אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני צריך קירור בנוסף לקירור של הכרטיס מסך שלי הכרטיס הוא ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה (G80) התקציב שלי הוא בסביבות 200 ש"ח תודה רבה ליאור
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, קניתי לפני מס' ימים לוח אם של GIGABYTE - p35-ds3l, זכרונות 800MHZ של קינגסטון ומעבד E2200. המכפלה של המעבד היא 11 וה-FSB עומד אצלי על 290. מתח על 1.2625 (אני יכול להעלות עוד מתח ו-FSB אבל החום...) "הבעיה" שלי היא במהירות הזכרון - אני יכול לבחור מכפלה של 2.4 שמביאה את הזכרון בערך ל-700 (המכפלה הבאה היא 3 שמביאה את הזכרון ל-870...) או שאני יכול להוריד את ה-FSB לסביבות 270 עם מכפלה של 3 ואז הזכרון עובד על 810 אבל המעבד מקבל פחות 220 מה"צ. מה עדיף? ושאלה נוספת לבעלי C2D מסדרת E - מה הטמפרטורה המקסימלית שאתם מרשים למעבד להגיע אליה?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה קניתי היטסינק של זלמן לנורת'ברידג' כדי להפטר מכל הפאקים של המאוורר שדי אף איי תקעו שם.... עכשיו, ההיטסיטנק הוא בגודל שמכסה ממש את כל הצ'יפ והקטע הירוק שסביבו, עכשיו השאלה שלי אם את הגריז אני אמור למרוח רק על הסנטימטר הרבוע השחור של הצ'יפ(הקטע השחור באמצע) או על כל מה שההיטסינק בא איתו במגע?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
שבת שלום אני צריך שתמליצו לי על 2 מאוררים 120 למארז שאחד יוציא והשני יכניס ששיהיו חזקים ויחסית שקטים כמו כן גם מאוררים 90 ממ על מה אתם ממליצים תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם =] הגיעו ימי הקיץ והחלטתי לרכוש לעצתמי איזה קירור ולהעיף את הסטוק פתחתי נושא לפני איזה חודש אבל לא קיבלתי תשובה עכשיו ההתלבטות שלי היא בין הNinja Plus REV B לבין הTuniq Tower - למערכת הראשונה בפרופיל עכשיו יש לי שאלה כזאת , אם אני אקנה את אחד הקירורים הבאים - אני רוצה להחליף את המאורר לאיזה Silenx או גם חברה אחרת דבר שיעלה בערך 90 שקל ויוריד מרמת הרעש ויוריד כ2-4 מעלות כמו שראיתי בביקורות . - ואז הגעתי לבערך 300 ומשהו , וב315 יש את התרמלייט אקטסרים 120 שאותו אני יכול להשאיר פאסיבי אפילו - ועם הצורך להוסיף מאורר לא מתוכנן OC עצבני או שבירת שיא ודברים כאלה , אלא משהו קליל כזה . אני יודע שזה ייותר מידי התרמלייט , אבל אם אני כבר משקיע ... יש הצעות ? וחוץ מAC למינ…
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי, הכרטיס מסך שלי בימים האחרונים על 77 מעלות באופן קבוע, וגם ניקיתי מעבדים. כנראה שהשרב גורם לו להתאמץ, השאלה שלי - איזו פתרונות קירור ניתון להלביש עליו? אני מדבר על משהו שאפשר לקנות, לא "עשה זאת בעצמך" כי אני די גרוע בזה. התקציב שלי הוא בערך עד 400 ... זה ריאלי?
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
למה? מה עשיתי לא בסדר ואיך זה יכול להיות? ומה צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום עכשיו במקרה בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך(במנוחה) והיא על 49 מעלות(בדרך כלל נע בין 39-40 מעלות) זה הגיוני שבגלל החום הטמפ' קפצה ב9-10 מעלות? או שזה קפיצה שאני כבר צריך לבדוק מאווררים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אני יכול להגיד בוודאות שהשחה הטרמית שמגיע עם ה TUNIQ TOWER לא ממש איכותית לדעתי לפחות(צמיגית וקשה מאוד למריחה אפקטיבית ). תתנו המלצות .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי לוח ds3l וכבר אין לי חיבורים פנויים של 3 פינים אני רוצה להוסיף עוד מאוררים למארז הייתי בחנות הקרוב לביתי (פנדס) ואין להם חיבורים של 4 פינים או מפצלים משהו.. היה להם שם מאורר שבא עם מפצל וכל מיני.. עלה 120.. לא מתאים, בכסף הזה אני קונה שתיים המוכר אמר לי שאפשר להפוך חיבור 3 ל4, שיש מדריכים ברשת חיפשתי ולא מצאתי כלום אז קיצר.. יש חיה כזאת? חיפשתי כל מיני דברים בגוגל תמונות זה יכול להיות שימושי בשבילי http://www.dtekcustoms.com/ProductImages/products/addons/3-4%20pin.jpg מזה? http://www.overclockers.co.nz/product/gadget/MPP-B.jpg קיצר אני אשמח מאוד אם תעזרו לי בנושא הזה.. וגם למצוא לינקים לחנויות בארץ תודה תודה עריכה הנה אני צריך משהו כזה http:…
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לפי EVEREST למחשב שלי חם מאוד, ואני קצת דואג. המעבד על 75 מעלות (Intel Pentium 4 630, 3000 MHz) הכרטיס מסך על 75 מעלות גם (X700) ולדיסקים הקשיחים קצת יותר קריר... 43 ו-47 מעלות. יש מה לעשות? או פשוט לחכות שגל החום יעבור? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם זה אפשרי להעלות מתחים בלוח אם מתוצרת Intel ? , לוח אם - D945GNT לצורך העניין . כי אני בטוח שהמעבד שלי Intel Pentium 4 , 360 Prescott M-2 שבא בסטוק 3.0GHZ , וירד עכשיו משום מה ל2.8GHZ זה בגלל שהמתח ירד מ1.3 משהו ל1.224. אז אם למישהו יש מושג אז תודה .
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מעבד 4 ליבות של אינטל Q6600 וכיוון שלא תיכננתי להמהיר אותו קניתי אותו עם לוח זול של אינטל זה הלוח buffalo creek g33 מהסידרה האחרונה של ערכות השבבים של אינטלועכשיו הייתי רוצה להמהיר אותו יש פה למישהו מושג אם יש בלוחות האלו אפשרויות אוברקלוק כי אני לא מצאתי שם אפשרות להעלות את תדר הבאס והייתי שמח לקבל גם תשובה לגבי הלוח הזה של אינטל pearl creek g31 כי הוא מאד זול ורציתי לקנות אותו בשביל מעבד E4500 ולעשות למעבד המהרה רק שאני לא יודע אם בכל הלוחות האלו של אינטל יש אפשרויות המהרה בכלל ??? efi
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי ושלום האם מישהו יכול להגיד לי מדוע איני יכול להמיר את הזיכרונות הללו מעבר ל820mhz שקניתי את הזיכרונות קיוותי שקנתי משהו טוב התיזמונים שלי הם 5-5-5-15 בתודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
קראתי את המדריכים באתר וקראתי מדריכים בכל מיני אתרים אבל עדיין אני לא מצליח ...עזרה??? המפרט שלי הוא : CPU Type DualCore Intel Pentium E2160 Motherboard Name Asus P5KC (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Liberty ELT620AWT 620W ZALMAN 9700 LED 2GB OCZ Reaper HPC OCZ2RPR800 DDR2 ATI Radeon HD 2600 XT (RV630 Maxtor 6L250R0 ATA Device ST3500320AS ATA Device Optical Drive LITE-ON DVDRW SOHW-1673S
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
8800GTS G92 באיזה תוכנה אני משתמש בישביל זה ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין בקירור לכרטיס מסך שיהיה מחברה איכותית,שקט,ושייתן ביצועים טובים וטמפרטורה נמוכה. יש הרבה אופציות ואני לא יודע מה להחליט וכמה שווה להשקיע. אפשר להעזר פה: TMS.co.il - קירור לכרטיס מסך בכל אופן השמח להמלצה מאנשים שמבינים ולא סתם. לפי סקירה ב- hwzone הקירורים המומלצים: HWzone - פורטל המחשבים הישראלי - ביקורות - גופי קירור לכרטיסי מסך - הקרב הגדול קשה להחליט ואני מוכן להשקיע עם צריך (250-300) ש''ח. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי STRIKER EXTREME Q6600 880GT NZXT LEXA המארז נקי מאבק והחוטים מסודרים בתוך התעלות יפה הבעיה שלא רק שהמאורר לא ניתן לכיוון הוא פשוט עובד חלש לא מקרר ורק ב 1100RPM ( לא סגור על הסיפרה ) הבנתי שהמאורר סטוק של הנינג'ה הוא לא משהו אבל השאלה שלי אם כדאי להחליף אותו ולשים מאורר/שניים רצינים או פשוט לקנות גוף קירור אחר כבר יוגב
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם פרסקוט(intel 3 ghz) מגיע לי ל70 מעלות.. כאשר המעבד 70 מעלות והלוח אם (asus p5gd1) הוא 43 מעלות....socket 775. אז המאורר של המעבד מסתובב על 3100rpm אני חושב שזה לא תקין. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר שיסתובב מינימום נגיד 3000 סיבובים או 3500 סיבובים??? הנה תמונה http://i32.tinypic.com/sb6136.jpg מהזה הזרמים האלו ? ב+5v ו12??
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! אני קצת מפחד בזמן האחרון המעלות קצת עולות יותר מדי מתי שאני משחק משחקים וסתם במנוחה הוא על 55 + בשביל השקט שלי בא לי לקנות קרור יש לי תקציב של עד 200 שקל מה לקנות? תודה רבה לעוזרים D:
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-