עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by scorpion,

במזל טוב אני אמור לקבל מחר את המארז שלי (האנרמקס החדש שלי....!) ויש לי כמה שאלות האם יש דרך להוסיף גלגלים למארז בלי להוריד את הרגליים? כלמור מכיוון שאני רוצה שהמארז יהיה יציב אני רוצה לשכשאני לא מזיז אותו הרגליים יהיו פתוחות איך מוסיפים ידיות למארז? ומה המשקל של המארז כולל הלוח הזיכרון וכל השאר בכל מקרה תודה

• 52 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. איזה קירור למעבד (E4400) הכי מומלץ אם אין טוניק טוואר? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7563 ??[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 18:27:06 אוTHERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX

• 10 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by GoRillAz,

איך אני מחבר אותם לחשמל??? ללוח אם? ואם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  4. תלחץ על הקישור מתי כבר תעשה את זה ותתן דיווח מלא ??!!??

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  5. אם זה קשור ל "המהרה" של הכרטיס הגרפי אז אני יכול להשתמש בזה במקום למשל תוכנות כגון ATITOOL או RIVE TUNER ? מצורפת תמונה של הממשק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  6. במערכת קירור מיים מאיפה לוקחים את החשמל למאווררים ?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  7. Started by hag911,

מישהו יכול לשער, או להגיד לי בערך לכמה אני יגיע במפרט הבא: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR BLITZ FORMULA INTEL P35 HD Corsair DHX XMS2 Dominator 2048MB DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan CORSAIR 520HX SEAGATE 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 Evga8600GT Thermaltake Tsunami +window Thermaltake BigWater 745 Liquid Cooling System LG LCD 19" L1970HR LOGITECH EX110 Arctic Cooling MX-2 תודה רבה...

• 13 תגובות
    • 675 צפיות
  8. כן, כן... גם הR9800PRO שלי מצטרף לשורה.. כאשר הצלחתי להוציא איתו ב 3DMARK05 לא פחות ולא יותר מהציון המדהים של 4778 הכרטיס פועל על 50 מעלות במנוחה וכ60-67 בלחץ. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/0pnt/4778R98pro.JPG :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 604 צפיות
  9. שאני משחק Crysis WARHEAD ומעלה את הדרישות גרפיקה לgamer כל כמה שניות מופיעה לי הודעה ...shader error כשאני מוריד לmainstream המשחק עובד בסדר ואין הודעות שגיאה. אני משחק עם AOC TFT1780 17" LCD על 1024*768???? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by hwzon,

האם מישהוא יכל להגיד לי מהם שלבי העבודה שלו מיכוון שהלד דולק אבל המאורר עצמו לא זז השאלה שלי זה אם זה צריך להיות ככה המאורר פשוט לא זז הפלופלר עצמו :bash:

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  11. Started by guy94,

ובכן לי יש מחשב די חדש , +AMD ATHLON XP 1600 ENERMAX 710S-B GIGABYTE GA7VTX-H 256MB DDR PC2100 - CRUCIAL ויש לי מאורר הבסיסי שבא עם המעבד - SPIRE בזמן האחרון אני חש בהאטה בביצועים ובמחשב... בנוסף שמתי לב שמספר הסיבובים של המאוור עלה המון הוא עומד על 18750 !, האם זה הגיוני ? או שאני פשוט סתם פרנאויד... רציתי לדעת גם בנוגע לזיכרון איפה אני רואה כמה אחוז משאבי מערכת נשאר לי ? (כמו שהיה אחוזים ב - 98 ו ME)

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by Yehuda7,

שלום יש לי שאלה קטנה איך אני יודע עם הזיכרון שלי באוברקלוקינג כי פתחתי CPU-Z ופתאום ראיתי שהזיכרון עובד על 333MHZ אחר כך נכנסתי לביוס ושיחקתי שם ושמתי את ההגדרה שתיהיה על AUTO וזה הפך ל 400 MHZ אולי התמונה יכולה לעזור לכם

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by Chura,

היום הזמנתי את הGskill 2GBHZ אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי, אשמח אם תעזרו. נגיד המעבד על 500 באס, אז אני רוצה להגיע ל500 בזכרונות עם תיזמונים הכי טובים אז... : 1. קודם אני מתחיל להעלות את הזיכרונות או המעבד ? 2. אני קובע תיזמונים ומתח ומעלה תדר? ונגיד הגעתי למקס' מה עכשיו לשנות, מתח או תיזמונים ? 3. ראיתי שיש תוכנה שקובעת תיזמונים בWINDOWS, האם הם נשמרים לאחר ריסטרט ? ואיך אני יודע אם הזיכרונו מסוגלים ? 4. במידה והגעתי ל500, איך אני יודע מה התיזמונים המינימלים, כלומר ההדוקים ביותר למתח הנ"ל ? תודה ומצטער על ההצפה :-) חן

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  14. Started by solaric,

יש ברשותי מערכת i5 2500K overclocked to 4.3 GH mugen 2 4 giga ram p67A-ud3-b3 מארז k56 של Lancool כרטיס מסך 5870 gigabyte אני משחק בAssasin's Creed Brotherhood ולאחרונה קניתי מסך חדש 2311 של DELL. נורא מעצבן אותי שעל מנת לקבל FPS יציב ושחיק אני צריך להוריד את הmulti sampling ל2X מה שגורם לקצוות מחודדים.(רזולוציה 1920*1080 (כל שאר ההגדרות על מקסימום). אין לי שום ידע בOC של הכרטיס מסך, האם אוכל לקבל שיפור מורגש בביצועים על מנת לתת פוש לmulti sampling הנ"ל? האם המדריך שנכתב ב2006 לגבי OC של כרטיסי מסך בסטיקי תקף גם לעכשיו? אני לא מצליח להתקין את ה3dmark 11, הוא כותב לי שגיאה כלשהי.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by dor100,

שלום לכולם אני חדש פה ואני מעונין לעשות אוברקלוק למערכת שלי היא: Motherboard Name Gigabyte GA-EX58-Extreme CPU Type QuadCore Intel Core i7 920 Physical Memory G Skill F3-12800CL7-2GBPI ATI Radeon HD 4870 עם אפשר מדריך בעברית תודה לכול העוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by eliXir,

במחשב הנוכחי יש לי AMD 2500 והיו לי ויש לי בעיות קירור נוראיות. הגעתי למצב שהמחשב שלי פתוח ועומד מולו מאוורר ריצפה בכדי שלא יקרוס. בגלל זה אני רוצה לדעת האם הקירור שמגיע עם ה 4800 יהיה מספק או שעדיף לקנות קירור בנוסף?

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by ernan,

הוא מגיע ל60C במאמץ. זה גבוה?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  18. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד 4300 ו-2 סטיקים של זיכרון . 1GB KINGSTONE 667MHZ לוח אם asrock 4coredual-vsta כשחיברתי את הזיכרון שמתי לב שהוא פועל במהירות של 533 בגלל זה ניכנסתי לביוס וראיתי שכל האפשרויות עמודות על אוטומטי OUTO. שיניתי את זה אבל השאלה היא עוד כמה דברים עומדים על אוטומטי שכדאי לשנות. כולל שינוי תדירות של מעבד או PCI. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. Started by p-o-i,

יש לי שאלה...חבר אחד שלי בידיוק קנה מחשב עם מעבד E6300 ועכשיו רשום שהוא עובד בתדר 1.8 מהסטוק אז מה ז"א 1.8 לכל מעבד או לשניהם ביחד?!

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  20. Started by ido-nava,

יש לי מעבד Athlon64 3500+ 939 וגריז טרמי Arctic Silver 5. הטמפרטורות שלי במחשב עלו וברצוני למרוח את הגריז בשביל להוריד טמפרטורות.. עכשיו לפי מה שהבנתי . צריך לשים כמות קטנה של הגריז באמצע ליבת המעבד ולמרוח על כולו בצורת עיגול עם כפפה חד פעמית כזאת ? לשים כמות כזאת: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab1.jpg ולמרוח שיהיה ככה: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab2a.jpg הבננתי נכון ?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by BoOoM2008,

האם הקירור הנל טוב? איך הוא בהשוואה ל- Muge 2?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אני צריך קירור למעבד העתידי שלי אני עד היום האמנתי בBT אבל גיליתי שיש גם את הנינג'ה הזה (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5693) מי מהשניים עדיף ? ועוד שאלה, מה אלו הכחולים האלה ליד המעבד ? http://hwzone.co.il/reviews/965EE/3/ חן

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by itamarsol,

יש לי קירור corsair h60, כדאי לשים לו משחה טרמית? זה ישנה את הטמפרטורה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. Started by bagetrek,

ממצב חבר'ה . אז ככה לפי המפרט שלי שרשום פה בצד , הגעתי עם המעבד שהוא 2.0 בסטוק ל- 2.5 המעבד הוא NORTHWOOD עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להגיע ליותר מזה ? אם מישהו הצליח ? כי משום מה כשאני עושה בביוס אפשרות של OC ידני שזה יוצא 135X20 או 140 ככה שזה 2.7 \ 2.8 אז הווינדוס לא עולה בכלל , קיצור מה שיש לי עכשיו הוא את ה 2.5 לפי התמונה אני רוצה לדעת האם המתחים טובים ועד כמה אני צריך לשחק איתם עד הגבול שלהם וגם לגבי זכרונות , איך אני משנה את התזמונים ( שלא ממש הבנתי מזה בכלל ) תמונות : 1. 2. 3. תודה רבה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  25. בלי לדבר הרבה אני פשוט אגש לתוצאות עצמן. אני רוצה להגיד שבתמונות זה נראה כיאלו החומר זול אבל זה MDF בגימור עץ מאוד מאוד יפה. פשוט המצלמה מאוד זולה. נרמקולים עברו כמה שנויים כמו: החלפת הרמקולים בקוספאות הקטנות (בהתחלה זה עם הישן ועכשיו זה אחר - רואים רק לקראת הסוף) וגם הרמקולים תלויים עכשיו על הקיר. כל זה ביצור עצמי (אני ועזרה מאנשים לא כולל ההגברה). זה המשך למשהו שפרסתי משהו פעם. אז אני אמרתי שאני אעשה ועשיתי. יש לי עוד מלא תמונות של העבודה עצמה וכל הפרטים והמחשבות. אני מאוד מקווה שיהיה פה דיון טוב. תגידו לי מה אתם חושבים. זה פרוייקט של כך לי חודשיים לעשות. 1. חיבורי הCrosswire 2. מערכת ההגברה שהרכבתי 3. הרמקול הגדול יותר מקרוב 4. הרמקול הקטן יותר מקרוב …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.