אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום! היה לי אטלון 4400 (מ-2300 ל-2750 ) אבל הוא היווה לי צוואר בקבוק ל8800GT.. החלפתי ל6400 ועשיתי לו OC (מ-3200 ל-3450) את הזיכרונות הורדתי בתיזמונים ואת הHT הורדתי לX3 מה שנתן לי את הנתונים הבאים: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=343445 ברגע שאני מנסה לעלות FSB המחשב נהייה בלתי יציב וקורס..=\ האם זהו ה-MAX שהמעבד הזה יכול או שאני לא עושה משהו נכון?? המשך ערב נעים... NIKILLER
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
קניתי מעבד E8400 שמומהר ל4000MHZ הטמפ שלו במנוחה הן ליבה אחת על 39 והשניה על 51.. קודם האם הטמפ בסדר? שתיים איך אני בודק במאמץ? (איזה תוכנה?) ועוד דבר אני רואה שהמעבד כל הזמן עובד על 4000 MHZ והבנתי שיש מצב שבוא הוא ירד כשהוא לא מתאמץ.. איך עושים את זה? ד"א יש לו קירור של BT...
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי מערכת חדשה מTMS ובבדיקת עומס בS&M CORE TEMP מראה 64 מעלות זה תקין או שיש בעיה כי אני עוד רוצה לעשות אובר קלוק?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לQ6600 ל2.6 האם היה שינוי משמעותי בטמפ'? אני עם TT bigyphoon VX
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, קיבלתי אתמול מחשב חדש ואחרי שהפעלתי אותו שמתי לב שהמאוורר ב-heatsink לא מסתובב כי הוא תקוע על הגשר שמחבר בין שתי המניפות. ניסיתי להזיז את המאוורר למקום בלי כוח והוא לא זז. אחרי שהתקשרתי לחנות הם אמרו שאני אנסה להפעיל קצת כוח. מה דעתכם? זה מומלץ? מה זה יכול לשבור? כפי שאמרתי בכותרת - מדובר ב-thermaltake V1 שאמור להיות חדש חדש. תודה מראש, Mikle
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי את המארז P180 אבל ביגלל שיש לי מעבד Q אז המארז לא שווה... כי קניתי אותו רק בישביל השקט... והמאוורר שמגיע עם המארז רועש יותר מדי איזה מבין ה3 הבאים הכי שקט? infinity scythe TT- V1 TT- Blue orb FX או שכולם חרטא? כי אני מחפש שקט מופתי... פחות חשוב לי החום וכל זה ולא רוצה אובר קלוק ולא כלום
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
למעבד - ARTIC COOLING 7 FREEZER PRO למארז - Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM אם הם לא שקטים במיוחד תציעו לי מאווררים שקטים במקומם
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הוא 200, אני רוצה להעלות ל250. אני חושב שזה הגיוני. האם קירור סטוק יספיק? האם חייבים להעלות את תדר הזכרונות יחד עם המעבד? כי אני לא מעוניין להמהיר את הזכרונות. אולי עוד חודש אני אקנה קירור יותר מתקדם, ואז אני שוקל להעלות ל280. האם יש סיבה למה לא? כרגע בלי שום OC, אחרי כמה שעות משחק של CRYSIS היום ואתמול(הבחנתי שהמשחק הזה גורם לממורי ליק מפחיד), הטמפ' לפי CORE TEMP היא: http://www.flickr.com/photos/22238418@N03/2402532921/ וזה במאמץ קל- של הפעלת הג'ינג (התוכנה שאיתה תפסתי את התמונה והעלתי לפליקר), כרגע יש לי 57*2. היעד של הOC הוא סך הכל שיפור קל בביצועים. עריכה: http://screencast.com/t/hKpsSWTMUM סרטון מCPUZ. בדיקה בPRIME95, העלתה את הטמפ' בשניהם ל82. כרגע הטמפ' יורדת לאט …
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מאוור עם 120MM עם קירור ULTIMA 90I, אני הרבה זה (בערך 3 חודשים) עם אוברקלוק. אתמול במקרה המחשב נכבה לבד, ושהיום הדלקתי אותו הוא רושם לי CPU FAN ERROR ואחרי כמה שניות יש לי F1 כדי להמשיך. אני ממשיך וניכנס לווינדוס רגיל. הבעיה הזאת אף פעם לא היתה לי. מישה יודע אולי מה זה או למה זה? תודה רבה. נ.ב לא ידעתי בדיוק באיזה פורום לכתוב את ההודה. אז בבקשה תעבירו את ההודעה אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של crysis ואחרי בערך חצי שעה של משחק המסך הפך לשחור, פתחתי את מנהל המשימות, המשחק לקח לי 98% מהמעבד! פתחתי את התוכנה של הלוח אם (asus p5k) ושם היה כתוב שחום המעבד הוא 54 מעלות והלוח אם עמד על איזה 60 ומשהו! מטורף לגמרי אני יודע. המעבד שלי הוא c2d e8400 כרטיס גרפי geforce 8800gt של galaxi הקירור שלי הוא כזה מאוור קדמי (מול הכוננים) 120ס"מ, אחורי 80ס"מ (יש מקום לעוד אחד אבל לא שמתי) מאוור מובנה על הכרטיס גרפי, מובנה בספק כוח, ומאוורר הסטוק של המעבד. מה אני צריך לעשות/לקנות כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך והמחשב לא יתחממם לי כמו מצה בתנור לבנים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי הגעתי ל 900 / 832 יציב, יש איזה שהוא דרך לעלות מתח לכרטיס? או שאיפה שנתקעים נתקעים? האם לצרוב לו ביוס של XT יעלה את המתח?ויתן עוד קצת פוש ל OC?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כמו שאמרתי פעם ראשונה אני עושה אוברקלוק (לא מקצועי סתם עם תוכנה של ג'יגבייט) הייתי רוצה להגיע ל3.2 לפחות אני לא יודע מה להעלות וגם מופיע לי אזהרה כזאת מעצבנת מפחיד חח מה אתם מציעים יש לי קירור פשוט של arctic cooling Freezer 64 Pro מעבד Athlon 5600+ X2 2 ג'יגה זיכרון של 667MHZ ולוח GA-MA790FX-DS4 ספק של FSP 450W NOISEKILLER משו כזה העלתי תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי את הלוח BLKDG965WHMKR ויש לו שליטה במאווררים לפי טמפקטורות. יש לי ZALMAN CNPS8000 לקירור (עם פוטנציומטר חיצוני לשליטה על מהירות). 1) למה כשהטמפרטורה של המעבד עולה, מאוררי "12 כניסה ויציאה לא מעלים מהירות? 2) האם יש בקרה אלאקטרונית על מהירות זלמן בנוסף לבקרה הידנית? זאת אומרת בקרה רציפה? בתודה למומחים, יהודה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הקירור של הכרטיס מסך ל THERMALRIGHT HR-03 אבל הבעיה שהקירור בא בלי HEAT SINK לזכרונות. אני נורא אשמח אים מישהו יביא המלצה לגבי HEAT SINK מתאים(עד400 ש"ח) תודה מראש לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 626 צפיות
-
-
טוב אז התחדשתי בכרטיס מסך משומש 8600GT SONIC+ של PALIT אני חייב לציין שזה כרטיס ממש חזק ביחס ל8600GT הסטנדרטי יש שיפור של עד 20% בבנצים איתו..... טוב נחזור לנושא הקירור שאיתו הוא הגיע הוא של זלמן אם אני לא טועה ואני בתור חולה שקט שדרגתי לקירור פסיבי שלAC S1 עכשיו הטמפ' תקינות אבל יש בעיה שהחיבור IDE בלוח אם יושב בדיוק מתחת לקירור פירקתי את הפלסטיקים של הIDE ושל הS1 בשביל שאצליח לחבר את את הכרטיס מסך אחרת לא היה מקום אבל נוצר מצב שהHEAT PIPES צמודים ממש בלחץ לכבל IDE שיוצא מהלוח עכשיו השאלה אם בטמפ' שהכרטיס מגיע עד כמעט 75C בעומס מירבי לדעתי יש סכנה של המסה עיוות של הפלסטיק שמבודד הIDE ואז סכנה גם לכרטיס מסך וגם לכוננים שמחוברים אליו צריך את חוות דעתכם הערה שמתי לב שעל …
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום.. אני מתלבט בהרכבת המפרט שלי בנושא הלוח. המעבד 8400 מהמחקר שעשיתי בגוגל, יש בעייה עם הלוחות חוסכי אנרגיה החדשים של גיגהבייט ו OC ולמיטב הבנתי אין יותר את הלוחות מהדגמים ה"רגילים" , תקנו אותי אם אני טועה. מה שמשאיר את הלוחות של אסוס עם CPR שמקל על החיים ב OC ועל הנייר נשמע כדבר מעולה. אני לגמרי לא נעול על איזה ציפסט ללכת, בעבר היה לי נסיון טוב עם NFORCE ולוח EPOX ..עד שהתבשל איזה קבל והחליפו לי אותו בלוח ABIT עם אותו ציפסט אבל דגם מאוד לא מוצלח ל OC :-\ התקציב 700 גג 800 (או פחות...) בקשר לזכרונות החלטתי ללכת על MUSHKIN 2X2G בתזמונים נמוכים, בעיקר כי אהבתי את הקירור שלהם..(הבדל של כ 80 שקל לבין זכרונות אחרים באותה רמה + 2 מודולים של 2 גיגה כל אחד = פחות עומס על…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אפשר בכמה מילים על איזה מעבדי אינטל ניתנים להמהרה איזה מהם פתוחי /סגורי מכפלה איזה מעבדים נחשבו/נחשבים לטובים ביותר ל-OC
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות קירור אוויר לשני מחשבים, האחד כמו שכתוב במפרט שלי והשני AMD Athlon 3000+ 64bit. אני כעיקרון קונה בגלל שהמעבד מתחמם די הרבה בשני המחשבים, וגם ככה צריך לחדש משחה טרמית ואני רוצה שקט... האם ה Arctic Cooling freezer 7 pro מספיק שקט? אני לא מחפש שקט מופתי שאני לא אשמע אבל משהו סביר ויותר שקט מקירורי הסטוק של אינטל וAMD. תודה לעוזרים ועוד משהו, אני גם כנראה אקנה משחה טרמית אם אני אקנה קירור ואם לא... אז המשחה הטרמית של Zalman שמורחים כמו לק, טובה?
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום וערב טוב אני עומד לקבל השבוע את ה9600GT של גיגהבייט (לא בטוח איזה קירור פסיבי או אקטיבי) והייתי רוצה על ההתחלה לבצע בו אוברקלוק. עד עכשיו הקירור היחידי שמתאים לו במחיר סביר הוא הAccelero S1 Rev.2 שעולה 110 שקל. השאלה היא אם הוא יקרר מספיק את הכרטיס מסך בשביל אוברקלוק או שיש פתרונות יותר חזקים. שאלה נוספת - יש לי ספק כח של THERMALTAKE - TR2 של 420 וואט..האם הוא יחזיק את הכרטיס או שחלילה אני אצטרך להוציא סכום נוסף ? תודה רבה וערב טוב
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ראשית כל אני רוצה להגיד שאני לא בא ושואל מתוך עצלנות אני קראתי וקורא כל מדריך בHW ומנסה לקרוא דיונים הקשורים בנושא ועדיין יש לי איזה ארור במוח שאני מנסה להבין את זה נגיד עכשיו קניתי Q9300 (FSB 1333) סטרייקר 2 פורמולה 1333 וזכרונות DDR2 1066? אז איפה בדיוק אני מוגבל? או איך אני צריך לעשות את האוברקלוק עצמו? הרי הזכרונות יגבילו אותי לא? ויש גם מחלקים שGod knows what לא הבנתי איך זה עובד 1:1 זה רגיל בdefault של הביוס או משהו וזה שמהירות הזכרון האמיתית נגיד 533 שווה למהירות הFsb של המעבד והלוח ויש עוד מחלקים שמעלים רמת המהירות או משהו.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר בבלאגן זה מאוד יקל עליי את האוברקלוקינגס העתידיים לבוא ועוד משהו.. זה נכון שאם יש לי לוח של אינטל אני…
-
- 10 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי ספק חדש של SEASONIC שמגיע עם מאוורר פנימי 120 מ"מ שמוציא אוויר מחוץ למארז, האם במקרה כזה נדרש גם מאוורר נפרד למארז? (כרגע אין לי) או שהמאוורר של הספק יספיק?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
האם הגוף קירור הזה מצדיק תוספת של 70 ש"ח במקום המקורי של אינטל? קרור טוב יותר? שקט יותר כרגע לא מתוכנן OC... תודות
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש qx9650 והוא רוצה לעשות oc כבד ביותר. איזה קירור כדאי לו לקחת מים,מאורר או משהו אחר? עריכה חברי שלי משוגע
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הערות: נאמר לי שהלוחות של אביט לא אמינים,רכיבים לא איכותיים. זה נכון? אני OC מתחיל,המחשב החדש יכיל 4GB של זכרון וq9450. השאיפה זה להגיע ל3Ghz ואף לעבור. אחד מהלוחות האלו יחזיק לי באס של 400? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הארד דיסק הקודם שלי הלך, ולאחר איבחון קטן הוא הגיע ל 89 מעלות. תאמת אין לי מושג מה הטמפרטורה הממוצעת ש hd מגיע, אבל אחרי הכל זה נראה "קצת גבוה". אני מחפש קירור לדיסק החדש. קירור פסיבי חשוב לציין שלא ישמיע שום רעש, ובנוסף יתאים למפרט השקט שבניתי... עד עכשיו מצאתי שני מוצרים אבל אף ביקורת "ראש בראש". http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=134 http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=18&pPath=599&productID=599 אני כרגע נוטה לכיוון הזלמן מפני שאת החברה השניה אני לא מכיר שאגב המוצר שלה קיבל ביקורות מצויינות.. אשמח לשמוע המלצות לקירורים נוספים או המלצות לאחד מהקירורים הנ"ל, תודה !
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-