט בצד, המארז זה 6A19 עם שני מאווררי 120, מכניס מקדימה, מוציא מאחורה. אין טיפת אבק במארז, המערכת גם יחסית חדשה כך שאין בעיה עם משחה טרמית. אבקש דעתכם... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
לפני שאני מפרסם את האתר רציתי לברר בכלל אם מותר לפרסם פה כתבה/דיון מאתר אחר?? תגידו שאני ידע אם אפשר לפרסם ..האתר היינו מכיל הסבר מפורט צעד אחר צעד בעשיית האוברקלוק לי הוא עזר מקווה שגם לכם
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר שיכניס אוויר, ואחד שיוציא אוויר. הכי חשוב לי שהמאווררים לא ירעישו ושיהיו כמה שיותר שקטים. תקציב 40 שקל למאוורר בערך... תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
האים כדאי לעבוד אים מארז פתוח? לאחר הרכבת גוף קרור חדש המעבד עדיין חם האים כדאי לעבוד אים מארז פתוח?
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חבר'ה משהו מוזר עובר על המאוורר שלי יש לי במארז מאוורר צד 80 MM של המארז עצמו (SIGMA) שמסתובב קבוע ועוד מאוורר 120 MM בצד האחורי של המארז מבית AC העיניין הוא שהאחורי בקושי מיסתובב מדי כמה שניות הוא עושה איזה חצי תנועה וזהו המחשב די מקורר המעבד עם מאוורר משלו ובצד הקדמי של המארז גם מאוורר המקור שלו יכול להיות שזאת הסיבה לזה שהאחורי לא עובד ? כי חשמל הוא מקבל זה בטוח בדקתי ת'חיבורים.. ומבחינת חשמל הוא בסדר
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
זה מה שאני יודע עד עכשיו זה... אם אני רוצה להגיע ל3.2GHZ אני צריך משהו בסביבות 355 FSB סבבה את התיזמונים אני בודק דרך התוכנה CPU-Z ומעתיק את ארבעתם לארבעה האפשרויות הראשונות שלוח אמ (של התיזמונים) את היחס בין היזכרון למעבד שם על 1:1(שזה 2 באפשרויות שמה) צריך לקבוע את המתחים למעבד ולזיכרונות לא יותר מ2.1V לזיכרונות (אני עובד 24/7) את הPCI-E משאירים על 100MHZ אוקי את הקפיצות בתדר של המעבד עושים לא יותר מ10-15 MHZ בפעם אחת.. אחרי כל קפיצה שומרים ויוצאים מהביוס אם הוינדוס עולה סבבה מרצים את התוכנות להעמסת מעבד ל10 דקות בשביל לבדוק שהOC הצליח וגם לבדוק טמפ' ואז חוזרים על הפעולה שוב פעם אם יש הודעת שגיאה בבדיקה חוזרים לביוס ומעלים טיפה את המתחים... יש עוד דברים ששכחתי או שזה הכ…
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מעבד P4 3GHZ בתושבת 478 צריך קירור קודם כל הכי שקט שיש, הקירור פחות חשוב כי עם הסטוק המעבד נמצא ב 50-70 וזה עובד מצוין, וקירור חדש של ימנו בטוח יתן טמפ' טוב יותר. תקציב: בסביבות ה 100, עדיף פחות.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
P35E Abit IP35-E 1 ¤485 WORK3K Assembly and Tests, New Computer above 3000nis 1 ¤5 ATX450PNR FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 1 ¤200 L192SD Fujitsu Siemens 19" LCD L19-2SD 5MS DVI 1 ¤1115 F2-6400CL4D-2GBPK G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK 1 ¤323 NX88T512HP Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail 1 ¤1248 OC I'm Instested in CPU Overclockin 1 ¤0 Q6600TBU Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo 1 ¤1358 SAGITTA223CM Raidmax Sagitta II Black 