עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך אני יודע לאיפה לחבר מאוורר חדש ואיפה לשים אותו? ???

• 16 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by Idanbs,

עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להתנסות על המחשב הזה.. אז ככה יש לי כרגע אינטל פנטיום 4 עם 3.0GHZ וקירור BT. עם אילו תוכנות מבצעים את הOC והאם יש מדריך מפורט של מה לעשות? תודה.

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  3. טוב - אז הכל מוכן - בניתי מערכת קירור מים שבה המארז עומד לו פה על השולחן כרגיל ואילו המיכל והרדיאטור למטה (ליד הסאב של המחשב). בניתי מיכל מים מאלומיניום ורציתי לדעת משהו - אני רוצה למקם את שני ה 120MM שלי על הרדיאטור ורציתי לדעת מה תהיה האופצייה המומלצת... סקיצה מס' 1 - בה יושבים המאווררים בין המיכל מים לרדיאטור ומקררים את הרדיאטור כך שהאוויר החם נפלט החוצה... סקיצה מס' 2 - מה שנראה ברוב הקירור מים - המאוורר יושב על הרדיאטור עם הרוח לכיוון המיכל - פה אני חושש שהמיכל יקבל את כל החום אז חשבתי שאם האופציה הזאת טובה יותר אז להשאיר רווח של 3 ס"מ לתת מקום לאוויר החם "לברוח" - מאחר והמאווררים שלי הם גם זוהרים שכאלה אופציה זו אסטטית יותר (לא שבאמת אכפת לי אני מחפש - קור קור ק…

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  4. אני יודע שהן לא מדהימות, אבל בלי קירור הן חמודות Core speed: 405 Mem speed: 365

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by bsn23,

אפתח בכך שאם הנושא לא מתאים לכאן אבקש להעבירו למקום המתאים. המחשב נקנה לפני שנה וחצי ורץ פצצה אבל יש רגעים שכבר מרגישים שקשה לו (GTA4 לדוגמה, אני יודע שהמשחק בעייתי בפני עצמו, אבל שמעתי שמעבד 3GHZ יעשה הבדל). אני לא אוברקלוקר, אבל ניסיתי להמהיר אותו דרך הביוס בעזרת מדריכים מכאן ומרחבי הרשת. אני פחדן מישהו יכול אולי לעזור לי באילו הגדרות כדאי לי להשתמש או שבכלל עדיף כבר להחליף מעבד? הקירור שברשותי לדעתכם יאפשר אוברקלוק משמעותי? אם יש עוד גורמים שישפיעו אשמח לשמוע הצעות. הדבר היחידי ששיניתי מאז שנקנה המחשב הוא הכרטיס מסך שהיה 8800GTS 320MB OC של MSI. מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz (8 x …

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by jfgjh54,

תוכנה לבדיקה של חום מעבד ולוח אם ? I7 920 לקישור הודה

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by haim_king123,

עדיף לי לקנות מחשה טרמית לכרטיס מסך כי הוצאתי את הקירור מבלי למרוח חדשה ? ואין לי עוד מקום לשים מאוורר אז חשבתי על זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6943 זה מאוורר שמתחבר לPCI ולוקח את כל האוויר החם מהכרטיס מסך ומוציא אותו החוצה , איך הוא ? הוא יוריד לי את הטמפ' של הכרטיס מסך ? או שעדיף לא לקנות אותו ולקנות משחה טרמית חדשה MX-3 ?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  8. חיברתי אותו ללוח אם, בEVEREST אני רואה את הסלד שלו, אבל אני לא יודע איך לשלוט עליו... בבקשה תעזרו. תודה

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by 301289,

אני רוצה שתמליצו לי על קירור למעבד שלי (AMD) מחנות KSP או כל חנות מראשון לציון.. מחיר מקסימלי הוא 150 שח ועוד שאלה זה נכון שאם המעבד יותר רק המחשב יהיה יותר מהיר?[br]פורסם בתאריך: 29.04.2010 בשעה 21:14:57 ועוד משהו...כדי לבחור קירור הכי טוב על מה אני צריך להתכל למפרט שלו?*לפי מה בוחרים קירור טוב? תו8דה לעוזרים AMD 64X2 5000+

