עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם ההארד דיסקים שלי פוגעים בסירקולציית האוויר במארז שלי ? יש לכם עצות פתרונות? ( אני אישית שיניתי את המיקום כרגע של ההארד דיסקים ל אחד למעלה ו אחד למטה והסלוט שבאמצע פנוי , אבל אני עדיין לא מרגיש בשינוי דרסטי של זרימת האוויר תודה.

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by xtineR,

המחשב חדש בOC של 3.7 אבל כרגע שמתי לב שאחרי שעתיים של משחק ב BAD COMPANY ואללה ה NB הגיע ל 115C ?????? מה אני יכול לעשות עם זה ? http://img525.imageshack.us/img525/6...fafaffafaf.jpg

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ATk,

שלום חברה יש לי בעייה ה8800 שלי מתחמם מהר (הוא לפעמים מגיע ל87C בזמן משחק) יש לי מארז Compucase 6A21 עם מאוורר 12CM אחד (אחורי) ובלי מאוורר איפו ההארד דיסק עכשיו השאלה שלי היא אם אני אוסיף עוד מאוורר 12CM של ARTIC COOLING (מקדימה)זה יעזור בקירור הכרטיס מסך? [br]פורסם בתאריך: 27.08.2007 בשעה 22:29:48 למיקום הזה אני מתכוון ועוד שאלה האם המאוורר במיקום הזה יכניס אוויר או יוציא אויר?

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by Protoeus,

יש ברשותי כאמור FAN 80mm רק הבעיה היא שהוא לקוח מרכב ( כנראה שלא פרטי , אחרת המתח היה 12 V ... ) והוא פועל על מתח של 24 V .... אני יודע שאני יכול לחבר אותו רגיל למחשב רק שהוא לא יתן את ההספק המקסימלי .. אני יכול אולי לחבר נגד .... ? בטור \ מקביל ? אם אני מחבר בטור ההתנגדות עולה ..... המתח עולה .... אבל הזרם נחלש ... ואני לא אקבל את ה 2.2 W שהוא יכול לספק לי ... במקביל ... ההתנגדות השקולה תרד .. וכך גם המתח ... אני דיי מבולבל .. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by hackermeir,

קניתי 2 מאוררים של Arctic Fan אחד של 12CM ואחד של 8CM ושבאתי לחבר אותם ללוח ראיתי שיש לי רק כניסה אחת למאורר שהיא כבר תפוס תפוסה במאורר שכבר היה לי קודם. (הלוח Gigabyte GA945P-S3) את המאוררים שקניתי אפשר רק לחבר ללוח , מה אני עושה? תודה.

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  6. Started by RGod,

קיצר ככה ...אחרי OC למעבד,נעילת כל המתחים על קבוע ,זיכרון על 2.7 וכו -(מעבד -2.6P4-) נעילת PCIE על 100 וכו ,יש בעיה בחיבור ,כלומר בעת העלאת ה XP אז המחשב לא מתחבר לראוטר ,למשיהו יש רעיון סיבה למה :s05:

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by hagai-,

לקחתי את המאוורר שלי מספק ישן, והלחמתי לחוטים שלו יציאת מולקס שחתכתי גם מחוטי הספק ההרוס. הבעיה היא שאין לי איך לחבר את המאוורר לספק, מכיוון שאני צריך לחבר את הראש לכניסת מולקס, שכמובן אין לי בספק. מה עושים? האם יש מתאם כלשהו ?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by ShOw-Time,

אז עד עכשיו היה לי במחשב רק מאוורר אחד גדול, והיום הבאתי עוד אחד,אבל התבאסתי לגלות שאין על הלוח אם עוד חיבור למאוורר יש בסך הכל 2,אחד שמחובר כבר למאוורר שקיים והשני מחובר לקירור של המעבד אז איך אני מחבר עכשיו עוד מאוורר למחשב? או שיש מצב שיש עוד חיבור על הלוח ואני לא שמתי לב? ממש הסתכלתי על כל הלוח לא מצאתי עוד חיבורים כמו זה שהמאורר הקיים מחובר אליו מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by igt,

