עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iakovl,

אני רוצה לקחת את ה120 ואני מחפש שקט יש דעות אנשים?

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  2. אני רוצה לשייף את המעבד שלי (P4 פרסקוט) ולהישאר לבנתיים עם המאוורר המזוויע של אינטל. האם אחרי השיוף הגוף קירור 'יגיע' אל המעבד? יגע בו 100%? תודה, בז'נגלו.

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  3. אהלן אני חושב לקנות עוד מאוורר 120מ"מ נוסף למארז שיעזור קצת לקירור הכרטיס מסך (gtx 570). רק אני מתלבט אם בכלל כדאי (יוריד לפחות ב-5 מעלות?) \ אם כן איפה למקם, על כונן הקשיחים או על הדלת צד? צרפתי תמונה של הסרולקציה במארז , בצהוב זה איפה שאפשר להתקין מאווררים נוספים לכ.מסך. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  4. אני לא מבין איך הזיכרון משפיע על האוברקלוק למעבד... אם אני עושה אוברקלוק למעבד אני אז מוריד מכפלה - אם הייתי 133Mhz X12 אז עכשיו אני 150X12 - אז אני מקבל 1500Mhz במקום 1600Mhz במקור - איך זה עוזר לי בביצוע אוברקלוק ? האם אני יכול לשנות תזמונים של הזיכרון ככה שהוא יעבוד יותר מהר? מה משפיע על מהירות הזיכרון הMhz או התזמונים? מה שלבסוף עשיתי זה במקום 133Mhz X 12 שיניתי ל 160Mhz X 10 - ככה אני מקבל 1600Mhz - זה המהירות המקורית... האם כדאי להוריד את הזיכרון ל 1333Mhz ולשנות תיזמונים?? אשמח למידע בנושא.

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  5. הייתי רותה שתגידו לי אם הכול בסדר אם הנתונים ואם לא מה ואיך לתקן את זה יש לי Celeron 1700 Mother Board:GA-8ST800 של GIGABYTE שני מאווררים

• 15 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by sh_idan,

אני מודע לכך שזו שאלה של טירון בענייני ה OC (וכזה אני כמו שאתם מבינים), אבל בכל זאת בבקשה תגיבו.. תודה ! המערכת שלי מבוססת לוח אם EPoX ומעבד AMD 64 אם אתם שואלים....

• 15 תגובות
    • 951 צפיות
  7. נכון שמעלים את המחשב אז טיפה אחר כך יש תמונה? נגיד לי יש של p4 ובבתי ספר וכל זה יש לפעמים של מפעל הפיס (אם הוא תרם) אז אני רוצה לדעת איך משנים את זה! והאם התהליך מסוכן ומסוכך? תודה לכל עונה

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  8. שלום מחר אני מקבל את המעכרת שלי!!! רשימ דברים שחסרים לי: 1) 2 מאוררי 120 מילימטר (אני חשבתי על שתי מאוררים שלAC כי הם מקבלים הרבה ביקרורות טובות מבחור שנקרא (pika 2)קירור לזיכרונות של הכרטיס מסך 3)קטודת uv אחת (אפשר שתים עם זה יותר זזוול.. :) תקציב: 250

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by Lich214,

בקרוב אני מקבל מארז THERMALTAKE V3 BLACK EDITION ידוע לי שהוא בא עם מאוורר אחד מאחורה כמה עוד סלוטים למאוורים יש לו? וגם אני צריך הצעה למאווררים טובים בשבילו בעניין הרעש לא איכפת לי ממנו כל עוד זה בטעם טוב ולא כמו מכונית העיקר שיעשה את העבודה שלו טוב אה וגם עניין הלדים לא משנה לי ממש אם יש מאורר כמו שאני רוצה בתקציב נורמאלי (50 ש"ח פר מאורר מקסימום) אז אדרבא

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  10. Started by Sango,

שלום חברים, צריך את עזרתכם באוברקלוק למערכת, כרגע רק מעבד, שבמפרט .. אני מרגיש שיפור דיי גדול במשחקים כמו GUITAR HERO 3 , כנראה המעבד מאוד הגביל אותי, עכשיו אני לא מצליח לעבור את הבדיקה CPU-FPU כי המחשב פשוט ניתקע בערך בחצי התהליך. המסך עדיין פועל אבל העכבר לא זז.. הזיכרונות הם לא הבעיה בטוח כי הבדיקה שלהם עברה בהצלחה. אני מאוד רוצה להמשיך את האוברקלוק כי זה באמת משפר ותודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 950 צפיות
  11. א: מה זה סולטים ? לפי השיחות פה הבנתי שזה המקום שבו יושבים הכוננים (תקנו אותי אם אני טועה) ב: אני רוצה לדעת איזה מארז יש לי (לא השם המדויק אם זה מידי טוואר או פול טוואר) יש לי : 5.25X4 3.5X3 אחד מה3.25 פנימי אני מודה לכל מי שעוזר בקשר לשתי השאלות מראש ;)

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  12. היי חבר'ה, יש לי ליבות שהחומר הטרמי הישן עליהן עיקש משהו, אלכוהול 70% לא עוזר.. יש תחליף בארץ ל-Arcticlean? או מקום שמוכר את זה? או אולי אלכוהול יותר חזק יעשה את העבודה? חוץ מזה אני צריך שייבות (washers) מניילון, כמו בתמונה הבאה: http://www.llamma.com/xbox360/repair/images/x-clamp/xclamp%20028.jpg כדי למנוע מגע עם לוח האם. הן צריכות להתאים לבורג 5 מ"מ ולהיות בעובי 1 מ"מ. לא מצאתי בחנויות לחומרי בניין - יודעים אולי איפה יש? אני יכול להכין כאלו בעצמי מפרספקס, השאלה אם הוא יעמוד במשך הזמן בלחץ של ההברגה לגוף הקירור.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  13. Started by thegodx,

תוכנה Central Brain Identifier (או בקיצור CBI) שוחררה בגרסא חדשה, גרסא מספר 7.40 תוכנה שמראה פרטים מדוייקים מאוד על המעבד ומאפשרת OC לזיכרון והמעבד! (מראה תאריך יצור!! של המעבד) הורדה: http://cbid.amdclub.ru/files/cbid74b.zip

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by joniar,

שלום... הינו כבר פעם בסרט הזה עםהמחשב הזה וOC רק כיון שלקחו לי אותו לתקופה ארוכה הורדתי את הOC ועכשיו אני רוצה לחזור לעשות שוב אז יש את המפרט בצד ואני העלה את התמונות מה-OCCT ומCPU-Z אז..איך אני ממשיך מכאן[br]פורסם בתאריך: 11.12.2009 בשעה 12:25:01 זה WIN7[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by Psycho360,

או שעדיף לחסוך כאבי ראש ולקחת אינפיניטי? אהה ומישהו יכול להראות לי מודים לקירור הזה? כי שמעתי שעם כמה שיפורים הוא יכול להגיע לרמה של הטוניק.. ובמידה ואני מחכה לטוניק, האם זה קשה או קל להרכיב אותו לבד? האם זה לקיחת סיכון או משהו כדי שלא ינזק?

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by sagi_10,

שלום 1)אני קניתי מחשב חדש לפני שבוע ואני דיי מרוצה מהביצועים שלו אבל תמיד יש את התאווה לעוד(מה לעשות ככה זה גברים..) בקיצר בתחלתי באובר קטן (9x210)הבעייה שעם אני מנסה להגיע למהירות באס של 215 המחשב פשוט מגיע לשלב של זיהוי כבלי ה-ide ופשוט לא עושה את זה וגם אם הוא עובר את השלב הזה את הוא נתקע וכותב בעייה (משהו 195 dmi משהו כזה{יעני בזכרונות})בקיצר העם זה פשוט בעייה של מתח??? 2)עשיתי גם אובר לכרטיס מסך (מופיע בחתימה) האם לדעתכם צריך להוסיף מתח? נ.ב טמ"פ=מעבד-מאמץ 36 מנוחה 33+- עשיתי עדכון ביוס היום אם זה משנה משהו... אז בקיצר השאלה העיקרית שלי זה האם הזכרונות מגבילים אותי או שזה בעייה שצריך להעלות מתח(מה שלדעתי לא הגיוני בגלל שאני במהירות באס של 210)

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by menacex,

קודם כל אני מתנצל מראש עם הנושא הזה רמוס , אני חדש פה וניסיתי למצוא תשובות חד-משמעיות אך לא צלחתי . אני מבקש בבקשה בלי תגובות זועמות או משהו בסגנון! אנני מבין דבר כמעט באוור קלוק חוץ מניסיון יחיד על מעבד שלא מתאים .. (AMD XP 2200) שכנראה לי עבד יפה ולכן גרם לחוסר יציבות במעבד. מאחר ואני רוצה לשדרג מעבד , עומדות לפני כמה אופציות... או לקנות מעבד חדש ... AMD XP 2800\2600 או לקנות AMD XP 2500 BARTON ולעשות לו אוור קלוק.. עכשיו לשאלה ... מממ האם OVERCLOCK ל2500 הוא "בטוח" בטווחים של עד 2800 \ 3000 או שפשוט כדאי לי לקנות אחד מהמעבדים האלה וזהו.. פשוט יש הבדל משמעותי במחיר של 300-400 שקל.. וחבל סתם לזרוק כסף... האם מעבד 2500 יאריך חיים כמו מעבד AMD 3000\2800 באוורקלוק ?…

• 16 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by haviv822,

תדר הבאס הגובהה ביותר שהצלחתי להגיע ;D התוצאה: מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 950 צפיות
  19. המאוורר שלי התחיל להשמיע רעשים, במקביל הביצועים נהיו איטיים, אז פתחתי תוכנת טמפרטורה וגיליתי שהיא מטפסת עד 90+ מעלות מדי פעם. כבר הופיע לי פעמיים מסך כחול, מניח שזה עשוי להיות קשור. איפה בתל אביב אני יכול למצוא מאוורר מקורי ומעבדה שתחליף לי במקום (בלי להשאיר את המחשב) את המאוורר, ואולי לספק עוד איזשהו פתרון קירור אם אפשר? מדובר ב NP-530U3C-A03IL

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  20. שלום לכולם, אני זקוק לקירור הכי טוב שיש לסוקט AM2 עד 600 שקל. עשיתי חיפוש וכל ההצעות היו די ישנות - הרבה השתנה מאז. היה תרד אחד שאני המלצתי למישהוא על ה-BT אבל הרבה ממליצים על אחרים. אשמח להצעות, בתודה מראש, MuTaTiO.

• 16 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by raul53,

יכולה להיות בעיה עם ארכיב mugen 3 במארז thermaltake v3 black edition? לא יודע, חשבתי שאולי בגלל שהמארז די קטן והמוגן יחסית גדול, זה יצור בעיה של טמפ' גבוהות במארז (בינתיים הטמפ' בסדר )?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  22. ברצוני לקנות בקר שיתמוך במאווררים של 10 - 12 וואט מאווררים 200 מ"מ. על איזה בקר אתם ממליצים? בתודה.

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by Stranger,

מהי הטמפרטורה המומצעת בין כמה כמה מעלות היא נעה? ומהי טמפ' סבירה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  24. איזה מקדח כוס אני צריך?! ברזל יקר :-\ עץ לא נראה לי יתאים :-X מה לעשות? :'(

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by Killer-Storm,

רכשתי את המוצרים הבאים Arctic Silver 3 Crystal Orb Memory Cooling Kit ואני מוכן לאוברקלוקינג עכשיו אני צריך לדעת באיזה תוכנה טובה להשתמש בשביל לעשות את האוברקלוקינג, אני יכול לעשות אוברקלוקינג דרך הדריברים אבל זה מקסימום 340Mhz לליבה ומקסימום 500Mhz לזיכרון לכו תדעו אולי אני הצליח להגיע יותר אז איזו תוכנה אני צריך ועוד דבר אני לא רוצה שהתונכה תתעסק לי בדברים אחרים כמו התוכנה GFTweak למי שמכיר מתחילה לשחק בכל מיני דברים שלא קשורים לאוברקלוקינג, אני רוצה רק לאוברקלוקינג.

• 10 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.