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by Vissor,

אשמח לקבל המלצה ממבינים לקירור למעבד core i7 860... תקציב עד 200 שח עדיף פחות. חשיבות רעש 10\7 חשיבות ביצועים 10\10 תודה.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  11. רכשתי לא מזמן כרטיס Sapphire 7770 Ghz Edition 1GB. אני מעוניין לעשות קצת OC ולשפר את הביצועים במשחקים. אני משחק בד"כ על 1440X900. הביצועים של הכרטיס לא רעים, אך יש משחקים שיש קצת לגים (למשל - Mass Effect 3) אז, איך עושים OC לכרטיס ? האם דרך התפריט של Catalyst או שיש דרכים אחרות ? בנוסף, האם הקירור שבא עם הכרטיס אמור להספיק ל OC ?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  12. Started by Aviad56,

אהלן חברים, אז סתם חשבתי לבדוק טמפרטורות אחריי משחק בBF3 של שעה בערך, תראו אתם לא תאמינו; http://prntscr.com/qcpac למה כתוב 127 מעלות? זה לא אמור להישרף? מה זה החלק הזה בכלל? פרטיי מחשב: אתמול הגיע אליי- חדש חדש. מעבד i5 3470 כרטיס מסך HD 7970 3GB 5GDDR קירור רגיל לא DUAL-X 8GB RAM 2TB יש סיבה כלשהית שזה מגיע לגבהים כאלו?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  13. אהלן יש לי מאוורר 120 מ"מ sychte 1800 rpm מיותר ואני לא יודע איפה הכי כדאי לי למקם אותו ב-cm 690 ii שלי. אפשרות 1 - על כונן ה-HDD , מכניס אוויר. אפשרות 2 - על הדלת צד מול הכ.מסך מוציא או מכניס. אפשרות 3 - על הגג (בנוסף לאחד שכבר מותקן איפה שהחץ האדום) מכניס או מוציא. אלו האפשרויות שיש לי אני חושב. איפה הכי כדאי למקם אותו? בכלל כדאי להתקין אותו או שאולי אפילו עדיף בלי? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  14. אני מעוניין להתחיל בOC למעבד שלי ומן הסתם הקירור סטוק לא יעשה את העבודה..אני מתכנן להגיע ל3.4GHZ בערך..והבנתי שזה בהחלט אפשרי. את המאוורר אני קונה בKSP ,מתקין לבד..בנוסף, אני זקוק למאוורר שלא יצריך פירוק של הלוח אם..כלומר מאורר שניתן להתקין בקלות במחשב מורכב, בלי לפרק שום דבר,פרט למאורר הקודם כמובן [= מוכן לחרוג ל200.. נראה לכם שפריזר 7 פרו יעשה את העובדה? כי הוא נראה לי בהחלט איכותי וזול... e5200 2.5GHZ GTX260 216SP 896GDDR3 COOLER MATSTER ELITE 334 GSKILL 4GB[2X2GB] DDRII 1066MHZ DFI LANPARTY T2r p31

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by Zadu,

שלום לכולם המחשב שלי עושה רעשים , לא חזקים כל כך אבל שומעים שזה עושה רעש מציק . ניקיתי אותו היום בבוקר עם ספריי לחץ אוייר . עדיין הוא עושה רעש . מה עוד אני צריך לבדוק ומה עוד לעשות ?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by roc,

שלום,עשיתי OC לכרטיס מסך שלי וכשאני הפעלתי את המשחק F.E.A.R ועשיתי STRESS TEST של המשחק,באמצע עשיתי CTRL ALT DELETE והטמפ' עמדה על 57-64 מעלות הם זה יכול לגרום לבעיות ? להוריד ת OC? תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  17. כמה ה CORE1 והCORE2 צריכים להיות במאמץ מקסימלי בOC יעני מה המקסימום שלהם?(E6300) אני יודע ש20 מעלות למעבד עצמו זה מצויין (קירור סטוק ד"א) ומה זה GPU Ambint אשמח אם תגידו לי גם מה הטמפרטורות של כל דבר שהן כבר לא מומלצות , אני יודע שמעבד לא צריך לעבור את ה60 במאמץ , והכרטיס מסך (GPU) , את ה90 שוב תודה...

• 14 תגובות
    • 931 צפיות
  18. חשבתי על פתרון קירור למחשב שלי וסתם זה עלה לי בראש... אנלא הולך לנסות את זה! הנה הרעיון: ממה שראיתי פה באחד מהניסיונות קירור שפשוט שפכו את הקרח על המעבד ישירות והייתה סכנה שהקרח יתחיל להינמס ולפגוע במעבד או בלוח... אז אפשר לקחת את אותו העיקרון של קירור מים רק שבמקום מים להריץ בצינורות (מותאמים כמובן) קרח יבש מערכת כזאת אמורה ויכולה למנוע בעיית "נמיסות" ולהיות אפקטיבית כמעט באותה מידה ואפילו לטווח הרבה יותר ארוך לא?

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by bobby323,

אצלי 59, הבנתי שאפשר הרבה יותר מזה

• 20 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by THE FOX,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=473 בביקורת הזלמן הפאסיבי מפתיע לטובה

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by sharonhart,

ה7950GX2 שלי 70-80 מעלות במנוחה ובמאמץ... איך אני מוריד את הטמפרטורה??

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by Jenia24,

המארז http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2249&products_id=19959 תמונה שלו מבפנים כפי שאתם רואים יש לי 2 מקומות לשים מאוורים השאלה היא איזה גודל. ואיפו המכניס אוויר ואיפו המוציא. כמו כן תמליצו לי גם על זוג המאוורים עצמם תקציב של 40-45 ש''ח למאוור. ורק מפנדס או מקיי אס פי ורעש לא משנה העיקר שיהיו איכותיים ויעשו את העבודה שלהם. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by t_zeev,

אני יודע על ה sunbeam tuniq tower ועל ה scythe infinity, אבל קראתי את זה: http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2981&p=3 ואני רוצה לקנות אותו. האם מישהו מיבא מוצרים של החברה הזו? לא מצאתי אותו באף חנות באינטרנט. מי יודע?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  24. [glow=red,2,300]מישהוא יודע בלוח GA-P35-DS3P איך מעלים זיכרון מ 800 ל 1333??דחוף!!![/glow]

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by montana,

שלום , אז ככה , יש לי בעייה קטנה הביאוס שלי מוקבל לשלושה אפשרויות לעלות את הCPU ל : 25% 50% 75% כעת יש בעייה בביאוס הקודם שלי הייתה אפשרות גבוהה יותר... זה חשוב מפני שאני נכנס למשחק NEED FOR SEED CARBON המשחק עולה הכול טוב ויפה, אבל כשאני לוחץ על להתחיל לשחק הוא יוצא בלי שום סיבה. זה קרה לי בעבר שהתקנתי מוד למשחק - VICE CITY עשיתי אובר קלוק חזק {בביאוס הישן שהיה לי} וזה פתר את הבעייה אז שאלתי אם אפשר להוריד ביאוס מתקדם לאוברקלוקים... יכול להיות הבעייה במחשב יש עוד משהו מוזר כשאני בא להחליף תמונות במסנגר הוא מתנתק לפתע ויש לי מסנגר לא כבד יחסית 7.5 נ.ב במשחק MOST WONTED והקודמים לו זה לו קורא {והם גם כבדים} מפרט המחשב שלי: 1.7GH 1G RAM GEFORCE 5200 דרך אגב המחשב שלי עומד …

• 13 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים