אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני עושה oc עד 2.9 אם over voltage ומתי הטמפ מגיעה ל 58 נדפק לי הקול במחשב ואני לא שומע כלום הלוח שלי הוא ASUSPV800-x
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
התוכנה משנה את המכפלה בין 6 ל 9 לפעמים ותוכנות אחרות לא עושות את זה ... בכל זאת אם זה המחשב אז איך נועלים את זה על 9 לוח ds3r מעבד 8400
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושד שהמחשב שלי מתחמם ללא אוברקלוק. לכן, הורדתי את התוכנה CORE TEMP וקראתי את החומר שמצוי בסטיקי בנושא. לא הצלחתי להבין כמה דברים ואני מקווה שאני אקבל הסבר ראוי. המחשב שלי מורכב משני מעבדים, ויש לי שני טמפרטורות של שניהם, השאלה היא האם הטמפ של הCORE הוא שיכלול של שני הטמפרטורות:42+43=85 ואז הנוסחה של הTjunction-DTS=0 והמשמעות היא שהמחשב חם מדי, או שהמחשב שלי נמצא במצב מצוין מבחינת הקירור שלו. לסיכום: האם החישוב של הDTS הוא חיבור של שני טמפ' המעבדים יוצרים את הCORETEMP או שבעצם הממוצע של שני הטמפ' הוא DTS ? תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
מישום מה הוינדוס ניתקע ב boot screen ולא ממשיך. כל זה קרה אתמול אחרי שעשיתי o\c. ככה: מה שעשיתי הוא נכנסתי לביוס והורדתי את ה:maxmem מ166 ל 133 ואת המעבד { AMD64 3000} העליתי מ1800 ל2200 מה שבעצם החזיר את הזיכרון ל166 . עד כאן הכל יהיה בסדר- אפילו החום היה סביר{45 צלזיוס} ואז שהפעלתי מחדש הווינדוס סירב לעלות. עשיתי משהו לא בסדר? שכחתי משהו? תנסו לעזור לי, דרך אגב המערכת שלי היא: amd64 3000 neo2platinum msi redeon 9550 256m 2* ceon 256 ddr 400 2* samsung 256 ddr 333
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
-
-
עשיתי oc למחשב לאחר מכן שיחקתי עם התיזמונים של הזיכרון.. יצאתי מהbios ומאז המחשב השתגע... הוא בהתחלה כתב לי שהביוס לא טוב ומאז המחשב לא מתכבה ולא מדליק מסך.. וכל חצי דקה הוא עושה כמה צפצופיים ניסיתי להוציא תמחשב מהחשמל ולהוציא תבטריה של המחשב וזה לא עזר... איך אני יכול להפעיל תמחשב חזרה ?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום תשמעו אחרי שאני עושה OC למעבד הוא לפעמים נתקעה לי במסך הזה שצריך ללחוץ DELETE כדי להיכנס לBIOS הוא רושם לי שאני בקולק של 225 וזהו ושהמעבד עבר OC(משהו כזה) זה אומר שהOC לא יצליח? אם לא אך אני פותר את זה כי לפני זה שעיתי בדיקה עם S&M והיא יצא תקינה!
-
- 10 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, יש לי AMD 3500+ ולוח ga k8n ultra-9 עכשיו אחרי התלבטיות רבות עשיתי OC עלתי כולה ב10 מ 200 ל 210 ועכשיו שמרתי את הגדרות ואז הביוס עשה ריסט ומאז יש לי מסך שחור =\ אין תגובה כעיקרון אין לי ממש מושג מה הבעיה =\ אם מישהו שמע על בעיה כזאת או דומה? ואם מישהו יודע את הפיתרון??
-
- 5 תגובות
- 479 צפיות
-
-
לפני שבועיים ספרתי לכם באושר רב שהזכרונות שלי עלו ל-220. הורדתי את המכפלה של המעבד כדי שאני לא איהה במצב של אוברקלוק אמיתי, ואת ה HT השארתי על AUTO. המחשב עלה ו MEMTEST עבר...הבעיה הייתה כזו: 1. המתח למעבד היה 1.35 2. האינטרנט לא התחבר 3. הופיע מסך כחול בפעם הראשונה ואז המחשב נתקע, אחרי שאיפסתי את הביוס ועשיתי את זה שוב, שוב היה מסך כחול. 4. בביוס אחרי העדכון יש אפשרות רק להוסיף בין 0.05 ל 0.2 למתח המעבד...אז עשיתי את זה...ונראה לי שזה מה שגרם למסכים הכחולים מה הייתה הבעיה? תודה, שחר
-
- 4 תגובות
- 445 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למחשב ועכשיו שאני מדליק את המחשב הוא נידלק ותוך שניה הוא מתכבה ואז אחרי כמה שניות נדלק שוב למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 382 צפיות
-
-
שלום שלום , אחרי מאמצים רבים הצלחתי לייצב את ההאסוול שמסוול על 4.5 יציב כסלע . אתמול עדכנתי את הביוס לגרסא האחרונה. מ- F6E ל- F6. ההגדרות בביוס התאפסו והייתי צריך להתחיל מחדש באוברקלוק, כמה דברים השתנו בעדכון החדש כמו זה שיש עכשיו שליטה טובה מאודבעכבר ואפשרות לבחור את הרגישות של העכבר, עכשיו אי אפשר לבצע אוברקלוק ידני כשהטורבו פועל ואני מאמין שיש דברים נוספים שלא ראיתי . מה שקורה עכשיו כנראה יש איזו הגדרה חדשה שבגלל שאני לא שם לב אליה אני לא מצליח אפילו לייצב את המעבד על תדר 4.4 .!!!! לפני העדכון פשוט שמתי מכפלה 44 שמתי מתח 1.25 והופה יש מעבד יציב ! עכשיו נאדה כלום גורנישט, זה מאכזב לאללה וכרגע אני תקוע ב-OC נמוך ממה שהמעבד יודע לספק ! עזרה בבקשה תתקבל בברכה =/ -------…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אממ... לקחתי סכין יפנית התחלתי לחתוך. עכשיו, לפעמים נחתך הלפסטיק אך עטפתי אותו בסלוטייפ... אוקיי המשכחתי, עיגלתי סובבתיני ושמתי את הסילוטייפ מסביב. עכשיו חיברתי, ואני לא רואה את הכוננים בווינדוס ( :-\ ). זה בגלל ה"קריעות"? בגלל שאני חכם, יש סיכוי שחיברתי הפוך... ואיך כ"כ הרבה סימון, איך אני יודע? ( :-[ ) * יש לי הרגשה שזה לא הפורום המתאים...אז...
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עושה אובר קלוק עם מעבד 3500+ של amd ולוח אם של msi ה k9n neo עכשיו המעלות ממש סבבה בהתחלה והמקסימום שהם מגיעות ב oc זה 42 ואני לא עושה אוברקלוק ממש גבוה אני משתמש במחשב איזה 5 דקות ואז פיתאום הוא קופא ואני לא מבין למה אמרו לי בפורום אחר שזה בגלל המתח אבל אין לי שום אופציה להגדיל את המתח דרך ה bios מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף היגע לי היום הגוף מפנדה ה ALX800 עכשיו היה לי לפני גוף של ולקנו 11+ והמעלות היו 54 במנוחה ועכשיו שאני סם את הגוף החדש הALX 800,המעלות לא השתנו,אולי במעלה או שתיים עכשיו יש להדגיש שאני תחת oc אני כרגע אם מעבד 2600 mobile 200*11.5 ומתח של 1.625 והמעלות שלי כרגע 52 מעלות וכן יש לי משחה אז מישהו יכול להסביר מה הבעיה פהה?????
-
- 54 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה שוב כרגיל ניסיתי להגיע לOC קצת יותר טוב מה2500@3200 שהיה עד עכשיו, ומשום שהיו עולים לי מסכים שחורים מספיק שהייתי מעלה 5 MHZ אז התייעצתי אם חבר והוא אמר לי שבחלק מהביוסים של הNF7 צריך לבטל את הInterFace כדי להגיע לOC גבוהה יותר אז ניסיתי את זה ואחרי 10MHZ התחילו לעלות לי מסכים כחולים, עכשיו אני מציין את זה שהמחשב היה יציב ללא מתח בOC של 2500@3200 אז הייתי ללא מתח, ודבר שני זה שהורדתי תיזמונים לזיכרונות מ3 ל2.5 וגם הם ללא שום מתח, עכשיו הבעיה היא אי יציבות מחוסר מתח? או בעיה אחרת? תודה מראש. עריכה: שחכתי לציין שגם שהחזרתי לOC של ה2500@3200 המחשב העלה מסכים כחולים (כולל ניסיונות לעלות מתח). טמפרטורות: מעבד במנוחה 32-36 ומאמץ 38-42.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קיצור אחרי שאני עושה איזה שהו OC מעל 230 MHZ אז כשה אני מפעיל תמחשב זה כותב הודעה ףאזהרה WARNING ! NOW SYSTEM IS IN SAFE MODE . PLEASE RE-SETTING CPU FREQUENCY IN THE CMOS SETUP יש אפשרות שהוא אומר כאילו או ללחוץ DELETE וליכנס לביוס ולשנות בחזרה או F1 להמשיך אז אני לוחץ F1 זה מפעיל וינדוס אבל אם שום תוכנה זה לא מראה לי יש לי OC וגם לא באפינים של המחשב לא מראה..אז אך אני יכול לבטל את האפשרות הזו שלא יראה לי את ההזהרה??? כי לפני כמה חודשים היתי מגיע ל OC 260MHZ וזה עדיין לא היה כותב ועכשיו פתאום זה התחיל.
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן הזמנתי את זלמן VF900 לרטיס מסך. יש לי בעיה עם גוף קירור אחד שמיועד לזיכרון: הדבק שאמרו להדביק לזיכרון התיבש ואני לא יודע מה עשות ואני די מבואס מזה . תדה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי את ה-Volcano 12 אם המחשב החדש החנות הירכבה לי אותו, עכשיו מה שקורה שהוא עובד כל הזמן על 5500 Rpm ולא חושב כמה אני מסובב את השולט מקדימה הוא נשאר על אותו מהירות למרות שהכל מחובר כמו שצריך, מה אפשר לעשות בעניין?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם שיחקתי לתומי במחשק Warhammer 40,000 ואז פתאום יש לי מסך כחול עכשיו עשיתי ריסט וקיבלתי אחרי כמה זמן שעלה לי הוינדוס הודעת שיגעה הנה היא וזה המחשב ככה הזיכרון והOC עובדים לי אולי יש פה טעות אני לא יודע תגידו לי אתם מה לעשות המפרט שלי רשום למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 418 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם היום החלפתי את מהזלמן 6000 שלי ל ולקנו 11+ וחברה אתם לא תאמינו כמה מעלות אני עכשיו 65 מעלות אם מהירות סיבוב בינונית 3668 ורעש אפשר להגיד בסדר מה אני אמור לעשות כי חיברתי אותו די טוב
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד amd 1800 אם זה משנה ונראה לי שזה קצת משנה הוא 0.18 מיקרון והלוח שלי זה GA-7N400-L1 והמעלות שלי הם 54 ואני אם קירור של volcno 11+ אם משחה וגם עוד כמה ונטות שמוציאות אוויר אז מישהו אולי יודע מה הבעיה זה אולי קשור לביוס שהקריאה שלו לא נכונה
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אז ככה חברה בדקתי בביוס ואיפה שצריך להיות בדרך כלל 3.3V זה 2.3V ומופיע סימן אדום בביוס לוח אם P5P של Asus אם הדבר הדבר הזה משפיע על משו זה לא טוב שזה ככה תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה אם הספק הוא מתחמם שנוגעים בו הוא די חם אבל לא עדי כך כאילו שאי אפשר לגעת מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 418 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כככה יש לי שני הראדיסקים שלmaxtor אחד 40 ואחד 120 הראשי זה ה120 ומשני זה 40 ה120 המעלות שלו זה:43 מעלות והשני ה 40 : ז55 מעלות אני משתמש בתוכנה speedfan וזה ממש מוזר אולי בגלל שזה בתוך מגירה או משהו ה 40 גיגה ?
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אפילו אם אני מעלה את הבאס או את המהירות של המעבד המחשב עושה ריסט מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשר להשתמש בתוכנה הזו כדי לעשות אוברקלוק גם לכרטיסים של אנוידיאה, האם זה נכון? ואם כן אז איך עושים זאת כי כרגע הוא לא מאפשר לי לעשות זאת בגלל שהוא מודיע לי שהכרטיס שלי הוא ג'יפורס ולא רדאון.... תודה.!
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-