אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
העליתי בהגדרות של הביוס את HTT ל235 בSEMPRON 2600 ועכשיו המחשב לא עולה מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
לאחר O\C אני בודק את היציבות אם OCCT ולאחר כמה דקות הווינדוס ויסטה סוגר לי את התוכנה.... אז ניסיתי אם תוכנה EVEREST הבדיקה עוברת בהצלחה גם בדקתי אם S&M והבדיקה עוברת בהצלחה למי אני אמור לאמין?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הי אני רוצה הלכין ראוסטט ל4 מאווררים 1 למאורר שעל ההיטסינק ו 3 למאווררי המארז עכשיו יש לי שאלה הלכתי היום לחנות אבן אלקטרוניקה והמוכרת לא ידעה איזה נגדים להביא לי ביקשתי נגדים משתנים שמורידים מ 12 וולט ל 5 וולט ואחד מ 12 ל 7 וולט והיא הסתכלה עלי כמו משוגע פה אני צריך את עזרכם מה אני צריך להגיד לה כדי שהיא תביא לי את הנגדים שאני צריך בלי להביא לה את המאווררים? :-\
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ביג טיפון במחשב השני על סוקט 775... עכשיו אני לא יודע אם הוא מחובר טוב כי אני לא הרכבתי את המחשב. עכשיו המהירות שלו על הכי נמוך היא 540 והכי גבוה (שאני משחק עם הקונטרול של המאורר) 1100 בלחץ. עכשיו באתר הרשמי של TT רשום שהכי נמוך בRPM זה 1300 הכי מהר זה 2000.. האם זה הגיוני שזה כל כך נמוך ? אם לא מה הבעיה שיש ?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל את המהירות של המעבד שלי איך אני עושה את בביוס? תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי לוח אם DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E שאני רוצה לשנות כמה דברים כמו מהירות למאוור למעבד אוו לעשות OC למעבד אבל בביוס של אינטל לא נותן לי אפשריות לשנות דברים ממש מוזר חלק לכל לוח אם אפשר לשנות דברים בביוס ורק בלוח אם של אינטל לא נותן לא אפשריות לשנות בביוס . רציתי לשנות RPM למעבד ולא נותן לי לעשות כלום תעזרו לי בתודה לעוזרים אגב המפרט שלי לוח אם:DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E מעבד:E6600 ספק:TR2 Power W0101 550W Silent כ.מסך:8800GTS זיכרון:2GB 800MHZ
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי בעיה בביוס , עשיתי אוברקלוק למעבד והעליתי את המתח שהוא מקבל משהו כזה מ 1.1875 ל 1.3000 עכשיו הוא כל הזמן רושם לי שהמתח הנורמלי של המעבד הוא 1.3000 במקום 1.1875 וזה ממש לא אמור להיות ככה ניסיתי לצרוב עידכוני לביוס זה לא עזר לא יודע מה עוד לעשות הלוח שלי הוא gigabyte 945p s3 מעבד אינטל פנטיום 4 3.0
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח GIGA-BYTE 8IEXP שהשתמשתי בתוכנה מעדכנת הביוס שלהם והכל עבד טוב והביוס עודכן... עכשיו יש לי בעיה שכשאני מעלה FSB, אני בא לצאת ולשמור הוא נתקע לי בחלון כשהוא שואל אותי אם לצאת ולשמור. אני עושה לו YES והא נתקע......אחרי כמה זמן אני עושה ריסטרט ואני רואה שזה עובד והוא שומר לי את הFSB החדש.....זה נחשב בעיה? אם כן איך אני יכול לסדר את זה? או שזה לא נורא? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
שלום. אני עושה OC למעבד שלי ביטלתי את שתי האפשריות שביוס שאחראיות על הורדת המכפלה במנוחה ולמרות שביטלתי אותם המכפלה עדיין יורדת למה?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תקשיבו אני ממש מיואש כבר.. למה תמיד שאני מגיע ל2.7 באוברקלוק המחשב לא עולה ?? אפילו הקפצתי פעמיים מתח והוא לא עולה .. השקעתי בזה מלא כסף ובסוף זה לא עובד.. אתם יודעים אולי מה הבעיה? אולי משהו שקשור לזיכרון\תיזמון?? אני יעלה תמונות מהביוס (אחרי האיפוס כמובן כי הווינדוס לא עולה לי ) אשמח אם תגידו לי מה לשנות שמה .. כי אני לא מוצא ת'קטגוריה *System Memory Multiplier (SPD)i אם אין אותה אז איך אפשר להוריד את היחס של הזיכרון ? CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ Motherboard Name Gigabyte GA-M56S-S3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) DIMM4: G Skill F2-6400CL5-2GBPQ יש לי קירור מוג'ן 2 אשמח אם מישהו י…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי E4300 8800GTS 320 2GB TWINMOS 800MHZ GA-965P-DS3 ENERMAX LIBERTY 400W TUNIQ TOWER וניסיתי היום לעשות OC ... פתחתי CPU HOST CLOCK שמתי PCI-E FREQ על 100 העלתי FSB מ 200 ל 230 ביטלתי אפשרויות ( EIST ו C1E ) משהו כזה... אז הכל הלך סבבה , הMHZ עלה לי לסביבות ה 2000 , אחר כך ניסיתי להעלות FSB ל 266 ולא הלך , המחשב לא עלה , העלתי מתחים לזכרונות , וכל הדברים ל 0.1V ולמעבד ל 1.37 והמחשב עדיין לא עולה , העלתי ל 0.2V ואז המחשב עלה וה OC הצליח ל 2400 MHZ . אחרי 5 דקות שהמחשב היה דלוק המחשב נתקע ועשה קול מוזר מהאוזניות @_@ אז נאלצתי לכבות את המחשב וכשהדלקתי ה MHZ חזר ל 1800 ( STOCK ) עכשיו אני ממש מפחד לנסות שוב כי אני מפחד שיקרה משהו וגם כשניסיתי לעשות OC המחשב לא נדל…
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכם , הרבה זמן כבר לא יצא לי להגיב פה בפורמים אוקי אז ככה , יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנה + בערך ל OC נטו המפרט הוא C2D E4300+TUNIQ TOWER GA-965P-DS3 2GB TWINMOS TWISTER 800MHZ BFG 8800GTS 320MB ENERMAX LIBERTY 400W ANTEC P182 כפי שאתם רואים המחשב שלי מצויין ל OC גם מבחינת חומרה וגם מבחינת קירור. הבעיה שלי היא כזאת , כשאני מבצע OC הביצועים שלי במשחקים יורדים מאוד ( משהו כמו 5 - 10 FPS ב COD4 ) בעוד שלפני ה OC המשחק פעל חלק על ההגדרות הכי גבוהות. יש לציין שלפעמים כשאני מנסה לעשות OC המשחק פועל מצויין אבל זה מקרה חריג ומוזר כי כשאני מנסה אחרי זה לעלות עוד את ה OC המשחקים מתחילים שוב להיתקע בעוד שלפי CPU-Z ה OC עבר והוא עומד על ה GHZ הרצוי לפי קביעת ה OC…
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בשבוע האחרון התחלתי לחקור קצת יותר לעומק את הנושא של האוברקלוקינג וניסיתי על המחשב שלי, המפרט המלא בצד ימין: i5 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 Noctua NH-D14 G.Skill 8GB 1866Mhz לאחר כמה נסיונות הצלחתי לייצב את המעבד על 4.5ghz עם מתח של 1.29V הרצתי prime95 במשך 5-6 שעות והכל נראה מבטיח והטמפ' לא עברו את ה-70 אחרי יומיים בשימוש רגיל באינטרנט (יוטיוב וכד') פתאום המחשב נתקע ל 20-30 שניות וקופץ לי מסך כחול, ואחרי שאני מבצע ריסטרט המחשב לא עולה, ז"א המחשב נדלק ואני שומע את המאווררים ב-100% לכמה שניות ואז נכבה שוב, ככה בלופים עד שאני מנתק את הספק מהחשמל ונותן לו כמה שניות להתאפס, אחרי ההדלקה אני רואה שהמעבד חזר למתח ולמהירות בסטוק שלו.. ניסיתי לבצע עוד פעמיים אבל קרה לי שוב אותו דב…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ממצב חברים שלי שמעו אני מאוד מעוניין באוברקלוק אני יודע לעשות אבל לא מצליח לי אני לא יודע למה... אגב יש לי מעבד 1.7 ,זיכרון 768 ולוח אם של SHUTTLE עכשיו שנכנסתי לביוסאז בהתחלה לא ידע למה אבל שמתי לב שכתוב ככה: core speed --800 MHz *8.0 bus speed----100 MHz למה זה ככה? הרי במחשב שלי כתוב בEVEREST+CPU-Z+מאפיינים של המחשב כתוב ש1700 זה מהירות המעבד והנה עובדה! אבל הקטע שאחריי שהעלתי למהירות מעבד מקורית שלי(100MHZ*17)לא השתנה כמעט כלום כי זה מהירות המקורית חחח אבל אחריי זה שבדקתי עם הטמפ' עלתה והיא לא עלתה אז העלתי ל 100MHZ*20 שזה יוצא 2.0 MHZ אז אחריי זה עוד פעם בדקתי ולא לא השתנה כלום!! התמונה שראיתם היא בדיוק אותו הדבר! מלפניי ומאחריי למה זה ככה מישהו יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
שלום לכולם ממש עכשיו חזרתי מפנדס עם המחשב שלי בשביל למצוא לי איזה שהוא פיתרון קירור רציני למעבד אבל ממש ממש היתבעסתי כי כל הקירורים המסיביים צריכים חורים בלוח ( לא מיתחברים על הסוקט ) אז ניסינו בלוקים שונים של קירור מים אבל כולם מיתחברים גם עם החורים האלה... אז אני חייב עזרה אני צריך בלוק מים לא משנה לי המחיר ( עד גבול מסויים ) שמיתחבר רגיל בלי החורים האלה !!! בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני עובד על מעל 60 מעלות והמחשב שלי מסודר מאוד בפנים זה פשוט לא עוזר החדר שלי רותח !!! אז PLEASE עזרה תודה מראש
-
החלטתי לבנות פאן באס לשומנה מאוררים (בנתיים יש לי רק 4) אז הלכתי לחנות קניתי את כל הרכיבים הדרושים כמו שציון במדריך הזה : http://bit-tech.net/article/52/3 בניתי את הזה שלמטה . לשם בדיקה החלטתי לחבר מפסק אחד למאורר אחד. בהתחלה שמתי את המאורר על 12V הכל פעל יפה.. החלפתי ל OFF, אבל המאורר לא נכבה וכשהחלפתי ל 7V הפלסטיק המבודד של החוט האדום (5V) התחיל להשרף והמתג (on\off\on) התחמם מאוד גם הוא, אבל חשוב לציין שהמאורר אכן פעל על 7V . אז מה הבעיה מישהו יכול להגיד לי ??? אני מבואס בזבתי 70 שח על זה :\ נ.ב במקום הנגד של 150 OHM קניתי 240 או 220 (לא זוכר) כי לא היה בחנות 150.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב. ברשותי WD 40GB,7200, 8MB, המחולק ל-2 מחיצות, C ו-D. הרצתי את סנדרה החדשה על בנצ'מארק לכונן הקשיח, וכמובן שבחירתי הראשונה הייתה C. לאחר דקה, הופיעו תוצאות הבנצ'מארק, והן 17 מגה לשניה. לא התייאשתי, ומיד הפעלתי את הבנצ'מארק על כונן D. התוצאה הייתה 26 מגה לשניה. חשוב לציין כי מחיצה C גדולה פי שניים מ-D, וכי C היא מחיצת NTFS לעומת D שהיא FAT32, וכמובן מערכת ההפעלה יושבת על C. אילו מהסיבות הנ"ל יש להצדיק ? אילו סיבות אחרות יש להצדיק ? כיצד ניתן לראות את ה 8 מגה של הכונן הזה באופן מעשי ? תודה רבה מראש, אבנר
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב עם מעבד: AMD 64bit 3000 ולוח-אם: chaintech sk8t800. המארז הוא הבסיסי ביותר של KSP. אני לא מצליח למצוא מה הטמפרטורה של המעבד או לוח-האם או כל טמפרטורה אחרת. גם ניסיתי עם התוכנות MBM5 ו-CpuCool שבדף ההורדות. 1. איך אפשר לגלות מה הטמפרטורות? 2. איך אני יכול לבצע בקרה על מהירות הסיבוב של המאווררים? 3. איך מפעילים את ה-Cool'N'Quite ? ותודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ok קודם כל כרטיס שנתן לי ועדיין פחות או יותר נותן לי ביצועים כמו שאני רוצה... הבעיה.. אני מדליק אותו הכל טוב וסבבה אחרי רבע שעה, חצי שעה שאני באמצע משחק הוא נתקע לי... הכרטיס פשוט נתקע! שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה בלי משחק בלי כלום לא נתקע ולא כלום.. שהוא נתקע פתחתי את המחשב.. נגעתי בגוף קירור והוא היה ממש רותח!! הגעתי למסקנה שזה הבעיה ולא המאוורר כי הוא עבד תקין איך אני מסדר את זה שהטמפ' ירדו..?
-
אני מחפש את הלשונית בTARGET ADAPTER כשאני לוץ על CUSTOMIZE ואין שם את הלשונית עם התמונה של הכרטיס מסך כדי להגביר את מהירות מהאורר... מישהו יודע איך אני מחזיר אותה כדי שאני יוכל להגביר את המהירות או יש תוכנה אחרת לזה? ד"א היום החלפתי כרטיס מסך לאותו הכרטיס פשוט אחר כי הקודם נדפק... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני חתכתי חתיכה מקירור סטוק של AMD בגודל המתאים של הציפ' שמתי משחה טרמית אבל זה לא נדבק וכל הזמן נופל איך להדביק???
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
עשיתי OC קצת גבוהה (לא נתתי יותר מדי מתח) אבל את התדר הקפצתי לסביבות ה4500 המחשב סירב להידלק ונשמעו שלושה צפצופים שני יחסית ארוכים והשלישי קצר טיפה מהם עכשיו כשאני מדליק הוא משמיע צפצוף ארוך כל 5 שניות בערך, ניסיתי להוציא ולהחזיר את הסוללה של הלוח אם ולכבות ולהדליק את הספק, להוציא ולהכניס את הזכרונות מהמקום... מה עוד לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.02.2011 בשעה 12:38:39 לא משנה הוצאתי את הסוללה וניתקתי את הספק ל10 דקות וזה הסתדר.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי מאווררים כמו במדריך שבאתר אבל אני לא מוצא את המקום לחבר את החיבור הקטן של השתיים ללוח אם, קראתי בחוברת הוראות של הלוח אם ומצאי שהחיבור אמור להיות עם 3 פינים, מה קורה כאן לעזעזל?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שאני משנה את הבאס מ 133 ל 170 בלוח שלי ( ראה מפרט ) הלוח נדלק ולא ממשיך לטפס והוא גם לא מדליק מסך. אם אני מכבה ומדליק לא עוזר רק הוצאה של כבל המתח והחזרתו גורמת למחשב לעבוד. יש למישהו השערה מדוע ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבעלותי הזכרונות הרשומים מטה. הבעיה - לא יכול להריץ את הזכרונות ב 2.5,2,2,5 ב FSB של 240. 1:1. נבדק כרגע עד FSB של 235. - תקין. הערה: VDIMM מקסימלי בביוס הוא 2.8 . בתכלס יורד עד 2.7. האם הבעיה יכולה לנבוע מהבאים: 1. התחממות הזכרונות. 2.VDIMM לא מספיק גבוה? - האם הגיע הזמן ל VDIMM ו VTT MOD? מה כדאי לנסות הלאה? לשחרר תיזמונים? אם כן למה? לנסות כל זכרון בנפרד ולראות אם אחד מהם מגביל? לנסות לקרר יותר את הזכרונות? אשמח לשמוע הצעות.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-