עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by domiel,

קניתי סוניק טאוור, ואני מנסה להרכיב אותו לK8. ההגבהת פלסטיק שלו באה עם שני תופסני פלסטיק, ואין אומים לחיבור הסוניק עצמו.למישהו יש מדריך יותר מפורט מזה באתר של טרמעל דרק?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הבנתי שישנם מאווררים שנועדו לעבוד בכיוון אחד. מצאתי כאן ב Features http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=23614 הערה: Equipped with a silent, large air volume, and long life 14 cm fan that draws hot air out quickly to ensure the system cooling efficiency. בנוסף מה דעתכם עליו. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. רק את התוכנה הזו לא את התוכנה השניה שפועלת בדוס

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by rk666,

אני לא פתחתי את המולטיפלייר. האוברקלוק הכי גדול שהצלחתי לעשות זה מ1533 ל1600 וזה גם זה הקושי בעזרת הבאס ברגע שאני עובר את ה141 בבאס המחשב לא עולה או שXP כותב שיש שגיאה. יש לי AXP PALOMINO 1800+ לוח ASUS A7V333 וזיכרון SAMSUNG PC2700 333 מה לעזאזל לא בסדר!!!!!!!!?!!!?!?!!?! דרך אגב יש לי Thermalright AX-7 עם מאורר אנרמקס 80מ"מ

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by nirnir93,

יש לי מחשב חדש-מעבד i3 530 לוח אם MSI h55m-e33 והתקנתי את הגאדג'טים של ווינדוס 7, ובניהם אחד שמראה לי כמה כל ליבה פעילה. המד הזה מראה לי שחלק מהזמן פועלות ליבות 3 ו4 בשיעור שונה מליבות 1 ו2 (למי שלא הבין המעבד שלי הוא כפול ליבות ולא מרובע ליבות)... רציתי לשאול למה זה קורה-כלומר אם הגיוני שבמעבד הזה חוסמים 2 ליבות פגומות ואיכשהו אצלי הן פעילות ומזוהות... והם זה סתם טעות מערכת אז בלי קשר אם יש במעבד 4 ליבות ש2 מכובות ואם כן-איך פותחים אותם???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Seraphim,

שלום, יש לי HD7870 של Gigabyte ואף על פי שהוא לא מהכרטיסים הרועשים ביותר הוא עדיין בהחלט ניתן לשמיעה במאמץ כבד שהמאוורר שלו עולה למהירות מקסימלית. הייתי רוצה להחליף את גוף הקירור למשהו כמה שיותר חרישי. הסתכלתי על גופים של Arctic Cooling ובין ההיצע שלהם נראה לי שה- Accelero S1 PLUS בתוספת של מאוורר חרישי נראה הכי טוב. חיפשתי קצת ביקורות עליו ולא מצאתי אף ביקורת שבדקה אותו על כרטיס מסדרה 7000, האם הוא מסוגל להתמודד עם המטלה ובכלל האם זו הבחירה הטובה ביותר? מבחינת תקציב הייתי מעדיף לא לעבור את ה- 200 שקל. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by mx69,

יש לי מעבד amd 64 3200 newcastle עם קירור thermalright xp-90 והטמפרטורה שלו עומדת על 54 מעלות!!!!!!!!!! אני לא מבין איך זה הגיוני???????? ואל תשאלו אותי אם חיברתי אותו טוב.......כי הוא מחובר מצויין!!!!! עם משחה טרמית של thermairight בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה אני יכול לעשות..........ודרך אגב הלוח אם שלי זה msi k8n neo platinum....יש למשהו מושג על מקרים שהלוח הזה זייף בטמפרטורות?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by navk2,

תגידו, ראיתי תמונות של הטוניק טאור ואני לא מבין איך הוא מתחבר לסוקט, לקירור שיש לי כרגע יש מין ברגים שחורים כאלא שאיתם הוא מתחבר אבל לטוניק אין כאלא. לאיפה מכוון האוורר שלו ? פשוט אני לא רוצה שיזרוק אוויר חם לתוך המארז עצמו כי גם ככה הוא חם, אפשר לעשות שהוא יזרוק אוויר לכיוון האחורי של המארז ? וגם שמעתי שיש לוחות שהוא לא מתאים להם, איך אני יודע אם הוא מתאים לי ללוח ? ומה הרוחב שלו ? (הטוניק) ד"א הלוח שלי רשום בחתימה. עכשיו שאלה אחרונה, שווה להוסיף 80 שקל בשביל הטוניק לעומת ה"איגלו" של גלייטאצ' ? והוא לא מפזר חום לשאר המארז ? (הטוניק)

