עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by LORIANTA,

קניתי מערכת חדשה מTMS ובבדיקת עומס בS&M CORE TEMP מראה 64 מעלות זה תקין או שיש בעיה כי אני עוד רוצה לעשות אובר קלוק?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכם קראתי מאמר פה :http://hwzone.co.il/guides/casecool/ והחלטתי לבדוק את הטמפ' במחשב היות והכרטיס מסך שלי (X1800GTO) מתחמם בתדירות גבוה בזמן האחרון וכך למשך זמן רוב פועל במהירות המרבית המאוורר של הכרטיס מסך. לכן החלטתי לבודק את טמפ' המארז ולהתחיל לקרר את המארז לאט לאט. חשוב לציין שהכרטיס מסך מתחמם ללא הפעלת משחק כל שהוא אלה לאחר מספר דקות שהמחשב עובד. חשבתי גם לקנות את ה Arctic Cooling Accelero X2 מכאן : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920 עם יהיה צורך בכך. לכן רציתי לדעת איך אוכל לבדוק את טמפ' המחשב שלי ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  3. היי כולם.. בימי שרב אלה.. הדיסק הקשיח שלי מגיע ל-43 מעלות.. חם כן.. ברשותי מארז P182 של אנטק, לאלו שמכירים אותו, יש בו אופציות להרכיב דיסקים קשיחים בכלוב העליון או התחתון. אצלי הדיסק הקשיח יושב בכלוב התחתון, לפניו יש פילטר וכנראה מקום למאוורר.. השאלה שלי היא איזה מאוורר יכנס שם? אתם מכירים איפה אפשר לרכוש מאוורר 120 או 92 מ"מ דק? או איזה פיתרון אחר מומלץ לקירורו? * בלתי אפשרי אצלי להרכיב את הדיסק הקשיח בכלוב העליון מאחר וכרטיס המסך הענק שלי מפריע בפחות מסנטימטר(!) למיקום הדיסק. כנראה שזה אולי איזשהו תכנון לקוי של אנטק או של חברת לוח האם שלי? האם מיקום חריץ ה-PCI-E הוא סטנדרטי בכל הלוחות או שאצל חלקן הוא ס"מ לפה ס"מ לשם? תודה.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  4. פרטים של הלוח http://dlsvr03.asus.com/pub/ASUS/mb/.../e3117_p5k.zip לינק ל PDF הודה לעוזרים פרטים cpu ratio setting - 9 לא ניתן לשינוי fsb strap to north bridge - 200/266/333 fsb frequency - 266 pcie frequency - 100-115+ dram frequency - ddr2-667/ddr2-800/ddr2-889/ddr2-1066 dram command rate - t1/t2 dram statistic read control - on/off transaction booster - on/off clock over - charging mode - 0.70v/0.80v/0.90v/1.00v cpu spread spectrum - auto/off pcie spread spectrum - auto/off cpu voltage - 1.1 - 1.6 cpu voltage reference - 0.63x/0.61x/0.59x/0.57x cpu voltage damper - auto/on/off cpu pll voltage - auto/1.50v/1.70v dram voltage - 1.80v-2.50v fsb termination voltage - au…

5. שלום לכולם , חג שמח וכשר. אוקיי, אז יש לי בעיה בטמפ' של המחשב. כשאני משחק בקרייסיס משהו כמו שעה וחצי/שעתיים ברציפות, המחשב "קורס" ואז זה יוצא לי מהמשחק ורושם "תשלח" "אל תשלח". אני נכנס לבדוק טמפ' של המעבד - עם Coretemp והטמפ' מאוד גבוהות, הם משהו כמו 70-75.. קצת שונה בין הליבות. כנ"ל על הכ.ס מסך, שהוא גם בסביבות ה73-75 מעלות. דבר נוסף ששמתי לב, המעבד והכ.ס בתיאום טמפ', ברגע שהמעבד מאוד חם, גם הכ.ס מסך - אני מדבר על כך שהם באותם טמפ' בדיוק... המפרט שלי הוא: ATX 630B + Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 8MB B0X Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard…

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by seladlev,

שלום חברים יש לי מחשב במפרט הבא . רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC למעבד ואם כן מה אני צריך וכמה זה יעלה אם מישהו כבר עשה OC עם הלוח אם הזה אשמח לחוות דעת motherboard - msi k9n neo v3 cpu - amd am2 6000 3.0 ghz memory 2giga 800mhz ceon

• 1 תגובה
    • 386 צפיות
  7. Started by rmeidan,

יש לי כרטיס מסך 8800gt גירסאת OC של INNO3D (לא ICHIIL) בכל מקרה עדעכשיו השתמשתי באוורסט גירסאת אולטימייט 4.20 והטמפ' של הכרטיס מסך הייתה 43-46.... עכשיו אחרי שהורדתי את הגירסאת אולטימייט החדשה יותר (4.50)סתם כדי להתעדכן הטמפ' קפצה ל-53-56!!!!! עכשיו כל שאר הדברים נשארו אותו דבר בלי שינויי GPU Memory 47°C ו- GPU Ambient 43 °C וגם המעבד הספק וכל שאר הדברים נשארו ללא שינויי...רק הכרטיס מסך פתאום קפץ ב-10 מעלות... אז רציתי לדעת מה יכול להיות שקרה?אולי באג בתוכנה?אולי הגירסא הקודמת לא הייתה טובה?מה לעשות?שתיהן היו גירסאות אולטימייט אז מה קרה עכשיו שזה מציג טמפ' הרבה יותר גבוהה?

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  8. מה אתם אומרים עליו הינה הוא http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0009~18~0.htm ל פנטיום 4 סוקט 775 תודה.

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  9. Started by Alroit,

שלום לכולם אשמח לפתוח דיון על הנושא - האם יש בכלל מערכות כגון : Asetek VapoChill LightSpeed http://www.frozencpu.com/cat/l1/g41/Phase_Change.html בארץ? והאם בכלל זה שווה את ההוצאה? האם יש מערכות מתחרות ל - Asetek?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  10. Started by itay127,

1. יש גוף קירור ללא מאורר(HEAT-PIPE) למארז?(שהוא לא לכ.מסך, למעבד וכד') 2. אם אין, איזה מאוור 120MM מוציא אוויר הכי שקט יש היום בשוק?(פחות מעניין אותי היעילות, רק השקט והאמינות)

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  11. שלום לכולם אשמח להמלצות לקניית בלוק קירור מים למעבד בלבד ללא משאבות וכו רק בלוק כולל צלעות ומאוורר LGA775 E8400 תודה

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by andd,

אצלי המעבד Q6600 במנוחה 40-45, מאמץ 50-58 - FREEZRE 7 PRO כרטיס 88GT מנוחה 38-40, מאמץ 45-49 - ACCELERO S1 זה בסדר? ומה הטמפ אצלכם?

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  13. ניסיתי דרך הדריברים אבל כל פעם שאני משנה זה חוזר להגדרות הרגילות... מה לעשות כדי לשנות את מהירות המאוורר

• 0 תגובות
    • 394 צפיות
  14. Started by shloosh,

יש לי בעיה עם הקירור של הלוח אם, הוא מאוד מרעיש ומציק ואני צריך לכוון אותו על מהירות נמוכה יותר.... יש איזה תוכנה נורמלית קלה ומומלצת בשביל זה??? תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by Goldlm,

איזה קירור עדיף? ההבדל בין הקירורים הוא שקל לפה שקל לשם.. איזה קירור הכי מומלץ? לאיזה קירור הביצועים הכי טובים? תודה.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  16. אז ככה, אני צריך מאוורר אחד שיתאים לקירור הזה של הכרטיס מסך: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226 , רשום במפרט של הקירור שמתאים לו מאוורר בגודל 92MM, אז אני צריך אחד שמתאים לו (זורק אויר, כן....) ועוד שניים שיתאימו למארז אנרמקס צ'אקרה, אחד שיוציא אוויר מאחורה והשני שיכניס אויר מקדימה- 120MM כמובן. שני דברים, חשוב לי השקט- לא רוצה לשמוע אותם בכלל ויש לי שמיעה חבל"ז, יש לי פריזר 7 פרו וכשהמאוורר שלו על 1K RPM אני שומע אותו (מציק ) לא יודע מה העוצמת רעש שלו אבל אני מעריך שאני צריך משהו בעל 17DB ופחות... דבר שני, החנות היא KSP (מטעמי קירבה פיזית לחנות, איזה חור זה ירושלים.... ) : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems דבר אחרון, אני מוכן להשקיע…

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  17. בין איזה טמפ' צריך לנוע הHD שלי (500GB?) של WD SATA ? כרגע הוא 32 מעלות..

• 1 תגובה
    • 390 צפיות
  18. Started by SpLiNtEr,

היי. אז ככה, המארז שלי נשמע כמו טרקטור (אמנם הוא מכיל 2 מאווררים,אבל...) אני זקוק להמלצה של 2 מאווררי 80,שהם שקטים,אבל גם יעילים בדחיפת אוויר. שלי עם הזמן מתחילים להיחלש,ושימון רק מאריך את חייהם בכמה שעות. אני לא כל כך מנוסה בתכונות שלהם,ובבחירתם,ולכן מבקש את עצתכם בבחירה. (לא משנה לי עם לדים,או בלי לדים). MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  19. שלום מישהו מוכן לעזור לי בבקשה ומבין בנושא? אני מחפש מאוררי 120 מ"מ וגם אחד של 80 מ"מ (עבור הHEATSINK האחורי). רוצה מאוררים "סופר חזקים" בעוצמה, שידחפו כמה שיותר CFM, והכי חשוב שיתאימו בגודל לHEATSINK הזה! יש הצעות בבקשה?

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  20. יש לי את המארז P180 אבל ביגלל שיש לי מעבד Q אז המארז לא שווה... כי קניתי אותו רק בישביל השקט... והמאוורר שמגיע עם המארז רועש יותר מדי איזה מבין ה3 הבאים הכי שקט? infinity scythe TT- V1 TT- Blue orb FX או שכולם חרטא? כי אני מחפש שקט מופתי... פחות חשוב לי החום וכל זה ולא רוצה אובר קלוק ולא כלום

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by barak4ever,

אני חושש שהטמפרטורות שמדדתי ב- Everst (קובץ תמונה מצורף) גבוהות מדי, במיוחד של לוח האם שמתי לב שבאופן קבוע טמפ' לוח האם שלי גבוהה ב-12-13 מטמפ' החדר - האם זה תקין ? כמו כן, טמפ' כרטיס המסך (Palit Radeon 2600 XT) היא 51 מעלות הטמפרטורות נמדדו במנוחה שאלתי היא האם הטמפרטורות לא גבוהות מדי - ואם כן, על איזה קירור אתם ממליצים לי ? בתודה, החושש [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by tamos,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד בתקציב של כ180 שקל

• 15 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

האם הקירור הנ"ל מתאים לHD2900P?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  24. שלום ! יש לי לוח של חברת BIOSTAR צ'יפסט 945 של אינטל הביוס הוא של POENIX ואני לא מוצא בביוס אפשרות להעלות את תדר הבאס האם בעדכון ביוס זה ייסתדר או שפשוט אני לא מחפס במקום הנכון בברכה EFINET

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. הססתכלתי בסטיקי בפורום,ובכמה בנצ'מארקים, ואני עדיין לא יודע מה לקחת. OC לא מתוכנן. התקציב שלי הוא 100 ש''ח +- בעיקרון אני מתלבט בין שני אלא - Arctic Cooling Freezer 64 Pro Zalman 7000B CNPS7000B-Cu (יש לומר שכבר הסתכלתי בת'רד שמישהוא רוצה קירור ל-AM2,אבל הוא לא ממש עוזר לי). MuTaTiOn.

• 6 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים