אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
עם אני אוריד מתח יש מצב שהטמפרטורה של המעבד תרד? עם כן... לאיזה מתח? זה דיי דחוף...
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
למעבד I7 2600K - ברצוני לעשות OC בינוני עד מתקדם. בטווח מחירים שלי ההתלבטות כרגע היא בין Thermaltake SpinQ VT ל Scythe Mugen 3 תודה מראש לכל העוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב!! יש פה מישהוא שקוראים לו 1511 והוא רשם אותה שאלה שאני רוצה לישאול אבל סגרו לו אותה אבל בצדק אז אני שואל אותה שאלה אבל יותר יפה . אז ככה ליפני שבועיים קניתי לוח של GIGABYTE 7VRXP ומעבד XP 1600+ המארז שלי בנוי בצורה הבאה: מאוורר אחד למעלה שמוציא אוויר . מאוורר אחד מאחורה שמכניס אוויר. ההרד דיסק נימצא במגירה שיש לה עד שני מאווררים שמתי אותה למעלה כדי שהאוויר החם שיוצא ממנה יכנס ישר למאורר ויצא החוצה. יש לי מארז של VIRGO 350 W שיש בשני הדלתות מלא חורים כדי להכניס\להוציא אוויר +מאוורר בספק. על הלוח יש לי מאוורר ORB BLOU + בד טרמי . הבעיה: הלוח שלי מגיע ל44 מעלות במנוחה והמאוורר פועל--- כאשר המאוורר לא פועל אני מגיע ל48 , 49 מעלות מה אני עושה???? תעזרו לי…
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני גייסתי חנות מסוימת לעזור לנו להביא לארץ בלוקים של מים עכשיו אנחנו צריכים להתארגן ולעשות הזמנה מרוכזת של בלוקים (כולם חייבים להיות אותו דגם) אני מניח שהרוב ירצו DD או סיווטק משהו נוסף שצריך לקחת בחשבון זה שבלוק שעולה 50 דולר בחו"ל יעלה בארץ סביב ה 70-80 דולר . לכן בבקשה רק אנשים רציניים השאירו פרטים פה ואני ישלח את הדיון לאותה חנות (שעושה את זה כשרות ולא כרווח ! ) לכן אני מפרסם את זה בפורום . לכן גם את שם החנות אני לא רושם. תנאי נוסף יהיה תשלום מראש על הפריטים (כלומר PRIORDER של המוצר) אני כמובן מזמין גם אחד. הבמה שלכם.
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מנסה להגיד ל3.4ghz והמערכת נופלת בשנייה בprime95.. כבר הגעתי ל1.4615 בVcore (זה גבוה מדי?).. 1:1 בזכרונות - FBS 380 - 14615V.. עוד מידע צריך לתת?.. בבקשה תעזרו לי.. הטמפ' במנוחה 46-50 ובמאמץ של Heat מגיע עד 73. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
תראו כמה נוראי הוולקנו 7 :\ אמנם זה אחרי מאמץ, אבל עדיין... אגב, היום אני מקווה נסיים לסדר תמארז שאם אתם זוכרים מבולגן פחד ! אתה עם הסלרון גם, תוכל לפרסם טמפרטורות שלך גם ?
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני יודע על ה sunbeam tuniq tower ועל ה scythe infinity, אבל קראתי את זה: http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2981&p=3 ואני רוצה לקנות אותו. האם מישהו מיבא מוצרים של החברה הזו? לא מצאתי אותו באף חנות באינטרנט. מי יודע?
