אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לנושא הקודם החלטתי להמשיך את ה-OC.. אבל קורים דברים די מוזרים. העלתי את ה-BUS ל-355 (אחרי שב-344 הכל יציב).. על 1.4V.. גשר צפוני קיבל עוד 0.1 וכך גם ה-FSB.. זכרונות ב-2V.. המחשב אפילו לא עלה.. נתתי עוד 0.05V.. זאת אומרת המעבד על 1.45V, ושאר הנתונים זהים.. הכל עולה.. מריץ OCCT.. 10 דקות עוברות והוא נותן שגיאה, החלטתי לבדוק איפה, וגיליתי משהו די מעניין, המעבד בכלל לא מקבל את המתח שאני נותן לו.. הוא עובד רק על 1.38V.. ויכול להיות שזה מה שגורם לקריסות הללו.. צירפתי תמונה.. שאני אעלה עוד V ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
לא הגיוני שזה ככה! ניקיתי אותו דיי מזמן... אבל בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה הגיע ל 5X .. תמונה: שיחקתי במשחק שלא דורש הרבה בכלל !! וזה הגיע אפילו ל - 101 !! וזה היה ב 5 דקות הראושונות.. והמשחק פשוט נתקע... ופעם אחת אחרי שהוא נתקע התכבה המחשב.. אחרי שיצאתי מהמשחק זה ירד ל - 95.. [ עם מזגן , ומאוורר עליו.. למרות שמארז סגור אבל יש פתח אוויר בשביל המאוורר.. ] מה זה?!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי את המארז עצמו בכדי לנקות אותו, בזמן שהמחשב היה פתוח (אני יודע שלא מומלץ), אבל במקרה ראיתי ש- 2 מאווררים לא עובדים בתוכו. המאוורר הראשון- בצד שבו מדליקים את המחשב, מאוורר שהוא למעטה (מתחת לצורב DVD).. המאוורר השני- בצד האחורי של המארז, המאוורר שמאחוריו יש את כל הכבלים, השונים למניהם. זה קשור במקרה לספק כוח שהם לא עובדים (מסתובבים)? או שרק צריך לשמן אותם, ואם כן, אם איזה שמן בימדוייק אם אפשר? תודה רבה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום עשיתי אובר לכרטיס מ 625\2000 ל 700 2200 בהתחלה ניסיתי עם ATI TRAY וגם עם OVERDRIVE מה CCC בדקתי את הטמפ והם מוצינות - המאוורר אפילו לא צריך לעבוד מאה אחוז ואין ARTIFACTS הבעיה אבל שאחרי שאני משחק משחק אני או מקבל מסך שחור או מסך אפור עם קווים מאוזנים + הקול נתקע - מה שנראה כמו קריסה של הדרייבר של הכ.מ בנוסף ניסיתי מגוון של תדרים יותר נמוכים גרסת ה CATALYST שלי היא ה OPENGL 4.0 החדש ווינודס 7 32 ביט AMD X2 6400 DDR 2 4GB בבקשה אם למישהו יש רעיונות איך לגרום לזה לעבוד נ.ב - על תשלחו פוסטים מעצבנים על צווארי בקבוק
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני עם המעבד E8400 עם C@ ל3.6 כרגע.. אך אינני מקבל את התדר במאפיינים של המחשב שלי מישהו יודע מדוע?? <----------- שאר המפרט .. c1e מבוטל מערכת הפעלה VISTA x64
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בדקתי בBIOS ויש לי 32 מעלות למעבד... יש לי אפשרות לעשות OC ושאני ב60Mhz יותר המחשב עולה שהוא מגיע לוינדוס יש לי מסך כחול.... ניסתי לעשות את הOC דרך EasyTune 5 של GA אבל גם שאני עושה שמה +2% זה נתקע ועושה מסך כחול.... פעם הצלחתי לעשות עוד 500MHZ (יענו 3.5GHZ) אני לא מבין מה הבעיה פתאום?.... יש לי Win 7 (הכי עדכנית) P35-DS3P Huntkey 80Master 700W Freezer 7 PRo E8400 הטמפרטורה לפי הביוס 32 לפי התוכנות Core Temp הוא נימצא על 36 מעלות מתח Min 0.9750 Max 1.1625 תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה זה מפרט המחשב שלי CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ Motherboard Name Gigabyte GA-M56S-S3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) DIMM4: G Skill F2-6400CL5-2GBPQ (כן המחשב שלי ישן.. יש בעיות כלכליות אם מישהו יכל לתרום לי מעבד אני אשמח ) הקירור שיש לי כרגע הוא מוג'ן 2 מארז CM590 אם זה קשור ויש בעיה שאני עושה OC אני מגיע תמיד ל-2.8 .. שאני עולה המחשב לא עולה ..הגעתי עם המתח למקסימום של המעבד הזה.. אני חושב שמשהו בעבודה שלי לקוי.. ואם המחשב כן עולה בסוף אז בבדיקה או שהוא נותן אירור או שהמחשב קופא מראה מסך כחול וחוזר להתחלה אשמח אם מישהו ממכם יגיד לי איך הוא היה מתעסק עם הביוס הזה.. מה היה מעל…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי בביאוס במתח של המעבד 1.4 אך כשאני מפעיל את התוכנה CPUZ או אוורסט מופיע לי רק 1.3 וכשאני מריץ בדיקת יציבות המתח יורד ל1.2 מה עושים ? קראתי את המדריך לOC באתר ושיניתי בביאוס את מה שכתוב לשנות יש לי ספק 400W שאמרו לי שהוא ג'נרי מפרט : Intel Pentium D 805 2.66@3.51 MSI P35 CEON 2GB 800MHZ Inno 3D 8600GT 1GB WD 250 GB AVC Z9E741T Thermaltake 350AR-PTZ 400W HC-350-BK
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב , הצלחתי להגיע ביינתים עם AMD Athlon 64X2 4400+ ל2.7GHz מ2.3GHz. 11.5 * 240, כשניסיתי לעלות את הBus באפילו קצת זה הראה לי שגיאה בזכרונות בתוכנה S&M. ניסיתי להוריד את המהירות של הזכרונות והשגיאה נעלמה אבל המחשב עבד בתקיעות. החזרתי חזרה והורדתי ל240 והכל הסתדר. אז מה צריך לעשות? להוסיף מתח לזכרונות? מפרט: AMD Athlon 64X2 4400+ Asus M2V-MX 2GB Ram (לא ידוע לי החברה, לא רשום) NVIDIA GeForce 9500GT OC Edition תמונה מהCPU-Z: http://img594.imageshack.us/f/memory.png/ עוד אחת: http://img221.imageshack.us/f/spd.png/ ד.א אני לא נגעתי ביחס של הזכרונות (לא מצאתי את האופציה של היחס) וראיתי במדריך פה שמומלץ לעלות את המתח של הזכרונות ל2.1V אבל חרשתי על כל הלוח כמה פעמים ול…
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
פרטים של המחשב שלי: כרטיס מסך: Nvidia GF 8600GT 1GB DDR2 מעבד: Intel P4 3.20GHz זיכרון: 2 GB DDR2 עכשיו אני יתחיל. תמיד היה לי במחשב בעיה של חום במעבד היה לי קירור סטוק משו דפוק. היום קניתי את הקירור ARCTIC COLLING Freezer 7 Pro עכשיו שחברתי את הקירור החדש לא היה אפשר ליסגור את המארז ביגלל שבעבר הוספתי מאוורר 220V למארז והוא היה מקרר לי את המחשב אז היום הוצאתי את המאוור הגדול שהיה לי שעובד על 220V ועכשיו יש רק את הרשת של המאוורר במקום המאוור והרשת!. שהיה לי את הקירור הקודם למעבד! הטמפרטורה היתה 70 60 בעומס ו50לא בעומס עכשיו זה 39 40 לא בעומס ובעומס זה 45 50 סבבה? לא יודע למההההההה הנחס הזה המחשב לא זז עגלהה כל פעם ניתקע לי אפילו שפתחתי את האשקול הזה עכשיו אני רוצה לדעת מה…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח אם שלי נשרף.. ויש לי לוח חלופי... ואני מתקשה להוציא את המעבד עם המאוורר .. זה עם שתי קליפסים כאלה ואני לוחץ ומנסה לשחרר וזה לא מצליח.. ד"א הלוח ישן.. ואולי יש שיטה אחרת להוציא את זה.. ויש על המעבד מאוורר מובנה שמוחזק חזק המעבד הוא פנטיום R 4 .. SOKET אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר ..תודה תמונות: http://www.siz.co.il/up.php?i=dmto0mc3odew.jpg ו.. http://up43.siz.co.il/up3/xtzkyj2gmjdn.jpg
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן עשתי OC למעבד שלי (Q6600).. יש לי את הקירור Scythe Ninja.. לפני שעשיתי OC המעבד במנוחה היה על 26 מעלות.. ואחרי שעשיתי OC (ל2.9GHZ) הוא עמד על 32~34 מעלות.. עד כה היה לי XP.. ואז עברתי לויסטה ואני רואה שהOC בוטל!! אבל מה גם??? שהמעלות נשארו אותם מעלות (של הOC) ואפילו קצת עלו !! 37~40!! וזה בלי OC!! רציתי שוב לעשות OC והBOIS לא נותן לי לעלות את הFSB.. אפשר עזרה?
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מאז שקניתי את הכרטיס HD4870 ואת הספק... כל המחשב שלי מתחמם בזמן שאני משחקק... הלוח אם מגיע לטמפ 51 זה טובב?אני לא יודע מה ההגבלות... הינה תמונה של EVERST בזמן ששיחקתי ב CRYSIS יש לי שם משהו עם טמפ 87...זה מטורףף אני לא יודע מה מתחמם מה זה ה87 מעלות של איזה רכיב? איך אני יכו לקרר את המחשב שלי?אני רוצה שהטמפ יהיו יותר נמוכות... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי ממש רותח מה אני צריך לעשוות..? כבר הוספתי מאורר וניקיתי הכל.. מה אפשר לעשות..?
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חברה כמו שאתם רואים יש לי 4870 TOXIC אני משתמש ב דרייבר 9.2 אני לא מצליח לשנות את המהירות של המאורר של הכרטיס מסך ..... מה יכולה להיות הבעיה לכך ?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי היום שני מאווררים של NOCTUA וחיברתי אותם. אחד עובד כמו שצריך כמעט ללא רעש אך השני כן עושה רעש ואני חושש שיש פאק במאוורר. בנוסף לכל זה שני המאווררים בפול לואד ואני לא יודע למה. ניסיתי לשנות דרך BIOS אבל איך שהווינדוס עולה הם חוזרים לפול לואד.. יש לי גם את התוכנה AI SUITE 3 של ASUS אך היא לא מזהה בכלל את המאווררים ואין לי אופציה לשנות את המהירות שלהם.... בבקשה עזרה :\
-
- 37 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אהלן, מחשב שלי רותח, מעבד פנטיום D 2.66 עומד על 70 מעלות, מה אני עושה בכדי לקרר אותו כמו שצריך?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום . התחלתי בתהליך האוברקלוק למעבד , וכבר בהתחלה צצו כמה בעיות . קודם כל , פעלתי על פי המדריך הזה : http://www .fxp .co.il/showthread.php?t=2070766 - תורידו רווחים . שנית , זוהי המערכת שלי : Q6600 2.4 - קירור סטוק ( מתכנן להגיע עד 3GHZ לא יותר ) G.Skill 2GB (2 X 1GB) 800MHz DDR2 לוח אם - gigabyte g41m-es2l כרטיס מסך - gts450 ה OC מתבצע בכדי להוציא את המקסימום ביצועים מהכרטיס מסך ולשלול צוואר בקבוק . קודם כל כמה שאלות : בנוגע למתחים , אמורה להיות אפשרות בביוס ( System voltage control ) שאני אמור להחליף ל Manual , היא לא קיימת אצלי , אך אני יכול לשלוט במתחים בכל מקרה , עכשיו אצלי יש את האפשרויות הבאות בביוס : CPU VCORE - 1.28750V CPU TERMINATION - 1.200V CPU REFERN…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מחשב חדש כמה ימים יש לי אותו ותראו מה זה מראה לי http://img827.imageshack.us/img827/5515/35625518.jpg http://img837.imageshack.us/img837/9629/17483113.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה המתג שמאפס את הביוס מהאוברקלוק? דחוף מאוד תעזרו לי בבקשה בלוח אם של ASUS דגם P5SD2-X
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בידיוק לפני 5 דקות נכבה לי המחשב לפני שהוא נכבה הוא השמיעה 7 צלילים של ני נו ני נו ני נו ני.. (נשמע מצחיק חח) ואז נכבה מישה ויכול להגיד לי אולי מה הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב כנראה שזה חוזר על עצמו שוב עד שיגיע לי הספק החדש שהזמנתי ! אני לא מבין מה הבעיה משהו פה דפוק ! שימו לב : דרך אגב איך שאני מפעיל תתוכנה של אביט מתחיל הציפצופים אותו הדבר לגבי האוורסט
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעו אני בעיקרון מבין בחומרה ובמחשבים והכל וכם פתחתי את המארז והכל אבל בואו אני יספר לכם מה קרה. קיצר , יש לי מחשב ממש קטן אני חושב שאף פעם לא ראיתם כזה שהוא כאילו למטה מתחתיי ומתחת לשולחן וזה והיום בטעות הפילו אותו שלא הייתי פה אמרו לי לא נפילה רצינית. פתאום התחילו רעשים במחשב אחרי זה אמרתי אולי משהו נשבר, פתחתי בפנים ניערתי ובדקתי וכלום לא נשבר אפילו ניקיתי את המאוורר (המחשב לא חדש) בעל מאוורר אחד. בקיצור פתחתי וניקיתי ראיתי שעזר טיפה אבל עדיין פעם עושה חלש ופעם חזק כמו טרקטור .. אז שמעו אני בדקתי ולא מצאתי משהו שנשבר וכמו שאמרתי אני מבין בזה והכל .. אז אם למישהו קרה תגידו לי רק כדי שאני לא יפרק סתם חלק פנימי גם, כי זה משגע הרעשש הזה !!! תודה מראש לכל העוז…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, במחשב חדש של בן דוד שלי שאני מתקין עשיתי לו אובר ל3.0GHZ המפרט הוא: E6420 P5B ASUS 2GB CL4 GSKILL PK HD 250 WD YS ASUS LS DVDRW ומאוורר למעבד BIG TYPHOON VX מכוון על 70% בערך הבעיה היא שכאשר אני מפעיל ORTHOS למשך של 5 דקות בערך ויותר הASUS PC PROBE2 מתריע לי על טמפ' גבוהה. במנוחה הוא נמצא ב51 כאשר התדר עומד על 2.2 בערך ובמאמץ כשהתדר עולה ל3 הטמפ' עולה ל68-72 במאמץ מלא של ORTHOS האם הטמפ' בסדר או להוריד קצת אוברקלוק???והלוח אם עומד על 40 מעלות יציב..מארז של HEC 6A ושני AC עובדים על 2000RPM+-(אחד מוציא אחד מכניס)
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-