עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by parlux,

יש לי לוח אם של ASUS P5GC-MX/1333 ומעבד P4 3200GHz עכשיו אני ניכנס לאיפה שעושים אוברקלוק למעבד ואין אפשרות לעלות את המתח של המעבד תיראו כמה אפשרויות יש לי ב bios אה ואמורים לי לילחוץ Ctrl F1 זה לא עושה כלוםם!!! התמונות גדולות אז הבאתי את הלינקים לתמונות. תמונה מספר 1 http://img413.imageshack.us/img413/4209/26323607sk4.jpg תמונה מספר 2 http://img261.imageshack.us/img261/3010/97717941mu9.jpg תמונה מספר 3 http://img261.imageshack.us/img261/1439/51831752eh1.jpg תמונה מספר 4 זאת תמונה אחרי אוברקלוק למעבד אם אני מעלה יותר מ 220 המחשב קורס יש לי ספק כוח של 400W EZCOOL אבל זה לא קשור. אני צריך לעלות את המתח של המעבד ואין לי את האפשרות הזאת ב bios והכרטיס מסך שלי לא מחובר למתח הוא…

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by Esparco,

עשיתי OC מ 1700@1950 עשיתי בדיקת יציבות עם SUPER PI 32 MB שעה וחצי של יציבות הכל תקין אבל משום מה שאני מכבה את המחשב או לפעמים שאני סתם עושה ריסט הוא נתקע ולוקח לו איזה 2 3 ריסטים עד שהוא עובד והוא מאפס תביוס עכשיו לפעמים הוא עולה ונופל לי בטעינת ווינדוס כל זה אחרי בדיקת יציבות ב SUPER PI למישהו יש מושג מה הבעיה... או שיש לי איזה הגנה בביוס מה אתם אומרים?<!

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by Burning Ice,

היי חבר'ה . אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה לעשות OC (אולי אני עושה משהו לא נכון ...) כאשר אני מנסה לעלות את ה FSB - המתח עולה אוטומאטית .... עברתי ל manual CPU volatage - וייצבתי אותו על ה voltage המקורי, אך ה voltage של הזיכרון משום מה עולה אוטומאטית ל 2.1 ולאחר כמה דקות המערכת נופלת .... עכשיו לא ראיתי בשום מקום היכן אני יכול לקבוע את הvoltage שאני רוצה אלא רק בכמה אני רוצה להגדיל אותו .... בכל מקרה , אם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או יודע מה לעשות , אני אשמח לקבל עזרה.

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  4. Started by (Arik),

יש לי את המפרט בצד ואני מנסה לעשות OC עכשיו אני לא מצליח לעלות באס יותר מ290..... וליהיות יציב. ולא מצליח לעבור פוסט עם יותר מ300 באס יש תמונה של CPUZ וטמפ' בעומס ומנוחה. עריכה: התזמונים מה שיש עכשיו והמהירות של הזיכרון זה אחרי שלא עלה הבאס כשהתזמונים והיחס של הזיכרונות היה 1\1, אז עשיתי להם OC כדי לראות שהם לא מגבילים ונשארתי ככה ביינתים, [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by Jack_g,

יש לי BARTON 2500 שהסטפינג שלו זה AQZEA שזה אמור להיותס פינג אם לא הכי טוב אז כמעט הכי טוב לבארטונים עד כמה שידוע לי. אני מנסה לעשות לו OC ולא משנה כמה מתח אני נותן לו ה PRIME95 נותן לי ERROR, מה שהכי מעניין שאפילו כשהPRIME95 קורס זה לא אומר שהמעבד לא יציב, הכוונה היא שאני מצליח להריץ את התוכנות TOAST ו SUPER PI כל הלילה יותר מ 7 שעות רצוף ושום דבר לא קורס. ניסיתי לשדרג לגירסא אחרונה של ביוס וגם לגירסא אחרונה של PRIME95 וזה לא עוזר אותה הבעיה לא שמהנ איזה מתח הPRIME תמיד קורס. 1. השאלה שלי מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות שזה ווינדוס דפוק? 2. עוד שאלה אם התוכנות SUPER PI ו TOAST יציבות אפשר להסתמך עליהן ולהסיק מסכנה שהמעבד יציב ב 100% או שלא? 3. האם זה משנה שאני מריץ את SU…

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  6. עדכנתי את הביוס של הלוח אם ליתר בטחון, וחיפשתי שוב את האפשרות EIST .. כי אני רוצה לרדת למכפלה 8.. אז אמרו שצריך לבטל EIST ועוד אפשרות שיש לי כבר זה משו עם 1 c1e נראלי לא זוכר אז תודה לעוזרים אולי זה מופיע בתור משואחר ..

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by Philip,

אז קודם כל ככה.. המערכת שלי היא כזו Asus P4B533-E Intel P4 2.4B 512MB DDR PC2700 [הלוח תומך עד 2100 בלבד] בכל מקרה, רציתי להוריד את המכפלה ולעלות באס על מנת לקבל FSB גבוה ומהירות מעבד נמוכה... ככה המערכת תהיה יציבה במהירויות גבוהות יותר ללא העלאת מתח.... :-\ בכל מקרה, יש את היחס של המעבד/זיכרונוות, שאם הבנתי אותו נכון, אז כאשר זה מוגדר כ 4:3 אז הכוונה היא לבאס? כלומר נגיד אני מגדיר באס של 160, אז מהירות הזיכרונות יהיו 160/4=40 , 40*3=120, 120*2=240 Mhz? כלומר אני מאט את הזיכרונות? ואם אני משאיר על 1:1 אז הזיכרונות יעבדו על 160*2=320 mhz? כלומר אני אאיץ את הזיכרונות? בכל מקרה, כשאני מעלה את הבאס ל- 160 אז אני לא יכול להפעיל את המחשב, כאשר אני מכבה מהמפסק מאחור [משום מה לא …

• 14 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by Glow,

שלום! התחלתי לעשות OC למעבד שלי , INTEL 1.6, ואני רוצה שהוא יגיע ל2.4 לפחות...עשיתי בדיקות וראיתי שהמעבד וגם הלוח יכולים להגיע למהירויות הרבה יותר גבוהוהת אבל הזיכרון לא כול כך....בהתחלה הוא היה על 277 MHZ ב 100 FSB אבל עכשיו עשיתי שהיחס הוא 1:1 ואני יכול להגיע עד 2.14. עכשיו הבעיה העיקרית שאני רואה היא שבביוס אחרי שאני מעלה מהירות כמה פעמים הוא מגיע למצב שכשאני נכנס ובוחר לשמור ולצאת הוא נתקע, ורק ריסטרט פותר את הבעיה. בהתחלה הוא שומר את המידע אחרי ריסטרט אבל כשאני מגיע למהירות מסיומת הוא נתקע לכמה זמן ואז מחזיר לי את הדיפולט...וזו לא בעיה של חימום והא יושב לי על 25-30....והזכירון יכל להגיע עד 333.....כרגע הוא ב 270... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  9. Started by tfo,

יש לי לוח EPOX 8KDA3J מעבד AMD ATHLON 3200+ ו RAM OCZ R2 PC3200 מתי שאני מנסה לעשות OVER CLOCK מה שקורה זה שהמחשב ניתקע, למי יש רעיון מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? ועוד שאלה מאיפה אני יכול להוריד ת BIOS הכי חדש

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  10. Started by Oranili,

אני עושה OVERCLOCK לכרטיס מסך שלי 6600 GT וכל פעם הוא מאפס אותו שעולה הווינדוס ... למה זה ?

• 2 תגובות
    • 406 צפיות
  11. Started by ariebel,

אז ככה...אני לא יכול לשנות את הFSB למספרים כמו למשל 159 או 142. אך ורק 166 ו133....למה זה? יכול להיות שזה בגלל הזכרון המעפאן שלי ( SAMSUNG 256DDR PC2100 CAS2.5)?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by tzolerguy,

אני מכוון את התוכנה לתדר של 500 עושה את הבדיקה והכל לוחץ על החל ועדיין התדר שלי לא משתנה מי שכול לעזור תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by Hadas89,

כשאני מנסה להאיץ את מאירות ה GPU זה לא משפיע .... כלומר הוא רושם שהוא על 100% עכשיו לעומת 25 % מקודם אבל אין שינוי בטמפ'...לפני זה הוא לא רצה לזוז מהDUTY CYCLE 25% אבל איכשהו זה נתן לי לשים על100. דרייברים מעודכנים178.13 של כרטיס מסך Geforce 8600gt . איך מאיצים את המהירות אבל עם תוצאות...?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by Esparco,

הרצתי בדיקה ב S&M ה CPU עבר הכל אבל משום מה בזכרונות הוא נופל לי ב SINGLE ERROR או משהו כזה מישהו יכול להסביר לי למה??

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by sabosal,

חיברתי את ה kaze server למאוורר של המעבד, ולמאוורר נוסף במחשב, ומשום מה, אחרי כמה פעמים שהבקר מפעיל את המאוורר כשהמעבד מתחמם, הוא מפסיק להפעיל אותו, והוא מתחיל לצפצף, והטמפרטורות עולות ממש מהר.. והוא לא מצליח להפעיל שוב את המאוורר. האם זו בעיה בבקר, או שיש איזה הגדרות שאני לא מכיר? כיוונתי את הבקר על 50 מעלות, ובמאוורר השני אין בעיה כזאת.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by Esparco,

כשאני מריץ סופר פאי המעבד נמצא בשימוש של 50 אחוז בלבד אבל שאני מריץ שני סופר פאי במקביל אז השני נופל ולא מריץ תבדיקה מישהו יודע מה הבעיה? ואיך אני בודק את המעבד ב 100 אחוז שימוש? יש לי דואל קור 920 אינטל

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by E-Bear,

אני מריץ את התוכנה בשני חלונות במקביל מאחר ויש לי מעבד כפול ליבה. בחלון אחד התכנה מסיימת את ההרצה של 1M כרגיל ובחלון השני הפעולה לא מסתיימת. האם זה מראה על חוסר יציבות של הOC הנוכחי? (כרגע 2700 במתח של 1.175)

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. ברגע שאני עושה לו אוברקלוק מה 600 ל 700 הוא תוקע לי את כל המחשב שאני מפעיל משחק אבל רק אחרי כמה דקות ושהבנתי שאולי זה הקירור אז שמתי על 80 אחוז ב NTUNE של NVIDIA ואני מעלה גם את הזיכרון מ 900 ל 1000 יכול להיות שזהמה שתוקע לי אותו כי לפעמים אני לא עושה לזיכרון תודה מקווה שתוכלו לעזור ולענות לי על זה בהקדם האפשרי. ???

• 16 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by amisha,

האצתי את המחשב ממהירות של 2.4GHZ למהירות של 2.6GHZ המדיניות של היא שכול 100MHZ אני מפעיל את פריים ללופ אחד שלם ועכשיו אני מפעיל ואחרי דקה הוא כותב לי את ההודעה הזו : FATAL ERROR :rounding was 0.5 ,expected less then 0.4 מה אני צריך לעשות ? ???

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. Started by Deron,

יש לי E6550 , HD6850, לוח אם msi ms-7379 ספק 750w ו- 2GB RAM ddr2 800mhz ceon ניסיתי לעשות OC אבל היחסים (1:25 וכו') אצלי בלוח אם לא טובים כך שיוצא שעדיף לי להשאיר אותו על auto מה שאומר שכשאני מעלה את ה- fsb אז גם תדר הזיכרון עולה ומעל ל- 800mhz. רציתי לדעת אם כשהזיכרונות על 830mhz זה יכול לפגוע בהם, ואם יש איזשוהי דרך לעשות את ה- oc בדרך אחרת??

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  21. אז ככה ... יש לי בעיה לעשות OC למעבד שלי... בגלל שאני לא מוצא בביוס המסכן הזה איפה לשנות את ההספק...=\ ושום תוכנה לא תומכת בלוח אם .... ובכרטיס מסך שום תוכנה לא שומרת לי את ההגדרות =\ זה המפרט... מעבד - Intel Core 2 Due E6420 לוח אם - Gigabyte GA-965GM-S2 כרטיס מסך - Gigabyte 7600GT Silent pipe עכשיו המעבד עובד לי על 29 מעלות - לפני היה 33-34 והכרטיס על 41 מעלות - לפני היה 50 *אני מדבר במצב שהוא לא עובד * את הקירור לכרטיס מסך עשיתי לבד בקרוב מדריך =] יש למישו משו להמליץ?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by YoTaMi,

קודם המפרט : מעבד 2160 1.8 MHZ לוח אם 945 GMC 2G זכרון 667 כרטיס מסך 8600 GT אני וחבר ניסינו לעשות OC למעבד שיהיה 2.0 MGZ והצלחנו .. ואז ניסינו לעשות 2.2 וזה לא הצליח וזה חזר ל- 1.8 ומאז לא מצלימ להעלות את זה חזרה שלום מספר .. הכול חוזר לאותו דבר 1.8 (ניסיתי את זה עם מישהו מהפורום..) שה- מהירות של הזכרון תיהיה יותר נמוך 589 משהו כזה ...שיהיה קצת יותרר גבוה 743 .. וזה לא עוזר .. מה יכול להיות הבעיה ?! תודה רבה לעוזריםםםם זה דחוףףף![br]פורסם בתאריך: 23.08.2008 בשעה 16:44:36 בבקשה מישהווו מהר דחוףף

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by BAR3003,

תראו הורדתי את התוכנה עכשיו יש לי TEMP 1 שמראה לי 17 מעלות ו-TEMP2 מראה לי 127 מעלות ן-TEMP 3 מראה לי גם 127 מעלות אני לא יודע מה לעשות ומה הכוונה וי לי גם לHD וזה מראה לי 30 מעלות בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  24. מבקש בבקשה עזרה.. קניתי מעבד חדש ולוח אם חדש.. חיברתי הכל .. כשאני מדליק מופיעה לי .. הטמפרטורה של ה-CPU גבוהה מאוד.. ניכנסתי להגדרות בביוס רשום לי 100 אחוז טמפרטורה.. המוזר שהכל מחובר כמו שצריך המאוורר שעל הקירור עובד הקירור לא מחומם ביכלל .. בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר טוב.. מבקש את עזרתכם .. מהי יכולה להיות הבעיה ?.. כאשר אני מדליק עושה לי רעש של כמה ציפצופים ..ואז כרגיל הכל!..

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  25. נכנסתי בתוכנה cpu-z לחוצץ של ה-memory ואיפה שאמור להיות היחס והבאס שהזיכרון עובד הו ריק!... מופיעים לי רק התיזמונים של הזיכרון... משהו פה לא בסדר... חשבתי שזה אולי כתוצאה מאובר קלוק אז הורדתי את האובר קלוק אבל עדיין אותה בעיה... :-\ יש למישהו מושג מה קורה פה ?! עריכה -------- הנה תמונה :

• 7 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים