עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ev,

אני קונה את המארז NZXT H2, בפנים יהיה מעבד I7-2600K עם קירור DEEP COOL ICE BLADE PRO וכרטיס גרפי HD4830 מתכנן לעשות OC למערכת הזאת. כדאי לי להתקין מאוררים נוספים במארז מראש או לא, אם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by THE_LORD,

יש לי כרטיס מסך GTX460 שבזמן האחרון הוא רועש מידי, שהסתכלתי עליו ראיתי שאחד מהרוטורים של המווארר שלו שבור יש איזה תחליף?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  3. שלום לכולם, ברשותי מעבד I5 2500K לוח אם P8P67 (עם UEFI BIOS) זכרונות Elixir 4GB 1333MHZ ורציתי לדעת לכמה אני יגיע בערך ? כי אני רוצה להשתתף בתחרות ה-OCTOBER של הפורום (: נ.ב. - קירור V6, אם צריך לשפר, כמה תעלה לי מערכת קירור טובה? או איך אני יכל לשפר את הקירור שלי ?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  4. מחר אני מקבל את הaccelero s1 וcooler master hyper 212 שהזמנתי, ואני חושב שצריך לשפר טיפה את הסידור במארז. אלו הן התמונות של המארז. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image014tl3.jpg ניסיתי קצת לסדר את הכבלים, והעברתי חלק מהם מאחורה אבל זה לא נראה לי כל כך טוב ואשמח לאיזשהן הארות כאן. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image015ru5.jpg זה החלק העליון של המארז, אני לא יודע אם יש כל כך מה לשפר פה אבל כמובן אשמח להארות. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image017xk4.jpg זה השני מאווררים בצידו של המארז, אני לא יודע איזה לקחת ולהתקין על הקירור של הכרטיס מסך, לקנות עוד אחד אני לא חושב שאפשר כי אין לי עוד חיבורים פנויים בלוח אם. נ.ב:, אם צריך להוסיף עוד מאוו…

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by xcalibur,

אהלן, יש לי כרטיס של GAINWARD 216 SP עם שני מאווררים עליו שמשמיעים רעש של נגריה ברגע שאני מפעיל קצת משחקים. האם יש איזה פתרון תחליפי ושקט? אבל מ-מ-ש שקט. לא אכפת לי לשלם כמה שצריך. אה, כן. יש לי עוד כרטיס בנוסף במערך SLI כך שצריך שהמאוורר יתאים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  6. אהלן חברה. מדיון אחר פה בפורום התברר לי שעל מנת לבטל צוואר בקבוק למערכת שלי במידה ואשדרג לכרטיס מסך חזק יותר אני צריך לעשות OC למעבד שלי. קראתי פה את הסטיקי והמדריך שיש, אך בתור אחד חדש לזה לגמרי אני עדיין מבולבל קצת וזקוק לעזרה פה.. המערכת שלי כפי שמצויין בפרופיל שלי היא: Intel Core2Due E6400 2.13Ghz Asrock ConroeXFire-ESata2 Kingston 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz OCZ 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz Gold Edition התחלתי בבדיקה בביוס של ההגדרות, וכפי שציפיתי (מפעמים קודמות שחיפשתי שם דברים) לא הצלחתי למצוא כמעט שום דבר. מצאתי איפה אני מבטל את Spread Spectrum ואת EIST. אבל כל שאר ההגדרות של המהירויות שעון והגדרות טמפ' ואלה לא מצאתי בכלל... הביוס של הלוח אם הזה מוזר חבל על הזמן ושונה …

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  7. Started by Tomerm,

מתנצל על השאלה, אני מעולם לא טיפלתי ובדקתי יותר מידי בבפנוכו של המחשב (כן כן, אני מאלה שעלולים לקנות מחשב במבצע ממקום כמו אופיס דיפו) ולכן אבקש הסבר קצר של מהו OVER CLOCKING, מה משמעותו ולמה ומתי משנים אותו. תודה מראש. תומר.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by iakovl,

אני רוצה לקחת את ה120 ואני מחפש שקט יש דעות אנשים?

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by pc student,

חברה לא מזמן צבעתי את העכבר שלי בצבע זהב הוא הפך לירוק אחרי כמה זמן חבר שלי אמר שזה התחמצנות ואיזה מתכת מתחמצנת לצבע ירוק? נכון נחושת בדקתי את המרקיבים יש שם גרגירי נחושת אז חשבתי יש לי גוף קירור שקולו מאלומנייום חשבתי על לרסס את הבסיס כדי שזה יצא כמו בסיס נחושת שווה?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  10. Started by parker8,

המארז הוא: ATX דגם 8668 אני מאוד רוצה שה-Big Typoon ייכנס לי למארז אז בבקשה תגידו לי אם זה ייכנס או לא. תודה לעוזרים אם יש הצעות לקירור יותר טוב אני אשמח לקבל.