חיברתי בטור - ה+ לנגד האמצעי ומהצדדי ללוח. אבל משום מה המאוורר לא מגיע ליותר מ5000 במקסימום [רגיל זה 7000] . אם אני עוקף את הפוטנציומטר[ מקצר בין החיבור האמצעי לצדדי] אז הוא מתחיל לפעול ב7000 כמו שצריך ... ומדדתי את ההתנגדות והיא 0 במצב של מקסימום - אז למה זה לא נותן לי את כל הכוח ???

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by Esparco,

הבעיה היא שאין לי שום חיישן במחשב חוץ מהארדיסק איך זה יכול להיות שבלוח אם של אינטל אין חיישנים.. ובמחשבים פי אלף יותר ישנים יש??? ועוד משהו המאוורר של המעבד שלי מחובר 3PIN עכשיו לא מופיע לי ב EVEREST את מהירות הסיבוב או שום דבר שקשור אליו מישהו נתקל בבעיה זו המפרט שלי הוא זה: Intel Pentium 4 1.7ghz i845e MD: Gigabyte GA-8IE Socket 478 מישהו בבקשה?!?!?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  11. Started by or_cohen2,

יש לי בעיה של ריסטים במחשב ומסכים כחולים מכול המדריכים והעזרה שקיבלתי יש שני אפשרויות לריסטים אחת מהם זה הטמפרטורה של המעבד שלי היא בלתי נסבלת רק לגלוש באינטרנט הטמפרטורה בין 52-56 וזה רק גלישה הינה הפרטים שאני הבאתי מהתוכנה על המחשב אני לא מבין כולכך במחשבים מבין אבל לא כמוכם הינה הפרטים עם צריך עוד משהו תגידו אני ירשום: CPU Type AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+ Motherboard Name Abit NF7(-S) v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC2700 DDR SD RAM) ValueBIOS Award (03/17/03) עם חסר משהו עוד פעם תרשמו לי מה זה באנגלית אני יחפש בתוכנה ואיך הטמפרטורה למחשב שלי גבוהה לא? ומה אפשר לעשות ב…

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by r0075,

שלום. יש לי מעבד של אינטל 1.8 P4 ולוח אם של גיגהביט GA-8IDX( הלוח בן 4) והטמפ' שלו במנוחה לא יורדת מ-51 מעלות והוספתי מאוורר למארז וזה לא הוריד את הטמפ'... מה הבעיה שלו...יכול להיות שאני צריך למרוח לו מחדש משחה תרמית..? תודה על העזרה... ???

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by elad_rabi,

אז ככה.... יש לי מעבד AMD 2800+ XP לפני כמה ימים החלפתי לוח .. לABIT NF7 לפני זה היה לי לוח של גיגביט... הבעיה שלי היא... לפני שהחלפתי את הלוח (כשעבדתי עם הגיגביט) המעלות של המעבד נעו בין 45-47 במנוחה... כרגע... כשאני עובד עם הNF7 המעלות הם 35.... והן לא זזות... זאת אומרת לא משנה מנוחה או מאמץ הטמפ' לא זזה מ35! בתמונה אתם יכולים גם לראות שמאוורר שעל המעבד(וולקנו 12) לא עובד על פול ספיד... 3000+... (פול ספיד 5400+)... איך זה יכול להיות? האם ירדה לי הטמפ' באופן משמעותי בגלל שהחלפתי לוח??? או שמה שניראה לי הכי סביר זה שהלוח מזייף את הטמפ... מישהו ניתקל בבעיה מסוג כזה?! בתודה אלעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה השבוע קבלתי את המחשב החדש שלי ראו מפרט עכשיו מה שמציק לי זה ..הטמפ' .. בדקתי ב- 3 תוכנות EVEREST ULTIMATE SPEEDFAN EASY TUNE 5 של הלוח ג'יגהביט . כל תוכנה מראה לי טמפ' אחרות ולא דייקניות מה שכן , EASY TUNE 5 מראה לי אותם טמפ' כמו בביוס ושאר התוכנות אחרת .. תמונות : אוורסט+איזי טיונר 5 וזה מהביוס עכשיו רציתי לדעת האם הביוס מראה נכון או האוורסט תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by geverem,

הטמפרטורה של המעבד בביוס מראה : מינוס 48 מעלות !!!, כן כן, אתם שומעים מצוין, מינוס 48 מעלות.. זו לא בדיחה.. ולא נעליים, אני חייב תשובה ומהר לפני שיקרה למחשב משהו.. למה הביוס מראה 48 מעלות מתחת לאפס ??? מה אפשר לעשות בדחיפות ???????!?!?!?

16. ברשותי יש מעבד q6600 שעבר המהרה ל-3.2GHZ יש לי גם TT V1 כך שהטמפרטורה של המעבד במנוחה עומדת על 27-30 מעלות. עד היום השתמשתי בתוכנה occt הישנה לבדיקת מאמץ המעבד ויציבותו והטמפרטורות במאמץ לא עברו את ה-65 מעלות. לפני כמה ימים הורדתי את התוכנה החדשה למי שמכיר: OCCTPT3.0.0.zip-התוכנה גם מאמצת את הכרטיס מסך ועוד כל מיני שאני לא זוכר. הבעיה שראיתי ונדהמתי זה שהפעלתי אותה לרבע שעה והטמפרטורה של ה-CPU הייתה על 98 מעלות. core 1...2...3..4 היו על 55-60 בערך. בכל מקרה לא קיבלתי שום שגיאה והמחשב לא נתקע. השאלות שלי הם: 1. איך יכול להיות שהטמפרטורה הגיע למצב כזה בפרק זמן קצר של רבע שעה? 2.האם התוכנה הזאת עד כדי כך מעמיסה על המחשב שהוא הגיע לטמפרטורה כזאת? 3.מדוע גם לאחר שהפסקתי את הב…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by AMD-GUY,

יש לי 6800LE שהוחלף פעמיים. הראשון נהרס בגלל הספק הג'נרי שהיה לי (עכשיו יש לי של HEC), השני היה דפוק כי הוא היה גורם למחשב לקרוס במשחקים, והנה השלישי עובד מעולה, חוץ מהעובדה שב- IDLE הוא 70 מעלות! על הראשון הרכבתי Giant3 והיה לי 45 ב- IDLE ומקסימום 63 במשחקים כבדים, בשני לא בדקתי ועכשיו הרכבתי אותו על השלישי. נחשו מה... 75 מעלות ב- IDLE! למה?! יש מצב שהחיישן דפוק? אני עם קירור מעולה ומשחה טרמית מעולה (arctic silver 5). תודה מראש עריכה: עשיתי OC של 100 מעלות לליבה והטמפרטורה צנחה ל- 56 מעלות למה זה?? WTF

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by elior021,

אהלן אז ככה המחשב של חברה שלי נמצא בטמפרטורה של 63 במצב רגיל ו82 בערך כאשר הוא מתאמץ. החלפתי משחת תרמיט ניקיתי את כל האבק מהקירור הרצתי אנטי וירוס הורדתי תוכניות שפועלות עם המחשב (msconfig) כלום לא עזר הטמפרטורה עדין נשארה גבוהה מה עוד אפשר לעשות תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by tk-hunter,

יש לי 3400+ ולוח EPOX 8KDA3J... קיצר הוא מגיע ל 64 מעלות במאמץ וזה מלאא למעבד כזה... ותמיד הייתה לי בעיה של קירור... פעם הוא היה מגיע ''רק'' ל60 מעלות... בעיקרון מזה יכול להיות? (קירור סטוק)

20. Started by credo,

AMD Athlon 64 3500+ Clawhammer GIGABYTE "GA-K8NF-9" NVIDIA nForce4 A-DATA 512MBx2 SDRAM-DDR PC3200 400MHZ ATI Radeon X800XL,256MB GDDR3,256-Bit,DVI,PCI-E Western Digital 120GB S-ATA 8MB L1730B זה במפרט.. עכשיו רק התקנתי וינדוס,התקנתי כמה דרייברים וזה.. הורדתי EVERST ורציתי ליבדוק טמפרטורות ואני רואה שיש לי 71 מעלות על CPU! ואחרי כמה שניות המחשב ניתקע.. כשאני לא מדליק זה לא ניקתע..וזה ככה בכל תוןכנה SPPEDFAN גם.. בביוס אני רואה רק 34.. זה יכול להיות בעיה בוינדוס ???

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  21. Started by JSK,

אני מבצע OC למעבד שלי וביחס האוטומטי (2 וחצי) מהירות הזכרונות היא 667 בתדר הבאס המקורי וכשאני מעלה אותו, תדר הזכרונות עולה בהתאם. אבל, אם אני מוריד את היחס ל2 (1:1) אז התדר של הזכרונות יורדת ונהיה 500 ומשהו. אז למה בעצם מורידים את היחס? לא נקבל בסוף זכרונות איטיים יותר? ובנוסף- את כל האפשרויות שאני עושה בOC (ביטול EIST נעילת תדר הPCI-E וכו') צריך להשאיר גם אחרי הOC (כנ"ל לגבי היחס של הזכרונות). תודה רבה! ;D

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  22. אני חייב עזרה דחוף לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי משהו בלוח הוא לא נידלק וקיבלתי חדש עכשיו כשאני מנסה לישלוט במאוורר דרך ה Ai Booster הוא פשוט לא מגיב יש לי לוח Asus P4P800-SE גם שאני מסובב ת וסת מהירות למינימום הוא נשאר על איזה 6000 סיבובים לדקה וזה דיי רועש..... מה אני יכול לעשות ? "HELP"

• 5 תגובות
    • 479 צפיות
  23. Started by galh_5,

שלום לכם שאני מעלה קצת תדרים ל4850 עד הסוף בדריבר של ati עד 700 ו-1200 ואז אני עושה לו החל ואז אני משחק טיפה ואז בא לי משהו כזה vpu recovery אז השאלה שלי למה זה עושה לי ככה? זה oc קטן בסה"כ ועדיין זה עושה לי את השגיאה הזה תודה

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by etay34,

יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג GEFORCE FX5200... המאוורר שלו פתאום לא פועל... והחלפתי לכרטיס אחר שהיה לי בבית GEFORCE 4 בקיצור גם המאוורר שלו משום מה לא עובד... האם זה תקלה במחשב או משהו אחר? אשמח לקבל תשובות!!

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  25. שלום. ברשותי הכרטיס מסך : ATI X1950pro 512MB PCI-E בעבר , הכרטיס מסך היה עומד על 50-55 מעלות בסטנדביי , ועד 80 מעלות במאמץ. היום , הכרטיס מסך עובד ב60 מעלות , ועד 102 מעלות!! ישנה עלייה של כמעט 20 מעלות!!! הוספתי מתחת לכרטיס מסך מאורר 120 , כדי שיעזור לקרר את הכרטיס מסך , לא היה שיפור של אפילו מעלה אחת וקטנה... ברגע שאני נכנס למשחק , אניעוד לא מתחיל לשחק , אני מגיע ל70-80 מעלות , אחרי שאני מתחיל לשחק...השמיים הם הגבול ממש , השיא היה 102 מעלות! משחקים שפעם לא היו עוברים את ה70 מעלות.... חוץ מזה , סידרתי כבלים , הוספתי מאוררים , והטמפרטורה בכל המחשב ירדה [20 מעלות בתוך המחשב , 50 מעלות למאבד במאמץ ] רק הכרטיס מסך עולה במקום לרדת... עכשיו אמרו לי שאני צריך לבדוק מתחים וכאלה …

• 10 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים