עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ag43,

יש לי את הכרטיס הנ"ל והקירור סטוק שלו מרעיש בצורה פשוט מזעזעת. אני לא מהטיפוסים שלחוצים על שקט, אבל המאוורר שלו כבר מפריע לי לראות סרטים בשקט. אני מחפש קירור שקט יותר ואם כבר שיקרר יותר מהסטוק (לאוברקלוק עתידי). אשמח להמלצות. עריכה: כרגע התקציב פתוח. מצד שני אני לא מחפש את הקירור הטוב ביותר אלא קירור שקט שיוריד קצת מעלות לעומת הסטוק. סטוק - מנוחה:44 מעלות עומס:69 מעלות.

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  2. הרצתי Memtest במשך 100 שעות על 3.6Ghz.. ללא שגיאה (חכיתי למארזים ומערכת הפעלה). ביוס F10. ווינדוס בינתיים קורס לי כשאני מנסה גם ב-3.5Ghz. זכרונות 1:1, MCH וכל אלה 0.1v+, ו-disabled על מה שצריך. עכשיו אני על 9x378 = 3.4Ghz, במתח 1.45v בביוס, ב-CPUZ הוא מראה לי 1.344v ברגע שאני ב-FULL LOAD לכל הליבות. מה הבדיקת יציבות הכי מוצלחת? להריץ 4 עותקים של PRIME ב-SMALL FFTS במשך 7 שעות? כי TAT אני רואה שמעמיס רק על שתי ליבות.. מצב שני נראה שהוא לוקח אותן לטמפ' יותר גבוהה. ב-CoreTemp 0.95.4 הטמפ' הן 63-57-57-63 עם 4 PRIME כמו שציינתי. האם יש מקום לתת עוד במתח למעבד ולנסות לרוץ על 3.6ghz? הצ'יפסט חמים למגע - מתקרב לגבול של בקרוב אני לא אוכל להשאיר עליו את האצבע, חיישן חיצוני מדווח שה…

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  3. Started by wares2002,

לוחות אם הכי טובים לאבורקלוק של איפוקס! כרטיסי מסך הכי טובים לאבורקלוק של סומה! האם זה אותה חברה?! (תלחצו על התמונה של הקופסה ותראו מה זה הלוח הזה! ) http://www.suma.co.kr/product/product_view.php?mode=view&no=88 לאחר שראיתם את זה סתכלו על זה: http://www.epox.com/html/english/products/motherboard/ep-8k3a.htm מה מוזר כאן!? רמז: סומה = חתיבת כרטיסי מסך של חברת EPOX! תגיבו

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by Zadu,

שלום לכולם המחשב שלי עושה רעשים , לא חזקים כל כך אבל שומעים שזה עושה רעש מציק . ניקיתי אותו היום בבוקר עם ספריי לחץ אוייר . עדיין הוא עושה רעש . מה עוד אני צריך לבדוק ומה עוד לעשות ?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by kobipk,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה לקירור לכל החומרה שיש לי המפרט שלי לוח אם asus maximus IV Extreme מעבד i7 2600K כרטיס מסך gabyte GeForce GTX470 1280MB GDDR5 ספק Enermax PRO82+ 525W זכרונות OCZ 1600 mhz 6G מארז Zalman Z-MACHINE GT1000 ארד דיסק Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by DAN,

לא היו לי בעיות מיוחדות עים הוולקנו 7 אבל הזמנתי את ה:Thermosonic ThermoEngine ( V60-42 XX ZigZag SPEdition ) - 4500 RPM - 31 dBA - 30 CFM 30.21 166.12 זה גוף של טרמו סוניק עים מאורר של וולקנו 6 והתוצאות2 מעלות פחות מהוולקנו 7 הגדול והאימתני במנוחה ו3 מעלות פחות במאמץ (עים הטרמו סוניק שמשולב בו מאורר של ולקנו 6 42 מעלות במנוחה ו46 במאמץ היום ביום חמסין ועוד רק עים פד טרמי) זה פשוט מדהים !!!! למה צריך את הוולקנו 7 שהוא יותר רועש וגם קצת פחות יעיל (קרור ביחס לעוצמת הרעש). השילוב של גוף הקרור של הטרמוסוניק הקאלסי שדומה מאוד לקרור אויר של מנוע חיפושית - שטח המגע עים האויר הזורם מהמאורר ענק בניגוד לכל גוף קרור אחר עים מאוור ה וולקנו 6CU פשוט מדהים !!! גם יחסית שקט וגם …

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by KoDkOd,

למה אתה קורא קירור נכון????????????.. ???

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by ktanta harta,

הרכבתי לי צג הוא עובד בסדר בתוכנה lcdcenter חוץ מבעיה שהוא לא עובד עם הגירסה האחרונה של mbm ואז זה לא מזהה לי הסנסור של המעבד בגירסאות ישנות זה עובד אבל כמו שאמרתי לא טוב אז עברתי לתוכנה קריסטל קונטרול אבל הבעיה איתה זה שנגיד אני רושם crystal אז הוא רושם חצי מילה בשורה העליונה ואת החצי השני בשנייה, אם תוכלו לפתור בבקשה את אחת הבעיות אודה לכם מאוד נ.ב. כזה יהיה גמור (כשזה יהיה מחובר לפאנל) אני ישלח תמונות לגלרייה

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  9. שלושת הסמארטים צריכים להיות מחוברים רק לחשמל, לא בקרה בלוח אבל הספארק 7+ צריך להיות מחובר גם לבקרה של הלוח.. איזה פאן באס אני יכול לקחת שיתאים לי לזה..?

• 18 תגובות
    • 960 צפיות
  10. שלום לכולם, הורדתי את התוכנה Speed Fan, וקראתי את המדריך בנעוץ, אבל את השינוי שצריך לבצע בביוס לפני השימוש בתוכנה לא כ"כ הבנתי. יש לי 6 מאווררים במארז, כולם שקטים חוץ מאחד שעושה לי את המוות! העלתי תמונות, ואני אשמח אם תגידו לי בדיוק מה לשנות. - המאוורר מחובר ללוח אם בחיבור 3PIN. הינה קודם תמונה מהתוכנה: תמונות מהביוס: (בתמונה השניה סימנתי ב-X אדום את מה שאני חשוב שצריך לשנות כדי שאני אוכל לשנות את המהירות דרך התוכנה, אבל אני רוצה להיות בטוח אז אני שואל אותכם). אשמח לקבל עזרה, תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by Mind_Reflection,

אתמול פירקתי את ה 1800+ שלי המעבד עצמו הוא ירוק 0.13 אני חושב לא בטוח על הליבה רשום Agoia 0225 "9" 91150461286 יש אפשרות לקרוע אותו ב OC ?

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by KingAlpaca,

מה דעתכם על הגוף קירור הזה? (מיועד לברטון 2500).

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  13. אני צריכה תוכנה לא מסובכת כל כך שמראה את המעלות שיש במחשב או בחלקים ממנו .. בתודה רעות

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by shlomi4i,

מעבד q8300 קירור רגיל לוח אם Gigabyte ga-ep43-ud3l 4 גיגה זיכרון קינגסטון והם כן עד כמה ?

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by aviran_n,

כן כן.. הבנתם נכון.. צריך לשרוף לוח אם.. הקטע פה הוא שלא יהיו יותר מידיי סימנים ובאחריות יקחו אותו.. הסיבות לא חשובות.. זה לוח של אינטל ככה שמאובר קלוקינג אפשר לשכוח.. אני צריך לשרוף אותו הלילה ומחר ליסוע לתת אותו במסגרת האחריות. רק תגובות רציניות בבקשה זה חשוב.

• 17 תגובות
    • 960 צפיות
  16. Started by nivster,

היום אנו נפרדים מהמעבד AXP1700 palomino שלי, בצער רב... איך זה קרה, אתם שואלים? פשוט. קניתי היום משחה תרמית ו-Volcano 9. הורדתי את ההיטסינק הקיים, ופצחתי במלאכת הניקוי של המשחה הישנה. כשסיימתי, מסיבה לא ברורה, רציתי לראות אם המעבד עדיין חי (כי קצת מרחתי את המשחה הכסופה שהיתה שם). אז שמתי את המעבד בחזרה, ללא היטסינק, והדלקתי........ :-\. לאחר 3 שניות לערך, התחיל לעלות לו סילון עשן מאחת הפינות של הליבה... מייד משכתי את הכבל של החשמל מהספק, והתקשרתי לספק החומרה הקרוב לביתי.... הדבר היחיד שלא ברור לי זה האם המעבד נשרף בגלל שהמשחה קצת נמרחה לי, או בגלל שהפעלתי ללא היטסינק? האם ה-AXP מתחמם עד כדי כך מהר???

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by F430,

Sharkoon Silent Eagle 2000 - 120MM אך הוא זה בשביל ה580 שיקרר אותו

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by NEO...,

לא מזמן קניתי מחשב חדש וקיבלתי היטסינק עם המעבד והיה עליו פד באותו רגע לא חשבתי להוריד אותו אז השארתי והכל היה בסדר עשיתי oc והטמפ ב full load היו בסביבות 55 היום הלכתי לחנות וקניתי משחה טרמית הכי פשוטה שיש ב 5 ש"ח והחלפתי וזה היה בלאגן קודם להוריד את הפד מהיטסינק לנקות אחר כל שיוף לנקות את המעבד לבסוף מחרתי את המשחה על המעבד ןעל היטסינק כמו שכתוב במדריך ובדקתי את ה טמפ ב full load זה הי 47 אתם רואים אפילו המשחה הכי פשוטה שווה יותר מפד

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  19. שלום רב! יש לי מחשב חדש קניתי מלפני חודש מעבד: PENTIUM D820 2.8 SMITHFIELD . מאוור מקורי של אינטל בא עם המחשב תושבת 775 (העגול הזה). הבעיה היא שאתמול הסתכלתי על הטמפ' של המעבד וראיתי שהם בסביבות 52 מעלות. מה שמוזר היה שהי רשום שהמאוורר מסתובב על מהירות נמוכה 650 סל'ד בערך. ובדרך כלל הטמפ' לא עולות על 45-50 גגגגגג.... ניראה לי שהמאוורר זז במהירות איטית מדי.. מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by TheRedEye,

אני רוצה לבצע אוברקלוק למחשב שלי.. המעבד רץ במנוחה על 43 מעלות בערך.. איך מתחילים? עד עכשיו היה לי נסיון עם אוברקלוק של כרטיסי מסך כולל החלפת גופי קירור..

• 17 תגובות
    • 959 צפיות
  21. תראו לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש ופתאום עכשיו חברים שלי ניכנסו לכזה קטע של OC ורציתי לדעת אם אני אוכל לעשות משהו מעניין עם המחשב שלי ואם כן אז בקצרה לאיזה חלק לעשות ואיך לעשות כזה הוא המפרט של המחשב החדש והאהוב שלי: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN - מעבד GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 - לוח PDP DDR400 512Mb פעמיים - זכרונות Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA - דיסק קשיח POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB - כרטיס מסך LG GSA-4163B BULK - צורב DVD Teac Floppy Drive 1.44 כונן דיסקטים A-TOP Alien PC Gaming Server yellow 500W - המארז ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series - ספק כוח אני יודע שיש כאן דברים שממש לא קשורים לאוברקלוקינג אבל אני גם ל…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by tomerezri,

שלום חברה. האם עם המפרט הבא אוכל להגיע לאוברקלוק של 3.3-3.6 בלי בעיות? או שכדאי להחליף לוח אם לP35-S3G או למשהו יותר טוב? והאם הספק כוח הזה מספיק חזק? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤895 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤322 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤299 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤391 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1…

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  23. שלום לכולם! אני מעוניין ללמוד איך לעשות אוברקלוק לכרטיסי מסך nvidia וATI החדשים בלי לשרוף אותם או לגרום ל- "שבירה"- כלומר בהתחלת בדיקת המאמץ- התחלנו ב108 פריימים ופתאום מתחיל אחרי זמן שאתה מעלה מתחים ב35 והלאה. שמעתי שיש את EVGA PRESION X לnvidia וMSI AFTERBURNER לATI. השאלות שעולות. ידוע לי שכרטיס nvidia איכשהוא היו די חסומים לאוברקלוק בסדרת 600 הישנה, זה גם לגבי סדרת 700? מה זה ארטיפקטים? איך אדע בכמה להעלות את הPOWER LIMIT שנמצא בשתי התוכנות בכמה? כי בשאר המדריכים לא כתוב עליהם מהירות מאורר? על auto או להגדיר מעצמך? לשם מה מגדילים וולטג'? voltage? האם זה תורם? איך אפשר לדעת איפה הגבול אם הטמ' עדיין סבירה. פעם עשיתי על auto את מהירות המאוורר והטמפ' הייתה עד 73 מעלות…

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by Eviljelly,

איך עושים דבר כזה ? יש לי כמה ישנים שאני רוצה לחבר השאלה היא עם מה , אני מניח שדבק לא אפקטיבי כי הוא מנטרל את המגע בין הציפ להיטסינק ועלול להתלקח . אז עם מה כן ?

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  25. שלום, בזמן האחרון המחשב שלי בקושי עולה. הוא נדלק (המאווררים של המארז עובדים), אבל הוא לא עולה (לא נראה כלום על המסך). רק אחרי מספר נסיונות של הדלקה הוא עולה. כמו כן, המאורר של המעבד לא עובד (למרות שהמחשב נדלק והכל). הנה המפרט הנוכחי: Q6600+Arctic Cooling Freezer 7 Pro 8800GT 6GB abit IP35-E Corsair VX450W CM690 אז אני רוצה להחליף את הקירור של המעבד (לפני שהוא יישרף ) ואשמח לקבל מכם המצלה. אין לי ממש תוכניות לעשות OC, אבל אם אפשר להשיג קירור טוב במסגרת התקציב לא אתנגד. תקציב: באיזור ה-150 שקל. אני אקנה את זה בירושלים (עדיף מחנות במרכז העיר). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.