• 15 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by Quickly,

שלום. אני דיי חדש פה ולא מזמן קניתי מחשב ב 6אלף (מחשב לגיימרים אפשר להגיד) הטמפרטורה של המחשב גבוהה יחסית (קירור סטוק) ורציתי לדעת איזה קירור הכי כדיי לי לקנות אני מתלבט בין ה Tt BigTyphoon או Tt BigWater שזה קירור מים עלוב יחסית אמרו לי שהביגטייפון הוא שקט וגם מגיע לביצועים יותר טובים מהביג ווטר למרות שהוא קירור מים אני מחפש קירור שישפר לי את הטמפ' במעבד וגם בכרטיס מסך נכון לעכשיו שאני באוברקלוק קטן של 200mb המעבד על 37 לוח אם 38 והכרטיס מסך על 52 שזה בעיקר מה שמטריד אותי כי הוא לא יורד מ51 וזאת הסיבה העיקרית שאני רוצה לקנות קירור . התקציב שלי נע בין 250-500 אבל תמליצו לי על הכי משתלם + יש לי לד על הכרטיס מסך יכול ליהיות שזה משפיע על הטמפ'? עוד על המחשב: a…

• 17 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם. בעבר הרצתי את המחשב שלי בO.C ל GHZ 2.7. אולם התקלקלו לי המאווררים וביטלתי את הO.C. לפני מס' ימים סידרתי מחדש את הקירור במארז ועכשיו טמפ' לוח אם עומדת על 35 מעלות ושל המעבד על 25, ללא O.C. ברצוני להתחיל שוב בO.C למעבד ולזכרונות. מה הטמפ'עבודה נוראמילת בO.C למעבד וללוח אם? בעבר השתמשתי בתוכנה לבדיקת עומס המחשב אבל שכחתי את שמה. אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על תוכנת בדיקת יציבות למחשב. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  13. שלום רב לכל חברי הפורום, אני שוקל לקנות גוף קירור חדש למעבד שלי. מאחר שיש לי מארז ג'נרי ה- Tuniq 120 לא יכנס לי, בדקתי. עומדות בפני שתי אפשרויות עיקריות לדעתי, BigTyphoon-VX NINJA אני חושב שעדיף לי ללכת על ה- BigTyphoon-VX בגלל הביקורות הרעות שראיתי פה על גבי הפורום כנגד ה- NINJA. בנתיים אני אני סגור על BigTyphoon-VX. יש לכם הצעה טובה יותר? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by Eden 6600,

במידה אני מתכנן לעשות OC למעבד שלי (עדיין לא הגיע) שהוא מסוג intel pentium D 920 2.8GHz על איזה גוף קירור אתם ממליצים לי לעבוד איתו? על כמה מעלות המעבד יעבוד עם הגוף קירור האורגינל? וכשאני יעשה את ה-OC, על איזו טמפרטורה אתם ממליצים לי לעבוד איתה? אגב, התקציב שלי לקניית גוף קירור זה עד 200-250 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by ___michael___,

היי, עד לא מזמן היה לי OC למעבד ל4.3 Ghz.(טכנאי עשה את הOC). עדכנתי את הBios לUFEI והOC נעלם. עכשיו השאלה איך עושים OC בUFEI? כל המדריכים באינטרט שמבוססים על ביס UFEI מדברים בגלל על לוחות אם של Asrock או MSI שהממשק שם לגמרי שונה. המפרט שלי : מעבד : I5 2500K 3.3 Ghz קירור : Scythe Mugen 2 כרטיס מסך : Sparkle 570 GTX OC זיכרון : 2GB Kingston 2GBX2 cruiser DDR3 ספק : Seasonic 750W דיסק קשיח : Samsung 1TB לוח אם : Gigabyte Z68MA-D2H-B3 מארז : Lancool Midi Tower PC-K62B Black

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by bv500,

מישהו יכול לעזור לי לבחור מה עדיף? שניהם עולים בערך אותו הדבר - סביב 85 שקל לא הוספתי פה את Thermalright כי הוא גבוה מדי למארז שלי 1. Thermaltake Extreme Spirit II http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cl-c0034/cl-c0034.asp 2. Coolermaster CM Blue Ice http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=eu&act=detail&tbcate=230&id=403 תודה למשיבים!

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  17. אהלן, קיבלתי לא מזמן מחבר קירור למעבד Antec KUHLER H2O H1200 Pro, הבעיה היא שהוא קצת ישן ככה שאין לו את הסוגר (Bracket) שתואם ל-AM4. יש למישהו מושג איך אני יכול להשיג רק את החלק הזה בנפרד או לחלופין אם למישהו יש את הסוגר הזה של antec ומוכן למסור אותו תודה!

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  18. Started by shlomi4i,

מעבד q8300 קירור רגיל לוח אם Gigabyte ga-ep43-ud3l 4 גיגה זיכרון קינגסטון והם כן עד כמה ?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by h-lior,

חברים יקרים, אני זקוק לעזרתכם המקצועית. קניתי מחשב אך הקירור שהזמנתי לא תואם לסוקט(1156) כעת עלי לבחור קירור אחר. אני לא מבצע OC אבל מריץ יישומים ומשחקים כבדים. חשוב לי שיהיה קירור איכותי, שקט ויפה. (כן כן...גם יפה) אני צריך לקנות מ-KSP כי שם קניתי את המחשב והוא מורכב כעת שם. האם יש לכם המלצה לקירור טוב? אני מתלבט בדגמים הבאים אך אם יש לכם הצעות אחרות, אשמח לשמוע. ‏CNPS10X Extreme Blue LED‎ ‏Yasya CPU Cooler ‏Samurai ZZ CPU Cooler ‏Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan‎ ‏Spire Storm 954 CPU Cooler s1156 מבחינת מחיר, עד 350. מחכה לתגובות. המון תודה :-)

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by amirn,

היי, יש לי לוח EP-45-DS3R, כרגע ללא OC (מעבד E8400 כרטיס מסך HD4850) הטמפ' של ה NB וה-SB מאוד גבוהות גם ב IDLE EVEREST מראה 47C בטמפ של ה"MOTHERBOARD" בדקתי עם חיישן טמפ' וראיתי שהצפוני מעל 50C והדרומי מעל 43C. לא ממש ברור לי למה הם כל כך חמים (גם עם מתח DEFAULT) - כרגע העלתי מתח לזכרונות ל 2.0V (היצרן כותב 1.2) השאלה היא: האם מאוורר של 40ממ (או אפילו שניים) על הNB יעזור ולא ירעיש ? - בעקרון יש מקום גם למאוורר 60ממ - אבל אין לי איך לחבר אותו. האם יש טעם לשים מאוורר 40ממ על ה SB? האם יש איך לחבר אותו? מבנה הלוח: http://www.bit-tech.net/hardware/2008/08/20/gigabyte-ga-ep34-ds3r/2 מאווררים שחשבתי עליהם: דוחפים כ 7CFM ב 26DBA: http://cgi.ebay.com/Delta-40mm-Video-Card-Chipset…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  21. Started by KoM,

אני יודע שעם קירור פאסיבי טוב אפשר להגיע לאותם הביצועים כמעט, אבל כרגע אין לי בנמצא קירור פאסיבי טוב, אבל כן יש לי בלו אורב מוחלש, אשר נראה מושלם לעבודה הזאת... מה לעשות ? כדאי להחליף ?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by KoM,

תראו כמה נוראי הוולקנו 7 :\ אמנם זה אחרי מאמץ, אבל עדיין... אגב, היום אני מקווה נסיים לסדר תמארז שאם אתם זוכרים מבולגן פחד ! אתה עם הסלרון גם, תוכל לפרסם טמפרטורות שלך גם ?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by Shortboarder,

האמם מומלץ? יש לי Thermaltek vulcano 7 הרגיל...ו TBIRD הישן יותר :'( האם מומלץ?

24. Started by ScreameR,

היום במזל טוב קניתי מסך LCD 16x2 הורדתי מדריך איך לעשות את החיבורים אך המדריך לא ברור כלל וכלל..... הייתי מעוניין לדעת אם יש שיטות אחרות לחבר למחשב ואם יש אז איך...

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by omri_ro,

יש לי מחשב שעובד 24/7 עם HD של 60GB 8MB BUFFER, אני רוצה לקנות קירור לHD (המחשב ללא OC) משהו פשוט שיעשה את העבודה בלי יותר מידי רעש מה מומלץ?

• 12 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים