עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ev,

אני קונה את המארז NZXT H2, בפנים יהיה מעבד I7-2600K עם קירור DEEP COOL ICE BLADE PRO וכרטיס גרפי HD4830 מתכנן לעשות OC למערכת הזאת. כדאי לי להתקין מאוררים נוספים במארז מראש או לא, אם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by h-lior,

חברים יקרים, אני זקוק לעזרתכם המקצועית. קניתי מחשב אך הקירור שהזמנתי לא תואם לסוקט(1156) כעת עלי לבחור קירור אחר. אני לא מבצע OC אבל מריץ יישומים ומשחקים כבדים. חשוב לי שיהיה קירור איכותי, שקט ויפה. (כן כן...גם יפה) אני צריך לקנות מ-KSP כי שם קניתי את המחשב והוא מורכב כעת שם. האם יש לכם המלצה לקירור טוב? אני מתלבט בדגמים הבאים אך אם יש לכם הצעות אחרות, אשמח לשמוע. ‏CNPS10X Extreme Blue LED‎ ‏Yasya CPU Cooler ‏Samurai ZZ CPU Cooler ‏Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan‎ ‏Spire Storm 954 CPU Cooler s1156 מבחינת מחיר, עד 350. מחכה לתגובות. המון תודה :-)

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by שורטי,

תשמעו יש לי AMD 3200 939 עם קירור זלמן 7000b-alcu והטמפ היא 70 מעלות האר פי אם הוא 1834 והסתכלתי באתר של זלמן ורשום 2500 והסוייצ' מכוון על מקסימום אז: 1. הטמפ נורמלית? 2. למה הזלמן לא עובד כמו שצריך?

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by fire1ce,

יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך fx 6600 של Giga Byte ויש לו קירור פסיבי. הקירור בנוי משני חלקים המחוברים אם heat pipe ה heat sink שמעל הכרטיס (כאשר הוא במארז) לא נוגע בליבה או בשום דבר אחר בכרטיס. השאלה שלי האם אני יכול לעקם את ה Heat pipe מ 180 מעלות שהוא רגיל ככה ל 90 מעלות מבלי לפגוע בשום דבר? המטרה שלי לחסוף את הזוכרונות ולקרר אותם יותר טוב.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  5. לפי מדריכים שמצאתי ברשת נכנסתי לרשימת הצינורות המאופשרים/חסומים ושמתי וי על כמה שהיו חסומים. במצב הרגיל הכרטיס הוא 128 ביט עם 16 צינורות עיבוד. כל מה שעשיתי רק העלה את הביט (עכשיו אני על אזור ה380) אבל מספר צינורות העיבוד נשאר על 16 קודם כל, סליחה מראש על האופי הטירוני של השאלה אבל אני בעד התנסויות. 1. מה זה ומה נותן גודל הביט? 2. למה אני לא מעלה את כמות צינורות העיבוד? 3. מישהו כבר עשה את זה בכרטיס הזה? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  6. מחיר עד 250 שקל תודה יניב

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by geebor,

שלום לכולם, אחרי שעשיתי ניתוח ספק פתוח להחלפת המאוורר שבו (להפחתת הרעש בעיקר), אני רוצה להחליף גם את המאוורר של המארז. שמתי לב שיש לו שלושה חוטים (אדום שחור לבן), ואני לא בדיוק מבין בשביל מה זה טוב. המאווררים לרכישה שאני רואה הם בעלי 2 חוטים וזה הגיוני. מישהו יכול לנפק תובנות? תודה!

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  8. תראו לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש ופתאום עכשיו חברים שלי ניכנסו לכזה קטע של OC ורציתי לדעת אם אני אוכל לעשות משהו מעניין עם המחשב שלי ואם כן אז בקצרה לאיזה חלק לעשות ואיך לעשות כזה הוא המפרט של המחשב החדש והאהוב שלי: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN - מעבד GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 - לוח PDP DDR400 512Mb פעמיים - זכרונות Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA - דיסק קשיח POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB - כרטיס מסך LG GSA-4163B BULK - צורב DVD Teac Floppy Drive 1.44 כונן דיסקטים A-TOP Alien PC Gaming Server yellow 500W - המארז ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series - ספק כוח אני יודע שיש כאן דברים שממש לא קשורים לאוברקלוקינג אבל אני גם ל…

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by RoyShefy,

יש לי DDR ואמרו פה משהו על אוברקלוק לזיכרון ואף פעם לא שמעתי על זה..... אתם יכולים לעזור??? אמרו שזה ישפר ביצועים.... ואני צריך את זה. תודה :-\ :-\ :-\ :-\

10. הי, יש לי 4 מאווררים. 2 מחוברים ללוח (1 CPU ועוד אחד אחורי) ו-2 מחוברים ישירות לספק. 1. אני חושב שיש לי מקום לחבר עוד מאוורר אחד ללוח. אם יש לי מקום, אז האם ניתן לחבר כל מאוורר לשם? פשוט להשתמש בכבל שממיר מחיבור חשמל "רגיל" לחיבור הקטן של המאוורר? 2. האם ניתן לשלוט ידנית על מהירות סיבוב המאווררים? 3. האם קיימת תוכנה שבה אני יכול לקבוע טמפרטורה והיא תסובב את המאווררים אוטומטית כדי לשמור על הטמפרטורה הזו? (כמו טרמוסטט של מזגן?) 4. האם קיים פאנל שליטה שיודע לעשות את זה אוטומטית? כל הפאנלים שיצא לי לראות רק מדווחים טמפרטורה אבל לא משנים את המאוורר אוטומטית. תודה לכל מי שיענה מוטי עריכה: יש לי את הלוח ASUS P4P800SE עריכה: מצאתי עכשיו את SPEEDFAN נראית כאילו היא עונה על חלק מהצ…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  11. היי ביום ראשון יגיע הספק buttrfly ואני קונה אותו, ואני צריך איתו עוד 4 מאווררים. אז חשתי לקנות את הקיט הזה של ה4 מאווררים: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2269 או לקנות 2 מאווררים כאלה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2012 הקיט של ה4 מאווררים הוא יותר חלש, כלומר כל מאוורר דוחף רק 45 cfm ולאומת זאת המאווררים עם הלדים דוחפים 72 cfm! אז מה כדאי לי לקנות את הקיט או את המאווררים?. ואני קונה גם את החלקים הבאים: 2X Thermaltake DDR Copper HEAT SPREADER VANTEC (CCB-A4P) ICEBERQ4 BLUE LED LIGHTS - VGA CARD COOLER Nanotherm BLUE II (אתם חושבים שיספיק לי אחד?) Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm Thermaltake X…

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by michael1232,

החלטתי לבדוק מעלות לא במאמץ ככה סתם אחרי שעה שהמחשב פועל סתם ואני לא מבין מה אמיתי ומה לא. תראו בעצמכם: אורסט מראה נמוך וספיד פאן מראה שהמחשב עולה באש. מה קורה כאן? ומה לעשות? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by Jinjis Han,

ממש חסר ערך, שווה להחליף? מישהו ניסה על בשרו? תודה.

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by kobibo,

רכשתי את ה GTO2 ורציתי לשאול שני דברים: 1. האם יש צורך לשנות את הקירור שמגיע עם הכרטיס כאשר פותחים לו רק את הצינורות הנוספים ? 2. האם צריך לשנות את הקירור שעושים לו בנוסף O.C ? או שהקירור שמגיע עם הכרטיס יספיק ?

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  15. אפשר לראות את המפרט הטכני שלי שעודכן בפרטים - בבוקר המחשב שלי פעל בערך שעה רק עם אקספלורר אייסיקיו, מדיה פלייר.. וזהו המעבד היה על 48\49 מעלות, (היה חם בחדר..) שהדלקתי את המחשב זה עמד על 42 מעלות (טמפרטורה התחלתית) המאורר של המעבד עובד תמיד על 3900 סלד -------------- שטמפרטורת החדר בערך על 22-24 והמעבד נשאר אותו דבר כנוו קודם (וינאמפ אייסיקיו אקספלורר) הוא ירד ל 40-43 מעלות כמו שכתבתי מקודם, בלי מיזוג הוא היה על 49-48 ------------- אתמול שחזרתי בלילה הביתה והמחשב פעל כל הזמן הזה וראיתי שהשעון נתקע על 6 בערב (אז המחשב נתקע.. או הוינדוס לא יודע) מהשעה 6 ועד 1 בלילה שחזרתי המחשב כנראה לא עשה שום דבר מיוחד חוץ מלהשאר תקוע... הנורה של ההרדיסק במארז דלקה ברציפות עשיתי ריסט ונכנ…

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  16. בוקר טוב, יש לי שני מחשבים.אחד מבוסס AMD64 והשני פנטיום E6300. שניהם נמצאים במארז של קומפיוקייס עם מאוורר קדמי ואחורי. האם יש צורך בשרוול פלסטיק שמחובר לצד השמאלי של המארז (נמצא מעל המעבד)?או שלהעיף אותו בשני המחשבים?

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by KoDkOd,

אני הזמנתי מארז Enermax FS710-B וראיתי פה באתר תמונה שלו בתחתית יש כאלה דברים לבנים אני ישמח לדעת מה זה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=enermax-fs710b3.php

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by Ran B,

היי חבר'ה!, אני בדיוק מכין את החוטים לתצוגת ה LCD שלי.. והסתכלתי בתמונה של האתר..הזאתי.. עכשיו רואים פה שני חוטים שמתחברים לנגד המשתנה..ובנגד המשתנה יש שלוש יציאות..אז לאיזה יציאות אני בדיוק מחבר את החוטים? ??? תודה על העזרה.., רן D:

• 17 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by Or ei,

אני מחפש סרטוט איך אני בונה\חותך את התעלות בתוך הבלוק ואיזה חומר הכי מתאים ? אלומניום\נחושת\כסף ?

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  20. אבא שלי הולך לקנות לו מחשב אז אני עושה איתו קומבינה שאני מביא לו את ה2.4C שלי (כי הוא לא ממש צריך יותר מזה) ועוד כל מיני רכיבים אבל זה לא ממש משנה עכשיו, בכל אופן אני הולך לקנות במקום ה2.4C שלי 3GHZ C (לא רוצה PRESCOTT, חרא לOC). השאלה שלי היא מה הפוטנציאל (בערך כמובן) שאליו המעבד יצליח להגיע, אני יודע שקצת קשה לתת הערכות אבל זה חשוב לי בכל זאת בגלל שאני גם קונה RAM חדש ואני לא רוצה לזרוק כסף על RAM לOC שהמעבד לא יתקרב בכלל למהירות המקסימלית של הRAM ומצד שני אני גם לא רוצה לקנות זכרון יקר מאוד כשהFSB יעבור את היכולות שלו ואז אני אצטרך להוריד את היחס הישיר, במצב כזה עדיף לי כבר לקנות זכרון טוב אבל 400MHZ או ממש קצת יותר ולכוון בערך את הOC כשאני מוריד מהיחס אבל אני מגיע לק…

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  21. שלום! קניתי מארז COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE עם ספק של 480W רציתי לדעת האם יש עוד אפשרויות לקירור מארז זה ???

• 15 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by etay34,

יש לי מאוורר s-flex 120mm עכשיו רציתי לדעת בעיקרון איך אני מחבר אותו... יש לו כבל חשמל אז לאן מחברים אותו והאם צריך להגדיר אותו איפשהו או שהוא מוגדר לבד... ושאלה נוספת.. אם אין מקום במחשב להלביש אותו האם הוא יכול להיות תלוי? או שזו בעיה..?

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  23. יש לי מעבד AMD 3500 וכמו שאתם רואים בתמונות הטמפרטורה שלו די גבוהה, וזה עוד במצב שאני גולש סה"כ באינטרנט ועוד תוכנת ITUNES . הטמפ' צריכה להיות ככה? והאם כדאי לי לקנות קירור למחשב ואיזה? ודבר נוסף יש לי בכונן , 4 מאווררים שמכניסים אוויר ועוד אחד שמוציא, והקירור של המעבד זה הקירור שבא עם המחשב. אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  24. היום קיבלתי את ה AMD X2 4200+ ל939 שמתי עליו את המאוורר המעפן שהיה לי על ה3000+ והטמפרטורה שלו עומדת על 50 ברגיל ועוברת את ה60 בעבודה אני חייב המלצה דחופה לקירור שאולי אני עוד אספיק לקנות היום אני לא מחפש משהו מטורף ולא מתכנן OC, קירור רגיל שיאפשר לו לעבוד בטמפרטורות נורמליות.. שיהיה משהו איכותי וזול, עד כמה שאפשר... השתמשתי במשחה טרמית STG-1 ולא סיימתי את כולה.. זה יספיק לי בשביל לשים הכל מחדש או שצריך לקנות עוד אחת? תודה!!!

• 15 תגובות
    • 967 צפיות
  25. http://www.fudzilla.com/home/item/33734-cooler-master-announces-nepton-280l-and-140xl-aio-water-coolers האם זה מתחרה -110 קורסייר ? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835103198

• 2 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.