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לעשות חיתוך בלייזר בחינם במפעל שעושה דברים כאלו. עכשיו דוד שלי שדרכו אני עושה את זה אמר לי שתהיה בעיה משום שהלייזר עובד על חום והמארז מאוד דק והוא צבוע במין צבע שעוטף אותו יש סיכוי גבוה שהלייזר ישרוף את הצבע וגם יתיך את המארז... עכשיו את הסיכון הזה אני לא מוכן לקחת אבל זה הזדמנות ממש חד פעמית כי דודי מכיר שם אנשים והוא נוסע לשם ביום חמישי ויש לי הזדמנות להביא לו את המארז (דלת המארז) היום או מחר. מה לעשות ? ואם יש אפשרות בבקשה תנו לי דוגמאות יפות לחתוך. הם שם יכולים גם לחתוך לפי תמונה... כאילו אני אביא להם תמונה והם יחתכו לפי התמונה. אני חייב עזרה ! תודה נ.ב. אין לי בהזדמנות זו של יומיים להביא מישהו שיצייר לי דוגמית פצצה ואני לא כזה טוב בציור אז אם אתם יכולים…
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
איך מעלים את המתח למעבד כי בביוס אי אפשר לגעת הוא "נעול"
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אוקי אז ככה קיבלתי תמחשב שלי רק ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק. אני אגיד מה הרכיבים החשובים לאובר קלוק. Intel E2180 Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium 800Mhz DDR2 CL4 1024MBX2 ARCTIC Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני לא יודע איך לעשות אובר קלוק בכלל אני יודע לעשות בתאכלס אבל אני בטוח שלא כל כך טוב... פשוט מעלה את הFREQUENCY בביוס וזהו... לא הבני מה הקטע של מתחים וזה , כמה שפחות מתח כך המעבד יתחמם פחות. איפה יש את זה. מה אני צריך לשנות לפני האובר קלוק. ואני מדבר על האובר קלוק של החלקים שלי. אני רוצה להגיע ל 3GHZ לפחות... מישהו יכול לתת תמונות בקשה או משהו להמחיש?
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל ניסיתי לתת לו בראש אבל נעצרתי רק ב 3.75 במתח של 1.56 מישהו יודע מה יכולות המעבד הזה באוברקלוק (או שיש לו וניסה ) תודה
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הקירור הזה כל כך עצבני!! 25 מעלות על IDLE !!! עוד לא ניסיתי LOAD ....אני מחכה שהספק החדש יגיע (500W ליברטי ) ואז גם אתחיל ב OC . ואעדכן פה כמה יצא. וכמובן אני אהיה חייב עזרה! אני לא יודע בכלל איך מבצעים OC למעבד של אינטל... אשמח אם תתנו לי קישור לאתר טוב שאוכל להוציא את ה BEST מהמעבד בביצועים.
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
http://www.extensiontech.net/reviews/cooling/fans/vantecuvfans.shtml הוא עושה 39 CFM!!!!!! ורק 34dba!! וגם רגיש ל UV אם למישהו יש מנורת UV וזהו מקווה עזרתי למישהו אם הטלבת בקניית מאוורר. יכול להיות מאורר טוב ושקט למי שמחפש מאוורר להיטסינק שלו.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי את המעבד core i5-750 והקירור שיש לי הוא אוויר freezer 7 rev.2 עכשיו הבנתי שבשביל אוברקלוק הוא לא הכי מיודע מה ואני לא אגיע איתו כלכך רחוק... השאלה שלי היא אם הקירור מים הזה,ואני רוצה קירור מים רק למעבד כי כל השאר אצלי סבבה לגמרי... אם הקירור הזה יעשה את העבודה ואם למישהו יש ניסיון איתו..? תודה.. http://www.skypc.co.il/pl_product~CWCH50~18~0.htm
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי GF2MX אני כבר אפילו לא זוכר כמה. זה ELSA Gladiac 511. ואני תוהה אם לקחת לו את הגוף קירור (על אף שהוא מטבע של חמש אגורות לעומת הקירור של הR9800P שלי, לא נראה לי שהוא יוסיף בגרוש, 7ס"מ*4ס"מ*1ס"מ). או להתאמן בOC לכרטיס מסך לקראת העתיד... אולי יש למישהו הצעות מגונות אחרות? אני אשמח..
-
- 15 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הקירור אוויר הכי חזק ונחשב לOC כיום בשוק בשביל מעבדי C2D? האם זה : Zalman - CNPS9700-LED ? או שמה זה THERMALTAKE VOLCANO 4005 CPU HEAT EXCHANGER או משהו אחר?
-
- 15 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אז ככה יש לי הרד דיסק שבור/מקולקל. והייתי רוצה להפעיל אותו שיסתובב ללא חיבור הכבל IDE אבל מה הבעיה כאן, שהוא מפסיק להסתובב אחרי כמה זמן בגלל שהוא לא מקבל סיגנל מהכבל IDE, כי אין אותו אז הייתי רוצה לדעת אם ניתן לחבר אותו ללא כבל IDE ושיסתובב כל הזמן. אולי חיבור איזה תחלופה לפינים שיצור שכאילו יש איזה העברת מידע, או משהו כזה
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
החלטתי לקנות סיילנסר לכרטיס שלי והוא בדרכו אליי..... קניתי את הקרור הזה כי הכטיס מסך שלי רתח (X800XL) הוא היה על 70 מעלות.... האם התקופה שבה הוא רץ ככה פגעה בו???? (3 חודשים)
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
תמונה ששלח לי gigabot אחרי שביקשתי ממנו שיוכיח לי שהאובר קלוק שלו ל 4000 אמיתי. יש לי כמה בעיות כאן: זה פרסקוט בלי HT,יש כזה דבר? פרסקוט על 133 באס,יש כזה דבר? איך לעזאזל על כזה מתח נמוך? לא נראה לכם מוזר שהוא עבר את השיאן של באתר ב 400 מג"ה? בחיים לא ראיתי 2.4 מגיע לכזאת מהירות,ראיתם פרוייקטים אחרים? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ושבת שלום ברצוני לדעת מספר דברים אני מריץ את המערכת ב400 באס התדר של המעבד 3.8 השאלה שלי האם זה נחשב תוצאה יפה בהתחשב בעובדה שהמעבד מגיע לאחר בדיקת מאמץ של 10 שעות ל65 מעלות השאלה השניה שלי אני לא מבין בביוס איזה ערכים אני צריך להעלות בוולטים של המעבד שיהיה יותר יציב יש CPU PLL שאני לא מבין מה התפקיד ,בנוסף רציתי לדעת מבין האפשרויות של המתחים איזה מהם קשור לFSB בלוח של GIGABYTE-UD3P בנוסף רציתי לדעת מדוע אני לא יכול להריץ את המחשב מעל באס של 422 מה אני צריך להעלות בווולטים שקשורים לבאס?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
טוב אז כדי לקנות נוקיה 7650 קיבלתי תנאי- לבנות מקלט אינפרה אדום כדי להעביר את התמונות אבל אני לא מוצא מדריך אינפרא אדום שלא מדובר בשלט... השאלה היא אם מקלט אינפרה אדום של שלט זהה למקלט אינפרא אדום בשביל להעביר תמונות מהנוקיה?? ולא משנה מה התשובה- אני צריך מדריך טוב לבניה(רצוי בעברית אבל לא חייב) של אינפרא אדום(COM-IR או USB-IR) תודה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
שאני מפעיל משחק כבד המעבד לוהט והמאוורר רועש בהתאם הבנתי שאני צריך לקנות קירור נורמלי אני לא יודע איזה קירור יתאים ללוח אם שלי (כתוב במפרט))אשמח לקבל המלצה על איזה קירור לקנות חשבתי על מוגן2 אני לא בטוח, כמו כן בזמן שהמעבד מתחמם בזמן משחק אז טמפרטורת הראם עולה על הטמפרטורה של המעבד אמרו לי בחנות שיש מצב שזה בגלל שהמעבד לא מקורר מספיק לא הבנתי איך זה קשור
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצטער מראש אם הנושא אמור להיות בפורום מעבדים אבל חשבתי שבנושא הזה הפורום הזה מתאים יותר. אני מתכנן לעשות OC בקרוב אבל כבר כמה ימים שהמעבד שלי מתנהג קצת מוזר הבעיה הראשונה היא עומס המעבד. אחרי שהווינדוס עולה (ואני מחכה קצת שהכל יסיים לטעון) ניצול המעבד עומד על המינימום (0-1) אבל מספיק שרק אזיז את העבר כדי שיעלה ל 19-25 אחוז. זה לא נראה לי נורמלי. בעיה שניה, טמפרטורה. אחרי שראיתי שבמצב מנוחה חום המעבד שלי הוא 51-53 ניקיתי את כל המארז, המאווררים וגופי הקירור (עושה את זה אחת לכמה חודשים). הטמפרטורה ירדה לכ 48-51 שלדעתי זה עדיין לא מספיק למחשב ללא OC. מכיוון שאת המשחה התרמית מרחו לי ממש ממש מזמן החלטתי למשחה חדשה ולמרוח משהו "טרי" יותר. ניקיתי ע"פ המד…
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-