2x120MM ALL LED 23CM Side Fan NO PSU 1 ¤357 S203B Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 1 ¤147 WD3200AAKS Western Digital 320G…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום חברים הבעיה: מכפלה לא יציבה (בלי שום OC) החומרה: לוח אם אינטל DG965WH מעבד קונרו c2d e6400 בבדיקה גיליתי ב cpu-z שהמכפלה יורדת מ-8 ל-6 (יורד ל-1598.4 במקום 2131.1) - ומתנדנדת בין שתי המכפלות עברתי על ההגדרות בביוס (ניסיתי לבטל את EIST - ללא הצלחה) החלפתי לא מזמן למאוורר CPU של זלמן והמחשב בסביבות 50 מעלות יש רעיונות??? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כבר מרוב ביקורות ובילבולי מוח ויתרונות וחסרונות קיבלתי סחרחורת Intel Core 2 Quad Q6600 זה המעבד... זה הספק כוח.. לא יודע אם זה משנה 400W DUAL RAIL Enermax Liberty קיצר מה הקירור הכי טוב לדעתכם... עקרונית לא משנה המחיר פשוט שישאר קר!!!! אבל תיסחפו לי אם איזה קירור של חללית.. אגב קירור במים זו גם אופציה...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הבנתי מהמדריך: לגבי התדר של הליבה כתוב: את מהירות הליבה נעלה בקפיצות של 5MHz עד שניתקל בהפרעות תצוגה ב3DMark או במשחקים שונים ולאחר מכן נוריד את המהירות (גם כן, בקפיצות של 5MHz) עד שהכרטיס יתייצב ויעבור 3-4 לופים של3DMark ללא הפרעות תצוגה. הכוונה שמכל פעם שאני מעלה את התדר ב 5Mhz אז צריך להריץ לופ של 3dmark(מספיק פעם 1)ואם מבחינים במשהו מוזר אז להוריד ולחפש את התדר שיהייה ללא הפרעות תצוגה ואז להריץ 3-4 לופים של 3dmark? אני שואל כי נראה לי משונה כל פעם שאני מעלה ב 5MHZ להריץ 3-4 לופים של 3Dmark או חצי שעה של rthdribl כי אם ככה יקח לי יום שלם לסיים את האוברקלוק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איך הטמפ' האלה?סבירות? (דרך אגב המעבד זה E8400 והכרטיס מסך 8800GT - OC מהחברה) http://www.siz.co.il/up/ymumlwjyh0xy.bmp זה אחרי 7-8 שעות שהמחשב עובד.... http://www.siz.co.il/up.php?file=qmm3t4eezmw1.bmp וזה אחרי שעתיים בערך... שתי התמונות במנוחה...איך הטמפ?
-
- 13 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני אתחיל בשאלה והסיפור יבוא לאחר מכן: האם ובמידע וכן כיצד, ניתן לחבר מאוורר בעל 3 פינים לחיבור מולקס ישירות מספק הכוח? אוקי אז קניתי שני מאווררים של 90ממ כל אחד ורציתי לחבר אותם בנוסף לשניים שכבר קיימים אצלי במחשב אולם נתקלתי בבעיה שהחיבורים של שני המאווררים (SilentCat by TT) באים עם חיבור בעל 3 פינים בצבעים צהוב, שחור ואדום. למיטב הבנתי ולאחר חיפוש קצרצר בגוגל: האדום מקבל מתח של 5V, השחור הוא אדמה והצהוב מקבל מתח של 12V (כמו בחיבור מולקס רגיל, בעצם) אולם כל נסיונות החיבור של המאווררים למולקס רגיל נחלו כישלון חרוץ! את אחד המאווררים חיברתי ישירות ללוח אם והוא מסתובב כמו שכתוב במהירות של 2556 סלד. השני חובר במספר קונפיגורציות שונות[1] לחיבור מולקס ומהירות הסיבוב שלו ה…
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אם אני עושה OC לכרטיס מסך שלי ואחר כך יש בעיות,והאחריות עוד תקפה,אז אני יכול להוריד תמהירויות חזרה לסטוק ואז יש אחריות או שמזהים את הOC גם ככה..
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מעבד P4 2.4 סוקט. אני מחפש למעבד שלי פתרון קירור משובח, רצוי משהו יותר טוב מסתם מאוורר. אם אפשר שקט. התקציב הבסיסי לקירור הזה הוא סביב ה300 שקלים, אבל גמיש. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יאלה נפרסם גם פה: המערכת מעבד: אינטל פנטיום 4 דגם 630 מהירות 3.0 מתח התחלתי 1.38 זכרון: SPECTEC במהירות 533 התחלתית מתח 1.8 קירור: סטוק סופר פאי התחלתי: 46 שניות די טרנטה, אבל עוד מעט צבא אין לי כוח לשדרג הOC הותחל די חפיף דרך התוכנה של ג'יגבייט (החליפו לי אותו במסגרת אחריות במקום לוח אינטל שלא איפשר לי-לכו תבינו טכנאי מאפיונר תוצאות: מעבד: 3.7ghz זכרון: כמעט 666 צילום תוך כדי, רק 50% למעבד כי כנראה זה מנצל טרד' אחד בלבד, כל התהליכים סגורים חוץ מנחוצים סיום: כמו כן, נתתי מתח 1.45 למעבד, אפשר לראות שקצת הגזמתי אבל לא היה לי כוח\זמן לבדוק יסודי. בערב נסדר הכל דרך הביוס+נראה עוד כמה אני יכול להגיע (לא נתקלתי במסכים כחולים תוך כדי התהליך, אבל כששיחקתי בבי…
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
השתמשתי בrthdribl כדי לראות את הטמפ' בזמן מאמץ ולראות אם יש ארטיפקטים, הטמפרטות בסדר? אני יכול להמשיך? rthdribl זה מספיק או להריץ גם כמה לופים של 3dmark?
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
בדקתי שבתוכנה speedfan טמפרטורות ויש שם סעיף שנקרא internal temp ורשום לי שהחום של הדבר הזה זה 95 מעלות ושזה חם. שאלה ראשונה מזה הדבר הזה? והשניה מה אפשר לעשות בנושא הזה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
-
-
המפרט המלא שלי הוא: Q6600+ac7 ABIT IP35-E G.SKIILL 2GB 800MHZ 3870X2 NZXT 650WAT אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות אותו לפחות ל3.2 משהו כזה מישהו יכול להסביר לי צעד צעד מה עושים לפי הביוס שלי? קראתי את כל המדריכים ואני פשוט לא מבין אני צריך הסבר פשוט יותר... תודה לכל העוזרים ...
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מעבד פשוט 800 מגהרץ. רוצה להגיע ל1333, או 1066... לא יכול, בשניהם הוא לא יציב, ניסיתי להעלות מתח למעבד ל1.40 או ל1.35 ניסיתי להעלות מתח לזכרונות ל 2.090 כלום לא עוזר, המעבד מסרב לעבוד בכזה FSB.... מבקש עזרה, נואש!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC בפעם הראשונה לכרטיס מסך והחלטתי להשתמש בתוכנה הנ"ל ולפי המדריך כתוב לעשותץ את זה: "הליבה (core) את מהירות הליבה נעלה בקפיצות של 5MHz עד שניתקל בהפרעות תצוגה ב3DMark או במשחקים שונים ולאחר מכן נוריד את המהירות (גם כן, בקפיצות של 5MHz) עד שהכרטיס יתייצב ויעבור 3-4 לופים של3DMark ללא הפרעות תצוגה" ובתוכנה הזאת יש שלוש טורים של core שאפשר לעלות: 3D per\ 2D \3D low pwer הכוונה היא לעלות את שלושתם? או רק אחד מהם? ועוד שאלה: "לתוכנה יש אפשרות להמהיר את מהירות הליבה והזיכרונות אוטומטית בצורה מאוד בטוחה" הכוונה ל find max core ו find max memory? והם אמורים לעצור לבד או שאני חייב בשלב מסויים ללחוץ על abort? כי עשיתי כרגע find max core והמחשב כרס אחרי קמה דקות …
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב בסוף מחשב שקניתי לפני שנה מאייבורי =[ ... עכשיו אני חייב לשאול מספר דברים האם כרטיס מסך דגם 9600GT יעבוד לי על המעבד E6300 1.8 MHZ לוח אם של MSI דגם RC410M2-L ? למישהו יש מושג אם זה יעבוד ואם כן משהו עלול להישרף? זה הכי חשוב שתענו , עעשיו לשאלה , כמה OC אני יכול לעשות למעבד מ 1.8 בלי שלא ישרף או המחשב יקרוס לי לי יספיק כרגע נגיד 2.2 או 2.4 ואם המחעבד בכיף מחזיק OC שכזה איפה אפשר להשיג חברה מיקצועית שעושה את זה בבדיקה טובה?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-