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, רציתי לדעת כשאני מקבל את המעבד הוא עם מתח של 1.250 והבלאי הוא 5 שנים אז אם אני אשים את המתח על 1.5 כמה שנים זה יחזיק ? ואני מתכוון כשאני עושה OC ל 4GHZ ואני צריך להעלות מתח ל 1.5, אז כמה זה הורס את המעבד על המתח הזה ? (בשנים)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אז ככה: E5200 4GB MUSHKIN 4-4-4-12 ASUS P5KPL-CM הייתי רוצה לדעת לאן אני יכול להגיע... אני לא מתכנן OC מטורף אבל אני לא יודע אם הלוח שלי מספיק טוב בשביל OC נורמלי

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Cyanide,

שלום. יש לי את המעבד QX9650 וקירור Tuniq Tower. כאשר אני מפעיל תוכנות מעמס [פריים 95, SNM, OCCT, אורטוס] במצב סטוק של 3Ghz הטמפרטורות שמופיעות בRealtemp די מדאיגות. הטמפרטורות הם בסביבות ה75-80 מעלות עם טיוניק טאוור מקס מאוורר. כבר פירקתי את הקירור והרכבתי מחדש והשתמשתי במישחה שמגיעה עם הטיוניק. דרך אגב, איך לבטל את זה שהמחשב משנה לי את המכפלה אוטומטית כאשר אין מאמץ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ofer_mat,

מאיפה קונים ? איזה התנגדות ? פרטים ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם ושבת שלום יש לי את ה freezer xterme הדגם הישן והוא לא ממש מספק אותי מבחינת OC למעבד אני לא יכול לעבור ת 3.5 בגלל החום שלו בזמן משחק הוא מגיע ל 75 מעלות ... אז אני רוצה שתמליצו לי על קירור כל שהוא אני מעדיף מחברת noctua הקירור והשקט הכי חשובים לי או כל דבר אחר חוץ מ mugen 2 חנות לא חשובה רק לא מKSP =\ ושני מאווריים למארז שקטים בלי לדים 120mm חשבתי על שניים כאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~D1225C12B5AP15~18~0.htm תודה לעוזרים D:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני עומד לבצע הזמנה מחר למחשב, שיעלה לא מעט. עכשיו יש לי בעיה לגבי הקירור, אני רוצה OC בין 4.5 GHZ. אני לא יודע אם להביא MUGEN 3 או לקנות CROSAIR H100. עכשיו פה יש בעיה נוספת: ל TMS יש H100, עם התחייבות שבמקרה של נזילה כתוצאה מפגם במוצר הם דואגים לכל מוצר שנפגע (אני קונה את המחשב ביחד עם הקירור), או לחילופין להביא להם קירור H100i באותו מחיר מחנות אחרת (KSP או IVORY) אבל במידה ויש נזילה זאת בעיה שלי. אני תקוע במבוי סתום ואני ממש זקוק לחוות דעת. מדובר במחשב די יקר, עם שני כרטיסי 670.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by RoyShefy,

הוא אני לא יודע אם הוא יתלבש על הריידון 9500 פרו שלי...... http://www.pch.co.il/docs/pd1936866743.htm אתם חושבים שזה יעבוד??? ואם כן אז עד לאן אני אוכל להגיע עם OC???? עכשיו אני בOC שח ליבה 360 (מ276) ובזיכרון אני ב330 (מ270)

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. או קיי סוף סוף הדיגיטלית שלי הגיעה אז קבלו תמונות: הסיר המקצועי שלי!! הבלוק. שוב פעם הבלוק. והמשאבה הנטבלת.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by eran898,

שלום אני הולך מחר לקנות מערכת קירור מים ויש לי כמה שאלות. קודם כל מפרט המחשב שלי הוא: antec 1200 מארז amd 1055t מעבד ה6 ליבות כרטיס מסך עדיין לא סגור נכון לעכשיו HD 6850 אבל יכול מאוד להיות שהוא ישתדרג באח דומה או משהו יותר חזק והכי חשוב ספק כוח קרוסיאר 750W עכשיו למערבת שאני קונהתחשוב לציין שהחלקים הם חדשים אבל לא דרך חברה אז זה יוצא ממש זול) aqua tmg2 itube 9 aquabay m5 aquabay m4 aquabay m2 aquabay m1 hardcano 12 se נוזל ובלוק למעבד של טרמלטייק וגם כל שאר החלקים של החברה הזאת חוץ מהבקר שליטה ועוד איזה משהו שמתחבר בצינור ומגביר את הזרם.. בכל מקרה השאלות הן קודם כל כמה וואט בערך לוקחת מערכת כזאת ?(למרות שנראה לי שהספק יספיק עדיף לשאול..) דבר שני איך המע…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום יש לי כרטיס GTS 250 שמרעיש מאוד, אני רוצה להשתיק אותו, אבל יש מגבלה ב Rivatuner שאי אפשר לשים אותו על פחות מ 25% יש אפשרות לעקוף את המגבלה הארורה הזאת ? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by infer73,

טוב ככה, קיבלתי מחשב פנטיום 3 650 מגה הרץ (נדמה לי) והדלקתי אותו ושמתי לב שהוא עושה רעש מעצבן, אחרי בירור קצר עלה שזה המאורר של המעבד עכשיו כשהוא לא מחובר להיט סינק של המעבד אז הוא לא עושה את הרעש הזה אלא רק כשהוא מחובר להיט סינק של המעבד ולכן אני מאמין שהבעיה היא שהוא גורם לו לרטוט או משהו כזה, וזה מה שגורם לרעש אז יש עכשיו כמה ברירות, או להשאיר אותו בלי מאורר, אך האם הוא יישרף? (אני בנתיים מתכוון רק לנגן mp3 למיניהם, אחרי זה אולי יהיה לו TV In ואז אני אראה שם טלוויזיה) או לגרום לרעש להפסיק איכשהו, אבל אני לא יודע איך. יש הצעות כלשהן? או לקנות קירור כלשהו שלא ירעיש, יש כזה (בימיניו) לפנטיום 3? המעבד אגב נראה ככה: http://www.1coolpc.com/install/p3-500.jpg כאילו אפשר להוצי…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. e-GeForce 8800GTS 640MB KO ACS3 e-GeForce 8800GTS 640MB האם ההבדל בקירור ממש משמעותי? ובנוסף ברצוני לציין שאני יעשה לו אוברקלוק עד קצה היכולת......... אז מה עדיף?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני גייסתי חנות מסוימת לעזור לנו להביא לארץ בלוקים של מים עכשיו אנחנו צריכים להתארגן ולעשות הזמנה מרוכזת של בלוקים (כולם חייבים להיות אותו דגם) אני מניח שהרוב ירצו DD או סיווטק משהו נוסף שצריך לקחת בחשבון זה שבלוק שעולה 50 דולר בחו"ל יעלה בארץ סביב ה 70-80 דולר . לכן בבקשה רק אנשים רציניים השאירו פרטים פה ואני ישלח את הדיון לאותה חנות (שעושה את זה כשרות ולא כרווח ! ) לכן אני מפרסם את זה בפורום . לכן גם את שם החנות אני לא רושם. תנאי נוסף יהיה תשלום מראש על הפריטים (כלומר PRIORDER של המוצר) אני כמובן מזמין גם אחד. הבמה שלכם.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by guy94,

רציתי לדעת האם האבק שנמצא בתוך המחשב משפיע עד כדי כך על חום המארז בפנים ? פשוט ניקיתי אתמול את המחשב לגמרי מכל האבק. (פירקתי את החלק הקמי את הצדדים והכל, שאבתי וניקיתי עם מברשת את הכל.) עכשיו הטמפרטורה ירדה לי מ 44 מעלות (בעיקר בגלל החמסין הזה !!!, ל משהו כמו 34 ניתן להוסיף גם את המזגן) אך עדין לפני שניקיתי והיה מזגן הטמפ הייתה על 40, הייתכן שאבק משפיע עד כדי כך ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by NaNdoS,

אני חייב לקנות case fun דחוף לפני שהמחשב שלי עולה באש... אין לי נסיון קודם עם קירור מארז ואין לי מושג מה לקנות ראיתי באחד החנויות Antec 80mm LED Fan ממש מגניב עם צבעים ובלאגנים, האם כדאי לקנות אותו? הוא שווה משהו? ואם אני קונה אותו אז אני צריך לקנות גריל בניפרד או שלא צריך? איזה מאוורר כדאי לקנות בכלל? איזה גודל? מחכה לתשובות מהר, תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מעוניין לדעת האם לליבה של כ.מסך שהיא קרה יותר ב20 מעלות יהיה שיפור משמעותי ברמת הFPS מאשר ליבה שהיא חמה מאוד??? או בקיצור, האם קירור טוב יכול לשפר משמעותית את ביצועי הכרטיס?!?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by roma4k,

אח"צ טובים, החלפתי אתמול מאוורר 120 מ"מ לאחד של AC דגם 12025PWM. יש לי על הלוח אם שבמפרט 3 מקומות לחיבור המאוורר - שני SYS FAN ואחד POWER FAN.. ב SYS FAN אחד יש לי חיבור של ארבעה פינים כמו של המאוורר, ברגע שאני מחבר המאוורר כמעט ולא מסתובב בהתחלה אלא רק מאוחר יותר ומגיע סה"כ ל 500 RPM. כאשר אני מחבר את החיבור של ה 4 פינים ל POWER FAN שכולל 3 פינים, המאוורר מסתובב במלוא כוחו (1500 RPM). השאלה שלי היא איך אני גורם לו להסתובב לפי הרצון שלי כאשר אני מחבר אותו ל SYS FAN עם ה 4 פינים? ניסיתי כבר כל תוכנה אפשרית ושופ דבר לא עוזר.. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים