אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
החלטתי להעלות את תדר המעבד שלי (Q6600) מ-3.0GHZ ל-3.4 ועשיתי את זה בהדרגה. קודם כל העלתי ל-3.2 לאחר מכן שקיבלתי יציבות החלטתי להעלות ל-3.4. משום מה אני כבר מחפש שעה מתח שבו המעבד יהיה יציב בהתחלה הוא אפילו לא עלה לווינדואוס,אחר כך הצלחתי להריץ 3DMARK06 הרצה מלאה והצלחתי זתומרת שהיה שיפור אבל עכשיו שאני מפעיל את ה-OCCT לא עוברות 5 דקות ואני שומע קול של ברווז והתוכנה מפסיקה. כרגע הבאתי למעבד מעל 1.4v וזה כבר נראה לי לא הגיוני שלא יהיה יציב. ניסיתי להביא מתח לגשר הצפוני אבל אז בכלל ניהיה מסך שחור ולא קרה כלום אז ביטלתי את זה. יש למישהו מושג מה הבעיה?? יש אולי אופציה שלא שיניתי בביוס והייתה חשובה באוברקלוק הזה. היחס של הזכרונות השתנה לבד ל-1:1 הטמפרטורה במאמץ לפי מה שראיתי לא…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי (מנסה) אוברקלוק ויש לי נקודות ירוקות על כל המסך. מהירות התחלה 201/401 כאשר אני מעלה את המהירות ל 220/435 נקודות ובלגן בכל המסך ואחרי כמה שניות הודעת ERROR. המסך גודל (הרזולוציה) ו 16 צבעים. יש לי קרור טוב מאוד פלוס את השינוי שעון אני מבצע דרך הדריבר גירסה 41.09 אני לא מבין מה הבעיה עם יש למישהוא פיתרון בשבילי אני הודה לו מאוד. ניסיתי גם עם תוכנה ואותו דבר
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה צריך לעשות חוץ מלהיכנס לביוס ולעלות את הFSB? כי זה מה שאני עושה וזה לא עובד- הצלחתי להגיע ל 110 FBS, מעל זה המחשב לא עולה בכלל, רק אחרי שמכבים אותו ומנתקים מהחשמל לשתי שניות. השאיפה שלי היא לפחות 133 ברגיל המעבד עובד ב43O (מוזר, עם הלוח הישן הוא עבד ב 33 ) והביוס הוא הכי חדש שיש (לפחות לאביט ) מה הבעיה ? אני חדש בOC אז אל תפציצו אותי, תסבירו לאט ואני יבין.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה כשאנ יעושה אוברקלוק אפילו הכי קטנטןן כל המחשב נתקעע בקושיי זז עד שהוא נתקע לגמרי...אפילו כשאני מעלה ב5 mhz (נ.ב לפני הפירמוט לא היה לי ככה...)
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כמו זה...למה אני מרגיש מסכן עם מחשב כזה... בקשה בלי תגובות לקנות מחשב כי אין לי כסף למחשב חדש!!
-
יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כזה באובר קלוק.... ד''א הקירור שיש לי זה מאורר רגיל על המעבד ( Matrix - משהו כזה...) זה מאוורר כזה עם נאון עליו ...
-
- 4 תגובות
- 414 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל אני לא מצליח לעשות אוברקלוק. טמפרטורות - אופטימליות - עם טוניק טאוור - 24 מעבד מנוחה ו 30-40 מאמץ. לוח -28. הזכרונות תקינים לפי MEMTEST. זכרונות Twinmos Twister 800MHZ 2GB. לוח 965PDS3 GIGABYTE - לוח שאמור להיות מעולה לאוברקלוק. בביוס אני מגדיר את המכפלה למעבד - 9. באס 334 שזה 3.0GHZ - שבכיף המעבד והחומרה אמורים להחזיק עם LIBERTY 400W. תוקע את הPCIE על 100. זכרונות לא נוגע בתזמונים. ניסיתי ככה - מחשב לא נותן POST. לא עולה - CLR CMOS. ניסיתי העלאת מתח למעבד 1.375-1.4 לא עובד בכל המתחים גם בינהם. חשבתי שזו בעיית זכרון אז העלתי לו 0.2V ו0.3V לא עוזר. אין POST. מה הבעיה!?!?!?!? אני משתגע.. אנשים עם E4300 משיגים ביצועים טובים יותר משלי... מה נסגר.?!?!? למה…
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
התחלתי לעשות אוברקלוק ל-5700LE שלי בעזרת התוכנה SysTool (פשוט בגלל ש-RivaTuner ו-Coolbits לא עובדות), והצלחתי להגיע ליציבות ב-335Mhz למהירות ליבה. טוב, כיביתי את המחשב וחזרתי אליו אחרי כמה שעות רק כדי לגלות שהמהירות ב-SysTool חזרה לברירת מחדל של הכרטיס - 250Mhz. איך אני יכול לשמור על המהירות?
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום יש לי סלרון 366 ואני מנסה לעשות לו אוברקלוק הבעיה היא שאני לא מוצא בכלל את האפשרות של שינוי המכפלה או הFSB בביוס. לוח האם שלי: ms - 6156 (של msi). בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה יש לי intel pentium 4 prescot 3.2 לוח אם של ASUS לפני כמה ימים קיבלתי את הביג טייפון התקנתי אותו במחשב ועשיתי אוברקלוק למעבד ל 3.75 ולפעמים המסך נתקע כזה לתמיד וצריך לעשות ריסטרט משהו יודע אולי מה הבעיה ? תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הגעתי עם ל300 באס מעל המחשב לא יכול הוא לא עולה לי וזה מוזר כי המעלות ב 45 במנוחה ומאמץ 53 (אחריי אובר) למה אני לא יכול יותר? ולמה ב 300 שאני עושה בדיקה ב S&M יש לי שגיאה הוא לא עובר לי אז ככה אני על תיזמונים של 7-4-4 2.5 ואני על 1.6 מתח של המעבד אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה: את המפרט אתם יכולים לראות בחתימה. המחשב במתח של 1.8 עובד ב 12.5X200= 2500 ! במתח למעבד 1.45 מתח ללוח 1.7 ומתח לזכרונות 2.9 הוא עובד ב 8X230=1840. עבר 15 בדיקות ממטסט ובערך שעה של פריים. כשאני מעלה ל 8.5X230=1955 הווינדווס לא עולה (מהירות סטוק של המעבד 15X133=2000). על 9X230 ומעלה בכלל אין מה לדבר, המסך אפילו לא נדלק, חייבים לעשות CMOS (כן, ה AGP נעול על 66מה"ז, אין לי כרטיסים ב PCI). הטמפ' באיזור ה 30 מעלות כל הזמן, אז זה בכלל לא קשור. למה זה קורה? הזיכרון לא מגביל אותי, הוא עובד בכיף על 230(על 2-2-2-11!!!). גם הלוח. והמעבד כבר עבד על 2500, עכשיו על מהירות פחות מסטוק הוא לא מסוגל לעבוד? מישהו יכול להסביר לי מה הולך פה?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
המפרט: e6300 945p-s3 2 ג'יגה של 667MHZ. אז ככה עשיתי אוברלוק קטן והגעתי לבאס של 276 ואז כשאני מנסה לעלות את הבאס ל279 אז אני נתקל בבעיה- כשהמחשב טוען את ויסטה הוא עושה ריסט ישר. אז ככה אני השתמשתי במדריך באתר הזה אבל ביינתם לא נגעתי במהירות הזכרונות ובמתח. זה מה שמופיע לי בביוס איפה שאני מעלה את הבאס: C.I.A.2 -DISABLED CPU HOST FREQUENCY 276 PCI EXPRESS 100mhz? השארתי אותו קבוע כמו שנכתב במדריך. SYSTEM MEMORY MULTIPLIER[AUTO] MEMORY FREQUENCY 698 ?אני לא נגעתי בזה , ככה זה היה מהתחלה. cpu voltage 1.325. מקווה שתעזרו לי במה אני צריך לעשות כדי להמשיך עם האובר קלוק.תודה לעוזרים. ואל תשכחו שגם אתם הייתם פעם נובים אז בבקשה עזרה.
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה... אני מתחיל בכל העניין הזה של האוברקלוק.... לאחרונה רכשתי Thermaltake Big Typhoon ... עכשיו אני מצליח לעשות אוברקלוק רק של עד 150 מגה הרץ... ואני לא מבין למה...הטמפ' של המעבד טובה מאוד (אוברקלוק 36c) כאשר אני מעלה על 200 ומריץ את 3dmark 2005 הוא נתקע לאחר כמה זמן.... מה אני צריך לעשות כדיי לעבור את ה200 ולהיות יציב... מפרט בחתימה.
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם (תסתכלו במפרט המחשב), כאשר אני עושה אוברקלוקינג ונכנס למשחק אז במשחק זה עושה לי כל מיני "לגים" והפרעות מסוימות אחרות, למה זה? האם זה בעיה של דרייבר או משהו כזה? כי התקנתי אך ורק דרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם....
-
- 3 תגובות
- 429 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אסוס A7N8X-X ומעבד ברטון 2500 וכשאני מעלה רק את המכפלה או רק את הבאס זה פועל אבל כשאני מעלה את שניהם ביחד זה לא מעלה לי את המחשב... מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם התחילה לי בעיה שלא הייתה לפני. לפני שבוע בערך העלתי את המהירות ל 2400MHZ 11X218 והכל היה עובד סבבה ועכשיו זה לא עובד לי יציב אפילו על 215... ולא שיניתי כלום הכל נשאר כמו שהיה !! הדבר היחיד שהשתנה זה שהמחשב עשה עדכון אוטומטי של משהו שקשור למעבד. זה קשור יכול להיות שזאת הבעיה ?? אני יזכיר שהמעבד שלי לו עובד את ה45 מעלות במאמץ... המעבד שלי הוא AMD +2800 הלוח הוא GIGA-BYTE 7NNXP והזכרונות הם GEIL 512X2 3500 CAS 2 ULTRA ( וניסיתי זכרונות זהים של CORSAIR ואותו הדבר בדיוק הגייל היו אפילו קצת יותר מהירים בלי אובר קלוקינג )
-
- 11 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז טוב היום הצחלתי לעשות לכרטיס מסך שלי לעשות אוברקלוק בקיצר קודם הגעתי ל5927 ב03 3D הייתי ב369 בליבה ובזיכרונות 549 אז עשיתי עוד ועוד בסוף הגעתי ל437 לליבה שזה הגבול ולזיכרונות 559 וזה בארטיפקטים משוגעים אז הורדתי ל405 לליבה ו559 לזיכרונות אין ארטיפקטים אז אני בא עושה 3D מארק 03 והיה 4444 :'( מה הסיבה יכול להיות ששברתי את הכרטיס? :-\ :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
יש לי כמצויין למעלה AMD אם לוח GIGABAIT אם הלוח קיבלתי תוכנה לאובר קלוקינג אני מעיל אותה וכשאני נותן לא מספר מסויים לעלות עליו אני רואה את המספרים מתחילים לטפס וברגע שזה מטפס מעל אזור מסויים המחשב קופץ לריסטארת AMD Athlon XP K7 1700 לוח של GIGABAIT
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני נסיתי לעשות אוברקלוקינג לAsus fx 5600+zalman vf700-alcu עם ריווה טיונר והביצועים ב3dmark03 ירדו פלאים מ 2198 ל 590 איך יכול להיות???
-
- 17 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני חדש בנושא האוברקלוקינג וקראתי את המדריך לאוברקלוקינג באתר. חוצמזה קראתי עוד הרבה מדריכים ועדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. קודם כל המפרט הוא: intel core 2 duo e6600 2.4g asus commando motherboard geforce 8600gt kingston ddr2 667mhz 2 giga dual הבעיה היא שבלוחות intel אי אפשר לשנות את המכפלה אז כאשר אני משנה את הבאס שבמקור הוא 266 אני יכול להגיע עד 340 ואם אני מנסה לעלות עוד קצת ווינדוס לא עולה לי. האם הבעיה היא מהזיכרון שהוא רק 667 mhz או שאפשר להתגבר על זה? עוד בעיה שראיתי היא שבביוס המכפיל הוא 9 ולכן 340 * 9 = 3000mhz בקירוב אבל כאשר אני נכנס לווינדוס ובודק ב cpu-z הוא מראה לי שהמכפיל הוא 6 ומהירות היא רק 2000mhz עכשיו השאלה שלי היא למה …
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג גדול מידי ועכשיו המחשב מגיע לביוס ונתקע מה עושים?!?
-
- 19 תגובות
- 934 צפיות
-
-
תיראו,אני העלתי את התדר של הכרטיס שלי CORE clock מ625 ל660 זאת קפיצה יותר מדיי גדולה?. ואחר כך אני עשיתי בדיקה בatitool ס scan for artifacts וזה הציג לי הרבה נקודות צהובות כאלה,זה אומר שזה לא טוב נכון? שצריך להוריד את התדר?.
-
- 14 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב תיראו זאת פעם ראשונה שאני מבצע OC ואני חושב שאני עושה את זה לא טוב או משהו לא בסדר פה... אז ככה.. העלתי קצת את ה-core וגם את ה-memory אבל בקצת (15) ועשיתי בדיקה ב3DMARK וזה יצא סביר... ראיתי ב-CPU TEST קצת קווים אדומים.. אבל איך זה יכול להיות אם העלתי רק 15 בערך?!?!?! באוורסט הסתכלתי וכתוב לי שם בכלל ב- GPU clock:401 mhz (orginal:400) memory clock:351 mhz (orginal: 350) וזה לא משתנה לי, נישאר כמו שהיה לפני שהתחלתי את ה-OC... ועוד משהו... ה-memory clock באוורסט כתוב אורגינל 350 ובתוכנה של ה-OC זה התחיל לי רק מ-700 אז משהו פה לא בסדר.. אני חייב שתעזרו לי ב-OC הזה!!! בבקשה תסבירו לי מה לעשות.. תודה, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמצע OC למעבד שלי התדר המקורי שלו הוא 2.83 והעלתי ל3.4 אבל בבדיקה אצל OCCT היתגלת בעיה בCORE 0,מה כדי לעשות?. כמו כן הטמפרטורה לא גבוהה,למרות ששמתי לב שבליבה אחת הטמפרטורה שלה גבוהה משל האחרות...( אבל לא בהגזמה).
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-