אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מהי הטמפרטורה המומצעת בין כמה כמה מעלות היא נעה? ומהי טמפ' סבירה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
1) העלתי את הבאס של ה-E6420 ל-333, והעלתי את המתח לפי מדריך שראיתי באיזה אתר, אבל שמתי לב שזה נוגע ל-OC של E6300 ל-3.5GHZ.. ושם הם אמרו להוסיף 0.4 לזיכרון ו-0.2 ללוח. אז כמה להוסיף אם העלתי רק לבאס 333 (2.6GHZ) 2) לאחר שהעלתי לבאס 333 המעבד מגיע ל-68 מעלות ב-100% מאמץ, 46 במנוחה. זה טוב/רע/סביר? זקוק לתשובות דחוף, תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 980 צפיות
-
-
החלטתי לקנות סיילנסר לכרטיס שלי והוא בדרכו אליי..... קניתי את הקרור הזה כי הכטיס מסך שלי רתח (X800XL) הוא היה על 70 מעלות.... האם התקופה שבה הוא רץ ככה פגעה בו???? (3 חודשים)
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני צריכה תוכנה לא מסובכת כל כך שמראה את המעלות שיש במחשב או בחלקים ממנו .. בתודה רעות
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
המאוורר של הכ.מסך הוא מה שגורם לבעיה בוודאות, הכ.מסך מתחמם יותר מדיי, עובר את ה100 מעלות ב IDLE ואז המחשב מכבה את עצמו כדי לא לשרוף את הכ.מסך, אני עכשיו עם מארז פתוח ומאווורר ביתי נושף עליו הכרטיס מסך הוא של Connect3d והוא גירסה שבאה עם קירור של Arctic Cooling כמו שניתן לראות כאן: http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850extreme.htm הוצאתי את המסילה של של המאוורר מההיטסינק, השפרצתי על המאוורר ליטר של ספריי מגעים כזה צבאי, וזה עזר לזמן מסויים ואז המאוורר חזר לקרטע שוב.. חשפתי את המדבקה שיש מעל המאוורר על מנת לשמן אותו, ואז נגלה לי "כביכול" עיגול פלסטיק כזה "שכביכול" אפשר להוריד, ניסיתי עם סכין להוריד וחפרתי בפלסטיק, אך ללא הועיל.. ואני עדיין עם הכ.מסך החם והבעייתי, מה ע…
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מה הקשר בין הזיכרונות לתוצאת הסופר פי? האם oc לזיכרון ישפר לי את התוצאה? האם oc לזיכרון זה רק בתדר או בתזמונים? תודה
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי שאלה לאלה שבאמת מבינים באוברקלוקינג יש לי כרטיס מסך TI4200 128 (לא יודע של איזה חברה) ורציתי לשאול אותכם האם אתם חושבים שכדאי לי לעשות עכשיו אוברקלוקינג לכרטיס מסך או עדיף לחכות מתיי שלמשחקים יהיו דרישות גדולות יותר ולא אוכל לשים את המשחקים על מקסימום? אם כדאי תסבירו מדוע ואם כבר מה השיטה הכי טובה לעשות את זה?
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
טוב, אתם יכולים לראות לפי הכותרת, אני חושב אם לקנות מאוורר עם לדים. אני חותך חור בצד המארז ושם שם את המאוורר עם גריל שולט, אין לי חלון ולא יהיה לי (אין מקום). אז מה אתם אומרים, זה עדיין יהיה יפה הלדים, או שבקושי יראו את זה? ד"א, המחיר לא חשוב, כי זה הכל יוצא לי בערך אותו מחיר, אז אל תענו לי "לא שווה את הכסף". מצפה לתגובות!
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אוקיי, לחבר שלי יש GeForce2 mx200 64 של חברת הקבר HIS שבאה בלי א/ק על הגדרות Core-175MHz Memory-143MHz ועם קירור רגיל עם מאורר ולא כולל על הזכרונות. הוא רוצה לעשות א/ק אבל הוא לא בטוח עד כמה להעלות בלי שישרף... והוא גם מבקש תוכנה שתעזור לו לבדוק יציבות לאחר זה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום. לפני חודש בערך הכרטיס שלי HD6850 של ספייאר הוחלף ב- KSP עקב תקלה. העניין הוא שאני חושב כעת שהכרטיס החלופי נעול ל- OC. כל נסיון שלי לבצע OC בכל תוכנה שהיא ישר גורם למסך להיות שחור. ואפילו OC לתדר סטוק חזרה עושה ריצודים במסך! רק אומר שאני מבין ב- OC ויש לי ניסיון, לכן לא מדובר במשו ששכחתי או חוסר ניסיון..אך בזה עוד לא נתקלתי! אז אני שואל אם יש דבר כזה לנעול כרטיס ל- OC?? אפשר לבטל זאת??
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עם מעבד I3 ולוח GIGABYTE GA-H55M-USB3 דרושה על המלצה לתכנה למדידת הטמפרטורה התומכת במרכיבם אילו רצוי לקבל קישור תודה מראש שייקה
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הייתי רוצה לעשות OC לכרטיס שלי (8800GT) מישהו יכול לתת לי דרך איך לעשות את זה ואיזה מאוורר כדאי לקנות לו??? המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 LG DVDRW H62NK X18 SATA RAIDMAX SAGITTA ENERMAX NOISETAKER II 420W
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך להוריד היטסינק סטוק של אינטל (לאחר שניסיתי בעצמי וזה לא הלך הכי טוב- ולכן אני קונה מחר משחה תרמית חדשה)
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
פירקתי את המאוורר מהספק לפי המדריך באתר, מה עכשיו? איך מחברים אותו ללוח? איפה הכי מומלץ להרכיב את המאוורר? מלפנים מאחור או אולי בצד? אשמח לקבל עוד טיפים בנושא. אני חדש בנושא :
-
- 15 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 עם 128 זיכרון 64 ביט והצלחתי לעלות לליבה 270@340 זיכרונות 400@485 האם הכרטיס מסך נמצא בסכנה (דרך אגב יש לו קירור סטוק)
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 60 ממ שמגיע על הוולקנו 6CU+ והוא די מרעיש 39 דצבלים ודחיפת אוויר של 36 אני רוצה להחליף אותו במאוורר 60 ממ יותר שקט ובערך עם אותו זרימת אוויר יש המלצות? מה אתם אומרים על המאוורר זיגזג 60 ממ 31 דציבלים וזרימת אוויר של 36 ב 50 שקל?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
רכשתי את ה GTO2 ורציתי לשאול שני דברים: 1. האם יש צורך לשנות את הקירור שמגיע עם הכרטיס כאשר פותחים לו רק את הצינורות הנוספים ? 2. האם צריך לשנות את הקירור שעושים לו בנוסף O.C ? או שהקירור שמגיע עם הכרטיס יספיק ?
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי אני חדש פה חברה... יש לי מפרט כמו שרואים בחתימה עשיתי אובר קלוק עד 3.4 גיגה הרץ בלי לגעת במתחים עם התוכנה amdoveride וניסיתי 3600 וקרס השאלה שלי היא האם אני צריך להעלות מתח ואם אני מעלה מהתוכנה זה מחזיק???? בנוסף האם אני יכול לפתוח ליבה רביעית ואם כן אז איך???ושוב האם צריך לשנות מתחים??
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הכל התחיל מתכנון שלי לשדרג את הכרטיס מסך שלי שמתחיל לקרטע בכרטיס מסך חדש יותר. המליצו לי על GTX 460, ואז לעשות OC למעבד בשביל להגיע למקסימום ביצועים שלו.. התחלתי לקרוא בנושא ובדקתי את הטמפרטורות במחשב שלי, וראיתי שהן ממש לא טובות - 55 מעלות מינימום במנוחה, וכשהפעלתי בדיקת מאמץ היא נכבתה אחרי חצי דקה כי המעבד התחמם ל-75 מעלות. אחרי זה ניקיתי את המחשב וניסיתי שוב, הפעם הבדיקה פעלה למשך שתי דקות וחצי, והטמפרטורה במנוחה התחילה ב-45 מעלות, אבל שמתי לב שכבר אחרי חצי שעה של שימוש הטמפרטורות עלו ל-50 מעלות. החלטתי לנטוש את ה-OC לזמן יותר מאוחר כשיהיה לי כסף לקירור טוב יותר למעבד ולקנות מארז חדש. ועכשיו אחרי כל החפירה, הקטע שיותר קשור אליכם - קראתי פה את הביקורת על ה-PC-K60 והוא ה…
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
טוב ככה, קיבלתי מחשב פנטיום 3 650 מגה הרץ (נדמה לי) והדלקתי אותו ושמתי לב שהוא עושה רעש מעצבן, אחרי בירור קצר עלה שזה המאורר של המעבד עכשיו כשהוא לא מחובר להיט סינק של המעבד אז הוא לא עושה את הרעש הזה אלא רק כשהוא מחובר להיט סינק של המעבד ולכן אני מאמין שהבעיה היא שהוא גורם לו לרטוט או משהו כזה, וזה מה שגורם לרעש אז יש עכשיו כמה ברירות, או להשאיר אותו בלי מאורר, אך האם הוא יישרף? (אני בנתיים מתכוון רק לנגן mp3 למיניהם, אחרי זה אולי יהיה לו TV In ואז אני אראה שם טלוויזיה) או לגרום לרעש להפסיק איכשהו, אבל אני לא יודע איך. יש הצעות כלשהן? או לקנות קירור כלשהו שלא ירעיש, יש כזה (בימיניו) לפנטיום 3? המעבד אגב נראה ככה: http://www.1coolpc.com/install/p3-500.jpg כאילו אפשר להוצי…
-
- 15 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי ספק של 250 ואני רוצה לחבר אליו את הראדון + כל המערכת שלי (ראה מפרט) הוא לא יעמיס יותר מידי ? וכמה הוא בכלל לוקח ?
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
קבלו כמה תמונות של המארז שלי, הצביעה עוד לא הסתיימה.....(...theres more to come)
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך fx 6600 של Giga Byte ויש לו קירור פסיבי. הקירור בנוי משני חלקים המחוברים אם heat pipe ה heat sink שמעל הכרטיס (כאשר הוא במארז) לא נוגע בליבה או בשום דבר אחר בכרטיס. השאלה שלי האם אני יכול לעקם את ה Heat pipe מ 180 מעלות שהוא רגיל ככה ל 90 מעלות מבלי לפגוע בשום דבר? המטרה שלי לחסוף את הזוכרונות ולקרר אותם יותר טוב.
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
רכשתי 2 סטיקים של קינגסטון מסוג KHX8500D2K2/4G [ כל סטיק 2 GB ] בביוס מופיע כ - 800 למרות שהזכרון הוא 1066 , ידוע לי שיש צורך לשנות את המתח ל - 2.2 V -השאלה איך מבצעים זאת ? לוח האם הוא GIGABYTE EP45-DS4 - כרגע "הכיתוב" מוצלל "וקופץ" לערך הבא..... אשמח להדרכה כיצד מאפשרים לערכים "המוצללים" בוולטים להשתנות [OVERCLOCK במלים פשוטות]. מקוה שהייתי ברור מספיק, תודה מראש לעוזרים. :s05:
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אוקי אז ככה קיבלתי תמחשב שלי רק ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק. אני אגיד מה הרכיבים החשובים לאובר קלוק. Intel E2180 Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium 800Mhz DDR2 CL4 1024MBX2 ARCTIC Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני לא יודע איך לעשות אובר קלוק בכלל אני יודע לעשות בתאכלס אבל אני בטוח שלא כל כך טוב... פשוט מעלה את הFREQUENCY בביוס וזהו... לא הבני מה הקטע של מתחים וזה , כמה שפחות מתח כך המעבד יתחמם פחות. איפה יש את זה. מה אני צריך לשנות לפני האובר קלוק. ואני מדבר על האובר קלוק של החלקים שלי. אני רוצה להגיע ל 3GHZ לפחות... מישהו יכול לתת תמונות בקשה או משהו להמחיש?
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-